Timpul
VIDEO. Cea mai aridă zonă de pe pământ a înflorit Explozie de culoare în cea mai aridă zonă de pe glob. Ploile torenţiale au transformat deşertul Atacama din Chile într-o pajişte demnă de Alpii elveţieni.
29 min
Timpul / Publicat acum 29 min
Explozie de culoare în cea mai aridă zonă de pe glob. Ploile torenţiale au transformat deşertul Atacama din Chile într-o pajişte demnă de Alpii elveţieni.
Timpul
Premieră în Europa. Plajă pentru persoane cu dizabilități, în România Un proiect unic în Europa dă şansa persoanelor cu dizabilităţi să se bucure de mare şi de soare. Un psihoterapeut va amenaja la Constanţa o plajă cu rampe de acces, şezlonguri şi o scenă pentru spectacole. Iar copiii cu nevoi speciale vor putea să intre şi în apă, cu ajutorul unor scaune aparte.
56 min
Timpul / Publicat acum 56 min
Un proiect unic în Europa dă şansa persoanelor cu dizabilităţi să se bucure de mare şi de soare. Un psihoterapeut va amenaja la Constanţa o plajă cu rampe de acces, şezlonguri şi o scenă pentru spectacole. Iar copiii cu nevoi speciale vor putea să intre şi în apă, cu ajutorul unor scaune aparte.
Timpul
Reacția Air Moldova la scrisoare anonimă: Ce pilot ar risca să piloteze un avion cu defect? Air Moldova respinge acuzațiile aduse în scrisoare a unui grup de angajați ai companiei, adresată conducerii țării. Scrisoare respectivă a fost expediată la adresa mai multor instituții mass-media, care imediat a fost tirajată. Reprezentanții companiei califică scrisoarea respectivă drept un atac la adresa directorului companiei, Iulian Scorpan, care este un bun manager, fapt confirmat și prin veniturile acumulate de Air Moldova în ultimul an.
1 oră
Timpul / Publicat acum 1 oră
Air Moldova respinge acuzațiile aduse în scrisoare a unui grup de angajați ai companiei, adresată conducerii țării. Scrisoare respectivă a fost expediată la adresa mai multor instituții mass-media, care imediat a fost tirajată. Reprezentanții companiei califică scrisoarea respectivă drept un atac la adresa directorului companiei, Iulian Scorpan, care este un bun manager, fapt confirmat și prin veniturile acumulate de Air Moldova în ultimul an.
Timpul
Disney, criticat pentru alegerea unei actriţe din „Aladdin” Compania Disney a fost criticată de fani pe reţelele de socializare pentru distribuirea unei actriţe cu origini indiene şi britanice, Naomi Scott, în rolul prinţesei Jasmine, în locul unei actriţe de origine arabă, în remake-ul live action ”Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, informează bbc.co.uk citat de News.ro.
1 oră
Timpul / Publicat acum 1 oră
Compania Disney a fost criticată de fani pe reţelele de socializare pentru distribuirea unei actriţe cu origini indiene şi britanice, Naomi Scott, în rolul prinţesei Jasmine, în locul unei actriţe de origine arabă, în remake-ul live action ”Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, informează bbc.co.uk citat de News.ro.
Timpul
LUPTELE S-AU INTENSIFICAT ÎN DONBAS / Nouă soldați ucraineni a fost uciși în ultimele 24 de ore, iar alți patru au fost omorâți ieri Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko. UPDATE la data de 19 iulie alți  4 soldați ucraineni au fost uciși, iar trei au rămas cu răni grave. 
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko. UPDATE la data de 19 iulie alți  4 soldați ucraineni au fost uciși, iar trei au rămas cu răni grave. 
Timpul
VIDEO. Protest la Kiev împotriva mersului încet al anchetei în cazul uciderii jurnalistului Pavel Șeremet Peste 200 de persoane au protestat la Kiev, în capitala Ucrainai, marcand astfel un an de la moartea jurnalistului Pavel Șeremet, ucis într-un atac cu bombă.
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Peste 200 de persoane au protestat la Kiev, în capitala Ucrainai, marcand astfel un an de la moartea jurnalistului Pavel Șeremet, ucis într-un atac cu bombă.
Timpul
Descoperirea care schimbă istoria poporului australian Arheologii au descoperit prima dovadă că poporul aborigen se află în Australia de cel puțin 65.000 de ani. Descoperirea istorică arată că aborigenii au ajuns pe continent cu 18.000 de ani mai devreme decât se credea până acum, notează BBC News.
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Arheologii au descoperit prima dovadă că poporul aborigen se află în Australia de cel puțin 65.000 de ani. Descoperirea istorică arată că aborigenii au ajuns pe continent cu 18.000 de ani mai devreme decât se credea până acum, notează BBC News.
Timpul
Numărul atacurilor teroriste din întreaga lume a scăzut Numărul atacurilor teroriste și al victimelor acestora în întreaga lume a scăzut în 2016 față de anul anterior, în pofida creșterii numărului atacurilor din Irak comise de gruparea Statul Islamic (SI), relevă un raport publicat miercuri de către Departamentul de Stat american, transmite agerpres.ro.
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Numărul atacurilor teroriste și al victimelor acestora în întreaga lume a scăzut în 2016 față de anul anterior, în pofida creșterii numărului atacurilor din Irak comise de gruparea Statul Islamic (SI), relevă un raport publicat miercuri de către Departamentul de Stat american, transmite agerpres.ro.
Timpul
VIDEO. Țîrdea iese de sub ordinul lui Dodon! NU a votat sistemul mixt Bogdan Țîrdea, deputat în formațiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova, nu a votat modificarea sistemului electoral. La ședința Parlamentului de astăzi, când s-a votat sistemul mixt, au fost prezenți 27 de deputați. Din cei 27 de deputați prezenți, socialistul Bogdan Țîrdea nu a votat pentru adoptarea sistemului mixt, informează 10tv. 
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Bogdan Țîrdea, deputat în formațiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova, nu a votat modificarea sistemului electoral. La ședința Parlamentului de astăzi, când s-a votat sistemul mixt, au fost prezenți 27 de deputați. Din cei 27 de deputați prezenți, socialistul Bogdan Țîrdea nu a votat pentru adoptarea sistemului mixt, informează 10tv. 
Timpul
Fotografia Zilei:Cavcaliuc a pus ochii pe liderii protestului Maia Sandu și Andrei Năstase Astăzi în fața Parlamentului a avut loc un protest de amploare împotriva introducerii sistemului de vot mixt.
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Astăzi în fața Parlamentului a avut loc un protest de amploare împotriva introducerii sistemului de vot mixt.
Timpul
Fotografia Zilei: Cavcaliuc a pus ochii pe Maia Sandu și Andrei Năstase Astăzi în fața Parlamentului a avut loc un protest de amploare împotriva introducerii sistemului de vot mixt.
2 ore
Timpul / Publicat acum 2 ore
Astăzi în fața Parlamentului a avut loc un protest de amploare împotriva introducerii sistemului de vot mixt.
Timpul
Sondaj: Majoritatea rușilor sunt dispuși să uite crimele regimului stalinist Rușii prefera sa auda despre succesele regimului stalinist și să nu li se aminteasca despre crimele dictatorului Iosif Stalin, potrivit sondajului realizat de „VCIOM-Sputnik“.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Rușii prefera sa auda despre succesele regimului stalinist și să nu li se aminteasca despre crimele dictatorului Iosif Stalin, potrivit sondajului realizat de „VCIOM-Sputnik“.
Timpul
Ce spune Trump despre „discuția secretă” cu Vladimir Putin (VIDEO) Moscova dezminte orice întâlnire secretă dintre Vladimir Putin şi Donald Trump. „E absurd să vorbeşti despre o discuţie la cină ca despre ceva ascuns”, a declarat presei reprezentantul preşedinţiei ruse. Kremlinul se aliniază astfel declaraţiilor făcute deja de liderul american. Donald Trump a povestit pentru New York Times că intens mediatizata conversaţie pe care a avut-o cu Vladimir Putin a fost o întâmplare.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Moscova dezminte orice întâlnire secretă dintre Vladimir Putin şi Donald Trump. „E absurd să vorbeşti despre o discuţie la cină ca despre ceva ascuns”, a declarat presei reprezentantul preşedinţiei ruse. Kremlinul se aliniază astfel declaraţiilor făcute deja de liderul american. Donald Trump a povestit pentru New York Times că intens mediatizata conversaţie pe care a avut-o cu Vladimir Putin a fost o întâmplare.
Timpul
Rusia şi SUA, în tratative pentru crearea unui grup de lucru pentru securitate cibernetică Moscova şi Rusia se află în tratative pentru a crea un grup de lucru pentru securitate cibernetică, scrie mediafax.ro, citând-ul pe Andrey Krutskikh
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Moscova şi Rusia se află în tratative pentru a crea un grup de lucru pentru securitate cibernetică, scrie mediafax.ro, citând-ul pe Andrey Krutskikh
Timpul
Festivalul Medieval – eveniment grandios care adună toată lumea la VATRA În peropada 1-3 septembrie 2017, toată lumea, de la mic la mare, este așteptată la cel mai îndrăgit eveniment cultural – Festivalul Medieval. Centrul Cultural Vatra, gazda evenimentului, vine și în acest an cu un program divers care va spori cultivarea interesului pentru mesajul trecutului, tradițiilor și îndeletnicirilor strămoșești.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
În peropada 1-3 septembrie 2017, toată lumea, de la mic la mare, este așteptată la cel mai îndrăgit eveniment cultural – Festivalul Medieval. Centrul Cultural Vatra, gazda evenimentului, vine și în acest an cu un program divers care va spori cultivarea interesului pentru mesajul trecutului, tradițiilor și îndeletnicirilor strămoșești.
Timpul
Unul din 8 americani care l-au votat pe Trump afirmă că nu ar mai repeta votul (sondaj Reuters) Circa unul din opt americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul trecut spun că nu ar mai vota la fel, după cele întâmplate pe parcursul primelor sale șase luni de președinție, relevă un sondaj Reuters/Ipsos.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Circa unul din opt americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul trecut spun că nu ar mai vota la fel, după cele întâmplate pe parcursul primelor sale șase luni de președinție, relevă un sondaj Reuters/Ipsos.
Timpul
Unul din 8 americani care l-au votat pe Trump Circa unul din opt americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul trecut spun că nu ar mai vota la fel, după cele întâmplate pe parcursul primelor sale șase luni de președinție, relevă un sondaj Reuters/Ipsos.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Circa unul din opt americani care au votat pentru Donald Trump la alegerile prezidențiale de anul trecut spun că nu ar mai vota la fel, după cele întâmplate pe parcursul primelor sale șase luni de președinție, relevă un sondaj Reuters/Ipsos.
Timpul
ACUZAȚII DURE: Renato Usatîi îi numește „criminali politici” pe deputații care au votat mixtul  Renato Usatîi a scris într-un mesaj pe o rețea socială că „încă nici un „criminal politic” nu a obținut victorie în lupta cu propriul.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
 Renato Usatîi a scris într-un mesaj pe o rețea socială că „încă nici un „criminal politic” nu a obținut victorie în lupta cu propriul.
Timpul
Un europarlamentar ALDE susține schimbarea sistemului electoral Noul sistem electoral, adoptat astăzi în Legislativ, este susţinut şi de deputaţi din Parlamentul European. Norica Nicolai este de părerea că, deşi sunt mulţi care fac speculaţii în ceea ce priveşte votul mixt, el va aduce doar beneficii cetăţenilor moldoveni. 
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Noul sistem electoral, adoptat astăzi în Legislativ, este susţinut şi de deputaţi din Parlamentul European. Norica Nicolai este de părerea că, deşi sunt mulţi care fac speculaţii în ceea ce priveşte votul mixt, el va aduce doar beneficii cetăţenilor moldoveni. 
Timpul
Creatorii serialului „Game of Thrones” anunță lansarea unui nou serial Creatorii serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, David Benioff şi Dan Weiss, care au adaptat show-ul după romanele din seria ”Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, vor realiza un nou serial original pentru HBO, "Confederate", care va prezenta evenimente ce duc la un al treilea Război Civil American, informează Reuters citat de News.ro.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Creatorii serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, David Benioff şi Dan Weiss, care au adaptat show-ul după romanele din seria ”Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, vor realiza un nou serial original pentru HBO, "Confederate", care va prezenta evenimente ce duc la un al treilea Război Civil American, informează Reuters citat de News.ro.
Timpul
IMAGINE ȘOCANTĂ: Un bărbat a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a căzut din troleibuz Un bărbat a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a căzut din troleibuz. Incidentul a avut loc în această după amiază în apropierea unei staţii de pe strada Bucureşti din Capitală.
3 ore
Timpul / Publicat acum 3 ore
Un bărbat a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce a căzut din troleibuz. Incidentul a avut loc în această după amiază în apropierea unei staţii de pe strada Bucureşti din Capitală.
Timpul
Putin, eliminat din două filme. Una dintre producții intră în culisele tragediei submarinului Kursk Vladimir Putin a fost tăiat din scenariul a două producții cinematografice. Producătorii vor să renunțe la orice legătură cu liderul de la Kremlin, pentru ca filmele, încă în producție, să nu fie trase pe linie moartă de factori politici influenți în „Cetatea Filmului”, scrie publicația The Hollywood Reporter.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Vladimir Putin a fost tăiat din scenariul a două producții cinematografice. Producătorii vor să renunțe la orice legătură cu liderul de la Kremlin, pentru ca filmele, încă în producție, să nu fie trase pe linie moartă de factori politici influenți în „Cetatea Filmului”, scrie publicația The Hollywood Reporter.
Timpul
LIVE// PROTESTE și mâine. Chiar dacă a fost votat sistemul mixt, Maia Sandu îndeamnă oamenii să vină la sediul Președinției În fața Parlamentului s-au adunat zeci de oameni împărțiți în două părți. Dacă unii militează pentru introducerea sistemului de vot mixt, atunci ceilalți protestează împotriva acestuia.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
În fața Parlamentului s-au adunat zeci de oameni împărțiți în două părți. Dacă unii militează pentru introducerea sistemului de vot mixt, atunci ceilalți protestează împotriva acestuia.
Timpul
Premierul României a discutat cu preşedintele Consiliului European despre situația tensionată din Republica Moldova Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, în contextul în care va face o vizită vineri în statul vecin, şi i-a transmis liderului europena că România îşi continuă rolul de cel mai implicat stat membru în atragerea Moldovei pe calea europeană, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, în contextul în care va face o vizită vineri în statul vecin, şi i-a transmis liderului europena că România îşi continuă rolul de cel mai implicat stat membru în atragerea Moldovei pe calea europeană, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.
Timpul
Premierul României a discutat cu Donald Tusk despre Republica Moldova: Ne continuăm rolul de cel mai implicat stat în atragerea Moldovei pe calea UE Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, în contextul în care va face o vizită vineri în statul vecin, şi i-a transmis liderului europena că România îşi continuă rolul de cel mai implicat stat membru în atragerea Moldovei pe calea europeană, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, în contextul în care va face o vizită vineri în statul vecin, şi i-a transmis liderului europena că România îşi continuă rolul de cel mai implicat stat membru în atragerea Moldovei pe calea europeană, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.
Timpul
PD și PSRM realizează platforma electorală din 2009 a PLDM Astăzi în Parlament a fost votată în lectură finală legea privind schimbarea sistemului electoral. 74 de deputați democrați, socialiști și popular-europeni au votat pentru sistemul de vot mixt.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Astăzi în Parlament a fost votată în lectură finală legea privind schimbarea sistemului electoral. 74 de deputați democrați, socialiști și popular-europeni au votat pentru sistemul de vot mixt.
Timpul
Igor Dodon: Dmitri Rogozin este „așteptat cu drag” la Chișinău Ministerul de Externe din Republica Moldova a interzis avioanelor militare ruse cu care vicepremierul rus Dmitri Rogozin urma să ajungă la Tiraspol pentru a marca 25 de ani de la desfășurarea trupelor de pace la Nistru să intre în spațiul aerian al țării. Rogozin a declarat că oricum vine la Chișinău.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Ministerul de Externe din Republica Moldova a interzis avioanelor militare ruse cu care vicepremierul rus Dmitri Rogozin urma să ajungă la Tiraspol pentru a marca 25 de ani de la desfășurarea trupelor de pace la Nistru să intre în spațiul aerian al țării. Rogozin a declarat că oricum vine la Chișinău.
Timpul
Republica Moldova riscă să rămână fără finanțare europeană, după adoptarea votului mixt Cel mai important grup politic din Parlamentul European, Partidul Popular European, solicită Comisiei Europene să oprească finanțarea Republicii Moldova și să revizuiască Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, după votarea sistemului electoral mixt de Parlamentul de la Chișinău.
4 ore
Timpul / Publicat acum 4 ore
Cel mai important grup politic din Parlamentul European, Partidul Popular European, solicită Comisiei Europene să oprească finanțarea Republicii Moldova și să revizuiască Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, după votarea sistemului electoral mixt de Parlamentul de la Chișinău.
Timpul
Proiectul „Malorusia”. Indignare la Berlin: „Nu se poate avea încredere în Putin” Declarația liderului separatiștilor pro-ruși din Donețk, Aleksandr Zaharcenko, privind înființarea unui nou stat în bastionul rebel, numit „Malorusia”, a stârnit stupoare și indignare la Berlin.
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
Declarația liderului separatiștilor pro-ruși din Donețk, Aleksandr Zaharcenko, privind înființarea unui nou stat în bastionul rebel, numit „Malorusia”, a stârnit stupoare și indignare la Berlin.
Timpul
Ghicitoarea care le dă bătăi de cap internauților. Tu reușești să identifici din prima cei opt iepuri din imagini? O ghicitoare vintage i-a pus în dificultate pe membrii comunității Playbuzz. Mulți dintre ei au recunoscut că nu au reușit să-i dea de cap din prima. 
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
O ghicitoare vintage i-a pus în dificultate pe membrii comunității Playbuzz. Mulți dintre ei au recunoscut că nu au reușit să-i dea de cap din prima. 
Timpul
Igor Dodon a promulgat legea cu privire la trecerea la sistemul electoral mixt  Anunțul a fost făcut de șeful statului pe pagina sa de facebook
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
 Anunțul a fost făcut de șeful statului pe pagina sa de facebook
Timpul
Angajații din sectorul privat ar putea primi tichete de masă din partea angajatorului Angajații din sectorul privat ar putea primi tichete de masă din partea angajatorului, care nu vor fi impozitate și care vor constitui un supliment la salariu, potrivit unui proiect votat astăzi în a doua lectură de Parlament. 
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
Angajații din sectorul privat ar putea primi tichete de masă din partea angajatorului, care nu vor fi impozitate și care vor constitui un supliment la salariu, potrivit unui proiect votat astăzi în a doua lectură de Parlament. 
Timpul
VIRAL. Cum arată picioarele unui ciclist după Turul Franței Pawel Poljanski a arătat efectele efortului fizic de intensitate ridicată asupra corpului uman. Ciclistul polonez a postat pe contul de Instagram o imagine cu picioarele lui, după ce a pedalat la Turul Franței.
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
Pawel Poljanski a arătat efectele efortului fizic de intensitate ridicată asupra corpului uman. Ciclistul polonez a postat pe contul de Instagram o imagine cu picioarele lui, după ce a pedalat la Turul Franței.
Timpul
Chiril Lucinschi din arest la domiciliu, direct la spital Mandatul de arest la domiciliu pe numele ex-deputatului Chiril Luncinschi a fost prelungit cu încă 30 zile.
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
Mandatul de arest la domiciliu pe numele ex-deputatului Chiril Luncinschi a fost prelungit cu încă 30 zile.
Timpul
TIFF Chișinău 2017: Lecții de cinema și întâlniri cu actori și regizori Astăzi, 20 iulie, începe cea de-a doua ediție TIFF la Chișinău. În perioada 20-23 iulie, Cinema Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani vor fi gazda unui eveniment cinematografic de amploare. Pe lângă proiecțiile de filme, în cadrul festivalului vor avea loc lecții de cinema cu actorii Dorian Boguță și Andi Vasluianu.
5 ore
Timpul / Publicat acum 5 ore
Astăzi, 20 iulie, începe cea de-a doua ediție TIFF la Chișinău. În perioada 20-23 iulie, Cinema Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani vor fi gazda unui eveniment cinematografic de amploare. Pe lângă proiecțiile de filme, în cadrul festivalului vor avea loc lecții de cinema cu actorii Dorian Boguță și Andi Vasluianu.
Timpul
Dorin Chirtoacă: „Agenții economici sunt impuși să scrie minciuni despre mine. Adevărații hoţi se află în Parlament şi Preşedenţie” Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.
Timpul
Dorin Chirtoacă: „Vom ataca în judecată acțiunile Procuraturii” Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.
Timpul
Dorin Chirtoacă: „Agenții economici sunt impuși să scrie minciuni despre mine. Adevărații hoţi se află în Parlament şi Preşedinţie” Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă susține că se dorește denigrarea și descreditarea acestuia. „Se vrea asocierea cuvântului „mită” cu numele meu”.
Timpul
Mandatul de arest pe numele lui Chiril Lucinschi, prelungit cu încă 30 de zile Mandatul de arest la domiciliu pe numele ex-deputatului Chiril Luncinschi a fost prelungit cu încă 30 zile.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Mandatul de arest la domiciliu pe numele ex-deputatului Chiril Luncinschi a fost prelungit cu încă 30 zile.
Timpul
Războiul ruso - ucrainean: Nouă soldați a fost uciși și alți cinci răniți în ultimele 24 de ore Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko.
Timpul
Războiul ruso-ucrainean: Nouă soldați uciși și alți cinci răniți în ultimele 24 de ore Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko.
Timpul
LUPTE INTENSE ÎN DONBAS / Nouă soldați ucraineni a fost uciși și alți cinci răniți în ultimele 24 de ore. Rușii atacă cu artileria, din tancuri și GRAD-uri Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Timp de 24 de ore în zona operațiunilor antiteroriste din estul Ucrainei, au fost uciși nouă soldați ale Forțelor Armate Ucrainene, iar alți cinci au fost răniți  de către forțele proruse, datele au fost prezentate de către purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Ucrainean, Andrei Lisenko.
Timpul
Schimbarea sistemului electoral - cel mai dezbătut proiect de lege din istoria R. Moldova Parlamentul a votat joi, 20 iulie, în lectură finală legea care prevede trecerea la votul mixt. Proiectul însă a fost precedat d zeci de dezbateri, organizate atât de societatea civilă, cât și de partide și pe platforma parlamentară, astfel încât, la un moment dat președintele Legislativului Andrian Candu a remarcat că acesta a fost cel mai dezbătut proiect e lege din istoria Republicii Moldova, supus chiar mai multor discuții decât Constituția din 1994.
6 ore
Timpul / Publicat acum 6 ore
Parlamentul a votat joi, 20 iulie, în lectură finală legea care prevede trecerea la votul mixt. Proiectul însă a fost precedat d zeci de dezbateri, organizate atât de societatea civilă, cât și de partide și pe platforma parlamentară, astfel încât, la un moment dat președintele Legislativului Andrian Candu a remarcat că acesta a fost cel mai dezbătut proiect e lege din istoria Republicii Moldova, supus chiar mai multor discuții decât Constituția din 1994.
Timpul
Un absolvent despre diploma lui Dodon: „Am realizat că am făcut o greșeală” Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
Timpul
Mesaj INCREDIBIL din partea unui absolvent despre diploma lui Dodon: „Am realizat că am făcut o greșeală” Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
Timpul
Încă un absolvent REFUZĂ diploma lui Dodon: „Am realizat că am făcut o greșeală” Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
Timpul
Mesaj INCREDIBIL din partea unui absolvent: „Am realizat că am făcut o greșeală” Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Redacția 10TV a primit un mesaj mai puțin obișnuit pe poșta electronică. Un absolvent scrie că regretă faptul că a luat Diploma de Onoare din partea președintelui Igor Dodon în cadrul zilei de 18 iulie. Acesta solicită ajutorul nostru pentru a realiza „o procedură de renunțare la aceste diplome și de motivare a celorlalți absolvenți a renunța la ea”.
Timpul
Un bărbat este obligat să demonstreze în fiecare lună că este viu Un bărbat este obligat să demonstreze lunar că este viu, pentru a primi pensia care i se cuvine pe bună dreptate. 
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Un bărbat este obligat să demonstreze lunar că este viu, pentru a primi pensia care i se cuvine pe bună dreptate. 
Timpul
INCREDIBIL: Un bărbat este obligat să demonstreze în fiecare lună că este viu Un bărbat este obligat să demonstreze lunar că este viu, pentru a primi pensia care i se cuvine pe bună dreptate. 
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
Un bărbat este obligat să demonstreze lunar că este viu, pentru a primi pensia care i se cuvine pe bună dreptate. 
Timpul
Scaun fără spătar într-un avion Wizz Air. Reacția companiei O fotografie cu o femeie care călătoreşte cu o cursă Wizz Air, pe un scaun fără spătar, a apărut miercuri, 19 iulie, în mediul online şi a iscat numeroase discuţii. Reprezentanţii companiei aeriene spun că femeia a fost mutată în timpul zborului pe un alt scaun şi că „se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauz afolosirii necorespunzătoare de către pasageri”.
7 ore
Timpul / Publicat acum 7 ore
O fotografie cu o femeie care călătoreşte cu o cursă Wizz Air, pe un scaun fără spătar, a apărut miercuri, 19 iulie, în mediul online şi a iscat numeroase discuţii. Reprezentanţii companiei aeriene spun că femeia a fost mutată în timpul zborului pe un alt scaun şi că „se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauz afolosirii necorespunzătoare de către pasageri”.