Unimedia
(live) Hramul orașului Glodeni. Are loc un concert grandios Concert de Hramul orașului Glodeni. Interpreți autohtoni, precum Ion Suruceanu, Doina Sulac, sau formațiile Tharmis, Doredos, Sunstroke Project evoluează în aceste clipe.
43 min
Unimedia / Publicat acum 43 min
Concert de Hramul orașului Glodeni. Interpreți autohtoni, precum Ion Suruceanu, Doina Sulac, sau formațiile Tharmis, Doredos, Sunstroke Project evoluează în aceste clipe.
Unimedia
Mihai Ghimpu, întrebat cine este pericolul Republicii Moldova: Dodon și Plahotniuc, ei împreună fac toate jocurile Fiind întrebat, dacă Igor Dodon este pericolul țării sau Vlad Plahotniuc? Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu a declarat în cadrul emisiunii Important de la TVC 21 că ambii: "Ei împreună fac toate jocurile. Da cine a votat votul mixt în Parlament? Cine era la guvernare, PL sau PSRM, cu cine s-au sfătuit? De ce nu s-au sfătuit cu cei care erau împreună la guvernare, care ne-am asumat actul guvernării."
1 oră
Unimedia / Publicat acum 1 oră
Fiind întrebat, dacă Igor Dodon este pericolul țării sau Vlad Plahotniuc? Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu a declarat în cadrul emisiunii Important de la TVC 21 că ambii: "Ei împreună fac toate jocurile. Da cine a votat votul mixt în Parlament? Cine era la guvernare, PL sau PSRM, cu cine s-au sfătuit? De ce nu s-au sfătuit cu cei care erau împreună la guvernare, care ne-am asumat actul guvernării."
Unimedia
Cercetătorii americani au anunțat că au identificat o nouă metodă ce ar putea vindeca leucemia Oamenii de știință americani au anunțat descoperirea unui posibil nou tratament pentru leucemie, o boală letală ce afectează chiar și persoane de vârstă fragedă, informează Xinhua, care citează rezultatele unui studiu publicat luni, transmite Agerpres.
2 ore
Unimedia / Publicat acum 2 ore
Oamenii de știință americani au anunțat descoperirea unui posibil nou tratament pentru leucemie, o boală letală ce afectează chiar și persoane de vârstă fragedă, informează Xinhua, care citează rezultatele unui studiu publicat luni, transmite Agerpres.
Unimedia
Reacția PL-ului la inițiativa socialiștilor de a face referendum pentru trecerea la republică prezidențială: E ușor pe banii cetățenilor Partidul Liberal a venit cu o reacție privind intentia socialistilor de a organiza un referendum pentru trecerea la republica prezidențiala.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Partidul Liberal a venit cu o reacție privind intentia socialistilor de a organiza un referendum pentru trecerea la republica prezidențiala.
Unimedia
DNA: Sechestru de peste 127 milioane lei pe averea lui Liviu Dragnea/ Liderul PSD, pentru 30 de minute la sediul DNA Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, marţi, la DNA, unde a fost citat de procurori pentru a lua la cunoştinţă instituirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care a fost pus sub învinuire pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene. DNA anunţă că a instituit un sechestru de peste 127 milioane lei asupra bunurilor liderului social-democrat. Dragnea nu a făcut declaraţii la sediul DNA, fiind condus cu dificultate de jandarmi până la uşa direcţiei anticorupţie. Marian Neacşu, secretarul general al PSD, a fost, alături de alte persoane pentru a-i fi alături liderului partidului. Neacşu a precizat că orice persoană chemată la un for represiv ca DNA are nevoie de susţinere.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, marţi, la DNA, unde a fost citat de procurori pentru a lua la cunoştinţă instituirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care a fost pus sub învinuire pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene. DNA anunţă că a instituit un sechestru de peste 127 milioane lei asupra bunurilor liderului social-democrat. Dragnea nu a făcut declaraţii la sediul DNA, fiind condus cu dificultate de jandarmi până la uşa direcţiei anticorupţie. Marian Neacşu, secretarul general al PSD, a fost, alături de alte persoane pentru a-i fi alături liderului partidului. Neacşu a precizat că orice persoană chemată la un for represiv ca DNA are nevoie de susţinere.
Unimedia
(video) Șoferii de tiruri, blocați de două zile la vama Sculeni. Vrabie: „A avut loc o pană de sistem. Problema e pe partea română” Zeci de șoferi de la vama Sculeni ar aștepta ore întregi să treacă frontiera cu România, din cauza unei pane de sistem care a avut loc sâmătă noaptea până duminică la amiază, pe partea română, potrivit directorului general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.
3 ore
Unimedia / Publicat acum 3 ore
Zeci de șoferi de la vama Sculeni ar aștepta ore întregi să treacă frontiera cu România, din cauza unei pane de sistem care a avut loc sâmătă noaptea până duminică la amiază, pe partea română, potrivit directorului general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.
Unimedia
Referendum național. Mai multe ONG-uri vor anularea legii privind sistemul mixt Mai multe organizații ale societății civile, propun inițierea și desfășurarea la nivel național, până la alegerile parlamentare din 2018, a unui referendum pentru anularea legii prin care s-au făcut modificări la Codul Electoral și s-a intrpsus sistemul mixt de vot. Reprezentanții ONG-urilor au declarat marți, într-o 
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
Mai multe organizații ale societății civile, propun inițierea și desfășurarea la nivel național, până la alegerile parlamentare din 2018, a unui referendum pentru anularea legii prin care s-au făcut modificări la Codul Electoral și s-a intrpsus sistemul mixt de vot. Reprezentanții ONG-urilor au declarat marți, într-o 
Unimedia
Declarație a ZdG pe marginea atacurilor verbale ale premierului Pavel Filip După ce, la ultima ședință a Guvernului, premierul Pavel Filip a lansat un atac fără precedent în adresa Ziarului de Gardă, publicația a venit cu o declarație oficială. Este vorba despre subiectul revocării de pe ordinea de zi a Adunării Generale ONU a proiectului de rezoluție privind retragerea completă a forțelor militare străine de pe teritoriul R. Moldova.
4 ore
Unimedia / Publicat acum 4 ore
După ce, la ultima ședință a Guvernului, premierul Pavel Filip a lansat un atac fără precedent în adresa Ziarului de Gardă, publicația a venit cu o declarație oficială. Este vorba despre subiectul revocării de pe ordinea de zi a Adunării Generale ONU a proiectului de rezoluție privind retragerea completă a forțelor militare străine de pe teritoriul R. Moldova.
Unimedia
(video) E oficial. Robert Mugabe și-a dat demisia din funcția de președinte Zimbabwe după 37 de ani După o adevărată domnie de 37 de ani, Robert Mugabe, cel mai longeviv președinte din istoria recentă și-a dat oficial demisia din funcție. Despre asta anunță Associated Press care face referire la un comunicat oficial al șefului legislativului din Zimbabwe care spune că a primit o astfel de scrisoare de la Mugabe.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
După o adevărată domnie de 37 de ani, Robert Mugabe, cel mai longeviv președinte din istoria recentă și-a dat oficial demisia din funcție. Despre asta anunță Associated Press care face referire la un comunicat oficial al șefului legislativului din Zimbabwe care spune că a primit o astfel de scrisoare de la Mugabe.
Unimedia
E oficial. Robert Mugabe și-a dat demisia din funcția de președinte Zimbabwe după 37 de ani După o adevărată domnie de 37 de ani, Robert Mugabe, cel mai longeviv președinte din istoria recentă și-a dat oficial demisia din funcție. Despre asta anunță Associated Press care face referire la un comunicat oficial al șefului legislativului din Zimbabwe care spune că a primit o astfel de scrisoare de la Mugabe.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
După o adevărată domnie de 37 de ani, Robert Mugabe, cel mai longeviv președinte din istoria recentă și-a dat oficial demisia din funcție. Despre asta anunță Associated Press care face referire la un comunicat oficial al șefului legislativului din Zimbabwe care spune că a primit o astfel de scrisoare de la Mugabe.
Unimedia
(video) Guvernul a aprobat proiectul legii Bugetului pe 2018: Cresc veniturile și cheltuielile, și se alocă bani pentru construcția penitenciarului Chișinău și ambulanțe noi Proiect ambițios al Legii Bugetului pentru 2018. Executivul a aprobat în ședința de marți documentul financiar în care se propune creșeterea atât a veniturilor, cât mai ales a cheltuielilor în 2018.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Proiect ambițios al Legii Bugetului pentru 2018. Executivul a aprobat în ședința de marți documentul financiar în care se propune creșeterea atât a veniturilor, cât mai ales a cheltuielilor în 2018.
Unimedia
(video) Guvernul a aprobat proiectul legii Bugetului pe 2018: Cresc veniturile și cheltuielile, și se alocă bani pentru construcția penitenicarului Chișinău și ambulanțe noi Proiect ambițios al Legii Bugetului pentru 2018. Executivul a aprobat în ședința de marți documentul financiar în care se propune creșeterea atât a veniturilor, cât mai ales a cheltuielilor în 2018.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Proiect ambițios al Legii Bugetului pentru 2018. Executivul a aprobat în ședința de marți documentul financiar în care se propune creșeterea atât a veniturilor, cât mai ales a cheltuielilor în 2018.
Unimedia
Corneliu Jaloba, director adjunct al ANRCETI, demis de guvern Directorul adjunct al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației a Republicii Moldov, Coreliu Jaloba a fost demis astăzi din duncție, de către guvern. În loc, guvernul l-a numit pe Andrei Muntean în funcția de director adjunct al ANRCETI.
5 ore
Unimedia / Publicat acum 5 ore
Directorul adjunct al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației a Republicii Moldov, Coreliu Jaloba a fost demis astăzi din duncție, de către guvern. În loc, guvernul l-a numit pe Andrei Muntean în funcția de director adjunct al ANRCETI.
Unimedia
Emil Druc, Amabasadorul Republicii Moldova în Franța, numit și Ambasador în Monaco Emi Druc, Ambasadorul țării noastre în Franța a fost numit, prin cumul, Ambasador în Principatul Monaco.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Emi Druc, Ambasadorul țării noastre în Franța a fost numit, prin cumul, Ambasador în Principatul Monaco.
Unimedia
Câte 50 de mii de lei, pentru familiile bărbaților care au murit în accidentul din mina din satul Pașcani Ministerul Finanțelor va aloca, din fondul de intervenție al Guvernului,  câte 50 de mii lei pentru familiile care au avut de suferit de pe urma accidentului de la mina de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni. 
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Ministerul Finanțelor va aloca, din fondul de intervenție al Guvernului,  câte 50 de mii lei pentru familiile care au avut de suferit de pe urma accidentului de la mina de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni. 
Unimedia
Au scăpat ca prin urechile acului: Trei persoane, spitalizate în urma unui accident la Criuleni Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent ce s-a produs aseară, în raionul Criuleni.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent ce s-a produs aseară, în raionul Criuleni.
Unimedia
Guvernul a aprobat demisia viceministrei finanțelor, Maria Cărăuș, cercetată penal Mariei Cărăuș a fost eliberată din funcția de viceministru al finanțelor. Pavel Filip i-a mulțumit pentru serviciul acordat ministerului.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Mariei Cărăuș a fost eliberată din funcția de viceministru al finanțelor. Pavel Filip i-a mulțumit pentru serviciul acordat ministerului.
Unimedia
Cea mai iubită maşină a femeilor din anul 2017 este Hyundai Ioniq Marele câştigător al concursului „Automobilul anului pentru femei”, ediţia din 2017, este hatchback-ul Hyundai Ioniq. Acelaşi model a ocupat poziţia de frunte la categoria „cel mai bun automobil „verde” (ecologic)”.
6 ore
Unimedia / Publicat acum 6 ore
Marele câştigător al concursului „Automobilul anului pentru femei”, ediţia din 2017, este hatchback-ul Hyundai Ioniq. Acelaşi model a ocupat poziţia de frunte la categoria „cel mai bun automobil „verde” (ecologic)”.
Unimedia
(video) Ziarul de Gardă, atacat în ședință de Pavel Filip: „Am rugămintea să nu mai dezinformeze populația în continuare” Pavel Filip a adresat informațiile precum că Republica Moldova ar fi cerut excluderea de pe agenda ONU subiectul retragerii trupelor armatei ruse din regiunea transnistreană. "RM rămâne fermă și consecventă în solicitarea sa de a include acest subiect pe agenda ONU. Unele instituții, fiind orbite de lumânarea cu care caută subiecte... cum să ințelegi excluderea unui subiect, care nici nu a fost inclus? Republica Moldova a cerut o amânara tactică..", a spus premierul înainte de ședința de guvern.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Pavel Filip a adresat informațiile precum că Republica Moldova ar fi cerut excluderea de pe agenda ONU subiectul retragerii trupelor armatei ruse din regiunea transnistreană. "RM rămâne fermă și consecventă în solicitarea sa de a include acest subiect pe agenda ONU. Unele instituții, fiind orbite de lumânarea cu care caută subiecte... cum să ințelegi excluderea unui subiect, care nici nu a fost inclus? Republica Moldova a cerut o amânara tactică..", a spus premierul înainte de ședința de guvern.
Unimedia
(live) Guvernul se întrunește ază în ședință: 13 subiecte pe agenda zilei Ședința sptămânală a guvernului are loc astăzi, la ora 17:00. Pe agenda miniștrilor sunt 13 subiecte.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Ședința sptămânală a guvernului are loc astăzi, la ora 17:00. Pe agenda miniștrilor sunt 13 subiecte.
Unimedia
(live) Ziarul de Gardă, atacat în ședință de Pavel Filip: „Am rugămintea să nu mai dezinformeze populația în continuare” Pavel Filip a adresat informațiile precum că Republica Moldova ar fi cerut excluderea de pe agenda ONU subiectul retragerii trupelor armatei ruse din regiunea transnistreană. "RM rămâne fermă și consecventă în solicitarea sa de a include acest subiect pe agenda ONU. Unele instituții, fiind orbite de lumânarea cu care caută subiecte... cum să ințelegi excluderea unui subiect, care nici nu a fost inclus? Republica Moldova a cerut o amânara tactică..", a spus premierul înainte de ședința de guvern.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Pavel Filip a adresat informațiile precum că Republica Moldova ar fi cerut excluderea de pe agenda ONU subiectul retragerii trupelor armatei ruse din regiunea transnistreană. "RM rămâne fermă și consecventă în solicitarea sa de a include acest subiect pe agenda ONU. Unele instituții, fiind orbite de lumânarea cu care caută subiecte... cum să ințelegi excluderea unui subiect, care nici nu a fost inclus? Republica Moldova a cerut o amânara tactică..", a spus premierul înainte de ședința de guvern.
Unimedia
Andrei Năstase, despre Igor Dodon: „Deja este ridicol; Lumea este dezamăgită” „Pe parcursul unui an de zile Dodon a discreditat atât de mult instituția prezidențială în ochii cetățenilor și a lumii întregi, încât orice mesaj emis de acesta, la cât de ridicol este, nici nu mai merită o atenție aparte”, declarațiile aparțin liderului PPDA, Andrei Năstase, care spune că ieșirile lui Dodon sunt niște manifestări de frustrare, de umilință și servilism în fața coordonatorului său Plahotniuc, „dar și de fudulie și prostie etalate de la înălțimea celei mai importante funcții de stat, de la înălțimea comandantului suprem al țării”.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
„Pe parcursul unui an de zile Dodon a discreditat atât de mult instituția prezidențială în ochii cetățenilor și a lumii întregi, încât orice mesaj emis de acesta, la cât de ridicol este, nici nu mai merită o atenție aparte”, declarațiile aparțin liderului PPDA, Andrei Năstase, care spune că ieșirile lui Dodon sunt niște manifestări de frustrare, de umilință și servilism în fața coordonatorului său Plahotniuc, „dar și de fudulie și prostie etalate de la înălțimea celei mai importante funcții de stat, de la înălțimea comandantului suprem al țării”.
Unimedia
(foto/video) Premieră mondială: Noul Aston Martin Vantage Compania Aston Martin a prezentat noua generaţie a supercarului Vantage, una dintre cele mai „accesibile” maşini din gama sa.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Compania Aston Martin a prezentat noua generaţie a supercarului Vantage, una dintre cele mai „accesibile” maşini din gama sa.
Unimedia
Condiții moderne de tratament pentru copii bolnavi de diabet zaharat O secție de endocrinologie a fost inaugurată astăzi la Institutul Mamei și Copilului din capitală. Astfel, copii bolnavi de diabet zaharat vor beneficia de servicii de tratament moderne, grație lucrărilor de renovare realizate cu suportul Guvernului României, transmite MOLDPRES.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
O secție de endocrinologie a fost inaugurată astăzi la Institutul Mamei și Copilului din capitală. Astfel, copii bolnavi de diabet zaharat vor beneficia de servicii de tratament moderne, grație lucrărilor de renovare realizate cu suportul Guvernului României, transmite MOLDPRES.
Unimedia
(video) Procuratura ar pregăti o „bombă” pentru PSRM înaintea campaniei electorale Împotriva Socialiștilor se pregătește o bombă înaintea campaniilor electorale, totul se documentează, iar înaintea campaniei electorale Igor Dodon și partidul PSRM vor fi distruși. Declarațiile aparțin fostului președinte al Comisiei pentru controlul public pe lângă Președintele Republicii Moldova, Fiodor Ghelici.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Împotriva Socialiștilor se pregătește o bombă înaintea campaniilor electorale, totul se documentează, iar înaintea campaniei electorale Igor Dodon și partidul PSRM vor fi distruși. Declarațiile aparțin fostului președinte al Comisiei pentru controlul public pe lângă Președintele Republicii Moldova, Fiodor Ghelici.
Unimedia
Tastatura Gboard primeşte suport pentru stickere Google a lansat o actualizare importantă pentru tastatura Gboard, care aduce suport pentru alte 40 limbi şi inserarea de stickere, complementând setul obişnuit de emoji-uri.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Google a lansat o actualizare importantă pentru tastatura Gboard, care aduce suport pentru alte 40 limbi şi inserarea de stickere, complementând setul obişnuit de emoji-uri.
Unimedia
Old Chișinău în imagini: Istoria aprovizionării cu apă a orașului (I) Oamenii din vechime se stabileau în apropierea surselor de apă: râuri și lacuri. Râul Bîc, locația, fertilitatea solului, abundența resurselor bogate de apă au atras primii oameni care aveau să populeze Chișinăul, al cărui nume vine de la un loc situat pe malul Bîcului, lângă un izvor, numit Chişla Nouă, de la „izvor”, „fântână”.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Oamenii din vechime se stabileau în apropierea surselor de apă: râuri și lacuri. Râul Bîc, locația, fertilitatea solului, abundența resurselor bogate de apă au atras primii oameni care aveau să populeze Chișinăul, al cărui nume vine de la un loc situat pe malul Bîcului, lângă un izvor, numit Chişla Nouă, de la „izvor”, „fântână”.
Unimedia
Dock Rivers ar putea fi demis de la Clippers! Trupa din Los Angeles a suferit înfrângeri în ultimele 9 partide jucate în NBA Potrivit portalului New York Post, antrenorul celor de la Los Angeles Clippers, Dock Rivers, are șanse mari să fie demis. Echipa la care evoluează ex-jucătorul lui ȚSKA Moscova, Milos Teodosic, are o evoluție dezastruoasă în NBA, cedând în ultimele 9 partide jucate.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Potrivit portalului New York Post, antrenorul celor de la Los Angeles Clippers, Dock Rivers, are șanse mari să fie demis. Echipa la care evoluează ex-jucătorul lui ȚSKA Moscova, Milos Teodosic, are o evoluție dezastruoasă în NBA, cedând în ultimele 9 partide jucate.
Unimedia
(galerie foto) Tramvaiul Centenarului va fi lansat la Iași. O tânără din Republica Moldova a participat la decorarea mijlocului de transport „Tramvaiul Centenarului - Iași, capitala renașterii naționale” va fi lansat în acest weekend la Iași. După o săptămână de muncă asiduă, mijlocul de transport care va fi pus în circulație în scurt timp a căpătat culoare, ba mai mult, acesta readuce în prim-plan, după un veac, statutul de capitală de război a orașului Iași în perioada 1916-1918. 
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
„Tramvaiul Centenarului - Iași, capitala renașterii naționale” va fi lansat în acest weekend la Iași. După o săptămână de muncă asiduă, mijlocul de transport care va fi pus în circulație în scurt timp a căpătat culoare, ba mai mult, acesta readuce în prim-plan, după un veac, statutul de capitală de război a orașului Iași în perioada 1916-1918. 
Unimedia
(galerie foto) Tramvaiul Centenarului va fi lansat la Iași. Două tinere din Republica Moldova au participat la decorarea mijlocului de transport „Tramvaiul Centenarului - Iași, capitala renașterii naționale” va fi lansat în acest weekend la Iași. După o săptămână de muncă asiduă, mijlocul de transport care va fi pus în circulație în scurt timp a căpătat culoare, ba mai mult, acesta readuce în prim-plan, după un veac, statutul de capitală de război a orașului Iași în perioada 1916-1918. 
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
„Tramvaiul Centenarului - Iași, capitala renașterii naționale” va fi lansat în acest weekend la Iași. După o săptămână de muncă asiduă, mijlocul de transport care va fi pus în circulație în scurt timp a căpătat culoare, ba mai mult, acesta readuce în prim-plan, după un veac, statutul de capitală de război a orașului Iași în perioada 1916-1918. 
Unimedia
Pro sau contra? 35 de acţiuni şi soluţii care ar duce la fluidizarea traficului şi dispariţia ambuteiajelor din Chişinău Primarul interimar al municipiului Chişinău Silvia Radu a cerut de la angajaţii săi, practic din prima zi în care a fost investită în funcţie, un plan concret de acţiuni care ar duce la fluidizarea traficului din oraş.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Primarul interimar al municipiului Chişinău Silvia Radu a cerut de la angajaţii săi, practic din prima zi în care a fost investită în funcţie, un plan concret de acţiuni care ar duce la fluidizarea traficului din oraş.
Unimedia
200 de coșuri de gunoi urmează a fi instalate în Parcul Ștefan ce Mare și Parcul Catedralei 200 de coșuri de gunoi urmează a fi instalate până la sfârșitul acestui an în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt și în Parcul Catedralei din capitală. 90 de coșuri deja au fost plasate.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
200 de coșuri de gunoi urmează a fi instalate până la sfârșitul acestui an în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt și în Parcul Catedralei din capitală. 90 de coșuri deja au fost plasate.
Unimedia
Ministerul de Externe neagă „categoric” faptul că Republica Moldova a cerut excluderea de pe ordinea de zi a agendei ONU subiectul privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene neagă categoric informaţia că Republica Moldova ar fi retras solicitarea de a include pe ordinea de zi chestiunea privind retragerea completă a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova, a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a ONU. MAEIE explică faptul că a fost solicitată doar amânarea examinării problemei, în cadrul unei şedinţe a Comitetului General.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene neagă categoric informaţia că Republica Moldova ar fi retras solicitarea de a include pe ordinea de zi chestiunea privind retragerea completă a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova, a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a ONU. MAEIE explică faptul că a fost solicitată doar amânarea examinării problemei, în cadrul unei şedinţe a Comitetului General.
Unimedia
Campanie națională de sensibilizare: „Spunem NU violenței în familie” Astăzi în incinta Inspectoratului de poliție Orhei s-a desfășurat Campania națională de sensibilizare „Violența în familie prin ochii copiilor„, eveniment organizat de Inspectoratul General al Poliție în parteneriat cu Centrul Internațional pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada„ pentru echipele multidisciplinare din teritoriul administrativ.
8 ore
Unimedia / Publicat acum 8 ore
Astăzi în incinta Inspectoratului de poliție Orhei s-a desfășurat Campania națională de sensibilizare „Violența în familie prin ochii copiilor„, eveniment organizat de Inspectoratul General al Poliție în parteneriat cu Centrul Internațional pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada„ pentru echipele multidisciplinare din teritoriul administrativ.
Unimedia
(video) Zimbru U-19 a ajuns în Norvegia! Galben-verzii urmează să dispute pe 22 noiembrie partida retur cu Molde Formația Zimbru U-19 a ajuns în Norvegia și se pregătește intens pentru manșa secundă cu cei de la Molde. Echipa noastră va efectua astăzi antrenamentul oficial, iar mâine se va duela cu gruparea scandinavă Molde pentru dreptul de a accede în etapa următoare a competiției UEFA Youth League. 
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Formația Zimbru U-19 a ajuns în Norvegia și se pregătește intens pentru manșa secundă cu cei de la Molde. Echipa noastră va efectua astăzi antrenamentul oficial, iar mâine se va duela cu gruparea scandinavă Molde pentru dreptul de a accede în etapa următoare a competiției UEFA Youth League. 
Unimedia
(video) Mercedes-AMG GT R a fost „luat peste picior” de Mark Webber în timpul unor probe pentru The Grand Tour Prezentatorii emisiunii The Grand Tour sunt în prezent în căutarea unui nou pilot de teste. În cadrul unor probe au decis să-l cheme pe Mark Webber, fost pilot de Formula 1 şi fost pilot al echipei Porsche în Campionatului Mondial de Curse de Rezistență FIA WEC.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Prezentatorii emisiunii The Grand Tour sunt în prezent în căutarea unui nou pilot de teste. În cadrul unor probe au decis să-l cheme pe Mark Webber, fost pilot de Formula 1 şi fost pilot al echipei Porsche în Campionatului Mondial de Curse de Rezistență FIA WEC.
Unimedia
Omorul copilului de 7 ani din Verejeni: Adolescentul și tatăl acestuia, eliberați din arest preventiv: Ce spun procurorii Suspecții cazul în omorului minorului de 7 ani din satul Verejeni au fost eliberați astăzi din arest preventiv. 
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Suspecții cazul în omorului minorului de 7 ani din satul Verejeni au fost eliberați astăzi din arest preventiv. 
Unimedia
S.A INTROSCOP marchează 58 de ani de activitate Compania S.A INTROSCOP,  care  și-a început activitatea  sub denumirea „Electrotocipribor” sau AP „Volna”, marchează la 21 noiembrie 2017,  58 de  ani de la fondare. INTROSCOP S.A. era cunoscută în perioada sovietică drept  unul din cei mai importanți furnizori  de produse de aplicare largă în energetică, metalurgie, constructoare de mașini și avioane. Pe parcursul activității întreprinderii au fost elaborate mai mult de 200 de modele de aparate și utilaje de diagnostică tehnică.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Compania S.A INTROSCOP,  care  și-a început activitatea  sub denumirea „Electrotocipribor” sau AP „Volna”, marchează la 21 noiembrie 2017,  58 de  ani de la fondare. INTROSCOP S.A. era cunoscută în perioada sovietică drept  unul din cei mai importanți furnizori  de produse de aplicare largă în energetică, metalurgie, constructoare de mașini și avioane. Pe parcursul activității întreprinderii au fost elaborate mai mult de 200 de modele de aparate și utilaje de diagnostică tehnică.
Unimedia
(foto/video) Un model a căzut pe pasarelă în timpul show-ului Victoria\'s Secret, unul din cele mari spectacole anuale de modă Chiar și îngerii cad câteodată. Modelul Ming Xi a căzut în timp ce defila pe pasarelă, în cadrul showului Victoria's Secret, unul din cele mai mari spectacole anuale din lumea modei. "Îngerașul" Victoria's Secret s-a purtat ca o adevărată profesionistă și și-a păstrat zâmbetul pe față, în timp ce era aplaudată de oamenii din sală.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Chiar și îngerii cad câteodată. Modelul Ming Xi a căzut în timp ce defila pe pasarelă, în cadrul showului Victoria's Secret, unul din cele mai mari spectacole anuale din lumea modei. "Îngerașul" Victoria's Secret s-a purtat ca o adevărată profesionistă și și-a păstrat zâmbetul pe față, în timp ce era aplaudată de oamenii din sală.
Unimedia
(foto/video) Chiar și îngerii cad câteodată: Un model a căzut pe pasarelă în timpul show-ului Victoria\'s Secret Chiar și îngerii cad câteodată. Modelul Ming Xi a căzut în timp ce defila pe pasarelă, în cadrul show-ului Victoria's Secret, unul din cele mai mari spectacole anuale din lumea modei. "Îngerașul" Victoria's Secret s-a purtat ca o adevărată profesionistă și și-a păstrat zâmbetul pe față, în timp ce era aplaudată de oamenii din sală.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Chiar și îngerii cad câteodată. Modelul Ming Xi a căzut în timp ce defila pe pasarelă, în cadrul show-ului Victoria's Secret, unul din cele mai mari spectacole anuale din lumea modei. "Îngerașul" Victoria's Secret s-a purtat ca o adevărată profesionistă și și-a păstrat zâmbetul pe față, în timp ce era aplaudată de oamenii din sală.
Unimedia
Plăcinte de Năpădeni sau brânză de capră de la Nord. În Republica Moldova ar putea apărea noi produse cu indicație geografică Plăcinta de Năpădeni, sarmalele pitice din satul Lalova sau brânza de capră de la Nord sunt doar câteva din produsele care ar putea fi înregistrate în calitate de Indicații Geografice (IG), Denumiri de Origine (DO) sau Specialităţi Tradiţionale Garantate (STG) în Republica Moldova. Acestea au fost identificate în cadrul unui Studiu național realizat în cadrul proiectului finanțat de UE „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală”.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Plăcinta de Năpădeni, sarmalele pitice din satul Lalova sau brânza de capră de la Nord sunt doar câteva din produsele care ar putea fi înregistrate în calitate de Indicații Geografice (IG), Denumiri de Origine (DO) sau Specialităţi Tradiţionale Garantate (STG) în Republica Moldova. Acestea au fost identificate în cadrul unui Studiu național realizat în cadrul proiectului finanțat de UE „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală”.
Unimedia
(video) Ucraina: Centrul orașului Lugansk, blocat de oameni înarmați, care nu permit accesul spre ministerul de interne Centrul orașului Lugansk a fost capturat de un grup de oameni înarmați, îmbrăcați în forme militare neidentificate. Aceștia au blocat accesul spre instituțiile administrative, scrie inforesist.org.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Centrul orașului Lugansk a fost capturat de un grup de oameni înarmați, îmbrăcați în forme militare neidentificate. Aceștia au blocat accesul spre instituțiile administrative, scrie inforesist.org.
Unimedia
ZdG: R. Moldova a cerut excluderea de pe agenda ONU a subiectului privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană La sfârșitul lunii august, curent, R. Moldova s-a adresat Organizației Națiunilor Unite (ONU) cu solicitarea de a include subiectul privind retragerea forțelor de menținere a păcii ruse din regiunea transnistreană pe ordinea de zi a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale. Ulterior, discutarea acestui subiect a fost anulată pentru luna octombrie. 
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
La sfârșitul lunii august, curent, R. Moldova s-a adresat Organizației Națiunilor Unite (ONU) cu solicitarea de a include subiectul privind retragerea forțelor de menținere a păcii ruse din regiunea transnistreană pe ordinea de zi a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale. Ulterior, discutarea acestui subiect a fost anulată pentru luna octombrie. 
Unimedia
(video) Atracţia incredibilă dintr-o localitate din România: O maşină pe o casă Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din judeţul Constanţa, România. Oricine o vizitează sau se deplasează cu automobilul prin ea este martorul unei adevărate atracţii.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din judeţul Constanţa, România. Oricine o vizitează sau se deplasează cu automobilul prin ea este martorul unei adevărate atracţii.
Unimedia
Guvernul este de acord să îi ofere „Statut Special” regiunii transnistrene Guvernul Republicii Moldova vrea să îi ofere regiunii transnistreană „Statut Special” în componența unei Republici reintegrate, fără a oferi mai multe detalii despre ce ar însemna acest lucru. Cel puțin asta s-a discutat ieri în urma întrevederii dintre Pavel Filip, reprezentantul special al Președinției austriece a OSCE în procesul de reglementare a problemei transnistrene, și cu Michael Scanlan, Șeful Misiunii OSCE în Moldova.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Guvernul Republicii Moldova vrea să îi ofere regiunii transnistreană „Statut Special” în componența unei Republici reintegrate, fără a oferi mai multe detalii despre ce ar însemna acest lucru. Cel puțin asta s-a discutat ieri în urma întrevederii dintre Pavel Filip, reprezentantul special al Președinției austriece a OSCE în procesul de reglementare a problemei transnistrene, și cu Michael Scanlan, Șeful Misiunii OSCE în Moldova.
Unimedia
Tragic: Un bătrân de 78 de ani, lovit mortal pe o trecere de pietoni la Peresecina Accident mortal la Peresecina. Un bărbat în vârstă de 78 de ani a decedat după ce a fost lovit de un autocamion pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc aseară în jurul orei 17:25.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Accident mortal la Peresecina. Un bărbat în vârstă de 78 de ani a decedat după ce a fost lovit de un autocamion pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc aseară în jurul orei 17:25.
Unimedia
Un moldovean a decedat în Marea Britanie, acum familia sa are nevoie de 3000 de lire sterline ca să-i aducă corpul neînsuflețit acasă „Tatăl meu este unicul meu erou. El a decedat cu 2 zile în urmă, în Marea Britanie. Pentru că sunt fiul cel mai mare, trebuie să suport cheltuielile și birocrația, dar am nevoie de ajutorul tău să-l repatriez acasă, în Moldova. Această sumă este exact de care am nevoie pentru toate serviciile. Pentru că totul s-a întâmplat pe neașteptate, nu sunt pregătit nici fizic, nici financiar. Tatăl meu lucra în U.K. pentru a avea grijă de mine, fratele mai mic și de mama mea. Nu am nevoie de mai mulți bani, și voi fi foarte recunoscător pentru orice ajutor. Cu cât mai repede voi aduna suma, cu atât mai repede îl voi aduce acasă”, un mesaj din partea fiului desperat de 21 de ani, pe o platformă de donații.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
„Tatăl meu este unicul meu erou. El a decedat cu 2 zile în urmă, în Marea Britanie. Pentru că sunt fiul cel mai mare, trebuie să suport cheltuielile și birocrația, dar am nevoie de ajutorul tău să-l repatriez acasă, în Moldova. Această sumă este exact de care am nevoie pentru toate serviciile. Pentru că totul s-a întâmplat pe neașteptate, nu sunt pregătit nici fizic, nici financiar. Tatăl meu lucra în U.K. pentru a avea grijă de mine, fratele mai mic și de mama mea. Nu am nevoie de mai mulți bani, și voi fi foarte recunoscător pentru orice ajutor. Cu cât mai repede voi aduna suma, cu atât mai repede îl voi aduce acasă”, un mesaj din partea fiului desperat de 21 de ani, pe o platformă de donații.
Unimedia
Un procuror a fost rănit după ce a reţinut un învinuit care tocmai evadase din escortă. S-a întâmplat azi dimineață lângă Penitenciarul 11 Un învinuit, care tocmai fusese escortat la porţile izolatorului, a profitat de neatenţia poliţiştilor care îl așteptau şi a încercat să evadeze. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, în preajma Penitenciarului nr.11 din Bălţi.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Un învinuit, care tocmai fusese escortat la porţile izolatorului, a profitat de neatenţia poliţiştilor care îl așteptau şi a încercat să evadeze. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, în preajma Penitenciarului nr.11 din Bălţi.
Unimedia
Atac cu bombă într-o moschee din Nigeria: Cel puțin 50 de oameni au murit Cel puțin 50 de oameni au murit, în urma unui atac sinugicaș cu bombă într-o moschee din orașul Mubi, nord-estul Nigeriei. Moscheea era plină cu oameni, în timpul liturghiei de dimineață.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Cel puțin 50 de oameni au murit, în urma unui atac sinugicaș cu bombă într-o moschee din orașul Mubi, nord-estul Nigeriei. Moscheea era plină cu oameni, în timpul liturghiei de dimineață.
Unimedia
(live) Declarație de presă susținută de copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu, susțin o conferință de presă
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu, susțin o conferință de presă