Unimedia
Ce au pregătit vinăriile de Ziua Vinului Sărbătoarea Națională a Vinului se va desfășura, în zilele de 7 – 8 octombrie, în Republica Moldova. FineWine a adunat, la moment, anunțurile vinăriilor. 
10 ore
Unimedia / Publicat acum 10 ore
Sărbătoarea Națională a Vinului se va desfășura, în zilele de 7 – 8 octombrie, în Republica Moldova. FineWine a adunat, la moment, anunțurile vinăriilor. 
Unimedia
Ne așteaptă un weekend cultural. Eugen Doga va susține două concerte în localitățile din țară Ne așteaptă un weekend cultural. Marele artist Eugen Doga va susține două concerte în localitățile din țară.
11 ore
Unimedia / Publicat acum 11 ore
Ne așteaptă un weekend cultural. Marele artist Eugen Doga va susține două concerte în localitățile din țară.
Unimedia
Ştiinţa poate să eradicheze cancerul, însă chiar şi aşa doar o parte din bătălie este câştigată În 2015, cancerul a dus la moartea a 8,8 milioane de persoane, statistică doborâtă doar de bolile cardiace. Aproximativ 40% dintre americani vor fi diagnosticaţi în decursul vieţii cu o formă de cancer. În Africa din prezent, cancerul face mai multe victime decât malaria.
12 ore
Unimedia / Publicat acum 12 ore
În 2015, cancerul a dus la moartea a 8,8 milioane de persoane, statistică doborâtă doar de bolile cardiace. Aproximativ 40% dintre americani vor fi diagnosticaţi în decursul vieţii cu o formă de cancer. În Africa din prezent, cancerul face mai multe victime decât malaria.
Unimedia
Donald Tusk: UE va organiza în decembrie un summit pe tema aprofundării integrării în zona euro Uniunea Europeană va organiza în luna decembrie un summit pe tema aprofundării integrării în zona euro, a anunţat joi seară Donald Tusk, preşedintele Consiliului European.
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Uniunea Europeană va organiza în luna decembrie un summit pe tema aprofundării integrării în zona euro, a anunţat joi seară Donald Tusk, preşedintele Consiliului European.
Unimedia
Cele mai gustoase prune, târg de bucate și program cultural la a doua ediție a Festivalului Prunelor Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu suportul Uniunii Europene în cadrul Proiectului ENPARD, în comun cu Consiliul Raionului Nisporeni, Primăria orașului Nisporeni și toți producătorii de prune din țară invită la Festivalul Prunelor.Evenimentul va avea loc duminică, 24 septembrie 2017, începând cu ora 10:00, în orașul Nisporeni, Piața Ștefan cel Mare și Sfânt la a II-a ediție a Festivalului Național al Prunei. 
13 ore
Unimedia / Publicat acum 13 ore
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu suportul Uniunii Europene în cadrul Proiectului ENPARD, în comun cu Consiliul Raionului Nisporeni, Primăria orașului Nisporeni și toți producătorii de prune din țară invită la Festivalul Prunelor.Evenimentul va avea loc duminică, 24 septembrie 2017, începând cu ora 10:00, în orașul Nisporeni, Piața Ștefan cel Mare și Sfânt la a II-a ediție a Festivalului Național al Prunei. 
Unimedia
(video) Un moldovean a surprins cinci supercaruri Lamborghini într-un singur loc şi toate fiind de culoare galbenă Un moldovean, „vânător” de super maşini pentru a le fotografia şi cunoscut inclusiv pe platforma de spotting Autogespot sub pseudonimul All Cars, a reuşit să surprindă un „combo” excepţional.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Un moldovean, „vânător” de super maşini pentru a le fotografia şi cunoscut inclusiv pe platforma de spotting Autogespot sub pseudonimul All Cars, a reuşit să surprindă un „combo” excepţional.
Unimedia
Usatîi: președintele Ucrainei, Poroșenco, implicat în jafuri și asasinări în Moldova, Plahotniuc îl acoperă și îl șantajează Plahotniuc îl șantajează pe președintele Ucrainei, Petru Poroșenco, cu amenințări de a ridica dosarele penale vechi despre infracțiunile grave săvârșite de către el pe teritoriul Moldovei, și de aceea Poroșenco îndeplinește toate solicitările lui Plahotniuc. Despre aceasta a declarat la postul de televiziune ”TV8” în programul ”Politica” cu Natalia Morari, liderul ”Partidului nostru” Renato Usatîi.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Plahotniuc îl șantajează pe președintele Ucrainei, Petru Poroșenco, cu amenințări de a ridica dosarele penale vechi despre infracțiunile grave săvârșite de către el pe teritoriul Moldovei, și de aceea Poroșenco îndeplinește toate solicitările lui Plahotniuc. Despre aceasta a declarat la postul de televiziune ”TV8” în programul ”Politica” cu Natalia Morari, liderul ”Partidului nostru” Renato Usatîi.
Unimedia
(video) Liga Campionilor pentru FC Zimbru începe! Vino și susține Campioana Moldovei la juniori, echipa Zimbru U-19 în meciul cu Campioana Albaniei - FC Vllaznia U-19! Meciul se va desfașura în cadrul turneului UEFA Youth League, marți, 26 septembrie, începând cu ora 19.00, arena Zimbru.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Vino și susține Campioana Moldovei la juniori, echipa Zimbru U-19 în meciul cu Campioana Albaniei - FC Vllaznia U-19! Meciul se va desfașura în cadrul turneului UEFA Youth League, marți, 26 septembrie, începând cu ora 19.00, arena Zimbru.
Unimedia
Japonia va oferi circa 4,8 mln de dolari pentru dezvoltarea agriculturii conservative în Republica Moldova Masanobu Yoshii, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei la Chișinău a efectuat, astăzi, o vizită de curtoazie la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului unde s-a întâlnit cu ministrul Vasile Bîtca și au discutat despre proiectul de dezvoltare al agriculturii conservative în Republica Moldova, în cadrul programului de granturi întitulat „Programul de Dezvoltare Socială și Economică”, oferit prin asistență tehnică de Guvernul Japoniei. Proiectul a fost inițiat de ambele părți în acest an, prin semnarea pe 7 martie 2017 a Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Masanobu Yoshii, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei la Chișinău a efectuat, astăzi, o vizită de curtoazie la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului unde s-a întâlnit cu ministrul Vasile Bîtca și au discutat despre proiectul de dezvoltare al agriculturii conservative în Republica Moldova, în cadrul programului de granturi întitulat „Programul de Dezvoltare Socială și Economică”, oferit prin asistență tehnică de Guvernul Japoniei. Proiectul a fost inițiat de ambele părți în acest an, prin semnarea pe 7 martie 2017 a Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Japoniei.
Unimedia
Strategia de electrificare a Volvo Cars a fost recunoscută la nivelul Organizației Națiunilor Unite Producătorul premium Volvo Cars a fost recunoscut la nivelul Organizației Națiunilor Unite pentru o strategie inovatoare în domeniul electrificării maşinilor. Acest lucru este menționat într-un ultim raport global al UN’s Global Compact – cea mai mare inițiativă a Organizației Națiunilor Unite în domeniul responsabilității sociale și a dezvoltării durabile.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Producătorul premium Volvo Cars a fost recunoscut la nivelul Organizației Națiunilor Unite pentru o strategie inovatoare în domeniul electrificării maşinilor. Acest lucru este menționat într-un ultim raport global al UN’s Global Compact – cea mai mare inițiativă a Organizației Națiunilor Unite în domeniul responsabilității sociale și a dezvoltării durabile.
Unimedia
(video) 12 ani de UNIMEDIA. Mesajele conaționalilor din diaspora Timp de 12 ani, conaționalii din diaspora au fost protagonişti a zeci de emisiuni şi sute de ştiri. Astăzi, cu ocazia aniversării, din diferite colțuri ale lumii, moldovenii care se află departe de casă, însă care ne urmăresc, ne-au trimis trimis mesaje de felicitare.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Timp de 12 ani, conaționalii din diaspora au fost protagonişti a zeci de emisiuni şi sute de ştiri. Astăzi, cu ocazia aniversării, din diferite colțuri ale lumii, moldovenii care se află departe de casă, însă care ne urmăresc, ne-au trimis trimis mesaje de felicitare.
Unimedia
Ultima duminică din septembrie la Butuceni în compania lui Vali Boghean E duminică, 24 septembrie, v-ați adunat împreună cu prietenii și familia și ați pornit spre unul din cele mai pitorești locuri din țara noastră - satul Butuceni, pentru a petrece un weekend de neuitat, până natura și timpul de afară încă ne-o permite.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
E duminică, 24 septembrie, v-ați adunat împreună cu prietenii și familia și ați pornit spre unul din cele mai pitorești locuri din țara noastră - satul Butuceni, pentru a petrece un weekend de neuitat, până natura și timpul de afară încă ne-o permite.
Unimedia
Netflix a retras un episod dintr-un serialul animat după ce un spectator a reclamat existenţa unei scene obscene Platforma de streaming Netflix a retras un episod din serialul animat `Maya the Bee”, după ce un spectator a reclamat existenţa unei scene obscene în acesta, informează News.ro, care citează bbc.com.
15 ore
Unimedia / Publicat acum 15 ore
Platforma de streaming Netflix a retras un episod din serialul animat `Maya the Bee”, după ce un spectator a reclamat existenţa unei scene obscene în acesta, informează News.ro, care citează bbc.com.
Unimedia
(galerie foto) Cum arată ambrozia - planta care transformă începutul de toamnă în coșmar Pentru un număr tot mai mare de oameni fiecare sfârşit de vară este un coşmar. Dacă în lunile august-octombrie prezinți strănutul în rafale, senzația de nas înfundat, senzația de mâncărime la nivelul nasului și mâncărimea ochilor - ești alergic la ambrozie. O plantă care crește în grădini, în culturile de cereale, dar şi în zonele lăsate în paragină, fiind numită și iarba pârloagelor. Deși numărul celor care suferă din cauza polenului răspândit în aer de către florile ambroziei, majoritatea nu cunosc cum arată această plantă. 
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Pentru un număr tot mai mare de oameni fiecare sfârşit de vară este un coşmar. Dacă în lunile august-octombrie prezinți strănutul în rafale, senzația de nas înfundat, senzația de mâncărime la nivelul nasului și mâncărimea ochilor - ești alergic la ambrozie. O plantă care crește în grădini, în culturile de cereale, dar şi în zonele lăsate în paragină, fiind numită și iarba pârloagelor. Deși numărul celor care suferă din cauza polenului răspândit în aer de către florile ambroziei, majoritatea nu cunosc cum arată această plantă. 
Unimedia
În atenţia elevilor şi studenţilor: paşii de înregistrare la medicul de familie şi schimbarea acestuia În contextul începerii noului an de învăţământ 2017-2018, Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM), aminteşte elevilor şi studenţilor care este procedura de înregistrare pe lista medicului de familie în cadrul instituţiilor medico-sanitare primare din apropierea instituţiilor de învăţământ.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
În contextul începerii noului an de învăţământ 2017-2018, Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM), aminteşte elevilor şi studenţilor care este procedura de înregistrare pe lista medicului de familie în cadrul instituţiilor medico-sanitare primare din apropierea instituţiilor de învăţământ.
Unimedia
Reguli bizare de călătorie la compania aeriană FlyOne. Un pasager s-a plâns că i-a fost anulat biletul fără a fi anunțat Nemulțumiri din ce în ce mai multe la adresa companiei FlyOne. De această dată, un pasager, care și-a luat un bilet tur-retur și a ratat primul zbor, s-a pomenit că și la întoarcere trebuia să-și cumpere bilet. Asta pentru că reprezentanții operatorului aerian i l-au anulat, fără a-l anunța pe călător despre acest lucru. Reprezentanții companiei susțin că au acționat conform regulilor.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Nemulțumiri din ce în ce mai multe la adresa companiei FlyOne. De această dată, un pasager, care și-a luat un bilet tur-retur și a ratat primul zbor, s-a pomenit că și la întoarcere trebuia să-și cumpere bilet. Asta pentru că reprezentanții operatorului aerian i l-au anulat, fără a-l anunța pe călător despre acest lucru. Reprezentanții companiei susțin că au acționat conform regulilor.
Unimedia
Un analist explică cum Hyundai Motor Group ar putea deveni cel mai mare producător auto din lume În ultima perioadă am putut auzi din mai multe surse neoficiale că grupul Fiat Chrysler Automobiles ar fi de vânzare şi că de acest lucru ar fi interesaţi mai mulţi giganţi auto din China.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
În ultima perioadă am putut auzi din mai multe surse neoficiale că grupul Fiat Chrysler Automobiles ar fi de vânzare şi că de acest lucru ar fi interesaţi mai mulţi giganţi auto din China.
Unimedia
(video) UNIMEDIA face 12 ani. Elevii Liceului „Spiru Haret” povestesc cum s-au format ei în acest timp 12 ani de UNIMEDIA. Portalul de știri numărul 1 din Moldova a acumulat experiență destulă și este pregătită ca să susțină BAC-ul. În anul 2005, în timp ce pe portalul de știri UNIMEDIA a fost publicată prima știre, protagoniștii noștri abia pășeau pragul liceului, în clasa I.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
12 ani de UNIMEDIA. Portalul de știri numărul 1 din Moldova a acumulat experiență destulă și este pregătită ca să susțină BAC-ul. În anul 2005, în timp ce pe portalul de știri UNIMEDIA a fost publicată prima știre, protagoniștii noștri abia pășeau pragul liceului, în clasa I.
Unimedia
Centrul de Plasament pentru animalele fără stăpân din Orhei își mărește capacitatea Centrul de Plasament pentru animalele fără stăpân construit în septembrie anul 2016, își mărește capacitatea cu încă 200 metri pătrați și va putea adăposti încă 100 de câini maidanezi.
16 ore
Unimedia / Publicat acum 16 ore
Centrul de Plasament pentru animalele fără stăpân construit în septembrie anul 2016, își mărește capacitatea cu încă 200 metri pătrați și va putea adăposti încă 100 de câini maidanezi.
Unimedia
(video) Care e mai iute pe o distanţă de 402 metri: un Porsche Panamera Turbo sau un Mercedes-AMG E 63 S Jurnaliștii revistei britanice Evo au organizat o întrecere dintre un Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ și un Porsche Panamera Turbo, ambele maşini fiind de ultimă generaţie.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
Jurnaliștii revistei britanice Evo au organizat o întrecere dintre un Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ și un Porsche Panamera Turbo, ambele maşini fiind de ultimă generaţie.
Unimedia
(video) La Mulți Ani, UNIMEDIA. Mesajele politicienilor cu ocazia celor 12 ani de activitate 12 ani în mediul online. Portalul de știri UNIMEDIA marchează astăzi 12 ani de activitate. În acest timp am luat parte la cele mai importante evenimente din viața socială şi, în special, politică a Republicii Moldova. Am dezbătut cele mai actuale subiecte şi am transmis știrile de ultima oră.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
12 ani în mediul online. Portalul de știri UNIMEDIA marchează astăzi 12 ani de activitate. În acest timp am luat parte la cele mai importante evenimente din viața socială şi, în special, politică a Republicii Moldova. Am dezbătut cele mai actuale subiecte şi am transmis știrile de ultima oră.
Unimedia
Franţa: Poliţia i-a găsit proprietarul, chiar dacă a fost furat acum 38 de ani şi a stat într-o mlaştină În Franța a fost găsit un Peugeot 104 care a fost furat cu 38 de ani în urmă. Poliţia a fost nevoită să caute informaţii din arhivă pentru a-i găsi proprietarul.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
În Franța a fost găsit un Peugeot 104 care a fost furat cu 38 de ani în urmă. Poliţia a fost nevoită să caute informaţii din arhivă pentru a-i găsi proprietarul.
Unimedia
Doc// Averile și salariile rectorilor universităților de stat din Moldova (partea I) În Republica Moldova activează 31 instituții de învățământ superior, dintre care 19 sunt de stat. Unii manageri ai universităților au avut anul trecut venituri în valoare de peste jumătate de milion de lei, alții s-au ales cu achiziții sau donații de câteva mii de euro, iar alții și-au declarat alte proprietăți pe care uitaseră să le declare anterior.
17 ore
Unimedia / Publicat acum 17 ore
În Republica Moldova activează 31 instituții de învățământ superior, dintre care 19 sunt de stat. Unii manageri ai universităților au avut anul trecut venituri în valoare de peste jumătate de milion de lei, alții s-au ales cu achiziții sau donații de câteva mii de euro, iar alții și-au declarat alte proprietăți pe care uitaseră să le declare anterior.
Unimedia
Etniile își dau întâlnire în centrul Chișinăului. Ce program va avea manifestația Primăria municipiului Chişinău informează că duminică, 24 septembrie 2017, în capitală va fi organizat Festivalului Etniilor, ediţia a XVI-a, cu genericul „Unitate prin diversitate”.
18 ore
Unimedia / Publicat acum 18 ore
Primăria municipiului Chişinău informează că duminică, 24 septembrie 2017, în capitală va fi organizat Festivalului Etniilor, ediţia a XVI-a, cu genericul „Unitate prin diversitate”.
Unimedia
(video) Mihai Ghimpu o susținut o conferință de presă Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre dosarele în care este cercetat primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, şi despre ultimele plecări a membrilor PL.
18 ore
Unimedia / Publicat acum 18 ore
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre dosarele în care este cercetat primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, şi despre ultimele plecări a membrilor PL.
Unimedia
(live) Mihai Ghimpu susține o conferință de presă Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține în aceste clipe o conferință de presă
18 ore
Unimedia / Publicat acum 18 ore
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține în aceste clipe o conferință de presă
Unimedia
(video) Mihai Ghimpu a susținut o conferință de presă unde a oferit detalii despre noul dosar intentat pe numele lui Dorin Chirtoacă Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre dosarele în care este cercetat primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, şi despre ultimele plecări a membrilor PL.
18 ore
Unimedia / Publicat acum 18 ore
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre dosarele în care este cercetat primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, şi despre ultimele plecări a membrilor PL.
Unimedia
(video) Mihai Ghimpu a susținut o conferință de presă Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre dosarele în care este cercetat primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, şi despre ultimele plecări a membrilor PL.
18 ore
Unimedia / Publicat acum 18 ore
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a susținut o conferință de presă. Acesta a vorbit despre dosarele în care este cercetat primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, şi despre ultimele plecări a membrilor PL.
Unimedia
(video) World’s Greatest Drag Race 7: 11 maşini sport şi o Tesla. Iată cine a câştigat cursa Jurnaliştii americani de la Motor Trend au făcut publică o a şaptea ediţie a cursei de drag pe care o numesc drept cea mai mare şi mai prestigioasă din toată lumea. Colegii de peste ocean organizează un astfel de comparativ în fiecare an, din 2010.
19 ore
Unimedia / Publicat acum 19 ore
Jurnaliştii americani de la Motor Trend au făcut publică o a şaptea ediţie a cursei de drag pe care o numesc drept cea mai mare şi mai prestigioasă din toată lumea. Colegii de peste ocean organizează un astfel de comparativ în fiecare an, din 2010.
Unimedia
Patru partide din Republica Moldova ar putea fi lichidate Patru partide din Republica Moldova ar putea fi lichidate –arată o analiză efectuată de TRIBUNA. Deși legislaţia în vigoare prevede că un partid trebuie să aibă minimum 4 mii de membri, se pare că patru partide nu întrunesc o asemenea condiție.
19 ore
Unimedia / Publicat acum 19 ore
Patru partide din Republica Moldova ar putea fi lichidate –arată o analiză efectuată de TRIBUNA. Deși legislaţia în vigoare prevede că un partid trebuie să aibă minimum 4 mii de membri, se pare că patru partide nu întrunesc o asemenea condiție.
Unimedia
Toyota a inventat un sistem de uscare automată a geamurilor maşinilor Din cauza umidității crescute și a diferenței de temperatură dintre aer și geamurile maşinilor, acestea încep să aburească și mai apoi chiar pot îngheța.
19 ore
Unimedia / Publicat acum 19 ore
Din cauza umidității crescute și a diferenței de temperatură dintre aer și geamurile maşinilor, acestea încep să aburească și mai apoi chiar pot îngheța.
Unimedia
Atenție, călători! Traficul va fi suspendat pe strada Gheorghe Asachi din Chişinău, iar transportul public va fi redirecționat Primăria municipiului Chişinău informează că în zilele de sâmbătă şi duminică, în perioada 23 septembrie 2017 (ora 14.00) – 24 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră pe str. Gh. Asachi, intersecţie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice.
19 ore
Unimedia / Publicat acum 19 ore
Primăria municipiului Chişinău informează că în zilele de sâmbătă şi duminică, în perioada 23 septembrie 2017 (ora 14.00) – 24 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră pe str. Gh. Asachi, intersecţie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice.
Unimedia
(video) ATIC a premiat 50 de profesori de la UTM cu certificate recunoscute la nivel internațional Pe 19 septembrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC „Tekwill”, 50 de profesori ai Universității Tehnice a Moldovei (UTM) au fost decernați cu certificate recunoscute la nivel internațional în domeniul Networking & Cyber Security.
19 ore
Unimedia / Publicat acum 19 ore
Pe 19 septembrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC „Tekwill”, 50 de profesori ai Universității Tehnice a Moldovei (UTM) au fost decernați cu certificate recunoscute la nivel internațional în domeniul Networking & Cyber Security.
Unimedia
Ziarul de Gardă: Averea și afacerile familiei deputatului PD Vladimir Andronachi Familia deputatului din partea Partidului Democrat, Vladimir Andronachi, ar gestiona afaceri de milioane, care nu se regăsesc în declarațiile de avere ale acesteia, scrie Ziarul de Gardă. Compania care comercializează metal și care îl are pe unul din fondatori pe tatăl lui Vladimir Andronachi a fost găsită vinovată de evaziue fiscală în 2014, prejudiciind statul cu peste patru milioane de lei.
20 ore
Unimedia / Publicat acum 20 ore
Familia deputatului din partea Partidului Democrat, Vladimir Andronachi, ar gestiona afaceri de milioane, care nu se regăsesc în declarațiile de avere ale acesteia, scrie Ziarul de Gardă. Compania care comercializează metal și care îl are pe unul din fondatori pe tatăl lui Vladimir Andronachi a fost găsită vinovată de evaziue fiscală în 2014, prejudiciind statul cu peste patru milioane de lei.
Unimedia
Ziarul de Gardă: Averea și afacerile din familia deputatului din partea PD Vladimir Andronachi Familia deputatului din partea Partidului Democrat, Vladimir Andronachi, ar gestiona afaceri de milioane, care nu se regăsesc în declarațiile de avere ale acesteia, scrie Ziarul de Gardă. Compania care comercializează metal și care îl are pe unul din fondatori pe tatăl lui Vladimir Andronachi a fost găsită vinovată de evaziue fiscală în 2014, prejudiciind statul cu peste patru milioane de lei.
20 ore
Unimedia / Publicat acum 20 ore
Familia deputatului din partea Partidului Democrat, Vladimir Andronachi, ar gestiona afaceri de milioane, care nu se regăsesc în declarațiile de avere ale acesteia, scrie Ziarul de Gardă. Compania care comercializează metal și care îl are pe unul din fondatori pe tatăl lui Vladimir Andronachi a fost găsită vinovată de evaziue fiscală în 2014, prejudiciind statul cu peste patru milioane de lei.
Unimedia
(video) Întoarcerea lui Decebal - Peretele Gloriei Orice popor are o istorie și orice prezent are un trecut. Pictura murală cu Regele Decebal și cei trei daci este un omagiu adus strămoșilor noștri, care au luptat cu dârzenie pentru integritatea poporului lor. În zilele noastre devine o norma ca valorile naționale, isorice și culturale să fie transpuse în opere de artă, inclusiv pe segmentul picturilor murale. Un curent vechi cu o suflare nouă apare în țara noastră și capătă amploare. 
20 ore
Unimedia / Publicat acum 20 ore
Orice popor are o istorie și orice prezent are un trecut. Pictura murală cu Regele Decebal și cei trei daci este un omagiu adus strămoșilor noștri, care au luptat cu dârzenie pentru integritatea poporului lor. În zilele noastre devine o norma ca valorile naționale, isorice și culturale să fie transpuse în opere de artă, inclusiv pe segmentul picturilor murale. Un curent vechi cu o suflare nouă apare în țara noastră și capătă amploare. 
Unimedia
La Mulți Ani, UNIMEDIA! 12 ani și 2 zile pentru portalul numărul 1 de știri din Moldova 12 ani de UNIMEDIA. Nici mai mult, nici mai puțin, portalul de știri numărul 1 din Moldova a ajuns la o respectabilă vârstă când, să facem o analogie, ar fi bun să susțină BAC-ul. Au fost 12 ani în care UNIMEDIA a trecut cu brio multe examene, a supraviețuit și a trecut peste momente mai mult sau mai puțin faste, dar mereu alături de vizitatori.  Acum, a ajuns la o nouă etapă. Una care conține la fel de multe provocări, dar care își propune mai multe schimbări în conformitate cu vremurile pe care le trăim. O perioadă de un adevărat boom tehnologic, atunci când telefoanele mobile devin principalul mijloc de accesare a unei știri.
20 ore
Unimedia / Publicat acum 20 ore
12 ani de UNIMEDIA. Nici mai mult, nici mai puțin, portalul de știri numărul 1 din Moldova a ajuns la o respectabilă vârstă când, să facem o analogie, ar fi bun să susțină BAC-ul. Au fost 12 ani în care UNIMEDIA a trecut cu brio multe examene, a supraviețuit și a trecut peste momente mai mult sau mai puțin faste, dar mereu alături de vizitatori.  Acum, a ajuns la o nouă etapă. Una care conține la fel de multe provocări, dar care își propune mai multe schimbări în conformitate cu vremurile pe care le trăim. O perioadă de un adevărat boom tehnologic, atunci când telefoanele mobile devin principalul mijloc de accesare a unei știri.
Unimedia
(video) Dacă îl cunoașteți, anunțați poliția. Bărbatul din imagini ar fi atacat și jefuit o femeie Bărbatul care apare în imagini este căutat de către polițiști, fiind suspectat că ar fi atacat și jefuit o femeie, în vârstă de 53 de ani, în scara blocului.
20 ore
Unimedia / Publicat acum 20 ore
Bărbatul care apare în imagini este căutat de către polițiști, fiind suspectat că ar fi atacat și jefuit o femeie, în vârstă de 53 de ani, în scara blocului.
Unimedia
(foto) Caz în SUA. O singură fisură poate trimite un supercar Chevrolet Corvette la piese Proprietarul unui supercar Chevrolet Corvette Grand Sport este nevoit să-şi vândă maşina la licitaţie pentru că nu o mai poate exploata.
20 ore
Unimedia / Publicat acum 20 ore
Proprietarul unui supercar Chevrolet Corvette Grand Sport este nevoit să-şi vândă maşina la licitaţie pentru că nu o mai poate exploata.
Unimedia
Președintele României își anulează vizita în Ucraina. Iohannis: „E un semnal extrem de puternic” Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că şi-a anulat vizita programată pentru luna octombrie în Ucraina. Decizia a fost luată în urma legii adoptate la Kiev care restricţionează dreptul românilor de la nord de graniţă de a învăţa în limba maternă, scrie digi24.ro.
21 ore
Unimedia / Publicat acum 21 ore
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că şi-a anulat vizita programată pentru luna octombrie în Ucraina. Decizia a fost luată în urma legii adoptate la Kiev care restricţionează dreptul românilor de la nord de graniţă de a învăţa în limba maternă, scrie digi24.ro.
Unimedia
Tânărul din Turcia, reţinut pe Aeroportul Internaţional Chişinău cu un paşaport fals, riscă până la 5 ani de închisoare Cetăţeanul Turciei, reţinut acum două săptămâni pe Aeroportul Internaţional Chişinău în timp ce intenţiona să treacă frontiera de stat în baza unui paşaport irakian fals, va compărea pe banca acuzaţilor.
21 ore
Unimedia / Publicat acum 21 ore
Cetăţeanul Turciei, reţinut acum două săptămâni pe Aeroportul Internaţional Chişinău în timp ce intenţiona să treacă frontiera de stat în baza unui paşaport irakian fals, va compărea pe banca acuzaţilor.
Unimedia
Imagini spion: Opel Corsa se va transforma într-un sedan. Un prototip a fost văzut pe Nurburgring Fotografii Automedia au reuşit să surprindă în premieră modelul Opel Corsa într-o caroserie sedan.
21 ore
Unimedia / Publicat acum 21 ore
Fotografii Automedia au reuşit să surprindă în premieră modelul Opel Corsa într-o caroserie sedan.
Unimedia
Avertismentul Avertismentul
22 ore
Unimedia / Publicat acum 22 ore
Avertismentul
Unimedia
(video) Jaguar a prezentat noul monopost pentru sezonul IV din Formula E, dar şi un pilot nou Echipa Jaguar a prezentat noul monopost electric pe care îl va folosi în noul sezon din Formula E.
22 ore
Unimedia / Publicat acum 22 ore
Echipa Jaguar a prezentat noul monopost electric pe care îl va folosi în noul sezon din Formula E.
Unimedia
A murit cea mai bogată femeie din lume, moștenitoarea grupului L\'Oréal, Liliane Bettencourt Liliane Bettencourt, Moștenitoarea gigantului francez de cosmetice L'Oréal și cea mai boată femeie din lume, a murit la 94 de ani, a anunțat familia sa.
22 ore
Unimedia / Publicat acum 22 ore
Liliane Bettencourt, Moștenitoarea gigantului francez de cosmetice L'Oréal și cea mai boată femeie din lume, a murit la 94 de ani, a anunțat familia sa.
Unimedia
Cartea lui Hillary Clinton despre pierderea alegerilor din 2016 devine bestseller Cartea scrisă de Hillary Clinton despre pierderea alegerilor prezidențiale din 2016 în fața lui Donald Trump a vândut peste 300 de mii de exemplare, scrie bbc.com cu referire la editorii cărții.
22 ore
Unimedia / Publicat acum 22 ore
Cartea scrisă de Hillary Clinton despre pierderea alegerilor prezidențiale din 2016 în fața lui Donald Trump a vândut peste 300 de mii de exemplare, scrie bbc.com cu referire la editorii cărții.
Unimedia
Kim Jong-Un despre Donald Trump: Este „deranjat mintal” și „îl voi face să plătească scump” pentru amenințările la adresa Coreei de Nord Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, l-a numit pe Donald Trump "deranjat mintal"  și a afirmat că îl va face pe acesta "să plătească scump" pentru amenințările sale la adresa Coreei de Nord, făcute în fața ONU, scrie agerpres.ro.
23 ore
Unimedia / Publicat acum 23 ore
Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, l-a numit pe Donald Trump "deranjat mintal"  și a afirmat că îl va face pe acesta "să plătească scump" pentru amenințările sale la adresa Coreei de Nord, făcute în fața ONU, scrie agerpres.ro.
Unimedia
Liberalul Ionel Pușcaș părăsește coaliția de guvernare din Consiliul raional Criuleni Liberalul Ionel Pușcaș a anunțat că părăsește coaliția de guvernare din Consiliul raional Criuleni și va activa în continuare în calitate de consilier raional din partea Partidului Liberal.
23 ore
Unimedia / Publicat acum 23 ore
Liberalul Ionel Pușcaș a anunțat că părăsește coaliția de guvernare din Consiliul raional Criuleni și va activa în continuare în calitate de consilier raional din partea Partidului Liberal.
Unimedia
Deputatul PL Oleg Ogor părăsește fracțiunea: „Acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal” Deputatul din Partea Partidului Liberal, Oleg Ogor a anunțat că părăsește fracțiunea politică.
23 ore
Unimedia / Publicat acum 23 ore
Deputatul din Partea Partidului Liberal, Oleg Ogor a anunțat că părăsește fracțiunea politică.
Unimedia
Vremea se răcește: Se așteaptă ploi cu descărcări electrice și maxime de până la +21 de grade Celsius Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și maxime de până la +21 de grade Celsius se așteaptă astăzi în țară.
23 ore
Unimedia / Publicat acum 23 ore
Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și maxime de până la +21 de grade Celsius se așteaptă astăzi în țară.