Unica.md
Metoda de diagnostic ce depistează cancerul la colon În Republica Moldova, numărul bolnavilor de cancer de colon s-a dublat în ultimii zece ani. Despre cancerul la colon nu se discută foarte mult, fiind considerat un subiect tabu tocmai pentru că ține de intimitatea fiecăruia. Statisticile însă vorbesc în locul nostru: boala care afectează intestinul gros se situează pe primul loc în rata mortalității din cauza cancerului. Pentru a depista la timp această boală necruțătoare, faceți o colonoscopie, dacă aveți unele simptome ce indică careva probleme legate de funcționarea acestui organ. Când este indicat să apelăm la această procedură ne va spune medicul chirurg și endoscopist Constantin Radcov de la Centrul Medical Filiala Comrat. Post-ul Metoda de diagnostic ce depistează cancerul la colon apare prima dată în Unica.md.
8 ore
Unica.md / Publicat acum 8 ore
În Republica Moldova, numărul bolnavilor de cancer de colon s-a dublat în ultimii zece ani. Despre cancerul la colon nu se discută foarte mult, fiind considerat un subiect tabu tocmai pentru că ține de intimitatea fiecăruia. Statisticile însă vorbesc în locul nostru: boala care afectează intestinul gros se situează pe primul loc în rata mortalității din cauza cancerului. Pentru a depista la timp această boală necruțătoare, faceți o colonoscopie, dacă aveți unele simptome ce indică careva probleme legate de funcționarea acestui organ. Când este indicat să apelăm la această procedură ne va spune medicul chirurg și endoscopist Constantin Radcov de la Centrul Medical Filiala Comrat. Post-ul Metoda de diagnostic ce depistează cancerul la colon apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Diana Ballerini despre maternitate și fericirea din viața ei care poartă numele Iris Încă din momentul în care a aflat că urmează să devină mămică pentru a doua oară, Diana Ballerini a fost cuprinsă de bucurie şi împlinire. Ea ne-a povestit, că a trăit din nou aceleași emoții, însă de data aceasta mult mai intense, deoarece urma o nouă poveste frumoasă a maternităţii. Potrivit Dianei, iubirea pură şi fericirea care se citește pe chipul fiicei sale Iris, sunt cadourile unice date de la Dumnezeu, care nu pot fi egalate cu nimic altceva pe această lume. Post-ul Diana Ballerini despre maternitate și fericirea din viața ei care poartă numele Iris apare prima dată în Unica.md.
9 ore
Unica.md / Publicat acum 9 ore
Încă din momentul în care a aflat că urmează să devină mămică pentru a doua oară, Diana Ballerini a fost cuprinsă de bucurie şi împlinire. Ea ne-a povestit, că a trăit din nou aceleași emoții, însă de data aceasta mult mai intense, deoarece urma o nouă poveste frumoasă a maternităţii. Potrivit Dianei, iubirea pură şi fericirea care se citește pe chipul fiicei sale Iris, sunt cadourile unice date de la Dumnezeu, care nu pot fi egalate cu nimic altceva pe această lume. Post-ul Diana Ballerini despre maternitate și fericirea din viața ei care poartă numele Iris apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Moldoveanca care s-a stins în accidentul din România a lăsat orfani de mamă doi copilași Femeia care s-a stins în cumplitul accident din judeţul Harghita, România, în vârstă de 33 de ani, era originară din raionul Orhei, satul Jora de Mijloc. Aceasta avea doi copii minori, un băiat de nouă ani şi unul de 13 ani. Tragedia a îndoliat tot satul. Femeia muncea de doi ani în Cehia împreună cu soţul său la o fabrică de televizoare. Aceştia au fost nevoiţi să îşi lase copiii în grija socrilor pentru că aveau nevoie de bani pentru a-şi reconstrui casa. De sărbători, soţul Veronicăi a rămas în Cehia. Ea însă a decis să vină acasă pentru a fi alături de copii şi părinţi, dar nu a mai ajuns. Fiul mai mare al femeii spune că a aprins din timp focul în sobă, pentru ca atunci când mama va ajunge acasă, să fie cald. În urma accidentului produs duminică în judeţul Harghita, România, şi-a mai pierdut viaţa un bărbat de 34 de ani din oraşul Durleşti. Victimele se aflau într-un microbuz care venea din Praga spre Orhei. sursa: www.publika.md Post-ul Moldoveanca care s-a stins în accidentul din România a lăsat orfani de mamă doi copilași apare prima dată în Unica.md.
10 ore
Unica.md / Publicat acum 10 ore
Femeia care s-a stins în cumplitul accident din judeţul Harghita, România, în vârstă de 33 de ani, era originară din raionul Orhei, satul Jora de Mijloc. Aceasta avea doi copii minori, un băiat de nouă ani şi unul de 13 ani. Tragedia a îndoliat tot satul. Femeia muncea de doi ani în Cehia împreună cu soţul său la o fabrică de televizoare. Aceştia au fost nevoiţi să îşi lase copiii în grija socrilor pentru că aveau nevoie de bani pentru a-şi reconstrui casa. De sărbători, soţul Veronicăi a rămas în Cehia. Ea însă a decis să vină acasă pentru a fi alături de copii şi părinţi, dar nu a mai ajuns. Fiul mai mare al femeii spune că a aprins din timp focul în sobă, pentru ca atunci când mama va ajunge acasă, să fie cald. În urma accidentului produs duminică în judeţul Harghita, România, şi-a mai pierdut viaţa un bărbat de 34 de ani din oraşul Durleşti. Victimele se aflau într-un microbuz care venea din Praga spre Orhei. sursa: www.publika.md Post-ul Moldoveanca care s-a stins în accidentul din România a lăsat orfani de mamă doi copilași apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Fii Moș Crăciun tot anul împrejur! Decembrie e luna când ne amintim cu drag de anii copilăriei. Vă mai aduceți aminte cum ne adunam toți frații, surorile, nepoții la bunica pe sobă după o zi zburdalnică pe dealurile înzăpezite? Cum ne furișam pe ascuns să mâncăm din ciocolatele cumpărate pentru colindători? Cum ne certam, că nu puteam decide cine va pune steaua în vârful bradului? Vă mai amintiți cum în seara de Crăciun ne așezam lângă șemineul în care se auzea cum trosnesc lemnele, iar lumina beculețelor de pe brad licăreau în ochii noștri de copii fericiți? Pentru cineva dintre noi sunt dulci amintiri, iar pentru alții, acestea rămân a fi niște vise pe care ar vrea să le trăiască măcar o dată în viață. Din păcate, unii copilași au fost scutiți de grija părintească sau fac parte din familii care din anumite circumstanțe în viață, nu reușesc să le ofere copilăria pe care am trăit-o noi cândva. Sărbătorile de iarnă ne dau contextul prielnic al magiei și ne conferă dorința de a ne transforma în Moș Crăciunul cuiva, care încă mai speră să cunoască povestea. Cu toate acestea, mobilizarea noastră ca societate față de acești copii, are nevoie de un imbold și de o conștientizare, că noi putem acorda ajutor nu doar o singură dată pe an. Moș Crăciun poți fi tot anul împrejur!Actele de caritate din ajunul sărbătorilor sunt mereu binevenite. Cu toate acestea multe din produsele alimentare pe care le oferim nu reușesc să fie consumate, iar cadourile nu întotdeauna pot fi utilizate. Uneori, uităm că atenția noastră personală poate trezi cele mai sincere emoții de fericire, iar copiii au nevoie să uite de griji și de lipsa acelor posibilități pe care le au copiii noștri nu doar o singură dată pe an, dar în fiecare zi.Centrul sportiv distractiv pentru copii Panda Kids își deschide larg ușile pentru toți cei care doresc să dăruiască emoții de neuitat tuturor copiilor care nu au posibilitatea să aibă parte de o copilărie adevărată. Noi ne asumăm responsabilitatea să le oferim o zi plină de aventuri și momente frumoase, rupte ca din poveste, punând la dispoziție terenurile noastre de joacă. Tot de ce avem nevoie este susținerea și implicarea fiecăruia, ca să putem aduna cât mai mulți copii care au nevoie de această zi unică în viața lor! În timp ce copiii se vor distra, veți putea vorbi cu educatorii sau părinții acestora și veți afla, care sunt produsele de care au nevoie. Iar la final de zi, împreună cu partenerii noștri vom avea grijă ca fiecare copil să plece cu daruri și amintiri frumoase! Pentru detalii și organizări accesați aici sau la numărul de tel. (373) 68 9999 78. Email: pandakids.eu@gmail.com Adresa: str.Testemițanu 29/5, Chisinau, Moldova Post-ul Fii Moș Crăciun tot anul împrejur! apare prima dată în Unica.md.
10 ore
Unica.md / Publicat acum 10 ore
Decembrie e luna când ne amintim cu drag de anii copilăriei. Vă mai aduceți aminte cum ne adunam toți frații, surorile, nepoții la bunica pe sobă după o zi zburdalnică pe dealurile înzăpezite? Cum ne furișam pe ascuns să mâncăm din ciocolatele cumpărate pentru colindători? Cum ne certam, că nu puteam decide cine va pune steaua în vârful bradului? Vă mai amintiți cum în seara de Crăciun ne așezam lângă șemineul în care se auzea cum trosnesc lemnele, iar lumina beculețelor de pe brad licăreau în ochii noștri de copii fericiți? Pentru cineva dintre noi sunt dulci amintiri, iar pentru alții, acestea rămân a fi niște vise pe care ar vrea să le trăiască măcar o dată în viață. Din păcate, unii copilași au fost scutiți de grija părintească sau fac parte din familii care din anumite circumstanțe în viață, nu reușesc să le ofere copilăria pe care am trăit-o noi cândva. Sărbătorile de iarnă ne dau contextul prielnic al magiei și ne conferă dorința de a ne transforma în Moș Crăciunul cuiva, care încă mai speră să cunoască povestea. Cu toate acestea, mobilizarea noastră ca societate față de acești copii, are nevoie de un imbold și de o conștientizare, că noi putem acorda ajutor nu doar o singură dată pe an. Moș Crăciun poți fi tot anul împrejur!Actele de caritate din ajunul sărbătorilor sunt mereu binevenite. Cu toate acestea multe din produsele alimentare pe care le oferim nu reușesc să fie consumate, iar cadourile nu întotdeauna pot fi utilizate. Uneori, uităm că atenția noastră personală poate trezi cele mai sincere emoții de fericire, iar copiii au nevoie să uite de griji și de lipsa acelor posibilități pe care le au copiii noștri nu doar o singură dată pe an, dar în fiecare zi.Centrul sportiv distractiv pentru copii Panda Kids își deschide larg ușile pentru toți cei care doresc să dăruiască emoții de neuitat tuturor copiilor care nu au posibilitatea să aibă parte de o copilărie adevărată. Noi ne asumăm responsabilitatea să le oferim o zi plină de aventuri și momente frumoase, rupte ca din poveste, punând la dispoziție terenurile noastre de joacă. Tot de ce avem nevoie este susținerea și implicarea fiecăruia, ca să putem aduna cât mai mulți copii care au nevoie de această zi unică în viața lor! În timp ce copiii se vor distra, veți putea vorbi cu educatorii sau părinții acestora și veți afla, care sunt produsele de care au nevoie. Iar la final de zi, împreună cu partenerii noștri vom avea grijă ca fiecare copil să plece cu daruri și amintiri frumoase! Pentru detalii și organizări accesați aici sau la numărul de tel. (373) 68 9999 78. Email: pandakids.eu@gmail.com Adresa: str.Testemițanu 29/5, Chisinau, Moldova Post-ul Fii Moș Crăciun tot anul împrejur! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
O țară europeană vrea interzicerea telefoanelor mobile în școli din 2018 Aplicarea acestei măsuri se anunță complicată. Codul educației interzice deja folosirea telefoanelor mobile în colegii și școli în timpul cursurilor. Interzicerea în curtea de recreații și în perioadele dintre ore îi lasă în schimb pe cei din sindicatele cadrelor didactice cu îndoieli, atât din cauza respectării alegerii părinților, care vor să-și poată contacta copiii după cursuri, cât și a constrângerilor practice, angajații școlilor ar trebui să-și petreacă timpul căutând în ghiozdanele elevilor. Proiectul de lege este o promisiune de campanie a lui Emmanuel Macron, în Franța. Telefoanele mobile vor fi interzise în școli și colegii începând din anul școlar 2018, a anunțat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. „Lucrîm la această chestiune, poate lua forme diferite. Este posibil să aveți nevoie de acesta în scopuri educaționale, pentru situații de urgență, astfel încât telefoanele mobile trebuie să fie limitate”, a spus ministrul francez al Educatiei Nationale. Ministrul s-a declarat de asemenea partizanul „permiterii ca instituțiile școlare să instaureze purtarea uniformei” pentru elevi, informează hotnews.ro. Post-ul O țară europeană vrea interzicerea telefoanelor mobile în școli din 2018 apare prima dată în Unica.md.
10 ore
Unica.md / Publicat acum 10 ore
Aplicarea acestei măsuri se anunță complicată. Codul educației interzice deja folosirea telefoanelor mobile în colegii și școli în timpul cursurilor. Interzicerea în curtea de recreații și în perioadele dintre ore îi lasă în schimb pe cei din sindicatele cadrelor didactice cu îndoieli, atât din cauza respectării alegerii părinților, care vor să-și poată contacta copiii după cursuri, cât și a constrângerilor practice, angajații școlilor ar trebui să-și petreacă timpul căutând în ghiozdanele elevilor. Proiectul de lege este o promisiune de campanie a lui Emmanuel Macron, în Franța. Telefoanele mobile vor fi interzise în școli și colegii începând din anul școlar 2018, a anunțat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. „Lucrîm la această chestiune, poate lua forme diferite. Este posibil să aveți nevoie de acesta în scopuri educaționale, pentru situații de urgență, astfel încât telefoanele mobile trebuie să fie limitate”, a spus ministrul francez al Educatiei Nationale. Ministrul s-a declarat de asemenea partizanul „permiterii ca instituțiile școlare să instaureze purtarea uniformei” pentru elevi, informează hotnews.ro. Post-ul O țară europeană vrea interzicerea telefoanelor mobile în școli din 2018 apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
O țară europeană vrea interzicerea telefoanelor mobile în școli, începând cu 2018 Aplicarea acestei măsuri se anunță complicată. Codul educației interzice deja folosirea telefoanelor mobile în colegii și școli în timpul cursurilor. Interzicerea în curtea de recreații și în perioadele dintre ore îi lasă în schimb pe cei din sindicatele cadrelor didactice cu îndoieli, atât din cauza respectării alegerii părinților, care vor să-și poată contacta copiii după cursuri, cât și a constrângerilor practice, angajații școlilor ar trebui să-și petreacă timpul căutând în ghiozdanele elevilor. Proiectul de lege este o promisiune de campanie a lui Emmanuel Macron, în Franța. Telefoanele mobile vor fi interzise în școli și colegii începând din anul școlar 2018, a anunțat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. „Lucrîm la această chestiune, poate lua forme diferite. Este posibil să aveți nevoie de acesta în scopuri educaționale, pentru situații de urgență, astfel încât telefoanele mobile trebuie să fie limitate”, a spus ministrul francez al Educatiei Nationale. Ministrul s-a declarat de asemenea partizanul „permiterii ca instituțiile școlare să instaureze purtarea uniformei” pentru elevi, informează hotnews.ro. Post-ul O țară europeană vrea interzicerea telefoanelor mobile în școli, începând cu 2018 apare prima dată în Unica.md.
10 ore
Unica.md / Publicat acum 10 ore
Aplicarea acestei măsuri se anunță complicată. Codul educației interzice deja folosirea telefoanelor mobile în colegii și școli în timpul cursurilor. Interzicerea în curtea de recreații și în perioadele dintre ore îi lasă în schimb pe cei din sindicatele cadrelor didactice cu îndoieli, atât din cauza respectării alegerii părinților, care vor să-și poată contacta copiii după cursuri, cât și a constrângerilor practice, angajații școlilor ar trebui să-și petreacă timpul căutând în ghiozdanele elevilor. Proiectul de lege este o promisiune de campanie a lui Emmanuel Macron, în Franța. Telefoanele mobile vor fi interzise în școli și colegii începând din anul școlar 2018, a anunțat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. „Lucrîm la această chestiune, poate lua forme diferite. Este posibil să aveți nevoie de acesta în scopuri educaționale, pentru situații de urgență, astfel încât telefoanele mobile trebuie să fie limitate”, a spus ministrul francez al Educatiei Nationale. Ministrul s-a declarat de asemenea partizanul „permiterii ca instituțiile școlare să instaureze purtarea uniformei” pentru elevi, informează hotnews.ro. Post-ul O țară europeană vrea interzicerea telefoanelor mobile în școli, începând cu 2018 apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Piața agro-alimentară din sectorul Rîșcani al Capitalei se închide. Care este motivul? Piața de pe strada Bogdan Voievod din sectorul Rîșcani al Capitalei, numită de către mulți și ,,На Алешина” este posibil să dispară. Potrivit kp.md, ultima zi de muncă a comercianților din piață va fi 31 ianuarie 2018. Deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu agenții economici după lichidarea pieței, însă aceștia au pus anunțuri pe tarabe precum că piața va activa până la 31 ianuarie 2018, pentru că în preajmă urmează să fie construit un magazin mare cu parcare. Post-ul Piața agro-alimentară din sectorul Rîșcani al Capitalei se închide. Care este motivul? apare prima dată în Unica.md.
11 ore
Unica.md / Publicat acum 11 ore
Piața de pe strada Bogdan Voievod din sectorul Rîșcani al Capitalei, numită de către mulți și ,,На Алешина” este posibil să dispară. Potrivit kp.md, ultima zi de muncă a comercianților din piață va fi 31 ianuarie 2018. Deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu agenții economici după lichidarea pieței, însă aceștia au pus anunțuri pe tarabe precum că piața va activa până la 31 ianuarie 2018, pentru că în preajmă urmează să fie construit un magazin mare cu parcare. Post-ul Piața agro-alimentară din sectorul Rîșcani al Capitalei se închide. Care este motivul? apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți câștiga cadou șamponul uscat Klorane sau crema hidratantă Avene! Produse pentru îngrijirea corpului, părului, creme pentru față, șamponuri, loțiuni demachiante, balsamuri pentru păr etc.! În ajunul sărbătorilor, poți achiziționa produse cosmetice marca Avene și Klorane la un preț avantajos, pentru tine sau le poți face cadou celor dragi, întrucât ai posibilitatea să profiți de o super promoție! Avène îți aduce cel mai larg spectru de produse cosmetice pentru toate tipurile de ten, piele sensibilă, extrem de sensibilă sau alergică: apă termală, cremă de corp, cremă reparatorie pentru față și corp, demachiant pentru ochi și pentru piele sensibilă, gel de curățare pentru ten acneic etc. Laboratoarele Klorane îți răsfață părul și corpul cu o gamă largă de produse pe bază de ingrediente naturale din plante. Acum poți beneficia de super promoție! Atenție! La procurarea oricăror două produse cosmetice Avene din gama produselor de demachiere, hidratare, cremă antirid, cremă nutritivă compensatoare se oferă cadou crema hidratantă Avene! Iar la procurarea oricăror două produse cosmetice din gama Klorane se oferă cadou șamponul uscat Klorane! Produsele cosmetice Avene și Klorane le poți găsi în toate farmaciile ,,Farmacia Familiei”! Grăbește-te! Super ofertă este valabilă în limita stocului disponibil Post-ul Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți câștiga cadou șamponul uscat Klorane sau crema hidratantă Avene! apare prima dată în Unica.md.
12 ore
Unica.md / Publicat acum 12 ore
Produse pentru îngrijirea corpului, părului, creme pentru față, șamponuri, loțiuni demachiante, balsamuri pentru păr etc.! În ajunul sărbătorilor, poți achiziționa produse cosmetice marca Avene și Klorane la un preț avantajos, pentru tine sau le poți face cadou celor dragi, întrucât ai posibilitatea să profiți de o super promoție! Avène îți aduce cel mai larg spectru de produse cosmetice pentru toate tipurile de ten, piele sensibilă, extrem de sensibilă sau alergică: apă termală, cremă de corp, cremă reparatorie pentru față și corp, demachiant pentru ochi și pentru piele sensibilă, gel de curățare pentru ten acneic etc. Laboratoarele Klorane îți răsfață părul și corpul cu o gamă largă de produse pe bază de ingrediente naturale din plante. Acum poți beneficia de super promoție! Atenție! La procurarea oricăror două produse cosmetice Avene din gama produselor de demachiere, hidratare, cremă antirid, cremă nutritivă compensatoare se oferă cadou crema hidratantă Avene! Iar la procurarea oricăror două produse cosmetice din gama Klorane se oferă cadou șamponul uscat Klorane! Produsele cosmetice Avene și Klorane le poți găsi în toate farmaciile ,,Farmacia Familiei”! Grăbește-te! Super ofertă este valabilă în limita stocului disponibil Post-ul Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți câștiga cadou șamponul uscat Klorane sau crema hidratantă Avene! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți să primești cadou șamponul uscat Klorane sau crema hidratantă Avene! Produse pentru îngrijirea corpului, părului, creme pentru față, șamponuri, loțiuni demachiante, balsamuri pentru păr etc.! În ajunul sărbătorilor, poți achiziționa produse cosmetice marca Avene și Klorane la un preț avantajos, pentru tine sau le poți face cadou celor dragi, întrucât ai posibilitatea să profiți de o super promoție! Avène îți aduce cel mai larg spectru de produse cosmetice pentru toate tipurile de ten, piele sensibilă, extrem de sensibilă sau alergică: apă termală, cremă de corp, cremă reparatorie pentru față și corp, demachiant pentru ochi și pentru piele sensibilă, gel de curățare pentru ten acneic etc. Laboratoarele Klorane îți răsfață părul și corpul cu o gamă largă de produse pe bază de ingrediente naturale din plante. Atenție! Acum poți beneficia de super promoție! La procurarea oricăror două produse cosmetice Avene din gama produselor de demachiere, hidratare, cremă antirid, cremă nutritivă compensatoare se oferă cadou crema hidratantă Avene! Iar la procurarea oricăror două produse cosmetice din gama Klorane se oferă cadou șamponul uscat Klorane! Produsele cosmetice Avene și Klorane le poți găsi în toate farmaciile ,,Farmacia Familiei”! Grăbește-te! Super ofertă este valabilă în limita stocului disponibil Post-ul Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți să primești cadou șamponul uscat Klorane sau crema hidratantă Avene! apare prima dată în Unica.md.
12 ore
Unica.md / Publicat acum 12 ore
Produse pentru îngrijirea corpului, părului, creme pentru față, șamponuri, loțiuni demachiante, balsamuri pentru păr etc.! În ajunul sărbătorilor, poți achiziționa produse cosmetice marca Avene și Klorane la un preț avantajos, pentru tine sau le poți face cadou celor dragi, întrucât ai posibilitatea să profiți de o super promoție! Avène îți aduce cel mai larg spectru de produse cosmetice pentru toate tipurile de ten, piele sensibilă, extrem de sensibilă sau alergică: apă termală, cremă de corp, cremă reparatorie pentru față și corp, demachiant pentru ochi și pentru piele sensibilă, gel de curățare pentru ten acneic etc. Laboratoarele Klorane îți răsfață părul și corpul cu o gamă largă de produse pe bază de ingrediente naturale din plante. Atenție! Acum poți beneficia de super promoție! La procurarea oricăror două produse cosmetice Avene din gama produselor de demachiere, hidratare, cremă antirid, cremă nutritivă compensatoare se oferă cadou crema hidratantă Avene! Iar la procurarea oricăror două produse cosmetice din gama Klorane se oferă cadou șamponul uscat Klorane! Produsele cosmetice Avene și Klorane le poți găsi în toate farmaciile ,,Farmacia Familiei”! Grăbește-te! Super ofertă este valabilă în limita stocului disponibil Post-ul Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți să primești cadou șamponul uscat Klorane sau crema hidratantă Avene! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Doi soți din Anenii-Noi au fost găsiți strangulați Inspectoratul de Poliție din Anenii Noi a fost sesizat astăzi, 11 decembrie, în jurul orei 16:30, privind depistarea a două corpuri neînsuflețite, soț și soție, ambii în vârstă de 39 ani. Corpul bărbatului a fost găsit strangulat, fără semne de moarte violentă, în apartamentul său din orașul Anenii Noi. Soția acestuia a fost descoperită pe bancheta din spate a automobilului deținut de aceștia, cu urme de asfixie mecanică în regiunea gâtului.   Poliția presupune că motivul crimei ar fi fost violența în familie. La moment, sunt întreprinse toate acțiunile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor crimei respective, iar expertiza medico-legală va stabili cu certitudine cauza decesului ambilor soți.   Cuplul avea doi copii minori. Post-ul Doi soți din Anenii-Noi au fost găsiți strangulați apare prima dată în Unica.md.
12 ore
Unica.md / Publicat acum 12 ore
Inspectoratul de Poliție din Anenii Noi a fost sesizat astăzi, 11 decembrie, în jurul orei 16:30, privind depistarea a două corpuri neînsuflețite, soț și soție, ambii în vârstă de 39 ani. Corpul bărbatului a fost găsit strangulat, fără semne de moarte violentă, în apartamentul său din orașul Anenii Noi. Soția acestuia a fost descoperită pe bancheta din spate a automobilului deținut de aceștia, cu urme de asfixie mecanică în regiunea gâtului.   Poliția presupune că motivul crimei ar fi fost violența în familie. La moment, sunt întreprinse toate acțiunile de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor crimei respective, iar expertiza medico-legală va stabili cu certitudine cauza decesului ambilor soți.   Cuplul avea doi copii minori. Post-ul Doi soți din Anenii-Noi au fost găsiți strangulați apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
„Vinul unei nopți de iarnă”: la Vernisajul Vinului simți fiecare nuanță a soiurilor autohtone! Cel mai grandios și deosebit bal mascat al anului, ,,Vinul unei nopți de iarnă”, Vernisajul Vinului, te invită într-o atmosferă de mister, intrigă și suspans. Masca va fi un dress-code obligatoriu pentru fiecare invitat dornic să descopere detaliat subtilitățile Vinului Moldovei. Somelieri celebri invitați vor contura eleganța și rafinamentul evenimentului care își propune să promoveze un nou concept de cultură al vinului de calitate, precum și însușirea abilităților consumului moderat și responsabil al vinului. Vernisajul Vinului, ediția a XIII-a, se va desfășura în data de 15 decembrie, ora 18.00, la Palatul Republicii din Chișinău, fiind parte a campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului”, organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului strategic de dezvoltare, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Dress-code: mască și mister La eveniment sunt așteptați 1.300 de vizitatori care vor purta măști, astfel încât să devină personaje-cheie ale evenimentului de iarnă, alături de eroi de poveste, jongleri și animatori pe picioroange.  „Costumat” de bal mascat, evenimentul propune o paletă largă de activități, în atmosfera creată de ritmurile trupei Nicorasong și ale ansamblului folcloric „Crenguță de Iederă”. Experiență senzorială Odată puse măștile, participanții vor fi invitați să se lase ghidați de simțuri. În premieră, butoaie speciale cu arome vor oferi pasionaților de vinuri o experiență multisenzorială inedită, și anume: să afle cum se formează melanjul elegant din note de pere, vanilie, caise, cireșe, unt, cola, căpșune, lămâie, tutun etc., regăsite în gustul și aromele Vinului Moldovei. Vinuri de senzație Vizitatorii vor savura vinuri pe bază de soiuri locale, dintr-o colecție formată de 40 de companii vitivinicole reunite sub brandul unic de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.  Degustările de vinuri vor fi ghidate de „Cel mai bun somelier din Europa în 2017”, Raimonds Tomsons, membru al Asociației Somelierilor din Lituania. Invitatul de onoare al Vernisajului Vinului va oferi sfaturi prețioase alături de alți profesioniști. Spectacolul de iarnă al Vinului Moldovei va oferi publicului și posibilitatea de a savura o selecție specială a celor mai bune asamblaje din vinuri produse din soiuri autohtone. Acestea vor fi elaborate de expertul internațional Andreas Larsson, unul dintre cei mai influenți somelieri la nivel global, desemnat „Cel mai bun somelier din lume al anului 2007” – invitat special al campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului”. Savurăm responsabil Pentru a percepe impecabil gustul și a savura corect nuanțele fiecărui vin oaspeții evenimentului vor primi un pahar de tritan (100% inert, ecologic și reciclabil) cu logo-ul „Wine of Moldova”, însoțit de un accesoriu special de purtat în jurul gâtului (port pahar), o broșură de degustare cu informații despre vinurile vernisate și un bilet de participare la tombolă. Premii pentru excelență Vizitatorii vor putea vota vinurile preferate dintre cele oferite spre degustare, iar producătorii vor fi răsplătiți cu trofeele tradiționale ale ediției de iarnă Premiul „Vernisajul în Alb” și Premiul „Vernisajul în Roșu”. Pentru contribuție semnificativă la dezvoltarea și promovarea sectorului, profesioniștii din domeniu vor primi Trofeul „Cavalerul Vinului”. Pentru a trăi live experința deosebită a evenimentului tradițional de iarnă este nevoie de un bilet de acces la prețul de 300 de lei, care poate fi cumpărat online pe iTicket.md sau la casele Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Despre Vernisajul Vinului Vernisajul Vinului este un eveniment select, dedicat promovării culturii vinului și a consumului vinului de calitate în Republica Moldova. Pentru prima dată evenimentul a fost organizat în 2011 și, în mod tradițional, are loc de două ori pe an, în edițiile de primăvară și de iarnă, sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”. Evenimentul își propune următoarele obiective: stimularea pieței interne a vinurilor de calitate produse în Moldova, creșterea culturii de consum a vinului de calitate, precum și oferirea unei platforme de comunicare între vinificatori și consumatori, unde se lansează noi produse și trenduri de consum. Despre Oficiul Național al Viei și Vinului ONVV este expertul nr.1 în sectorul vitivinicol, care contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”. Post-ul „Vinul unei nopți de iarnă”: la Vernisajul Vinului simți fiecare nuanță a soiurilor autohtone! apare prima dată în Unica.md.
13 ore
Unica.md / Publicat acum 13 ore
Cel mai grandios și deosebit bal mascat al anului, ,,Vinul unei nopți de iarnă”, Vernisajul Vinului, te invită într-o atmosferă de mister, intrigă și suspans. Masca va fi un dress-code obligatoriu pentru fiecare invitat dornic să descopere detaliat subtilitățile Vinului Moldovei. Somelieri celebri invitați vor contura eleganța și rafinamentul evenimentului care își propune să promoveze un nou concept de cultură al vinului de calitate, precum și însușirea abilităților consumului moderat și responsabil al vinului. Vernisajul Vinului, ediția a XIII-a, se va desfășura în data de 15 decembrie, ora 18.00, la Palatul Republicii din Chișinău, fiind parte a campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului”, organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului strategic de dezvoltare, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Dress-code: mască și mister La eveniment sunt așteptați 1.300 de vizitatori care vor purta măști, astfel încât să devină personaje-cheie ale evenimentului de iarnă, alături de eroi de poveste, jongleri și animatori pe picioroange.  „Costumat” de bal mascat, evenimentul propune o paletă largă de activități, în atmosfera creată de ritmurile trupei Nicorasong și ale ansamblului folcloric „Crenguță de Iederă”. Experiență senzorială Odată puse măștile, participanții vor fi invitați să se lase ghidați de simțuri. În premieră, butoaie speciale cu arome vor oferi pasionaților de vinuri o experiență multisenzorială inedită, și anume: să afle cum se formează melanjul elegant din note de pere, vanilie, caise, cireșe, unt, cola, căpșune, lămâie, tutun etc., regăsite în gustul și aromele Vinului Moldovei. Vinuri de senzație Vizitatorii vor savura vinuri pe bază de soiuri locale, dintr-o colecție formată de 40 de companii vitivinicole reunite sub brandul unic de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.  Degustările de vinuri vor fi ghidate de „Cel mai bun somelier din Europa în 2017”, Raimonds Tomsons, membru al Asociației Somelierilor din Lituania. Invitatul de onoare al Vernisajului Vinului va oferi sfaturi prețioase alături de alți profesioniști. Spectacolul de iarnă al Vinului Moldovei va oferi publicului și posibilitatea de a savura o selecție specială a celor mai bune asamblaje din vinuri produse din soiuri autohtone. Acestea vor fi elaborate de expertul internațional Andreas Larsson, unul dintre cei mai influenți somelieri la nivel global, desemnat „Cel mai bun somelier din lume al anului 2007” – invitat special al campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului”. Savurăm responsabil Pentru a percepe impecabil gustul și a savura corect nuanțele fiecărui vin oaspeții evenimentului vor primi un pahar de tritan (100% inert, ecologic și reciclabil) cu logo-ul „Wine of Moldova”, însoțit de un accesoriu special de purtat în jurul gâtului (port pahar), o broșură de degustare cu informații despre vinurile vernisate și un bilet de participare la tombolă. Premii pentru excelență Vizitatorii vor putea vota vinurile preferate dintre cele oferite spre degustare, iar producătorii vor fi răsplătiți cu trofeele tradiționale ale ediției de iarnă Premiul „Vernisajul în Alb” și Premiul „Vernisajul în Roșu”. Pentru contribuție semnificativă la dezvoltarea și promovarea sectorului, profesioniștii din domeniu vor primi Trofeul „Cavalerul Vinului”. Pentru a trăi live experința deosebită a evenimentului tradițional de iarnă este nevoie de un bilet de acces la prețul de 300 de lei, care poate fi cumpărat online pe iTicket.md sau la casele Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Despre Vernisajul Vinului Vernisajul Vinului este un eveniment select, dedicat promovării culturii vinului și a consumului vinului de calitate în Republica Moldova. Pentru prima dată evenimentul a fost organizat în 2011 și, în mod tradițional, are loc de două ori pe an, în edițiile de primăvară și de iarnă, sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”. Evenimentul își propune următoarele obiective: stimularea pieței interne a vinurilor de calitate produse în Moldova, creșterea culturii de consum a vinului de calitate, precum și oferirea unei platforme de comunicare între vinificatori și consumatori, unde se lansează noi produse și trenduri de consum. Despre Oficiul Național al Viei și Vinului ONVV este expertul nr.1 în sectorul vitivinicol, care contribuie la reglementarea și dezvoltarea domeniului, servind drept platformă pentru acțiunea comună a tuturor celor implicați în creșterea competitivității produselor vinicole, valorificarea autenticității și orientarea spre consumator. Printre obiectivele sale de bază se numără diversificarea piețelor de desfacere și promovarea vinurilor moldovenești prin programul național și brandul național vinicol „Vinul Moldovei. O legendă vie”. Post-ul „Vinul unei nopți de iarnă”: la Vernisajul Vinului simți fiecare nuanță a soiurilor autohtone! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Târg de Crăciun și atmosferă de basm! Până pe 8 ianuarie, trăiește magia Sărbătorilor alături de cei dragi la Castel Mimi! Castel Mimi a inaugurat, duminică, 10 decembrie, un târg de Crăciun deosebit și a dat start unui program special de sărbători, cu genericul “Poveste de Crăciun la Castel Mimi”. Primii vizitatori au rămas impresionați de atmosfera de basm. În curtea castelului a fost inaugurat un brad ecologic de 10 metri, decorat cu peste 2000 de beculețe. O perdea fascinantă de lumini, confecționată din peste 15000 de beculețe, cu reni și un Moș Crăciun înalt, creează o adevărată magie de Sărbători. Vizitatorii pot sta în scaunul moșului, sculptat manual din lemn de vișin. Toate decorațiunile au fost confecționate din produse fabricate în Moldova. Seara, Castelul te induce într-o poveste minunată, fiind iluminat într-un mod deosebit, completând o atmosferă ca-n basme. Decorul este unul fantastic, așa cum nu s-a mai văzut până-acum, și îți poate crea amintiri frumoase alături de cei dragi, pentru întregul an. Începând cu 10 decembrie și până pe 8 ianuarie 2018, Castel Mimi te invită în lumea basmelor. Zilnic, de marți și până duminică, de la 10.00 la 20.00, vino la Târgul de Crăciun, din curtea Castelului Mimi! Bucate tradiționale, izvar, iarmaroc de cadouri și suvenire, colinde și melodii de Crăciun, plimbări în curtea spațioasă a legendarului castel, atmosfera de basm, toate te așteaptă penytru a-ți petrece timpul alături de familie și cei dragi la Castel Mimi, acolo unde începe magia Sărbătorilor. Prețul unui bilet este 100 lei. Copiii până la 14 ani, însoți de adulți, au acces gratuit. Pachetul de familie (2 adulți și 2 copii): 350 lei și include 2 pahare de izvar, 2 băuturi calde pentru copii și 4 cârnăciori. Vânzarea biletelor: La intrarea în Castel Mimi La recepția Jolly Alon Hotel & Business Center La standul Castel Mimi de la Târgul de Crăciun din Chișinău Mai multe detalii poți afla pe www.castelmimi.md sau la numărul de telefon +373 62 00 1893. Post-ul Târg de Crăciun și atmosferă de basm! Până pe 8 ianuarie, trăiește magia Sărbătorilor alături de cei dragi la Castel Mimi! apare prima dată în Unica.md.
13 ore
Unica.md / Publicat acum 13 ore
Castel Mimi a inaugurat, duminică, 10 decembrie, un târg de Crăciun deosebit și a dat start unui program special de sărbători, cu genericul “Poveste de Crăciun la Castel Mimi”. Primii vizitatori au rămas impresionați de atmosfera de basm. În curtea castelului a fost inaugurat un brad ecologic de 10 metri, decorat cu peste 2000 de beculețe. O perdea fascinantă de lumini, confecționată din peste 15000 de beculețe, cu reni și un Moș Crăciun înalt, creează o adevărată magie de Sărbători. Vizitatorii pot sta în scaunul moșului, sculptat manual din lemn de vișin. Toate decorațiunile au fost confecționate din produse fabricate în Moldova. Seara, Castelul te induce într-o poveste minunată, fiind iluminat într-un mod deosebit, completând o atmosferă ca-n basme. Decorul este unul fantastic, așa cum nu s-a mai văzut până-acum, și îți poate crea amintiri frumoase alături de cei dragi, pentru întregul an. Începând cu 10 decembrie și până pe 8 ianuarie 2018, Castel Mimi te invită în lumea basmelor. Zilnic, de marți și până duminică, de la 10.00 la 20.00, vino la Târgul de Crăciun, din curtea Castelului Mimi! Bucate tradiționale, izvar, iarmaroc de cadouri și suvenire, colinde și melodii de Crăciun, plimbări în curtea spațioasă a legendarului castel, atmosfera de basm, toate te așteaptă penytru a-ți petrece timpul alături de familie și cei dragi la Castel Mimi, acolo unde începe magia Sărbătorilor. Prețul unui bilet este 100 lei. Copiii până la 14 ani, însoți de adulți, au acces gratuit. Pachetul de familie (2 adulți și 2 copii): 350 lei și include 2 pahare de izvar, 2 băuturi calde pentru copii și 4 cârnăciori. Vânzarea biletelor: La intrarea în Castel Mimi La recepția Jolly Alon Hotel & Business Center La standul Castel Mimi de la Târgul de Crăciun din Chișinău Mai multe detalii poți afla pe www.castelmimi.md sau la numărul de telefon +373 62 00 1893. Post-ul Târg de Crăciun și atmosferă de basm! Până pe 8 ianuarie, trăiește magia Sărbătorilor alături de cei dragi la Castel Mimi! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Kim Kardashian are un nou look. Acesta e ultimul trend? A renunțat la părul ei blond și argintiu de odinioară și s-a afișat cu o nouă tunsoare, la o petrecere privată din Los Angeles. Kim Kardashian a optat de această dată pentru o tunsoare bob lungă, păr blond și rădăcini în nuanță neagră. Să fie acesta ultimul trend în materie de colorare a părului? Cel care a postat poza pe o rețea de socializare este chiar hairstilistul vedetei, Chris Appleton. sursa Post-ul Kim Kardashian are un nou look. Acesta e ultimul trend? apare prima dată în Unica.md.
16 ore
Unica.md / Publicat acum 16 ore
A renunțat la părul ei blond și argintiu de odinioară și s-a afișat cu o nouă tunsoare, la o petrecere privată din Los Angeles. Kim Kardashian a optat de această dată pentru o tunsoare bob lungă, păr blond și rădăcini în nuanță neagră. Să fie acesta ultimul trend în materie de colorare a părului? Cel care a postat poza pe o rețea de socializare este chiar hairstilistul vedetei, Chris Appleton. sursa Post-ul Kim Kardashian are un nou look. Acesta e ultimul trend? apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Poze inedite cu fiica lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez! Pe 12 noiembrie, Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a patra oară. Iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, a născut o fetiță pe nume Alana Martina. Georgina a realizat și primul pictorial foto alături de fiica sa, entru coperta revistei I Hoola!, iar cea mică este pur și simplu adorabilă. În vârstă de 22 de ani, modelul a prezentat-o pe fetița sa și a mărturisit că bebelușul a apropiat-o și mai tare de iubitul său în vârstă de 32 de ani, menționează okmagazine.ro. „Ne-a apropiat. Suntem mai fericiți ca niciodată. Când ne-am întors de la spital, a organizat o cină surpriză, cu toți apropiații. M-am simțit cea mai norocoasă femeie din lume. Am găsit dragostea. Ne completăm reciproc. Avem o relație frumoasă și când îl am lângă mine, am tot. Mă simt iubită și protejată. Dragostea invinge tot.”, a declarat Georgina pentru I Hoola!. Post-ul Poze inedite cu fiica lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez! apare prima dată în Unica.md.
16 ore
Unica.md / Publicat acum 16 ore
Pe 12 noiembrie, Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a patra oară. Iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, a născut o fetiță pe nume Alana Martina. Georgina a realizat și primul pictorial foto alături de fiica sa, entru coperta revistei I Hoola!, iar cea mică este pur și simplu adorabilă. În vârstă de 22 de ani, modelul a prezentat-o pe fetița sa și a mărturisit că bebelușul a apropiat-o și mai tare de iubitul său în vârstă de 32 de ani, menționează okmagazine.ro. „Ne-a apropiat. Suntem mai fericiți ca niciodată. Când ne-am întors de la spital, a organizat o cină surpriză, cu toți apropiații. M-am simțit cea mai norocoasă femeie din lume. Am găsit dragostea. Ne completăm reciproc. Avem o relație frumoasă și când îl am lângă mine, am tot. Mă simt iubită și protejată. Dragostea invinge tot.”, a declarat Georgina pentru I Hoola!. Post-ul Poze inedite cu fiica lui Cristiano Ronaldo și a Georginei Rodriguez! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Ce se va întâmpla cu trupurile celor doi moldoveni decedați în accidentul din România Cele 20 de victime ale teribilului accident de la Harghita se aflau într-un microbuz care venea din Praga spre Orhei. Din cauza ninsorii şi a poleiului, vehiculul a derapat de pe traseu, s-a lovit într-un stâlp şi s-a răsturnat. Corpurile celor doi moldoveni morţi în accidentul din România vor fi aduse astăzi acasă. Alte cinci persoane râmân internate în spitalul din oraşul Topliţa, judeţul Harghita, comunică publika.md. În urma tragediei a murit un bărbat de 34 de ani din oraşul Durleşti şi o femeie de 33 de ani din raionul Orhei. Ceilalţi pasageri care nu au fost răniţi sunt deja în drum spre casă. Autorităţile din România presupun că accidentul rutier s-a produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. „Pe de o parte ningea în zonă, iar pe de altă parte e un sector de drum în curbă. A părăsit partea carosabilă, a derapat, apoi s-a izbit de un stâlp şi s-a răsturnat”, a spus Filip Gheorghe, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Foto: Marcel Vancu Post-ul Ce se va întâmpla cu trupurile celor doi moldoveni decedați în accidentul din România apare prima dată în Unica.md.
16 ore
Unica.md / Publicat acum 16 ore
Cele 20 de victime ale teribilului accident de la Harghita se aflau într-un microbuz care venea din Praga spre Orhei. Din cauza ninsorii şi a poleiului, vehiculul a derapat de pe traseu, s-a lovit într-un stâlp şi s-a răsturnat. Corpurile celor doi moldoveni morţi în accidentul din România vor fi aduse astăzi acasă. Alte cinci persoane râmân internate în spitalul din oraşul Topliţa, judeţul Harghita, comunică publika.md. În urma tragediei a murit un bărbat de 34 de ani din oraşul Durleşti şi o femeie de 33 de ani din raionul Orhei. Ceilalţi pasageri care nu au fost răniţi sunt deja în drum spre casă. Autorităţile din România presupun că accidentul rutier s-a produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. „Pe de o parte ningea în zonă, iar pe de altă parte e un sector de drum în curbă. A părăsit partea carosabilă, a derapat, apoi s-a izbit de un stâlp şi s-a răsturnat”, a spus Filip Gheorghe, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Foto: Marcel Vancu Post-ul Ce se va întâmpla cu trupurile celor doi moldoveni decedați în accidentul din România apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Influența stilului de viață asupra sănătății Stilul de viață are un impact puternic asupra sănătății noastre. Modul în care ne alimentăm, timpul pe care îl acordăm sportului, respectarea orelor de somn sau stresul la locul de muncă sunt principalele elemente care influențează sănătatea noastră. Portivit medicilor, dacă vrei să ai o viață sănătoasă și de lungă durată, fă mai des așezări și aplecă-te mai mult. De ce este bine să recurgi la astfel de exerciții? Pentru că, presiunea în zona mușchilor lombari poate provoca și presiune în zona intestinului, iar dacă mai este presată și zona intestinului gros, atunci vei simți disconfort la nivelul ficatului. Mai mult, în astfel de condiții acidul lactic nu este utilizat, iar cantitatea de toxine se mărește, iar producția de elastină scade considerabil și încet are loc presarea articulațiilor și discurilor intervertebrale. Toate acestea sunt cauzele modului nostru de viață greșit și sedentar.Ai știut, că așa zisul „Mușchiul sufletului” nu este în piept, cum se poate presupune, ci în regiunea pelviană a corpului. Iar stresul vieții moderne îl presează, provocând astfel probleme de sănătate.Potrivit tradiții taoiste, mușchiul lombar sau mușchiul sufletului este principalul centru energetic al corpului. Un mușchi lombar flexibil și puternic, ne motivează și permite energiilor subtile să curgă prin oase, mușchi și articulații. De asemenea, adepții curentului susțin, că tinerețea unui om este determinată de starea de sănătate a ficatului, iar starea ficatului este determinată de plasticitatea noastră. Astfel, cu cât vom face mai des aplecări, cu atât vom trăi mai mult și cu cât vom face mai multe așezări, cu atât mai bine vom arăta.Astfel, fă zilnic câte 150-200 de aplecări pentru a antrena ligamentele inimii, ficatului, rinichilor și vizicii biliare.Totodată, este recomandat să recurgi la gimnastică statică fără oxigen. Te întrebi, cum corect să o faci? În primul rând: reține respirația, iar apoi inspiră adânc, reține din nou respirația și expiră. Ai simțit cum dispar spasmele interioare? Acesta este minimul necesar, pe care ar trebui să-l faci regulat. Iar maximul este sala de sport, exercițiile cardio și pista de alergare. Și regiunea din zona taliei are nevoie de grija noastră, deoarece este o adevărată „centură” pentru organele interioare. Abdomenul mare împiedică activitatea mușchilor lombari mari, iar acest lucru duce la presarea intestinului. Iar presarea intestinului înseamnă presarea creierului, iar presarea creierului duce la boala Alzheimer, boala Parkinson și îmbătrânirea prematură.Sper, că te-am convins să găsești timp pentru exerciții fizice, care te vor ajuta să-ți menții sănătatea și să prelungești tinerețea. Ai grijă de tine!!! Post-ul Influența stilului de viață asupra sănătății apare prima dată în Unica.md.
16 ore
Unica.md / Publicat acum 16 ore
Stilul de viață are un impact puternic asupra sănătății noastre. Modul în care ne alimentăm, timpul pe care îl acordăm sportului, respectarea orelor de somn sau stresul la locul de muncă sunt principalele elemente care influențează sănătatea noastră. Portivit medicilor, dacă vrei să ai o viață sănătoasă și de lungă durată, fă mai des așezări și aplecă-te mai mult. De ce este bine să recurgi la astfel de exerciții? Pentru că, presiunea în zona mușchilor lombari poate provoca și presiune în zona intestinului, iar dacă mai este presată și zona intestinului gros, atunci vei simți disconfort la nivelul ficatului. Mai mult, în astfel de condiții acidul lactic nu este utilizat, iar cantitatea de toxine se mărește, iar producția de elastină scade considerabil și încet are loc presarea articulațiilor și discurilor intervertebrale. Toate acestea sunt cauzele modului nostru de viață greșit și sedentar.Ai știut, că așa zisul „Mușchiul sufletului” nu este în piept, cum se poate presupune, ci în regiunea pelviană a corpului. Iar stresul vieții moderne îl presează, provocând astfel probleme de sănătate.Potrivit tradiții taoiste, mușchiul lombar sau mușchiul sufletului este principalul centru energetic al corpului. Un mușchi lombar flexibil și puternic, ne motivează și permite energiilor subtile să curgă prin oase, mușchi și articulații. De asemenea, adepții curentului susțin, că tinerețea unui om este determinată de starea de sănătate a ficatului, iar starea ficatului este determinată de plasticitatea noastră. Astfel, cu cât vom face mai des aplecări, cu atât vom trăi mai mult și cu cât vom face mai multe așezări, cu atât mai bine vom arăta.Astfel, fă zilnic câte 150-200 de aplecări pentru a antrena ligamentele inimii, ficatului, rinichilor și vizicii biliare.Totodată, este recomandat să recurgi la gimnastică statică fără oxigen. Te întrebi, cum corect să o faci? În primul rând: reține respirația, iar apoi inspiră adânc, reține din nou respirația și expiră. Ai simțit cum dispar spasmele interioare? Acesta este minimul necesar, pe care ar trebui să-l faci regulat. Iar maximul este sala de sport, exercițiile cardio și pista de alergare. Și regiunea din zona taliei are nevoie de grija noastră, deoarece este o adevărată „centură” pentru organele interioare. Abdomenul mare împiedică activitatea mușchilor lombari mari, iar acest lucru duce la presarea intestinului. Iar presarea intestinului înseamnă presarea creierului, iar presarea creierului duce la boala Alzheimer, boala Parkinson și îmbătrânirea prematură.Sper, că te-am convins să găsești timp pentru exerciții fizice, care te vor ajuta să-ți menții sănătatea și să prelungești tinerețea. Ai grijă de tine!!! Post-ul Influența stilului de viață asupra sănătății apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cum arată Pomul de Crăciun din Orhei? Orașul Orhei a îmbrăcat straie de Sărbătoare, au fost aprinse luminițele, iar în piața Vasile Lupu a fost instalat și împodobit Pomul de Crăciun. Acesta are 27 de metri și zeci de decorațiuni cu elemente tradiționale naționale. Eroi și personaje de poveste, figurine luminoase, cerbi și alte decorațiuni cu tematica sărbătorilor de iarnă au fost montate în zona pomului de Craciun. De altfel, anul acesta, aproape toate străzile din oraș sunt împodobite cu ghirlande, luminițe, fulgi și alte ornamente de iarnă. Sursa foto: orhei.md Post-ul Cum arată Pomul de Crăciun din Orhei? apare prima dată în Unica.md.
16 ore
Unica.md / Publicat acum 16 ore
Orașul Orhei a îmbrăcat straie de Sărbătoare, au fost aprinse luminițele, iar în piața Vasile Lupu a fost instalat și împodobit Pomul de Crăciun. Acesta are 27 de metri și zeci de decorațiuni cu elemente tradiționale naționale. Eroi și personaje de poveste, figurine luminoase, cerbi și alte decorațiuni cu tematica sărbătorilor de iarnă au fost montate în zona pomului de Craciun. De altfel, anul acesta, aproape toate străzile din oraș sunt împodobite cu ghirlande, luminițe, fulgi și alte ornamente de iarnă. Sursa foto: orhei.md Post-ul Cum arată Pomul de Crăciun din Orhei? apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Alexandru Arșinel a fost operat de urgență la inimă: a fost un infarct În ultimele zile, presa a scris despre faptul că actorul Alexandru Arșinel și-ar fi înrăutățit starea de sănătate după momentele dramatice prin care a trecut săptămâna trecută și în urma cărora a suferit foarte mult, trecerea în neființă a colegei sale de breaslă, actrița Stela Popescu. Astăzi, s-a aflat că actorul a fost operat de urgență, acum câteva ore, la Spitalul Universitar din Capitală. „Am fost operat, acum 20 de minute am ieșit de acolo. Intervenția a durat 45 de minute, dar acum sunt bine. Mi s-a implantat un stent, printr-o coronografie. Sper că săptămâna viitoare voi fi, din nou, pe scenă. A fost un infarct și m-au reparat într-un fel sau altul talentații medici de aici”, a spus Alexandru Arșinel pentru spynews.ro. Post-ul Alexandru Arșinel a fost operat de urgență la inimă: a fost un infarct apare prima dată în Unica.md.
17 ore
Unica.md / Publicat acum 17 ore
În ultimele zile, presa a scris despre faptul că actorul Alexandru Arșinel și-ar fi înrăutățit starea de sănătate după momentele dramatice prin care a trecut săptămâna trecută și în urma cărora a suferit foarte mult, trecerea în neființă a colegei sale de breaslă, actrița Stela Popescu. Astăzi, s-a aflat că actorul a fost operat de urgență, acum câteva ore, la Spitalul Universitar din Capitală. „Am fost operat, acum 20 de minute am ieșit de acolo. Intervenția a durat 45 de minute, dar acum sunt bine. Mi s-a implantat un stent, printr-o coronografie. Sper că săptămâna viitoare voi fi, din nou, pe scenă. A fost un infarct și m-au reparat într-un fel sau altul talentații medici de aici”, a spus Alexandru Arșinel pentru spynews.ro. Post-ul Alexandru Arșinel a fost operat de urgență la inimă: a fost un infarct apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Moldova a obținut medalia de aur la concursul de dans din Israel, categoria „Junior 1”, secțiunea latino! Moldova uimește prin înalta pregătire a discipolilor în domeniul dansului sportiv. Acest lucru vorbește despe faptul că micuții sunt dornici să facă mișcare și impresii spectaculoase în scenă, fiind ghidați de către instructorii lor de dans. Copilul-minune al Moldovei, Mihai Ungureanu, cel care a obținut mai multe trofee la diverse concursuri de dans și proiecte de televiziune, a mai făcut un pas în cariera sa ascensionantă de dansator. Recent, Mihai Ungureanu și partenera sa de dans, Mădălina Cecoi, au cucerit publicul și juriul la o competiție internațională de dans, care s-a desfășurat pe 9 decembrie, în Israel, orașul  Ashdod.   Tinerii din Moldova au obținut locul I la categoria „Junior 1”, programul latino. În cadrul aceluiași concurs, Mihai și Mădălina au luat locul 6, în cadrul categoriei „Junior 1”, programul standard, unde s-au clasat pe locul 6, dar și locul 8, la categoria „Junior 2”, programul latino. Bravo acestor talentați copii! Post-ul Moldova a obținut medalia de aur la concursul de dans din Israel, categoria „Junior 1”, secțiunea latino! apare prima dată în Unica.md.
18 ore
Unica.md / Publicat acum 18 ore
Moldova uimește prin înalta pregătire a discipolilor în domeniul dansului sportiv. Acest lucru vorbește despe faptul că micuții sunt dornici să facă mișcare și impresii spectaculoase în scenă, fiind ghidați de către instructorii lor de dans. Copilul-minune al Moldovei, Mihai Ungureanu, cel care a obținut mai multe trofee la diverse concursuri de dans și proiecte de televiziune, a mai făcut un pas în cariera sa ascensionantă de dansator. Recent, Mihai Ungureanu și partenera sa de dans, Mădălina Cecoi, au cucerit publicul și juriul la o competiție internațională de dans, care s-a desfășurat pe 9 decembrie, în Israel, orașul  Ashdod.   Tinerii din Moldova au obținut locul I la categoria „Junior 1”, programul latino. În cadrul aceluiași concurs, Mihai și Mădălina au luat locul 6, în cadrul categoriei „Junior 1”, programul standard, unde s-au clasat pe locul 6, dar și locul 8, la categoria „Junior 2”, programul latino. Bravo acestor talentați copii! Post-ul Moldova a obținut medalia de aur la concursul de dans din Israel, categoria „Junior 1”, secțiunea latino! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Fetița săracă de la țară care a ajuns pe coperta Vogue și cu milioane de dolari în conturi! Și-a petrecut jumătate din viață în lumina reflectoarelor, a defilat pentru cele mai mari case de modă din lume și pentru cei mai cunoscuți designeri. Însă, viața Elenei Baguci nu a fost deloc ușoară. Românca și-a petrecut toată copilăria pe ulița satului, în hăinuțe sărăcăcioase, scrie presa de peste Prut. Elena a fost remarcata la un casting, iar la 14 ani viata ei a luat o turnură cu totul neașteptată. Tănâra a început să cucerească cele mai mari podiumuri din Europa, iar marile case de moda au dorit s-o vadă purtând ținutele lor. Elena Baguci este primul model din România care a apărut pe coperta Vogue. La 20 de ani, avea deja în cont mai multe milioane de dolari, îmbrăca cele mai scumpe haine din lume, vizita cele mai vestite locuri și locuia într-un apartament de lux din New York. ❤️#nature#freespirit#onlygoodvibes #suroundedbylove#happy easter A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Apr 14, 2017 at 11:47pm PDT Freah&beautifull!#ichosetobesexy ✨ A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Apr 27, 2017 at 7:25am PDT La doar 19 ani a devenit imaginea parfumului „Gold” , al casei de moda Donna Karan, contract pentru care a primit 700.000 de dolari. #waitingforyousummer A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Mar 29, 2017 at 4:23am PDT New polas !! @mra.models.agency #beautiful #picoftheday #instagood #instapicture #baguci A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Jun 30, 2015 at 9:41am PDT După ce a cucerit întreaga lume, Elena s-a întors în România. Din toamna anului trecut, modelul în vârstă de 29 de ani s-a înscris la facultate. Vogue does it best ! A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Apr 9, 2017 at 9:59am PDT sursa: www.perfecte.ro Post-ul Fetița săracă de la țară care a ajuns pe coperta Vogue și cu milioane de dolari în conturi! apare prima dată în Unica.md.
19 ore
Unica.md / Publicat acum 19 ore
Și-a petrecut jumătate din viață în lumina reflectoarelor, a defilat pentru cele mai mari case de modă din lume și pentru cei mai cunoscuți designeri. Însă, viața Elenei Baguci nu a fost deloc ușoară. Românca și-a petrecut toată copilăria pe ulița satului, în hăinuțe sărăcăcioase, scrie presa de peste Prut. Elena a fost remarcata la un casting, iar la 14 ani viata ei a luat o turnură cu totul neașteptată. Tănâra a început să cucerească cele mai mari podiumuri din Europa, iar marile case de moda au dorit s-o vadă purtând ținutele lor. Elena Baguci este primul model din România care a apărut pe coperta Vogue. La 20 de ani, avea deja în cont mai multe milioane de dolari, îmbrăca cele mai scumpe haine din lume, vizita cele mai vestite locuri și locuia într-un apartament de lux din New York. ❤️#nature#freespirit#onlygoodvibes #suroundedbylove#happy easter A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Apr 14, 2017 at 11:47pm PDT Freah&beautifull!#ichosetobesexy ✨ A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Apr 27, 2017 at 7:25am PDT La doar 19 ani a devenit imaginea parfumului „Gold” , al casei de moda Donna Karan, contract pentru care a primit 700.000 de dolari. #waitingforyousummer A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Mar 29, 2017 at 4:23am PDT New polas !! @mra.models.agency #beautiful #picoftheday #instagood #instapicture #baguci A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Jun 30, 2015 at 9:41am PDT După ce a cucerit întreaga lume, Elena s-a întors în România. Din toamna anului trecut, modelul în vârstă de 29 de ani s-a înscris la facultate. Vogue does it best ! A post shared by E❣️B. (@elenabaguci) on Apr 9, 2017 at 9:59am PDT sursa: www.perfecte.ro Post-ul Fetița săracă de la țară care a ajuns pe coperta Vogue și cu milioane de dolari în conturi! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Un nou-născut declarat mort a început să respire cu puțin timp înainte de a fi înmormântat Un nou-născut s-a trezit, la câteva ore după ce fusese declarat mort. Micuțul a început să respire, în timp ce părinții îl pregăteau pentru înmormântare. Potrivit publicației The Sun, băiețelul și sora lui geamănă s-au născut prematur, săptămâna trecută, la o maternitate din orașul New Dehli, India. Fetița era deja decedată la naștere, însă băiețelul a fost declarat mort la scurt timp după ce a venit pe lume. Cei doi bebeluși erau transportați la crematoriu în pungi de plastic, iar pe drum, părinții au observat că unul dintre ei mișcă. Băiețelul a fost dus imediat la spital și conectat la aparate pentru a-l menține în viață. Doi medici ai maternității unde s-au născut copiii au fost demiși în urma incidentului și ministrul Sănătății din India a amenințat că va închide acea maternitate. De asemenea, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.Reprezentații maternității au declarat că sunt „ șocați și îngrijorați de acest incident rar”. Membrii Asociației Medicale din India au verificat cazul și au evidențiat faptul că metabolismul uman poate fi „suspendat” în cazuri extreme de hipotermie. Sursa: digi24.ro Post-ul Un nou-născut declarat mort a început să respire cu puțin timp înainte de a fi înmormântat apare prima dată în Unica.md.
19 ore
Unica.md / Publicat acum 19 ore
Un nou-născut s-a trezit, la câteva ore după ce fusese declarat mort. Micuțul a început să respire, în timp ce părinții îl pregăteau pentru înmormântare. Potrivit publicației The Sun, băiețelul și sora lui geamănă s-au născut prematur, săptămâna trecută, la o maternitate din orașul New Dehli, India. Fetița era deja decedată la naștere, însă băiețelul a fost declarat mort la scurt timp după ce a venit pe lume. Cei doi bebeluși erau transportați la crematoriu în pungi de plastic, iar pe drum, părinții au observat că unul dintre ei mișcă. Băiețelul a fost dus imediat la spital și conectat la aparate pentru a-l menține în viață. Doi medici ai maternității unde s-au născut copiii au fost demiși în urma incidentului și ministrul Sănătății din India a amenințat că va închide acea maternitate. De asemenea, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.Reprezentații maternității au declarat că sunt „ șocați și îngrijorați de acest incident rar”. Membrii Asociației Medicale din India au verificat cazul și au evidențiat faptul că metabolismul uman poate fi „suspendat” în cazuri extreme de hipotermie. Sursa: digi24.ro Post-ul Un nou-născut declarat mort a început să respire cu puțin timp înainte de a fi înmormântat apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Chris Rea: detalii despre starea de sănătate a celebrului artist Artistul britanic Chris Rea le-a tras o sperietură zdravănă fanilor sosiți la un concert al său din Oxford, sâmbătă seara. Acesta s-a prăbușit pe scenă în mijlocul concertului, a stat așa timp de două minute, după care cortina a fost coborâtă. Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță local, starea de sănătate a artistului ar fi stabilă. Chris Rea, în vârstă de 66 de ani, a devenit faimos în anii ’70-’80, pentru melodia „Driving home for Christmas”, dar și pentru multe alte șlagăre celebre. Artistul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în anul 2000, iar anul trecut a suferit un accident vascular cerebral, potrivit postului britanic Sky News. Acesta avea programat în prezent un turneu în mai multe orașe europene. ?list=PL7DCDFFE96645BE0B Post-ul Chris Rea: detalii despre starea de sănătate a celebrului artist apare prima dată în Unica.md.
19 ore
Unica.md / Publicat acum 19 ore
Artistul britanic Chris Rea le-a tras o sperietură zdravănă fanilor sosiți la un concert al său din Oxford, sâmbătă seara. Acesta s-a prăbușit pe scenă în mijlocul concertului, a stat așa timp de două minute, după care cortina a fost coborâtă. Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță local, starea de sănătate a artistului ar fi stabilă. Chris Rea, în vârstă de 66 de ani, a devenit faimos în anii ’70-’80, pentru melodia „Driving home for Christmas”, dar și pentru multe alte șlagăre celebre. Artistul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în anul 2000, iar anul trecut a suferit un accident vascular cerebral, potrivit postului britanic Sky News. Acesta avea programat în prezent un turneu în mai multe orașe europene. ?list=PL7DCDFFE96645BE0B Post-ul Chris Rea: detalii despre starea de sănătate a celebrului artist apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cei care rezolvă acest test, au un IQ peste medie. Găsește lupul din această poză Testele de inteligență din mediul online sunt la mare căutare, în ultima perioadă. Toată lumea vrea să afle ce IQ are și ce trăsături ascunse de personalitate. Dacă nu ai găsit animalul pe imaginea reprezentativă, vezi mai jos unde era asuns lupul: Post-ul Cei care rezolvă acest test, au un IQ peste medie. Găsește lupul din această poză apare prima dată în Unica.md.
20 ore
Unica.md / Publicat acum 20 ore
Testele de inteligență din mediul online sunt la mare căutare, în ultima perioadă. Toată lumea vrea să afle ce IQ are și ce trăsături ascunse de personalitate. Dacă nu ai găsit animalul pe imaginea reprezentativă, vezi mai jos unde era asuns lupul: Post-ul Cei care rezolvă acest test, au un IQ peste medie. Găsește lupul din această poză apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
S-a aflat ce țară din Europa de Est are cel mai scăzut nivel de trai. Nu e Moldova! O analiză a nivelului de trai al cetăţenilor din diferite state ale bătrânului continent a fost efectuată de sociologii ucraineni. Echipa de cercetători a publicat rezultatele pe site-ul texty.org.ua şi astfel şi-a informat compatrioţii că ei, pe plan european, sunt ultimii la capitolul prosperitate, menționează sputnik.md cu referire la sursa citată. În Ucraina, salariul mediu net este echivalent cu 190 de euro pe lună. Un pic mai mult le revine locuitorilor Moldovei, 216 euro, şi Azerbaidjanului — 232 de euro. În top 10 al acestui antirating au mai intrat Armenia, Georgia, Bielorusia, Kazahstan, Albania, Macedonia şi Serbia. România, conform cercetătorilor ucraineni, este pe locul al 12-lea, cu 517 euro de persoană, imediat după Rusia, cu 474 de euro. Cel mai bine retribuit este cetăţeanul elveţian, el are 4 421 de euro pe lună. Post-ul S-a aflat ce țară din Europa de Est are cel mai scăzut nivel de trai. Nu e Moldova! apare prima dată în Unica.md.
20 ore
Unica.md / Publicat acum 20 ore
O analiză a nivelului de trai al cetăţenilor din diferite state ale bătrânului continent a fost efectuată de sociologii ucraineni. Echipa de cercetători a publicat rezultatele pe site-ul texty.org.ua şi astfel şi-a informat compatrioţii că ei, pe plan european, sunt ultimii la capitolul prosperitate, menționează sputnik.md cu referire la sursa citată. În Ucraina, salariul mediu net este echivalent cu 190 de euro pe lună. Un pic mai mult le revine locuitorilor Moldovei, 216 euro, şi Azerbaidjanului — 232 de euro. În top 10 al acestui antirating au mai intrat Armenia, Georgia, Bielorusia, Kazahstan, Albania, Macedonia şi Serbia. România, conform cercetătorilor ucraineni, este pe locul al 12-lea, cu 517 euro de persoană, imediat după Rusia, cu 474 de euro. Cel mai bine retribuit este cetăţeanul elveţian, el are 4 421 de euro pe lună. Post-ul S-a aflat ce țară din Europa de Est are cel mai scăzut nivel de trai. Nu e Moldova! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
S-a aflat ce țară din Europa de Est are cel mai scăzut nivel de trai O analiză a nivelului de trai al cetăţenilor din diferite state ale bătrânului continent a fost efectuată de sociologii ucraineni. Echipa de cercetători a publicat rezultatele pe site-ul texty.org.ua şi astfel şi-a informat compatrioţii că ei, pe plan european, sunt ultimii la capitolul prosperitate, menționează sputnik.md cu referire la sursa citată. În Ucraina, salariul mediu net este echivalent cu 190 de euro pe lună. Un pic mai mult le revine locuitorilor Moldovei, 216 euro, şi Azerbaidjanului — 232 de euro. În top 10 al acestui antirating au mai intrat Armenia, Georgia, Bielorusia, Kazahstan, Albania, Macedonia şi Serbia. România, conform cercetătorilor ucraineni, este pe locul al 12-lea, cu 517 euro de persoană, imediat după Rusia, cu 474 de euro. Cel mai bine retribuit este cetăţeanul elveţian, el are 4 421 de euro pe lună. Post-ul S-a aflat ce țară din Europa de Est are cel mai scăzut nivel de trai apare prima dată în Unica.md.
20 ore
Unica.md / Publicat acum 20 ore
O analiză a nivelului de trai al cetăţenilor din diferite state ale bătrânului continent a fost efectuată de sociologii ucraineni. Echipa de cercetători a publicat rezultatele pe site-ul texty.org.ua şi astfel şi-a informat compatrioţii că ei, pe plan european, sunt ultimii la capitolul prosperitate, menționează sputnik.md cu referire la sursa citată. În Ucraina, salariul mediu net este echivalent cu 190 de euro pe lună. Un pic mai mult le revine locuitorilor Moldovei, 216 euro, şi Azerbaidjanului — 232 de euro. În top 10 al acestui antirating au mai intrat Armenia, Georgia, Bielorusia, Kazahstan, Albania, Macedonia şi Serbia. România, conform cercetătorilor ucraineni, este pe locul al 12-lea, cu 517 euro de persoană, imediat după Rusia, cu 474 de euro. Cel mai bine retribuit este cetăţeanul elveţian, el are 4 421 de euro pe lună. Post-ul S-a aflat ce țară din Europa de Est are cel mai scăzut nivel de trai apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Astăzi, va fi inaugurat Pomul de Crăciun al Guvernului. Traficul rutier pe strada 31 august va fi sistat Astăzi, Executivul va inaugura bradul de Crăciun instalat de autoritate, pe strada 31 august 1989 din Chișinău. Totodată, pe această stradă va fi organizat și un Târg de Crăciun. Potrivit Primăriei Capitalei, de astăzi în legătură cu organizarea Târgului de Crăciun, de la ora 13.00, şi până pe data de 15 ianuarie 2018, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și Al. Puşkin. În acest context, pe toată perioada sărbătorilor, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează: Troleibuzele: itinerarele rutelor de troleibuz nr. 7, 11, 16, 25 şi nr. 30 se prelungesc până la str. Alexe Mateevici. Autobuzele: itinerarele rutelor de autobuz nr. 20 şi 26 se prelungesc până la str. Alexe Mateevici. Microbuzele: itinerarele rutelor de microbuz nr. 101 şi 103 se prelungesc până la str. Bucureşti. În acelaşi timp, transportul rutier va fi redirecţionat pe străzile paralele, în special pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic. Post-ul Astăzi, va fi inaugurat Pomul de Crăciun al Guvernului. Traficul rutier pe strada 31 august va fi sistat apare prima dată în Unica.md.
20 ore
Unica.md / Publicat acum 20 ore
Astăzi, Executivul va inaugura bradul de Crăciun instalat de autoritate, pe strada 31 august 1989 din Chișinău. Totodată, pe această stradă va fi organizat și un Târg de Crăciun. Potrivit Primăriei Capitalei, de astăzi în legătură cu organizarea Târgului de Crăciun, de la ora 13.00, şi până pe data de 15 ianuarie 2018, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și Al. Puşkin. În acest context, pe toată perioada sărbătorilor, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează: Troleibuzele: itinerarele rutelor de troleibuz nr. 7, 11, 16, 25 şi nr. 30 se prelungesc până la str. Alexe Mateevici. Autobuzele: itinerarele rutelor de autobuz nr. 20 şi 26 se prelungesc până la str. Alexe Mateevici. Microbuzele: itinerarele rutelor de microbuz nr. 101 şi 103 se prelungesc până la str. Bucureşti. În acelaşi timp, transportul rutier va fi redirecţionat pe străzile paralele, în special pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic. Post-ul Astăzi, va fi inaugurat Pomul de Crăciun al Guvernului. Traficul rutier pe strada 31 august va fi sistat apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Deconectări de la energia electrică în toată țara. Iată care sunt localitățile și adresele vizate Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S. A. anunţă că astăzi vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos. Chişinău, sectorul Botanica: str. Chişinău, Dm. Cantemir, Ion Creangă, M. Eminescu, S. Lazo, Ştefan cel Mare – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Chişinău, sectorul Buiucani: str. 27 Martie 3, 4, 4/1, 6, 8, 8/1, Calea Ieşilor 15, 19/2, 21, Călăraşi 78, Drumul Crucii 31, 9001, Truşeni 1, 3A, 8, 10, Tărînii 7-61, 8-60 – în intervalul de timp între 09:00 – 17:00str. B. Lăutaru 1-19, 35, 41, 2-16, Primăverii 44, Ştefan Neaga 6, 8, 10, 14, 15, 15A, 17, Vissarion Belinskii 32/1 – în intervalul de timp între 09:00 – 17:00str. Buiucani 2, 6, 13A, Ciprian Porumbescu 1-31, 2-18, Ion Neculce 3, M. Tănase 1-17, 2-22, Primăverii 25, Ştefan Neaga 5, 7, 9, 11, V. Lupu 8, 16/1, V. Belinskii 2/1, 2/2, 2A, 2B, 6, 8, 10 – în intervalul de timp între 08:30 – 17:00 Chişinău, sectorul Buiucani, com. Ghidighici: str. 9 Mai, 9 Mai str-la, Alexandr Puşkin, Alexei Mateevici, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Boris Glavan, Comuna Din Paris, Decebal, Dimitrie Cantemir, Frunze Mihail, Fundul Vaii, Gheorghe Asachi, Gribov Nic.Str., Grigore Ureche, Ion Creangă, Ion Neculce, Ion Soltîs, Iurie Gagarin, Iurie Gagarin str-la, Mihai Eminescu, Miron Costin, Păcii, Păcii str-la, Sărături, Sărături str-la, Ştefan cel Mare şi Sfînt, Vasile Alecsandri, Victoriei – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Chişinău, sectorul Centru: str. A. Bernardazzi 1, A. Mateevici 1-39, 2-38, Armenească 1, 2, Anton Crihan 3, 2/3, 9/1, M. Cogălniceanu 36, Tighina 5, 7, 9, 11, 13, V. Alecsandri 12-24, 74, 41-69 – în intervalul de timp între 09:00 – 17:00 Chişinău, sectorul Ciocana, com. Budeşti: str. Chişinăului, Budeşti, Drumul Viilor,  M. Eminescu, M. Sadoveanu, Mitr. Varlaam, Şcolii – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00 Chişinău, sectorul Râşcani: str. Luncii 2, 2/1, 2A, 2B, 2C, 4, 6, 6/1, 8, 10, 12, 16, 20, 20A, 7, str-la Pietrăriei 13A, Calea Moşilor 15 – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 17:00 Chişinău, sectorul Râşcani: str. E. Doga, Gloriei, Mioriţa, Păcii, Tineretului, V. Alecsandri – parţial în intervalul de timp între 08:30 – 17:00  s. Dobrogea – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Goianul Nou: str. Gloriei, Goianul Nou, Creangă, Luceafărul, Pădurilor, Păcii, Tineretului – parţial în intervalul de timp între 08:30 – 17:00 Anenii Noi:   s. Bulboaca – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 11:00  s. Calfa – parţial în intervalul de timp între 09:55 – 17:55  s. Chirca – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 13:00  s. Puhăceni – parţial în intervalul de timp între 09:55 – 17:55 Cahul:  s. Baurci-Moldoveni – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00  s. Burlacu – parţial în intervalul de timp între 08:30 – 17:30  s. Manta – parţial în intervalul de timp între 14:00 – 15:00  s. Pelinei – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 16:00  s. Slobozia Mare: str. Fraţii Brescan, Grădinilor, Mihail Frunze, Mioriţa, Sărăieni, Uliţa  Mare – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 15:30 Cantemir: s. Goteşti – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 16:00 Comrat (UTA Găgăuzia):  s. Dezghingea: str. Ioana Iakir, Lenina – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 16:30 or. Ciadîr-Lunga: s. Tomai: str. Lenina, Mira, Zarecinaea – parţial în intervalul de timp între 11:00 – 12:00 Călăraşi: s. Hîrbovăţ – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 16:30 Căuşeni: s. Baccealia – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 10:30  s. Cîrnăţenii Noi – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 18:00  s. Coşcalia – parţial în intervalul de timp între 12:00 – 13:30  s. Fîrlădeni – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 18:00  s. Opaci – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 10:50  s. Sălcuţa – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00  s. Tocuz – parţial în intervalul de timp între 12:20 – 14:00  s. Zolotievca – parţial în intervalul de timp între 14:30 – 16:00  s. Chircăieşti – în intervalul de timp între 10:00 – 18:00 Cimişlia: s. Gura-Galbenei: str. 1 Mai, Alexei Mateevici, Gura- Galbenei, Mihai Eminescu – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:30 Criuleni:  s. Boşcana – parţial în intervalul de timp între 08:45 – 10:30  s. Cimişeni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Cimişeni – în intervalul de timp între 14:00 – 16:00 Hînceşti:  s. Cotul Morii – parţial în intervalul de timp între 10:30 – 16:30  s. Crasnoarmeiscoe: str. 28 Iunie, Boris Glavan, Comsomoliscaea, Cotovscogo, Ioana Iakir, Ion Soltîs, Iurie Gagarin, Lenina, Maxim Gorki, Molodejnaea, Naberejnaea, Nahimova, Ogorodnaea, Ozernîi str-la, Pervomaiscaea, Serghei Lazo, Sovetscaea, Sverdlova, Taras Şevcenco, Ţentralinaea, Vinogradnaea, Vişnevîi str-la – parţial în intervalul de timp între 09:50 – 18:00  s. Dahnovici – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Cărpineni: str. Gemenilor, Independenţei, Iurie Gagarin, Molodejnaea, Morozova, Nicolae Milescu-Spătaru – în intervalul de timp între 13:00 – 14:30 Ialoveni: str. Albinuţa, Bujorilor, Ghiocel, Hîrtop, Ion Aldea-Teodorovici, Iurie Gagarin, Macilor, Mărţişor, Speranta, Toporaşilor, Viilor, Viilor str-la – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00  s. Bardar – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:30  s. Gangura – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 11:30  s. Horodca – parţial în intervalul de timp între 09:35 – 18:00  s. Pojăreni – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 12:00;  s. Răzeni – parţial în intervalul de timp între 13:00 – 16:30  s. Ulmu – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 18:00 Leova: str. Alexei Şciusev, Boris Glavan, Cîmpiilor, Dimitrie Cantemir, Frumuşica, Ion Luca Caragiale, Ion Neculce, Liviu Rebreanu, Matei Basarab, Mihai Kogălniceanu, Mihai Kogălniceanu str-la, Renaşterii, Ştefan cel Mare şi Sfînt, Stepelor, Suvorov, Unirii, Vasile Alecsandri, Vatlina – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 14:00  s. Colibabovca – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 16:00 Nisporeni:  s. Bălăureşti – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 16:45  s. Cioreşti – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00 Orhei: str. Baladelor, Bălcescu Nicolae, Bălcescu Nicolae., Căpriana, Condriţa, Inculeţ Ion, Inculeţ Ion 1 Str-La, Izvorul Cucului, Lăcrămioarelor, Magnolie, Malarciuc G., Nistreană, Norocului, Sfîntul Nicolae, Slobozia – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00; str. Ciobanu Tamara, Colindătorilor, Colinelor, Constantin Stamati, Floriilor, Nouă, Pelivan Ion, Roman Tudose, Roman Tudose,Str-La, Stere Constantin, Unirii, Unirii str-la, Prieteniei, C. Stere, Ioan Iakir, Renaşterii – parţial în intervalul de timp între 09:15 – 17:00; str. Acad. Sergiu Rădăuţeanu, Constantin Negruzzi  , Dorobanţilor, Eliberării, Haiducul Grozescu, Lupu Vasile, Pluguşorului, Răzeşilor, Tricolorului – în intervalul de timp între  09:00 – 17:00  s. Berezlogi – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 17:00  s. Brăviceni – parţial în intervalul de timp între 08:45 – 17:00  s. Ciocîlteni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Podgoreni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Străşeni:  s. Cioreşti – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00  s. Codreanca  s. Grebleşti – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 16:45  s. Micleuşeni – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 17:30  s. Zubreşti – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 18:30  s. Lozova: str. 24 August, Pahomi Constantin, s.Lozova, Vornicescu Nistor, Ştefan cel Mare şi Sfînt – în intervalul de timp între 14:00 – 16:00  s. Negreşti – în intervalul de timp între 13:00 – 15:00  s. Cojuşna: str. 1 Strada, Doina şi Ion Aldea Teodorovici, Independenţei, Protoereul Alexandru Turcin – în intervalul de timp între 10:00 – 12:00 Ştefan Vodă:  s. Caplani: str. Cotovschi – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00  s. Răscăieţii Noi: str. Lenin, Molodejnaia, Tinereţii – parţial în intervalul de timp între 14:00 – 16:30  s. Slobozia: str. B. Glavan, Livezilor, Sportivă – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Slobozia: str. Boris Glavan, Boris Glavan Str-La, Colhoznaea, Cotovscogo, Ion Soltîs Str-La, Jucovschi, Miciurina, Primăverii, Rudco – parţial în intervalul de timp între 09:35 – 17:00  s. Talmaza: str. 1 Mai, 27 August, I. Gagarin, Lomachin, Matrosov, Suvorov, Timireazev, Traian, V. Lupu – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 12:20  s. Talmaza: str. 1 Mai, A. Mateevici, Crupscaia, Gagarin, Makarenko, Matrosov, Mioriţa, Păcii, Timireazev, Titova, V, Lupu – parţial în intervalul de timp între 12:00 – 16:00 Taraclia: s. Albota de Sus: str. Fiodor Idjilov, Iubileinaea, Iurie Gagarin str-la – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 16:30 Teleneşti: s. Bravicea – parţial în intervalul de timp între 08:45 – 10:15 s. Crăsnăşeni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00; s. Verejeni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Post-ul Deconectări de la energia electrică în toată țara. Iată care sunt localitățile și adresele vizate apare prima dată în Unica.md.
21 ore
Unica.md / Publicat acum 21 ore
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S. A. anunţă că astăzi vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos. Chişinău, sectorul Botanica: str. Chişinău, Dm. Cantemir, Ion Creangă, M. Eminescu, S. Lazo, Ştefan cel Mare – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Chişinău, sectorul Buiucani: str. 27 Martie 3, 4, 4/1, 6, 8, 8/1, Calea Ieşilor 15, 19/2, 21, Călăraşi 78, Drumul Crucii 31, 9001, Truşeni 1, 3A, 8, 10, Tărînii 7-61, 8-60 – în intervalul de timp între 09:00 – 17:00str. B. Lăutaru 1-19, 35, 41, 2-16, Primăverii 44, Ştefan Neaga 6, 8, 10, 14, 15, 15A, 17, Vissarion Belinskii 32/1 – în intervalul de timp între 09:00 – 17:00str. Buiucani 2, 6, 13A, Ciprian Porumbescu 1-31, 2-18, Ion Neculce 3, M. Tănase 1-17, 2-22, Primăverii 25, Ştefan Neaga 5, 7, 9, 11, V. Lupu 8, 16/1, V. Belinskii 2/1, 2/2, 2A, 2B, 6, 8, 10 – în intervalul de timp între 08:30 – 17:00 Chişinău, sectorul Buiucani, com. Ghidighici: str. 9 Mai, 9 Mai str-la, Alexandr Puşkin, Alexei Mateevici, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Boris Glavan, Comuna Din Paris, Decebal, Dimitrie Cantemir, Frunze Mihail, Fundul Vaii, Gheorghe Asachi, Gribov Nic.Str., Grigore Ureche, Ion Creangă, Ion Neculce, Ion Soltîs, Iurie Gagarin, Iurie Gagarin str-la, Mihai Eminescu, Miron Costin, Păcii, Păcii str-la, Sărături, Sărături str-la, Ştefan cel Mare şi Sfînt, Vasile Alecsandri, Victoriei – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Chişinău, sectorul Centru: str. A. Bernardazzi 1, A. Mateevici 1-39, 2-38, Armenească 1, 2, Anton Crihan 3, 2/3, 9/1, M. Cogălniceanu 36, Tighina 5, 7, 9, 11, 13, V. Alecsandri 12-24, 74, 41-69 – în intervalul de timp între 09:00 – 17:00 Chişinău, sectorul Ciocana, com. Budeşti: str. Chişinăului, Budeşti, Drumul Viilor,  M. Eminescu, M. Sadoveanu, Mitr. Varlaam, Şcolii – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00 Chişinău, sectorul Râşcani: str. Luncii 2, 2/1, 2A, 2B, 2C, 4, 6, 6/1, 8, 10, 12, 16, 20, 20A, 7, str-la Pietrăriei 13A, Calea Moşilor 15 – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 17:00 Chişinău, sectorul Râşcani: str. E. Doga, Gloriei, Mioriţa, Păcii, Tineretului, V. Alecsandri – parţial în intervalul de timp între 08:30 – 17:00  s. Dobrogea – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Goianul Nou: str. Gloriei, Goianul Nou, Creangă, Luceafărul, Pădurilor, Păcii, Tineretului – parţial în intervalul de timp între 08:30 – 17:00 Anenii Noi:   s. Bulboaca – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 11:00  s. Calfa – parţial în intervalul de timp între 09:55 – 17:55  s. Chirca – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 13:00  s. Puhăceni – parţial în intervalul de timp între 09:55 – 17:55 Cahul:  s. Baurci-Moldoveni – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00  s. Burlacu – parţial în intervalul de timp între 08:30 – 17:30  s. Manta – parţial în intervalul de timp între 14:00 – 15:00  s. Pelinei – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 16:00  s. Slobozia Mare: str. Fraţii Brescan, Grădinilor, Mihail Frunze, Mioriţa, Sărăieni, Uliţa  Mare – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 15:30 Cantemir: s. Goteşti – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 16:00 Comrat (UTA Găgăuzia):  s. Dezghingea: str. Ioana Iakir, Lenina – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 16:30 or. Ciadîr-Lunga: s. Tomai: str. Lenina, Mira, Zarecinaea – parţial în intervalul de timp între 11:00 – 12:00 Călăraşi: s. Hîrbovăţ – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 16:30 Căuşeni: s. Baccealia – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 10:30  s. Cîrnăţenii Noi – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 18:00  s. Coşcalia – parţial în intervalul de timp între 12:00 – 13:30  s. Fîrlădeni – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 18:00  s. Opaci – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 10:50  s. Sălcuţa – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00  s. Tocuz – parţial în intervalul de timp între 12:20 – 14:00  s. Zolotievca – parţial în intervalul de timp între 14:30 – 16:00  s. Chircăieşti – în intervalul de timp între 10:00 – 18:00 Cimişlia: s. Gura-Galbenei: str. 1 Mai, Alexei Mateevici, Gura- Galbenei, Mihai Eminescu – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:30 Criuleni:  s. Boşcana – parţial în intervalul de timp între 08:45 – 10:30  s. Cimişeni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Cimişeni – în intervalul de timp între 14:00 – 16:00 Hînceşti:  s. Cotul Morii – parţial în intervalul de timp între 10:30 – 16:30  s. Crasnoarmeiscoe: str. 28 Iunie, Boris Glavan, Comsomoliscaea, Cotovscogo, Ioana Iakir, Ion Soltîs, Iurie Gagarin, Lenina, Maxim Gorki, Molodejnaea, Naberejnaea, Nahimova, Ogorodnaea, Ozernîi str-la, Pervomaiscaea, Serghei Lazo, Sovetscaea, Sverdlova, Taras Şevcenco, Ţentralinaea, Vinogradnaea, Vişnevîi str-la – parţial în intervalul de timp între 09:50 – 18:00  s. Dahnovici – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Cărpineni: str. Gemenilor, Independenţei, Iurie Gagarin, Molodejnaea, Morozova, Nicolae Milescu-Spătaru – în intervalul de timp între 13:00 – 14:30 Ialoveni: str. Albinuţa, Bujorilor, Ghiocel, Hîrtop, Ion Aldea-Teodorovici, Iurie Gagarin, Macilor, Mărţişor, Speranta, Toporaşilor, Viilor, Viilor str-la – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00  s. Bardar – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:30  s. Gangura – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 11:30  s. Horodca – parţial în intervalul de timp între 09:35 – 18:00  s. Pojăreni – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 12:00;  s. Răzeni – parţial în intervalul de timp între 13:00 – 16:30  s. Ulmu – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 18:00 Leova: str. Alexei Şciusev, Boris Glavan, Cîmpiilor, Dimitrie Cantemir, Frumuşica, Ion Luca Caragiale, Ion Neculce, Liviu Rebreanu, Matei Basarab, Mihai Kogălniceanu, Mihai Kogălniceanu str-la, Renaşterii, Ştefan cel Mare şi Sfînt, Stepelor, Suvorov, Unirii, Vasile Alecsandri, Vatlina – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 14:00  s. Colibabovca – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 16:00 Nisporeni:  s. Bălăureşti – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 16:45  s. Cioreşti – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00 Orhei: str. Baladelor, Bălcescu Nicolae, Bălcescu Nicolae., Căpriana, Condriţa, Inculeţ Ion, Inculeţ Ion 1 Str-La, Izvorul Cucului, Lăcrămioarelor, Magnolie, Malarciuc G., Nistreană, Norocului, Sfîntul Nicolae, Slobozia – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 17:00; str. Ciobanu Tamara, Colindătorilor, Colinelor, Constantin Stamati, Floriilor, Nouă, Pelivan Ion, Roman Tudose, Roman Tudose,Str-La, Stere Constantin, Unirii, Unirii str-la, Prieteniei, C. Stere, Ioan Iakir, Renaşterii – parţial în intervalul de timp între 09:15 – 17:00; str. Acad. Sergiu Rădăuţeanu, Constantin Negruzzi  , Dorobanţilor, Eliberării, Haiducul Grozescu, Lupu Vasile, Pluguşorului, Răzeşilor, Tricolorului – în intervalul de timp între  09:00 – 17:00  s. Berezlogi – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 17:00  s. Brăviceni – parţial în intervalul de timp între 08:45 – 17:00  s. Ciocîlteni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Podgoreni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Străşeni:  s. Cioreşti – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00  s. Codreanca  s. Grebleşti – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 16:45  s. Micleuşeni – parţial în intervalul de timp între 09:45 – 17:30  s. Zubreşti – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 18:30  s. Lozova: str. 24 August, Pahomi Constantin, s.Lozova, Vornicescu Nistor, Ştefan cel Mare şi Sfînt – în intervalul de timp între 14:00 – 16:00  s. Negreşti – în intervalul de timp între 13:00 – 15:00  s. Cojuşna: str. 1 Strada, Doina şi Ion Aldea Teodorovici, Independenţei, Protoereul Alexandru Turcin – în intervalul de timp între 10:00 – 12:00 Ştefan Vodă:  s. Caplani: str. Cotovschi – parţial în intervalul de timp între 10:00 – 17:00  s. Răscăieţii Noi: str. Lenin, Molodejnaia, Tinereţii – parţial în intervalul de timp între 14:00 – 16:30  s. Slobozia: str. B. Glavan, Livezilor, Sportivă – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00  s. Slobozia: str. Boris Glavan, Boris Glavan Str-La, Colhoznaea, Cotovscogo, Ion Soltîs Str-La, Jucovschi, Miciurina, Primăverii, Rudco – parţial în intervalul de timp între 09:35 – 17:00  s. Talmaza: str. 1 Mai, 27 August, I. Gagarin, Lomachin, Matrosov, Suvorov, Timireazev, Traian, V. Lupu – parţial în intervalul de timp între 09:20 – 12:20  s. Talmaza: str. 1 Mai, A. Mateevici, Crupscaia, Gagarin, Makarenko, Matrosov, Mioriţa, Păcii, Timireazev, Titova, V, Lupu – parţial în intervalul de timp între 12:00 – 16:00 Taraclia: s. Albota de Sus: str. Fiodor Idjilov, Iubileinaea, Iurie Gagarin str-la – parţial în intervalul de timp între 09:00 – 16:30 Teleneşti: s. Bravicea – parţial în intervalul de timp între 08:45 – 10:15 s. Crăsnăşeni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00; s. Verejeni – parţial în intervalul de timp între 09:30 – 17:00 Post-ul Deconectări de la energia electrică în toată țara. Iată care sunt localitățile și adresele vizate apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Prognoza meteo pentru această săptămână. Cum va fi vremea și ce maxime se vor înregistra În această săptămână vom avea parte de temperaturi cuprinse între 13 grade şi -5 grade Cesius. Iar cerul va fi în mare parte noros şi vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie. Potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat, astăzi în raioanele de nord ale țării se vor înregistra maxime până la 3 grade Celsius și vor cădea ploi cu lapoviță. Iar noaptea va fi -5 grade. În Capitală, temperaturile vor oscila între 6 grade pe timp de zi şi -2 grade noaptea. Iar în sudul țării, sunt prognozate până la 8 grade Celisus în timpul zilei, iar noaptea vom avea zero grade. În următoarele zile se vor înregistra maxime până la 13 grade Celsius.  Post-ul Prognoza meteo pentru această săptămână. Cum va fi vremea și ce maxime se vor înregistra apare prima dată în Unica.md.
22 ore
Unica.md / Publicat acum 22 ore
În această săptămână vom avea parte de temperaturi cuprinse între 13 grade şi -5 grade Cesius. Iar cerul va fi în mare parte noros şi vor cădea precipitaţii sub formă de ploaie. Potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat, astăzi în raioanele de nord ale țării se vor înregistra maxime până la 3 grade Celsius și vor cădea ploi cu lapoviță. Iar noaptea va fi -5 grade. În Capitală, temperaturile vor oscila între 6 grade pe timp de zi şi -2 grade noaptea. Iar în sudul țării, sunt prognozate până la 8 grade Celisus în timpul zilei, iar noaptea vom avea zero grade. În următoarele zile se vor înregistra maxime până la 13 grade Celsius.  Post-ul Prognoza meteo pentru această săptămână. Cum va fi vremea și ce maxime se vor înregistra apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Smiley a lansat o piesă și un videoclip nou, despre actuala sa dragoste. Cine este ea! Smiley a lansat ultima piesă de pe cel de-al patrulea album, pe care intenționează să îl lanseze, în format fizic şi digital, pe 18 decembrie. Piesa se numește ,,O poveste”. „«O poveste» este despre dragoste, dragostea faţă de tot ce ne înconjoară şi despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru şi din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!”, a spus Smiley despre noua sa piesă, potrivit adevarul.ro. Filmările pentru noul videoclip au avut loc la Lacul Păltinu, unde doi actori au pus în scenă o poveste de dragoste. Momentul cel mai dificil, salvarea din apa îngheţată a bărbatului, a făcut-o pe actriţă să vâslească de la un mal la altul într-un timp record. „Imaginile ilustrează o morală cu care fiecare s-a întâlnit măcar o dată în viaţă: de multe ori venim în întâmpinarea cuiva ca un erou, urmând să ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei salvaţi. Ca în orice poveste mânată de destin, Smiley apare la final făcând un act de curaj pentru iubire”, a spus Ionuţ Trandafir, regizorul videoclipului. Post-ul Smiley a lansat o piesă și un videoclip nou, despre actuala sa dragoste. Cine este ea! apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Smiley a lansat ultima piesă de pe cel de-al patrulea album, pe care intenționează să îl lanseze, în format fizic şi digital, pe 18 decembrie. Piesa se numește ,,O poveste”. „«O poveste» este despre dragoste, dragostea faţă de tot ce ne înconjoară şi despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru şi din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!”, a spus Smiley despre noua sa piesă, potrivit adevarul.ro. Filmările pentru noul videoclip au avut loc la Lacul Păltinu, unde doi actori au pus în scenă o poveste de dragoste. Momentul cel mai dificil, salvarea din apa îngheţată a bărbatului, a făcut-o pe actriţă să vâslească de la un mal la altul într-un timp record. „Imaginile ilustrează o morală cu care fiecare s-a întâlnit măcar o dată în viaţă: de multe ori venim în întâmpinarea cuiva ca un erou, urmând să ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei salvaţi. Ca în orice poveste mânată de destin, Smiley apare la final făcând un act de curaj pentru iubire”, a spus Ionuţ Trandafir, regizorul videoclipului. Post-ul Smiley a lansat o piesă și un videoclip nou, despre actuala sa dragoste. Cine este ea! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Daniela Burlac a evadat într-o vacanță ,,fierbinte”, în plină iarnă! Daniela Burlac se pare că este o mare amatoare a vacanțelor exotice, în sezonul alb. Dacă în anii precedenți, prezentatoarea TV s-a bronzat în plină iarnă pe plajele Braziliei, iar anul trecut a sărbătorit Crăciunul tocmai în Africa, recent aceasta și-a făcut bagajele și a evadat cu iubitul său într-o vacanță pe insulele Maldive. Vedeta TV se bucură din plin de vreme frumoasă, soare, palmieri și plajă și își incită fanii cu poze de-a dreptul ,,fierbinți”. Frumoasa blondină a fost complimentată de către prietenii virtuali pentru silueta sa suplă și tonifiată. Another #dreamcometrue #sunnyday here #sunday #myman is amazing #mymagic @v1ktor_md #grateful A post shared by Daniela Burlac (@danaburlac) on Dec 10, 2017 at 4:17am PST Post-ul Daniela Burlac a evadat într-o vacanță ,,fierbinte”, în plină iarnă! apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Daniela Burlac se pare că este o mare amatoare a vacanțelor exotice, în sezonul alb. Dacă în anii precedenți, prezentatoarea TV s-a bronzat în plină iarnă pe plajele Braziliei, iar anul trecut a sărbătorit Crăciunul tocmai în Africa, recent aceasta și-a făcut bagajele și a evadat cu iubitul său într-o vacanță pe insulele Maldive. Vedeta TV se bucură din plin de vreme frumoasă, soare, palmieri și plajă și își incită fanii cu poze de-a dreptul ,,fierbinți”. Frumoasa blondină a fost complimentată de către prietenii virtuali pentru silueta sa suplă și tonifiată. Another #dreamcometrue #sunnyday here #sunday #myman is amazing #mymagic @v1ktor_md #grateful A post shared by Daniela Burlac (@danaburlac) on Dec 10, 2017 at 4:17am PST Post-ul Daniela Burlac a evadat într-o vacanță ,,fierbinte”, în plină iarnă! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
A nins în Moldova, dar și în alte țări europene. Moldovenii s-au bucurat de prima ninsoare. Poze! Astăzi, moldovenii din mai multe colțuri ale Europei s-au bucurat de prima ninsoare. De dimineață, au căzut fulgi mari de zăpadă în nordul și centrul țării, neaua albă a ,,pictat” copacii și pădurile Moldovei. A nins și în unele țări europene, așa că moldovenii din diasporă au prins și ei farmecul iernii. La Londra, spre marea uimire a tuturor, a nins ca în poveste. Un strat gros de zăpadă s-a așternut peste noapte, un fenomen rar întâlnit aici, dar care i-a surprins plăcut pe mai mulți moldoveni stabiliți în această zonă. A nins și în nord-vestul Germaniei, acolo zăpada s-a topit rapid, însă a reușit pentru puțin timp să le reamintească moldovenilor de iernile de acasă. Internauții moldoveni au postat mai multe imagini, din diferite regiuni ale bătrânului continent. Londra Germania, Dusseldorf Moldova Post-ul A nins în Moldova, dar și în alte țări europene. Moldovenii s-au bucurat de prima ninsoare. Poze! apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Astăzi, moldovenii din mai multe colțuri ale Europei s-au bucurat de prima ninsoare. De dimineață, au căzut fulgi mari de zăpadă în nordul și centrul țării, neaua albă a ,,pictat” copacii și pădurile Moldovei. A nins și în unele țări europene, așa că moldovenii din diasporă au prins și ei farmecul iernii. La Londra, spre marea uimire a tuturor, a nins ca în poveste. Un strat gros de zăpadă s-a așternut peste noapte, un fenomen rar întâlnit aici, dar care i-a surprins plăcut pe mai mulți moldoveni stabiliți în această zonă. A nins și în nord-vestul Germaniei, acolo zăpada s-a topit rapid, însă a reușit pentru puțin timp să le reamintească moldovenilor de iernile de acasă. Internauții moldoveni au postat mai multe imagini, din diferite regiuni ale bătrânului continent. Londra Germania, Dusseldorf Moldova Post-ul A nins în Moldova, dar și în alte țări europene. Moldovenii s-au bucurat de prima ninsoare. Poze! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Moldovenii s-au bucurat de prima zăpadă din această iarnă! Poze Astăzi, moldovenii din mai multe colțuri ale Europei s-au bucurat de prima ninsoare. De dimineață, au căzut fulgi mari de zăpadă în nordul și centrul țării, neaua albă a ,,pictat” copacii și pădurile Moldovei. A nins și în unele țări europene, așa că moldovenii din diasporă au prins și ei farmecul iernii. La Londra, spre marea uimire a tuturor, a nins ca în poveste. Un strat gros de zăpadă s-a așternut peste noapte, un fenomen rar întâlnit aici, dar care i-a surprins plăcut pe mai mulți moldoveni stabiliți în această zonă. A nins și în nord-vestul Germaniei, acolo zăpada s-a topit rapid, însă a reușit pentru puțin timp să le reamintească moldovenilor de iernile de acasă. Internauții moldoveni au postat mai multe imagini, din diferite regiuni ale bătrânului continent. Londra Germania, Dusseldorf Moldova Dragi moldoveni, oriunde v-ați afla, care dintre voi a mai prins prima zăpadă? Post-ul Moldovenii s-au bucurat de prima zăpadă din această iarnă! Poze apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Astăzi, moldovenii din mai multe colțuri ale Europei s-au bucurat de prima ninsoare. De dimineață, au căzut fulgi mari de zăpadă în nordul și centrul țării, neaua albă a ,,pictat” copacii și pădurile Moldovei. A nins și în unele țări europene, așa că moldovenii din diasporă au prins și ei farmecul iernii. La Londra, spre marea uimire a tuturor, a nins ca în poveste. Un strat gros de zăpadă s-a așternut peste noapte, un fenomen rar întâlnit aici, dar care i-a surprins plăcut pe mai mulți moldoveni stabiliți în această zonă. A nins și în nord-vestul Germaniei, acolo zăpada s-a topit rapid, însă a reușit pentru puțin timp să le reamintească moldovenilor de iernile de acasă. Internauții moldoveni au postat mai multe imagini, din diferite regiuni ale bătrânului continent. Londra Germania, Dusseldorf Moldova Dragi moldoveni, oriunde v-ați afla, care dintre voi a mai prins prima zăpadă? Post-ul Moldovenii s-au bucurat de prima zăpadă din această iarnă! Poze apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Câștigătorul Eurovision 2017 a suportat intervenția de transplant de inimă Interpretul portughez Salvador Sobral, câştigătorul concursului Eurovision de anul acesta, a fost supus vineri unui transplant de inimă la spitalul Santa Cruz din Lisabona. Medicii sunt mulțumiți de evoluția stării sale postoperatorii, informează El Pais, citat de News.ro. Şeful echipei de medici, Miguel Abecassis, a explicat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Sobral se recuperează bine, iar în timpul operației evoluția sa a fost foarte bună. Medicul a dat asigurări că muzicianul este în formă şi că, deşi procesul de recuperare va fi lung, este încredinţat că va putea să-şi continue viaţa în mod normal. Artistul în vârstă de 27 de ani, a fost internat în luna septembrie la spital şi aştepta o inimă compatibilă pentru a putea fi supus unui transplant. Când a aflat că va fi operat, el i-a urat succes medicului său şi l-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenţiei, a dezvăluit sâmbătă chirurgul. Primele cuvinte ale artistului după ce s-a trezit din operaţie au fost de recunoştinţă către echipa de medici, potrivit postului TVI. Medicii care l-au tratat au precizat că nu se pot pronunţa cu privire la durata internării artistului, potrivit digi24.ro. Post-ul Câștigătorul Eurovision 2017 a suportat intervenția de transplant de inimă apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Interpretul portughez Salvador Sobral, câştigătorul concursului Eurovision de anul acesta, a fost supus vineri unui transplant de inimă la spitalul Santa Cruz din Lisabona. Medicii sunt mulțumiți de evoluția stării sale postoperatorii, informează El Pais, citat de News.ro. Şeful echipei de medici, Miguel Abecassis, a explicat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Sobral se recuperează bine, iar în timpul operației evoluția sa a fost foarte bună. Medicul a dat asigurări că muzicianul este în formă şi că, deşi procesul de recuperare va fi lung, este încredinţat că va putea să-şi continue viaţa în mod normal. Artistul în vârstă de 27 de ani, a fost internat în luna septembrie la spital şi aştepta o inimă compatibilă pentru a putea fi supus unui transplant. Când a aflat că va fi operat, el i-a urat succes medicului său şi l-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenţiei, a dezvăluit sâmbătă chirurgul. Primele cuvinte ale artistului după ce s-a trezit din operaţie au fost de recunoştinţă către echipa de medici, potrivit postului TVI. Medicii care l-au tratat au precizat că nu se pot pronunţa cu privire la durata internării artistului, potrivit digi24.ro. Post-ul Câștigătorul Eurovision 2017 a suportat intervenția de transplant de inimă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Video! Iuliana Beregoi a lansat o piesă nouă, în spiritul Crăciunului Talentata moldoveancă a lansat astăzi o piesă nouă. Videoclipul „Altfel de colind” a adunat, în mai puțin de 5 ore, peste 130 de mii de vizualizări pe canalul de youtube al tinerei interprete. Muzica și textul piesei sunt semnate de către Theea Miculescu și Catalin Dascalu. ,,Hey prieteni. Am lansat cadoul meu de iarnă pentru voi ❄”, a scris Iuliana Beregoi pe pagina sa de facebook, primind o mulțime de mesaje de felicitare și încurajare din partea fanilor. Vezi videoclipul piesei: Post-ul Video! Iuliana Beregoi a lansat o piesă nouă, în spiritul Crăciunului apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Talentata moldoveancă a lansat astăzi o piesă nouă. Videoclipul „Altfel de colind” a adunat, în mai puțin de 5 ore, peste 130 de mii de vizualizări pe canalul de youtube al tinerei interprete. Muzica și textul piesei sunt semnate de către Theea Miculescu și Catalin Dascalu. ,,Hey prieteni. Am lansat cadoul meu de iarnă pentru voi ❄”, a scris Iuliana Beregoi pe pagina sa de facebook, primind o mulțime de mesaje de felicitare și încurajare din partea fanilor. Vezi videoclipul piesei: Post-ul Video! Iuliana Beregoi a lansat o piesă nouă, în spiritul Crăciunului apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor îndrăgit Actorul a murit la doar 55 de ani. El avea probleme de sănătate, dar cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită. Mesajul actorului Michael Douglas pentru tatăl său care a împlinit 101 aniAccidentul grav din Harghita cu implicarea unui microbuz de pe ruta Praga-Orhei. Doi moldoveni au murit Actorul Steve Reevis avea o familie foarte frumoasă. Acesta s-a stins din viață, lăsând în urmă patru copii și o soție îndurerată. Steve Reevis a fost foarte cunoscut în lumea cinematografică, mai ales pentru aparițiile sale în filmele „Fargo” (1996), „Dances with Wolves” (1990), „Into the West” (2005) și „Road to Paloma” (2013). Acesta ar fi avut probleme de sănătate care i-au cauzat decesul subit, raportează realitatea.net. Post-ul Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor îndrăgit apare prima dată în Unica.md.
1 zi
Unica.md / Publicat acum 1 zi
Actorul a murit la doar 55 de ani. El avea probleme de sănătate, dar cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită. Mesajul actorului Michael Douglas pentru tatăl său care a împlinit 101 aniAccidentul grav din Harghita cu implicarea unui microbuz de pe ruta Praga-Orhei. Doi moldoveni au murit Actorul Steve Reevis avea o familie foarte frumoasă. Acesta s-a stins din viață, lăsând în urmă patru copii și o soție îndurerată. Steve Reevis a fost foarte cunoscut în lumea cinematografică, mai ales pentru aparițiile sale în filmele „Fargo” (1996), „Dances with Wolves” (1990), „Into the West” (2005) și „Road to Paloma” (2013). Acesta ar fi avut probleme de sănătate care i-au cauzat decesul subit, raportează realitatea.net. Post-ul Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor îndrăgit apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Mesajul actorului Michael Douglas pentru tatăl său care a împlinit 101 ani Celebrul actor Michael Douglas îți felicită tatăl care a împlinit vârsta de 101 ani, într-o postare pe o rețea de socializare. ”La mulți ani, la 101 ani, tată! Ești cu adevărat o legendă vie! Cu dragoste, Michael”, a scris actorul pe pagina sa facebook acolo unde a postat o fotografie emoționantă, cu Kirk Douglas, tatăl său. Post-ul Mesajul actorului Michael Douglas pentru tatăl său care a împlinit 101 ani apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Celebrul actor Michael Douglas îți felicită tatăl care a împlinit vârsta de 101 ani, într-o postare pe o rețea de socializare. ”La mulți ani, la 101 ani, tată! Ești cu adevărat o legendă vie! Cu dragoste, Michael”, a scris actorul pe pagina sa facebook acolo unde a postat o fotografie emoționantă, cu Kirk Douglas, tatăl său. Post-ul Mesajul actorului Michael Douglas pentru tatăl său care a împlinit 101 ani apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Accidentul grav din Harghita cu implicarea unui microbuz de pe ruta Praga-Orhei. Doi moldoveni au murit Autotitățile Române și presa de peste Prut a raportat dimineață despre producerea unui accident grav în Județul Harghita, România, în care murise cel puțin doi oameni. În acel moment, nu știam că, de fapt, cei implicați în accident sunt cetățeni moldoveni. Ulterior, am aflat cu stupoare că accidentul produs pe Drumul Național 15, în raza orașului Borsec, a implicat un microbuz din Republica Moldova care se deplasa pe ruta Praga-Orhei. În urma accidentului au decedat două cetățeni moldoveni, iar alți şapte au fost internați în spitalul din orașul Toplița. În Moldova a fost creată o celulă de criză pentru elucidarea circumstanțelor accidentului rutier, informează unimedia.info. Ambasada Republicii Moldova la București este în contact permanent cu autoritățile române. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare. Informații de contact:Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, precum și Ambasada Republicii Moldova de la Bucureşti tel.: + 40787898050 Post-ul Accidentul grav din Harghita cu implicarea unui microbuz de pe ruta Praga-Orhei. Doi moldoveni au murit apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Autotitățile Române și presa de peste Prut a raportat dimineață despre producerea unui accident grav în Județul Harghita, România, în care murise cel puțin doi oameni. În acel moment, nu știam că, de fapt, cei implicați în accident sunt cetățeni moldoveni. Ulterior, am aflat cu stupoare că accidentul produs pe Drumul Național 15, în raza orașului Borsec, a implicat un microbuz din Republica Moldova care se deplasa pe ruta Praga-Orhei. În urma accidentului au decedat două cetățeni moldoveni, iar alți şapte au fost internați în spitalul din orașul Toplița. În Moldova a fost creată o celulă de criză pentru elucidarea circumstanțelor accidentului rutier, informează unimedia.info. Ambasada Republicii Moldova la București este în contact permanent cu autoritățile române. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare. Informații de contact:Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, precum și Ambasada Republicii Moldova de la Bucureşti tel.: + 40787898050 Post-ul Accidentul grav din Harghita cu implicarea unui microbuz de pe ruta Praga-Orhei. Doi moldoveni au murit apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Un preot a fost judecat la 57 de ani după ce a violat și ucis o tânără care venise să se spovedească Caz cutremurător în Statele Unite! Un fost preot a fost găsit vinovat de uciderea unei regine a frumuseții de Texas, după ce aceasta a venit să se spovedească. Și mai tulburător este faptul că au trecut 57 de ani de la crima incredibilă și biserica l-a acoperit în tot acest timp pe monstrul în sutană scrie realitatea.net, cu referire la The Independent. Regina frumuseții din Texas, Irene Garza, o tânără de 25 de ani desemnată Miss All South Texas Sweetheart, a fost văzută în viață pentru ultima oară înainte de Paștele din anul 1960. A fost la biserică să se confeseze, iar după 5 zile corpul sau a fost găsit într-un canal.  Frumoasa texană era extrem de credincioasă. Într-o scrisoare din 1960 ea scria că merge la biserică în fiecare zi și că nu îi vine să creadă câtă putere și curaj primește din slujbele religioase, John Feit, preotul catolic la care a fost să se spovedească, avea pe atunci 27 de ani și, deși a fost suspectul principal, a negat orice acuzație și a fost lăsat în libertate, fiind protejat în diverse forme de biserică. Cazul tinerei a șocat pe atunci un oraș întreg. Ea a fost violată în timp ce era în comă, apoi a murit sufocată, scrie CNN. Pe atunci, era inacceptabil că un preot să comită o asemenea faptă-imaginea bisericii era impecabilă, motiv pentru care preotul a fost lăsat liber. Au trecut 57 de ani până să se facă dreptate. John Feit a fost condamnat abia acum pentru uciderea tinerei, după ce anchetatorii l-au arestat anul trecut și au reușit să îi demonstreze vinovăția. Post-ul Un preot a fost judecat la 57 de ani după ce a violat și ucis o tânără care venise să se spovedească apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Caz cutremurător în Statele Unite! Un fost preot a fost găsit vinovat de uciderea unei regine a frumuseții de Texas, după ce aceasta a venit să se spovedească. Și mai tulburător este faptul că au trecut 57 de ani de la crima incredibilă și biserica l-a acoperit în tot acest timp pe monstrul în sutană scrie realitatea.net, cu referire la The Independent. Regina frumuseții din Texas, Irene Garza, o tânără de 25 de ani desemnată Miss All South Texas Sweetheart, a fost văzută în viață pentru ultima oară înainte de Paștele din anul 1960. A fost la biserică să se confeseze, iar după 5 zile corpul sau a fost găsit într-un canal.  Frumoasa texană era extrem de credincioasă. Într-o scrisoare din 1960 ea scria că merge la biserică în fiecare zi și că nu îi vine să creadă câtă putere și curaj primește din slujbele religioase, John Feit, preotul catolic la care a fost să se spovedească, avea pe atunci 27 de ani și, deși a fost suspectul principal, a negat orice acuzație și a fost lăsat în libertate, fiind protejat în diverse forme de biserică. Cazul tinerei a șocat pe atunci un oraș întreg. Ea a fost violată în timp ce era în comă, apoi a murit sufocată, scrie CNN. Pe atunci, era inacceptabil că un preot să comită o asemenea faptă-imaginea bisericii era impecabilă, motiv pentru care preotul a fost lăsat liber. Au trecut 57 de ani până să se facă dreptate. John Feit a fost condamnat abia acum pentru uciderea tinerei, după ce anchetatorii l-au arestat anul trecut și au reușit să îi demonstreze vinovăția. Post-ul Un preot a fost judecat la 57 de ani după ce a violat și ucis o tânără care venise să se spovedească apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Un preot a fost judecat după 57 de ani de la violarea și uciderea unei tinere care venise să se spovedească Caz cutremurător în Statele Unite! Un fost preot a fost găsit vinovat de uciderea unei regine a frumuseții de Texas, după ce aceasta a venit să se spovedească. Și mai tulburător este faptul că au trecut 57 de ani de la crima incredibilă și biserica l-a acoperit în tot acest timp pe monstrul în sutană scrie realitatea.net, cu referire la The Independent. Regina frumuseții din Texas, Irene Garza, o tânără de 25 de ani desemnată Miss All South Texas Sweetheart, a fost văzută în viață pentru ultima oară înainte de Paștele din anul 1960. A fost la biserică să se confeseze, iar după 5 zile corpul sau a fost găsit într-un canal.  Frumoasa texană era extrem de credincioasă. Într-o scrisoare din 1960 ea scria că merge la biserică în fiecare zi și că nu îi vine să creadă câtă putere și curaj primește din slujbele religioase, John Feit, preotul catolic la care a fost să se spovedească, avea pe atunci 27 de ani și, deși a fost suspectul principal, a negat orice acuzație și a fost lăsat în libertate, fiind protejat în diverse forme de biserică. Cazul tinerei a șocat pe atunci un oraș întreg. Ea a fost violată în timp ce era în comă, apoi a murit sufocată, scrie CNN. Pe atunci, era inacceptabil că un preot să comită o asemenea faptă-imaginea bisericii era impecabilă, motiv pentru care preotul a fost lăsat liber. Au trecut 57 de ani până să se facă dreptate. John Feit a fost condamnat abia acum pentru uciderea tinerei, după ce anchetatorii l-au arestat anul trecut și au reușit să îi demonstreze vinovăția. Post-ul Un preot a fost judecat după 57 de ani de la violarea și uciderea unei tinere care venise să se spovedească apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Caz cutremurător în Statele Unite! Un fost preot a fost găsit vinovat de uciderea unei regine a frumuseții de Texas, după ce aceasta a venit să se spovedească. Și mai tulburător este faptul că au trecut 57 de ani de la crima incredibilă și biserica l-a acoperit în tot acest timp pe monstrul în sutană scrie realitatea.net, cu referire la The Independent. Regina frumuseții din Texas, Irene Garza, o tânără de 25 de ani desemnată Miss All South Texas Sweetheart, a fost văzută în viață pentru ultima oară înainte de Paștele din anul 1960. A fost la biserică să se confeseze, iar după 5 zile corpul sau a fost găsit într-un canal.  Frumoasa texană era extrem de credincioasă. Într-o scrisoare din 1960 ea scria că merge la biserică în fiecare zi și că nu îi vine să creadă câtă putere și curaj primește din slujbele religioase, John Feit, preotul catolic la care a fost să se spovedească, avea pe atunci 27 de ani și, deși a fost suspectul principal, a negat orice acuzație și a fost lăsat în libertate, fiind protejat în diverse forme de biserică. Cazul tinerei a șocat pe atunci un oraș întreg. Ea a fost violată în timp ce era în comă, apoi a murit sufocată, scrie CNN. Pe atunci, era inacceptabil că un preot să comită o asemenea faptă-imaginea bisericii era impecabilă, motiv pentru care preotul a fost lăsat liber. Au trecut 57 de ani până să se facă dreptate. John Feit a fost condamnat abia acum pentru uciderea tinerei, după ce anchetatorii l-au arestat anul trecut și au reușit să îi demonstreze vinovăția. Post-ul Un preot a fost judecat după 57 de ani de la violarea și uciderea unei tinere care venise să se spovedească apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Fetița din Ialoveni dată dispărută, a fost găsită! Fetița în vârstă de 13 ani din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută pe 5 decembrie și timp de câteva zile nu s-a știut nimic de ea. Din fericire, fetița a fost găsită. Informația a fost confirmată de către Inspectoratul de Poliție din Ialoveni. „În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Ialoveni în conlucrare cu locuitorii din Văsieni, astăzi 9 decembrie 2017, minora Rusu Nicoleta a fost găsită. Actualmente i se acordă consiliere psihologică calificată. Aducem mulțumiri tuturor celor care s-au implicat activ în vederea depistării minorei dispărute la data de 5 decembrie 2017”, anunță IP Ialoveni, potrivit stirilocale.md. Post-ul Fetița din Ialoveni dată dispărută, a fost găsită! apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Fetița în vârstă de 13 ani din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută pe 5 decembrie și timp de câteva zile nu s-a știut nimic de ea. Din fericire, fetița a fost găsită. Informația a fost confirmată de către Inspectoratul de Poliție din Ialoveni. „În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Ialoveni în conlucrare cu locuitorii din Văsieni, astăzi 9 decembrie 2017, minora Rusu Nicoleta a fost găsită. Actualmente i se acordă consiliere psihologică calificată. Aducem mulțumiri tuturor celor care s-au implicat activ în vederea depistării minorei dispărute la data de 5 decembrie 2017”, anunță IP Ialoveni, potrivit stirilocale.md. Post-ul Fetița din Ialoveni dată dispărută, a fost găsită! apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
În Moldova a fost înregistrat primul caz de gripă din acest sezon. Care sunt simptomele bolii? Gripa este o boala infecțioasă contagioasă acută, cu un debut brusc şi violent, cu febra înaltă, tuse, dureri musculare, dureri de cap, semne de intoxicație care prevalează în raport cu cele catarale, cum ar fi secrețiile nazale abundente, durerea de gât. Febra poate dura de la 3 la 5 zile. După vindecare este posibil ca semnele de slăbiciune generală şi oboseală, tusea să mai dureze până la 3 săptămâni. Virusul pătrunde în corp prin mucoasa nasului şi a gâtului. La 1-4 zile după infectare apar primele simptome de boală. Gripa se răspândeşte rapid în rândul populaţiei, mai ales în locurile aglomerate, iar sezonul epidemiilor este înregistrat iarna şi primăvara devreme, până în luna martie. Primul caz de gripă din acest sezon a fost înregistrat în raionul Râşcani. Potrivit medicilor de la Centru Naţional de Sănătate Publică, pacientul a fost tratat acasă, menționează publika.md. Daca te-ai îmbolnăvit, stai acasă. Nu merge la serviciu, la școală sau în alte locuri publice, pentru a minimiza riscul transmiterii virusului altor persoane. Acoperă-ţi gura şi nasul cu o batistă sau cu un şerveţel, când strănuţi sau tuşeşti. Spală-te des pe mâini, vei reduce riscul contactării mucoasei cavităţii bucale, nasului şi ochilor cu virusul prezent pe tegumente, întrucât virusurile se pot răspândi şi prin contact indirect, nu doar prin particulele de aer ce ajung în nas sau gură.   Tratament specific pentru răceală şi gripă nu există. Bolnavul are nevoie de odihnă la pat, în special pe durata febrei, consum de lichide, ceauri, sucuri de fructe, pentru a rehidrata organismul, alimentaţie bogată în vitamine, ceaiuri cu lămâie, zmeură, măceş, miere de albine, multe fructe şi legume. Medicamentele se folosesc la indicaţia medicului sau a farmacistului. Preparatele cu acțiune antivirală sunt eficiente doar din primele ore de administratre. Cea mai sigură metodă de prevenire a gripei este vaccinarea. În acest an, Moldova a primit un lot de 200.000 de doze de vaccinuri, care au fost deja administrate pacienţilor din toată ţara. Post-ul În Moldova a fost înregistrat primul caz de gripă din acest sezon. Care sunt simptomele bolii? apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
Gripa este o boala infecțioasă contagioasă acută, cu un debut brusc şi violent, cu febra înaltă, tuse, dureri musculare, dureri de cap, semne de intoxicație care prevalează în raport cu cele catarale, cum ar fi secrețiile nazale abundente, durerea de gât. Febra poate dura de la 3 la 5 zile. După vindecare este posibil ca semnele de slăbiciune generală şi oboseală, tusea să mai dureze până la 3 săptămâni. Virusul pătrunde în corp prin mucoasa nasului şi a gâtului. La 1-4 zile după infectare apar primele simptome de boală. Gripa se răspândeşte rapid în rândul populaţiei, mai ales în locurile aglomerate, iar sezonul epidemiilor este înregistrat iarna şi primăvara devreme, până în luna martie. Primul caz de gripă din acest sezon a fost înregistrat în raionul Râşcani. Potrivit medicilor de la Centru Naţional de Sănătate Publică, pacientul a fost tratat acasă, menționează publika.md. Daca te-ai îmbolnăvit, stai acasă. Nu merge la serviciu, la școală sau în alte locuri publice, pentru a minimiza riscul transmiterii virusului altor persoane. Acoperă-ţi gura şi nasul cu o batistă sau cu un şerveţel, când strănuţi sau tuşeşti. Spală-te des pe mâini, vei reduce riscul contactării mucoasei cavităţii bucale, nasului şi ochilor cu virusul prezent pe tegumente, întrucât virusurile se pot răspândi şi prin contact indirect, nu doar prin particulele de aer ce ajung în nas sau gură.   Tratament specific pentru răceală şi gripă nu există. Bolnavul are nevoie de odihnă la pat, în special pe durata febrei, consum de lichide, ceauri, sucuri de fructe, pentru a rehidrata organismul, alimentaţie bogată în vitamine, ceaiuri cu lămâie, zmeură, măceş, miere de albine, multe fructe şi legume. Medicamentele se folosesc la indicaţia medicului sau a farmacistului. Preparatele cu acțiune antivirală sunt eficiente doar din primele ore de administratre. Cea mai sigură metodă de prevenire a gripei este vaccinarea. În acest an, Moldova a primit un lot de 200.000 de doze de vaccinuri, care au fost deja administrate pacienţilor din toată ţara. Post-ul În Moldova a fost înregistrat primul caz de gripă din acest sezon. Care sunt simptomele bolii? apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Natalia Cheptene a evitat un accident grav în trafic. Iată ce i-a făcut un șofer nervos În urmă cu ceva timp, prezentatoarea Tv a fost ținta unei șicane în trafic. Incidentul s-a produs pe strada Alba-Iulia din Capitală. În materialul video înregistrat se poate observa conflictul dintre conducătorii automobilelor Mazda CX 5 și Dacia Logan, care s-a iscat pe traseu. La volanul mașinii Mazda CX 5 s-a aflat prezentatoarea TV Natalia Cheptene. După ce video-ul cu pricina a apărut pe internet, prezentatoarea TV a ținut să dea explicații cu privire la incident. Se pare că totul s-a produs din cauza unui șofer de taxi, nervos, mai puțin îngăduitor, care a complicat situația în trafic, și mai mult, motiv pentru care prezentatoarea TV a fost nevoită ulterior să încalce regulile de circulație. Iată ce a dezvăluit jurnalista: ,,Ce s-a întâmplat de fapt, pănă la cele văzute în materialul video: conducând pe banda laterală din stânga, am decis să trec pe cea din mijloc, având în vedere că, la intersectie, mașinile din fața mea virau la stânga. Arătând semnalul, am făcut manevra, fapt ce l-a indignat din cale-afară pe șoferul unei mașini Dacia care circula, în urma mea, pe banda din mijloc. A început să claxoneze, m-a depășit în viteză pe partea din dreapta, apoi a frânat brusc. În rest, totul se vede în video. Pur și simplu, am încercat să evit provocarea șoferului de taxi, dar acțiunile sale m-au obligat să mă încadrez pe banda opusă. Recunosc, în aceste circumstanțe s-a creat o situație de risc, am încălcat regulile de circulatie, motiv pentru care regret foarte mult. Precum și pentru faptul că nu aveam un înregisrator video în mașină, întrucât după cele întâmplate aș fi vrut să merg la poliție, însă fără dovezi video ar fi fost greu să demonstrez toate detaliile celor întâmplate. În plus, nu am reținut numerele automobilului Dacia. Sunt pregătită să plătesc amenda și îmi aduc scuzele de rigoare tuturor participanților la trafic. După ce am vizionat videoclipul și am văzut, din profil, ce s-a întâmplat, m-a simțit jenată pentru acțiunile mele și pentru faptul că nu am reușit să reacționez corect la provocarea unui șofer de taxi în trafic”, a scris Natalia Cheptene pe facebook, pentru a explica de fapt cum au stat lucrurile. sursa video: Facebook/StopHam Moldova Post-ul Natalia Cheptene a evitat un accident grav în trafic. Iată ce i-a făcut un șofer nervos apare prima dată în Unica.md.
2 zile
Unica.md / Publicat acum 2 zile
În urmă cu ceva timp, prezentatoarea Tv a fost ținta unei șicane în trafic. Incidentul s-a produs pe strada Alba-Iulia din Capitală. În materialul video înregistrat se poate observa conflictul dintre conducătorii automobilelor Mazda CX 5 și Dacia Logan, care s-a iscat pe traseu. La volanul mașinii Mazda CX 5 s-a aflat prezentatoarea TV Natalia Cheptene. După ce video-ul cu pricina a apărut pe internet, prezentatoarea TV a ținut să dea explicații cu privire la incident. Se pare că totul s-a produs din cauza unui șofer de taxi, nervos, mai puțin îngăduitor, care a complicat situația în trafic, și mai mult, motiv pentru care prezentatoarea TV a fost nevoită ulterior să încalce regulile de circulație. Iată ce a dezvăluit jurnalista: ,,Ce s-a întâmplat de fapt, pănă la cele văzute în materialul video: conducând pe banda laterală din stânga, am decis să trec pe cea din mijloc, având în vedere că, la intersectie, mașinile din fața mea virau la stânga. Arătând semnalul, am făcut manevra, fapt ce l-a indignat din cale-afară pe șoferul unei mașini Dacia care circula, în urma mea, pe banda din mijloc. A început să claxoneze, m-a depășit în viteză pe partea din dreapta, apoi a frânat brusc. În rest, totul se vede în video. Pur și simplu, am încercat să evit provocarea șoferului de taxi, dar acțiunile sale m-au obligat să mă încadrez pe banda opusă. Recunosc, în aceste circumstanțe s-a creat o situație de risc, am încălcat regulile de circulatie, motiv pentru care regret foarte mult. Precum și pentru faptul că nu aveam un înregisrator video în mașină, întrucât după cele întâmplate aș fi vrut să merg la poliție, însă fără dovezi video ar fi fost greu să demonstrez toate detaliile celor întâmplate. În plus, nu am reținut numerele automobilului Dacia. Sunt pregătită să plătesc amenda și îmi aduc scuzele de rigoare tuturor participanților la trafic. După ce am vizionat videoclipul și am văzut, din profil, ce s-a întâmplat, m-a simțit jenată pentru acțiunile mele și pentru faptul că nu am reușit să reacționez corect la provocarea unui șofer de taxi în trafic”, a scris Natalia Cheptene pe facebook, pentru a explica de fapt cum au stat lucrurile. sursa video: Facebook/StopHam Moldova Post-ul Natalia Cheptene a evitat un accident grav în trafic. Iată ce i-a făcut un șofer nervos apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
„Povestea de iarnă” prima colecţie de haine pentru copii by Veronica Croitoru În ajunul sărbătorilor de iarnă, designerul Veronica Croitoru a venit cu o surpriză frumoasă pentru cei mici. Meşteriţa a lansat colecţia de haine, creată doar pentru copii, pe care a intitulat-o „Povestea de iarnă”. Noua colecţie marchează dorinţa Veronicăi de a se extinde şi de a cuceri noi obiective în ţara noastră, mai ales că a început şi perioada sărbătorilor de iarnă. Emoţionată, designerul ne-a mărturisit că a lucrat la această colecţie de iarnă, aproape două săptămâni fără odihnă, însă spune ea, că rezultatul şi zâmbetele copiilor a meritat cu desăvârşire munca depusă. „De mai mult timp creez seturi mamă-fiica, astfel am îndrăgit să fac rochițe pentru fetițe. Această colecție, e o dorință de a mea de ceva timp, așa că am lăsat totul într-o parte și am început să lucrez la ea. Desigur nu doar fetițele vor să fie frumoase de Revelion, dar și băieții! Am ales să fac ţinute pentru copii de vârsta preșcolară, mai ales că se apropie matineele, iar părinții sunt în căutarea unor ținute originale, pentru picii lor cu tematica sarbatorilor de iarnă. În comparație, cu hainele create pentru maturi, aici e nevoie de mai multă răbdare. Însă, lucrul cu copii este de nedescris. Acest timp petrecut cu ei mi-a adus multe amintiri din copilarie și o euforie mai mare a sărbătorilor ce se apropie.” Veronica a realizat şi un shooting foto cu noile sale creaţii de poveste unde picii au fost adevărate modele. Mai jos, le poţi admira şi tu!  Post-ul „Povestea de iarnă” prima colecţie de haine pentru copii by Veronica Croitoru apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
În ajunul sărbătorilor de iarnă, designerul Veronica Croitoru a venit cu o surpriză frumoasă pentru cei mici. Meşteriţa a lansat colecţia de haine, creată doar pentru copii, pe care a intitulat-o „Povestea de iarnă”. Noua colecţie marchează dorinţa Veronicăi de a se extinde şi de a cuceri noi obiective în ţara noastră, mai ales că a început şi perioada sărbătorilor de iarnă. Emoţionată, designerul ne-a mărturisit că a lucrat la această colecţie de iarnă, aproape două săptămâni fără odihnă, însă spune ea, că rezultatul şi zâmbetele copiilor a meritat cu desăvârşire munca depusă. „De mai mult timp creez seturi mamă-fiica, astfel am îndrăgit să fac rochițe pentru fetițe. Această colecție, e o dorință de a mea de ceva timp, așa că am lăsat totul într-o parte și am început să lucrez la ea. Desigur nu doar fetițele vor să fie frumoase de Revelion, dar și băieții! Am ales să fac ţinute pentru copii de vârsta preșcolară, mai ales că se apropie matineele, iar părinții sunt în căutarea unor ținute originale, pentru picii lor cu tematica sarbatorilor de iarnă. În comparație, cu hainele create pentru maturi, aici e nevoie de mai multă răbdare. Însă, lucrul cu copii este de nedescris. Acest timp petrecut cu ei mi-a adus multe amintiri din copilarie și o euforie mai mare a sărbătorilor ce se apropie.” Veronica a realizat şi un shooting foto cu noile sale creaţii de poveste unde picii au fost adevărate modele. Mai jos, le poţi admira şi tu!  Post-ul „Povestea de iarnă” prima colecţie de haine pentru copii by Veronica Croitoru apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Accidentul groaznic de pe traseul Chișinău-Leușeni: cei doi pasageri erau soț și soție și se pregăteau de nuntă Un grav accident s-a produs azi dimineață pe traseul Chișinău-Leușeni și a curmat viețile a doi oameni, aflați în floarea vârstei. Potrivit poliției, cei doi pasageri erau soț și soție. Bărbatul avea 40 de ani, iar femeia, 39. Mașina în care circulau cei doi, însoțiți de un alt cuplu care a ajuns în stare gravă la spital, s-a făcut zob după ce s-a tamponat violent cu un camion, scrie unimedia.info. Potrivit surselor, soții decedați se pregăteau de nuntă, întrucât urmau să le fie nași celorlalți doi pasageri aflați în mașină. Datele preliminare arată că vinovat de accident se face șoferul Skodei, care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu camionul care transporta motorină. Post-ul Accidentul groaznic de pe traseul Chișinău-Leușeni: cei doi pasageri erau soț și soție și se pregăteau de nuntă apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Un grav accident s-a produs azi dimineață pe traseul Chișinău-Leușeni și a curmat viețile a doi oameni, aflați în floarea vârstei. Potrivit poliției, cei doi pasageri erau soț și soție. Bărbatul avea 40 de ani, iar femeia, 39. Mașina în care circulau cei doi, însoțiți de un alt cuplu care a ajuns în stare gravă la spital, s-a făcut zob după ce s-a tamponat violent cu un camion, scrie unimedia.info. Potrivit surselor, soții decedați se pregăteau de nuntă, întrucât urmau să le fie nași celorlalți doi pasageri aflați în mașină. Datele preliminare arată că vinovat de accident se face șoferul Skodei, care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu camionul care transporta motorină. Post-ul Accidentul groaznic de pe traseul Chișinău-Leușeni: cei doi pasageri erau soț și soție și se pregăteau de nuntă apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Fii Moş Crăciun pentru cei mai nevoiaşi ca tine. A început campania de caritate „Surpriza din cutie” Fundația de binefacere Caritas Moldova a lansat campania de caritate „Surpriza din Cutie” care se va desfășura în perioada 1 – 20 decembrie, când poți face fapte bune pentru un copil nevoiaș! Dacă eşti părinte, te invităm să te alături în Campania „Surpriza din cutie”, implicând piciul tău în crearea unui cadou de Crăciun pentru un copil nevoiaș. Aşadar, ai nevoie de o cutie goală, pe care o poţi decora frumos, în care să aranjezi cu grijă cadourile oferite unui copil (la alegere, fata sau băiat de vârsta cuprinsă între 2 – 13 ani). Poţi dărui jucării, hăinuțe, rechizite școlare, dulciuri neperisabile – potrivite vârstei și sexului copilului ales.Poţi aduce „Surpriza din Cutie” la unul din punctele de colectare, la Centrul Social Caritas Moldova sau la oricare filială „Sebo.md” din Chişinău, oraşul Bălți, Ceadîr-Lunga sau oraşul Edineț. Scopul Campaniei este colectarea cadourilor și distribuirea lor către 100 de copii social vulnerabili din Chișinău.Iată adresele unde poţi aduce cadourile: CENTRUL SOCIAL CARITAS MOLDOVA: Chișinău, str. Gh. Asachi 30/1, MD – 2028. FILIALELE SEBO.MD: Chișinău – str. Alba Iulia 184/2, MD-2071 Chișinău – str. Ceucari Nr. 2, MD-2004 Chișinău – bd. Dacia 21/6, MD-2043 Chișinău – str. Hâncești 53, MD-2028 Chișinău – str. Ion Creangă 78, MD-2051 Chișinău – str. Ion Dumeniuc 12, MD-2075 Chișinău – str. Kiev 11, MD-2068 Chișinău – str. Mitropolit Varlaam 63/23, MD-2001 Chișinău – str. Tighina 55, MD-2001 Chișinău – str. Calea Ieșilor 3/2, MD-2004 Edineț – str. Independenţei 67/2, MD-4601 Bălți – str. Feroviarelor 18, MD-3128, Ceadîr Lunga – str. Lenin, 79, MD-6101Ai nevoie de: o cutie; hârtie de împachetat cadouri; foarfecă/cutter;  timp și/sau bani pentru a cumpăra lucrurile pe care vrei să le dăruiești unui copil de vârsta și genul ales de tine. Ce să pui în cutie? Mai jos, îţi oferi câteva sugestii: 1. dulciuri (ex. ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex. banane, portocale, iaurt) 2. articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva 3. jucării potrivite pentru vârsta si sexul copilului 4.  produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș 5.  felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (ești liber sa pui datele tale de contact și să păstrați legătura în continuare) 6.  articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă, ciorapi groși, mânuși sau orice altceva de acest fel 7. orice alt cadou de care știți ca s-ar bucura copiii voștri sau de care v-ați fi bucurat voi daca erați in locul lor Termen limită și grija la conținut – Poţi pune în cutie tot ce intră, ce vrei și ce crezi că îi trebuie unui copil de vârsta și sexul pentru care ai pe inimă să cumperi ceva. Dacă ai aleas o grupă de vârstă și genul copilului pentru care te gândeşti să faci cutia, încearcă să sortezi produsele, ca să poate fi folosite când sunt primite (mărimi corespunzătoare la hăinuțe etc). – Nu pune în cutii lucruri pe care nu ţi-ar plăcea nici ţie să le primeşti. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaștem cu toții: se aruncă la gunoi. Fă un cadou așa cum ți-ar place să-l primești și tu, nu fă curățenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e “de aruncat”. – Te rugăm să nu pui alimente perisabile (ex. portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface în timpul manipulării (ex. compot de casă în borcan de sticlă). Nu lipii capacele pe cutii, le vom lipi la momentul în care vii cu ele, când vom lipi și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ai pregătit cutia/cutiile. Post-ul Fii Moş Crăciun pentru cei mai nevoiaşi ca tine. A început campania de caritate „Surpriza din cutie” apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Fundația de binefacere Caritas Moldova a lansat campania de caritate „Surpriza din Cutie” care se va desfășura în perioada 1 – 20 decembrie, când poți face fapte bune pentru un copil nevoiaș! Dacă eşti părinte, te invităm să te alături în Campania „Surpriza din cutie”, implicând piciul tău în crearea unui cadou de Crăciun pentru un copil nevoiaș. Aşadar, ai nevoie de o cutie goală, pe care o poţi decora frumos, în care să aranjezi cu grijă cadourile oferite unui copil (la alegere, fata sau băiat de vârsta cuprinsă între 2 – 13 ani). Poţi dărui jucării, hăinuțe, rechizite școlare, dulciuri neperisabile – potrivite vârstei și sexului copilului ales.Poţi aduce „Surpriza din Cutie” la unul din punctele de colectare, la Centrul Social Caritas Moldova sau la oricare filială „Sebo.md” din Chişinău, oraşul Bălți, Ceadîr-Lunga sau oraşul Edineț. Scopul Campaniei este colectarea cadourilor și distribuirea lor către 100 de copii social vulnerabili din Chișinău.Iată adresele unde poţi aduce cadourile: CENTRUL SOCIAL CARITAS MOLDOVA: Chișinău, str. Gh. Asachi 30/1, MD – 2028. FILIALELE SEBO.MD: Chișinău – str. Alba Iulia 184/2, MD-2071 Chișinău – str. Ceucari Nr. 2, MD-2004 Chișinău – bd. Dacia 21/6, MD-2043 Chișinău – str. Hâncești 53, MD-2028 Chișinău – str. Ion Creangă 78, MD-2051 Chișinău – str. Ion Dumeniuc 12, MD-2075 Chișinău – str. Kiev 11, MD-2068 Chișinău – str. Mitropolit Varlaam 63/23, MD-2001 Chișinău – str. Tighina 55, MD-2001 Chișinău – str. Calea Ieșilor 3/2, MD-2004 Edineț – str. Independenţei 67/2, MD-4601 Bălți – str. Feroviarelor 18, MD-3128, Ceadîr Lunga – str. Lenin, 79, MD-6101Ai nevoie de: o cutie; hârtie de împachetat cadouri; foarfecă/cutter;  timp și/sau bani pentru a cumpăra lucrurile pe care vrei să le dăruiești unui copil de vârsta și genul ales de tine. Ce să pui în cutie? Mai jos, îţi oferi câteva sugestii: 1. dulciuri (ex. ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex. banane, portocale, iaurt) 2. articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva 3. jucării potrivite pentru vârsta si sexul copilului 4.  produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș 5.  felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (ești liber sa pui datele tale de contact și să păstrați legătura în continuare) 6.  articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă, ciorapi groși, mânuși sau orice altceva de acest fel 7. orice alt cadou de care știți ca s-ar bucura copiii voștri sau de care v-ați fi bucurat voi daca erați in locul lor Termen limită și grija la conținut – Poţi pune în cutie tot ce intră, ce vrei și ce crezi că îi trebuie unui copil de vârsta și sexul pentru care ai pe inimă să cumperi ceva. Dacă ai aleas o grupă de vârstă și genul copilului pentru care te gândeşti să faci cutia, încearcă să sortezi produsele, ca să poate fi folosite când sunt primite (mărimi corespunzătoare la hăinuțe etc). – Nu pune în cutii lucruri pe care nu ţi-ar plăcea nici ţie să le primeşti. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaștem cu toții: se aruncă la gunoi. Fă un cadou așa cum ți-ar place să-l primești și tu, nu fă curățenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e “de aruncat”. – Te rugăm să nu pui alimente perisabile (ex. portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface în timpul manipulării (ex. compot de casă în borcan de sticlă). Nu lipii capacele pe cutii, le vom lipi la momentul în care vii cu ele, când vom lipi și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ai pregătit cutia/cutiile. Post-ul Fii Moş Crăciun pentru cei mai nevoiaşi ca tine. A început campania de caritate „Surpriza din cutie” apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Ivanţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită specialist în Nail-Art În fiecare sezon, tendinţele în Nail-Art se schimbă, apar noi idei şi modele. Manichiura este un detaliu foarte important, atunci când vine vorba despre frumuseţea unei femei. Cu ajutorul unghiilor îngrijite, orice doamnă sau domnişoară îşi poate completa ţinuta şi crea propriul stil. În acest sens, Ina Ivanţoc îţi vine în ajutor, când vine vorba de îngrijirea unghiuţelor tale şi alegerea modelului perfect de manichiură. Tânăra specialistă, suţine că femeile, ar trebui să poarte manichiura care să le reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu este neapărat să fie ales cel mai sofisticat model. Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon rece, recomandate de nail artistă: Manichiura french – pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazie pentru care îți pregătești unghiuţele. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, french-ul te va salva în ambele situații. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele.Roşu în toate nuanţele lui – reprezintă stilul classic din toate timpurile. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, roşu este cea mai actuală nuanţă care poate fi completată cu sclipici şi paiete, pentru a oferi manichiurii tale un plus de strălucire!Manichiura în culoarea gri – chiar dacă te gândeşti la această culoare ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment. Această nuanţă este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv, să nu-i dai o şansă acestei culori care transfromă aspectul unghiilor şi le conferă o notă de eleganţă.Manichiura în culoarea liliacului – nunaţele de roz şi fucsia care erau la mare căutare în vara trecută, acum se transforma în cele de liliac, care poate fi completate cu nuanţe de contrast, precum şi nuanţe pastelate.Impremeu de marmură – aici apelezi la texturile naturale care au devenit actuale în acest sezon rece. Cele mai des folosite combinaţii de culori sunt: negru, alb, gri şi bleu.Culori închise şi nude – chiar dacă este dificil să renunţăm la nuanţele deschise, totuşi cea mai folosită va fi culoarea inchisă, aproape negru, pe care o putem folosi sub orice formă: de la imprimeuri florale, figure geometrice la frech-ul classic, pe care le combin cu culori deschise doar pentru contrast. Manichiura mată – şi în acest sezon unghiile mate sunt în trend. Ele au cucerit inimile multor femei prin efectul lor deosebit, dar şi diversitatea cu care pot fi realizate. Dacă pui în aplicare fantezia, poţi obţine adevărate opere de artă.Cu pietre şi sclipici – Da! Se mai poartă, mai ales că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Unghiile cu sclipi, folie sau pietre îţi vor completa perfect ţinuta de Revelion sau Crăciun, având rolul unei scumpe bijuterii care va da strălucire întregului tău look.În orice sezon manichiura include în sine foarte multe tendinţe, de aceea este foarte important sa-ţi găseşti modelul de manichiură care te reprezintă. Pentru a purta un design original poţi apela cu încredere la specialistul în Nail-Art Ina Ivanţoc sau să accesezi pagina sa de facebook AICI. Post-ul Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Ivanţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
specialist în Nail-Art În fiecare sezon, tendinţele în Nail-Art se schimbă, apar noi idei şi modele. Manichiura este un detaliu foarte important, atunci când vine vorba despre frumuseţea unei femei. Cu ajutorul unghiilor îngrijite, orice doamnă sau domnişoară îşi poate completa ţinuta şi crea propriul stil. În acest sens, Ina Ivanţoc îţi vine în ajutor, când vine vorba de îngrijirea unghiuţelor tale şi alegerea modelului perfect de manichiură. Tânăra specialistă, suţine că femeile, ar trebui să poarte manichiura care să le reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu este neapărat să fie ales cel mai sofisticat model. Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon rece, recomandate de nail artistă: Manichiura french – pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazie pentru care îți pregătești unghiuţele. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, french-ul te va salva în ambele situații. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele.Roşu în toate nuanţele lui – reprezintă stilul classic din toate timpurile. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, roşu este cea mai actuală nuanţă care poate fi completată cu sclipici şi paiete, pentru a oferi manichiurii tale un plus de strălucire!Manichiura în culoarea gri – chiar dacă te gândeşti la această culoare ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment. Această nuanţă este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv, să nu-i dai o şansă acestei culori care transfromă aspectul unghiilor şi le conferă o notă de eleganţă.Manichiura în culoarea liliacului – nunaţele de roz şi fucsia care erau la mare căutare în vara trecută, acum se transforma în cele de liliac, care poate fi completate cu nuanţe de contrast, precum şi nuanţe pastelate.Impremeu de marmură – aici apelezi la texturile naturale care au devenit actuale în acest sezon rece. Cele mai des folosite combinaţii de culori sunt: negru, alb, gri şi bleu.Culori închise şi nude – chiar dacă este dificil să renunţăm la nuanţele deschise, totuşi cea mai folosită va fi culoarea inchisă, aproape negru, pe care o putem folosi sub orice formă: de la imprimeuri florale, figure geometrice la frech-ul classic, pe care le combin cu culori deschise doar pentru contrast. Manichiura mată – şi în acest sezon unghiile mate sunt în trend. Ele au cucerit inimile multor femei prin efectul lor deosebit, dar şi diversitatea cu care pot fi realizate. Dacă pui în aplicare fantezia, poţi obţine adevărate opere de artă.Cu pietre şi sclipici – Da! Se mai poartă, mai ales că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Unghiile cu sclipi, folie sau pietre îţi vor completa perfect ţinuta de Revelion sau Crăciun, având rolul unei scumpe bijuterii care va da strălucire întregului tău look.În orice sezon manichiura include în sine foarte multe tendinţe, de aceea este foarte important sa-ţi găseşti modelul de manichiură care te reprezintă. Pentru a purta un design original poţi apela cu încredere la specialistul în Nail-Art Ina Ivanţoc sau să accesezi pagina sa de facebook AICI. Post-ul Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Ivanţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Invaţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită specialist în Nail-Art În fiecare sezon, tendinţele în Nail-Art se schimbă, apar noi idei şi modele. Manichiura este un detaliu foarte important, atunci când vine vorba despre frumuseţea unei femei. Cu ajutorul unghiilor îngrijite, orice doamnă sau domnişoară îşi poate completa ţinuta şi crea propriul stil. În acest sens, Ina Invaţoc îţi vine în ajutor, când vine vorba de îngrijirea unghiuţelor tale şi alegerea modelului perfect de manichiură. Tânăra specialistă, suţine că femeile, ar trebui să poarte manichiura care să le reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu este neapărat să fie ales cel mai sofisticat model. Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon rece, recomandate de nail artistă: Manichiura french – pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazie pentru care îți pregătești unghiuţele. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, french-ul te va salva în ambele situații. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele. Roşu în toate nuanţele lui – reprezintă stilul classic din toate timpurile. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, roşu este cea mai actuală nuanţă care poate fi completată cu sclipici şi paiete, pentru a oferi manichiurii tale un plus de strălucire!Manichiura în culoarea gri – chiar dacă te gândeşti la această culoare ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment. Această nuanţă este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv, să nu-i dai o şansă acestei culori care transfromă aspectul unghiilor şi le conferă o notă de eleganţă. Manichiura în culoarea liliacului – nunaţele de roz şi fucsia care erau la mare căutare în vara trecută, acum se transforma în cele de liliac, care poate fi completate cu nuanţe de contrast, precum şi nuanţe pastelate. Impremeu de marmură – aici apelezi la texturile naturale care au devenit actuale în acest sezon rece. Cele mai des folosite combinaţii de culori sunt: negru, alb, gri şi bleu. Culori închise şi nude – chiar dacă este dificil să renunţăm la nuanţele deschise, totuşi cea mai folosită va fi culoarea inchisă, aproape negru, pe care o putem folosi sub orice formă: de la imprimeuri florale, figure geometrice la frech-ul classic, pe care le combin cu culori deschise doar pentru contrast. Manichiura mată – şi în acest sezon unghiile mate sunt în trend. Ele au cucerit inimile multor femei prin efectul lor deosebit, dar şi diversitatea cu care pot fi realizate. Dacă pui în aplicare fantezia, poţi obţine adevărate opere de artă.Cu pietre şi sclipici – Da! Se mai poartă, mai ales că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Unghiile cu sclipi, folie sau pietre îţi vor completa perfect ţinuta de Revelion sau Crăciun, având rolul unei scumpe bijuterii care va da strălucire întregului tău look. În orice sezon manichiura include în sine foarte multe tendinţe, de aceea este foarte important sa-ţi găseşti modelul de manichiură care te reprezintă. Pentru a purta un design original poţi apela cu încredere la specialistul în Nail-Art Ina Invaţoc sau să accesezi pagina sa de facebook AICI. Post-ul Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Invaţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
specialist în Nail-Art În fiecare sezon, tendinţele în Nail-Art se schimbă, apar noi idei şi modele. Manichiura este un detaliu foarte important, atunci când vine vorba despre frumuseţea unei femei. Cu ajutorul unghiilor îngrijite, orice doamnă sau domnişoară îşi poate completa ţinuta şi crea propriul stil. În acest sens, Ina Invaţoc îţi vine în ajutor, când vine vorba de îngrijirea unghiuţelor tale şi alegerea modelului perfect de manichiură. Tânăra specialistă, suţine că femeile, ar trebui să poarte manichiura care să le reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu este neapărat să fie ales cel mai sofisticat model. Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon rece, recomandate de nail artistă: Manichiura french – pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazie pentru care îți pregătești unghiuţele. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, french-ul te va salva în ambele situații. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele. Roşu în toate nuanţele lui – reprezintă stilul classic din toate timpurile. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, roşu este cea mai actuală nuanţă care poate fi completată cu sclipici şi paiete, pentru a oferi manichiurii tale un plus de strălucire!Manichiura în culoarea gri – chiar dacă te gândeşti la această culoare ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment. Această nuanţă este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv, să nu-i dai o şansă acestei culori care transfromă aspectul unghiilor şi le conferă o notă de eleganţă. Manichiura în culoarea liliacului – nunaţele de roz şi fucsia care erau la mare căutare în vara trecută, acum se transforma în cele de liliac, care poate fi completate cu nuanţe de contrast, precum şi nuanţe pastelate. Impremeu de marmură – aici apelezi la texturile naturale care au devenit actuale în acest sezon rece. Cele mai des folosite combinaţii de culori sunt: negru, alb, gri şi bleu. Culori închise şi nude – chiar dacă este dificil să renunţăm la nuanţele deschise, totuşi cea mai folosită va fi culoarea inchisă, aproape negru, pe care o putem folosi sub orice formă: de la imprimeuri florale, figure geometrice la frech-ul classic, pe care le combin cu culori deschise doar pentru contrast. Manichiura mată – şi în acest sezon unghiile mate sunt în trend. Ele au cucerit inimile multor femei prin efectul lor deosebit, dar şi diversitatea cu care pot fi realizate. Dacă pui în aplicare fantezia, poţi obţine adevărate opere de artă.Cu pietre şi sclipici – Da! Se mai poartă, mai ales că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Unghiile cu sclipi, folie sau pietre îţi vor completa perfect ţinuta de Revelion sau Crăciun, având rolul unei scumpe bijuterii care va da strălucire întregului tău look. În orice sezon manichiura include în sine foarte multe tendinţe, de aceea este foarte important sa-ţi găseşti modelul de manichiură care te reprezintă. Pentru a purta un design original poţi apela cu încredere la specialistul în Nail-Art Ina Invaţoc sau să accesezi pagina sa de facebook AICI. Post-ul Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Invaţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Ana Munteanu merge în finala concursului Vocea României Moldoveanca Ana Munteanu a cucerit ieri seara publicul din România cu vocea sa puternică şi merge în finală de la Vocea României. Seara a fost destul de emoţionantă pentru unica moldoveancă rămasă în concurs. Publicul a fost cel, care au hotărât să o trimită pe Ana din echipa lui Smiley direct în finală. Tânăra a interpretat piesa „I’d Rather Go Blind”şi a ajuns la inimile românilor. „Ana Munteanu a venit ca o tornadă în Vocea României. Cred că Ana ar putea să redea senzații grele.” a spus Smiley. Vinerea viitoare se va da marea bătălie pentru titlu „Vocea României”. Post-ul Ana Munteanu merge în finala concursului Vocea României apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Moldoveanca Ana Munteanu a cucerit ieri seara publicul din România cu vocea sa puternică şi merge în finală de la Vocea României. Seara a fost destul de emoţionantă pentru unica moldoveancă rămasă în concurs. Publicul a fost cel, care au hotărât să o trimită pe Ana din echipa lui Smiley direct în finală. Tânăra a interpretat piesa „I’d Rather Go Blind”şi a ajuns la inimile românilor. „Ana Munteanu a venit ca o tornadă în Vocea României. Cred că Ana ar putea să redea senzații grele.” a spus Smiley. Vinerea viitoare se va da marea bătălie pentru titlu „Vocea României”. Post-ul Ana Munteanu merge în finala concursului Vocea României apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Două participante Miss UNICA Sport 2017, în platoul talk-show-ului „Vorbește Moldova”! Vezi cu ce s-au lăudat Rețeaua de săli Unica Sport este în pregătirea celui mai grandios concurs al anului, care a devenit deja tradiție. Și în acest an, zeci de participante s-au înscris la preselecția celei de-a XV-a ediții a concursului „Miss Unica Sport”, pentru a deveni ele câștigătoarele marelui titlu. Două dintre participantele înscrise în „bătălia” pentru titlul Miss Unica Sport 2017, care au înregistrat rezultate frumoase la slăbit, au ajuns la talk-showul „Vorbește Moldova” cu Natalia Cheptene, de la Prime TV. Lupu Natalia și Sârbu Corina au avut curajul să spună „STOP” kilogramelor în plus și s-au ambiționat să slăbească. Antrenamente după metoda UNICA, alimentația echilibrată, masajul, pe care le-au uemt, le-au jutat să obțină silueta de vis și, într-un final, și-au atins scopul. Protagonista emisiunii a slăbit 85 de kilograme în decurs de 9 luni, urmând un regim nesănătos și stresant pentru organism. Pe când Natalia și Corina au demonstrat, prin propriile exemple, că e posibil, să slăbești SĂNĂTOS, chiar e POSIBIL. Află mai multe detalii din experiența femeilor în materialul video de mai jos: Post-ul Două participante Miss UNICA Sport 2017, în platoul talk-show-ului „Vorbește Moldova”! Vezi cu ce s-au lăudat apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Rețeaua de săli Unica Sport este în pregătirea celui mai grandios concurs al anului, care a devenit deja tradiție. Și în acest an, zeci de participante s-au înscris la preselecția celei de-a XV-a ediții a concursului „Miss Unica Sport”, pentru a deveni ele câștigătoarele marelui titlu. Două dintre participantele înscrise în „bătălia” pentru titlul Miss Unica Sport 2017, care au înregistrat rezultate frumoase la slăbit, au ajuns la talk-showul „Vorbește Moldova” cu Natalia Cheptene, de la Prime TV. Lupu Natalia și Sârbu Corina au avut curajul să spună „STOP” kilogramelor în plus și s-au ambiționat să slăbească. Antrenamente după metoda UNICA, alimentația echilibrată, masajul, pe care le-au uemt, le-au jutat să obțină silueta de vis și, într-un final, și-au atins scopul. Protagonista emisiunii a slăbit 85 de kilograme în decurs de 9 luni, urmând un regim nesănătos și stresant pentru organism. Pe când Natalia și Corina au demonstrat, prin propriile exemple, că e posibil, să slăbești SĂNĂTOS, chiar e POSIBIL. Află mai multe detalii din experiența femeilor în materialul video de mai jos: Post-ul Două participante Miss UNICA Sport 2017, în platoul talk-show-ului „Vorbește Moldova”! Vezi cu ce s-au lăudat apare prima dată în Unica.md.
Unica.md
Prinde promoția de make-up și modelarea sprâncenelor la salonul EUGENY Luna decembrie este cea mai frumoasă perioadă din an, iar sărbătorile de iarnă sunt cele mai feerice. De aceea, pentru a avea un look frumos în această perioadă, este necesar să apelezi la specialiștii din domeniul frumuseții. Pentru toată luna decembrie, salonul EUGENY vine cu o promoție extraordinară pentru tine. Doar acum, la un preț de doar 250 de lei poți beneficia de servicii de machiaj, iar iubitoarele de sprâncene frumoase pot profita de stilizarea acestora, la prețul de 100 de lei.Salonul EUGENY este renumit și în rândul vedetelor autohtone. Specialiștii din cadrul salonului oferă servicii de estetică și remodelare corporală, cât și servicii de frumusețe. Fii și tu clienta salonului de estetică facială și corporală EUGENY și beneficiază de serviciile acestuia!!! Adresa: str. Alexandru Sciusev 40, detalii la tel. 069467574. Post-ul Prinde promoția de make-up și modelarea sprâncenelor la salonul EUGENY apare prima dată în Unica.md.
3 zile
Unica.md / Publicat acum 3 zile
Luna decembrie este cea mai frumoasă perioadă din an, iar sărbătorile de iarnă sunt cele mai feerice. De aceea, pentru a avea un look frumos în această perioadă, este necesar să apelezi la specialiștii din domeniul frumuseții. Pentru toată luna decembrie, salonul EUGENY vine cu o promoție extraordinară pentru tine. Doar acum, la un preț de doar 250 de lei poți beneficia de servicii de machiaj, iar iubitoarele de sprâncene frumoase pot profita de stilizarea acestora, la prețul de 100 de lei.Salonul EUGENY este renumit și în rândul vedetelor autohtone. Specialiștii din cadrul salonului oferă servicii de estetică și remodelare corporală, cât și servicii de frumusețe. Fii și tu clienta salonului de estetică facială și corporală EUGENY și beneficiază de serviciile acestuia!!! Adresa: str. Alexandru Sciusev 40, detalii la tel. 069467574. Post-ul Prinde promoția de make-up și modelarea sprâncenelor la salonul EUGENY apare prima dată în Unica.md.