Unimedia
Sheriff Tiraspol a desfășurat antrenamentul oficial în ajunul partidei cu Legia Varșovia din play-off-ul Ligii Europa Campioana Moldovei, Sheriff, a ajuns în capitala Poloniei Varșovia. Galben-negrii au desfășurat antrenamentul înaintea partidei cu Legia din play-off-ul Ligii Campionilor.
7 ore
Unimedia / Publicat acum 7 ore
Campioana Moldovei, Sheriff, a ajuns în capitala Poloniei Varșovia. Galben-negrii au desfășurat antrenamentul înaintea partidei cu Legia din play-off-ul Ligii Campionilor.
Unimedia
(stop cadru) Cum se vede Cristina Pruteanu, moldoveanca stabilită în Italia, peste cinci ani: Îmbrăcată cu un maiou alb, salopetă, pe tractor arând Reprezentanta din diasporă, membră a Asociației umanitare ”Soarele în viața ta” Cristina Pruteanu, stabilită de 15 ani ani în Italia, pe când avea vârsta de 18 ani, a fost invitata emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA. Fiind întrebată unde se vede peste cinci ani și unde vede Moldova, dânsa a declarat: 
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Reprezentanta din diasporă, membră a Asociației umanitare ”Soarele în viața ta” Cristina Pruteanu, stabilită de 15 ani ani în Italia, pe când avea vârsta de 18 ani, a fost invitata emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA. Fiind întrebată unde se vede peste cinci ani și unde vede Moldova, dânsa a declarat: 
Unimedia
Farsa colegilor de la TV 8 pentru Angela Gonța! Cum a fost felicitată jurnalista în timp ce prezenta știrile Prezentatoarea știrilor TV8, Angela Gonța, a avut parte de o farsă de ziua ei. În timp ce prezenta știrile, colegii de la TV 8, au felicitat-o în direct. Aceștia, echipați cu baloane, i-au spus: La mulți ani! Ba mai mult, s-a ales și cu niște flori.
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Prezentatoarea știrilor TV8, Angela Gonța, a avut parte de o farsă de ziua ei. În timp ce prezenta știrile, colegii de la TV 8, au felicitat-o în direct. Aceștia, echipați cu baloane, i-au spus: La mulți ani! Ba mai mult, s-a ales și cu niște flori.
Unimedia
(video) Farsa colegilor de la TV 8 pentru Angela Gonța! Cum a fost felicitată jurnalista în timp ce prezenta știrile Prezentatoarea știrilor TV8, Angela Gonța, a avut parte de o farsă de ziua ei. În timp ce prezenta știrile, colegii de la TV 8, au felicitat-o în direct. Aceștia, echipați cu baloane, i-au spus: La mulți ani! 
9 ore
Unimedia / Publicat acum 9 ore
Prezentatoarea știrilor TV8, Angela Gonța, a avut parte de o farsă de ziua ei. În timp ce prezenta știrile, colegii de la TV 8, au felicitat-o în direct. Aceștia, echipați cu baloane, i-au spus: La mulți ani! 
Unimedia
Intrarea RTR Moldova pe piața de audiovizual din România se amână. O decizie finală va fi luată la următoarea ședință CNA Consiliul Național al Audiovizualului l-a scos din sala de ședințe pe Sergheev Evghenii, reprezentantul Rossiya 1 în Republica Moldova, la discuțiile pentru cererea de intrare pe piața din România a televiziuni RTR, relatează Forbes România.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Consiliul Național al Audiovizualului l-a scos din sala de ședințe pe Sergheev Evghenii, reprezentantul Rossiya 1 în Republica Moldova, la discuțiile pentru cererea de intrare pe piața din România a televiziuni RTR, relatează Forbes România.
Unimedia
(VIDEO) Gest impresionant la o plajă din România. Lanț uman format de turişti pentru salvarea a două surori care au fost luate de valuri Două surori care s-a aventurat în valurile agitate pe o plajă din Eforie Nord au fost salvate, miercuri, după ce oamenii aflaţi pe plajă au format un lanţ uman şi le-au adus la mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Două surori care s-a aventurat în valurile agitate pe o plajă din Eforie Nord au fost salvate, miercuri, după ce oamenii aflaţi pe plajă au format un lanţ uman şi le-au adus la mal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unimedia
Decizie controversată a Președinției: Igor Dodon își anunță participarea la manifestațiile dedicate celebrării proclamării Republicii Găgăuzia Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că va participa la celebrarea proclamării Republicii Găgăuziei și Ziua orașului Comrat. Festivitatea va avea loc în această sâmbătă, 19 august 2017. 
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că va participa la celebrarea proclamării Republicii Găgăuziei și Ziua orașului Comrat. Festivitatea va avea loc în această sâmbătă, 19 august 2017. 
Unimedia
Te ia cu fiori: Un tânăr de 25 de ani din Cantemir și-a omorât părinții adoptivi Caz oripilant în satul Cania din raionul Cantemir. Un tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat părinții, apoi și-a le-a lăsat cadavrele să zacă în casă.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Caz oripilant în satul Cania din raionul Cantemir. Un tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat părinții, apoi și-a le-a lăsat cadavrele să zacă în casă.
Unimedia
Punct și virgulă. Șor: Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o decizie ordinară, absolut inofensivă de a ne retrage din CALM va provoca o astfel de reacție inadecvată Decizia Orheiului de a ieși din Congresul Autorităților Locale (CALM) a stârnit un val de reacții. Drept urmare, Ilan Șor, a scris într-o postare pe facebook: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o decizie ordinară, absolut inofensivă a Consiliului Municipal Orhei de a se retrage din Congresul Autorităților Locale va provoca o astfel de reacție inadecvată. În primul rând – din partea directorului executiv al CALM, Viorel Furdui.”
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Decizia Orheiului de a ieși din Congresul Autorităților Locale (CALM) a stârnit un val de reacții. Drept urmare, Ilan Șor, a scris într-o postare pe facebook: „Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o decizie ordinară, absolut inofensivă a Consiliului Municipal Orhei de a se retrage din Congresul Autorităților Locale va provoca o astfel de reacție inadecvată. În primul rând – din partea directorului executiv al CALM, Viorel Furdui.”
Unimedia
ZdG a postat un video de la ziua de naștere a Arhimandritului Nicolae. Reporterii au fost bruscați de către paza agresivă Ziarul de Gardă a postat un video de la ziua de naștere  a Arhimandritului Nicolae, serbată la localul "Capitoles Park" din capitală. Reporterii au fost bruscați de către pază și li s-a interzis accesul pe teritoriul localului.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Ziarul de Gardă a postat un video de la ziua de naștere  a Arhimandritului Nicolae, serbată la localul "Capitoles Park" din capitală. Reporterii au fost bruscați de către pază și li s-a interzis accesul pe teritoriul localului.
Unimedia
(video) Cel mai rapid automobil electric din lume prinde 233 de km/h în 4.9 secunde Membrii proiectului de origine daneză True Cousins au reuşit să construiască cel mai rapid automobil electric din lume, pe care l-au numit TC-X.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Membrii proiectului de origine daneză True Cousins au reuşit să construiască cel mai rapid automobil electric din lume, pe care l-au numit TC-X.
Unimedia
(foto) Ai un Audi RS 5 Coupe de generaţie nouă? Atelierul ABT îl poate modifica şi pe acesta Atelierul ABT Sportsline propune la dispoziţia proprietarilor de coupeuri Audi RS 5 de generaţie nouă un program de tuning discret.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Atelierul ABT Sportsline propune la dispoziţia proprietarilor de coupeuri Audi RS 5 de generaţie nouă un program de tuning discret.
Unimedia
(video) S-au auto invitat: Cum mascații de la SIS vin „în ospeție” și sparg ușa cu ranga O instituție din capitală a fost luată cu asalt azi de mascații de la SIS. Aceștia au spart o ușă cu ranga și au pătruns în interior.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
O instituție din capitală a fost luată cu asalt azi de mascații de la SIS. Aceștia au spart o ușă cu ranga și au pătruns în interior.
Unimedia
(video) S-au autoinvitat: Cum mascații de la SIS vin „în ospeție” și sparg ușa cu ranga O instituție din capitală a fost luată cu asalt azi de mascații de la SIS. Aceștia au spart o ușă cu ranga și au pătruns în interior.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
O instituție din capitală a fost luată cu asalt azi de mascații de la SIS. Aceștia au spart o ușă cu ranga și au pătruns în interior.
Unimedia
Avocații entuziaști vor alerga de ziua lor, pe 9 septembrie Avocații entuziaști sunt chemați să participe la un maraton de Ziua Avocatului 2017, anunță Baroul din Chișinău. Toți participanții vor purta maioruri cu inscripția "Avocații- toleranță zero corupției".
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Avocații entuziaști sunt chemați să participe la un maraton de Ziua Avocatului 2017, anunță Baroul din Chișinău. Toți participanții vor purta maioruri cu inscripția "Avocații- toleranță zero corupției".
Unimedia
(video) Un sedan vechi Mercedes-Benz W116 a fost pornit după nouă ani de „odihnă” Un sedan vechi Mercedes-Benz a fost pornit pentru prima dată după nouă ani, timp în care nu a fost folosit niciodată. Propulsorul diesel de pe acest W116 a fost lucrat fără probleme după start.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Un sedan vechi Mercedes-Benz a fost pornit pentru prima dată după nouă ani, timp în care nu a fost folosit niciodată. Propulsorul diesel de pe acest W116 a fost lucrat fără probleme după start.
Unimedia
Anunț! Troleibuzele de pe linia nr.22 vor circula pe un traseu modificat, pe parcursul nopții Primăria municipiului Chişinău informează că în seara zilei de astăzi, 16 august 2017, ora 23.00 și până mâine dimineață, 17.08.2017, ora 05.00, va fi modificat traseul rutei de troleibuz nr. 22, în legătură cu executarea lucrărilor de tăiere a arborilor în perimetrul intersecției bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. A. Pușkin.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Primăria municipiului Chişinău informează că în seara zilei de astăzi, 16 august 2017, ora 23.00 și până mâine dimineață, 17.08.2017, ora 05.00, va fi modificat traseul rutei de troleibuz nr. 22, în legătură cu executarea lucrărilor de tăiere a arborilor în perimetrul intersecției bd. Ștefan cel Mare și Sfânt cu str. A. Pușkin.
Unimedia
Fostul comisar de Străşeni a fost reţinut într-un dosar de corupţie. Ar fi pretins 13 500 de euro Fostul şef al Inspectoratului de poliţie Străşeni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de corupere pasivă. Acesta ar fi estorcat 3 500 de euro, iar mai târziu, alte 10 000 de euro, de la soţia unui bărbat, cercetat penal pentru huliganism.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
Fostul şef al Inspectoratului de poliţie Străşeni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de corupere pasivă. Acesta ar fi estorcat 3 500 de euro, iar mai târziu, alte 10 000 de euro, de la soţia unui bărbat, cercetat penal pentru huliganism.
Unimedia
(video) Chişinău: A făcut un accident stupid în timp ce căuta un loc de parcare Un şofer din capitală, proprietar al unui VW Passat, a demonstrat că nu ştie cum sau poate deloc nu foloseşte oglinzile retrovizoare atunci când se deplasează în trafic. Din această cauza nu şi-a avariat doar propria maşină, ci şi una străină.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Un şofer din capitală, proprietar al unui VW Passat, a demonstrat că nu ştie cum sau poate deloc nu foloseşte oglinzile retrovizoare atunci când se deplasează în trafic. Din această cauza nu şi-a avariat doar propria maşină, ci şi una străină.
Unimedia
Au spart mai multe locuințe și magazine din Criuleni și Dubăsari: Ce riscă patru tineri pentru fapta lor Patru persoane, printre care trei minori de 15 și, respectiv, 16 ani sunt suspectați că au spart mai multe locuințe din raioanelor Criuleni și Dubăsari și au furat bunuri în valoare de peste 140  mii de lei.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Patru persoane, printre care trei minori de 15 și, respectiv, 16 ani sunt suspectați că au spart mai multe locuințe din raioanelor Criuleni și Dubăsari și au furat bunuri în valoare de peste 140  mii de lei.
Unimedia
(VIDEO) Nata Albot revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta din toamnă Jurnalista și activista civică Nata Albot va reveni pe micile ecrane. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV8. „Noi o să depunem tot efortul ca în această toamnă la TV8 să puteți vedea versiunea video a phototrip-ului nostru prin Moldova pe care tocmani l-am încheiat, un proiect USAID care se numește „Discover the routrs of life”, a declarat Albot.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Jurnalista și activista civică Nata Albot va reveni pe micile ecrane. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV8. „Noi o să depunem tot efortul ca în această toamnă la TV8 să puteți vedea versiunea video a phototrip-ului nostru prin Moldova pe care tocmani l-am încheiat, un proiect USAID care se numește „Discover the routrs of life”, a declarat Albot.
Unimedia
Cinci ţări unde oamenii trăiesc cel mai mult. Coreea de Sud- statul în care speranța de viața va ajunge la 90 de ani Media de vârstă la nivel mondial este de 71 de ani. Sunt însă țări unde se trăiește mai mult, iar Coreea de Sud încununează această listă.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Media de vârstă la nivel mondial este de 71 de ani. Sunt însă țări unde se trăiește mai mult, iar Coreea de Sud încununează această listă.
Unimedia
(video) Caz tragic într-o familie din Briceni: O fetiță de doi ani a căzut într-un vas plin cu lichid fierbinte Un copilul de doi ani și zece luni a căzut ieri într-un vas plin cu lichid fierbinte suferind arsuri de gradul II – III pe 60 % din suprafața corpului. 
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Un copilul de doi ani și zece luni a căzut ieri într-un vas plin cu lichid fierbinte suferind arsuri de gradul II – III pe 60 % din suprafața corpului. 
Unimedia
Eveniment grandios la Chișinău: Concertul aniversar „Eugen Doga - 80\" va avea loc la 1 octombrie iTicket vă invită să petreceți o seară de neuitat la un mega concert aniversar, dedicat marelui compozitor Eugen Doga. Grandiosul eveniment va avea loc duminică, 1 octombrie 2017 la Teatrul Verde, Chisinau, începând cu ora 17:00.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
iTicket vă invită să petreceți o seară de neuitat la un mega concert aniversar, dedicat marelui compozitor Eugen Doga. Grandiosul eveniment va avea loc duminică, 1 octombrie 2017 la Teatrul Verde, Chisinau, începând cu ora 17:00.
Unimedia
Imagini spion: După hatchback şi sedan, la teste a ieşit şi noul break Ford Focus Fotografii Automedia ne-au trimis o serie de imagini spion cu noua generaţie a break-ului Ford Focus, testat sub camuflaj.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Fotografii Automedia ne-au trimis o serie de imagini spion cu noua generaţie a break-ului Ford Focus, testat sub camuflaj.
Unimedia
Săracul Săracul
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Săracul
Unimedia
Eugen Carpov, despre întîlnirile dintre Putin și Dodon: Deja devine un personaj politic ridicol „Au mai existat președinți în istoria Republicii Moldova cu viziuni pro-rusești un exemplu este și președintele Voronin, dar dânsul nu și-a permis să meargă atât de departe, încât să implice forțele armate în jocuri politice. Astăzi, președintele Dodon a trecut această linie roșie, spre regret”, a declarat fostul vicepremier pentru reintegrare, Eugen Carpov într-un interviu acordat pentru Europa Liberă.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
„Au mai existat președinți în istoria Republicii Moldova cu viziuni pro-rusești un exemplu este și președintele Voronin, dar dânsul nu și-a permis să meargă atât de departe, încât să implice forțele armate în jocuri politice. Astăzi, președintele Dodon a trecut această linie roșie, spre regret”, a declarat fostul vicepremier pentru reintegrare, Eugen Carpov într-un interviu acordat pentru Europa Liberă.
Unimedia
Un angajat „Apă-Canal”, găsit mort la locul de muncă: S-ar fi intoxicat și ar fi căzut de la o înălțime de 7 metri Un angajat al întreprinderii municipale „Apă-Canal” a fost găsit mort luni seara pe teritoriul stației de pompare a apei din localitatea Ghidighici. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către directorul „Apă-Canal” Veronica Herța. Angajatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi murit înafara orelor de muncă. Directorul Tehnic al instituției publice, Victor Croitoru, afirmă că interprinderea a început o investigație, dar la moment nu are o ipoteză de bază. 
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Un angajat al întreprinderii municipale „Apă-Canal” a fost găsit mort luni seara pe teritoriul stației de pompare a apei din localitatea Ghidighici. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către directorul „Apă-Canal” Veronica Herța. Angajatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi murit înafara orelor de muncă. Directorul Tehnic al instituției publice, Victor Croitoru, afirmă că interprinderea a început o investigație, dar la moment nu are o ipoteză de bază. 
Unimedia
Un angajat „Apă-Canal”, găsit mort la locul de muncă: Poliția spune că s-a intoxicat, iar „Apă-Canal”, că s-a înecat cu mâncare Un angajat al întreprinderii municipale „Apă-Canal” a fost găsit mort luni seara pe teritoriul stației de pompare a apei din localitatea Ghidighici. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către directorul „Apă-Canal” Veronica Herța. Angajatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi murit înafara orelor de muncă și s-ar fi înecat cu mâncare.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Un angajat al întreprinderii municipale „Apă-Canal” a fost găsit mort luni seara pe teritoriul stației de pompare a apei din localitatea Ghidighici. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către directorul „Apă-Canal” Veronica Herța. Angajatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi murit înafara orelor de muncă și s-ar fi înecat cu mâncare.
Unimedia
Cu Doamne ajută: În toiul postului, Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea a organizat o petrecere fastuoasă de ziua sa de naștere într-un local din capitală Arhimandritul Nicolae (Roşca), Duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea din Chișinău, Preşedinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI şi Organele de Drept a organizat o petrecere de ziua sa de naștere într-un local din Capitală - Capitoles Park, scrie agora.md.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
Arhimandritul Nicolae (Roşca), Duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea din Chișinău, Preşedinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI şi Organele de Drept a organizat o petrecere de ziua sa de naștere într-un local din Capitală - Capitoles Park, scrie agora.md.
Unimedia
(foto) Programul Gustar 2017: ce ne așteaptă în cele două zile de festival În perioada 19-20 august revine cel mai așteptat festival al anului- Gustar 2017. Se va celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, pe ritmurile incendiare a melodiilor etno. Vineri, 18 august, începând cu ora 18:00 are loc cazarea în zona de camping. Și pentru ca cei care vor ajunge la festival mai devreme să nu se plictisească în așteptarea începutului festivalului, de la 19:30 pe scena mică la intrarea în camping vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, 7 Klase și DJ Andrei Suruceanu.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
În perioada 19-20 august revine cel mai așteptat festival al anului- Gustar 2017. Se va celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, pe ritmurile incendiare a melodiilor etno. Vineri, 18 august, începând cu ora 18:00 are loc cazarea în zona de camping. Și pentru ca cei care vor ajunge la festival mai devreme să nu se plictisească în așteptarea începutului festivalului, de la 19:30 pe scena mică la intrarea în camping vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, 7 Klase și DJ Andrei Suruceanu.
Unimedia
BMW Group, Intel Corporation, Mobileye şi concernul FCA au format o alianţă BMW Group, Intel Corporation, Mobileye şi concernul FCA au format o alianţă! Scopul prioritar al acestui grup de lucru este dezvoltarea în comun a unei platforme ideale, la nivel global, care va fi aplicată în unităţile de transport autonome.
14 ore
Unimedia / Publicat acum 14 ore
BMW Group, Intel Corporation, Mobileye şi concernul FCA au format o alianţă! Scopul prioritar al acestui grup de lucru este dezvoltarea în comun a unei platforme ideale, la nivel global, care va fi aplicată în unităţile de transport autonome.
Unimedia
(foto) Ford va oferi opţional volanul şi pedalele pe viitoarele sale maşini Compania Ford a brevetat un sistem care ascunde automat volanul şi pedalele pentru maşini cu sistem de pilotare automată.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Compania Ford a brevetat un sistem care ascunde automat volanul şi pedalele pentru maşini cu sistem de pilotare automată.
Unimedia
(video) Igor Dodon cheamă oamenii la concert pe 24 august, pentru a sărbători 73 de ani de la lansarea ofensivei Iași-Chișinău Igor Dodon va organiza o serie de evenimente festive pe 24 august, cu ocazia a 73 de ani de la lansarea ofensivei Iaşi-Chişinău în cel de-al Doilea Război Mondial.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Igor Dodon va organiza o serie de evenimente festive pe 24 august, cu ocazia a 73 de ani de la lansarea ofensivei Iaşi-Chişinău în cel de-al Doilea Război Mondial.
Unimedia
Pierdere importantă pentru Barcelona înaintea meciului cu Real. Andres Iniesta va rata returul Supercupei Spaniei Barcelona nu va putea miza pe Andres Iniesta în partida retur din Supercupa Spaniei cu Real Madrid. Experimentatul mijlocaș nu a fost capabil marți să se antreneze alături de coechipierii săi.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Barcelona nu va putea miza pe Andres Iniesta în partida retur din Supercupa Spaniei cu Real Madrid. Experimentatul mijlocaș nu a fost capabil marți să se antreneze alături de coechipierii săi.
Unimedia
(video) Un angajat al unei misiuni diplomatice, maltratat la o stație peco din Chișinău Un angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău a fost maltratat fizic la o stație peco din sectorul Botanica, de către trei indivizi.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Un angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău a fost maltratat fizic la o stație peco din sectorul Botanica, de către trei indivizi.
Unimedia
Cum a comentat Dorin Chirtoacă despre inițiativa unor tineri de a redenumi o stradă în cinstea sa „Mai în glumă mai în serios pe mine mă onorează chestiunea cu redenumirea indiferent unde. Numai Eugen Doga are o stradă în numele său fiind în viață. Sunt sigur că niciodată nu vor fi redenumite în Chișinău străzi cu numele Igor Dodon sau Vladimir Voronin”, a declarat Dorin Chirtoacă.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
„Mai în glumă mai în serios pe mine mă onorează chestiunea cu redenumirea indiferent unde. Numai Eugen Doga are o stradă în numele său fiind în viață. Sunt sigur că niciodată nu vor fi redenumite în Chișinău străzi cu numele Igor Dodon sau Vladimir Voronin”, a declarat Dorin Chirtoacă.
Unimedia
Cum a comentat Dorin Chirtoacă inițiativa unor tineri de a redenumi o stradă în cinstea sa „Copiii spun lucruri trăsnite. Mai în glumă mai în serios pe mine mă onorează chestiunea cu redenumirea indiferent unde. Numai Eugen Doga are o stradă în numele său fiind în viață. Sunt sigur că niciodată nu vor fi redenumite în Chișinău străzi cu numele Igor Dodon sau Vladimir Voronin”, a declarat Dorin Chirtoacă.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
„Copiii spun lucruri trăsnite. Mai în glumă mai în serios pe mine mă onorează chestiunea cu redenumirea indiferent unde. Numai Eugen Doga are o stradă în numele său fiind în viață. Sunt sigur că niciodată nu vor fi redenumite în Chișinău străzi cu numele Igor Dodon sau Vladimir Voronin”, a declarat Dorin Chirtoacă.
Unimedia
Vinul Moldovei în cifre: 215 vinării și întâietate la capitolul țară cu cea mai mare densitate a viilor Având forma unui strugure pe harta mondială, Republica Moldova este recunoscută pentru tradițiile sale milenare în vinificație. Pe parcursul timpului, sectorul vitivinicol și Vinul Moldovei – produs al mândriei naționale, s-au remarcat la nivel mondial, ajungând chiar și în cartea recordurilor Guinness.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Având forma unui strugure pe harta mondială, Republica Moldova este recunoscută pentru tradițiile sale milenare în vinificație. Pe parcursul timpului, sectorul vitivinicol și Vinul Moldovei – produs al mândriei naționale, s-au remarcat la nivel mondial, ajungând chiar și în cartea recordurilor Guinness.
Unimedia
(foto) Ştiai asta? Modelul chinez Skoda Octavia facelift arată diferit de cel european Dacă noi moldovenii (europenii) am început să ne obişnuim cu look-ul controversat al automobilului Skoda Octavia facelift, atunci chinezii abia urmează. Pe piaţa din China maşina va fi scoasă în vânzare la sfârşitul lunii august.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Dacă noi moldovenii (europenii) am început să ne obişnuim cu look-ul controversat al automobilului Skoda Octavia facelift, atunci chinezii abia urmează. Pe piaţa din China maşina va fi scoasă în vânzare la sfârşitul lunii august.
Unimedia
Tombolă pentru clienții M2 Partener Imobiliar! Compania "Metru Pătrat" De ce noi? Pentru că: "Metru Pătrat"-  își implică toate resursele pentru a înțelege nevoile clientului în cele  mai mici detalii și pentru a le satisface.  
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Compania "Metru Pătrat" De ce noi? Pentru că: "Metru Pătrat"-  își implică toate resursele pentru a înțelege nevoile clientului în cele  mai mici detalii și pentru a le satisface.  
Unimedia
Ședința de judecată în cazul lui Dorin Chirtoacă, amânată La ședința de astăzi urma să fie examinate plângerile cu privire la înlăturarea din proces a avocaților lui Dorin Chirtoacă: Gheorghe Malic și Tatiana Iovu. Un alt subiect era plângerea avocaților împotriva ordonanței cu privire la începerea urmăririi penale în cazul lui Dorin Chirtoacă.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
La ședința de astăzi urma să fie examinate plângerile cu privire la înlăturarea din proces a avocaților lui Dorin Chirtoacă: Gheorghe Malic și Tatiana Iovu. Un alt subiect era plângerea avocaților împotriva ordonanței cu privire la începerea urmăririi penale în cazul lui Dorin Chirtoacă.
Unimedia
Încă ȘASE zile pentru a te înscrie la Școala de Studii Avansate în Jurnalism - șansa de a deveni profesionist media Ai absolvit recent o facultate sau poate ești deja angajat(ă), dar visezi să devii jurnalist(ă) și să lucrezi la una din instituțiile media de top de la noi? Școala de Studii Avansate în Jurnalism te va ajuta să îmbrățișezi în scurt timp această meserie. Nu contează ce specialitate ai și nici facultatea pe care ai absolvit-o - contează să fie dorință, perseverență, curiozitate și entuziasm!
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Ai absolvit recent o facultate sau poate ești deja angajat(ă), dar visezi să devii jurnalist(ă) și să lucrezi la una din instituțiile media de top de la noi? Școala de Studii Avansate în Jurnalism te va ajuta să îmbrățișezi în scurt timp această meserie. Nu contează ce specialitate ai și nici facultatea pe care ai absolvit-o - contează să fie dorință, perseverență, curiozitate și entuziasm!
Unimedia
Încă șase zile pentru a te înscrie la Școala de Studii Avansate în Jurnalism - șansa de a deveni profesionist media Ai absolvit recent o facultate sau poate ești deja angajat(ă), dar visezi să devii jurnalist(ă) și să lucrezi la una din instituțiile media de top de la noi? Școala de Studii Avansate în Jurnalism te va ajuta să îmbrățișezi în scurt timp această meserie. Nu contează ce specialitate ai și nici facultatea pe care ai absolvit-o - contează să fie dorință, perseverență, curiozitate și entuziasm!
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Ai absolvit recent o facultate sau poate ești deja angajat(ă), dar visezi să devii jurnalist(ă) și să lucrezi la una din instituțiile media de top de la noi? Școala de Studii Avansate în Jurnalism te va ajuta să îmbrățișezi în scurt timp această meserie. Nu contează ce specialitate ai și nici facultatea pe care ai absolvit-o - contează să fie dorință, perseverență, curiozitate și entuziasm!
Unimedia
Vadim Pistrinciuc, despre sistemul mixt: „O perioadă foarte greșită aleasă pentru a introduce așa-zisa reformă” În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, deputatul PLDM Vadim Pistrinciuc, a declarat că sistemul electoral mixt aprobat recent în Parlament este o greşeală imensă pentru Republica Moldova, mai ales că inițiativa PD și PSRM a fost votată în ciuda recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi a avertismentelor unor funcţionari europeni de rang înalt. 
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, deputatul PLDM Vadim Pistrinciuc, a declarat că sistemul electoral mixt aprobat recent în Parlament este o greşeală imensă pentru Republica Moldova, mai ales că inițiativa PD și PSRM a fost votată în ciuda recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi a avertismentelor unor funcţionari europeni de rang înalt. 
Unimedia
Pirkka Tapiola, decorat de Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare” Fostul Şef al Delegaţiei UE în Republica Moldova Pirkka Tapiola a fost decorat de președintele Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Fostul Şef al Delegaţiei UE în Republica Moldova Pirkka Tapiola a fost decorat de președintele Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”.
Unimedia
TVR Moldova va transmite în direct partida dintre Viitorul Constanța și Red Bull Salzburg Microbiștii din Republica Moldova vor putea urmări în direct la postul de televiziune TVR Moldova partida din play-off-ul Ligii Europei dintre Viitorul și austriecii de la Red Bull Salzburg. Partida se va juca la Constanța pe 17 august, cu începere de la ora 21:45.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Microbiștii din Republica Moldova vor putea urmări în direct la postul de televiziune TVR Moldova partida din play-off-ul Ligii Europei dintre Viitorul și austriecii de la Red Bull Salzburg. Partida se va juca la Constanța pe 17 august, cu începere de la ora 21:45.
Unimedia
(galerie foto) Premieră: Aston Martin anunţă Vanquish Zagato Speedster, dar şi o variantă Shooting Brake Pentru a face bani din ediţii limitate şi speciale ale unor automobile, acestea trebuie să fie cu adevărat reuşite.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Pentru a face bani din ediţii limitate şi speciale ale unor automobile, acestea trebuie să fie cu adevărat reuşite.
Unimedia
Șocant: O tânără de 26 de ani s-a aruncat de la etajul șapte al blocului în care locuia Încă un caz de suicid în capitală. O tânără de 26 de ani s-a aruncat aseară în gol de la etajul șapte al blocului în care locuia. Totul a avut loc aseară în sectorul Ciocana al capitalei.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Încă un caz de suicid în capitală. O tânără de 26 de ani s-a aruncat aseară în gol de la etajul șapte al blocului în care locuia. Totul a avut loc aseară în sectorul Ciocana al capitalei.
Unimedia
(foto) Rânduri interminabile la un oficiu „Poșta Moldovei”. Explicația Poștei: nu se ridică coletele la timp, iar alții nu cunosc detaliile procesului Rânduri interminabile ieri și azi la Oficiul de Distribuire a Poștei Moldovei.  "Un rând imens la casa presei de pe strada Vlaicu Pârcălab, 45, pentru un colet păcătos din China, cu copil mic trebuie de stat; asa un rând, în loc să mă duc la poșta după sector, să primesc normal ce am nevoie", a scris pe facebook o persoană care a fost nevoită ieri să stea în rând la poștă. Poșta Moldovei explică fenomenul prin faptul că unele colete nu sunt ridicate la timp, uneori și câte o lună, respectiv sunt redirecționate la Oficiul De Distribuire, fapt care crează rânduri mari de așteptare.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Rânduri interminabile ieri și azi la Oficiul de Distribuire a Poștei Moldovei.  "Un rând imens la casa presei de pe strada Vlaicu Pârcălab, 45, pentru un colet păcătos din China, cu copil mic trebuie de stat; asa un rând, în loc să mă duc la poșta după sector, să primesc normal ce am nevoie", a scris pe facebook o persoană care a fost nevoită ieri să stea în rând la poștă. Poșta Moldovei explică fenomenul prin faptul că unele colete nu sunt ridicate la timp, uneori și câte o lună, respectiv sunt redirecționate la Oficiul De Distribuire, fapt care crează rânduri mari de așteptare.