Unimedia
Tânărul care a tras focuri de armă la o terasă din capitală, reținut pe Aeroportul Chișinău. A vrut să zboare la Moscova Igor Vengher, fiul femeii de afaceri Alla Vengher, cu care au apărut imagini video, unde acesta împușcă în aer în unul din localurile mamei sale, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Igor Vengher, fiul femeii de afaceri Alla Vengher, cu care au apărut imagini video, unde acesta împușcă în aer în unul din localurile mamei sale, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău.
Unimedia
Tânărul care a împușcat în aer la o terasă, reținut pe Aeroportul Chișinău. A vrut să zboare la Moscova Igor Vengher, fiul femeii de afaceri Alla Vengher, care acum câteva zile s-a dat în spectacol în unul din localurile mamei sale și a tras din armă, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Igor Vengher, fiul femeii de afaceri Alla Vengher, care acum câteva zile s-a dat în spectacol în unul din localurile mamei sale și a tras din armă, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău.
Unimedia
Doliu în lumea muzicii. Solistul celebrei trupe Linkin Park s-a sinucis Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, în casa sa din Palos Verdes Estatess, Los Angeles, transmite MEDIAFAX.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, joi dimineaţa, în casa sa din Palos Verdes Estatess, Los Angeles, transmite MEDIAFAX.
Unimedia
Creatorul jocului controversat „Balena Albastră”, condamnat la 3 ani de închisoare Tânărul de 22 de ani Philipp Budeikin, creatorul jocului de sinucidere Balena Albastră, care încuraja tinerii să se sinucidă, a fost condamnat la trei ani de închisoare.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Tânărul de 22 de ani Philipp Budeikin, creatorul jocului de sinucidere Balena Albastră, care încuraja tinerii să se sinucidă, a fost condamnat la trei ani de închisoare.
Unimedia
(video) Europarlamentar, despre ce se va întâmpla cu regimul liberalizat de vize după votarea sistemului mixt Regimul liberalizat de vize și parcursul european sunt sub semnul întrebării, după ce guvernarea de la Chișinău a votat în lectură finală sistemul de vot mixt, iar președintele Igor Dodon a semnat promulgarea legii în mai puțin de patru ore de la aprobarea în legislativ. La aceste concluzii a ajuns Eurodeputatul Siegfried Mureșanu într-o intervenție telefonică prin Skype în emisiunea Alb&Negru de la UNIMEDIA.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Regimul liberalizat de vize și parcursul european sunt sub semnul întrebării, după ce guvernarea de la Chișinău a votat în lectură finală sistemul de vot mixt, iar președintele Igor Dodon a semnat promulgarea legii în mai puțin de patru ore de la aprobarea în legislativ. La aceste concluzii a ajuns Eurodeputatul Siegfried Mureșanu într-o intervenție telefonică prin Skype în emisiunea Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Unimedia
(video) Manifestația pro și contra sistemul mixt: Scandări, muzică și altercații. Ce argumente au protestatarii Zi istorică la Chișinău. Parlamentul Republicii Moldova a votat proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral,astfel din sistem elecoral proporțional, țară noastră trece la sistem electoral mixt.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Zi istorică la Chișinău. Parlamentul Republicii Moldova a votat proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral,astfel din sistem elecoral proporțional, țară noastră trece la sistem electoral mixt.
Unimedia
Veninul unui păianjen, mai tare ca viagra! Cercetătorii au rămas uimiți Conform unor cercetări ale specialiștilor americani din cadrul Colegiului Medical al statului Georgia, veninul unei specii de păianjen care trăiește în America Centrală și de Sud, are calități superioare celebrei pastile albastre.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Conform unor cercetări ale specialiștilor americani din cadrul Colegiului Medical al statului Georgia, veninul unei specii de păianjen care trăiește în America Centrală și de Sud, are calități superioare celebrei pastile albastre.
Unimedia
(video) Provocatori la protestul anti-sistemul mixt. Un bărbat provoacă mulțimea, apoi pleacă Provoacă mulțimea, apoi dispare. Un bărbat a fost văzut astăzi la protestul organizat în fața Parlamentului împotriva sistemului de vot mixt. Acesta se strecoară printre oameni, face agitație, apoi pleacă în altă parte.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Provoacă mulțimea, apoi dispare. Un bărbat a fost văzut astăzi la protestul organizat în fața Parlamentului împotriva sistemului de vot mixt. Acesta se strecoară printre oameni, face agitație, apoi pleacă în altă parte.
Unimedia
A devenit cea mai bogată femeie din lume în doar un an. Secretul care i-a adus succesul O muncitoare în fabrică a ajuns cea mai bogată femeie din China și apoi din lume în doar un an. 
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
O muncitoare în fabrică a ajuns cea mai bogată femeie din China și apoi din lume în doar un an. 
Unimedia
Doi elevi moldoveni au obținut bronzul și argintul la Olimpiada Internațională de Chimie Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii – una de argint și una de bronz, la Olimpiada Internațională la Chimie. Concursul s-a desfășurat în perioada 06 – 15 iulie 2017, în Thailanda (Nakhon Pathom).
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii – una de argint și una de bronz, la Olimpiada Internațională la Chimie. Concursul s-a desfășurat în perioada 06 – 15 iulie 2017, în Thailanda (Nakhon Pathom).
Unimedia
Rusia dă o lovitură de un miliard de dolari Statelor Unite! Kremlinul, anunț de ultimă oră Irakul va achiziţiona de la Rusia tancuri de luptă T-90, care şi-au dovedit fiabilitatea în cursul conflictului din Siria, potrivit ediţiei de joi a cotidianului rus Izvestia, care citează Kremlinul şi un analist militar, relatează agenţia Reuters. 
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Irakul va achiziţiona de la Rusia tancuri de luptă T-90, care şi-au dovedit fiabilitatea în cursul conflictului din Siria, potrivit ediţiei de joi a cotidianului rus Izvestia, care citează Kremlinul şi un analist militar, relatează agenţia Reuters. 
Unimedia
(video) Ce zic deputații despre manifestațiile din fața Parlamentului Astăzi câteva mii de oameni, printre care liderii partidelor de opoziție și susținătorii acestora, s-au adunat în fața Parlamentului manifestându-și nemulțumirea față de modificarea sistemului de vot. Tot în fața Parlamentului s-au adunat și susținători ai votului mixt, care au plecat imediat ce Legislativul a votat proiectul de lege în lectură finală.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Astăzi câteva mii de oameni, printre care liderii partidelor de opoziție și susținătorii acestora, s-au adunat în fața Parlamentului manifestându-și nemulțumirea față de modificarea sistemului de vot. Tot în fața Parlamentului s-au adunat și susținători ai votului mixt, care au plecat imediat ce Legislativul a votat proiectul de lege în lectură finală.
Unimedia
(video) Alaiba, despre votarea sistemului mixt: „Cei care au făcut declarații sub drapelul Uniunii Europene, ar trebuit să-și le retragă” Votarea proiectului de lege privind modificarea sistemului electoral din proporțional în cel mixt reprezintă un dezgust și profanare a valorilor europene. La aceste concluzii a ajuns analistul și activistul civic Dumitru Alaiba în cadru emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Votarea proiectului de lege privind modificarea sistemului electoral din proporțional în cel mixt reprezintă un dezgust și profanare a valorilor europene. La aceste concluzii a ajuns analistul și activistul civic Dumitru Alaiba în cadru emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Unimedia
(foto) Doi piloţi şi şeful BMW Motorsport au rămas impresionaţi de potenţialul noului M8 GTE Un test de trei zile la Lausitzring (Germania), pe parcursul săptămânii trecute, a reprezentat următoarea etapă în dezvoltarea noului BMW M8 GTE.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Un test de trei zile la Lausitzring (Germania), pe parcursul săptămânii trecute, a reprezentat următoarea etapă în dezvoltarea noului BMW M8 GTE.
Unimedia
Siegfried Mureșan, despre votare sistemului mixt: E o pierdere ireversibilă de credibilitate pentru Republica Moldova Votarea sistemului mixt de către Parlament e o pierdere ireversibilă de încredere pentru Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de europarlamentarul Siegfried Mureșan în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Votarea sistemului mixt de către Parlament e o pierdere ireversibilă de încredere pentru Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de europarlamentarul Siegfried Mureșan în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Unimedia
(video) Siegfried Mureșan, despre votarea sistemului mixt: E o pierdere ireversibilă de credibilitate pentru Republica Moldova Votarea sistemului mixt de către Parlament e o pierdere ireversibilă de încredere pentru Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de europarlamentarul Siegfried Mureșan în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Votarea sistemului mixt de către Parlament e o pierdere ireversibilă de încredere pentru Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de europarlamentarul Siegfried Mureșan în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Unimedia
(video) Chişinău: Cei şapte ani de acasă a unui pasager care circula într-un Audi A6 Acasă la el la sigur nu face aşa ceva, însă pe străzile oraşului îşi permite. Deplasându-se pe strada Valea Crucii din Chişinău, un şofer a filmat cum pasagerul unui Audi A6 a aruncat peste geam mai multe deşeuri pe o distanţă de câteva sute de metri.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Acasă la el la sigur nu face aşa ceva, însă pe străzile oraşului îşi permite. Deplasându-se pe strada Valea Crucii din Chişinău, un şofer a filmat cum pasagerul unui Audi A6 a aruncat peste geam mai multe deşeuri pe o distanţă de câteva sute de metri.
Unimedia
Liderul dalit Ram Nath Kovind este noul președinte al Indiei Avocatul Ram Nath Kovind, în vârstă de 71 de ani, a fost ales astăzi, președinte al Indiei, devenind al doilea șef de stat provenit din rândurile daliților, o comunitate aflată la nivelul cel mai de jos al sistemului indian de caste, relatează dpa și AFP, citat de agerpres.ro.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Avocatul Ram Nath Kovind, în vârstă de 71 de ani, a fost ales astăzi, președinte al Indiei, devenind al doilea șef de stat provenit din rândurile daliților, o comunitate aflată la nivelul cel mai de jos al sistemului indian de caste, relatează dpa și AFP, citat de agerpres.ro.
Unimedia
Tudose a discutat cu Tusk despre R. Moldova: Ne continuăm rolul de cel mai implicat stat în atragerea Moldovei pe calea UE Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, în contextul în care va face o vizită vineri în Republica Moldova, şi i-a transmis liderului europena că România îşi continuă rolul de cel mai implicat stat membru în atragerea Moldovei pe calea europeană, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale. Potrivit acestora, Tusk a apreciat că nu a fost doar o promisiune din partea premierului român ceea ce au discutat în cadrul întrevederii de la Bruxelles de la începutul acestei luni.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, în contextul în care va face o vizită vineri în Republica Moldova, şi i-a transmis liderului europena că România îşi continuă rolul de cel mai implicat stat membru în atragerea Moldovei pe calea europeană, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale. Potrivit acestora, Tusk a apreciat că nu a fost doar o promisiune din partea premierului român ceea ce au discutat în cadrul întrevederii de la Bruxelles de la începutul acestei luni.
Unimedia
Reacția MAI, la acuzațiile aduse de membri asociației Promo-LEX: Nu avem careva plângeri Niciun protestatar nu a înregistrat vreo plângere la poliție în urma protestelor de astăzi. Contactat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al MAI, Alina Zbancă, a declarat că „Cei care au asigurat ordinea publică, au acționat în conformitate cu legea 26, iar până la ora actuală nu avem careva plângeri pe acțiunile angajaților noștri”.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Niciun protestatar nu a înregistrat vreo plângere la poliție în urma protestelor de astăzi. Contactat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al MAI, Alina Zbancă, a declarat că „Cei care au asigurat ordinea publică, au acționat în conformitate cu legea 26, iar până la ora actuală nu avem careva plângeri pe acțiunile angajaților noștri”.
Unimedia
(video) Un şofer din Rusia a reuşit să iasă în ultimul moment din maşină, inainte ca să i-o lovească trenul Şoferul unui UAZ vechi a rămas blocat între şinele unei căi ferate şi chiar dacă un tren se apropia cu viteză, acesta nu a ezitat să încerce să-şi salveze maşina.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Şoferul unui UAZ vechi a rămas blocat între şinele unei căi ferate şi chiar dacă un tren se apropia cu viteză, acesta nu a ezitat să încerce să-şi salveze maşina.
Unimedia
Controale superficiale la aproximativ 20 de stații PECO și plângeri ignorate ale consumatorilor în schimbul a 200 000 mii de lei Directorul și menegerul regional al unei stații PECO sunt bănuiți pentru corupere activă de proporții. La începtul acestui an, aceștia i-au oferit unui inspector al Agenției pentru Protecția Consumatorului (APC) circa 220 000 lei pentru o perioadă de un an. Suma ar fi urmat să fie plătită în rate a câte 55 000 de lei oferiți trimestrial. Banii trebuiau să asigure protecție împotriva plângerilor consumatorilor și „asigurarea”controlelor superficiale în stațiile PECO pe care bănuiții le reprezentau.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Directorul și menegerul regional al unei stații PECO sunt bănuiți pentru corupere activă de proporții. La începtul acestui an, aceștia i-au oferit unui inspector al Agenției pentru Protecția Consumatorului (APC) circa 220 000 lei pentru o perioadă de un an. Suma ar fi urmat să fie plătită în rate a câte 55 000 de lei oferiți trimestrial. Banii trebuiau să asigure protecție împotriva plângerilor consumatorilor și „asigurarea”controlelor superficiale în stațiile PECO pe care bănuiții le reprezentau.
Unimedia
(Stop cadru) Un veteran, surprins cum ia 600 de lei pentru ca să participe la manifestația de susținere a votului mixt Unul dintre combatanții care au participat astăzi, la manifestația de susținere a votului mixt a fost surprins în timp ce ar fi luat bani.  Imaginile video au fost postate pe o rețea de socializare.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Unul dintre combatanții care au participat astăzi, la manifestația de susținere a votului mixt a fost surprins în timp ce ar fi luat bani.  Imaginile video au fost postate pe o rețea de socializare.
Unimedia
Imagini spion: Mercedes-AMG GLE 63 facelift se prezintă pentru prima dată în faţa camerelor foto Fotografii Automedia au reuşit să surprindă pentru AutoBlog.MD prototipul de teste al modelului Mercedes-AMG GLE 63 facelift.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Fotografii Automedia au reuşit să surprindă pentru AutoBlog.MD prototipul de teste al modelului Mercedes-AMG GLE 63 facelift.
Unimedia
(galerie foto) Ambele proteste, în imagini Astăzi, 20 iulie, zi în care deputații s-au adunat pentru a vota în lectură finală schimbarea sistemului electoral, în fața Parlamentului au venit mii de oameni. 
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Astăzi, 20 iulie, zi în care deputații s-au adunat pentru a vota în lectură finală schimbarea sistemului electoral, în fața Parlamentului au venit mii de oameni. 
Unimedia
Mesaj extrem de dur din UE: PPE va cere Comisiei Europene stoparea tuturor finanțărilor pentru Republica Moldova, dar și revizuirea Acordului de Asociere RM-UE Partidul Popular European denunță schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova, adoptat azi în Parlamentul Republicii Moldova și condamnă cu vehemență ignorarea recomandărilor Comisiei de la Veneția de către legislativul de la Chișinău.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Partidul Popular European denunță schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova, adoptat azi în Parlamentul Republicii Moldova și condamnă cu vehemență ignorarea recomandărilor Comisiei de la Veneția de către legislativul de la Chișinău.
Unimedia
Presa română: Tulburări la Chișinău. Schimbarea sistemului electoral a fost votată de Parlament, oamenii au ieșit în stradă Sistemul electoral mixt a fost votat în lectură finală, joi, la Chișinău, cu votul a 74 de deputați. Votarea s-a făcut în grabă, dat fiind faptul că afară, în fața Parlamentului, mai multe partide extraparlamentare protestau, transmite Digi24.ro.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Sistemul electoral mixt a fost votat în lectură finală, joi, la Chișinău, cu votul a 74 de deputați. Votarea s-a făcut în grabă, dat fiind faptul că afară, în fața Parlamentului, mai multe partide extraparlamentare protestau, transmite Digi24.ro.
Unimedia
Ultima oră! Dodon a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral Președintele țării, Igor Dodon, a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Președintele țării, Igor Dodon, a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral.
Unimedia
(doc) Ultima oră! Dodon a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral La doar câteva ore de la votarea în Parlament a proiectului de lege cu privire la schimbarea sistemului electoral, președintele țării, Igor Dodon, a promulgat legea votului mixt.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
La doar câteva ore de la votarea în Parlament a proiectului de lege cu privire la schimbarea sistemului electoral, președintele țării, Igor Dodon, a promulgat legea votului mixt.
Unimedia
WhatsApp va putea reda apelurile video în modul Picture-in-Picture Ultima versiune beta a clientului WhatsApp pentru dispozitive cu sistem Android pare să fie înzestrată cu suport pentru preluarea apelurilor video într-o fereastră care poate fi mutată cu uşurinţă oriunde pe suprafaţa ecranului.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Ultima versiune beta a clientului WhatsApp pentru dispozitive cu sistem Android pare să fie înzestrată cu suport pentru preluarea apelurilor video într-o fereastră care poate fi mutată cu uşurinţă oriunde pe suprafaţa ecranului.
Unimedia
Mai mulți membri ai asociației Promo-LEX acuză oamenii legii că nu le-a permis să monitorizeze protestele Membrii asociației Promo-LEX acuză oamenii legii că le-au periclitat activitatea de monitorizare a protestelor, care s-au desfășurat astăzi în fața Parlamentului. Cel puțin asta susține membrul ONG-ului Ion Manole.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Membrii asociației Promo-LEX acuză oamenii legii că le-au periclitat activitatea de monitorizare a protestelor, care s-au desfășurat astăzi în fața Parlamentului. Cel puțin asta susține membrul ONG-ului Ion Manole.
Unimedia
Obişnuieşti să scrii mesaje în timp ce conduci? Ia aminte la cele ce vei vedea într-un spot video Eşti obsedat într-atât de mult de telefonul mobil că nu îl poţi lăsa din mâini nici măcar când conduci maşina? Dacă te numeri printre astfel de persoane, atunci acest videoclip educațional este pentru tine.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Eşti obsedat într-atât de mult de telefonul mobil că nu îl poţi lăsa din mâini nici măcar când conduci maşina? Dacă te numeri printre astfel de persoane, atunci acest videoclip educațional este pentru tine.
Unimedia
Noua structură a Guvernului va fi prezentată mâine la ședința Parlamentului Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un demers în adresa Parlamentului în care solicită să fie examinată în mod prioritar noua structură a Guvernului. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că mâine, la ședința Parlamentului, Filip urmează să prezinte noua structură a Guvernului, iar deputații ar urma să voteze.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un demers în adresa Parlamentului în care solicită să fie examinată în mod prioritar noua structură a Guvernului. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că mâine, la ședința Parlamentului, Filip urmează să prezinte noua structură a Guvernului, iar deputații ar urma să voteze.
Unimedia
Avea să fie ultima călătorie: Un bărbat din capitală a căzut dintr-un troleibuz care s-a pornit cu ușile deschise La un pas de moarte. Un bărbat din capitală era la un pas să își piardă viața după ce a căzut dintr-un troleibuz. Incidentul a avut loc azi dimineață.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
La un pas de moarte. Un bărbat din capitală era la un pas să își piardă viața după ce a căzut dintr-un troleibuz. Incidentul a avut loc azi dimineață.
Unimedia
(video) Chiril Lucinschi a primit încă 30 de zile de arest la domiciliu. Fostul deputat a fost internat în spital Magistrații de la Judecătoria Buiucani au prelungit astăzi, cu încă 30 de zile mandatul de arestare la domiciliu pentru fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi. Acesta însă, a lipsit de la ședința de judecată, întrucât a fost internat în spital. Despre aceasta a anunțat avocata ex-deputatului, Corina Stratan.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Magistrații de la Judecătoria Buiucani au prelungit astăzi, cu încă 30 de zile mandatul de arestare la domiciliu pentru fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi. Acesta însă, a lipsit de la ședința de judecată, întrucât a fost internat în spital. Despre aceasta a anunțat avocata ex-deputatului, Corina Stratan.
Unimedia
Eugen Tomac, despre votul mixt: Plahotniuc și Dodon au decis să transforme R. Moldova într-o afacere politică Deputatul în Parlamentul României din partea Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a comentat pe o rețea de socializare votul de azi din Parlament și anume schimbarea sistemului electoral.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Deputatul în Parlamentul României din partea Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a comentat pe o rețea de socializare votul de azi din Parlament și anume schimbarea sistemului electoral.
Unimedia
Un socialist s-a abținut să voteze schimbarea codului electoral. Cine sunt cei 3 deputați care nu au susținut votul mixt? Controverse legate de cei 3 deputați care nu au votat pentru susținerea modificărilor la Codul Electoral. Pentru că votul a fostul unul deschis, nu este clar cine s-a abținut să susțină modificările.  Reprezentanții serviciului de presă al Parlamentului susțin că nu pot avea astfel de informații pentru că votul nu a fost unul nominal și că, în acest caz, cert este un sigur lucru - pentru schimbarea sistemului electoral au votat 74 de deputați. 
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Controverse legate de cei 3 deputați care nu au votat pentru susținerea modificărilor la Codul Electoral. Pentru că votul a fostul unul deschis, nu este clar cine s-a abținut să susțină modificările.  Reprezentanții serviciului de presă al Parlamentului susțin că nu pot avea astfel de informații pentru că votul nu a fost unul nominal și că, în acest caz, cert este un sigur lucru - pentru schimbarea sistemului electoral au votat 74 de deputați. 
Unimedia
(video) Decis! FIA a aprobat apariţia din 2018 a sistemului de protecţie Halo pe monoposturile F1 Federaţia Internaţională de Automobilism a luat hotărârea ca sistemul de protecţie pentru capul piloţilor din Formula 1, cunoscut sub numele de Halo, să fie obligatoriu din 2018. Anunţul a fost făcută într-un comunicat al organizaţiei.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Federaţia Internaţională de Automobilism a luat hotărârea ca sistemul de protecţie pentru capul piloţilor din Formula 1, cunoscut sub numele de Halo, să fie obligatoriu din 2018. Anunţul a fost făcută într-un comunicat al organizaţiei.
Unimedia
(doc) Vom mânca în baza tichetelor de masă. Parlamentul a votat proiectul de lege în lectură finală Proiectul de lege privind tichetele de masă a fost votat de 54 de deputați astăzi în lectură finală de către Parlamentul Republicii Moldova. Documentul prevede ca patronii din Republica Moldova să le elibereze angajaților tichete de masă pentru fiecare zi de muncă, iar valoarea unui bon va constitui 45 de lei pe zi.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Proiectul de lege privind tichetele de masă a fost votat de 54 de deputați astăzi în lectură finală de către Parlamentul Republicii Moldova. Documentul prevede ca patronii din Republica Moldova să le elibereze angajaților tichete de masă pentru fiecare zi de muncă, iar valoarea unui bon va constitui 45 de lei pe zi.
Unimedia
Premierul României, Mihai Tudose, întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova Prim-ministrul României, Mihai Tudose, va efectua, mâine, 21 iulie curent, prima sa vizită de lucru în Republica Moldova.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Prim-ministrul României, Mihai Tudose, va efectua, mâine, 21 iulie curent, prima sa vizită de lucru în Republica Moldova.
Unimedia
(video) Chirtoacă: Se dorește asocierea cuvântului mită cu numele meu, iar în dosar scrie că sunt acuzat de luare de mâță Dacă o persoană poate fi condamnată pentru ceea ce scrie în dosarul intentat pe numele meu, atunci Constituția Republicii Moldova nu reprezintă mai mult decât niște hârtii cu care se poate merge la veceu, a declarat astăzi primarul general, Dorin Chirtoacă, după ședința de judecată la Judecătoria Buiucani.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Dacă o persoană poate fi condamnată pentru ceea ce scrie în dosarul intentat pe numele meu, atunci Constituția Republicii Moldova nu reprezintă mai mult decât niște hârtii cu care se poate merge la veceu, a declarat astăzi primarul general, Dorin Chirtoacă, după ședința de judecată la Judecătoria Buiucani.
Unimedia
A fost creată prima inimă artificială din silicon care imită bătăile organului real Țesuturile robotice moi şi imprimantele 3D au permis unei echipe de cercetători din Elveţia să creeze o inimă artificială care funcţionează asemănător cu una reală. Noul concept a fost testat cu succes în laborator, următorul pas fiind testarea pe creaturi vii. În ultimii ani cercetătorii au încercat să dezvolte ţesut cardiac artificial, însă multe dintre acestea au reprezentat un eşec, informează Futurism. 
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Țesuturile robotice moi şi imprimantele 3D au permis unei echipe de cercetători din Elveţia să creeze o inimă artificială care funcţionează asemănător cu una reală. Noul concept a fost testat cu succes în laborator, următorul pas fiind testarea pe creaturi vii. În ultimii ani cercetătorii au încercat să dezvolte ţesut cardiac artificial, însă multe dintre acestea au reprezentat un eşec, informează Futurism. 
Unimedia
Cum alegi un monitor bun pentru fotografie și grafică digitală Pentru orice designer grafic sau pasionat de fotografie există un monitor perfect. Însă cum îl alegi? Din multitudinea de modele, dimensiuni și funcții, de ce ai cu adevărat nevoie? Ce caracteristici trebuie să iei în considerare atunci când vrei să îți cumperi un monitor bun, profesional?
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Pentru orice designer grafic sau pasionat de fotografie există un monitor perfect. Însă cum îl alegi? Din multitudinea de modele, dimensiuni și funcții, de ce ai cu adevărat nevoie? Ce caracteristici trebuie să iei în considerare atunci când vrei să îți cumperi un monitor bun, profesional?
Unimedia
(foto) Fostul fotograf AutoBlog.MD nu şi-a uitat pasiunea, chiar dacă se află departe de Moldova Fostul fotograf AutoBlog.MD nu şi-a uitat pasiunea de a fotografia automobile, chiar dacă de o vreme nu mai locuieşte în Republica Moldova. 
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Fostul fotograf AutoBlog.MD nu şi-a uitat pasiunea de a fotografia automobile, chiar dacă de o vreme nu mai locuieşte în Republica Moldova. 
Unimedia
(video) Momentul în care Andrei Năstase a urcat pe scena PD-ului, iar polițiștii l-au escortat După ce Parlamentul a votat în lectura finală sistemul de vot mixt, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a urcat pe scena PDM-ului, în încercarea de a vorbi cu manifestanții care au venit să susțină schimbarea sistemului electoral. Acest fapt însă, nu i-a reușit. Microfonul i-a fost smuls din mâini imediat, iar forțele de ordine, l-au escortat pe liderul PPDA.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
După ce Parlamentul a votat în lectura finală sistemul de vot mixt, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a urcat pe scena PDM-ului, în încercarea de a vorbi cu manifestanții care au venit să susțină schimbarea sistemului electoral. Acest fapt însă, nu i-a reușit. Microfonul i-a fost smuls din mâini imediat, iar forțele de ordine, l-au escortat pe liderul PPDA.
Unimedia
Rogozin are de gând să vină în Republica Moldova, în pofida refuzului Ministerului de Externe moldovenesc Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a declarat că va veni în Republica Moldova, în pofida refuzului MAEIE a Republicii Moldova. Iar întâlnirile planificate cu președintele Dodon și cu așa-zisul președinte al rmn vor avea loc.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a declarat că va veni în Republica Moldova, în pofida refuzului MAEIE a Republicii Moldova. Iar întâlnirile planificate cu președintele Dodon și cu așa-zisul președinte al rmn vor avea loc.
Unimedia
(foto) Dumitru Ciubașenco, îmbrâncit în fața Parlamentului Vicepreședintele Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco, a fost îmbrâncit în fața Parlamentului. Serviciul de presă al PN a declarat pentru UNIMEDIA că „Ciubașenco a povestit că „niște persoane bine făcute" de lângă scena susținătorilor sistemului mixt de vot, i-au aplicat un procedeu de sufocare, încât a fost la un pas de a-și pierde cunoștința. Acum și-a revenit și e bine”. Mai mult, reprezentanții Partidului Nostru, nu cunosc cine sunt bărbații din imagini.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Vicepreședintele Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco, a fost îmbrâncit în fața Parlamentului. Serviciul de presă al PN a declarat pentru UNIMEDIA că „Ciubașenco a povestit că „niște persoane bine făcute" de lângă scena susținătorilor sistemului mixt de vot, i-au aplicat un procedeu de sufocare, încât a fost la un pas de a-și pierde cunoștința. Acum și-a revenit și e bine”. Mai mult, reprezentanții Partidului Nostru, nu cunosc cine sunt bărbații din imagini.
Unimedia
(foto) Dumitru Ciubașenco, îmbrâncit în fața Parlamentului. Ce spune vicepreședintele PN Vicepreședintele Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco, a fost îmbrâncit în fața Parlamentului. Serviciul de presă al PN a declarat pentru UNIMEDIA că „Ciubașenco a povestit că „niște persoane bine făcute" de lângă scena susținătorilor sistemului mixt de vot, i-au aplicat un procedeu de sufocare, încât a fost la un pas de a-și pierde cunoștința. Acum și-a revenit și e bine”. Mai mult, reprezentanții Partidului Nostru, nu cunosc cine sunt bărbații din imagini.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Vicepreședintele Partidului Nostru, Dumitru Ciubașenco, a fost îmbrâncit în fața Parlamentului. Serviciul de presă al PN a declarat pentru UNIMEDIA că „Ciubașenco a povestit că „niște persoane bine făcute" de lângă scena susținătorilor sistemului mixt de vot, i-au aplicat un procedeu de sufocare, încât a fost la un pas de a-și pierde cunoștința. Acum și-a revenit și e bine”. Mai mult, reprezentanții Partidului Nostru, nu cunosc cine sunt bărbații din imagini.
Unimedia
(stop cadru) Modestia lui Candu: De când sunt președintele Parlamentului - există o disciplină în Legislativ Lipsit de modestie, Andrian Candu și-a lăudat astăzi activitatea sa în funcția de președinte al Parlamentului. „În Parlamentul Republicii Moldova se lucrează cred și sper calitativ. Cel puțin pe parcursul perioadei în care eu sunt președintele Parlamentului - există o disciplină și o eficiență prevăzute de regulamentul Parlamentului. Parlamentul produce legislație inovativă, reformistă. Cu foarte multe reforme uneori nepopulare”, a declarat Candu.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Lipsit de modestie, Andrian Candu și-a lăudat astăzi activitatea sa în funcția de președinte al Parlamentului. „În Parlamentul Republicii Moldova se lucrează cred și sper calitativ. Cel puțin pe parcursul perioadei în care eu sunt președintele Parlamentului - există o disciplină și o eficiență prevăzute de regulamentul Parlamentului. Parlamentul produce legislație inovativă, reformistă. Cu foarte multe reforme uneori nepopulare”, a declarat Candu.
Unimedia
(video) Declarațiile PLDM după votarea sistemului mixt: Schimbarea sistemului electoral într-o țară poate fi făcută în 3 minute? Proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral fost votată în mare grabă, afimă fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Deputații PLDM, care au părăsit sala de ședință înainte de a fi votat proiectul de lege cu privire la votul mixt, afimă că votul dat astăzi de Parlament va afecta dezvoltarea Republicii Moldova.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral fost votată în mare grabă, afimă fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Deputații PLDM, care au părăsit sala de ședință înainte de a fi votat proiectul de lege cu privire la votul mixt, afimă că votul dat astăzi de Parlament va afecta dezvoltarea Republicii Moldova.