Unimedia
InfoTrafic: Iată pe ce străzi din Chişinău se circulă cu dificultate în această seară Serviciul „InfoTrafic” informează că pe mai multe străzi ai capitalei se înregistrează flux majorat de transport și se circulă cu dificultate în mai multe sectoare.
13 min
Unimedia / Publicat acum 13 min
Serviciul „InfoTrafic” informează că pe mai multe străzi ai capitalei se înregistrează flux majorat de transport și se circulă cu dificultate în mai multe sectoare.
Unimedia
Un cunoscut politician din Kosovo a murit, după ce a fost împușcat de un necunoscut Un politician sârb din Kosovo, Oliver Ivanovic, a murit după ce a fost împușcat de un necunoscut, chiar înafara oficiului său. Atacatorul a împușcat de cinci ori, scrie aljazeera.com. Oliver Ivanovic era liderul inițiativei civice Liberate, Democrație și Justiție. Acesta a murit în spital, din cauza rănilor în piept.
21 min
Unimedia / Publicat acum 21 min
Un politician sârb din Kosovo, Oliver Ivanovic, a murit după ce a fost împușcat de un necunoscut, chiar înafara oficiului său. Atacatorul a împușcat de cinci ori, scrie aljazeera.com. Oliver Ivanovic era liderul inițiativei civice Liberate, Democrație și Justiție. Acesta a murit în spital, din cauza rănilor în piept.
Unimedia
(video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noua generaţie KIA Forte Sud coreenii de la KIA au prezentat la Salonul Auto de la Detroit, după ce au anunţat anterior, noua generaţie a modelului Forte. 
29 min
Unimedia / Publicat acum 29 min
Sud coreenii de la KIA au prezentat la Salonul Auto de la Detroit, după ce au anunţat anterior, noua generaţie a modelului Forte. 
Unimedia
Un tânăr din Iași a fost găsit de sora sa mai mică strangulat: Nu a lăsat nici un bilet prin care să-și explice gestul Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din Iași, România a fost gâsit strangulat de propria soră. Tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio și nici motiv de a recurge la acest gest nu a avut.
36 min
Unimedia / Publicat acum 36 min
Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din Iași, România a fost gâsit strangulat de propria soră. Tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio și nici motiv de a recurge la acest gest nu a avut.
Unimedia
Eminescu a fost omagiat și în sistemul penitenciar din Moldova Cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la naşterea marelui poet al neamului românesc, ieri, deţinuții din custodia penitenciarelor au participat la recitale de poezie. 
59 min
Unimedia / Publicat acum 59 min
Cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la naşterea marelui poet al neamului românesc, ieri, deţinuții din custodia penitenciarelor au participat la recitale de poezie. 
Unimedia
(video exclusiv) Cum troleibuzul de pe linia 22 a lovit un Audi: Momentul impactului, surprins de o cameră de bord Imagini de la accidentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, cu implicarea unui troleibuz. Un vizitator UNIMEDIA a transmis la adresa redacției un video cu momentul impactului.
1 oră
Unimedia / Publicat acum 1 oră
Imagini de la accidentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare, cu implicarea unui troleibuz. Un vizitator UNIMEDIA a transmis la adresa redacției un video cu momentul impactului.
Unimedia
(video) Detroit 2018: Premieră mondială – Nissan Xmotion Concept Nissan este prezent la Salonul Auto de la Detroit cu un SUV compact conceptual numit Xmotion (mai exact se pronunţă „cross motion”). 
1 oră
Unimedia / Publicat acum 1 oră
Nissan este prezent la Salonul Auto de la Detroit cu un SUV compact conceptual numit Xmotion (mai exact se pronunţă „cross motion”). 
Unimedia
Un bărbat din Hîncești, dispărut din luna noiembrie 2017. Familia cere ajutor Un bărbat în vârstă de 57 de ani, originar din orașul Hîncești, a dispărut din luna noiembrie 2017. Familia spune că acesta a fost văzut ultima dată pe 8 noiembrie.
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
Un bărbat în vârstă de 57 de ani, originar din orașul Hîncești, a dispărut din luna noiembrie 2017. Familia spune că acesta a fost văzut ultima dată pe 8 noiembrie.
Unimedia
(video) Traficanți de droguri și mercur au fost reținuți de oamenii legii: Valoarea totală a stupefiantelor este de aproximativ 70.000 de lei În urma unor investigații, doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 24 și 44 de ani, originari din Dondușeni, au fost reținuți fiind suspectați de comercializarea drogurilor în partea de nord ai țării.
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
În urma unor investigații, doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 24 și 44 de ani, originari din Dondușeni, au fost reținuți fiind suspectați de comercializarea drogurilor în partea de nord ai țării.
Unimedia
Marina Tauber l-a informat pe Franco Frattini despre tentativele de a impiedica activitatea politică a lui Ilan ȘOR Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a publicat pe pagina ei oficială despre întrevederea cu reprezentantul special al OSCE privind reglementarea problemei transnistrene, Franco Frattini.
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a publicat pe pagina ei oficială despre întrevederea cu reprezentantul special al OSCE privind reglementarea problemei transnistrene, Franco Frattini.
Unimedia
(foto) Câștigătorii „Celei mai frumoase curți din Orhei” au fost premiați: În concurs au fost înscriși 13 participanți Au fost oferite premii câștigătorilor concursului „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă”, care s-a desfășurat în cadrul Târgului de Crăciun din Orhei.
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
Au fost oferite premii câștigătorilor concursului „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă”, care s-a desfășurat în cadrul Târgului de Crăciun din Orhei.
Unimedia
Europarlamentara Viorica Dăncilă, propusă de PSD în funcția de premier al României Europarlamentara Viorica Dăncilă, apropiată a lui Liviu Dragnea, este propunerea PSD pentru funcţia de premier, după ce Ecaterina Andronescu - o altă variantă luată în discuţie - a refuzat din start funcţia de prim-ministru. Propunerea Vioricăi Dăncilă a fost votată în unanimitate, conform lui Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, scrie realitatea.net
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
Europarlamentara Viorica Dăncilă, apropiată a lui Liviu Dragnea, este propunerea PSD pentru funcţia de premier, după ce Ecaterina Andronescu - o altă variantă luată în discuţie - a refuzat din start funcţia de prim-ministru. Propunerea Vioricăi Dăncilă a fost votată în unanimitate, conform lui Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, scrie realitatea.net
Unimedia
(video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noul Hyundai Veloster N Încă o premieră a celor de la Hyundai în cadrul Salonului Auto de la Detroit este noul Veloster N, o maşină sport făcută pe baza noii generaţii Veloster şi care este a doua din linia de modele făcute de subdiviziunea N Performance.
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
Încă o premieră a celor de la Hyundai în cadrul Salonului Auto de la Detroit este noul Veloster N, o maşină sport făcută pe baza noii generaţii Veloster şi care este a doua din linia de modele făcute de subdiviziunea N Performance.
Unimedia
(video) Formația DoReDos, alături de Filip Kirkorov, participă la etapa națională Eurovision 2018 Formația DoReDos va participa la preselecția națională Eurovision 2018 alături de compozitorul și interpretul rus, Filip Kirkorov. Aceștia vor intra în concurs cu piesa „My Lucky Day”.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Formația DoReDos va participa la preselecția națională Eurovision 2018 alături de compozitorul și interpretul rus, Filip Kirkorov. Aceștia vor intra în concurs cu piesa „My Lucky Day”.
Unimedia
Formația DoReDos, alături de Filip Kirkorov, participă la etapa națională Eurovision 2018 Formația DoReDos va participa la preselecția națională Eurovision 2018 alături de compozitorul și interpretul rus, Filip Kirkorov. Aceștia vor intra în concurs cu piesa „My Lucky Day”.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Formația DoReDos va participa la preselecția națională Eurovision 2018 alături de compozitorul și interpretul rus, Filip Kirkorov. Aceștia vor intra în concurs cu piesa „My Lucky Day”.
Unimedia
Cine este Mihai Fifor, premierul interimar al României Mihai Viorel Fifor, în vârstă de 47 de ani, a fost desemnat premier interimar al României de președintele Klaus Iohannis. Fifor a fost ministru al Apărării și al Economiei.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Mihai Viorel Fifor, în vârstă de 47 de ani, a fost desemnat premier interimar al României de președintele Klaus Iohannis. Fifor a fost ministru al Apărării și al Economiei.
Unimedia
Munca asiduă a Comisiilor Parlamentare: Bilanțul pentru 2017 Pe parcursul anului 2017, cele 10 comisii permanente ale Parlamentului s-au convocat în 380 de ședințe. 223 ședințe ale comisiilor parlamentare au avut loc în sesiunea de primăvară, iar alte 157 – în sesiunea de toamnă, arată bilanțul statistic al procesului legislativ pe anul trecut.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Pe parcursul anului 2017, cele 10 comisii permanente ale Parlamentului s-au convocat în 380 de ședințe. 223 ședințe ale comisiilor parlamentare au avut loc în sesiunea de primăvară, iar alte 157 – în sesiunea de toamnă, arată bilanțul statistic al procesului legislativ pe anul trecut.
Unimedia
(foto) Accident în capitală: Șoferul unui VAZ a decedat la fața locului Accident devastator pe strada Petricani din capitală. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat. Impactul a avut loc cu puțin timp în urmă.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Accident devastator pe strada Petricani din capitală. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat. Impactul a avut loc cu puțin timp în urmă.
Unimedia
Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank, având o participaţie de peste 66% împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, potrivit unui comunicat.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank, având o participaţie de peste 66% împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, potrivit unui comunicat.
Unimedia
Un cuplu din Moldova cere daune morale în valoare de 114 mii de euro unui faimos motociclist italian Doi soți originari din Moldova l-au dat în judecată pe faimosul motociclist itaian, Valentino Rosii, din cază că aceștia au fost concediați și cer daune morale în valoare de 114.000 de euro.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Doi soți originari din Moldova l-au dat în judecată pe faimosul motociclist itaian, Valentino Rosii, din cază că aceștia au fost concediați și cer daune morale în valoare de 114.000 de euro.
Unimedia
(foto) Accident cu implicarea unui troleibuz de pe linia 22: Un Audi, lovit în plin Accident în capitală cu implicarea unui troleibuz. Impactul a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare intersecție cu Serghei Lazo.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Accident în capitală cu implicarea unui troleibuz. Impactul a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare intersecție cu Serghei Lazo.
Unimedia
Doi moldoveni l-au dat în judecată şi cer compensaţii de la celebrul Valentino Rossi Doi soţi moldoveni, rezidenţi în Italia, l-au dat în judecată pe cunoscutul motociclist italian Valentino Rossi. Cuplul a muncit timp de 10 ani ca îngrijitori ai vilei sportivului din comuna Tavullia, provincia Pesaro, şi după ce au fost concediaţi în 2016 abia recent au decis să apeleze în instanţă. Iată de ce.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Doi soţi moldoveni, rezidenţi în Italia, l-au dat în judecată pe cunoscutul motociclist italian Valentino Rossi. Cuplul a muncit timp de 10 ani ca îngrijitori ai vilei sportivului din comuna Tavullia, provincia Pesaro, şi după ce au fost concediaţi în 2016 abia recent au decis să apeleze în instanţă. Iată de ce.
Unimedia
Chișinăul, mai accesibil pentru persoanele cu nevoi speciale. În decurs de trei luni, serviciile municipale trebuie să vină cu un plan de acțiuni Primăria municipiului Chișinău își propune să crească gradul de accesibilitate a persoanelor cu nevoi speciale în spațiile publice din capitală. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul interimar al capitalei, Silvia Radu.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Primăria municipiului Chișinău își propune să crească gradul de accesibilitate a persoanelor cu nevoi speciale în spațiile publice din capitală. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul interimar al capitalei, Silvia Radu.
Unimedia
Rupem tăcerea: mamele au voce. O nouă platformă on-line care își propune să susțină mamele tratate inuman în maternitățile din țară O nouă platformă a apărut în media on-line „Rupem tăcerea:mamele au voce”. Pagina își propune să discute despre violența obstetrică și despre practicile și experiențele ce nu trebuie să existe.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
O nouă platformă a apărut în media on-line „Rupem tăcerea:mamele au voce”. Pagina își propune să discute despre violența obstetrică și despre practicile și experiențele ce nu trebuie să existe.
Unimedia
Care sunt afecţiunile pielii care se pot agrava în sezonul rece În timpul sezonului rece, pielea noastră poate poate avea de suferit dacă nu este îngrijită corespunzător. Frigul şi vântul deteriorează filmul hidrolipidic al pielii şi astfel pot apărea diferite probleme, iar anumite afecţiuni dermatologice pot fi exacerbate. În general, indicat să prevenim toate aceste probleme urmând sfaturile medicului dermatolog şi folosind creme hidratante şi articole vestimentare care protejează pielea, cum sunt mânuşile, fularul, căciula şi ciorapii groşi.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
În timpul sezonului rece, pielea noastră poate poate avea de suferit dacă nu este îngrijită corespunzător. Frigul şi vântul deteriorează filmul hidrolipidic al pielii şi astfel pot apărea diferite probleme, iar anumite afecţiuni dermatologice pot fi exacerbate. În general, indicat să prevenim toate aceste probleme urmând sfaturile medicului dermatolog şi folosind creme hidratante şi articole vestimentare care protejează pielea, cum sunt mânuşile, fularul, căciula şi ciorapii groşi.
Unimedia
(doc) Dintr-o extremă în alta: Ministerul Muncii propune introducerea mai multor mini-vacanțe, printre care 9 martie- zi liberă Minsterul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune introducerea mai multor mini-vacanțe. Astfel, se examinează propunerea ca "9 martie, 30 aprilie, 24 decembrie și 31 decembrie 2018 să fie considerate zile de odihnă, iar 3 martie, 21 aprilie, 15 decembrie  și 22 decembrie 2018-zile de lucru".
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Minsterul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune introducerea mai multor mini-vacanțe. Astfel, se examinează propunerea ca "9 martie, 30 aprilie, 24 decembrie și 31 decembrie 2018 să fie considerate zile de odihnă, iar 3 martie, 21 aprilie, 15 decembrie  și 22 decembrie 2018-zile de lucru".
Unimedia
(foto) Incendiul la Criuleni: Acoperișul unei case, devastat de flăcări În această dimineață un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ratuș, raionul Criuleni.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
În această dimineață un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ratuș, raionul Criuleni.
Unimedia
Un libanez, pe banca acuzațiilor: Suspectul a prezentat declarații false în cadrul confruntării cu fostul Consul Onorific al Siriei la Chişinău Un libanez va compărea pe banca acuzaţilor pentru prezentarea, cu bună ştiinţă, a declaraţiilor mincinoase în cauza penală de învinuire a fostului Consul Onorific al Siriei în Republica Moldova, precum şi a fostului Consul General al Republicii Moldova la Istanbul, Turcia.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Un libanez va compărea pe banca acuzaţilor pentru prezentarea, cu bună ştiinţă, a declaraţiilor mincinoase în cauza penală de învinuire a fostului Consul Onorific al Siriei în Republica Moldova, precum şi a fostului Consul General al Republicii Moldova la Istanbul, Turcia.
Unimedia
Explozie puternică la Anvers: 14 persoane rănite 14 oameni au fost răniți într-o explozie produsă în noaptea de luni spre marți în centrul orașul belgian Anvers, scrie Agerpres, citând DPA și Reuters. Poliția locală a exclus varianta unui atentat terorist.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
14 oameni au fost răniți într-o explozie produsă în noaptea de luni spre marți în centrul orașul belgian Anvers, scrie Agerpres, citând DPA și Reuters. Poliția locală a exclus varianta unui atentat terorist.
Unimedia
Tehnologia nu e chiar atât de sigură! O aplicație contraceptivă s-a reflectat în multe sarcini nedorite Natural Cycles a fost singura aplicație contraceptivă certificatăde o autoritate medicală, dar se pare că este departe de a fi perfectă.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Natural Cycles a fost singura aplicație contraceptivă certificatăde o autoritate medicală, dar se pare că este departe de a fi perfectă.
Unimedia
Renato Usatîi a publicat numele funcționarilor care ar persecuta unii consilieri din partea „Partidului Nostru” Renato Usatîi a făcut publice numele mai multe funcționari care ar fi implicați în presiuni asupra consilierilor din partea fracțiunii "Partidul Nostru" din cadrul primăriei Bălți.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Renato Usatîi a făcut publice numele mai multe funcționari care ar fi implicați în presiuni asupra consilierilor din partea fracțiunii "Partidul Nostru" din cadrul primăriei Bălți.
Unimedia
Care este starea victimelor accidentului de la Anenii Noi: Medicii speră la o minune Starea supraviețuitorilor accidentului de ieri de la Anenii Noi este gravă, însă stabilă. Potrivit informațiilor, tinerele, în vârstă de 23 și 24 de ani, sunt inconștiente.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Starea supraviețuitorilor accidentului de ieri de la Anenii Noi este gravă, însă stabilă. Potrivit informațiilor, tinerele, în vârstă de 23 și 24 de ani, sunt inconștiente.
Unimedia
Mold-street: Cine vor fi principalii sponsori ai Moldovei în anul 2018 În anul 2018, guvernul planifică să obţină o asistenţă externă de circa 600 milioane de dolari, aproape de două ori mai mult ca în anul 2017. Astfel fiecărui cetățean în anul 2018 îi vor reveni circa 168 de dolari - asistenţă externă, arată estimările Ministerului finanţelor, scrie mold-street.com.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
În anul 2018, guvernul planifică să obţină o asistenţă externă de circa 600 milioane de dolari, aproape de două ori mai mult ca în anul 2017. Astfel fiecărui cetățean în anul 2018 îi vor reveni circa 168 de dolari - asistenţă externă, arată estimările Ministerului finanţelor, scrie mold-street.com.
Unimedia
Familia șoferului care a decedat în gravul accident de la Anenii Noi cere ajutor financiar pentru înmormântare Sergiu Perdivara este unul din victimele care au decedat în urma tragicului accident de ieri de pe traseul Chișinău-Anenii Noi, soldat cu cinci morți și doi răniți. Familia lui Sergiu Perdivara are nevoie de ajutor financiar pentru înmormântare, da și cheltuieli zilnice pentru a crește doi copii.   Donațiile pot fi făcute pe caritate.md.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Sergiu Perdivara este unul din victimele care au decedat în urma tragicului accident de ieri de pe traseul Chișinău-Anenii Noi, soldat cu cinci morți și doi răniți. Familia lui Sergiu Perdivara are nevoie de ajutor financiar pentru înmormântare, da și cheltuieli zilnice pentru a crește doi copii.   Donațiile pot fi făcute pe caritate.md.
Unimedia
Familia șoferului care a decedat în accidentul grav de la Anenii Noi cere ajutor financiar pentru înmormântare Sergiu Perdivara este unul din victimele care au decedat în urma accidentului tragic de ieri de pe traseul Chișinău-Anenii Noi, soldat cu cinci morți și doi răniți. Familia lui Sergiu Perdivara are nevoie de ajutor financiar pentru înmormântare, da și cheltuieli zilnice pentru a crește doi copii.   Donațiile pot fi făcute pe caritate.md.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Sergiu Perdivara este unul din victimele care au decedat în urma accidentului tragic de ieri de pe traseul Chișinău-Anenii Noi, soldat cu cinci morți și doi răniți. Familia lui Sergiu Perdivara are nevoie de ajutor financiar pentru înmormântare, da și cheltuieli zilnice pentru a crește doi copii.   Donațiile pot fi făcute pe caritate.md.
Unimedia
(video) GPS-ul l-a dus în off-road! Aventura unui şofer străin cu Tesla Model S în România Aflat în tranzit prin România cu un sedan Tesla Model S, un spaniol s-a lăsat ghidat de sistemul GPS încercând să ajungă de la Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, pe autostrada A3, însă a avut parte de o surpriză. Drumul marcat pe hartă nu era unul asfaltat, ci unul care trecea printr-o pădure!
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Aflat în tranzit prin România cu un sedan Tesla Model S, un spaniol s-a lăsat ghidat de sistemul GPS încercând să ajungă de la Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, pe autostrada A3, însă a avut parte de o surpriză. Drumul marcat pe hartă nu era unul asfaltat, ci unul care trecea printr-o pădure!
Unimedia
(video) Președintele României l-a desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Iohannis: La un an de la alegeri avem deja două guverne PSD eșuate Președintele României, Klaus Iohannis, susține în aceste clipe o conferință de presă. Aceasta este prima ieşire publică a lui Iohannis după ce liderii PSD i-au retras sprijinul premierului român Mihai Tudose, iar acesta a demisionat. 
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Președintele României, Klaus Iohannis, susține în aceste clipe o conferință de presă. Aceasta este prima ieşire publică a lui Iohannis după ce liderii PSD i-au retras sprijinul premierului român Mihai Tudose, iar acesta a demisionat. 
Unimedia
(video) Haine populare, lăutari și obiceiuri. O nuntă moldovenească jucată în Portugalia, subiect de știre pentru o televiziune locală Haine populare, tradiții și obiceiuri moldovenești la o nuntă de moldoveni jucată la capătul continentului, în Portugalia.  Portughezii s-au arătat surprinși de complexitatea tradițiilor noastre și au realizat un reportaj de la nuntă.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Haine populare, tradiții și obiceiuri moldovenești la o nuntă de moldoveni jucată la capătul continentului, în Portugalia.  Portughezii s-au arătat surprinși de complexitatea tradițiilor noastre și au realizat un reportaj de la nuntă.
Unimedia
Artiștii care participă în preselecția Eurovision 2018: Au fost depuse 28 de dosare 28 de dosare au fost depuse pentru participarea la etapa națională de preselecție pentru Eurovision 2018. Printre artiști se găsesc nume deja cunoscute, care au participat și anterior, ca Doinița Gherman sau Sasha Bognibov, dar și nume noi. Formația DoReDos, care a câștigat concursul rus Novaia Volna, participă și ea cu piesa "My lucky day".
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
28 de dosare au fost depuse pentru participarea la etapa națională de preselecție pentru Eurovision 2018. Printre artiști se găsesc nume deja cunoscute, care au participat și anterior, ca Doinița Gherman sau Sasha Bognibov, dar și nume noi. Formația DoReDos, care a câștigat concursul rus Novaia Volna, participă și ea cu piesa "My lucky day".
Unimedia
(video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noul Hyundai Veloster şi Hyundai Veloster Turbo După o campanie amplă de promovare, subdiviziunea americană a companiei Hyundai a prezentat oficial noua generaţie a hatchback-ului Veloster. Debutul a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
După o campanie amplă de promovare, subdiviziunea americană a companiei Hyundai a prezentat oficial noua generaţie a hatchback-ului Veloster. Debutul a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
Unimedia
Maia Sandu: „Populismul ia locul transparenței și responsabilității în educație” Maia Sandu spune că acțiunile Partidului Democrat din domeniul educației sunt "populiste" și sunt menite să "crească ratingul PD". 
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Maia Sandu spune că acțiunile Partidului Democrat din domeniul educației sunt "populiste" și sunt menite să "crească ratingul PD". 
Unimedia
Copilului tău îi place să danseze? Alege Passion Dance - locul unde fiecare dansează cu pasiune Dansul combină în modul cel mai frumos și emoționant mișcarea cu muzica, cu arta, cu comunicarea, aducând un aport de bună dispoziție și sănătate.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Dansul combină în modul cel mai frumos și emoționant mișcarea cu muzica, cu arta, cu comunicarea, aducând un aport de bună dispoziție și sănătate.
Unimedia
Motivul pentru care Irina Rimes a divorţat a ieșit la iveală Artiştii Irina Rimes şi Andi Bănică sunt colegi de studio, înregistrează la aceeaşi casă de discuri, însă pe ei îi leagă mai multe amintiri şi un scurt mariaj, scrie one.ro
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Artiştii Irina Rimes şi Andi Bănică sunt colegi de studio, înregistrează la aceeaşi casă de discuri, însă pe ei îi leagă mai multe amintiri şi un scurt mariaj, scrie one.ro
Unimedia
Dragnea regretă că l-a propus pe Tudose în funcția de premier al României. Motiv pentru care acesta ar fi fost demis România a rămas fără premier după ce aseară acesta și-a dat demisia. S-a întâmplat după ce Partidul Social Democrat i-a retras susținerea politică. ÎNtr-o conferință de presă susținută aseară de liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că regretă că l-a propus în funcție, iar motivele pentru care i s-a retras susținerea politică lui Tudose sunt multe, inclusiv ieșirile acestuia în presă care ar fi adus acuzații la adresa partidului de guvernământ și colegilor din Guvern.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
România a rămas fără premier după ce aseară acesta și-a dat demisia. S-a întâmplat după ce Partidul Social Democrat i-a retras susținerea politică. ÎNtr-o conferință de presă susținută aseară de liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că regretă că l-a propus în funcție, iar motivele pentru care i s-a retras susținerea politică lui Tudose sunt multe, inclusiv ieșirile acestuia în presă care ar fi adus acuzații la adresa partidului de guvernământ și colegilor din Guvern.
Unimedia
Povestea Dianei Brelivet care gestionează propria Asociație pentru afacerile mici în Franța Diana Brelivet-Dogotari, este o tânără de 30 de ani, originară din satul Viișoara, raionul Glodeni. Locuiește în Franța de 7 ani, în regiunea Bretagne, în apropierea orașului Rennes. A reușit, prin urcușuri și coborâșuri, să creeze, împreună cu soțul său, o Asociație pentru dezvoltarea afacerilor mici. Viața în Franța nu este un paradis, dar dacă muncești și ai viziune poți obține ceea ce îți dorești, scrie pe blogul său, jurnalista Elena Robu.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Diana Brelivet-Dogotari, este o tânără de 30 de ani, originară din satul Viișoara, raionul Glodeni. Locuiește în Franța de 7 ani, în regiunea Bretagne, în apropierea orașului Rennes. A reușit, prin urcușuri și coborâșuri, să creeze, împreună cu soțul său, o Asociație pentru dezvoltarea afacerilor mici. Viața în Franța nu este un paradis, dar dacă muncești și ai viziune poți obține ceea ce îți dorești, scrie pe blogul său, jurnalista Elena Robu.
Unimedia
Fosta directoare a unui liceu din Teleneşti, condamnată pentru tratament inuman O fostă profesoară de limba rusă din cadrul Gimnaziului din satul Mihalaşa, raionul Teleneşti, tot ea şi directoarea respectivei instituţii de învăţămînt, a fost condamnată recent la amendă în marime de 17 mii de lei, cu privarea dreptului de a ocupa funcții în domeniul învățămîntului timp de 5 ani. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura din Teleneşti a demonstrat vinovăţia acesteia de comiterea tratamentului inuman şi degradant.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
O fostă profesoară de limba rusă din cadrul Gimnaziului din satul Mihalaşa, raionul Teleneşti, tot ea şi directoarea respectivei instituţii de învăţămînt, a fost condamnată recent la amendă în marime de 17 mii de lei, cu privarea dreptului de a ocupa funcții în domeniul învățămîntului timp de 5 ani. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura din Teleneşti a demonstrat vinovăţia acesteia de comiterea tratamentului inuman şi degradant.
Unimedia
Gala Premiilor anuale în domeniul Culturii. Cine sunt lauriații din acest an Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a organizat ieri festivitatea de premiere a laureaților ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a organizat ieri festivitatea de premiere a laureaților ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii.
Unimedia
Ziarul de Gardă: Judecătorul Iurie Obadă, cel care l-a trimis în arest pe Andrei Braguța, a fost demis Judecătorul Iurie Obadă, cel care l-a trimis, în luna august 2017 în arest pe Andrei Braguța, tânărul decedat ulterior în penitenciar, a fost demis de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin vot unanim.  Decizia CSM poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție în termen de 15 zile. Iurie Obadă s-a prezentat astăzi, 16 ianuarie, în fața membrilor CSM pentru a-și justifica acțiunile, însă nu a reușit să-i convingă.  
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Judecătorul Iurie Obadă, cel care l-a trimis, în luna august 2017 în arest pe Andrei Braguța, tânărul decedat ulterior în penitenciar, a fost demis de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin vot unanim.  Decizia CSM poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție în termen de 15 zile. Iurie Obadă s-a prezentat astăzi, 16 ianuarie, în fața membrilor CSM pentru a-și justifica acțiunile, însă nu a reușit să-i convingă.  
Unimedia
RISE Moldova: Oameni afiliați conducerii PSRM, noii proprietari a două mari companii de gaze lichefiate Două mari companii de pe piaţa gazelor lichefiate din Republica Moldova au fost cumpărate, acum trei luni, de persoane afiliate conducerii Partidului Socialiştilor, se arată într-o investigație realizată de RISE Moldova.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Două mari companii de pe piaţa gazelor lichefiate din Republica Moldova au fost cumpărate, acum trei luni, de persoane afiliate conducerii Partidului Socialiştilor, se arată într-o investigație realizată de RISE Moldova.
Unimedia
Premieră pe scena Teatrului Satiricus - „Totul despre noi” „Satiricus” lansează o nouă premieră, de fapt, o veche premieră, dacă ne permitem să-i zicem așa. E vorba de actualizarea unui cunoscut spectacol, de mare succes, „Golanii revoluţiei moldave”, care s-a jucat aproape intermitent timp de mai bine de un deceniu. 
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
„Satiricus” lansează o nouă premieră, de fapt, o veche premieră, dacă ne permitem să-i zicem așa. E vorba de actualizarea unui cunoscut spectacol, de mare succes, „Golanii revoluţiei moldave”, care s-a jucat aproape intermitent timp de mai bine de un deceniu. 
Unimedia
Vlad Țurcanu, despre refuzul CEC de a accepta un referendum privind votul mixt: Instituțiile acționează la comandă Instituțiile statului nu acționează în mod autonom, ci mai degrabă la comandă, iar funcționarii curajoși au fost epurați din sistem. Astfel, a comentat analistul Vlad Țurcanu decizia CEC de a respinge cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru desfășurarea referendumului legislativ privind abrogarea legii prin care s-a trecut la sistemul mixt de vot.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Instituțiile statului nu acționează în mod autonom, ci mai degrabă la comandă, iar funcționarii curajoși au fost epurați din sistem. Astfel, a comentat analistul Vlad Țurcanu decizia CEC de a respinge cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru desfășurarea referendumului legislativ privind abrogarea legii prin care s-a trecut la sistemul mixt de vot.
Unimedia
Concluzia Procuraturii: Procurorul din Ungheni, care a obţinut, de la stat, prin judecată, un apartament de serviciu, nu a încălcat legislaţia Ion Steclari, procurorul Procuraturii Ungheni, despre care ZdG a scris în decembrie 2017 că se pregăteşte să se mute într-o casă nouă, de milioane, înregistrată pe un teren care aparţine tatălui său, la câţiva ani după ce a obţinut, de la stat, prin judecată, un apartament de serviciu, nu a încălcat legislaţia. Printr-un răspuns oferit în scris, Victor Ababii, inspectorul-şef din cadrul Inspecţiei Procurorilor, a declarat pentru Ziarul de Gardă, că Procuratura Generală s-a autosesizat în urma articolului, doar că „nu au fost obţinute date care ar pune la îndoială integritatea profesională a procurorului”.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Ion Steclari, procurorul Procuraturii Ungheni, despre care ZdG a scris în decembrie 2017 că se pregăteşte să se mute într-o casă nouă, de milioane, înregistrată pe un teren care aparţine tatălui său, la câţiva ani după ce a obţinut, de la stat, prin judecată, un apartament de serviciu, nu a încălcat legislaţia. Printr-un răspuns oferit în scris, Victor Ababii, inspectorul-şef din cadrul Inspecţiei Procurorilor, a declarat pentru Ziarul de Gardă, că Procuratura Generală s-a autosesizat în urma articolului, doar că „nu au fost obţinute date care ar pune la îndoială integritatea profesională a procurorului”.
Unimedia
Un tânăr din Orhei, internat la spital după ce cumnatul său i-a tăiat o ureche cu un topor Un tânăr în vârstă de 21 de ani a ajuns la spital după ce cumnatul său i-a tăiat urechea cu toporul. Totul a avut loc ieri în jurul orei 17:40.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Un tânăr în vârstă de 21 de ani a ajuns la spital după ce cumnatul său i-a tăiat urechea cu toporul. Totul a avut loc ieri în jurul orei 17:40.
Unimedia
Atenție, șoferi! Brumă pe traseele din țară, iar pe alocuri va ninge Inspectoratul Național de Patrulare menționează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale cu circulația rutieră întreruptă din cauza vremii nefavorabile. 
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Inspectoratul Național de Patrulare menționează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale cu circulația rutieră întreruptă din cauza vremii nefavorabile. 
Unimedia
Kelly Clarkson le aplică copiilor ei corecţii fizice: „Nu văd nimic în neregulă cu asta” Cântăreaţa a intrat într-o controversă după ce a mărturisit că le aplică copiilor ei corecţii fizice.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Cântăreaţa a intrat într-o controversă după ce a mărturisit că le aplică copiilor ei corecţii fizice.
Unimedia
(video) Detroit 2018: Noul Infiniti Q Inspiration Concept – prima creaţie a fostului designer-şef BMW Compania Infiniti, brand din cadrul concernului Renault-Nissan-Mitsubishi, a prezentat la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui gran turismo numit Q Inspiration.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Compania Infiniti, brand din cadrul concernului Renault-Nissan-Mitsubishi, a prezentat la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui gran turismo numit Q Inspiration.
Unimedia
Istoricul Vasile Bahnaru: „Unirea Basarabiei cu România se va face doar cu sprijinul străzii” Unirea Basarabiei cu România se va face doar cu sprijinul străzii. Totodată, în mijlocul entuziasmului popular pentru unire un rol aparte au oamenii de cultură. Aceste opinii au fost exprimate în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Unirea Basarabiei cu România se va face doar cu sprijinul străzii. Totodată, în mijlocul entuziasmului popular pentru unire un rol aparte au oamenii de cultură. Aceste opinii au fost exprimate în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.
Unimedia
(live) Grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt organizează o conferință de presă Conferință de presă organizată de Grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de abrogare a sistemului electoral mixt cu tema „Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra”. UNIMEDIA transmite live.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Conferință de presă organizată de Grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de abrogare a sistemului electoral mixt cu tema „Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra”. UNIMEDIA transmite live.
Unimedia
(video) Nu se lasă bătuți: Membrii grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt vor ataca în instanță decizia CEC După ce CEC a respins înregistrarea grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt, membrii spun că vor constitui un alt grup de inițiativă pentru același referendum. Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
După ce CEC a respins înregistrarea grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt, membrii spun că vor constitui un alt grup de inițiativă pentru același referendum. Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă.
Unimedia
(video/update) Nu se lasă bătuți: Membrii grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt vor ataca în instanță decizia CEC După ce CEC a respins înregistrarea grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt, membrii spun că vor constitui un alt grup de inițiativă pentru același referendum. Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
După ce CEC a respins înregistrarea grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt, membrii spun că vor constitui un alt grup de inițiativă pentru același referendum. Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă.
Unimedia
(video) Grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului Anti-Mixt organizează o conferință de presă Conferință de presă organizată de Grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de abrogare a sistemului electoral mixt cu tema „Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra”. UNIMEDIA transmite live.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Conferință de presă organizată de Grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de abrogare a sistemului electoral mixt cu tema „Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra”. UNIMEDIA transmite live.
Unimedia
SPIA și CNA, în acțiune: Un tânăr din Comrat, reținut Un bărbat de 29 de ani, locuitor al mun. Comrat, a fost reținut de ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, în comun cu organul de urmărire penală al Direcției generale teritoriale „Sud” a CNA și Procuratura anticorupție, oficiul „Sud”, fiind bănuit de mituirea unui agent de patrulare.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Un bărbat de 29 de ani, locuitor al mun. Comrat, a fost reținut de ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, în comun cu organul de urmărire penală al Direcției generale teritoriale „Sud” a CNA și Procuratura anticorupție, oficiul „Sud”, fiind bănuit de mituirea unui agent de patrulare.
Unimedia
Cine vine interimar la Palatul Victoria în locul lui Mihai Tudose După ce PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose, interimar la Palatul Victoria va fi Paul Stănescu, după ce premierul a spus foarte clar că nu va asigura interimatul. Acesta este vicepremier şi unul dintre cei mai influenţi lideri din teritoriu ai partidului, atât în judeţul Olt, cât şi în întreaga Oltenie. De profesie agronom, Stănescu a ajuns în prima linie a partidului în 2008, când a fost ales preşedinte al PSD Olt, scrie Mediafax.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
După ce PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose, interimar la Palatul Victoria va fi Paul Stănescu, după ce premierul a spus foarte clar că nu va asigura interimatul. Acesta este vicepremier şi unul dintre cei mai influenţi lideri din teritoriu ai partidului, atât în judeţul Olt, cât şi în întreaga Oltenie. De profesie agronom, Stănescu a ajuns în prima linie a partidului în 2008, când a fost ales preşedinte al PSD Olt, scrie Mediafax.
Unimedia
ZTE plănuieşte să lanseze primul smartphone 5G Reţelele de telecomunicaţii 5G nu vor fi adoptate la scară largă de către operatori înainte de anul 2020, însă ZTE speră să aibă pe piaţă dispozitive compatibile cu noul standard începând de anul viitor. Producătorul chinez a început în ultima perioadă să nu mai concureze cu alţi producători de smartphone-uri, realizând dispozitive mai „speciale”, iar lansarea primului telefon cu 5G de pe piaţă ar atrage cu siguranţă câteva priviri.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Reţelele de telecomunicaţii 5G nu vor fi adoptate la scară largă de către operatori înainte de anul 2020, însă ZTE speră să aibă pe piaţă dispozitive compatibile cu noul standard începând de anul viitor. Producătorul chinez a început în ultima perioadă să nu mai concureze cu alţi producători de smartphone-uri, realizând dispozitive mai „speciale”, iar lansarea primului telefon cu 5G de pe piaţă ar atrage cu siguranţă câteva priviri.
Unimedia
Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate amenință ANSA cu judecată Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate amenință Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor cu judecata. Cel puțin așa susține șeful adjunct al Direcției municipale Chișinău pentru siguranța alimentelor. Mai mult, funcționarul confirmă faptul că producătorul a fost amendat în repetate rânduri pe parcursul lunii decembrie, chiar dacă într-o scrisoare adresată presei acesta nega sancțiunile.  Declarațiile în acest sens au fost făcute în cadrul unui interviu în studioul AGORA. 
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate amenință Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor cu judecata. Cel puțin așa susține șeful adjunct al Direcției municipale Chișinău pentru siguranța alimentelor. Mai mult, funcționarul confirmă faptul că producătorul a fost amendat în repetate rânduri pe parcursul lunii decembrie, chiar dacă într-o scrisoare adresată presei acesta nega sancțiunile.  Declarațiile în acest sens au fost făcute în cadrul unui interviu în studioul AGORA. 
Unimedia
O femeie în vârstă de 83 de ani decedat în urma unui incendiu în Ungheni O femeie în vârstă de 83 de ani a decedat în această noapte într-un incendiu care a avut loc în localitatea Cetireni, raionul Ungheni.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
O femeie în vârstă de 83 de ani a decedat în această noapte într-un incendiu care a avut loc în localitatea Cetireni, raionul Ungheni.
Unimedia
(video) Detroit 2018: Premieră mondială – Lexus LF-1 Limitless Concept Lexus a adus la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui viitor crossover – LF-1 Limitless. Compania anunţă că noutatea deschide un nou segment, cel al crossoverelor vârf de gamă. 
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Lexus a adus la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui viitor crossover – LF-1 Limitless. Compania anunţă că noutatea deschide un nou segment, cel al crossoverelor vârf de gamă. 
Unimedia
Curs valutar: Leul moldovenesc pierde teren în față monedei euro Moneda națională se depreciază cu 20 de bani față de moneda unică europeană și costă astăzi 20 de lei și 86 de bani, anunță UNIMEDIA.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Moneda națională se depreciază cu 20 de bani față de moneda unică europeană și costă astăzi 20 de lei și 86 de bani, anunță UNIMEDIA.
Unimedia
InfoTrafic: Ce străzi din Chișinău să evitați pentru a nu sta în ambuteiaj și unde sunt echipaje de polițiști cu radare Serviciul „InfoTrafic” al INP, informează că flux majorat de transport la această oră se stabilește:
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Serviciul „InfoTrafic” al INP, informează că flux majorat de transport la această oră se stabilește:
Unimedia
(foto) Întinși pe saltele jos în Primărie. Cum fac greva foamei consilierii municipali din partea Partidului Nostru de la Bălți E prima zi de greva foamei la Bălți. Consilierii municipal din fracțiunea Partidului „Partidul Nostru” au anunțat ieri greva foamei, acuzând Partidul Democrat de presiuni prin intermediul CNA-ului și Poliției.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
E prima zi de greva foamei la Bălți. Consilierii municipal din fracțiunea Partidului „Partidul Nostru” au anunțat ieri greva foamei, acuzând Partidul Democrat de presiuni prin intermediul CNA-ului și Poliției.