Unica.md
La doar 22 de ani, Constantin Botezat cucerește publicul de peste ocean cu picturile sale! Vezi expoziția la care a fost invitat să participe Un tânăr pictor originar din Republica Moldova a reușit deja să se facă cunoscut la nivel internațional grație talentului și lucrărilor sale. Pe 15 septembrie, la Galeria Alpine Art, din Salt Lake City, SUA, a fost inaugurată expoziția colectivă „Muse” la care a fost invitat să participe și moldoveanul Constantin Botezat. Expoziția reprezintă un eveniment important pentru critici și colecționarii de artă din întreaga lume, confirmând dorința galeriei de a fi în acest moment o platformă culturală pentru dezvoltarea unui dialog între artiștii americani și europeni. Galeria Alpine Art îl reprezintă pentru a doua oară pe artistul Constantin Botezat publicului orașului Salt Lake și colecționarilor de artă dinregiune, toate acestea ca urmare a expoziţiilor personale sau de grup, atât naţionale, cât şi internaţionale, la care artistul a participat până în prezent. Evenimentul este un pas important pentru publicul interesat de artiştii tineri, de cercetările lor artistice şi de colecţionarea operelor lor. În cadrul expoziției artistul Constantin Botezat și-a expus lucrări realizate pe parcusul anului de studiu la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia. Această expoziție, cu semnificație deosebită pentru căutările artistului, reflectat în operele expuse, denotă efortul, ambiția și dorința tânărului de a organiza cel de-al patrulea eveniment în Statele Unite ale Americii la doar 22 de ani. „Evenimentul a avut loc grație curatorului Susan Bohmhold căreia îi sunt enorm de recunoscător pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă pentru a creea cât mai multe lucruri frumoase în continuare!”, mărturisește Constantin Botezat. Post-ul La doar 22 de ani, Constantin Botezat cucerește publicul de peste ocean cu picturile sale! Vezi expoziția la care a fost invitat să participe apare prima dată în Unica.md.
4 ore
Unica.md / Publicat acum 4 ore
Un tânăr pictor originar din Republica Moldova a reușit deja să se facă cunoscut la nivel internațional grație talentului și lucrărilor sale. Pe 15 septembrie, la Galeria Alpine Art, din Salt Lake City, SUA, a fost inaugurată expoziția colectivă „Muse” la care a fost invitat să participe și moldoveanul Constantin Botezat. Expoziția reprezintă un eveniment important pentru critici și colecționarii de artă din întreaga lume, confirmând dorința galeriei de a fi în acest moment o platformă culturală pentru dezvoltarea unui dialog între artiștii americani și europeni. Galeria Alpine Art îl reprezintă pentru a doua oară pe artistul Constantin Botezat publicului orașului Salt Lake și colecționarilor de artă dinregiune, toate acestea ca urmare a expoziţiilor personale sau de grup, atât naţionale, cât şi internaţionale, la care artistul a participat până în prezent. Evenimentul este un pas important pentru publicul interesat de artiştii tineri, de cercetările lor artistice şi de colecţionarea operelor lor. În cadrul expoziției artistul Constantin Botezat și-a expus lucrări realizate pe parcusul anului de studiu la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia. Această expoziție, cu semnificație deosebită pentru căutările artistului, reflectat în operele expuse, denotă efortul, ambiția și dorința tânărului de a organiza cel de-al patrulea eveniment în Statele Unite ale Americii la doar 22 de ani. „Evenimentul a avut loc grație curatorului Susan Bohmhold căreia îi sunt enorm de recunoscător pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă pentru a creea cât mai multe lucruri frumoase în continuare!”, mărturisește Constantin Botezat. Post-ul La doar 22 de ani, Constantin Botezat cucerește publicul de peste ocean cu picturile sale! Vezi expoziția la care a fost invitat să participe apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Poze de la nunta prezentatoarei Tv Inesa Voscoboinic, din Grecia! Cum a arătat rochia de mireasă În acest weekend, prezentatoarea Tv Inesa Voscoboinic și alesul inimii ei, Dmitri Alexandrovici, și-au sărbătorit nunta. Marele eveniment din viața celor doi îndrăgostiți a avut loc pe o plajă din Grecia, la un hotel luxos de cinci stele, și anume Tosca Beach Bungalows. Au apărut primele imagini de la nunta cuplului. Cei doi miri și-au invitat rudele și prietenii într-o locație de vis, pentru a se simți minunat și a imortaliza cele mai frumoase momente din timpul ceremoniei. Mireasa a optat pentru o coafură lejeră și o rochie tip sirenă din dantelă, cu umerii și spatele dezgolit. Mirele a îmbrăcat un costum clasic de culoare gri, fără cravată. #inesadmitriiwedding #wonderful❤️ A post shared by Lucia_ENT_Doctor (@lucia_cbg) on Sep 23, 2017 at 8:45am PDT Nunta a fost una modernă, așa cum și-au dorit-o mirii. Cei doi și-au jurat iubire veșnică și s-au distrat pe cinste alături de invitați. #inesadmitriiwedding #loveintheair #amazing #beauty #love #party #music #greece #happy #family #top ❤️ A post shared by Vadim Taranet (@prodronemovie) on Sep 23, 2017 at 8:33am PDT #inesadmitriiwedding #happy #party #photo #awesome #djI #work #airphoto #greece ❤️love my work A post shared by Vadim Taranet (@prodronemovie) on Sep 23, 2017 at 10:54pm PDT #thewedding #inesadmitriiwedding #perfect #greece #perfectman @andrew1376 ❤️❤️ and of course #perfectdress @evgheni.hudorojcov @ehoeho A post shared by Lucia_ENT_Doctor (@lucia_cbg) on Sep 23, 2017 at 12:03pm PDT Post-ul Poze de la nunta prezentatoarei Tv Inesa Voscoboinic, din Grecia! Cum a arătat rochia de mireasă apare prima dată în Unica.md.
6 ore
Unica.md / Publicat acum 6 ore
În acest weekend, prezentatoarea Tv Inesa Voscoboinic și alesul inimii ei, Dmitri Alexandrovici, și-au sărbătorit nunta. Marele eveniment din viața celor doi îndrăgostiți a avut loc pe o plajă din Grecia, la un hotel luxos de cinci stele, și anume Tosca Beach Bungalows. Au apărut primele imagini de la nunta cuplului. Cei doi miri și-au invitat rudele și prietenii într-o locație de vis, pentru a se simți minunat și a imortaliza cele mai frumoase momente din timpul ceremoniei. Mireasa a optat pentru o coafură lejeră și o rochie tip sirenă din dantelă, cu umerii și spatele dezgolit. Mirele a îmbrăcat un costum clasic de culoare gri, fără cravată. #inesadmitriiwedding #wonderful❤️ A post shared by Lucia_ENT_Doctor (@lucia_cbg) on Sep 23, 2017 at 8:45am PDT Nunta a fost una modernă, așa cum și-au dorit-o mirii. Cei doi și-au jurat iubire veșnică și s-au distrat pe cinste alături de invitați. #inesadmitriiwedding #loveintheair #amazing #beauty #love #party #music #greece #happy #family #top ❤️ A post shared by Vadim Taranet (@prodronemovie) on Sep 23, 2017 at 8:33am PDT #inesadmitriiwedding #happy #party #photo #awesome #djI #work #airphoto #greece ❤️love my work A post shared by Vadim Taranet (@prodronemovie) on Sep 23, 2017 at 10:54pm PDT #thewedding #inesadmitriiwedding #perfect #greece #perfectman @andrew1376 ❤️❤️ and of course #perfectdress @evgheni.hudorojcov @ehoeho A post shared by Lucia_ENT_Doctor (@lucia_cbg) on Sep 23, 2017 at 12:03pm PDT Post-ul Poze de la nunta prezentatoarei Tv Inesa Voscoboinic, din Grecia! Cum a arătat rochia de mireasă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Atenție! Se caută martori la un accident rutier care a avut loc în Capitală. O fetiță se află în stare gravă Luni, 18 septembrie la intersecția străzilor Uzinelor și Lunca Bîcului a avut loc un accident rutier. Pe strada pietonală a fost lovit un copil. Fetița se află în stare gravă. Potrivit unor supoziții fetița a fost lovită de o mașină neagră, care a fugit de la fața locului fără a acorda ajutor medical copilului. Accidentul a avut loc în jurul ore 13:15, raportează tv8.md. Persoanele care au cunoștință de acest caz sunt îndemnate să apeleze la următorul număr de telefon: 079420324 – Iurie, tatăl fetei. Post-ul Atenție! Se caută martori la un accident rutier care a avut loc în Capitală. O fetiță se află în stare gravă apare prima dată în Unica.md.
7 ore
Unica.md / Publicat acum 7 ore
Luni, 18 septembrie la intersecția străzilor Uzinelor și Lunca Bîcului a avut loc un accident rutier. Pe strada pietonală a fost lovit un copil. Fetița se află în stare gravă. Potrivit unor supoziții fetița a fost lovită de o mașină neagră, care a fugit de la fața locului fără a acorda ajutor medical copilului. Accidentul a avut loc în jurul ore 13:15, raportează tv8.md. Persoanele care au cunoștință de acest caz sunt îndemnate să apeleze la următorul număr de telefon: 079420324 – Iurie, tatăl fetei. Post-ul Atenție! Se caută martori la un accident rutier care a avut loc în Capitală. O fetiță se află în stare gravă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc în microbuzul de pe linia nr. 112 Pare greu de crezut, însă se întâmplă în Chișinău, în inima țării, la începutul mileniului trei. Câteva femei se iau la bătaie pentru că nu pot împărți un loc, într-un microbuz de pe linia nr. 112. Femeile se trag de păr, își împart pumni și își adresează cuvinte necezurate, și toate – în prezența celorlalți pasageri care se aflau în microbuzul plin ochi. Fără să le pese măcar puțin! Scena a fost filmată de către un pasager care se afla în microbuz la momentul respectiv. Imaginile video au ajuns pe rețelele de socializare și în presă. Acestea au scandalizat opinia publică! Post-ul Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc în microbuzul de pe linia nr. 112 apare prima dată în Unica.md.
21 ore
Unica.md / Publicat acum 21 ore
Pare greu de crezut, însă se întâmplă în Chișinău, în inima țării, la începutul mileniului trei. Câteva femei se iau la bătaie pentru că nu pot împărți un loc, într-un microbuz de pe linia nr. 112. Femeile se trag de păr, își împart pumni și își adresează cuvinte necezurate, și toate – în prezența celorlalți pasageri care se aflau în microbuzul plin ochi. Fără să le pese măcar puțin! Scena a fost filmată de către un pasager care se afla în microbuz la momentul respectiv. Imaginile video au ajuns pe rețelele de socializare și în presă. Acestea au scandalizat opinia publică! Post-ul Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc în microbuzul de pe linia nr. 112 apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc, într-un microbuz de pe linia nr. 112 Pare greu de crezut, însă se întâmplă în Chișinău, în inima țării, la începutul mileniului trei. Câteva femei se iau la bătaie pentru că nu pot împărți un loc, într-un microbuz. Femeile se trag de păr, își împart pumni și își adresează cuvinte necezurate, și toate – în prezența celorlalți pasageri care se aflau în microbuzul plin ochi. Fără să le pese măcar puțin! Un copil speriat de cele văzute începe să plângă la un moment dat. Scena a fost filmată de către un pasager care se afla în microbuz la momentul respectiv. Imaginile video care au ajuns pe rețelele de socializare și în presă, au scandalizat opinia publică! Post-ul Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc, într-un microbuz de pe linia nr. 112 apare prima dată în Unica.md.
21 ore
Unica.md / Publicat acum 21 ore
Pare greu de crezut, însă se întâmplă în Chișinău, în inima țării, la începutul mileniului trei. Câteva femei se iau la bătaie pentru că nu pot împărți un loc, într-un microbuz. Femeile se trag de păr, își împart pumni și își adresează cuvinte necezurate, și toate – în prezența celorlalți pasageri care se aflau în microbuzul plin ochi. Fără să le pese măcar puțin! Un copil speriat de cele văzute începe să plângă la un moment dat. Scena a fost filmată de către un pasager care se afla în microbuz la momentul respectiv. Imaginile video care au ajuns pe rețelele de socializare și în presă, au scandalizat opinia publică! Post-ul Video! Momentul în care mai multe femei se iau la bătaie pentru un loc, într-un microbuz de pe linia nr. 112 apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Slăbește Sănătos – rezultate uimitoare la final de proiect Noi rezultate uimitoare după 6 luni de proiect Slăbelte Sănătos. A venit mult așteptatul moment când am spus stop vot și stop cronometru! Nu definitiv, ci doar ediției a XII-a. Acum vom afla cine a dat dovadă de cea mai multă disciplină alimentară, dar și cine s-a înarmat cu voință de fier pentru a nu renunța la sala de sport. Post-ul Slăbește Sănătos – rezultate uimitoare la final de proiect apare prima dată în Unica.md.
21 ore
Unica.md / Publicat acum 21 ore
Noi rezultate uimitoare după 6 luni de proiect Slăbelte Sănătos. A venit mult așteptatul moment când am spus stop vot și stop cronometru! Nu definitiv, ci doar ediției a XII-a. Acum vom afla cine a dat dovadă de cea mai multă disciplină alimentară, dar și cine s-a înarmat cu voință de fier pentru a nu renunța la sala de sport. Post-ul Slăbește Sănătos – rezultate uimitoare la final de proiect apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Un bărbat a intrat pe ascuns în beciul unui amic, ca să guste din vinul nou, însă nu a mai putut ieși. Stăpânul casei a încercat să-l salveze, dar s-a intoxicat şi el Tulburelul face noi victime. Un bărbat de 56 de ani l-a rugat pe proprietarul unei case de vacanţă, care avea beci, să guste din vinul nou. Dar cel din urmă l-a refuzat. Totuşi, bărbatul nu s-a lăsat bătut şi pândind un moment când cunoscutul său vorbea cu cineva, a intrat în beci. Aici el şi-a pierdut cunoştinţa şi a început să se sufoce. Proprietarul beciului, în vârstă de 52 de ani, a auzit gemete şi s-a grăbit să coboare în beci. Dar şi acesta a început să se sufoce, el reuşind totuşi să sune la pompieri. Drept urmare, primul bărbat a murit, iar celălalt a ajuns la spital, intoxicaţi cu dioxidul de carbon emanat în urma fermentării vinului. Cazul a avut într-o întovărăşire pomicolă din apropierea oraşului Tiraspol. Presa de la Tiraspol scrie că salvatorii i-au scos pe cei doi purtând măşti de protecţie. sursa Post-ul Un bărbat a intrat pe ascuns în beciul unui amic, ca să guste din vinul nou, însă nu a mai putut ieși. Stăpânul casei a încercat să-l salveze, dar s-a intoxicat şi el apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Tulburelul face noi victime. Un bărbat de 56 de ani l-a rugat pe proprietarul unei case de vacanţă, care avea beci, să guste din vinul nou. Dar cel din urmă l-a refuzat. Totuşi, bărbatul nu s-a lăsat bătut şi pândind un moment când cunoscutul său vorbea cu cineva, a intrat în beci. Aici el şi-a pierdut cunoştinţa şi a început să se sufoce. Proprietarul beciului, în vârstă de 52 de ani, a auzit gemete şi s-a grăbit să coboare în beci. Dar şi acesta a început să se sufoce, el reuşind totuşi să sune la pompieri. Drept urmare, primul bărbat a murit, iar celălalt a ajuns la spital, intoxicaţi cu dioxidul de carbon emanat în urma fermentării vinului. Cazul a avut într-o întovărăşire pomicolă din apropierea oraşului Tiraspol. Presa de la Tiraspol scrie că salvatorii i-au scos pe cei doi purtând măşti de protecţie. sursa Post-ul Un bărbat a intrat pe ascuns în beciul unui amic, ca să guste din vinul nou, însă nu a mai putut ieși. Stăpânul casei a încercat să-l salveze, dar s-a intoxicat şi el apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Tragic! Un bărbat a intrat pe ascuns în beciul unui amic, ca să guste din vinul nou, însă nu a mai putut ieși. Stăpânul casei a încercat să-l salveze, dar s-a intoxicat şi el Tulburelul face noi victime. Un bărbat de 56 de ani l-a rugat pe proprietarul unei case de vacanţă, care avea beci, să guste din vinul nou. Dar cel din urmă l-a refuzat. Totuşi, bărbatul nu s-a lăsat bătut şi pândind un moment când cunoscutul său vorbea cu cineva, a intrat în beci. Aici el şi-a pierdut cunoştinţa şi a început să se sufoce. Proprietarul beciului, în vârstă de 52 de ani, a auzit gemete şi s-a grăbit să coboare în beci. Dar şi acesta a început să se sufoce, el reuşind totuşi să sune la pompieri. Drept urmare, primul bărbat a murit, iar celălalt a ajuns la spital, intoxicaţi cu dioxidul de carbon emanat în urma fermentării vinului. Cazul a avut într-o întovărăşire pomicolă din apropierea oraşului Tiraspol. Presa de la Tiraspol scrie că salvatorii i-au scos pe cei doi purtând măşti de protecţie. sursa Post-ul Tragic! Un bărbat a intrat pe ascuns în beciul unui amic, ca să guste din vinul nou, însă nu a mai putut ieși. Stăpânul casei a încercat să-l salveze, dar s-a intoxicat şi el apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Tulburelul face noi victime. Un bărbat de 56 de ani l-a rugat pe proprietarul unei case de vacanţă, care avea beci, să guste din vinul nou. Dar cel din urmă l-a refuzat. Totuşi, bărbatul nu s-a lăsat bătut şi pândind un moment când cunoscutul său vorbea cu cineva, a intrat în beci. Aici el şi-a pierdut cunoştinţa şi a început să se sufoce. Proprietarul beciului, în vârstă de 52 de ani, a auzit gemete şi s-a grăbit să coboare în beci. Dar şi acesta a început să se sufoce, el reuşind totuşi să sune la pompieri. Drept urmare, primul bărbat a murit, iar celălalt a ajuns la spital, intoxicaţi cu dioxidul de carbon emanat în urma fermentării vinului. Cazul a avut într-o întovărăşire pomicolă din apropierea oraşului Tiraspol. Presa de la Tiraspol scrie că salvatorii i-au scos pe cei doi purtând măşti de protecţie. sursa Post-ul Tragic! Un bărbat a intrat pe ascuns în beciul unui amic, ca să guste din vinul nou, însă nu a mai putut ieși. Stăpânul casei a încercat să-l salveze, dar s-a intoxicat şi el apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Fiscul a anunțat! Moldovenii își pot vinde locuințele fără a plăti impozite la stat Statul a scutit de plata impozitelor moldovenii care își vând locuințele unde au viză de reședință, dar și tranzacțiile imobiliare tip donație și moștenire. Anunțul a fost făcut de către Serviciul Fiscal, în cadrul unei mese rotunde organizate de Uniunea Agențiilor Imobiliare (UAI), structură ce întrunește peste 20 de companii imobiliare, potrivit unui comunicat de presă al UAI. Parascovia Cibotarenco, șefa Direcției impozite directe din cadrul Serviciului Fiscal, a precizat că facilitățile au intrat în vigoare la începutul anului, însă, puțini sunt cei care cunosc modificările Codului Fiscal. Prin urmare, oamenii evită să declare prețul real al tranzacțiilor. „Pentru a minimaliza riscurile, vă recomandăm să indicați suma reală în contractatele de vânzare-cumpărarea, întrucât fiscul nu mai percepe nicio taxă de pe urma acestor tranzacții”, a declarat reprezentantul Serviciul Fiscal. De scutirea impozitelor beneficiază toți cei care au viză de reședință de minim trei ani în locuința vândută. Șefa Direcției impozite directe a ținut să mai precizeze că statul a renunțat și la taxe în cazul tranzacțiilor de donare și moștenire a locuințelor. La rândul lor, agenții imobiliari au apreciat pozitiv noile scutiri. „Oamenii au obținut dreptul să-și vândă locuințele, pentru care au muncit o viață, fără să fie puși în situația în care să se împartă cu statul”, a declarat Ilie Sopivnic, vicepreședintele Uniunii Agențiilor Imobiliare. Organizația, din care fac parte majoritatea agențiilor imobiliare, însă, afirmă că va veni cu propuneri de modificări la legislație pentru a face mai transparente tranzacțiile imobiliare. Reducerea impozitelor în urma tranzacțiilor imobiliare ar fi o soluție, care, într-un final, va spori încasările la buget, întrucât numărul celor care ascund veniturile reale va fi cu mult mai mic, afirmă Andrian Toderașcu, președintele UAI. Potrivit legislației, tranzacțiile imobiliare sunt impozitate cu 7% – 18% din valoarea spațiului comercializat. Anume din acest motiv, în contractele de vânzare-cumpărare, de cele mai multe ori, este indicat prețul cadastral, acesta fiind unul cu mult sub prețul de piață. sursa: www.deschide.md Post-ul Fiscul a anunțat! Moldovenii își pot vinde locuințele fără a plăti impozite la stat apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Statul a scutit de plata impozitelor moldovenii care își vând locuințele unde au viză de reședință, dar și tranzacțiile imobiliare tip donație și moștenire. Anunțul a fost făcut de către Serviciul Fiscal, în cadrul unei mese rotunde organizate de Uniunea Agențiilor Imobiliare (UAI), structură ce întrunește peste 20 de companii imobiliare, potrivit unui comunicat de presă al UAI. Parascovia Cibotarenco, șefa Direcției impozite directe din cadrul Serviciului Fiscal, a precizat că facilitățile au intrat în vigoare la începutul anului, însă, puțini sunt cei care cunosc modificările Codului Fiscal. Prin urmare, oamenii evită să declare prețul real al tranzacțiilor. „Pentru a minimaliza riscurile, vă recomandăm să indicați suma reală în contractatele de vânzare-cumpărarea, întrucât fiscul nu mai percepe nicio taxă de pe urma acestor tranzacții”, a declarat reprezentantul Serviciul Fiscal. De scutirea impozitelor beneficiază toți cei care au viză de reședință de minim trei ani în locuința vândută. Șefa Direcției impozite directe a ținut să mai precizeze că statul a renunțat și la taxe în cazul tranzacțiilor de donare și moștenire a locuințelor. La rândul lor, agenții imobiliari au apreciat pozitiv noile scutiri. „Oamenii au obținut dreptul să-și vândă locuințele, pentru care au muncit o viață, fără să fie puși în situația în care să se împartă cu statul”, a declarat Ilie Sopivnic, vicepreședintele Uniunii Agențiilor Imobiliare. Organizația, din care fac parte majoritatea agențiilor imobiliare, însă, afirmă că va veni cu propuneri de modificări la legislație pentru a face mai transparente tranzacțiile imobiliare. Reducerea impozitelor în urma tranzacțiilor imobiliare ar fi o soluție, care, într-un final, va spori încasările la buget, întrucât numărul celor care ascund veniturile reale va fi cu mult mai mic, afirmă Andrian Toderașcu, președintele UAI. Potrivit legislației, tranzacțiile imobiliare sunt impozitate cu 7% – 18% din valoarea spațiului comercializat. Anume din acest motiv, în contractele de vânzare-cumpărare, de cele mai multe ori, este indicat prețul cadastral, acesta fiind unul cu mult sub prețul de piață. sursa: www.deschide.md Post-ul Fiscul a anunțat! Moldovenii își pot vinde locuințele fără a plăti impozite la stat apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video! Profesorul de engleză din Chișinău i-a uimit pe jurați și a luat patru de ,,Da” la X Factor Danil Murzac a revenit pe scena de la X Factor pentru a primi a doua oară încrederea juraților. Danil este originar din Uzbekistan, dar la moment este stabilit în Chișinău fiind profesor de engleză. Bărbatul nu a renunțat la pasiunea sa și anul acesta a revenit cu forțe proaspete. Publicul a rămas impresionat de momentul concurentului. În anul 2014, tânărul a ajuns până în ”Bootcamp” alături de Afina, colega sa de trupă, dar a fost nevoit să se retragă din cauza unei pierderi tragice, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit într-un accident rutier, iar funeraliile erau programate chiar în ziua în care Danil ar fi trebuit să urce pe scena ”X Factor”. ”Ai fost primul concurent care a avut o atitudine de om de scenă. Ți-a venit instinctiv, ai făcut niște mișcări pe care și Carla le are, poate sunteți frățiori, nu știu…”. „Frățiorul lui Carla’s Dreams”, a rupt scena în două, notează antena3.ro. „Bine, domn’ profesor!” Danil Murzac a luat patru de ,,DA” din partea juriului. Vezi și tu momentul! Post-ul Video! Profesorul de engleză din Chișinău i-a uimit pe jurați și a luat patru de ,,Da” la X Factor apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Danil Murzac a revenit pe scena de la X Factor pentru a primi a doua oară încrederea juraților. Danil este originar din Uzbekistan, dar la moment este stabilit în Chișinău fiind profesor de engleză. Bărbatul nu a renunțat la pasiunea sa și anul acesta a revenit cu forțe proaspete. Publicul a rămas impresionat de momentul concurentului. În anul 2014, tânărul a ajuns până în ”Bootcamp” alături de Afina, colega sa de trupă, dar a fost nevoit să se retragă din cauza unei pierderi tragice, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit într-un accident rutier, iar funeraliile erau programate chiar în ziua în care Danil ar fi trebuit să urce pe scena ”X Factor”. ”Ai fost primul concurent care a avut o atitudine de om de scenă. Ți-a venit instinctiv, ai făcut niște mișcări pe care și Carla le are, poate sunteți frățiori, nu știu…”. „Frățiorul lui Carla’s Dreams”, a rupt scena în două, notează antena3.ro. „Bine, domn’ profesor!” Danil Murzac a luat patru de ,,DA” din partea juriului. Vezi și tu momentul! Post-ul Video! Profesorul de engleză din Chișinău i-a uimit pe jurați și a luat patru de ,,Da” la X Factor apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Moldoveanul Johy Davis a destins atmosfera la X Factor și i-a amuzat copios pe jurați! Vezi momentul Moldoveanul Johy Davis a venit la ”X Factor” pentru a-și încerca norocul în muzică. Acesta l-a făcut pe ,,starul internațional”, după ce a interpretat o piesă din repertoriul artistei Selena Gomez. Și pentru că nu prea i-a reuşit, a decis să mai interpeteze o melodie înregistrată de el. Ei bine, juriul i-a aplaudat curajul. Întregul public a început să se minuneze, la fel şi Carla s Dreams, care cunoaşte mai bine ,,năravul” băiatului. Moldoveanul Johy Davis, pe numele său real Vlad Tutuianu, este model și interpret în Republica Moldova. Singura care i-a dat DA însă a fost Delia. Johy s-a mirat, căci ştie că este priceput, însă îi mai trebuie ceva pregătire. „Unii cred că sunt nebun de cap. Dar eu sunt model în Republica Moldova, dar acum merg mai mult spre muzică. ” a spus Johy la „X-Factor”.  Vezi momentul în video de mai jos. Post-ul Moldoveanul Johy Davis a destins atmosfera la X Factor și i-a amuzat copios pe jurați! Vezi momentul apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Moldoveanul Johy Davis a venit la ”X Factor” pentru a-și încerca norocul în muzică. Acesta l-a făcut pe ,,starul internațional”, după ce a interpretat o piesă din repertoriul artistei Selena Gomez. Și pentru că nu prea i-a reuşit, a decis să mai interpeteze o melodie înregistrată de el. Ei bine, juriul i-a aplaudat curajul. Întregul public a început să se minuneze, la fel şi Carla s Dreams, care cunoaşte mai bine ,,năravul” băiatului. Moldoveanul Johy Davis, pe numele său real Vlad Tutuianu, este model și interpret în Republica Moldova. Singura care i-a dat DA însă a fost Delia. Johy s-a mirat, căci ştie că este priceput, însă îi mai trebuie ceva pregătire. „Unii cred că sunt nebun de cap. Dar eu sunt model în Republica Moldova, dar acum merg mai mult spre muzică. ” a spus Johy la „X-Factor”.  Vezi momentul în video de mai jos. Post-ul Moldoveanul Johy Davis a destins atmosfera la X Factor și i-a amuzat copios pe jurați! Vezi momentul apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
O minoră din Cahul a dispărut fără urmă! Poliția și rudele cer ajutor Tânăra a plecat de acasă pe data de 20 septembrie și nu s-a mai întors. Rudele o caută cu disperare de trei zile. A intervenit și poliția, care solicită ajutorul cetățenilor. Marcel B., în vârstă de 17 ani, a părăsit locuința pe 20 septembrie, când a plecat într-o direcție necunoscută lăsându-și acasă telefonul mobil. La ora 23:30, adolescenta a ieșit de la domiciliul său situat în raionul Cahul, comuna „Lacul dulce“, str. A. Mateevici, și până în prezent locul aflării acesteia este necunoscut. Semnalmente: Înălțime – 150-155 cm, constituție astenică, păr șaten deschis, ochi albaștri. La momentul dispariției, tânăra era îmbrăcată într-un tricou alb, jambiere negre, papuci albastri. Cei care dețin informații referitoare la acest caz sunt rugați să ia legătura cu părinții fetei (Ivan 076734595; Akulina 078 143 216), sau să sune la poliție (902). sursa Post-ul O minoră din Cahul a dispărut fără urmă! Poliția și rudele cer ajutor apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Tânăra a plecat de acasă pe data de 20 septembrie și nu s-a mai întors. Rudele o caută cu disperare de trei zile. A intervenit și poliția, care solicită ajutorul cetățenilor. Marcel B., în vârstă de 17 ani, a părăsit locuința pe 20 septembrie, când a plecat într-o direcție necunoscută lăsându-și acasă telefonul mobil. La ora 23:30, adolescenta a ieșit de la domiciliul său situat în raionul Cahul, comuna „Lacul dulce“, str. A. Mateevici, și până în prezent locul aflării acesteia este necunoscut. Semnalmente: Înălțime – 150-155 cm, constituție astenică, păr șaten deschis, ochi albaștri. La momentul dispariției, tânăra era îmbrăcată într-un tricou alb, jambiere negre, papuci albastri. Cei care dețin informații referitoare la acest caz sunt rugați să ia legătura cu părinții fetei (Ivan 076734595; Akulina 078 143 216), sau să sune la poliție (902). sursa Post-ul O minoră din Cahul a dispărut fără urmă! Poliția și rudele cer ajutor apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
„Străini în noapte”, Florin Piersic și Medeea Marinescu pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” La 30 și 31 octombrie, de la ora 19.00, admiratorii îndrăgitului actor Florin Piersic sunt invitaţi la Teatrul Național „Mihai Eminescu” pentru a-l revedea evoluând, alături de talentata actriţă Medeea Marinescu, în reprezentaţia celei mai apreciate comedii romantice ale momentului, „Străini în noapte”. Cele două roluri principale, Pierre şi Julietta, jucate pe scenele din Paris de Alain Delon şi Astrid Vellon, au fost aduse în România de Radu Beligan acum câțiva ani şi au fost atribuite celor doi mari actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu. De atunci, spectacolul de teatru „Străini în Noapte”, în regia lui Radu Beligan, înregistrează un succes uriaş în toată România dar și peste hotarele ei, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă. În Republica Moldova acest spectacol a fost jucat pentru prima dată în anul 2011 și a fost foarte bine primit de publicul nostru. Spectacolul este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre modul în care timpul schimbă oamenii. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Biletele sunt disponibile la Centrul Cultural Vatra, str. București 67 sau la casa de bilete a Teatrului Național „Mihai Eminescu” Mai multe detalii poți găsi pe pagina de facebook a evenimentului Post-ul „Străini în noapte”, Florin Piersic și Medeea Marinescu pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
La 30 și 31 octombrie, de la ora 19.00, admiratorii îndrăgitului actor Florin Piersic sunt invitaţi la Teatrul Național „Mihai Eminescu” pentru a-l revedea evoluând, alături de talentata actriţă Medeea Marinescu, în reprezentaţia celei mai apreciate comedii romantice ale momentului, „Străini în noapte”. Cele două roluri principale, Pierre şi Julietta, jucate pe scenele din Paris de Alain Delon şi Astrid Vellon, au fost aduse în România de Radu Beligan acum câțiva ani şi au fost atribuite celor doi mari actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu. De atunci, spectacolul de teatru „Străini în Noapte”, în regia lui Radu Beligan, înregistrează un succes uriaş în toată România dar și peste hotarele ei, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă. În Republica Moldova acest spectacol a fost jucat pentru prima dată în anul 2011 și a fost foarte bine primit de publicul nostru. Spectacolul este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre modul în care timpul schimbă oamenii. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Biletele sunt disponibile la Centrul Cultural Vatra, str. București 67 sau la casa de bilete a Teatrului Național „Mihai Eminescu” Mai multe detalii poți găsi pe pagina de facebook a evenimentului Post-ul „Străini în noapte”, Florin Piersic și Medeea Marinescu pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
O femeie din Iași s-a dus la spital să nască 2 copii, însă a avut parte de o mare surpriză Surpriză de proporții pentru o femeie de 29 de ani din judeţul Iaşi, care a născut 4 bebeluşi o dată, pe cale naturală! Femeia se pregătea să aducă pe lume doi copii, dar s-a trezit cu cvadrupleţi: 2 fetiţe şi doi băieţi. Medicii de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” spun că este un caz extrem de rar: doar o femeie din 13 milioane poate să nască natural într-o asemenea situație, raportează stirileprotv.ro. Copilaşii s-au născut prea devreme, la 32 de săptămâni, astfel că rămân sub supravegherea doctorilor. Tânăra mamă, care mai are încă 4 copii acasă, povesteşte că a fost o sarcină dificilă. Femeia spune că nu a fost la doctor să monitorizeze sarcina, prin urmare habar nu avea că urma să aibă cvadrupleţi. Acum şi ea şi soţul sunt extrem de fericiţi. Mama copiilor: Am crezut că-s numai doi, dar au ieşit 4. Eram obosită, am născut greu. Reporter: Soţul dumneavoastră ce a zis? Mama copiilor: Și-a făcut cruce. A crezut şi el că sunt numai doi. Copiii s-au născut prematur, la 7 luni, şi au rămas în grija medicilor. Cei mici urmează să meargă în curând acasă. Post-ul O femeie din Iași s-a dus la spital să nască 2 copii, însă a avut parte de o mare surpriză apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Surpriză de proporții pentru o femeie de 29 de ani din judeţul Iaşi, care a născut 4 bebeluşi o dată, pe cale naturală! Femeia se pregătea să aducă pe lume doi copii, dar s-a trezit cu cvadrupleţi: 2 fetiţe şi doi băieţi. Medicii de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” spun că este un caz extrem de rar: doar o femeie din 13 milioane poate să nască natural într-o asemenea situație, raportează stirileprotv.ro. Copilaşii s-au născut prea devreme, la 32 de săptămâni, astfel că rămân sub supravegherea doctorilor. Tânăra mamă, care mai are încă 4 copii acasă, povesteşte că a fost o sarcină dificilă. Femeia spune că nu a fost la doctor să monitorizeze sarcina, prin urmare habar nu avea că urma să aibă cvadrupleţi. Acum şi ea şi soţul sunt extrem de fericiţi. Mama copiilor: Am crezut că-s numai doi, dar au ieşit 4. Eram obosită, am născut greu. Reporter: Soţul dumneavoastră ce a zis? Mama copiilor: Și-a făcut cruce. A crezut şi el că sunt numai doi. Copiii s-au născut prematur, la 7 luni, şi au rămas în grija medicilor. Cei mici urmează să meargă în curând acasă. Post-ul O femeie din Iași s-a dus la spital să nască 2 copii, însă a avut parte de o mare surpriză apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Presopunctura elimină durerea de cap fără medicamente. Iată ce puncte să masezi Trăim într-o lume aglomerată, zilnic suntem bântuiți de problemele cotidiene și durerea de cap este iminentă în situațiile stresante sau când pur și simplu cedezi emoțional. Înainte să administrezi pastile, încearcă să elimini durerea de cap făcând presopunctură. Vezi mai jos care sunt punctele de interes practic. Presopunctura este un fel de masaj, a cărui eficacitate este confirmată de numeroase studii științifice. Prin natura sa, este o formă de acupunctură și reflexoterapie, însă nu necesită cunoștințe medicale speciale. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); 8 simptome care îți arată că ai probleme cu fierea5 boli pe care le tratează cătina În primul rând, stai confortabil și relaxează-te. Masajul nu durează mult, de la 30 de secunde la 1 minut. Masează un punct de presopunctură cu mișcări circulate sau cu presiune ușoară. De obicei, durerea dispare în timpul masajului sau la 5-10 minute după. Există 6 puncte principale care te ajută să scapi de o durere de cap. 1. Punctul Yintang Punctul celui de-al treilea ochi sau Yintang este situat între sprâncene, în locul în care pasajul nazal se unește cu fruntea. Acest punct este responsabil și pentru îndepărtarea oboselii ochilor. 2. Punctele Zan Zhu Aceste puncte simetrice sunt localizate la marginile interne ale sprâncenelor. Masajul din această zonă te ajută să scapi și de nasul înfundat și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masează timp de un minut prin aplicarea presiunii sau cu ajutorul mișcărilor circulare. 3. Punctele Yingxiang Aceste puncte sunt localizate de ambele părți ale nărilor, în linie dreaptă cu ochii. Pentru a le găsi, ar trebui să simți o adâncitură la baza pomeților. Acestea ajută la deschiderea sinusurilor, reducerea durerii de cap și de dinți și la micșorarea nivelului de stres. 4. Punctele Tian Zhu Punctele acestea sunt situate în spatele capului, la mijloc, între urechi și începutul coloanei vertebrale. Masajul la nivelul acestor puncte te poate ajuta să scapi de congestia nazală, durerea de la nivelul ochilor și urechilor, durerile de cap severe și migrene. 5. Punctele Shuai Gu Punctele Shuai Gu sunt situate la 2-3 centimetri de la linia părului, exact deasupra. Ar trebui să simți o mică adâncitură. Presiunea aplicată în această zonă ameliorează durerea din regiunea temporală și oboseala ochilor. 6. Punctele He Gu Aceste puncte simetrice sunt localizate pe spatele mâinii, între degetul mare și arătător. Presiunea aplicată în această zonă te ajută să scapi de durerea de spate, durerea de dinți și tensiunea din mușchii gâtului. Sursa Post-ul Presopunctura elimină durerea de cap fără medicamente. Iată ce puncte să masezi apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Trăim într-o lume aglomerată, zilnic suntem bântuiți de problemele cotidiene și durerea de cap este iminentă în situațiile stresante sau când pur și simplu cedezi emoțional. Înainte să administrezi pastile, încearcă să elimini durerea de cap făcând presopunctură. Vezi mai jos care sunt punctele de interes practic. Presopunctura este un fel de masaj, a cărui eficacitate este confirmată de numeroase studii științifice. Prin natura sa, este o formă de acupunctură și reflexoterapie, însă nu necesită cunoștințe medicale speciale. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); 8 simptome care îți arată că ai probleme cu fierea5 boli pe care le tratează cătina În primul rând, stai confortabil și relaxează-te. Masajul nu durează mult, de la 30 de secunde la 1 minut. Masează un punct de presopunctură cu mișcări circulate sau cu presiune ușoară. De obicei, durerea dispare în timpul masajului sau la 5-10 minute după. Există 6 puncte principale care te ajută să scapi de o durere de cap. 1. Punctul Yintang Punctul celui de-al treilea ochi sau Yintang este situat între sprâncene, în locul în care pasajul nazal se unește cu fruntea. Acest punct este responsabil și pentru îndepărtarea oboselii ochilor. 2. Punctele Zan Zhu Aceste puncte simetrice sunt localizate la marginile interne ale sprâncenelor. Masajul din această zonă te ajută să scapi și de nasul înfundat și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masează timp de un minut prin aplicarea presiunii sau cu ajutorul mișcărilor circulare. 3. Punctele Yingxiang Aceste puncte sunt localizate de ambele părți ale nărilor, în linie dreaptă cu ochii. Pentru a le găsi, ar trebui să simți o adâncitură la baza pomeților. Acestea ajută la deschiderea sinusurilor, reducerea durerii de cap și de dinți și la micșorarea nivelului de stres. 4. Punctele Tian Zhu Punctele acestea sunt situate în spatele capului, la mijloc, între urechi și începutul coloanei vertebrale. Masajul la nivelul acestor puncte te poate ajuta să scapi de congestia nazală, durerea de la nivelul ochilor și urechilor, durerile de cap severe și migrene. 5. Punctele Shuai Gu Punctele Shuai Gu sunt situate la 2-3 centimetri de la linia părului, exact deasupra. Ar trebui să simți o mică adâncitură. Presiunea aplicată în această zonă ameliorează durerea din regiunea temporală și oboseala ochilor. 6. Punctele He Gu Aceste puncte simetrice sunt localizate pe spatele mâinii, între degetul mare și arătător. Presiunea aplicată în această zonă te ajută să scapi de durerea de spate, durerea de dinți și tensiunea din mușchii gâtului. Sursa Post-ul Presopunctura elimină durerea de cap fără medicamente. Iată ce puncte să masezi apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Scapă de durerea de cap în doar 5 minute, fără ca să iei pastile Trăim într-o lume aglomerată, zilnic suntem bântuiți de problemele cotidiene și durerea de cap este iminentă în situațiile stresante sau când pur și simplu cedăm emoțional. În astfel de cazuri, nu este bine să apelezi la medicamente din prima clipa, cel mai indicat ar fi să recurgi la unele remedii naturale și care sunt mai puțin inofensive. Există o modalitate științifică prin care poți scăpa de o durere de cap în doar 5 minute, fără ca să iei pastile. Presopunctura este un fel de masaj, a cărui eficacitate este confirmată de numeroase studii științifice. Prin natura sa, este o formă de acupunctură și reflexoterapie, însă nu necesită cunoștințe medicale speciale. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Trei copii au ajuns la spital după ce s-au intoxicat la grădinițăElevii și studenții sunt invitați să se înregistreze la medicul de familie. Află care este procedura În primul rând, stai confortabil și relaxează-te. Masajul nu durează mult, de la 30 de secunde la 1 minut. Masează un punct de presopunctură cu mișcări circulate sau cu presiune ușoară. De obicei, durerea dispare în timpul masajului sau la 5-10 minute după. Există 6 puncte principale care te ajută să scapi de o durere de cap. 1. Punctul Yintang Punctul celui de-al treilea ochi sau Yintang este situat între sprâncene, în locul în care pasajul nazal se unește cu fruntea. Acest punct este responsabil și pentru îndepărtarea oboselii ochilor. 2. Punctele Zan Zhu Aceste puncte simetrice sunt localizate la marginile interne ale sprâncenelor. Masajul din această zonă te ajută să scapi și de nasul înfundat și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masează timp de un minut prin aplicarea presiunii sau cu ajutorul mișcărilor circulare. 3. Punctele Yingxiang Aceste puncte sunt localizate de ambele părți ale nărilor, în linie dreaptă cu ochii. Pentru a le găsi, ar trebui să simți o adâncitură la baza pomeților. Acestea ajută la deschiderea sinusurilor, reducerea durerii de cap și de dinți și la micșorarea nivelului de stres. 4. Punctele Tian Zhu Punctele acestea sunt situate în spatele capului, la mijloc, între urechi și începutul coloanei vertebrale. Masajul la nivelul acestor puncte te poate ajuta să scapi de congestia nazală, durerea de la nivelul ochilor și urechilor, durerile de cap severe și migrene. 5. Punctele Shuai Gu Punctele Shuai Gu sunt situate la 2-3 centimetri de la linia părului, exact deasupra. Ar trebui să simți o mică adâncitură. Presiunea aplicată în această zonă ameliorează durerea din regiunea temporală și oboseala ochilor. 6. Punctele He Gu Aceste puncte simetrice sunt localizate pe spatele mâinii, între degetul mare și arătător. Presiunea aplicată în această zonă te ajută să scapi de durerea de spate, durerea de dinți și tensiunea din mușchii gâtului. Sursa Post-ul Scapă de durerea de cap în doar 5 minute, fără ca să iei pastile apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Trăim într-o lume aglomerată, zilnic suntem bântuiți de problemele cotidiene și durerea de cap este iminentă în situațiile stresante sau când pur și simplu cedăm emoțional. În astfel de cazuri, nu este bine să apelezi la medicamente din prima clipa, cel mai indicat ar fi să recurgi la unele remedii naturale și care sunt mai puțin inofensive. Există o modalitate științifică prin care poți scăpa de o durere de cap în doar 5 minute, fără ca să iei pastile. Presopunctura este un fel de masaj, a cărui eficacitate este confirmată de numeroase studii științifice. Prin natura sa, este o formă de acupunctură și reflexoterapie, însă nu necesită cunoștințe medicale speciale. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Trei copii au ajuns la spital după ce s-au intoxicat la grădinițăElevii și studenții sunt invitați să se înregistreze la medicul de familie. Află care este procedura În primul rând, stai confortabil și relaxează-te. Masajul nu durează mult, de la 30 de secunde la 1 minut. Masează un punct de presopunctură cu mișcări circulate sau cu presiune ușoară. De obicei, durerea dispare în timpul masajului sau la 5-10 minute după. Există 6 puncte principale care te ajută să scapi de o durere de cap. 1. Punctul Yintang Punctul celui de-al treilea ochi sau Yintang este situat între sprâncene, în locul în care pasajul nazal se unește cu fruntea. Acest punct este responsabil și pentru îndepărtarea oboselii ochilor. 2. Punctele Zan Zhu Aceste puncte simetrice sunt localizate la marginile interne ale sprâncenelor. Masajul din această zonă te ajută să scapi și de nasul înfundat și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masează timp de un minut prin aplicarea presiunii sau cu ajutorul mișcărilor circulare. 3. Punctele Yingxiang Aceste puncte sunt localizate de ambele părți ale nărilor, în linie dreaptă cu ochii. Pentru a le găsi, ar trebui să simți o adâncitură la baza pomeților. Acestea ajută la deschiderea sinusurilor, reducerea durerii de cap și de dinți și la micșorarea nivelului de stres. 4. Punctele Tian Zhu Punctele acestea sunt situate în spatele capului, la mijloc, între urechi și începutul coloanei vertebrale. Masajul la nivelul acestor puncte te poate ajuta să scapi de congestia nazală, durerea de la nivelul ochilor și urechilor, durerile de cap severe și migrene. 5. Punctele Shuai Gu Punctele Shuai Gu sunt situate la 2-3 centimetri de la linia părului, exact deasupra. Ar trebui să simți o mică adâncitură. Presiunea aplicată în această zonă ameliorează durerea din regiunea temporală și oboseala ochilor. 6. Punctele He Gu Aceste puncte simetrice sunt localizate pe spatele mâinii, între degetul mare și arătător. Presiunea aplicată în această zonă te ajută să scapi de durerea de spate, durerea de dinți și tensiunea din mușchii gâtului. Sursa Post-ul Scapă de durerea de cap în doar 5 minute, fără ca să iei pastile apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
4 combinații alimentare sănătoase pe care le poți face! Dacă ai decis să alegi alimente sănătoase în meniu, din dorința de a-ți schimba stilul de viață, ești pe calea cea bună. Dar dacă vei face diverse combinații de alimente sănătoase, vei beneficia de o mai bună asimilare a nutrienților în organism. S-a demonstrat științific că alimentele cu valori nutriționale diferite se îmbină perfect între ele pentru a crește beneficiile nutriționale. Iată ce combinații alimentare poți face! 1.Ouă cu varză, broccoli sau conopidă Ouăle sunt bogate în vitamine și minerale precum A, D, E și K și se combină perfect cu legume precum varza și care ar ajuta la o asimilare mai bună a vitaminei K, acest lucru fiind benefic pentru oase sănătoase, menționează dietetik.ro. 2. Spanac și cartofi dulci Nimic nu este mai delicios decât o porție de cartofi dulci, care desigur, trebuie să fie gătiți la abur, fierți, la cuptor sau pe grill ca să nu favorizeze acumularea kilogramelor. Doar așa veți beneficia de toți nutrienții, dar mai ales de vitamina A. Spanacul este bogat în vitamine și minerale, în special zinc, care ajută la asimilarea în sânge a vitaminei A. 3. Soia și ton, macrou sau somon Corpul are nevoie de calciu, dar mai are nevoie și de vitamina D3 ca să se asimileze în organism corespunzător. Peștele conține și Omega 3, niște acizi grași de care organismul are neaparăt nevoie. 4. Turmeric și piper negru O combinație care merge perfect în orice mâncare fie că este vorba de carne slaba sau legume. Combinația ajută la o bună asimilare a nutrienților din toate alimentele consumate, ceea ce este favorabil pentur o sănătate de fier, dar și pentru a da jos câteva kilograme. Post-ul 4 combinații alimentare sănătoase pe care le poți face! apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Dacă ai decis să alegi alimente sănătoase în meniu, din dorința de a-ți schimba stilul de viață, ești pe calea cea bună. Dar dacă vei face diverse combinații de alimente sănătoase, vei beneficia de o mai bună asimilare a nutrienților în organism. S-a demonstrat științific că alimentele cu valori nutriționale diferite se îmbină perfect între ele pentru a crește beneficiile nutriționale. Iată ce combinații alimentare poți face! 1.Ouă cu varză, broccoli sau conopidă Ouăle sunt bogate în vitamine și minerale precum A, D, E și K și se combină perfect cu legume precum varza și care ar ajuta la o asimilare mai bună a vitaminei K, acest lucru fiind benefic pentru oase sănătoase, menționează dietetik.ro. 2. Spanac și cartofi dulci Nimic nu este mai delicios decât o porție de cartofi dulci, care desigur, trebuie să fie gătiți la abur, fierți, la cuptor sau pe grill ca să nu favorizeze acumularea kilogramelor. Doar așa veți beneficia de toți nutrienții, dar mai ales de vitamina A. Spanacul este bogat în vitamine și minerale, în special zinc, care ajută la asimilarea în sânge a vitaminei A. 3. Soia și ton, macrou sau somon Corpul are nevoie de calciu, dar mai are nevoie și de vitamina D3 ca să se asimileze în organism corespunzător. Peștele conține și Omega 3, niște acizi grași de care organismul are neaparăt nevoie. 4. Turmeric și piper negru O combinație care merge perfect în orice mâncare fie că este vorba de carne slaba sau legume. Combinația ajută la o bună asimilare a nutrienților din toate alimentele consumate, ceea ce este favorabil pentur o sănătate de fier, dar și pentru a da jos câteva kilograme. Post-ul 4 combinații alimentare sănătoase pe care le poți face! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video. Incredibil! O cățelusă și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav la ușa spitalului Se spune că cel mai fidel prieten pe care îl poți avea este un câine, dar nu îți poți imagina că un animal te poate iubi mai mult decât un om. Iată cățelușa Pappy este dovada vie, că acest stereotip nu presupune doar niște vorbe, dar și fapte. Cățelușa și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav în fața Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…”Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa A lătrat la ușa Instituției până în momentul când personalul medical i-au permis cățelușei să se ducă în brațele stăpânului, care a avut grijă de ea foarte mulți ani. Gestul cățelușei Pappy pentru tovarășul său i-a sensibilizat pe toți, pentru a vă convinge de acest lucru urmăriți imaginile video. Sursa Post-ul Video. Incredibil! O cățelusă și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav la ușa spitalului apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Se spune că cel mai fidel prieten pe care îl poți avea este un câine, dar nu îți poți imagina că un animal te poate iubi mai mult decât un om. Iată cățelușa Pappy este dovada vie, că acest stereotip nu presupune doar niște vorbe, dar și fapte. Cățelușa și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav în fața Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…”Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa A lătrat la ușa Instituției până în momentul când personalul medical i-au permis cățelușei să se ducă în brațele stăpânului, care a avut grijă de ea foarte mulți ani. Gestul cățelușei Pappy pentru tovarășul său i-a sensibilizat pe toți, pentru a vă convinge de acest lucru urmăriți imaginile video. Sursa Post-ul Video. Incredibil! O cățelusă și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav la ușa spitalului apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video. Un patruped și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav la ușa spitalului Câinele și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav în fața Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…”Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa A lătrat la ușa Instituției până în momentul când personalul medical i-a permis cățelușei să se ducă în brațele stăpânului, care a avut grijă de ea foarte mulți ani. Gestul patrupedului i-a sensibilizat pe angajați. Vezi video: Sursa Post-ul Video. Un patruped și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav la ușa spitalului apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Câinele și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav în fața Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…”Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa A lătrat la ușa Instituției până în momentul când personalul medical i-a permis cățelușei să se ducă în brațele stăpânului, care a avut grijă de ea foarte mulți ani. Gestul patrupedului i-a sensibilizat pe angajați. Vezi video: Sursa Post-ul Video. Un patruped și-a așteptat ore în șir stăpânul bolnav la ușa spitalului apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…” Adele își surprinde fanii cu o veste proastă. Interpreta britanică renunță la muzică, dar nu înainte de luna noiembrie, când își va încheia turneul. Solista anunță că nu va mai accepta concerte și turnee, dorind să se dedice trup și suflet fiului ei de trei ani, care este o prioritate pentru ea. Micuțul va începe școala anul viitor, iar Adele nu vrea să lipsească din momentele importante din viața lui, ci își dorește să fie prezentă și să se bucure alături de el, dedicându-i-se complet… Artista le-a adresat fanilor săi un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi anunță: „Turneul este un lucru mai diferit, care nu mi se potrivește foarte bine. Eu sunt o persoană de casă, iubesc liniștea și găsesc bucuria în lucrurile mici. În plus, sunt dramatică și am un istoric teribil al turneelor mele. Am avut 119 spectacole, iar cu următoarele 4, ajung la 123. A fost greu, dar și plăcut, totodată, să ajung până aici. Am acceptat acest turneu doar pentru voi, pentru a avea un impact asupra voastră, așa cum și alți artiști au avut asupra vieții mele. Și am ținut neapărat ca ultimul meu spectacol să fie la Londra, pentru că nu știu dacă voi mai avea altul vreodată. Am vrut ca ultimul meu spectacol să fie acasă”, a declarat artista, potrivit yve.ro. Post-ul Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…” apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Adele își surprinde fanii cu o veste proastă. Interpreta britanică renunță la muzică, dar nu înainte de luna noiembrie, când își va încheia turneul. Solista anunță că nu va mai accepta concerte și turnee, dorind să se dedice trup și suflet fiului ei de trei ani, care este o prioritate pentru ea. Micuțul va începe școala anul viitor, iar Adele nu vrea să lipsească din momentele importante din viața lui, ci își dorește să fie prezentă și să se bucure alături de el, dedicându-i-se complet… Artista le-a adresat fanilor săi un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi anunță: „Turneul este un lucru mai diferit, care nu mi se potrivește foarte bine. Eu sunt o persoană de casă, iubesc liniștea și găsesc bucuria în lucrurile mici. În plus, sunt dramatică și am un istoric teribil al turneelor mele. Am avut 119 spectacole, iar cu următoarele 4, ajung la 123. A fost greu, dar și plăcut, totodată, să ajung până aici. Am acceptat acest turneu doar pentru voi, pentru a avea un impact asupra voastră, așa cum și alți artiști au avut asupra vieții mele. Și am ținut neapărat ca ultimul meu spectacol să fie la Londra, pentru că nu știu dacă voi mai avea altul vreodată. Am vrut ca ultimul meu spectacol să fie acasă”, a declarat artista, potrivit yve.ro. Post-ul Adele șochează: ,,Nu știu dacă voi mai cânta vreodată…” apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Trei copii au ajuns la spital după ce s-au intoxicat la grădiniță Micuților li s-ar fi făcut rău în timp ce se jucau la grădiniță. Copiii au fost duși la spital cu semne de intoxicație, vomă, și senzație de greață. Potrivit medicilor, copiii s-ar fi intoxicat, însă deocamdata nu se cunoaște cauza exactă. Specialiştii de la Sănătate publica au prelevat deja probe din alimentele puse pe masa copiilor din grădiniţa din Carnațenii Noi, Căușeni, și urmează să stabilească sursa îmbolnăvirii, raportează protv.md. Copiii se află în afara pericolului. Post-ul Trei copii au ajuns la spital după ce s-au intoxicat la grădiniță apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Micuților li s-ar fi făcut rău în timp ce se jucau la grădiniță. Copiii au fost duși la spital cu semne de intoxicație, vomă, și senzație de greață. Potrivit medicilor, copiii s-ar fi intoxicat, însă deocamdata nu se cunoaște cauza exactă. Specialiştii de la Sănătate publica au prelevat deja probe din alimentele puse pe masa copiilor din grădiniţa din Carnațenii Noi, Căușeni, și urmează să stabilească sursa îmbolnăvirii, raportează protv.md. Copiii se află în afara pericolului. Post-ul Trei copii au ajuns la spital după ce s-au intoxicat la grădiniță apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Topul celor 7 locuri din lume unde este interzis fotografiatul Este foarte greu să îți imaginezi o vacanță de vis într-o țară pe care ai așteptat atât de mult să o vizitezi, fără aparatul de fotografiat. Până la urmă e o dorință firească să imortalizezi, astfel de momente. Cu toate acestea, atenție mare înainte de-a face poze în locurile unde fotografiatul este cu desăvârșire interzis, în caz contrar riscați să fiți aspru penalizați. Aveți mai jos lista cu destinațiile respective. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița saPoze rare de la nunțile showbizului rusesc! 1. Amsterdam, Olanda Districtul Roșu este faimos pentru vitrinele sale, bordelurile pitorești și cafenelele discrete, iar în această parte a orașului, proprietarii urăsc când turiștii fac poze prostituatelor de după geamuri. Dacă te duci acolo cu o cameră de fotografiat, cineva s-ar putea să ți-o smulgă sau vei fi bătută zdravăn. 2. Coreea de Sud În această țară, este interzis să fotografiezi femeile fără consimțământul lor, chiar și în locurile publice. Dacă ignori această regulă poți fi acuzată de hărțuire sexuală și va trebui să plătești o amendă de 8800 dolari sau chiar să primești 5 ani de închisoare. 3. SUA În Statele Unite ale Americii, legea este mai laxă în privința fotografiilor, dar în anumite cazuri, mai ales când vine vorba despre proprietățile private, ești sfăturit, ca turist și nu numai, să ceri permisiunea proprietarilor înainte de a face o poză. Foarte important în acest caz este să fii atentă și să urmărești semnele de interzis. 4. Emiratele Arabe Unite Dacă faci poze în Emiratele Arabe te poți alege cu 1 până la 3 luni de închisoare sau 1361 dolari amendă. Asta se întâmplă din cauza superstițiilor locale și a faptului că nu ai voie să fotografiezi palatele, clădirile guvernamentale, anumite poduri și proprietățile șeicilor. Această lege este scrisă chiar în constituția țării. 5. Coreea de Nord Dacă vrei să vizitezi această țară, fii pregătită să întâlnești multe restricții și să nu poți merge peste tot. Aici nu ți se permite să părăsești hotelul fără un ghid sau să faci poze la întâmplare. Dacă nu te complaci primești o amendă usturătoare sau chiar mai rău. 6. Anglia De obicei, turiștii sunt tratați foarte înțelegători de către guvernul britanic și poți face poze de amator aproape oriunde, dar nu ți se permite să fotografiezi profesionist sau să filmezi ceva comercial decât dacă ai o autorizație specială. De exemplu, poți face o filmare profesională în Trafalgar Square sau Parliament Square doar cu permisiunea primarului Londrei. 7. Japonia În Japonia este interzisă fotografierea anumitor temple și statui ale lui Budha, pe motiv că acest obicei ar înfuria spiritele. Unele dintre locații nu pot fi pozate deloc, pe când altele au interdicție doar în anumite perioade ale anului. Sursa Post-ul Topul celor 7 locuri din lume unde este interzis fotografiatul apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Este foarte greu să îți imaginezi o vacanță de vis într-o țară pe care ai așteptat atât de mult să o vizitezi, fără aparatul de fotografiat. Până la urmă e o dorință firească să imortalizezi, astfel de momente. Cu toate acestea, atenție mare înainte de-a face poze în locurile unde fotografiatul este cu desăvârșire interzis, în caz contrar riscați să fiți aspru penalizați. Aveți mai jos lista cu destinațiile respective. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița saPoze rare de la nunțile showbizului rusesc! 1. Amsterdam, Olanda Districtul Roșu este faimos pentru vitrinele sale, bordelurile pitorești și cafenelele discrete, iar în această parte a orașului, proprietarii urăsc când turiștii fac poze prostituatelor de după geamuri. Dacă te duci acolo cu o cameră de fotografiat, cineva s-ar putea să ți-o smulgă sau vei fi bătută zdravăn. 2. Coreea de Sud În această țară, este interzis să fotografiezi femeile fără consimțământul lor, chiar și în locurile publice. Dacă ignori această regulă poți fi acuzată de hărțuire sexuală și va trebui să plătești o amendă de 8800 dolari sau chiar să primești 5 ani de închisoare. 3. SUA În Statele Unite ale Americii, legea este mai laxă în privința fotografiilor, dar în anumite cazuri, mai ales când vine vorba despre proprietățile private, ești sfăturit, ca turist și nu numai, să ceri permisiunea proprietarilor înainte de a face o poză. Foarte important în acest caz este să fii atentă și să urmărești semnele de interzis. 4. Emiratele Arabe Unite Dacă faci poze în Emiratele Arabe te poți alege cu 1 până la 3 luni de închisoare sau 1361 dolari amendă. Asta se întâmplă din cauza superstițiilor locale și a faptului că nu ai voie să fotografiezi palatele, clădirile guvernamentale, anumite poduri și proprietățile șeicilor. Această lege este scrisă chiar în constituția țării. 5. Coreea de Nord Dacă vrei să vizitezi această țară, fii pregătită să întâlnești multe restricții și să nu poți merge peste tot. Aici nu ți se permite să părăsești hotelul fără un ghid sau să faci poze la întâmplare. Dacă nu te complaci primești o amendă usturătoare sau chiar mai rău. 6. Anglia De obicei, turiștii sunt tratați foarte înțelegători de către guvernul britanic și poți face poze de amator aproape oriunde, dar nu ți se permite să fotografiezi profesionist sau să filmezi ceva comercial decât dacă ai o autorizație specială. De exemplu, poți face o filmare profesională în Trafalgar Square sau Parliament Square doar cu permisiunea primarului Londrei. 7. Japonia În Japonia este interzisă fotografierea anumitor temple și statui ale lui Budha, pe motiv că acest obicei ar înfuria spiritele. Unele dintre locații nu pot fi pozate deloc, pe când altele au interdicție doar în anumite perioade ale anului. Sursa Post-ul Topul celor 7 locuri din lume unde este interzis fotografiatul apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
7 locuri din lume unde este interzis să faci poze! Este foarte greu să îți imaginezi o vacanță de vis într-o țară pe care ai așteptat atât de mult să o vizitezi, fără aparatul de fotografiat. Până la urmă e o dorință firească să imortalizezi, astfel de momente. Cu toate acestea, atenție mare înainte de-a face poze în locurile unde fotografiatul este cu desăvârșire interzis, în caz contrar riscați să fiți aspru penalizați. Aveți mai jos lista cu destinațiile respective. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); 5 filme recomandate de Stela BotezTopul celor mai norocoase zodii. Tu pe ce loc te clasezi? 1. Amsterdam, Olanda Districtul Roșu este faimos pentru vitrinele sale, bordelurile pitorești și cafenelele discrete, iar în această parte a orașului, proprietarii urăsc când turiștii fac poze prostituatelor de după geamuri. Dacă te duci acolo cu o cameră de fotografiat, cineva s-ar putea să ți-o smulgă sau vei fi bătută zdravăn. 2. Coreea de Sud În această țară, este interzis să fotografiezi femeile fără consimțământul lor, chiar și în locurile publice. Dacă ignori această regulă poți fi acuzată de hărțuire sexuală și va trebui să plătești o amendă de 8800 dolari sau chiar să primești 5 ani de închisoare. 3. SUA În Statele Unite ale Americii, legea este mai laxă în privința fotografiilor, dar în anumite cazuri, mai ales când vine vorba despre proprietățile private, ești sfăturit, ca turist și nu numai, să ceri permisiunea proprietarilor înainte de a face o poză. Foarte important în acest caz este să fii atentă și să urmărești semnele de interzis. 4. Emiratele Arabe Unite Dacă faci poze în Emiratele Arabe te poți alege cu 1 până la 3 luni de închisoare sau 1361 dolari amendă. Asta se întâmplă din cauza superstițiilor locale și a faptului că nu ai voie să fotografiezi palatele, clădirile guvernamentale, anumite poduri și proprietățile șeicilor. Această lege este scrisă chiar în constituția țării. 5. Coreea de Nord Dacă vrei să vizitezi această țară, fii pregătită să întâlnești multe restricții și să nu poți merge peste tot. Aici nu ți se permite să părăsești hotelul fără un ghid sau să faci poze la întâmplare. Dacă nu te complaci primești o amendă usturătoare sau chiar mai rău. 6. Anglia De obicei, turiștii sunt tratați foarte înțelegători de către guvernul britanic și poți face poze de amator aproape oriunde, dar nu ți se permite să fotografiezi profesionist sau să filmezi ceva comercial decât dacă ai o autorizație specială. De exemplu, poți face o filmare profesională în Trafalgar Square sau Parliament Square doar cu permisiunea primarului Londrei. 7. Japonia În Japonia este interzisă fotografierea anumitor temple și statui ale lui Budha, pe motiv că acest obicei ar înfuria spiritele. Unele dintre locații nu pot fi pozate deloc, pe când altele au interdicție doar în anumite perioade ale anului. Sursa Post-ul 7 locuri din lume unde este interzis să faci poze! apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Este foarte greu să îți imaginezi o vacanță de vis într-o țară pe care ai așteptat atât de mult să o vizitezi, fără aparatul de fotografiat. Până la urmă e o dorință firească să imortalizezi, astfel de momente. Cu toate acestea, atenție mare înainte de-a face poze în locurile unde fotografiatul este cu desăvârșire interzis, în caz contrar riscați să fiți aspru penalizați. Aveți mai jos lista cu destinațiile respective. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); 5 filme recomandate de Stela BotezTopul celor mai norocoase zodii. Tu pe ce loc te clasezi? 1. Amsterdam, Olanda Districtul Roșu este faimos pentru vitrinele sale, bordelurile pitorești și cafenelele discrete, iar în această parte a orașului, proprietarii urăsc când turiștii fac poze prostituatelor de după geamuri. Dacă te duci acolo cu o cameră de fotografiat, cineva s-ar putea să ți-o smulgă sau vei fi bătută zdravăn. 2. Coreea de Sud În această țară, este interzis să fotografiezi femeile fără consimțământul lor, chiar și în locurile publice. Dacă ignori această regulă poți fi acuzată de hărțuire sexuală și va trebui să plătești o amendă de 8800 dolari sau chiar să primești 5 ani de închisoare. 3. SUA În Statele Unite ale Americii, legea este mai laxă în privința fotografiilor, dar în anumite cazuri, mai ales când vine vorba despre proprietățile private, ești sfăturit, ca turist și nu numai, să ceri permisiunea proprietarilor înainte de a face o poză. Foarte important în acest caz este să fii atentă și să urmărești semnele de interzis. 4. Emiratele Arabe Unite Dacă faci poze în Emiratele Arabe te poți alege cu 1 până la 3 luni de închisoare sau 1361 dolari amendă. Asta se întâmplă din cauza superstițiilor locale și a faptului că nu ai voie să fotografiezi palatele, clădirile guvernamentale, anumite poduri și proprietățile șeicilor. Această lege este scrisă chiar în constituția țării. 5. Coreea de Nord Dacă vrei să vizitezi această țară, fii pregătită să întâlnești multe restricții și să nu poți merge peste tot. Aici nu ți se permite să părăsești hotelul fără un ghid sau să faci poze la întâmplare. Dacă nu te complaci primești o amendă usturătoare sau chiar mai rău. 6. Anglia De obicei, turiștii sunt tratați foarte înțelegători de către guvernul britanic și poți face poze de amator aproape oriunde, dar nu ți se permite să fotografiezi profesionist sau să filmezi ceva comercial decât dacă ai o autorizație specială. De exemplu, poți face o filmare profesională în Trafalgar Square sau Parliament Square doar cu permisiunea primarului Londrei. 7. Japonia În Japonia este interzisă fotografierea anumitor temple și statui ale lui Budha, pe motiv că acest obicei ar înfuria spiritele. Unele dintre locații nu pot fi pozate deloc, pe când altele au interdicție doar în anumite perioade ale anului. Sursa Post-ul 7 locuri din lume unde este interzis să faci poze! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa La trei săptâmâni după ce a dat naștere primului său copil, celebra jucătoare de tenis Serena Williams i-a adresat mamei sale o scrisoare care a emoționat întreaga lume. Mesajul scrisorii a fost de a-i mulțumi mamei ei pentru că reprezintă cel mai important model pentru proaspăta mămică. Dear Mom, You are one of the strongest women I know. I was looking at my daughter (OMG, yes, I have a daughter ) and she has my arms and legs! My exact same strong, muscular, powerful, sensational arms and body. I don’t know how I would react if she has to go through what I’ve gone through since I was a 15 year old and even to this day…. Read the rest on my @Reddit profile. Link in bio. A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Sep 19, 2017 at 11:20am PDT /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Poze rare de la nunțile showbizului rusesc!Avertizare meteorologică. Ne așteaptă o iarnă extrem de friguroasă “Dragă mamă, Ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (Doamne, da, am o fiică) și are brațele și picioarele mele! Are același corp muscular, puternic și senzational ca al meu. Nu stiu cum aș reactiona daca ar fi nevoită să treacă prin ce am trecut eu în fiecare zi de la vârsta de cincisprezece ani, pana in prezent. Am fost numita masculina din cauza constitutiei mele mai robuste. Am fost acuzata că luam droguri (Nu, întotdeauna am avut prea multa integritate ca să mă port necinstit pentru a fi în avantaj). S-a spus despre mine că nu ar trebui să aparțin jocurilor pentru femei și că ar trebui să joc la bărbați, din cauza că arătam mult mai puternica decât celelalte jucatoare (Nu, pur și simplu muncesc din greu și am fost născută cu acest corp extraordinar și sunt mândră de asta). Dar mamă, nu prea știu cum ai reusit să nu te cerți cu vreun reporter, persoană sau chiar și hater, care a fost prea ignorant să înteleagă puterea femeii de culoare. Sunt mândră că am reusit să le demonstăm cum arată anumite femei. Nu arătăm cu toate la fel. Avem forme, suntem puternice, musculoase, înalte, scunde, și așa mai departe. într-un final, toate suntem la fel: suntem femei și suntem mandre! Ești atât de rafinată, mi-as dori să ți-o iau pe urme. Încerc, totuși, iar Dumnezeu încă nu a terminat cu mine. Mai am un drum LUNG de parcurs, dar îți mulțumesc. Iți mulțumesc pentru că ai fost modelul de care am avut nevoie pentru a îndura toate greutătile care acum au devenit niște provocari care îmi plac. Îmi doresc să o învăț același lucru pe fetița mea, Alexis Olympia, și să am aceeași tărie pe care ai avut-o și tu. Promite-mi, mamă, că vei continua să mă ajuti. Sigur, deocamdata nu sunt la fel de blândă și puternica ca tine, dar sper să ajung acolo într-o bună zi. Te iubesc mult. Cea mai mica fiică a ta din cele cinci, Serena!” Sursa Post-ul Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
La trei săptâmâni după ce a dat naștere primului său copil, celebra jucătoare de tenis Serena Williams i-a adresat mamei sale o scrisoare care a emoționat întreaga lume. Mesajul scrisorii a fost de a-i mulțumi mamei ei pentru că reprezintă cel mai important model pentru proaspăta mămică. Dear Mom, You are one of the strongest women I know. I was looking at my daughter (OMG, yes, I have a daughter ) and she has my arms and legs! My exact same strong, muscular, powerful, sensational arms and body. I don’t know how I would react if she has to go through what I’ve gone through since I was a 15 year old and even to this day…. Read the rest on my @Reddit profile. Link in bio. A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Sep 19, 2017 at 11:20am PDT /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Poze rare de la nunțile showbizului rusesc!Avertizare meteorologică. Ne așteaptă o iarnă extrem de friguroasă “Dragă mamă, Ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (Doamne, da, am o fiică) și are brațele și picioarele mele! Are același corp muscular, puternic și senzational ca al meu. Nu stiu cum aș reactiona daca ar fi nevoită să treacă prin ce am trecut eu în fiecare zi de la vârsta de cincisprezece ani, pana in prezent. Am fost numita masculina din cauza constitutiei mele mai robuste. Am fost acuzata că luam droguri (Nu, întotdeauna am avut prea multa integritate ca să mă port necinstit pentru a fi în avantaj). S-a spus despre mine că nu ar trebui să aparțin jocurilor pentru femei și că ar trebui să joc la bărbați, din cauza că arătam mult mai puternica decât celelalte jucatoare (Nu, pur și simplu muncesc din greu și am fost născută cu acest corp extraordinar și sunt mândră de asta). Dar mamă, nu prea știu cum ai reusit să nu te cerți cu vreun reporter, persoană sau chiar și hater, care a fost prea ignorant să înteleagă puterea femeii de culoare. Sunt mândră că am reusit să le demonstăm cum arată anumite femei. Nu arătăm cu toate la fel. Avem forme, suntem puternice, musculoase, înalte, scunde, și așa mai departe. într-un final, toate suntem la fel: suntem femei și suntem mandre! Ești atât de rafinată, mi-as dori să ți-o iau pe urme. Încerc, totuși, iar Dumnezeu încă nu a terminat cu mine. Mai am un drum LUNG de parcurs, dar îți mulțumesc. Iți mulțumesc pentru că ai fost modelul de care am avut nevoie pentru a îndura toate greutătile care acum au devenit niște provocari care îmi plac. Îmi doresc să o învăț același lucru pe fetița mea, Alexis Olympia, și să am aceeași tărie pe care ai avut-o și tu. Promite-mi, mamă, că vei continua să mă ajuti. Sigur, deocamdata nu sunt la fel de blândă și puternica ca tine, dar sper să ajung acolo într-o bună zi. Te iubesc mult. Cea mai mica fiică a ta din cele cinci, Serena!” Sursa Post-ul Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Poze rare de la nunțile showbizului rusesc! Nunțile vedetelor și oamenilor de afacerei mereu au atras atenția publicului și a presei. Chiar dacă s-au ținut departe de ochii curioșilor, după 15-20 de ani, s-au strecurat în spațiul virtual poze de la nunțile celebre de altădată, din showbizul rusesc. Mai jos poți vedea câteva imagini ,,exclusive”, pe care cu siguranță nu le-ai întâlnit prea des! Nunta interpretei Natalia Ionova, cunoscută sub pseudonimul Glukoza (Gluck’oZa) La 21 august 2004, Natasha Koroleva și Serghei Glushko, care au jucat pe scenă sub pseudonimul Tarzan, au oficializat căsătoria. Nunta lui Irina Dubtsova și a lui Roman Chernitsyn, solist al trupei „Plazma” Nunta interpretei Alsu Alsu și Yang au decis să se căsătorească în grandioasa sală de concerte „Rusia”, unde au invitat funcționari ai biroului de înregistrare din Griboedov. Pe 18 octombrie 2005, și-au jucat nunta Tatiana Bulanova și căpitanul echipei „Zenith“, Vladislav Radimov. Nunta Iuliei Nachalova și a jucătorului CSKA Evghenii Aldonin Nunta Anastasiei Volochkova și a lui Igor Vdovin Nunta lui Mihail Galustyan Nunta Lerei Kudryavtseva și a hocheistului clubului de la St. Petersburg „SKA” Igor Makarov Nunta Valeriei și a lui Iosif Prigojin Interpreta Zara (finalista „Fabrica de Stele 6”) și fiul Valentinei Matvienko, Serghei Post-ul Poze rare de la nunțile showbizului rusesc! apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Nunțile vedetelor și oamenilor de afacerei mereu au atras atenția publicului și a presei. Chiar dacă s-au ținut departe de ochii curioșilor, după 15-20 de ani, s-au strecurat în spațiul virtual poze de la nunțile celebre de altădată, din showbizul rusesc. Mai jos poți vedea câteva imagini ,,exclusive”, pe care cu siguranță nu le-ai întâlnit prea des! Nunta interpretei Natalia Ionova, cunoscută sub pseudonimul Glukoza (Gluck’oZa) La 21 august 2004, Natasha Koroleva și Serghei Glushko, care au jucat pe scenă sub pseudonimul Tarzan, au oficializat căsătoria. Nunta lui Irina Dubtsova și a lui Roman Chernitsyn, solist al trupei „Plazma” Nunta interpretei Alsu Alsu și Yang au decis să se căsătorească în grandioasa sală de concerte „Rusia”, unde au invitat funcționari ai biroului de înregistrare din Griboedov. Pe 18 octombrie 2005, și-au jucat nunta Tatiana Bulanova și căpitanul echipei „Zenith“, Vladislav Radimov. Nunta Iuliei Nachalova și a jucătorului CSKA Evghenii Aldonin Nunta Anastasiei Volochkova și a lui Igor Vdovin Nunta lui Mihail Galustyan Nunta Lerei Kudryavtseva și a hocheistului clubului de la St. Petersburg „SKA” Igor Makarov Nunta Valeriei și a lui Iosif Prigojin Interpreta Zara (finalista „Fabrica de Stele 6”) și fiul Valentinei Matvienko, Serghei Post-ul Poze rare de la nunțile showbizului rusesc! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Avertizare meteorologică. Ne așteaptă o iarnă extrem de friguroasă Potrivit, directorului executiv la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, iarna ce va poposi peste câteva luni va fi friguroasă. Vom avea parte de ninsori abundente și viscol puternic. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Atenție, călători! Sâmbătă și duminică va fi sistat traficul rutier pe strada Gheorghe Asachi,,Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă. Am salvat viitorul copiilor mei, dar mi-am rătăcit sufletul printre străini…” „Este cam devreme să avem o prognoză precisă pentru iarna ce urmează. Totuşi, analizând circulaţia la scară mare, există câteva semnale care arată că iarna ce vine ar putea să prezinte episoade cu vreme mai blândă sau mai severă. Este posibil să continuăm în stilul cu care ne-am obişnuit în această vară şi început de toamnă, adică cu treceri rapide – în decurs de o zi sau două – de la o vreme caldă, la o vreme cu instabilitate accentuată, care ar putea prezenta temperaturi şi cu 10-15 grade mai scăzute comparativ cu ziua precedentă. De altfel, printr-un astfel de episod am trecut şi în ultimele zile”, a declarat meteorologul pentru Adevărul.ro Din spusele specialistului înțelegem că nu este exclus ca iarna aceasta să avem viscole mai puternice şi ninsori mai abundente spre deosebire de anii trecuţi. De asemenea, meteorogul a explicat că aceste schimbări bruşte de temperatură sunt cauzate de încălzirea globală. „Încălzirea globală presupune existenţa unei mai mari cantităţi de energie în sistemul atmosferic şi oceanic, care trebuie să se manifeste prin ceva. Ori în cazul de faţă, ea determină schimbări bruşte de temperatură şi fenomene meteo extreme“, a conchis directorul executiv ANM. Post-ul Avertizare meteorologică. Ne așteaptă o iarnă extrem de friguroasă apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Potrivit, directorului executiv la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, iarna ce va poposi peste câteva luni va fi friguroasă. Vom avea parte de ninsori abundente și viscol puternic. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Atenție, călători! Sâmbătă și duminică va fi sistat traficul rutier pe strada Gheorghe Asachi,,Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă. Am salvat viitorul copiilor mei, dar mi-am rătăcit sufletul printre străini…” „Este cam devreme să avem o prognoză precisă pentru iarna ce urmează. Totuşi, analizând circulaţia la scară mare, există câteva semnale care arată că iarna ce vine ar putea să prezinte episoade cu vreme mai blândă sau mai severă. Este posibil să continuăm în stilul cu care ne-am obişnuit în această vară şi început de toamnă, adică cu treceri rapide – în decurs de o zi sau două – de la o vreme caldă, la o vreme cu instabilitate accentuată, care ar putea prezenta temperaturi şi cu 10-15 grade mai scăzute comparativ cu ziua precedentă. De altfel, printr-un astfel de episod am trecut şi în ultimele zile”, a declarat meteorologul pentru Adevărul.ro Din spusele specialistului înțelegem că nu este exclus ca iarna aceasta să avem viscole mai puternice şi ninsori mai abundente spre deosebire de anii trecuţi. De asemenea, meteorogul a explicat că aceste schimbări bruşte de temperatură sunt cauzate de încălzirea globală. „Încălzirea globală presupune existenţa unei mai mari cantităţi de energie în sistemul atmosferic şi oceanic, care trebuie să se manifeste prin ceva. Ori în cazul de faţă, ea determină schimbări bruşte de temperatură şi fenomene meteo extreme“, a conchis directorul executiv ANM. Post-ul Avertizare meteorologică. Ne așteaptă o iarnă extrem de friguroasă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Atenție, călători! Sâmbătă și duminică va fi sistat traficul rutier pe strada Gheorghe Asachi Sâmbătă şi duminică, în perioada 23 septembrie 2017 (ora 14.00) – 24 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră pe str. Gh. Asachi, intersecţie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice, informează Primăria municipiului Chişinău. În această perioadă, transportului public va fi organizat după un orar: Ruta de troleibuz nr. 5 – va fi suspendată; Traseul rutelor de troleibuz nr. 3, nr. 10 şi nr. 24 se scurtează până la str. A. Mateevici; Traseul rutei de troleibuz nr. 13 – se scurtează până la Piaţa „Pan Halippa”; Traseul rutei de troleibuz nr. 2 – se modifică după cum urmează: de la bd. Traian pe bd. Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri, şos. Hânceşti, str. Mioriţa, str. Grenoble, bd. Traian; Traseul rutei de autobuz nr. 11 şi rutelor de microbuz nr. 120, nr. 116, nr. 124, nr. 169, nr. 178 şi nr. 192 – se modifică după cum urmează:  de la str. Gh. Asachi pe str. V. Korolenko, str. N. Testemiţeanu, str. Ion Inculeţ, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit. Post-ul Atenție, călători! Sâmbătă și duminică va fi sistat traficul rutier pe strada Gheorghe Asachi apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Sâmbătă şi duminică, în perioada 23 septembrie 2017 (ora 14.00) – 24 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră pe str. Gh. Asachi, intersecţie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice, informează Primăria municipiului Chişinău. În această perioadă, transportului public va fi organizat după un orar: Ruta de troleibuz nr. 5 – va fi suspendată; Traseul rutelor de troleibuz nr. 3, nr. 10 şi nr. 24 se scurtează până la str. A. Mateevici; Traseul rutei de troleibuz nr. 13 – se scurtează până la Piaţa „Pan Halippa”; Traseul rutei de troleibuz nr. 2 – se modifică după cum urmează: de la bd. Traian pe bd. Dacia, viaduct, str. Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri, şos. Hânceşti, str. Mioriţa, str. Grenoble, bd. Traian; Traseul rutei de autobuz nr. 11 şi rutelor de microbuz nr. 120, nr. 116, nr. 124, nr. 169, nr. 178 şi nr. 192 – se modifică după cum urmează:  de la str. Gh. Asachi pe str. V. Korolenko, str. N. Testemiţeanu, str. Ion Inculeţ, str. Ismail şi în continuare pe traseul stabilit. Post-ul Atenție, călători! Sâmbătă și duminică va fi sistat traficul rutier pe strada Gheorghe Asachi apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
,,Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă. Am salvat viitorul copiilor mei, dar mi-am rătăcit sufletul printre străini…” ,,Mă numesc Ileana și am 56 de ani, sunt în Italia, „la fix”, de 11 ani. Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă unde eram săracă din punct de vedere financiar. După 11 ani de muncă în Italia am reușit să rezolv gravele probleme financiare pe care le aveam, deci nu mai sunt acea saracă, fară bani, ci sunt săracă altfel acum”, scrie femeia. ,,De săracie tot nu am scapat, mi s-au umplut buzunarele (am un salariu decent, mulțumitor), dar am săracit la suflet. Copiii au crescut mari fără mine, acum sunt plecați pe drumul vieții cu familiile lor, bărbatul mi s-a obișnuit că banii-i vin lunar și fară muncă, iar eu nu mai găsesc drumul către liniște. Am îmbătrânit departe de casă, am obosit muncind pentru casă. Anii de muncă de aici, din Italia, nu au fost ușori. Au fost cei mai grei ani din viața mea, dar am suportat orice de dragul copiilor. Nopțile nedormite, mâncarea, uneori puțină, alteori suficientă, nu mai are parcă nici un gust. Zilele trec toate la fel! Copiii sunt acum la casele lor (am 2 băieți), se întrețin singuri, nu mai au nevoie de ajutorul meu. Bărbatul, deși asteaptă bani de la mine pentru întreținerea casei, în cei 11 ani petrecuți departe unul de celălalt, și-a făcut o viață a lui, una paralelă cu cea pe care o avea cu mine, în care eu nu mai am loc. Ceea ce mai împărțim în doi este spațiul din casa noastră, când merg în concedii în țară. De multe ori m-am gândit că ar fi timpul să mă retrag acasă, dar la anii mei… nu pot lua nici pensie (nu am ajuns încă la vârsta pensionării) și nici nu ar vrea să mă angajeze cineva. Cum m-aș putea întreține? Voi continua să muncesc aici, atât cât voi putea, apoi… încotro? Trăiesc între trecut și prezent: trecutul plin de grija copiilor și de teama de a nu reuși să îi intrețin și prezentul în care nu mă mai regăsesc decât singură și pierdută. Ce a însemnat Italia pentru mine? Salvarea viitorului copiilor mei și rătăcirea sufletului meu” . Ileana, 56 de ani. ,,Sunt tot mai mulți care aleg calea străinătății și foarte puțini cei care doresc să se întoarcă. Unii nu pot să se întoarcă, se simt dezrădăcinați și aleg să trăiască printre străni, trăind cea mai mare traumă, DORUL. Dorul de casă cu tot ce înseamnă el (despărțirea de copii, de soț, de familie în general). Femeile, mai ales, devin profund îngrijorate de soarta celor rămași acasă, simt tot cerul pe umerii lor, sunt prinse între două lumi. Se întâmplă ceva, ceva ce nu va putea fi recuperat vreodată. Toate frământările, tensiunile, micile satisfacții, bucuriile de-o secundă, fricile etc… sunt trăite în singurătate. Da, pentru că femeile sunt emoționale, bărbații sunt raționali. Câștigi bani, nimic de zis, însă te pierzi. Dorul ucide pe interior, regretele, reproșurile față de propria persoană ucid sufletul, îl atacă exact cum face cancerul, puțin câte puțin. Devastator! Prețul este mare, dar multe femei, în fața cărora mă înclin… au ales să-l plătească…”, scrie calabunica.ro. Post-ul ,,Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă. Am salvat viitorul copiilor mei, dar mi-am rătăcit sufletul printre străini…” apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
,,Mă numesc Ileana și am 56 de ani, sunt în Italia, „la fix”, de 11 ani. Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă unde eram săracă din punct de vedere financiar. După 11 ani de muncă în Italia am reușit să rezolv gravele probleme financiare pe care le aveam, deci nu mai sunt acea saracă, fară bani, ci sunt săracă altfel acum”, scrie femeia. ,,De săracie tot nu am scapat, mi s-au umplut buzunarele (am un salariu decent, mulțumitor), dar am săracit la suflet. Copiii au crescut mari fără mine, acum sunt plecați pe drumul vieții cu familiile lor, bărbatul mi s-a obișnuit că banii-i vin lunar și fară muncă, iar eu nu mai găsesc drumul către liniște. Am îmbătrânit departe de casă, am obosit muncind pentru casă. Anii de muncă de aici, din Italia, nu au fost ușori. Au fost cei mai grei ani din viața mea, dar am suportat orice de dragul copiilor. Nopțile nedormite, mâncarea, uneori puțină, alteori suficientă, nu mai are parcă nici un gust. Zilele trec toate la fel! Copiii sunt acum la casele lor (am 2 băieți), se întrețin singuri, nu mai au nevoie de ajutorul meu. Bărbatul, deși asteaptă bani de la mine pentru întreținerea casei, în cei 11 ani petrecuți departe unul de celălalt, și-a făcut o viață a lui, una paralelă cu cea pe care o avea cu mine, în care eu nu mai am loc. Ceea ce mai împărțim în doi este spațiul din casa noastră, când merg în concedii în țară. De multe ori m-am gândit că ar fi timpul să mă retrag acasă, dar la anii mei… nu pot lua nici pensie (nu am ajuns încă la vârsta pensionării) și nici nu ar vrea să mă angajeze cineva. Cum m-aș putea întreține? Voi continua să muncesc aici, atât cât voi putea, apoi… încotro? Trăiesc între trecut și prezent: trecutul plin de grija copiilor și de teama de a nu reuși să îi intrețin și prezentul în care nu mă mai regăsesc decât singură și pierdută. Ce a însemnat Italia pentru mine? Salvarea viitorului copiilor mei și rătăcirea sufletului meu” . Ileana, 56 de ani. ,,Sunt tot mai mulți care aleg calea străinătății și foarte puțini cei care doresc să se întoarcă. Unii nu pot să se întoarcă, se simt dezrădăcinați și aleg să trăiască printre străni, trăind cea mai mare traumă, DORUL. Dorul de casă cu tot ce înseamnă el (despărțirea de copii, de soț, de familie în general). Femeile, mai ales, devin profund îngrijorate de soarta celor rămași acasă, simt tot cerul pe umerii lor, sunt prinse între două lumi. Se întâmplă ceva, ceva ce nu va putea fi recuperat vreodată. Toate frământările, tensiunile, micile satisfacții, bucuriile de-o secundă, fricile etc… sunt trăite în singurătate. Da, pentru că femeile sunt emoționale, bărbații sunt raționali. Câștigi bani, nimic de zis, însă te pierzi. Dorul ucide pe interior, regretele, reproșurile față de propria persoană ucid sufletul, îl atacă exact cum face cancerul, puțin câte puțin. Devastator! Prețul este mare, dar multe femei, în fața cărora mă înclin… au ales să-l plătească…”, scrie calabunica.ro. Post-ul ,,Sărăcia și grijile m-au izgonit de acasă. Am salvat viitorul copiilor mei, dar mi-am rătăcit sufletul printre străini…” apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Aseară la Chișinău a fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici” Aseară, la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici din Chișinău a avut loc un eveniment emoționant și foarte așteptat de public, în special de Ileana Popovici, cea care are avut atâtea lucruri să spună publicului din Moldova. Această doamnă a crescut într-o familie de refugiați din Basarabia și adunat în inima sa o mulțime de amintiri care odată ce au fost povestite cu atâta dragoste devin substanțiale pentru noi. A fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici”, autor Radmila Popovici. Numele de familie nu este o simplă coincidență, după câțiva ani de dor imens Ileana Popovici și-a regăsit nepoata, adica pe Radmila. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Aseară la Chișinău a fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici”S-a rupt cerul! În unele localități plouă torențial de câteva ore „Mă bucur foarte mult că am văzut în sală și tineri care sunt interesați de acest trecut istoric. Eu m-am născut în 1946 în România, dar totuși în casa mea întotdeauna a existat Basarabia, prin obiceiuri, prin ceea ce mâncam, prin ceea ce discutam, chiar și prin prietenii care ne pășeau pragul. Dacă voi sau mai bine zis bunicii voștri care au trăit aici și au simțit frica din acea perioadă grea, vreau să zic că acolo la fel nu a fost ușor, am simțit și noi această frică, dar care din fericirea, a trecut. Cu toate acestea, de mică mi s-a insuflat dorul de Basarabia, de Sfânta Basarabia, așa cum spuneau și părinții mei”, a declarat Ileana Popovici. „Reconstituiri cu Ileana Popovici”, volum apărut anul acesta la editura Adenium, reprezintă o biografie prin interviu ce descrie viața actriței și interpretei de muzică ușoară, Ileana Popovici. Autoarea Radmila Popovici este mai mult decât fericită că a putut să înșire pe paginile acestei cărți, crâmpeie unice și memorabile din viața mătușei sale. „Dacă ar fi să descriu un miracol, aș vorbi despre întâlnirea noastră. Atâtea cărări care-ți fac cu ochiul, te iau de mână și te duc în lumea ei – a Ilenei – lume aparte, de neânchis într-o carte. Ileana Popovici este  personajul principal al acestui îmbietor serial de amintiri, reconstituit, prin cuvinte și fotografii, cu sinceritatea și naturalețea ei copleșitoare, într-o vară, la umbra nucului la Buturugeni, în curtea casei părintești. Povești adevărate cu oameni adevărați cu inimi adevărate care, la un loc, înseamnă bucuria de a fi. Sete de dăruire, foame de acțiune, neâmpăcare acută cu pierderea frumosulul, autenticului, omenescului și alte destăinuiri – în „Reconstituiri cu Ileana Popovici”. Bucuria mea a fost să le sorb pe viu, ochi în ochi, cu mirarea copilului care descoperă universul”, menționează Radmila Popovici. Cei care au fost aseară prezenți la lansare au achiziționat cartea la un preț redus, însă în următoarele zile vor fi furnizate date informative despre prețul exact, dar și locul de unde veți putea găsi această carte. Post-ul Aseară la Chișinău a fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici” apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Aseară, la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici din Chișinău a avut loc un eveniment emoționant și foarte așteptat de public, în special de Ileana Popovici, cea care are avut atâtea lucruri să spună publicului din Moldova. Această doamnă a crescut într-o familie de refugiați din Basarabia și adunat în inima sa o mulțime de amintiri care odată ce au fost povestite cu atâta dragoste devin substanțiale pentru noi. A fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici”, autor Radmila Popovici. Numele de familie nu este o simplă coincidență, după câțiva ani de dor imens Ileana Popovici și-a regăsit nepoata, adica pe Radmila. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Aseară la Chișinău a fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici”S-a rupt cerul! În unele localități plouă torențial de câteva ore „Mă bucur foarte mult că am văzut în sală și tineri care sunt interesați de acest trecut istoric. Eu m-am născut în 1946 în România, dar totuși în casa mea întotdeauna a existat Basarabia, prin obiceiuri, prin ceea ce mâncam, prin ceea ce discutam, chiar și prin prietenii care ne pășeau pragul. Dacă voi sau mai bine zis bunicii voștri care au trăit aici și au simțit frica din acea perioadă grea, vreau să zic că acolo la fel nu a fost ușor, am simțit și noi această frică, dar care din fericirea, a trecut. Cu toate acestea, de mică mi s-a insuflat dorul de Basarabia, de Sfânta Basarabia, așa cum spuneau și părinții mei”, a declarat Ileana Popovici. „Reconstituiri cu Ileana Popovici”, volum apărut anul acesta la editura Adenium, reprezintă o biografie prin interviu ce descrie viața actriței și interpretei de muzică ușoară, Ileana Popovici. Autoarea Radmila Popovici este mai mult decât fericită că a putut să înșire pe paginile acestei cărți, crâmpeie unice și memorabile din viața mătușei sale. „Dacă ar fi să descriu un miracol, aș vorbi despre întâlnirea noastră. Atâtea cărări care-ți fac cu ochiul, te iau de mână și te duc în lumea ei – a Ilenei – lume aparte, de neânchis într-o carte. Ileana Popovici este  personajul principal al acestui îmbietor serial de amintiri, reconstituit, prin cuvinte și fotografii, cu sinceritatea și naturalețea ei copleșitoare, într-o vară, la umbra nucului la Buturugeni, în curtea casei părintești. Povești adevărate cu oameni adevărați cu inimi adevărate care, la un loc, înseamnă bucuria de a fi. Sete de dăruire, foame de acțiune, neâmpăcare acută cu pierderea frumosulul, autenticului, omenescului și alte destăinuiri – în „Reconstituiri cu Ileana Popovici”. Bucuria mea a fost să le sorb pe viu, ochi în ochi, cu mirarea copilului care descoperă universul”, menționează Radmila Popovici. Cei care au fost aseară prezenți la lansare au achiziționat cartea la un preț redus, însă în următoarele zile vor fi furnizate date informative despre prețul exact, dar și locul de unde veți putea găsi această carte. Post-ul Aseară la Chișinău a fost lansată cartea „Reconstituiri cu Ileana Popovici” apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Elevii și studenții sunt invitați să se înregistreze la medicul de familie. Află care este procedura În contextul începerii noului an de învățământ, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), informează elevii și studenții despre procedura de înregistrare la medicul de familie. În cazul elevilor cu vârsta de până la 18 ani cererea este completată de reprezentantul legal. Iar studenții și elevii cu vârsta de peste 18 ani depun personal cererea la medicul de familie ales. Dacă elevul sau studentul revine zilnic la locul de trai, cererea este depusă la medicul de familie care deservește familia acestuia, conform locului de trai. Iar dacă nu revine zilnic la locul de trai, cererea poate fi depusă la medicul de familie care deservește teritoriul unde își are locul de trai permanent sau temporar, la cămin sau gazdă, transmite ipn.md cu referire la un comunicat de presă al CNAM. La schimbarea medicului de familie într-o altă instituție medicală, solicitanții vor depune personal cererea semnată de medicul ales la Serviciul teritorial de relații cu beneficiarii al CNAM. Post-ul Elevii și studenții sunt invitați să se înregistreze la medicul de familie. Află care este procedura apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
În contextul începerii noului an de învățământ, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), informează elevii și studenții despre procedura de înregistrare la medicul de familie. În cazul elevilor cu vârsta de până la 18 ani cererea este completată de reprezentantul legal. Iar studenții și elevii cu vârsta de peste 18 ani depun personal cererea la medicul de familie ales. Dacă elevul sau studentul revine zilnic la locul de trai, cererea este depusă la medicul de familie care deservește familia acestuia, conform locului de trai. Iar dacă nu revine zilnic la locul de trai, cererea poate fi depusă la medicul de familie care deservește teritoriul unde își are locul de trai permanent sau temporar, la cămin sau gazdă, transmite ipn.md cu referire la un comunicat de presă al CNAM. La schimbarea medicului de familie într-o altă instituție medicală, solicitanții vor depune personal cererea semnată de medicul ales la Serviciul teritorial de relații cu beneficiarii al CNAM. Post-ul Elevii și studenții sunt invitați să se înregistreze la medicul de familie. Află care este procedura apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
S-a rupt cerul! În unele localități plouă torențial de câteva ore După ce ieri s-a abătut o grindină uriașă peste raionele din nordul țării, astăzi Moldova se confruntă cu un alt fenomen meteo extrem. În mai multe localități plouă torențial deja de câteva ore bune. În raionele de nord, ploaia nu dă semne de contenire. La Bălți, în aceste momente (ora 12:40), toarnă cu găleata. La Chișinău și în raionele de sud însă plouă liniștit. Potrivit sinopticienilor, weekendul care urmează va fi unul ploios. Ploi puternice vor cădea și sâmbătă, pe întreg teritoriul țării, dar și duminică în regiunile de nord. Post-ul S-a rupt cerul! În unele localități plouă torențial de câteva ore apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
După ce ieri s-a abătut o grindină uriașă peste raionele din nordul țării, astăzi Moldova se confruntă cu un alt fenomen meteo extrem. În mai multe localități plouă torențial deja de câteva ore bune. În raionele de nord, ploaia nu dă semne de contenire. La Bălți, în aceste momente (ora 12:40), toarnă cu găleata. La Chișinău și în raionele de sud însă plouă liniștit. Potrivit sinopticienilor, weekendul care urmează va fi unul ploios. Ploi puternice vor cădea și sâmbătă, pe întreg teritoriul țării, dar și duminică în regiunile de nord. Post-ul S-a rupt cerul! În unele localități plouă torențial de câteva ore apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video. Interpreta Irina Rimes apare în videoclipul fostului soț, Andi Bănică Andi Bănică a lansat videoclipul la piesa „Ploaia”. Această producție muzicală redă o poveste emoționantă de dragoste, din păcate cu final trist și care întâmplător sau nu, seamănă cu cea a protagoniștilor principali. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Cum arată o fostă Miss la o săptămână după cea de-a patra naștere?Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în cea de-a doua zi a evenimentului (partea II) Au avut o căsnicie fericită, s-au iubit enorm dar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate și să rămână doar buni prieteni. Din imaginile video putem observa dar și simți durerea celor doi artiști, Andi Bănica a și lăcrimat. Post-ul Video. Interpreta Irina Rimes apare în videoclipul fostului soț, Andi Bănică apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Andi Bănică a lansat videoclipul la piesa „Ploaia”. Această producție muzicală redă o poveste emoționantă de dragoste, din păcate cu final trist și care întâmplător sau nu, seamănă cu cea a protagoniștilor principali. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Cum arată o fostă Miss la o săptămână după cea de-a patra naștere?Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în cea de-a doua zi a evenimentului (partea II) Au avut o căsnicie fericită, s-au iubit enorm dar într-un final au decis să meargă pe drumuri separate și să rămână doar buni prieteni. Din imaginile video putem observa dar și simți durerea celor doi artiști, Andi Bănica a și lăcrimat. Post-ul Video. Interpreta Irina Rimes apare în videoclipul fostului soț, Andi Bănică apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cum arată o fostă Miss la o săptămână după cea de-a patra naștere? A fost Miss, dar acum are 4 copii și se confruntă cu prejudecăți. Danielle Lloyd a fost Miss Anglia, în 2004 și Miss Marea Britanie în 2006. Modelul a fost soția fotbalistului englez Jamie O’Hara, de care a divorțat, însă, după ce a aflat că fusese înșelată de mai multe ori, chiar la puțină vreme după ce s-au căsătorit. De-a lungul timpul, aceasta a trecut prin mai multe greutăți, inclusiv procese de custodie cu fostul soț. În prezent, bruneta relatează constant pe internet, momente și întâmplări din viața ei personală și din relația pe care o are cu Michael O’Neill. Cei doi tocmai au urat bun venit unui băiețel, iar fostul model se confruntă cu probleme din cauză că silueta ei ar fi suferit modificări în urma celor 4 sarcini. Getting bathtime ready with @johnsonsbabyuk Top-to-Toe® baby bath for when our little guy is ready for his first tub! Paraben-free, dye-free and gentle enough for his little baby skin. #Welcometotheworld #Johnsonsbaby #AD A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on Sep 11, 2017 at 11:36am PDT ,,Nu am avut timp să merg la sală, sau să țin dietă într-o săptămână, desigur că mi-am petrecut timpul cu nou-născutul. Dar ar trebui să mă rușinez cu modul în care arăt, de frica prejudecăților? Cu kilograme în plus sau nu, alăptând sau hrăndind bebelușul cu lapte praf. Nu suntem cu toții sătui să ne judecăm între noi? Indiferent că esti Cheryl, Chanelle Hayes sau Serena Williams, ar trebui ca oricare dintre noi să se ingijoreze de ce cred ceilalți despre corpurile noastre după ce aducem o viață nouă pe lume? Suntem toți într-o călătorie, toate facem ce știm mai bine, toate avem imperfecțiuni. Am 4 copii și nu visez să glumesc pe seama altei mame și a corpului ei”, a scris femeia în dreptul fotografiei ei, în care arată totuși exemplar. There’s been a lot in the press this week about what mums who have recently given birth are ‘supposed’ to look like. I had my baby one week ago, and this is me. Simply me. I’ve had no time to go to the gym or diet in a week, of course I’ve been with my newborn. But should I really be ashamed of how I look for fear of judgement? Carrying a few extra pounds, or not – breast-feeding or bottle-feeding. Aren’t we just all sick of judging each other? Whether you’re Cheryl, Chanelle Hayes or Serena Williams – should any of us even be worrying about what people think of our bodies after bringing a new life into the world? We’re all on a journey, all doing our best, and all have imperfections. I’ve had four children and I’d never dream of sneering at another mum’s body. Let’s all start focusing on what’s REALLY important, looking after our kids – and focussing on our families rather than our bodies.‍♀ A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on Sep 20, 2017 at 12:23pm PDT Danielle mai are inca 3 fii, Archie, de 6 ani, Harry, de 5 si George, de 3. Post-ul Cum arată o fostă Miss la o săptămână după cea de-a patra naștere? apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
A fost Miss, dar acum are 4 copii și se confruntă cu prejudecăți. Danielle Lloyd a fost Miss Anglia, în 2004 și Miss Marea Britanie în 2006. Modelul a fost soția fotbalistului englez Jamie O’Hara, de care a divorțat, însă, după ce a aflat că fusese înșelată de mai multe ori, chiar la puțină vreme după ce s-au căsătorit. De-a lungul timpul, aceasta a trecut prin mai multe greutăți, inclusiv procese de custodie cu fostul soț. În prezent, bruneta relatează constant pe internet, momente și întâmplări din viața ei personală și din relația pe care o are cu Michael O’Neill. Cei doi tocmai au urat bun venit unui băiețel, iar fostul model se confruntă cu probleme din cauză că silueta ei ar fi suferit modificări în urma celor 4 sarcini. Getting bathtime ready with @johnsonsbabyuk Top-to-Toe® baby bath for when our little guy is ready for his first tub! Paraben-free, dye-free and gentle enough for his little baby skin. #Welcometotheworld #Johnsonsbaby #AD A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on Sep 11, 2017 at 11:36am PDT ,,Nu am avut timp să merg la sală, sau să țin dietă într-o săptămână, desigur că mi-am petrecut timpul cu nou-născutul. Dar ar trebui să mă rușinez cu modul în care arăt, de frica prejudecăților? Cu kilograme în plus sau nu, alăptând sau hrăndind bebelușul cu lapte praf. Nu suntem cu toții sătui să ne judecăm între noi? Indiferent că esti Cheryl, Chanelle Hayes sau Serena Williams, ar trebui ca oricare dintre noi să se ingijoreze de ce cred ceilalți despre corpurile noastre după ce aducem o viață nouă pe lume? Suntem toți într-o călătorie, toate facem ce știm mai bine, toate avem imperfecțiuni. Am 4 copii și nu visez să glumesc pe seama altei mame și a corpului ei”, a scris femeia în dreptul fotografiei ei, în care arată totuși exemplar. There’s been a lot in the press this week about what mums who have recently given birth are ‘supposed’ to look like. I had my baby one week ago, and this is me. Simply me. I’ve had no time to go to the gym or diet in a week, of course I’ve been with my newborn. But should I really be ashamed of how I look for fear of judgement? Carrying a few extra pounds, or not – breast-feeding or bottle-feeding. Aren’t we just all sick of judging each other? Whether you’re Cheryl, Chanelle Hayes or Serena Williams – should any of us even be worrying about what people think of our bodies after bringing a new life into the world? We’re all on a journey, all doing our best, and all have imperfections. I’ve had four children and I’d never dream of sneering at another mum’s body. Let’s all start focusing on what’s REALLY important, looking after our kids – and focussing on our families rather than our bodies.‍♀ A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on Sep 20, 2017 at 12:23pm PDT Danielle mai are inca 3 fii, Archie, de 6 ani, Harry, de 5 si George, de 3. Post-ul Cum arată o fostă Miss la o săptămână după cea de-a patra naștere? apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
La mulți ani! Casandra, fetița Feliciei Sîrbu și-a sărbătorit ziua de naștere Motiv de sărbătoare în familia prezentatoarei Tv Felicia Sîrbu. Fiica sa, Casandra a împlinit un anișor. Cu siguranță, viața vedetei a căpătat sens din momentul în care această minune de fetiță a venit pe lume. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Cel de-al 20-lea copil s-a născut în cea mai numeroasă familie din Marea BritanieVideo viral. Un bebeluș și-a îmbrățișat mama secunde în șir după naștere Mămica fericită și mândră de comoara ei, a ținut să împărtășească emoțiile de bucurie cu fanii de pe Instagram. Aceasta a postat o poză cu micuța și i-a dedicat un mesaj de felicitare. “Din momentul în care te-ai născut, știam ce înseamnă dragostea. Te-am iubit mai mult decât orice, dincolo de orice îndoială. Legătura pe care o simțeam era neîntemeiată și imediat am știut că voi petrece eternitatea mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru minunea mea. Într-o zi în viitor, Dumnezeu te va binecuvânta și pe tine cu un miracol. Atunci vei cunoaște profunzimea iubirii pe care o voi avea mereu pentru tine. Voi fi mereu acolo pentru tine – pentru totdeauna și pentru o zi. Te iubesc necondiționat, la fiecare pas de-a lungul drumului. La mulți ani, dragostea mea! La mulți ani, Casandra!” Post-ul La mulți ani! Casandra, fetița Feliciei Sîrbu și-a sărbătorit ziua de naștere apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Motiv de sărbătoare în familia prezentatoarei Tv Felicia Sîrbu. Fiica sa, Casandra a împlinit un anișor. Cu siguranță, viața vedetei a căpătat sens din momentul în care această minune de fetiță a venit pe lume. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Cel de-al 20-lea copil s-a născut în cea mai numeroasă familie din Marea BritanieVideo viral. Un bebeluș și-a îmbrățișat mama secunde în șir după naștere Mămica fericită și mândră de comoara ei, a ținut să împărtășească emoțiile de bucurie cu fanii de pe Instagram. Aceasta a postat o poză cu micuța și i-a dedicat un mesaj de felicitare. “Din momentul în care te-ai născut, știam ce înseamnă dragostea. Te-am iubit mai mult decât orice, dincolo de orice îndoială. Legătura pe care o simțeam era neîntemeiată și imediat am știut că voi petrece eternitatea mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru minunea mea. Într-o zi în viitor, Dumnezeu te va binecuvânta și pe tine cu un miracol. Atunci vei cunoaște profunzimea iubirii pe care o voi avea mereu pentru tine. Voi fi mereu acolo pentru tine – pentru totdeauna și pentru o zi. Te iubesc necondiționat, la fiecare pas de-a lungul drumului. La mulți ani, dragostea mea! La mulți ani, Casandra!” Post-ul La mulți ani! Casandra, fetița Feliciei Sîrbu și-a sărbătorit ziua de naștere apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Care este cauza autismului? Doi cercetători coreeni au găsit răspunsul Doi profesori coreeni ai unor prestigioase univesități din SUA au demonstrat care este principala cauză a autismului. Potrivit celor doi cercetători, prezența unei anumite bacterii în sistemul digestiv al mamei poate duce la autismul copilului. Pe lângă asta, cercetătorii au găsit exact zona creierului care este legată de comportamentul autistic și care ar juca un rol important pentru a descoperi tratamentul autismului, informează Korea Daily. Jurnalul de știință „Nature” a publicat studiile celor doi pe 14 septembrie. Cercetătorii se numesc Huh Jun-ryeol și Gloria Choi, profesori la Harvard, respectiv la MIT. Studiul explică foarte clar procesul detaliat prin care un șoarece gestant, care este infectat cu o bacterie, va avea un pui cu comportament autistic. O anumită bacterie din tractul digestiv al mamei poate dezvolta celule care să influențeze în mod direct celulele creierului copilului. Atunci când bacteria a fost ucisă cu antibiotice, șoarecele a avut un pui normal. Cei doi profesori sunt un cuplu și spun că acest lucru i-a ajutat în cercetarea lor. „Domeniile noastre de studiu sunt diferite. Unul lucrează în imunologie și altul în neurobiologie, ceea ce ne ajută în cercetările de neuroimunologie”, a afirmat Huh Jun-ryeol, potrivit digi24.ro. Post-ul Care este cauza autismului? Doi cercetători coreeni au găsit răspunsul apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Doi profesori coreeni ai unor prestigioase univesități din SUA au demonstrat care este principala cauză a autismului. Potrivit celor doi cercetători, prezența unei anumite bacterii în sistemul digestiv al mamei poate duce la autismul copilului. Pe lângă asta, cercetătorii au găsit exact zona creierului care este legată de comportamentul autistic și care ar juca un rol important pentru a descoperi tratamentul autismului, informează Korea Daily. Jurnalul de știință „Nature” a publicat studiile celor doi pe 14 septembrie. Cercetătorii se numesc Huh Jun-ryeol și Gloria Choi, profesori la Harvard, respectiv la MIT. Studiul explică foarte clar procesul detaliat prin care un șoarece gestant, care este infectat cu o bacterie, va avea un pui cu comportament autistic. O anumită bacterie din tractul digestiv al mamei poate dezvolta celule care să influențeze în mod direct celulele creierului copilului. Atunci când bacteria a fost ucisă cu antibiotice, șoarecele a avut un pui normal. Cei doi profesori sunt un cuplu și spun că acest lucru i-a ajutat în cercetarea lor. „Domeniile noastre de studiu sunt diferite. Unul lucrează în imunologie și altul în neurobiologie, ceea ce ne ajută în cercetările de neuroimunologie”, a afirmat Huh Jun-ryeol, potrivit digi24.ro. Post-ul Care este cauza autismului? Doi cercetători coreeni au găsit răspunsul apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în cea de-a doua zi a evenimentului (partea II) Designerii din Republica Moldova se reunesc în virtutea dragostei pe care o împărtășesc pentru stil, modă, eleganță și frumusețe. Fruntașii modei autohtone sunt pregătiți să ofere, publicului larg, idei și sugestii despre felul în care să arate ținutele în acest sezon. Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în prima zi a evenimentului (partea I) Continuăm cu trecerea în revistă a designerilor autohtoni, atât începători, cât și recunoscuți pe piața locală și internațională, care vor cuceri podiumul de la Moldova Fashion Days FW’17 în cea de-a doua zi. Iată cum își prezintă designerii colecțiile noi! 24 septembrie 2017 ”Lia Fia”: colecție inspirată din poveștile nordice, cu zâne ce poartă fulgi în păr și creează o atmosferă magică pentru a aduce zâmbete pe buzele copiilor! ”Creme Brulee”: noua colecție valorifică libertatea prin cel mai reprezentativ simbol – pasărea! Pentru că publicul-țintă sunt copiii, au avut grijă să-i ademenească cu cele mai puternice și frumoase culori! ”Olga Cojocari”: îmbină structurile tricotului cu diverse texturi și redă expresivitate formelor prin prisma plasticității materialelor. Muncesc mult de dragul femeilor sensibile, romantice și calde. ”Silvia Jalba”: abordează un stil eclectic în care domină contrastul dintre alb și negru, siluetele libere și țesăturile naturale. Libertatea și individualitate îi definesc colecția din acest sezon. ”Lilia Ciaicovschi”: pune mare preț pe comoditate și nu uită niciodată de tendințe însă o inspiră, cu adevărat, oamenii pe care îi întâlnește pe stradă sau emoțiile trăite cu intensitate. ”TopCoat”: urmăresc tendințele și inovațiile nou apărute pe piață. Se specializează în confecționarea paltoanelor, pe care le consideră ”rochiile iernii”. Se mândresc cu utilizarea lânii italiene de calitate superioară și cu faptul că reușesc să ofere clienților articole frumoase și comode, călduroase și ușoare. ”Vitalie Burlacu”: design-ul modern și creativ al produselor din piele naturală de calitate superioară este punctul forte al brandului. În această toamnă au mizat pe culori calde pentru zile reci, iar vedeta sezonului este geanta supradimensională – un must have în garderoba femeilor! ”Ponti”: premieră absolută atât pentru cei de la ”Ponti”, cât și pentru Republica Moldova! Echipa a pregătit o colecție de șorțuri și batiste deosebite, pentru cel mai înduioșător obicei de la nunțile locale –  ”dezbrăcatul miresei”! ”Arabadji”: reinterpretează formele clasice prin detalii vii și atractive. Au manipulat formele, texturile și culorile până au obținut articole care să contureze individualitatea fiecărei femei și să o facă să se simtă unică și specială. ”O’Blanc”: ne binedispune de fiecare dată cu rochii de seară și de nuntă spectaculoase. Dantelele fine, franjurii, picturile manuale fac femeile ce aleg să le poarte rochiile, la cele mai speciale evenimente din viață, să răspândească delicatețe și eleganță. ”Valentina Vidrașcu”: motivele folclorice românești nu lipsesc nici de această dată! Calitatea, finisajul, designul utilitar și perspectivele contemporane au prioritate! Chiar dacă propune și altfel de articole vestimentare, piesa de rezistență a tuturor colecțiilor este ia, mereu unica și irepetabila ie. Post-ul Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în cea de-a doua zi a evenimentului (partea II) apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Designerii din Republica Moldova se reunesc în virtutea dragostei pe care o împărtășesc pentru stil, modă, eleganță și frumusețe. Fruntașii modei autohtone sunt pregătiți să ofere, publicului larg, idei și sugestii despre felul în care să arate ținutele în acest sezon. Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în prima zi a evenimentului (partea I) Continuăm cu trecerea în revistă a designerilor autohtoni, atât începători, cât și recunoscuți pe piața locală și internațională, care vor cuceri podiumul de la Moldova Fashion Days FW’17 în cea de-a doua zi. Iată cum își prezintă designerii colecțiile noi! 24 septembrie 2017 ”Lia Fia”: colecție inspirată din poveștile nordice, cu zâne ce poartă fulgi în păr și creează o atmosferă magică pentru a aduce zâmbete pe buzele copiilor! ”Creme Brulee”: noua colecție valorifică libertatea prin cel mai reprezentativ simbol – pasărea! Pentru că publicul-țintă sunt copiii, au avut grijă să-i ademenească cu cele mai puternice și frumoase culori! ”Olga Cojocari”: îmbină structurile tricotului cu diverse texturi și redă expresivitate formelor prin prisma plasticității materialelor. Muncesc mult de dragul femeilor sensibile, romantice și calde. ”Silvia Jalba”: abordează un stil eclectic în care domină contrastul dintre alb și negru, siluetele libere și țesăturile naturale. Libertatea și individualitate îi definesc colecția din acest sezon. ”Lilia Ciaicovschi”: pune mare preț pe comoditate și nu uită niciodată de tendințe însă o inspiră, cu adevărat, oamenii pe care îi întâlnește pe stradă sau emoțiile trăite cu intensitate. ”TopCoat”: urmăresc tendințele și inovațiile nou apărute pe piață. Se specializează în confecționarea paltoanelor, pe care le consideră ”rochiile iernii”. Se mândresc cu utilizarea lânii italiene de calitate superioară și cu faptul că reușesc să ofere clienților articole frumoase și comode, călduroase și ușoare. ”Vitalie Burlacu”: design-ul modern și creativ al produselor din piele naturală de calitate superioară este punctul forte al brandului. În această toamnă au mizat pe culori calde pentru zile reci, iar vedeta sezonului este geanta supradimensională – un must have în garderoba femeilor! ”Ponti”: premieră absolută atât pentru cei de la ”Ponti”, cât și pentru Republica Moldova! Echipa a pregătit o colecție de șorțuri și batiste deosebite, pentru cel mai înduioșător obicei de la nunțile locale –  ”dezbrăcatul miresei”! ”Arabadji”: reinterpretează formele clasice prin detalii vii și atractive. Au manipulat formele, texturile și culorile până au obținut articole care să contureze individualitatea fiecărei femei și să o facă să se simtă unică și specială. ”O’Blanc”: ne binedispune de fiecare dată cu rochii de seară și de nuntă spectaculoase. Dantelele fine, franjurii, picturile manuale fac femeile ce aleg să le poarte rochiile, la cele mai speciale evenimente din viață, să răspândească delicatețe și eleganță. ”Valentina Vidrașcu”: motivele folclorice românești nu lipsesc nici de această dată! Calitatea, finisajul, designul utilitar și perspectivele contemporane au prioritate! Chiar dacă propune și altfel de articole vestimentare, piesa de rezistență a tuturor colecțiilor este ia, mereu unica și irepetabila ie. Post-ul Moldova Fashion Days: Vezi cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în cea de-a doua zi a evenimentului (partea II) apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
VIDEO. Câțiva artiști din România au filmat un videoclip la Piața Centrală din Chișinău Pare imposibil de crezut, pentru că chiar e dificil să recunoști din imaginile video, un detaliu măcar, care să aibă legătură cu Piața Centrală pe care noi o cunoaștem. Locul este absolut transformat, iar această performanță se datorează talentatului regizor Roman Burlaca. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); VIDEO. Câțiva artiști din România au filmat un videoclip la Piața Centrală din ChișinăuAccidentul de la Brăila: după ce mama a murit pe loc și bebelușul de 8 luni al cuplului s-a stins din viață la spital. Vezi video! Porducția video le aparține celor de la Trupa Diamante FMM din România. Cunoscuta interpretă Ruby apare și ea în acest videoclip. Post-ul VIDEO. Câțiva artiști din România au filmat un videoclip la Piața Centrală din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Pare imposibil de crezut, pentru că chiar e dificil să recunoști din imaginile video, un detaliu măcar, care să aibă legătură cu Piața Centrală pe care noi o cunoaștem. Locul este absolut transformat, iar această performanță se datorează talentatului regizor Roman Burlaca. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); VIDEO. Câțiva artiști din România au filmat un videoclip la Piața Centrală din ChișinăuAccidentul de la Brăila: după ce mama a murit pe loc și bebelușul de 8 luni al cuplului s-a stins din viață la spital. Vezi video! Porducția video le aparține celor de la Trupa Diamante FMM din România. Cunoscuta interpretă Ruby apare și ea în acest videoclip. Post-ul VIDEO. Câțiva artiști din România au filmat un videoclip la Piața Centrală din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Accidentul de la Brăila: după ce mama a murit pe loc și bebelușul de 8 luni al cuplului s-a stins din viață la spital. Vezi video! Accidentul de la Brăila, România, în care a fost implicată o familie de moldoveni, soțul, soția și doi copii, în vârstă de 3 ani și, respectiv, 8 luni, a îngrozit publicul. După ce mama copiilor, o moldoveancă în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc în timpului accidentului, fiind strivită de automobilul care a derapat de pe șosea și s-a răsturnat, și bebelușul de 8 luni s-a stins din viață câteva ore mai târziu, în urma rănilor grave pe le-a suferit. Vezi video! Mai multe detalii despre accidentul terifiant poți afla în link-ul alăturat: O familie de moldoveni implicată într-un accident teribil în România: soția în vârstă de 28 de ani a murit, bărbatul și cei doi copii sunt în stare gravă Post-ul Accidentul de la Brăila: după ce mama a murit pe loc și bebelușul de 8 luni al cuplului s-a stins din viață la spital. Vezi video! apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Accidentul de la Brăila, România, în care a fost implicată o familie de moldoveni, soțul, soția și doi copii, în vârstă de 3 ani și, respectiv, 8 luni, a îngrozit publicul. După ce mama copiilor, o moldoveancă în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc în timpului accidentului, fiind strivită de automobilul care a derapat de pe șosea și s-a răsturnat, și bebelușul de 8 luni s-a stins din viață câteva ore mai târziu, în urma rănilor grave pe le-a suferit. Vezi video! Mai multe detalii despre accidentul terifiant poți afla în link-ul alăturat: O familie de moldoveni implicată într-un accident teribil în România: soția în vârstă de 28 de ani a murit, bărbatul și cei doi copii sunt în stare gravă Post-ul Accidentul de la Brăila: după ce mama a murit pe loc și bebelușul de 8 luni al cuplului s-a stins din viață la spital. Vezi video! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
A murit cea mai bogată femeie din lume Ieri, s-a stins din viață la vârsta de 94 ani, Liliane Bettencourt, principalul acţionar al companiei de produse cosmetice L’Oréal, relatează publicaţiile Le Monde şi Le Figaro. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Un fotomodel a fost găsit mort în propria locuințăReguli noi privind acordarea cetățeniei române pentru minori „În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L’Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume”, a transmis Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt, potrivit Mediafax. Conform estimărilor realizate de revista Forbes, Lilliane Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume. Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L’Oreal. În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar. Post-ul A murit cea mai bogată femeie din lume apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Ieri, s-a stins din viață la vârsta de 94 ani, Liliane Bettencourt, principalul acţionar al companiei de produse cosmetice L’Oréal, relatează publicaţiile Le Monde şi Le Figaro. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Un fotomodel a fost găsit mort în propria locuințăReguli noi privind acordarea cetățeniei române pentru minori „În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L’Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume”, a transmis Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt, potrivit Mediafax. Conform estimărilor realizate de revista Forbes, Lilliane Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume. Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L’Oreal. În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar. Post-ul A murit cea mai bogată femeie din lume apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cea mai bogată femeie din lume s-a stins din viață. Vezi ce avere avea Ieri, s-a stins din viață la vârsta de 94 ani, Liliane Bettencourt, principalul acţionar al companiei de produse cosmetice L’Oréal, relatează publicaţiile Le Monde şi Le Figaro. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Cea mai bogată femeie din lume s-a stins din viață. Vezi ce avere aveaUn fotomodel a fost găsit mort în propria locuință „În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L’Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume”, a transmis Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt, potrivit Mediafax. Conform estimărilor realizate de revista Forbes, Lilliane Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume. Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L’Oreal. În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar. Post-ul Cea mai bogată femeie din lume s-a stins din viață. Vezi ce avere avea apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Ieri, s-a stins din viață la vârsta de 94 ani, Liliane Bettencourt, principalul acţionar al companiei de produse cosmetice L’Oréal, relatează publicaţiile Le Monde şi Le Figaro. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Cea mai bogată femeie din lume s-a stins din viață. Vezi ce avere aveaUn fotomodel a fost găsit mort în propria locuință „În acest moment dureros pentru noi, vreau să reamintesc, în numele familiei noastre, ataşamentul nostru şi fidelitatea pentru compania L’Oréal şi să reiterez întreaga mea încredere în directorul general, Jean-Paul Agon, şi în echipele din întreaga lume”, a transmis Françoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt, potrivit Mediafax. Conform estimărilor realizate de revista Forbes, Lilliane Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume. Născută pe 21 octombrie 1922 la Paris, Liliane Schueller este unica fiică a lui Eugène Schueller, fondatorul companiei L’Oreal. În anul 1950, Liliane s-a căsătorit cu omul de afaceri André Bettencourt. În anul 1957, Liliane a moştenit compania tatălui său, în care era principalul acţionar. Post-ul Cea mai bogată femeie din lume s-a stins din viață. Vezi ce avere avea apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Exerciţiile pe care Bella Hadid le face zilnic pentru a se menţine în formă Bella Hadid arată fantastic în orice ţinută, chiar dacă, potrivit ei, își mai permite și unele abateri alimentare. Secretul siluetei sale este un obicei pe care aceasta are grijă să îl repete în fiecare zi: mai multă mișcare și exerciții fizice. Într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Vogue, Bella a făcut o mărturisire neaşteptată: de fiecare dată când vine la Londra, îşi cumpără un burger și cartofi prăjiți. „Faptul că sunt tot timpul pe fugă mă ajută să-mi menţin silueta, dar când călătoresc mănânc destul de prost. E un compromis pe care îl fac pentru confortul meu”, a mai spus ea. Modelul a mai explicat că nu este slabă în mod natural și că îşi păstrează silueta pentru că munceşte mult şi are grijă să facă sport. Aproape că nu există zi în care aceasta să nu facă mişcare. Dacă e liberă dimineaţa, merge la piscină şi înoată, iar când are mai mult timp şi energie, preferă să facă exerciţii cardio la sală şi să-şi ridice pulsul, punând accentul pe toniferea braţelor şi a posteriorului. Modelul a mărturisit că îi plac exerciţiile cardio, pe care le face zilnic câte 15 minute. Îi place să alerge, să facă yoga, Pilates şi să se plimbe pe străzile din New York, dar şi călăria, pe care o practică încă de când avea doar doi ani, relatează eva.ro. Post-ul Exerciţiile pe care Bella Hadid le face zilnic pentru a se menţine în formă apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Bella Hadid arată fantastic în orice ţinută, chiar dacă, potrivit ei, își mai permite și unele abateri alimentare. Secretul siluetei sale este un obicei pe care aceasta are grijă să îl repete în fiecare zi: mai multă mișcare și exerciții fizice. Într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Vogue, Bella a făcut o mărturisire neaşteptată: de fiecare dată când vine la Londra, îşi cumpără un burger și cartofi prăjiți. „Faptul că sunt tot timpul pe fugă mă ajută să-mi menţin silueta, dar când călătoresc mănânc destul de prost. E un compromis pe care îl fac pentru confortul meu”, a mai spus ea. Modelul a mai explicat că nu este slabă în mod natural și că îşi păstrează silueta pentru că munceşte mult şi are grijă să facă sport. Aproape că nu există zi în care aceasta să nu facă mişcare. Dacă e liberă dimineaţa, merge la piscină şi înoată, iar când are mai mult timp şi energie, preferă să facă exerciţii cardio la sală şi să-şi ridice pulsul, punând accentul pe toniferea braţelor şi a posteriorului. Modelul a mărturisit că îi plac exerciţiile cardio, pe care le face zilnic câte 15 minute. Îi place să alerge, să facă yoga, Pilates şi să se plimbe pe străzile din New York, dar şi călăria, pe care o practică încă de când avea doar doi ani, relatează eva.ro. Post-ul Exerciţiile pe care Bella Hadid le face zilnic pentru a se menţine în formă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Atenție! În țară bântuie infecția enterovirală. O grădiniță a fost închisă Şapte copii s-au îmbolnăvit de infecție enterovirală la o grădiniţă. Administraţia instituţiei presupune că numărul micuţilor infectaţi ar putea fi mai mare, deoarece unele mame le aplică tratament acasă. Doi copii au fost internaţi în spital.   Grădiniţa din satul Sireţi, raionul Străşeni, a fost închisă, după ce şapte copii au fost diagnosticaţi cu infecţie enterovirală, anunță publika.md. Infecţia enterovirală este contagioasă şi se transmite pe calea aerului, dar și prin mecanism fecal-oral, prin contact direct cu bolnavul, mai ales în condiții precare de igienă. Maladia afectează, în special copiii şi se manifestă prin dureri abdominale, vomă, diaree, angină, febră şi ochi roşii. Boala poate evolua în meningită, miocardită, encefalită sau hepatită, erupții pe piele. Grădiniţa respectivă este frecventată de 170 de copii. Post-ul Atenție! În țară bântuie infecția enterovirală. O grădiniță a fost închisă apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Şapte copii s-au îmbolnăvit de infecție enterovirală la o grădiniţă. Administraţia instituţiei presupune că numărul micuţilor infectaţi ar putea fi mai mare, deoarece unele mame le aplică tratament acasă. Doi copii au fost internaţi în spital.   Grădiniţa din satul Sireţi, raionul Străşeni, a fost închisă, după ce şapte copii au fost diagnosticaţi cu infecţie enterovirală, anunță publika.md. Infecţia enterovirală este contagioasă şi se transmite pe calea aerului, dar și prin mecanism fecal-oral, prin contact direct cu bolnavul, mai ales în condiții precare de igienă. Maladia afectează, în special copiii şi se manifestă prin dureri abdominale, vomă, diaree, angină, febră şi ochi roşii. Boala poate evolua în meningită, miocardită, encefalită sau hepatită, erupții pe piele. Grădiniţa respectivă este frecventată de 170 de copii. Post-ul Atenție! În țară bântuie infecția enterovirală. O grădiniță a fost închisă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Un fotomodel a fost găsit mort în propria locuință Tânăra a fost găsită moartă în propria locuință din Madrid. Avea doar 27 de ani. Celia Fuentes, model de profesie şi fostă concurentă în cadrul emisiunii ”Quiero ser”, a fost găsită fără suflare în locuinţa ei, iar surse din anturajul acesteia spun că s-ar fi sinucis. La scurt timp după ce s-a aflat de moartea tinerei, mesaje de condoleanțe a apărut pe contul de socializare, anunță libertatea.ro.  ”Astăzi cerul are o prinţesă ce străluceşte mai puternic ca soarele.”, este unul dintre mesaje postate în mediul virtual. Post-ul Un fotomodel a fost găsit mort în propria locuință apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Tânăra a fost găsită moartă în propria locuință din Madrid. Avea doar 27 de ani. Celia Fuentes, model de profesie şi fostă concurentă în cadrul emisiunii ”Quiero ser”, a fost găsită fără suflare în locuinţa ei, iar surse din anturajul acesteia spun că s-ar fi sinucis. La scurt timp după ce s-a aflat de moartea tinerei, mesaje de condoleanțe a apărut pe contul de socializare, anunță libertatea.ro.  ”Astăzi cerul are o prinţesă ce străluceşte mai puternic ca soarele.”, este unul dintre mesaje postate în mediul virtual. Post-ul Un fotomodel a fost găsit mort în propria locuință apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cel de-al 20-lea copil s-a născut în cea mai numeroasă familie din Marea Britanie Familia Radford își menține detașat recordul de cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, după nașterea celui de-al 20-lea copil, informează presa britanică, preluată joi de AFP. Sue Radford, de 42 de ani, l-a adus pe lume, în această săptămână, pe Archie, cel de-al 11 fiu al cuplului pe care îl formează cu soțul său, Noel, de 46 de ani, scrie realitatea.net. „La început ne-am dorit trei copii, dar apoi a început să ne placă să fim înconjurați de copii, așa că am continuat”, a declarat Noel pentru cotidianul The Sun. „Suntem foarte atașați de toți acești copii, ne place la nebunie să fim împreună”, a adăugat fericitul tată. Cu toate acestea, cei doi au declarat că nu își mai doresc un alt copil. Sue și Noel au fost abandonați de părinți la naștere și au crescut în familii adoptive, precizează The Sun. Primul lor copil s-a născut pe când Sue avea 14 ani. Sue și Noel s-au căsătorit patru ani mai târziu. Familia Radford, care este proprietara unui magazin cu produse de panificație, locuiește într-o casă cu 10 camere și deține o mașină cu 15 locuri. Au și trei nepoței din partea fiicei lor Sophie, de 23 de ani. Post-ul Cel de-al 20-lea copil s-a născut în cea mai numeroasă familie din Marea Britanie apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Familia Radford își menține detașat recordul de cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, după nașterea celui de-al 20-lea copil, informează presa britanică, preluată joi de AFP. Sue Radford, de 42 de ani, l-a adus pe lume, în această săptămână, pe Archie, cel de-al 11 fiu al cuplului pe care îl formează cu soțul său, Noel, de 46 de ani, scrie realitatea.net. „La început ne-am dorit trei copii, dar apoi a început să ne placă să fim înconjurați de copii, așa că am continuat”, a declarat Noel pentru cotidianul The Sun. „Suntem foarte atașați de toți acești copii, ne place la nebunie să fim împreună”, a adăugat fericitul tată. Cu toate acestea, cei doi au declarat că nu își mai doresc un alt copil. Sue și Noel au fost abandonați de părinți la naștere și au crescut în familii adoptive, precizează The Sun. Primul lor copil s-a născut pe când Sue avea 14 ani. Sue și Noel s-au căsătorit patru ani mai târziu. Familia Radford, care este proprietara unui magazin cu produse de panificație, locuiește într-o casă cu 10 camere și deține o mașină cu 15 locuri. Au și trei nepoței din partea fiicei lor Sophie, de 23 de ani. Post-ul Cel de-al 20-lea copil s-a născut în cea mai numeroasă familie din Marea Britanie apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Reguli noi privind acordarea cetățeniei române pentru minori Guvernul de la București a modificat și completat în ședința de joi, 21 septembrie, cadrul legal privind dobândirea cetățeniei române de către copiii minori ai cetățenilor străini sau fără cetățenie, transmite IPN. Potrivit modificărilor operate, cererea privind dobândirea cetățeniei române de către minori se va depune odată cu cererea părinților de acordare a cetățeniei române. La data cererii, copiii minori trebuie să domicilieze în România. Minorilor care vor dobândi cetățenia română odată cu părinții sau cu unul dintre ei li se va elibera certificat de cetățenie distinct de cel al părinților. Anterior, minori care dobândeau cetățenia română odată cu părinții sau cu unul dintre ei erau înscriși în certificatul de cetățenie al părinților. Reglementările aprobate sunt aplicabile și persoanelor cărora, prin hotărâre judecătorească, li s-au anulat actele de stare civilă, mențiunile cu privire la dobândirea cetățeniei române, actele de identitate sau documentele de călătorie românești, la vârsta de 18 ani, sub motivul că nu au dobândit cetățenia română, întrucât nu s-a parcurs procedura privind acordarea cetățeniei române la autoritatea competentă odată cu părinții care au obținut cetățenia română. Noile reglementări au fost adoptate prin ordonanță de urgenţă, cu efect imediat, pentru a elimina aspectele care au generat interpretări divergente la nivelul autorităților cu atribuții în domeniu, urmate de numeroase litigii, soluționate definitiv sau în curs de soluționare pe rolul instanțelor judecătorești. Post-ul Reguli noi privind acordarea cetățeniei române pentru minori apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Guvernul de la București a modificat și completat în ședința de joi, 21 septembrie, cadrul legal privind dobândirea cetățeniei române de către copiii minori ai cetățenilor străini sau fără cetățenie, transmite IPN. Potrivit modificărilor operate, cererea privind dobândirea cetățeniei române de către minori se va depune odată cu cererea părinților de acordare a cetățeniei române. La data cererii, copiii minori trebuie să domicilieze în România. Minorilor care vor dobândi cetățenia română odată cu părinții sau cu unul dintre ei li se va elibera certificat de cetățenie distinct de cel al părinților. Anterior, minori care dobândeau cetățenia română odată cu părinții sau cu unul dintre ei erau înscriși în certificatul de cetățenie al părinților. Reglementările aprobate sunt aplicabile și persoanelor cărora, prin hotărâre judecătorească, li s-au anulat actele de stare civilă, mențiunile cu privire la dobândirea cetățeniei române, actele de identitate sau documentele de călătorie românești, la vârsta de 18 ani, sub motivul că nu au dobândit cetățenia română, întrucât nu s-a parcurs procedura privind acordarea cetățeniei române la autoritatea competentă odată cu părinții care au obținut cetățenia română. Noile reglementări au fost adoptate prin ordonanță de urgenţă, cu efect imediat, pentru a elimina aspectele care au generat interpretări divergente la nivelul autorităților cu atribuții în domeniu, urmate de numeroase litigii, soluționate definitiv sau în curs de soluționare pe rolul instanțelor judecătorești. Post-ul Reguli noi privind acordarea cetățeniei române pentru minori apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Grindina a făcut prăpăd în nordul țării. Lanuri întregi acoperite cu gheață O ploaie cu grindină a făcut ravagii în această după-amiază în raionele de Nord ale țării. Câmpiile au fost acoperire cu bulgări de gheață mari cât un ou de găină. Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini din zonele afectate. Deocamdată nu se cunoaște dacă grindina a cauzat pagube majore. Post-ul Grindina a făcut prăpăd în nordul țării. Lanuri întregi acoperite cu gheață apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
O ploaie cu grindină a făcut ravagii în această după-amiază în raionele de Nord ale țării. Câmpiile au fost acoperire cu bulgări de gheață mari cât un ou de găină. Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini din zonele afectate. Deocamdată nu se cunoaște dacă grindina a cauzat pagube majore. Post-ul Grindina a făcut prăpăd în nordul țării. Lanuri întregi acoperite cu gheață apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
5 motive. De ce îți întârzie menstruația? Adesea, unele femei trag concluzii greșite atunci când menstruația întârzie câteva zile sau ajung să facă unele presupuneri, deloc veridice. Pentru a evita aceste momente pe viitor cel mai indicat ar fi să te documentezi îndeajuns vizavi de acest subiect. Astfel toate nedumerirele tale vor fi lămurite. Iată care sunt cele mai frecvente motive pentru care îți poate întârzia menstruația. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Mama unui tânăr aflat în comă la urgență solicită ajutorul pentru transferarea fiului la un alt spitalAlarmant! Ce se întâmplă dacă iei prea multe laxative 1. Ești însărcinată Uneori, această întârziere a menstruației înseamnă exact ceea ce crezi: ești însărcinată. Din cauza faptului că simptomele timpurii ale sarcinii (crampe abdominale, balonare, sensibilitate a sânilor) sunt similare cu cele întâlnite în zilele dinaintea menstruației, poate fi dificil să îți dai seama dacă doar ți-a întârziat menstruația sau ești însărcinată. Ar trebui să faci un test de sarcină la o săptămână după data la care credeai că trebuie să îți vină menstruația pentru un rezultat exact. 2. Ești stresată Știi deja că stresul poate avea o serie de efecte neplăcute, cum ar fi durerile de cap, creșterea în greutate, acneea și alte probleme ale pielii. Se pare că îți poate afecta chiar și menstruația. În momentul în care te afli sub stres fizic sau emoțional, organismul tău produce hormonii de stres, adrenalina și cortizolul. Nivelurile ridicate ale acestor hormoni forțează creierul să decidă ce funcții sunt esențiale și care sunt nesatisfăcătoare până când perioada stresantă se termină. Lucruri precum fluxul de sânge către mușchi și oxigenul către plămâni sunt prioritizate, pe când digestia și sistemul reproducător se pot opri temporar în cazuri extreme. Sub aceeași incidență cade și menstruația. 3. Ești bolnavă Când ești bolnavă, fie că este vorba de o simplă răceală sau de ceva mai serios, stresul îți poate introduce organismul în starea de mai sus, în care prioritizează funcțiile corpului. Ovulația poate fi întârziată sau chiar omisă, ceea ce înseamnă că menstruația va întârzia sau nu va reveni decât atunci când organismul își revine. 4. Faci prea multă mișcare Exercițiile fizice sunt perfecte pentru tine. Cu toate acestea, atunci când exagerezi și poate că restricționezi și mesele pentru a pierde în greutate, organismul tău nu produce suficient estrogen pentru a finaliza ciclul menstrual. Programele de exerciții în exces fără a consuma cantități suficiente de calorii pot provoca întreruperi ale ciclului menstrual. 5. Ți-ai schimbat programul Chiar dacă nu îți vine să crezi, schimbarea programului, cum ar fi mutarea pe tura de noapte sau invers, poate deregla ceasul corpului tău, care are grijă de hormoni. Iar acest lucru poate avea ca rezultat întârzierea menstruației, care ar trebui să revină la normal atunci când organismul se obișnuiește cu schimbarea. Sursa Post-ul 5 motive. De ce îți întârzie menstruația? apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Adesea, unele femei trag concluzii greșite atunci când menstruația întârzie câteva zile sau ajung să facă unele presupuneri, deloc veridice. Pentru a evita aceste momente pe viitor cel mai indicat ar fi să te documentezi îndeajuns vizavi de acest subiect. Astfel toate nedumerirele tale vor fi lămurite. Iată care sunt cele mai frecvente motive pentru care îți poate întârzia menstruația. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Mama unui tânăr aflat în comă la urgență solicită ajutorul pentru transferarea fiului la un alt spitalAlarmant! Ce se întâmplă dacă iei prea multe laxative 1. Ești însărcinată Uneori, această întârziere a menstruației înseamnă exact ceea ce crezi: ești însărcinată. Din cauza faptului că simptomele timpurii ale sarcinii (crampe abdominale, balonare, sensibilitate a sânilor) sunt similare cu cele întâlnite în zilele dinaintea menstruației, poate fi dificil să îți dai seama dacă doar ți-a întârziat menstruația sau ești însărcinată. Ar trebui să faci un test de sarcină la o săptămână după data la care credeai că trebuie să îți vină menstruația pentru un rezultat exact. 2. Ești stresată Știi deja că stresul poate avea o serie de efecte neplăcute, cum ar fi durerile de cap, creșterea în greutate, acneea și alte probleme ale pielii. Se pare că îți poate afecta chiar și menstruația. În momentul în care te afli sub stres fizic sau emoțional, organismul tău produce hormonii de stres, adrenalina și cortizolul. Nivelurile ridicate ale acestor hormoni forțează creierul să decidă ce funcții sunt esențiale și care sunt nesatisfăcătoare până când perioada stresantă se termină. Lucruri precum fluxul de sânge către mușchi și oxigenul către plămâni sunt prioritizate, pe când digestia și sistemul reproducător se pot opri temporar în cazuri extreme. Sub aceeași incidență cade și menstruația. 3. Ești bolnavă Când ești bolnavă, fie că este vorba de o simplă răceală sau de ceva mai serios, stresul îți poate introduce organismul în starea de mai sus, în care prioritizează funcțiile corpului. Ovulația poate fi întârziată sau chiar omisă, ceea ce înseamnă că menstruația va întârzia sau nu va reveni decât atunci când organismul își revine. 4. Faci prea multă mișcare Exercițiile fizice sunt perfecte pentru tine. Cu toate acestea, atunci când exagerezi și poate că restricționezi și mesele pentru a pierde în greutate, organismul tău nu produce suficient estrogen pentru a finaliza ciclul menstrual. Programele de exerciții în exces fără a consuma cantități suficiente de calorii pot provoca întreruperi ale ciclului menstrual. 5. Ți-ai schimbat programul Chiar dacă nu îți vine să crezi, schimbarea programului, cum ar fi mutarea pe tura de noapte sau invers, poate deregla ceasul corpului tău, care are grijă de hormoni. Iar acest lucru poate avea ca rezultat întârzierea menstruației, care ar trebui să revină la normal atunci când organismul se obișnuiește cu schimbarea. Sursa Post-ul 5 motive. De ce îți întârzie menstruația? apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Tragic! O femeie din Soroca a căzut într-o fântână de 15 metri adâncime În această dimineață, o femeie în vârstă de 59 de ani din localitatea Racovăţ, raionul Soroca, a căzut într-o fântână de 15 metri adâncime. Sătenii văzând cele întâmplate imediat au chemat salvatorii. În câteva minute, victima a fost scoasă din fântâna în care căzuse. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Nicole Kidman caută mama surogat. Actrița mai vrea încă un copilVideo șocant. Casă înghițită de o groapă în Florida După ce i-a fost acordat ajutor medical primar la faţa locului, femeia a fost transportată la Spitalul Raional Soroca. Din fericire, aceasta se află în afara oricărui pericol. Sursa: jurnal.md Post-ul Tragic! O femeie din Soroca a căzut într-o fântână de 15 metri adâncime apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
În această dimineață, o femeie în vârstă de 59 de ani din localitatea Racovăţ, raionul Soroca, a căzut într-o fântână de 15 metri adâncime. Sătenii văzând cele întâmplate imediat au chemat salvatorii. În câteva minute, victima a fost scoasă din fântâna în care căzuse. /* (c)AdOcean 2003-2017, promo.fish.Unica.md.All.InPage_Mobile */ ado.slave('adoceanrosdcfepomos', {myMaster: 'CkunqTStlx7YoevtfueBX_vh.kxuKTu_pRhoaa8Sml..17' }); Nicole Kidman caută mama surogat. Actrița mai vrea încă un copilVideo șocant. Casă înghițită de o groapă în Florida După ce i-a fost acordat ajutor medical primar la faţa locului, femeia a fost transportată la Spitalul Raional Soroca. Din fericire, aceasta se află în afara oricărui pericol. Sursa: jurnal.md Post-ul Tragic! O femeie din Soroca a căzut într-o fântână de 15 metri adâncime apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Nicole Kidman caută mama surogat. Actrița mai vrea încă un copil   Deși a împlinit vara aceasta 50 de ani, Nicole Kidman și soțul ei își mai doresc încă un copil. Actrița a mărturisit că a suferit enorm din cauza tentativelor eșuate de a rămâne însărcinată, așa că va apela la o mama surogat. Cei doi soți au început deja căutările, scrie yve.ro. „După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine. Încă mai am o speranță că anul acesta se va întâmpla ceva cu mine. Keith și eu ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama mea la vârsta de 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Nicole, într-un interviu pentru Daily Mail. „Eu sincer chiar nu credeam că voi reuși vreodată să aduc pe lume un copil, dar apoi la 41 de ani am devenit mamă. După atâția ani de încercări, s-a întâmplat în ciuda tuturor așteptărilor. Am apelat la o mamă surogat pentru a doua fiică pentru că ne doream așa mult încă un copil, încât devenise dureros. Am crezut că șansele mele de a concepe din nou erau din ce în ce mai slabe, apoi am avut-o pe Faith”, a mai spus actrița. Nicole Kidman și soțul ei s-au căsătorit în 2006 și se declară mai îndrăgostiți ca niciodată, în ciuda zvonurilor despre divorț care au circulat în presa de peste Ocean. Artista mai are doi copii pe care i-a adoptat pe când era împreună cu actorul Tom Cruise, Isabella de 24 de ani și Connor de 22 de ani. Post-ul Nicole Kidman caută mama surogat. Actrița mai vrea încă un copil apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
  Deși a împlinit vara aceasta 50 de ani, Nicole Kidman și soțul ei își mai doresc încă un copil. Actrița a mărturisit că a suferit enorm din cauza tentativelor eșuate de a rămâne însărcinată, așa că va apela la o mama surogat. Cei doi soți au început deja căutările, scrie yve.ro. „După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine. Încă mai am o speranță că anul acesta se va întâmpla ceva cu mine. Keith și eu ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama mea la vârsta de 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Nicole, într-un interviu pentru Daily Mail. „Eu sincer chiar nu credeam că voi reuși vreodată să aduc pe lume un copil, dar apoi la 41 de ani am devenit mamă. După atâția ani de încercări, s-a întâmplat în ciuda tuturor așteptărilor. Am apelat la o mamă surogat pentru a doua fiică pentru că ne doream așa mult încă un copil, încât devenise dureros. Am crezut că șansele mele de a concepe din nou erau din ce în ce mai slabe, apoi am avut-o pe Faith”, a mai spus actrița. Nicole Kidman și soțul ei s-au căsătorit în 2006 și se declară mai îndrăgostiți ca niciodată, în ciuda zvonurilor despre divorț care au circulat în presa de peste Ocean. Artista mai are doi copii pe care i-a adoptat pe când era împreună cu actorul Tom Cruise, Isabella de 24 de ani și Connor de 22 de ani. Post-ul Nicole Kidman caută mama surogat. Actrița mai vrea încă un copil apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video șocant. Casă înghițită de o groapă în Florida Imagini cumplite surprinse în Florida, lovită recent de uraganul Irma. Locuitorii unei case au fost la un pas de tragedie. Oamenii au reuşit să iasă la limită din locuinţă, înainte ca aceasta să fie înghiţită de pământ, transmite digi24.ro. Oamenii le-au povestit jurnaliştilor că au simţit cum pământul se mişcă sub ei şi imediat pereţii casei au început să se crape. Sinkhole destroys home in Apopka, Florida. pic.twitter.com/KMXv3LPF3J — Clay LePard (@ClayLePard) September 19, 2017 Presa americană crede că de vină pentru apariţia craterului este uraganul Irma şi nici autorităţile nu exclud această posibilitate, mai ales că ploaia torenţială şi alunecările de teren sunt printre principalele cauze care duc la apariţia unor astfel de surpări. Post-ul Video șocant. Casă înghițită de o groapă în Florida apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Imagini cumplite surprinse în Florida, lovită recent de uraganul Irma. Locuitorii unei case au fost la un pas de tragedie. Oamenii au reuşit să iasă la limită din locuinţă, înainte ca aceasta să fie înghiţită de pământ, transmite digi24.ro. Oamenii le-au povestit jurnaliştilor că au simţit cum pământul se mişcă sub ei şi imediat pereţii casei au început să se crape. Sinkhole destroys home in Apopka, Florida. pic.twitter.com/KMXv3LPF3J — Clay LePard (@ClayLePard) September 19, 2017 Presa americană crede că de vină pentru apariţia craterului este uraganul Irma şi nici autorităţile nu exclud această posibilitate, mai ales că ploaia torenţială şi alunecările de teren sunt printre principalele cauze care duc la apariţia unor astfel de surpări. Post-ul Video șocant. Casă înghițită de o groapă în Florida apare prima dată în Unica.md.