Timpul
Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.
Timpul
Cum ne distrug detergenţii ficatul. Semne că organismul începe să-ţi cedeze A avea o casa ori haine curate echivalează, de cele mai multe ori, nu doar cu indepartarea germenilor si a murdariei, ci si cu periclitarea propriei sanatati.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
A avea o casa ori haine curate echivalează, de cele mai multe ori, nu doar cu indepartarea germenilor si a murdariei, ci si cu periclitarea propriei sanatati.
Timpul
Declarația Comisiei moldo-române pentru Integrare Europeană a Republicii Moldova semnată la București Comisia comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova salută rezultatele pozitive pe care Moldova le înregistrează în direcția consolidării instituțiilor și a bunei guvernanțe, în condițiile unui context geopolitic complex, și așteaptă ca aceste eforturi să primească aprecierea binemeritată cu ocazia apropiatului Summit al Parteneriatului Estic de la Bruxelles. Declarația celei de-a VI-a reuniuni a Comisiei a fost adoptată marți, 21 noiembrie, la București, transmite IPN.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Comisia comună pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova salută rezultatele pozitive pe care Moldova le înregistrează în direcția consolidării instituțiilor și a bunei guvernanțe, în condițiile unui context geopolitic complex, și așteaptă ca aceste eforturi să primească aprecierea binemeritată cu ocazia apropiatului Summit al Parteneriatului Estic de la Bruxelles. Declarația celei de-a VI-a reuniuni a Comisiei a fost adoptată marți, 21 noiembrie, la București, transmite IPN.
Timpul
Beneficiile miraculoase ale frunzelor de gutui pentru sănătate. Le vei consuma şi tu! Gutuile, pline de vitamine și minerale, fortifică organismul și actionează ca un puternic antioxidant. Cu ajutorul lor, poți alunga rapid primele simptome de răceală.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Gutuile, pline de vitamine și minerale, fortifică organismul și actionează ca un puternic antioxidant. Cu ajutorul lor, poți alunga rapid primele simptome de răceală.
Timpul
O secție de endocrinologie a fost inaugurată la Institutul Mamei și Copilului O secție de endocrinologie a fost inaugurată astăzi la Institutul Mamei și Copilului din capitală. Aceasta a fost renovată cu suportul Guvernului României, transmite MOLDPRES.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
O secție de endocrinologie a fost inaugurată astăzi la Institutul Mamei și Copilului din capitală. Aceasta a fost renovată cu suportul Guvernului României, transmite MOLDPRES.
Timpul
Acordul privind complexul hidroenergetic Nistrean trebuie negociat separat / Declarație Negocierea acordului privind funcționarea complexului hidroenergetic Nistrean are loc „la pachet” cu alte probleme din agenda bilaterală moldo-ucraineană. Societatea civilă de la Chișinău solicită autorităților să renunțe la o asemenea abordare și să stopeze negocierile pe subiectul funcționării complexului hidroelectric Nistrean până la efectuarea de către o companie internațională specializată a studiului de evaluare a impactului de mediu, social și economic. Atât pentru instalațiile de pe barajul lacului de acumulare, care urmează a fi date în exploatare, cât și pentru cele șase hidrocentrale planificate spre construcție pe partea ucraineană a Nistrului de Sus.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Negocierea acordului privind funcționarea complexului hidroenergetic Nistrean are loc „la pachet” cu alte probleme din agenda bilaterală moldo-ucraineană. Societatea civilă de la Chișinău solicită autorităților să renunțe la o asemenea abordare și să stopeze negocierile pe subiectul funcționării complexului hidroelectric Nistrean până la efectuarea de către o companie internațională specializată a studiului de evaluare a impactului de mediu, social și economic. Atât pentru instalațiile de pe barajul lacului de acumulare, care urmează a fi date în exploatare, cât și pentru cele șase hidrocentrale planificate spre construcție pe partea ucraineană a Nistrului de Sus.
Timpul
PSRM s-a lansat deja în campanie electorală pentru alegerile din 2018. Anunţul făcut de Greceanîi Partidul Socialiştilor din Moldova s-a lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2018. Preşedintele formaţiunii, Zinaida Greceanîi, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că săptămâna viitoare vor numi candidaţii pentru circumscripţiile uninominale, scrie publika.md
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Partidul Socialiştilor din Moldova s-a lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2018. Preşedintele formaţiunii, Zinaida Greceanîi, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că săptămâna viitoare vor numi candidaţii pentru circumscripţiile uninominale, scrie publika.md
Timpul
ALERTĂ: Guvernul Republicii Moldova, dispus să acorde un „statut special” regiunii Transnistria, cu o anumită CONDIŢIE Guvernul de la Chişinău vrea să ofere un ”statut special” regiunii Transnistria, dacă aceasta ar rămâne parte componentă a Republicii Moldova, în contextul în care şi preşedintele Igor Dodon s-a declarat favorabil acestei iniţiative, relatează Unimedia.info. 
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Guvernul de la Chişinău vrea să ofere un ”statut special” regiunii Transnistria, dacă aceasta ar rămâne parte componentă a Republicii Moldova, în contextul în care şi preşedintele Igor Dodon s-a declarat favorabil acestei iniţiative, relatează Unimedia.info. 
Timpul
PROBLEMA de matematică A REVOLTAT internetul! Verifică dacă ai răspuns corect O întrebare simplă de matematică poate să te pună în dificultate de multe ori dacă ești neatent.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
O întrebare simplă de matematică poate să te pună în dificultate de multe ori dacă ești neatent.
Timpul
DELICIU! Ați auzit de Plăcinta rece de Șerpeni, Plăcinta miresei din satul Crocmaz sau de sarmalele pitice din satul Lalova? Denumirile vor fi fi înregistrate în calitate de Indicații Geografice Plăcinta de Năpădeni, sarmalele pitice din satul Lalova sau brânza de capră de la Nord sunt doar câteva din produsele care ar putea fi înregistrate în calitate de Indicații Geografice (IG), Denumiri de Origine (DO) sau Specialităţi Tradiţionale Garantate (STG) în Republica Moldova. Acestea au fost identificate în cadrul unui Studiu național realizat în cadrul proiectului finanțat de UE „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală”. 
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Plăcinta de Năpădeni, sarmalele pitice din satul Lalova sau brânza de capră de la Nord sunt doar câteva din produsele care ar putea fi înregistrate în calitate de Indicații Geografice (IG), Denumiri de Origine (DO) sau Specialităţi Tradiţionale Garantate (STG) în Republica Moldova. Acestea au fost identificate în cadrul unui Studiu național realizat în cadrul proiectului finanțat de UE „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală”. 
Timpul
Fustangiul Ştefan cel Mare şi adevărul despre bastarzii săi. Copiii din flori ai voievodului, mai faimoşi decât cei naturali Voievodul Moldovei, Ştefan cel Mare, poate cel mai important lider medieval din istoria românilor, a rămas în memoria posterităţii şi ca un fustangiu veritabil. Legendele spun că a umplut ţara de fii nelegitimi. Adevărul istoric, cel puţin la nivel documentar, este puţin diferit de această percepţie, transmite adevarul.ro 
10 ore
Timpul / Publicat acum 10 ore
Voievodul Moldovei, Ştefan cel Mare, poate cel mai important lider medieval din istoria românilor, a rămas în memoria posterităţii şi ca un fustangiu veritabil. Legendele spun că a umplut ţara de fii nelegitimi. Adevărul istoric, cel puţin la nivel documentar, este puţin diferit de această percepţie, transmite adevarul.ro 
Timpul
Pensia pentru limita de vârstă - ce acte sunt necesare. Cine poate ieși la pensie înainte de termen? Pensie pentru limită de vârstă
10 ore
Timpul
Moldova înregistrează restanţe la capitolul protecției copiilor împotriva exploatării sexuale și abuzului sexual Autoritățile statului eșuează în reabilitarea copiilor care au suferit de exploatare și abuz sexual, măsurile de intervenție pentru agresorii sexuali lipsesc cu desăvârșire, prevenirea este fragmentară, iar protecţia copiilor faţă de riscurile abuzului si exploatării sexuale online este încă o mare provocare. Aceste, dar și alte constatări, inclusiv recomandările de rigoare, se regăsesc într-un raport tematic, realizat de experții Centrului Internațional ”La Strada”, făcut public astăzi, 21 noiembrie.
11 ore
Timpul / Publicat acum 11 ore
Autoritățile statului eșuează în reabilitarea copiilor care au suferit de exploatare și abuz sexual, măsurile de intervenție pentru agresorii sexuali lipsesc cu desăvârșire, prevenirea este fragmentară, iar protecţia copiilor faţă de riscurile abuzului si exploatării sexuale online este încă o mare provocare. Aceste, dar și alte constatări, inclusiv recomandările de rigoare, se regăsesc într-un raport tematic, realizat de experții Centrului Internațional ”La Strada”, făcut public astăzi, 21 noiembrie.
Timpul
În Chișinău va avea loc Expoziția de Artă Contemporană „PostReal” În ultimii ani, rolul artei migrează tot mai mult spre facilitarea comunicării și ilustrării problemelor cu care se confruntă o societate. Arta a devenit un instrument important care ne ajută să vedem dincolo de aparențe. Aceasta ne prezintă realitatea într-o formă incomodă și dintr-un unghi cu care nu suntem obisnuiți s-o privim, iar viziunea artiștilor contribuie la o mai bună diagnosticare a problemei, prin urmare are potențialul de a identifica și posibile soluții. 
11 ore
Timpul / Publicat acum 11 ore
În ultimii ani, rolul artei migrează tot mai mult spre facilitarea comunicării și ilustrării problemelor cu care se confruntă o societate. Arta a devenit un instrument important care ne ajută să vedem dincolo de aparențe. Aceasta ne prezintă realitatea într-o formă incomodă și dintr-un unghi cu care nu suntem obisnuiți s-o privim, iar viziunea artiștilor contribuie la o mai bună diagnosticare a problemei, prin urmare are potențialul de a identifica și posibile soluții. 
Timpul
Zi de doliu în satul Măgdăcești, Criuleni, după ce trei bărbați au murit în mina Pașcani Primarul satului Măgdăcești, Liuba Cojocaru, a dispus ca zilele de 23-24 noiembrie să fie de doliu, în legătură du moartea subită a trei bărbați în mina Pașcani.
11 ore
Timpul / Publicat acum 11 ore
Primarul satului Măgdăcești, Liuba Cojocaru, a dispus ca zilele de 23-24 noiembrie să fie de doliu, în legătură du moartea subită a trei bărbați în mina Pașcani.
Timpul
Procurorii au inițiat două dosare penale în cazul incidentului din mina de la Pașcani Procurorii au inițiat două dosare penale în cazul incidentului care s-a produs ieri la mina de extragere a calcarului din satul Pașcani, raionul Criuleni, în urma căruia au decedat trei muncitori. Totodată, în acest caz, a fost reținut unul dintre angajații minei, care este responsabil de efectuarea lucrărilor de exploatare a acesteia. Anunțul a fost făcut astăzi de Igor Popa, adjunctul Procurorului General, în cadrul unei conferințe de presă, transmite MOLDPRES.
12 ore
Timpul / Publicat acum 12 ore
Procurorii au inițiat două dosare penale în cazul incidentului care s-a produs ieri la mina de extragere a calcarului din satul Pașcani, raionul Criuleni, în urma căruia au decedat trei muncitori. Totodată, în acest caz, a fost reținut unul dintre angajații minei, care este responsabil de efectuarea lucrărilor de exploatare a acesteia. Anunțul a fost făcut astăzi de Igor Popa, adjunctul Procurorului General, în cadrul unei conferințe de presă, transmite MOLDPRES.
Timpul
PSRM a colectat peste 300 de mii de semnături pentru trecerea la stat prezidențial Partidul Socialiștilor anunță că a colectat până în prezent peste 300 de mii de semnături pentru trecerea Republicii Moldova la forma prezidențială de guvernare, iar către începutul lunii februarie, numărul semnăturilor colectate urmează să ajungă la peste un milion. Într-o conferință de presă, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că, odată ce vor exista împuterniciri prevăzute de Constituție și legislație, va fi posibilă reinstalarea ordinii în țară, eradicarea criminalității și a corupției, transmite IPN.
12 ore
Timpul / Publicat acum 12 ore
Partidul Socialiștilor anunță că a colectat până în prezent peste 300 de mii de semnături pentru trecerea Republicii Moldova la forma prezidențială de guvernare, iar către începutul lunii februarie, numărul semnăturilor colectate urmează să ajungă la peste un milion. Într-o conferință de presă, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că, odată ce vor exista împuterniciri prevăzute de Constituție și legislație, va fi posibilă reinstalarea ordinii în țară, eradicarea criminalității și a corupției, transmite IPN.
Timpul
Noi detalii în cazul perchezițiilor CNA-PA: S-a aflat lista primăriilor și a companiilor vizate Nouă persoane, printre care primarii din satele Ghelăuza şi Găleşti din raionul Străşeni, un consilier raional şi un şef de la Fondul Ecologic, dar şi reprezentanţii unor agenţi economici, au fost reţinute astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma unor percheziţii.
12 ore
Timpul / Publicat acum 12 ore
Nouă persoane, printre care primarii din satele Ghelăuza şi Găleşti din raionul Străşeni, un consilier raional şi un şef de la Fondul Ecologic, dar şi reprezentanţii unor agenţi economici, au fost reţinute astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma unor percheziţii.
Timpul
S-a aflat lista primăriilor și a companiilor percheziționate zilele acestea Nouă persoane, printre care primarii din satele Ghelăuza şi Găleşti din raionul Străşeni, un consilier raional şi un şef de la Fondul Ecologic, dar şi reprezentanţii unor agenţi economici, au fost reţinute astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma unor percheziţii.
12 ore
Timpul / Publicat acum 12 ore
Nouă persoane, printre care primarii din satele Ghelăuza şi Găleşti din raionul Străşeni, un consilier raional şi un şef de la Fondul Ecologic, dar şi reprezentanţii unor agenţi economici, au fost reţinute astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma unor percheziţii.
Timpul
PRIMA NINSOARE în Moldova! Unde s-a produs MINUNEA? Cum va fi vremea în următoarele zile / FOTO Cu o oră în urmă a început a ninge la Drochia. Oamenii se bucură de prima zăpadă, postând pe internet fotografii și împărtășind emoțiile frumoase! În următoarele zile, vremea va fi mai rece. Astăzi vor fi 6 grade ziua, iar noaptea -3 grade. Mâine noaptea vor fi -3 grade. De duminică, vremea se va încălzi ușor.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Cu o oră în urmă a început a ninge la Drochia. Oamenii se bucură de prima zăpadă, postând pe internet fotografii și împărtășind emoțiile frumoase! În următoarele zile, vremea va fi mai rece. Astăzi vor fi 6 grade ziua, iar noaptea -3 grade. Mâine noaptea vor fi -3 grade. De duminică, vremea se va încălzi ușor.
Timpul
PRIMA NINSOARE în Moldova! Vezi unde a nins azi dimineață / FOTO Cu o oră în urmă a început a ninge la Drochia. Oamenii se bucură de prima zăpadă, postând pe internet fotografii și împărtășind emoțiile frumoase! 
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Cu o oră în urmă a început a ninge la Drochia. Oamenii se bucură de prima zăpadă, postând pe internet fotografii și împărtășind emoțiile frumoase! 
Timpul
Gata cu mita! Municipalitatea va elabora un plan anticorupție pentru anii 2018-2020 Municipalitatea Chișinău intenționează să elaboreze un Plan local anticorupție pentru anii 2018-2020. Potrivit unei dispoziții semnate de către primarul interimar, pentru elaborarea planului a fost constituit un grup de lucru, transmite IPN.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Municipalitatea Chișinău intenționează să elaboreze un Plan local anticorupție pentru anii 2018-2020. Potrivit unei dispoziții semnate de către primarul interimar, pentru elaborarea planului a fost constituit un grup de lucru, transmite IPN.
Timpul
IMPRESIONANT! Un nou brand pentru Capitală: Chişinăul de Seară - un oraş al Luminilor. Clădirile sunt luminate artistic / FOTO Directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Stefaniță, a publicat pe o rețea socială mai multe fotografii ale Chișinăului. Imaginile prezintă câteva clădiri din centrul Capitalei, luminate artistic. Potrivit funcționarului, din 1 septembrie 2016 s-a dat un restart la o campanie de informare și sensibilizare pentru atingerea acestui scop, ca oraşul Chişinău, prin patrimoniul cultural pe care îl are, să fie conservat-restaurat, centrul istoric - reabilitat, iar această arhitectură autentică, să fie iluminată artistic, pe timp de noapte. 
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Stefaniță, a publicat pe o rețea socială mai multe fotografii ale Chișinăului. Imaginile prezintă câteva clădiri din centrul Capitalei, luminate artistic. Potrivit funcționarului, din 1 septembrie 2016 s-a dat un restart la o campanie de informare și sensibilizare pentru atingerea acestui scop, ca oraşul Chişinău, prin patrimoniul cultural pe care îl are, să fie conservat-restaurat, centrul istoric - reabilitat, iar această arhitectură autentică, să fie iluminată artistic, pe timp de noapte. 
Timpul
IMPRESIONANT! Un nou brand pentru Capitală: Chişinăul de Seară - un oraş al Luminilor / FOTO Directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Stefaniță, a publicat pe o rețea socială mai multe fotografii ale Chișinăului. Imaginile prezintă câteva clădiri din centrul Capitalei, luminate artistic. Potrivit funcționarului, din 1 septembrie 2016 s-a dat un restart la o campanie de informare și sensibilizare pentru atingerea acestui scop, ca oraşul Chişinău, prin patrimoniul cultural pe care îl are, să fie conservat-restaurat, centrul istoric - reabilitat, iar această arhitectură autentică, să fie iluminată artistic, pe timp de noapte. 
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Stefaniță, a publicat pe o rețea socială mai multe fotografii ale Chișinăului. Imaginile prezintă câteva clădiri din centrul Capitalei, luminate artistic. Potrivit funcționarului, din 1 septembrie 2016 s-a dat un restart la o campanie de informare și sensibilizare pentru atingerea acestui scop, ca oraşul Chişinău, prin patrimoniul cultural pe care îl are, să fie conservat-restaurat, centrul istoric - reabilitat, iar această arhitectură autentică, să fie iluminată artistic, pe timp de noapte. 
Timpul
Declarații uluitoare: Patriarhul Rusiei anunță Sfârşitul Lumii Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhul Kirill, care s-a aflat la Bucureşti pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, a avertizat că sfârşitul lumii este tot mai aproape, iar oamenii care îşi iubesc patria trebuie să se unească într-o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei umane
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhul Kirill, care s-a aflat la Bucureşti pe 26 octombrie, de Sfântul Dumitru, a avertizat că sfârşitul lumii este tot mai aproape, iar oamenii care îşi iubesc patria trebuie să se unească într-o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei umane
Timpul
Locuitorii satului Copceac vor avea un sistem modern de epurare a apelor uzate și un mediu mai curat Începând de luni, 20 noiembrie, locuitorii satului Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, au acces la o staţie modernă de epurare a apelor uzate și la un nou sistem de canalizare datorită efortului comun al câtorva parteneri de dezvoltare: Republicii Federale Germania, prin intermediul Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Cluburilor Rotary din Germania și Belgia, Uniunii Europene și programului SlovakAID prin intermediul Ambasadei Republicii Slovace.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Începând de luni, 20 noiembrie, locuitorii satului Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, au acces la o staţie modernă de epurare a apelor uzate și la un nou sistem de canalizare datorită efortului comun al câtorva parteneri de dezvoltare: Republicii Federale Germania, prin intermediul Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Cluburilor Rotary din Germania și Belgia, Uniunii Europene și programului SlovakAID prin intermediul Ambasadei Republicii Slovace.
Timpul
Locuitorii satului Copceac vor avea un sistem modern de epurare a apelor uzate din bani europeni Începând de luni, 20 noiembrie, locuitorii satului Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, au acces la o staţie modernă de epurare a apelor uzate și la un nou sistem de canalizare datorită efortului comun al câtorva parteneri de dezvoltare: Republicii Federale Germania, prin intermediul Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Cluburilor Rotary din Germania și Belgia, Uniunii Europene și programului SlovakAID prin intermediul Ambasadei Republicii Slovace.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Începând de luni, 20 noiembrie, locuitorii satului Copceac, raionul Ceadîr-Lunga, au acces la o staţie modernă de epurare a apelor uzate și la un nou sistem de canalizare datorită efortului comun al câtorva parteneri de dezvoltare: Republicii Federale Germania, prin intermediul Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Cluburilor Rotary din Germania și Belgia, Uniunii Europene și programului SlovakAID prin intermediul Ambasadei Republicii Slovace.
Timpul
Discuții între parlamentarii din Republica Moldova și România în cadrul ședințelor comune de tip panel Parlamentari din Republica Moldova și România au discutat, în premieră, mai multe subiecte de actualitate în cadrul celor 3 ședințe comune de tip panel, care s-au desfășurat la Parlamentul României. Discuțiile au avut loc în cadrul Reuniunii Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Parlamentari din Republica Moldova și România au discutat, în premieră, mai multe subiecte de actualitate în cadrul celor 3 ședințe comune de tip panel, care s-au desfășurat la Parlamentul României. Discuțiile au avut loc în cadrul Reuniunii Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României.
Timpul
Detalii năucitoare în cazul accidentului de la Criuleni. Proprietarul minei este prea ocupat pentru a explica situația Proprietarul minei surpate luni, 20 noiembrie, în localitatea Pașcani (Criuleni), în urma căreia au decedat trei persoane, refuză să comenteze, argumentând că cine poate oferi comentarii sunt organele de anchetă, scrie deschide.md
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Proprietarul minei surpate luni, 20 noiembrie, în localitatea Pașcani (Criuleni), în urma căreia au decedat trei persoane, refuză să comenteze, argumentând că cine poate oferi comentarii sunt organele de anchetă, scrie deschide.md
Timpul
PEG cere sancționarea deputaților și deputatelor care utilizează limbajul sexist în Parlament! Deputații și Deputatele Parlamentului Republicii Moldova
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Deputații și Deputatele Parlamentului Republicii Moldova
Timpul
Detalii NĂUCITOARE în cazul accidentului de la Criuleni. Proprietarul minei este prea ocupat pentru a explica situația Proprietarul minei surpate luni, 20 noiembrie, în localitatea Pașcani (Criuleni), în urma căreia au decedat trei persoane, refuză să comenteze, argumentând că cine poate oferi comentarii sunt organele de anchetă, scrie deschide.md
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Proprietarul minei surpate luni, 20 noiembrie, în localitatea Pașcani (Criuleni), în urma căreia au decedat trei persoane, refuză să comenteze, argumentând că cine poate oferi comentarii sunt organele de anchetă, scrie deschide.md
Timpul
Cel mai bun inventator din Republica Moldova Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova "Inventator remarcabil" a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova "Inventator remarcabil" a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei.
Timpul
Cine este cel mai bun inventator din Republica Moldova Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova "Inventator remarcabil" a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova "Inventator remarcabil" a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei.
Timpul
4 cupluri din zodiac care se despart înainte de nuntă Deși ai crede că nimic nu poate interveni în calea iubirii, se pare că anumite neînțelegeri pot ieși la iveală chiar înainte de acest eveniment important. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru unele zodii ale căror trăsături le fac să se despartă în fața altarului.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Deși ai crede că nimic nu poate interveni în calea iubirii, se pare că anumite neînțelegeri pot ieși la iveală chiar înainte de acest eveniment important. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru unele zodii ale căror trăsături le fac să se despartă în fața altarului.
Timpul
Patru cupluri din zodiac care se despart înainte de nuntă Deși ai crede că nimic nu poate interveni în calea iubirii, se pare că anumite neînțelegeri pot ieși la iveală chiar înainte de acest eveniment important. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru unele zodii ale căror trăsături le fac să se despartă în fața altarului.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Deși ai crede că nimic nu poate interveni în calea iubirii, se pare că anumite neînțelegeri pot ieși la iveală chiar înainte de acest eveniment important. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru unele zodii ale căror trăsături le fac să se despartă în fața altarului.
Timpul
Liderul unioniștilor către Dodon: De ce ne urâți așa de mult domnule președinte dacă mama dvs. e profesoară de limba română și odraslele dvs. învață la un liceu românesc? Liderul platformei „Acțiunea 2012”, George Simion, și-a făcut cont pe o rețea socială rusească unde președintele RM, Igor Dodon, este vizibil. Șeful statului urmează să aibă o transmisiune în direct pe rețeaua socială rusească și George Simion i-a lăsat un mesaj. Liderul unioniștilor se întreabă dacă Dodon va ignora și va șterge mesajul, ori îi va răspunde, întrucât a venit cu un mesaj de UNIRE. Citiți mai jos mesajul.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Liderul platformei „Acțiunea 2012”, George Simion, și-a făcut cont pe o rețea socială rusească unde președintele RM, Igor Dodon, este vizibil. Șeful statului urmează să aibă o transmisiune în direct pe rețeaua socială rusească și George Simion i-a lăsat un mesaj. Liderul unioniștilor se întreabă dacă Dodon va ignora și va șterge mesajul, ori îi va răspunde, întrucât a venit cu un mesaj de UNIRE. Citiți mai jos mesajul.
Timpul
George Simion către Dodon: De ce ne urâți așa de mult domnule președinte dacă mama dvs. e profesoară de limba română și odraslele dvs. învață la un liceu românesc? Liderul platformei „Acțiunea 2012”, George Simion, și-a făcut cont pe o rețea socială rusească unde președintele RM, Igor Dodon, este vizibil. Șeful statului urmează să aibă o transmisiune în direct pe rețeaua socială rusească și George Simion i-a lăsat un mesaj. Liderul unioniștilor se întreabă dacă Dodon va ignora și va șterge mesajul, ori îi va răspunde, întrucât a venit cu un mesaj de UNIRE. Citiți mai jos mesajul.
13 ore
Timpul / Publicat acum 13 ore
Liderul platformei „Acțiunea 2012”, George Simion, și-a făcut cont pe o rețea socială rusească unde președintele RM, Igor Dodon, este vizibil. Șeful statului urmează să aibă o transmisiune în direct pe rețeaua socială rusească și George Simion i-a lăsat un mesaj. Liderul unioniștilor se întreabă dacă Dodon va ignora și va șterge mesajul, ori îi va răspunde, întrucât a venit cu un mesaj de UNIRE. Citiți mai jos mesajul.
Timpul
Locuitorii din Durlești vor rămâne fără apă potabilă! Vezi adresele vizate Furnizorul de apă din Chișinău anunță pe mai multe străzi din orașul Durlești sistări temporare de apă. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
Furnizorul de apă din Chișinău anunță pe mai multe străzi din orașul Durlești sistări temporare de apă. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmite IPN.
Timpul
Veste bună! Încă un pas spre UNIRE: Va fi construit un nou pod care să lege malurile de Prut S-au pus bazele unui proiect prin care urmează ca localitățile Leova din R. Moldova și Bumbata din România să fie legate de un pod transfrontalier. Propunerea a fost prezentată la Forumul președinților și Adunarea Generală a Asociaţiei ,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”, găzduit de raionul Leova. La întrunire au participat reprezentanţi ai unităţilor administrative ale Republicii Moldova şi a două Consilii Judeţene din România - Iași și Prahova scrie deschide.md
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
S-au pus bazele unui proiect prin care urmează ca localitățile Leova din R. Moldova și Bumbata din România să fie legate de un pod transfrontalier. Propunerea a fost prezentată la Forumul președinților și Adunarea Generală a Asociaţiei ,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”, găzduit de raionul Leova. La întrunire au participat reprezentanţi ai unităţilor administrative ale Republicii Moldova şi a două Consilii Judeţene din România - Iași și Prahova scrie deschide.md
Timpul
Încă un pas spre UNIRE: Va fi construit un nou pod care să lege malurile de Prut S-au pus bazele unui proiect prin care urmează ca localitățile Leova din R. Moldova și Bumbata din România să fie legate de un pod transfrontalier. Propunerea a fost prezentată la Forumul președinților și Adunarea Generală a Asociaţiei ,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”, găzduit de raionul Leova. La întrunire au participat reprezentanţi ai unităţilor administrative ale Republicii Moldova şi a două Consilii Judeţene din România - Iași și Prahova scrie deschide.md
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
S-au pus bazele unui proiect prin care urmează ca localitățile Leova din R. Moldova și Bumbata din România să fie legate de un pod transfrontalier. Propunerea a fost prezentată la Forumul președinților și Adunarea Generală a Asociaţiei ,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”, găzduit de raionul Leova. La întrunire au participat reprezentanţi ai unităţilor administrative ale Republicii Moldova şi a două Consilii Judeţene din România - Iași și Prahova scrie deschide.md
Timpul
Vladimir Putin s-a întâlnit cu președintele sirian! Pentru ce l-a felicitat liderul de la Kremlin Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit luni seară cu președintele sirian Bashar al-Assad în stațiunea Soci, în sud-vestul Rusiei, cu două zile înaintea unui summit tripartit Rusia-Iran-Turcia privind Siria, a anunțat marți Kremlinul, relatează AFP și Reuters.
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit luni seară cu președintele sirian Bashar al-Assad în stațiunea Soci, în sud-vestul Rusiei, cu două zile înaintea unui summit tripartit Rusia-Iran-Turcia privind Siria, a anunțat marți Kremlinul, relatează AFP și Reuters.
Timpul
Consumă dimineaţa, pe stomacul gol, miere cu scorţişoară. Efectul i-a uimit şi pe medici! Dacă simți nevoia de a consuma ceva dulce, alege întotdeauna mierea de albine. Află ce afecțiuni te ocolesc dacă iei miere în combinație cu scorțișoară!
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
Dacă simți nevoia de a consuma ceva dulce, alege întotdeauna mierea de albine. Află ce afecțiuni te ocolesc dacă iei miere în combinație cu scorțișoară!
Timpul
Lovitură serioasă pentru Coreea de Nord. Japonia şi Coreea de Sud exultă Coreea de Sud şi Japonia au salutat decizia preşedintelui american Donald Trump de a include din nou Coreea de Nord pe lista statelor care susţin terorismul, afirmând că această măsură va contribui la procesul de denuclearizare prin amplificarea presiunii asupra regimului de la Phenian.
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
Coreea de Sud şi Japonia au salutat decizia preşedintelui american Donald Trump de a include din nou Coreea de Nord pe lista statelor care susţin terorismul, afirmând că această măsură va contribui la procesul de denuclearizare prin amplificarea presiunii asupra regimului de la Phenian.
Timpul
Creştinii ortodocşi de rit vechi îi prăznuiesc astăzi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril. Ce este bine să faci în această zi? Creştinii ortodocşi care respectă sărbătorile bisericeşti conform calendarului vechi îi prăznuiesc astăzi, 21 noiembrie, pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, scrie timpul.md
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
Creştinii ortodocşi care respectă sărbătorile bisericeşti conform calendarului vechi îi prăznuiesc astăzi, 21 noiembrie, pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, scrie timpul.md
Timpul
PLDM este convins că „alianța” PAS-PPDA este sortită eșecului: „Nu va fi victorie” Partidul Liberal Democrat din Moldova susține că formalizarea de azi a colaborării între Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” nu înseamnă că liberal-democrații sunt excluși din procesul de dialog pe marginea formării unui bloc comun pentru alegerile parlamentare din 2018, scrie deschide.md
14 ore
Timpul / Publicat acum 14 ore
Partidul Liberal Democrat din Moldova susține că formalizarea de azi a colaborării între Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” nu înseamnă că liberal-democrații sunt excluși din procesul de dialog pe marginea formării unui bloc comun pentru alegerile parlamentare din 2018, scrie deschide.md
Timpul
Ședință de urgență la Guvern în urma accidentului produs la o mină de piatră din Criuleni Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în seara zilei de luni, 20 noiembrie, o ședință de urgenţă la Guvern în urma accidentului produs la o mină de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni. Potrivit primelor informații, trei persoane au intrat în tura de lucru în mina care aparține unui agent economic, iar în urma prăbușirii tavanului minei, două persoane au decedat în interiorul acesteia, iar a treia, care a fost scoasă de sub dărâmături, a decedat în drum spre spital, transmite IPN.
15 ore
Timpul / Publicat acum 15 ore
Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în seara zilei de luni, 20 noiembrie, o ședință de urgenţă la Guvern în urma accidentului produs la o mină de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni. Potrivit primelor informații, trei persoane au intrat în tura de lucru în mina care aparține unui agent economic, iar în urma prăbușirii tavanului minei, două persoane au decedat în interiorul acesteia, iar a treia, care a fost scoasă de sub dărâmături, a decedat în drum spre spital, transmite IPN.
Timpul
Rusia recunoaşte că ea a provocat norul NUCLEAR care a ajuns și în Europa Agenţia rusă de meteorologie Rosgidromet a recunoscut luni că o concentraţie "extrem de ridicată" de ruteniu-106 a fost detectată la sfârşitul lunii septembrie în mai multe regiuni ale Rusiei, confirmând rapoartele mai multor reţele europene de supraveghere a radioactivităţii, informează AFP.
15 ore
Timpul / Publicat acum 15 ore
Agenţia rusă de meteorologie Rosgidromet a recunoscut luni că o concentraţie "extrem de ridicată" de ruteniu-106 a fost detectată la sfârşitul lunii septembrie în mai multe regiuni ale Rusiei, confirmând rapoartele mai multor reţele europene de supraveghere a radioactivităţii, informează AFP.
Timpul
Vești teribile despre submarinul cu 44 de membri dat dispărut: De la ce ar proveni sunetele detectate de căutători Speranţa a fost una de scurtă durată: sunetele detectate luni de două nave nu provin de la submersibilul argentinian San Juan, dispărut de miercuri, cu 44 de membri ai echipajului la bord, în Atlanticul de Sud, transmite AFP.
15 ore
Timpul / Publicat acum 15 ore
Speranţa a fost una de scurtă durată: sunetele detectate luni de două nave nu provin de la submersibilul argentinian San Juan, dispărut de miercuri, cu 44 de membri ai echipajului la bord, în Atlanticul de Sud, transmite AFP.
Timpul
Situația la frontieră // Patru străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova  În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:
15 ore
Timpul / Publicat acum 15 ore
 În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:
Timpul
Noi detalii în cazul accidentului de la o mină din Pașcani: Nimeni nu a văzut cum s-a întâmplat totul Tragedie la o carieră privată din satul Pașcani, din raionul Criuleni. Trei muncitori cu vârstele cuprinse între 33 și 41 de ani au murit, ieri, după ce un perete s-a prăbușit peste ei, transmite publika.md
15 ore
Timpul / Publicat acum 15 ore
Tragedie la o carieră privată din satul Pașcani, din raionul Criuleni. Trei muncitori cu vârstele cuprinse între 33 și 41 de ani au murit, ieri, după ce un perete s-a prăbușit peste ei, transmite publika.md