Timpul
Lucrează Facebook la o aplicaţie secretă? O versiune veche de Facebook conţine un astfel de asistent de care nimeni nu ştia
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
O versiune veche de Facebook conţine un astfel de asistent de care nimeni nu ştia
Timpul
Un bărbat din Rusia a fost reținut în urma protestelor faţă de cel mai recent film despre ţarul Nicolae al II-lea Un bărbat din Rusia a fost arestat, fiind suspectat că ar fi încercat să intimideze reprezentanţi ai cinematografelor pentru a împiedica prezentarea celui mai recent film despre ţarul Nicolae al II-lea. În semn de protest față de această producție, pe teritoriul Rusiei au avut loc mai multe atacuri prin incendiere, potrivit News.ro.
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Un bărbat din Rusia a fost arestat, fiind suspectat că ar fi încercat să intimideze reprezentanţi ai cinematografelor pentru a împiedica prezentarea celui mai recent film despre ţarul Nicolae al II-lea. În semn de protest față de această producție, pe teritoriul Rusiei au avut loc mai multe atacuri prin incendiere, potrivit News.ro.
Timpul
FOTO+VIDEO Breaking News, un film ca o ştire despre o viaţă Premiat deja la Festivalul Karlovy Vary din Cehia, unde a avut premiera internațională, filmul Breaking News, în regia Iuliei Rugină, intră în cinematografele din România începând cu 29 septembrie.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Premiat deja la Festivalul Karlovy Vary din Cehia, unde a avut premiera internațională, filmul Breaking News, în regia Iuliei Rugină, intră în cinematografele din România începând cu 29 septembrie.
Timpul
Putin a început deja campania electorală pentru alegerile din 2018. Promite majorarea pensiilor și a salariului minim Deși nu a anunțat încă dacă va candida pentru un nou mandat, președintele rus Vladimir Putin este deja în plină campanie pentru alegerile prezidențiale din martie 2018, relatează duminică agenția de presă EFE, citată de Agerpres.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Deși nu a anunțat încă dacă va candida pentru un nou mandat, președintele rus Vladimir Putin este deja în plină campanie pentru alegerile prezidențiale din martie 2018, relatează duminică agenția de presă EFE, citată de Agerpres.
Timpul
STATISTICI oficiale din Rusia - Tot mai puțini cetățeni moldoveni și ucraineni merg în RUSIA la muncă Aproape jumătate dintre migranții care au sosit în Rusia în acest an sunt migranți de muncă. Potrivit statisticilor ruse, sunt mai mult de patru milioane de oameni.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Aproape jumătate dintre migranții care au sosit în Rusia în acest an sunt migranți de muncă. Potrivit statisticilor ruse, sunt mai mult de patru milioane de oameni.
Timpul
Alimente pe care să nu le încălzești în cuptorul cu microunde Este binecunoscut faptul că dacă ții la sănătatea ta și a familiei, cuptorul cu microunde ar trebui folosit foarte rar, deoarece acesta alterează proprietățile mâncării. Există câteva alimente pe care nu ar trebui niciodată să le încălzești la cuptorul cu microunde. Știi care sunt acestea ?
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Este binecunoscut faptul că dacă ții la sănătatea ta și a familiei, cuptorul cu microunde ar trebui folosit foarte rar, deoarece acesta alterează proprietățile mâncării. Există câteva alimente pe care nu ar trebui niciodată să le încălzești la cuptorul cu microunde. Știi care sunt acestea ?
Timpul
Un nou seism cu magnitudinea de 5,9 s-a produs duminică în largul coastei Mexicului Un nou seism cu magnitudinea de 5,9 grade s-a produs duminică în largul coastei Mexicului, potrivit Centrului de Avertizare pentru Tsunami din Pacific, informează Reuters.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Un nou seism cu magnitudinea de 5,9 grade s-a produs duminică în largul coastei Mexicului, potrivit Centrului de Avertizare pentru Tsunami din Pacific, informează Reuters.
Timpul
Protest socialist în 3 orașe: Au cerut alegeri anticipate și mai multe atribuții pentru Dodon, care vrea să anuleze Acordul de Asociere cu UE Joaca de-a protestele pe seama oamenilor? Opoziția de stânga se întrece cu opoziția de dreapta în încercarea cine le poate face mai mari. 
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
Joaca de-a protestele pe seama oamenilor? Opoziția de stânga se întrece cu opoziția de dreapta în încercarea cine le poate face mai mari. 
Timpul
Premierul Filip, șantajat pe Facebook de un fost înalt demnitar: Mă duc lângă Năstase dacă postul soției mele e redus Prim-ministrul a denunțat o tentativă de șantaj politic din partea unui fost ministru. 
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Prim-ministrul a denunțat o tentativă de șantaj politic din partea unui fost ministru. 
Timpul
INTERVIU cu Maestrul Eugen Doga: „Umblam cu degetele sângerânde pentru că exersam câte 10-12 ore pe zi” Până la vârsta de 80 de ani, ilustrul compozitor Eugen Doga a fost decorat cu cele mai înalte distincții: Ordinul Republicii, Ordinul Steaua României în grad de comandor, Artist al Poporului din URSS și Omul secolului XX în SUA. Mai bine de jumătate de veac faima sa a ieșit cu mult în afara granițelor țării noastre, el devenind unul dintre cele mai sonore nume din lumea muzicii.  
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Până la vârsta de 80 de ani, ilustrul compozitor Eugen Doga a fost decorat cu cele mai înalte distincții: Ordinul Republicii, Ordinul Steaua României în grad de comandor, Artist al Poporului din URSS și Omul secolului XX în SUA. Mai bine de jumătate de veac faima sa a ieșit cu mult în afara granițelor țării noastre, el devenind unul dintre cele mai sonore nume din lumea muzicii.  
Timpul
Moni Stănilă: Gândul la moarte – sănătatea sufletului? Probabil unii dintre voi știți că Sfinții Părinți ne-au îndemnat întotdeauna să fim cu gândul la moarte ca să ne păzim sufletele. 
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Probabil unii dintre voi știți că Sfinții Părinți ne-au îndemnat întotdeauna să fim cu gândul la moarte ca să ne păzim sufletele. 
Timpul
Două femei au făcut atac de cord și au decedat în timpul seismului de 6,1 din Mexic Două femei vârstnice, speriate de cutremurul cu magnitudinea de 6,1 care a avut loc sâmbătă în Mexic, au făcut atac de cord şi au decedat, potrivit autorităţilor, informează DPA. 
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Două femei vârstnice, speriate de cutremurul cu magnitudinea de 6,1 care a avut loc sâmbătă în Mexic, au făcut atac de cord şi au decedat, potrivit autorităţilor, informează DPA. 
Timpul
Ce salarii au politicienii germani și cât câștigă Angela Merkel comparativ cu alţi politicieni Se ştie că politicienii din Germania nu duc lipsa banilor. Dar cine, cât câştigă? Şi cât de bine plătită este Angela Merkel comparativ cu alţi politicieni de rang înalt din lume? Deutsche Welle a făcut o analiză în acest sens, pe care v-o prezentăm mai jos.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Se ştie că politicienii din Germania nu duc lipsa banilor. Dar cine, cât câştigă? Şi cât de bine plătită este Angela Merkel comparativ cu alţi politicieni de rang înalt din lume? Deutsche Welle a făcut o analiză în acest sens, pe care v-o prezentăm mai jos.
Timpul
Valeriu Munteanu îl face praf pe Dodon - este un (pescar) mincinos patologic Igor Dodon a fost ieri la pescuit şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, a decis să distribuie, în stilul său narcisist, şi câteva poze de la această măreaţă acţiune.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Igor Dodon a fost ieri la pescuit şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, a decis să distribuie, în stilul său narcisist, şi câteva poze de la această măreaţă acţiune.
Timpul
Valeriu Munteanu: Dodon este un (pescar) mincinos patologic Igor Dodon a fost ieri la pescuit şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, a decis să distribuie, în stilul său narcisist, şi câteva poze de la această măreaţă acţiune.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Igor Dodon a fost ieri la pescuit şi, aşa cum ne-a obişnuit deja, a decis să distribuie, în stilul său narcisist, şi câteva poze de la această măreaţă acţiune.
Timpul
(VIDEO) O femeie în scaun rulant va reprezenta Republica Moldova la un concurs internațional de frumusețe Ludmila Iachim va reprezenta Republica Moldova la prima ediție a concursului internațional de frumusețe pentru femei în scaun rulant - Miss Wheelchair World 2017.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Ludmila Iachim va reprezenta Republica Moldova la prima ediție a concursului internațional de frumusețe pentru femei în scaun rulant - Miss Wheelchair World 2017.
Timpul
ULTIMA ORĂ: Premierul Pavel Filip, AMENINȚAT și ȘANTAJAT de un fost înalt funcționar al statului (FOTO) Premierul Pavel Filip a postat un mesaj care i-a fost trimis pe pagina sa oficială de Facebook în care spune că este șantajat și amenințat.  
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Premierul Pavel Filip a postat un mesaj care i-a fost trimis pe pagina sa oficială de Facebook în care spune că este șantajat și amenințat.  
Timpul
Băsescu intervine în scandalul cu Ucraina: Acuzaţii dure la adresa lui Iohannis S-a declanşat un conflict imens între România şi Ucraina. Decizia ucrainenilor de a-i pune la zid pe românii din această ţară prin mai multe legi extrem de dure a atras o reacţie pe măsură de la Bucureşti. Preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să-şi anuleze vizita în Ucraina şi de aici încolo a început un război al declaraţiilor.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
S-a declanşat un conflict imens între România şi Ucraina. Decizia ucrainenilor de a-i pune la zid pe românii din această ţară prin mai multe legi extrem de dure a atras o reacţie pe măsură de la Bucureşti. Preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să-şi anuleze vizita în Ucraina şi de aici încolo a început un război al declaraţiilor.
Timpul
Iohannis și-a anulat vizită Ucraina: Băsescu îl critică: „O mare eroare” S-a declanşat un conflict imens între România şi Ucraina. Decizia ucrainenilor de a-i pune la zid pe românii din această ţară prin mai multe legi extrem de dure a atras o reacţie pe măsură de la Bucureşti. Preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să-şi anuleze vizita în Ucraina şi de aici încolo a început un război al declaraţiilor.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
S-a declanşat un conflict imens între România şi Ucraina. Decizia ucrainenilor de a-i pune la zid pe românii din această ţară prin mai multe legi extrem de dure a atras o reacţie pe măsură de la Bucureşti. Preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să-şi anuleze vizita în Ucraina şi de aici încolo a început un război al declaraţiilor.
Timpul
Băsescu: Anularea vizitei preşedintelui Klaus Iohannis în Ucraina este o mare eroare politică S-a declanşat un conflict imens între România şi Ucraina. Decizia ucrainenilor de a-i pune la zid pe românii din această ţară prin mai multe legi extrem de dure a atras o reacţie pe măsură de la Bucureşti. Preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să-şi anuleze vizita în Ucraina şi de aici încolo a început un război al declaraţiilor.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
S-a declanşat un conflict imens între România şi Ucraina. Decizia ucrainenilor de a-i pune la zid pe românii din această ţară prin mai multe legi extrem de dure a atras o reacţie pe măsură de la Bucureşti. Preşedintele Klaus Iohannis a hotărât să-şi anuleze vizita în Ucraina şi de aici încolo a început un război al declaraţiilor.
Timpul
(VIDEO 16+) În bătaia dintre câteva femei într-un maxi-taxi din Chișinău a fost agresată și o minoră În cazul bătăii care a avut loc între câteva femei, într-un microbuz de linie din Capitală a fost implicat și o minoră. O fetiță a fost agresată, trasă de păr și speriată de alte două femei mature. 
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
În cazul bătăii care a avut loc între câteva femei, într-un microbuz de linie din Capitală a fost implicat și o minoră. O fetiță a fost agresată, trasă de păr și speriată de alte două femei mature. 
Timpul
Mersul pe jos la serviciu ar putea salva multe vieți (STUDIU) Un deces din 12 survenite într-o perioadă de cinci ani ar fi putut fi evitate grație unei activități fizice cotidiene - precum activitățile menajere și mersul pe jos spre locul de muncă -, desfășurată pe durata a 30 de minute, timp de cinci zile pe săptămână, potrivit unui studiu publicat vineri, informează AFP.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Un deces din 12 survenite într-o perioadă de cinci ani ar fi putut fi evitate grație unei activități fizice cotidiene - precum activitățile menajere și mersul pe jos spre locul de muncă -, desfășurată pe durata a 30 de minute, timp de cinci zile pe săptămână, potrivit unui studiu publicat vineri, informează AFP.
Timpul
ALEGERI în GERMANIA: Merkel este în fața celui de-al IV-lea mandat, dar naționaliștii o presează Circa 61,5 milioane de alegători cu drept de vot din Germania au fost chemați duminică la urne pentru alegeri legislative care ar trebui să confirme cel de-al IV-lea mandat de cancelar pentru Angela Merkel, în contextul recrudescenței dreptei populiste și naționaliste, conform AFP. 
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Circa 61,5 milioane de alegători cu drept de vot din Germania au fost chemați duminică la urne pentru alegeri legislative care ar trebui să confirme cel de-al IV-lea mandat de cancelar pentru Angela Merkel, în contextul recrudescenței dreptei populiste și naționaliste, conform AFP. 
Timpul
Aur pentru România la gimnastică aerobică la Europenele din Italia România a cucerit medalia de aur în întrecerea pe echipe, sâmbătă, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Ancona (Italia), în urma rezultatelor din calificări. 
8 ore
Timpul / Publicat acum 8 ore
România a cucerit medalia de aur în întrecerea pe echipe, sâmbătă, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Ancona (Italia), în urma rezultatelor din calificări. 
Timpul
Atac în Kabul asupra unui convoi NATO. Sunt cel puţin 5 răniţi Atac cu maşină-capcană în capitala Afganistanului.
8 ore
Timpul / Publicat acum 8 ore
Atac cu maşină-capcană în capitala Afganistanului.
Timpul
11 sfaturi pentru ca relaţiile la distanţă să funcţioneze Mulţi oameni cred că relaţiile la distanţă nu vor funcţiona niciodată. Familia te poate descuraja sau prietenii tăi cei mai buni ar putea să te sfătuiască să nu iei lucrurile prea în serios, altfel ai putea suferi. 
8 ore
Timpul / Publicat acum 8 ore
Mulţi oameni cred că relaţiile la distanţă nu vor funcţiona niciodată. Familia te poate descuraja sau prietenii tăi cei mai buni ar putea să te sfătuiască să nu iei lucrurile prea în serios, altfel ai putea suferi. 
Timpul
Maxim 24 de grade și cer noros / Cum va evolua vremea în Chișinău în următoarele 10 zile / INFOGRAFIC Prognoza meteo este de cer variabl iar pe arii izolate ploi de scurtă durată, presiune atmosferică normală.
8 ore
Timpul / Publicat acum 8 ore
Prognoza meteo este de cer variabl iar pe arii izolate ploi de scurtă durată, presiune atmosferică normală.
Timpul
LIVE VIDEO /// Proteste organizate de socialiști în mai multe localități - Bălți, Cahul și Anenii noi / Dodoniștii vor alegeri anticipate și referendum Protestul socialiștilor a blocat total traficul  pe mai multe străzi din  Bălți.
8 ore
Timpul
VIDEO / Proteste organizate de socialiști în mai multe localități - Bălți, Cahul și Anenii noi / PSRM-ul vrea republică prezidențială ca miniștrii să fie „supuși” lui Dodon Partidul Socialiștilor organizează duminică proteste la Bălți, Anenii Noi si Cahul în sprijinul președintelui Igor Dodon și al întrebărilor pe care le-ar fi pus la un referendum consultativ. 
8 ore
Timpul / Publicat acum 8 ore
Partidul Socialiștilor organizează duminică proteste la Bălți, Anenii Noi si Cahul în sprijinul președintelui Igor Dodon și al întrebărilor pe care le-ar fi pus la un referendum consultativ. 
Timpul
Alegeri parlamentare în Germania. Naziştii au șanse să intre în Reichstag după 70 de ani Angela Merkel pare sigură de cel de-al patrulea mandat de cancelar în urma alegerilor de duminică, însă viitorii parteneri de guvernare sunt întru totoul incerţi, la fel ca şi direcţia Germania.
8 ore
Timpul / Publicat acum 8 ore
Angela Merkel pare sigură de cel de-al patrulea mandat de cancelar în urma alegerilor de duminică, însă viitorii parteneri de guvernare sunt întru totoul incerţi, la fel ca şi direcţia Germania.
Timpul
Franța: 200 de persoane evacuate la Lille după descoperirea unei mașini cu cinci butelii de gaz Aproape 200 de locuitori ai unei zone rezidențiale de lux de la periferia orașului Lille (nordul Franței) au fost evacuați sâmbătă seară după descoperirea a cinci butelii cu gaz într-o mașină, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliției care a respins imediat posibilitatea unui atentat, scrie AFP.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Aproape 200 de locuitori ai unei zone rezidențiale de lux de la periferia orașului Lille (nordul Franței) au fost evacuați sâmbătă seară după descoperirea a cinci butelii cu gaz într-o mașină, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliției care a respins imediat posibilitatea unui atentat, scrie AFP.
Timpul
ULTIMA ORĂ /// Franța: 200 de persoane evacuate la Lille după descoperirea unei mașini cu cinci butelii de gaz Aproape 200 de locuitori ai unei zone rezidențiale de lux de la periferia orașului Lille (nordul Franței) au fost evacuați sâmbătă seară după descoperirea a cinci butelii cu gaz într-o mașină, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliției care a respins imediat posibilitatea unui atentat, scrie AFP.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Aproape 200 de locuitori ai unei zone rezidențiale de lux de la periferia orașului Lille (nordul Franței) au fost evacuați sâmbătă seară după descoperirea a cinci butelii cu gaz într-o mașină, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliției care a respins imediat posibilitatea unui atentat, scrie AFP.
Timpul
SUA anunţă că bombardiere nucleare americane au zburat aproape de graniţa Coreei de Nord Statele Unite au anunțat că bombardiere nucleare americane au zburat în apropierea frontierelor Coreei de Nord. Bombardierele au fost escortate de avioane de luptă.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Statele Unite au anunțat că bombardiere nucleare americane au zburat în apropierea frontierelor Coreei de Nord. Bombardierele au fost escortate de avioane de luptă.
Timpul
Coreea de Nord anunţă că un atac nuclear asupra SUA e “inevitabil”. Trump: “Piticanie-rachetă, ne vom descurca” Statele Unite au anunțat că bombardiere nucleare americane au zburat în apropierea frontierelor Coreei de Nord. Bombardierele au fost escortate de avioane de luptă.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Statele Unite au anunțat că bombardiere nucleare americane au zburat în apropierea frontierelor Coreei de Nord. Bombardierele au fost escortate de avioane de luptă.
Timpul
Editorialist de peste Prut: Atacul lui Năstase asupra presei – manifestare dictatorială în stil comunist Andrei Năstase vrea să fie liderul opoziției de la Chișinău, dar nu înțelege sau se face că nu înțelege mecanismele democratice. Este opinia jurnalistului român Cristian Hrituc de la Politicscan.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Andrei Năstase vrea să fie liderul opoziției de la Chișinău, dar nu înțelege sau se face că nu înțelege mecanismele democratice. Este opinia jurnalistului român Cristian Hrituc de la Politicscan.
Timpul
Alegeri în Germania: 61,5 milioane de cetăţeni, aşteptaţi la urne. Pe cine dau sondajele câştigător Germania organizează duminică alegeri parlamentare, aproximativ 61,5 milioane de cetăţeni fiind aşteptaţi la urne.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Germania organizează duminică alegeri parlamentare, aproximativ 61,5 milioane de cetăţeni fiind aşteptaţi la urne.
Timpul
Un nou atac cu acid în Londra. Cel puțin 8 persoane au fost rănite, iar un suspect a fost reținut Cel puțin 8 persoane au fost rănite, într-un centru comercial din Londra, într-un nou atac cu acid, care a avut loc sâmbătă. Autoritățile au reușit să rețină un suspect.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Cel puțin 8 persoane au fost rănite, într-un centru comercial din Londra, într-un nou atac cu acid, care a avut loc sâmbătă. Autoritățile au reușit să rețină un suspect.
Timpul
Atac cu acid la Londra. Mai mulți răniți / VIDEO Cel puţin persoane au fost rănite la Londra, sâmbătă seară, după ce au fost atacate cu o substanţă periculoasă, posibil acid, în apropierea unui centru comercial, relatează presa engleză.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Cel puţin persoane au fost rănite la Londra, sâmbătă seară, după ce au fost atacate cu o substanţă periculoasă, posibil acid, în apropierea unui centru comercial, relatează presa engleză.
Timpul
NEWS ALERT /// Un nou atac cu acid în Londra. Cel puțin 8 persoane au fost rănite, iar un suspect a fost reținut Cel puțin 8 persoane au fost rănite, într-un centru comercial din Londra, într-un nou atac cu acid, care a avut loc sâmbătă. Autoritățile au reușit să rețină un suspect.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Cel puțin 8 persoane au fost rănite, într-un centru comercial din Londra, într-un nou atac cu acid, care a avut loc sâmbătă. Autoritățile au reușit să rețină un suspect.
Timpul
România s-a cutremurat din nou: Două CUTREMURE la câteva ore distanţă Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs duminică dimineaţă, la ora 6:15, în Marea Neagră, la o adâncime de 28,7 kilometri. 
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs duminică dimineaţă, la ora 6:15, în Marea Neagră, la o adâncime de 28,7 kilometri. 
Timpul
Cutremur neobişnuit în Marea Neagră, la câteva ore după un seism în Vrancea Un cutremur s-a produs în această dimineaţă în Marea Neagră, anunţă INFP. Cu câteva ore înainte, în cursul nopţii, a fost înregistrat un seism şi în Vrancea.
9 ore
Timpul / Publicat acum 9 ore
Un cutremur s-a produs în această dimineaţă în Marea Neagră, anunţă INFP. Cu câteva ore înainte, în cursul nopţii, a fost înregistrat un seism şi în Vrancea.
Timpul
Benzema, accident grav pe autostrada M-13 din Spania / FOTO Karim Benzema a fost implicat într-un accident rutier, după ce mașina lui s-a ciocnit cu un alt autoturism vineri după-amiază pe autostrada M-13 din Spania.
10 ore
Timpul / Publicat acum 10 ore
Karim Benzema a fost implicat într-un accident rutier, după ce mașina lui s-a ciocnit cu un alt autoturism vineri după-amiază pe autostrada M-13 din Spania.
Timpul
METEO - Maxim 24 de grade și cer noros / Cum va fi vremea în Chișinău în următoarele 10 zile Prognoza meteo este de cer variabl iar pe arii izolate ploi de scurtă durată, presiune atmosferică normală.
11 ore
Timpul / Publicat acum 11 ore
Prognoza meteo este de cer variabl iar pe arii izolate ploi de scurtă durată, presiune atmosferică normală.
Timpul
Facebook anunţă schimbări în ceea ce priveşte reclamele politice Şeful Facebook, Mark Zuckerberg, a postat un mesaj video în care promite mai multă transparenţă în ceea ce priveşte reclamele din cadrul reţelei, vizate fiind în primul rând postările propagandistice.
11 ore
Timpul / Publicat acum 11 ore
Şeful Facebook, Mark Zuckerberg, a postat un mesaj video în care promite mai multă transparenţă în ceea ce priveşte reclamele din cadrul reţelei, vizate fiind în primul rând postările propagandistice.
Timpul
Accident în drum spre nuntă! Patru fete au ajuns de urgenţă la spital după ce maşina lor s-a izbit de un stâlp! Patru tinere au ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp.
12 ore
Timpul / Publicat acum 12 ore
Patru tinere au ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp.
Timpul
Dramă cumplită… O adolescentă de doar 15 ani a fost ucisă chiar de iubitul mamei sale. Scena tragică s-a întâmplat în timp ce fata se îndrepta spre şcoală. Nu a avut nicio şansă! Ce motive a avut bărbatul să o omoare:
12 ore
Timpul
Țara în care fiecare cetățean deține 200.000 de dolari Fondul suveran al Norvegiei a ajuns la 1 trilion de dolari, pentru prima dată în istorie
12 ore
Timpul / Publicat acum 12 ore
Fondul suveran al Norvegiei a ajuns la 1 trilion de dolari, pentru prima dată în istorie
Timpul
VIDEO / A găsit un ou ciudat în grădină. A simțit fiori reci când a văzut ce iese din el O australicancă a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita prea curând.
15 ore
Timpul / Publicat acum 15 ore
O australicancă a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita prea curând.
Timpul
EXPERT de la ESA: 100 de oameni ar putea trăi pe Lună până în anul 2040 Aproximativ 100 de oameni ar putea trăi pe Lună până în 2040, a declarat vineri un expert de la Agenția Spațială Europeană (ESA), potrivit căruia acest număr ar putea ajunge la 1.000 de persoane în jurul anului 2050, informează AFP. 
19 ore
Timpul / Publicat acum 19 ore
Aproximativ 100 de oameni ar putea trăi pe Lună până în 2040, a declarat vineri un expert de la Agenția Spațială Europeană (ESA), potrivit căruia acest număr ar putea ajunge la 1.000 de persoane în jurul anului 2050, informează AFP. 
Timpul
Muzica dată tare, seara târziu, v-ar putea aduce 5 ani de închisoare Sunteţi amatori de petreceri acasă, până târziu în noapte? Nu ar strica să vă gândiţi bine înainte să organizaţi un chef monstru.
19 ore
Timpul / Publicat acum 19 ore
Sunteţi amatori de petreceri acasă, până târziu în noapte? Nu ar strica să vă gândiţi bine înainte să organizaţi un chef monstru.