Kankan.md
BOMBĂ! Nicolae Sulac are un FIU! Primul interviu al băiatului regretatului artist, Alexei - VIDEO Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
Kankan.md
BOMBĂ! Nicolae Sulac are un FIU! Primul interviu cu Alexei, băiatul regretatului artist - VIDEO Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.
Kankan.md
Pur și simplu FENOMENAL! Noul clip al lui Mark Stam este, pe cât de simplu, pe atât de unic și emoționant - VIDEO Mark Stam și echipa lui, frații Spoială, demonstrează că arta nu necesită de fiecare dată bugete mari, iar un videoclip bun poate porni de la o idee foarte îndrăzneață, ca mai apoi să ajungă un produs unic în țara noastră. Noua producție video a artistului, pentru piesa ”Doar noi”, este pe cât de simplă, pe atât de emoționantă.
5 zile
Kankan.md / Publicat acum 5 zile
Mark Stam și echipa lui, frații Spoială, demonstrează că arta nu necesită de fiecare dată bugete mari, iar un videoclip bun poate porni de la o idee foarte îndrăzneață, ca mai apoi să ajungă un produs unic în țara noastră. Noua producție video a artistului, pentru piesa ”Doar noi”, este pe cât de simplă, pe atât de emoționantă.
Kankan.md
Tatiana Heghea este însărcinată pentru a doua oară: ”De 7 luni trăiesc o mare binecuvântare în viața mea” - FOTO Tatiana Heghea este în al nouălea cer de fericire. Vedeta a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute. Fiica ei Regina-Raluca va avea fie un frățior, fie o surioară.
5 zile
Kankan.md / Publicat acum 5 zile
Tatiana Heghea este în al nouălea cer de fericire. Vedeta a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute. Fiica ei Regina-Raluca va avea fie un frățior, fie o surioară.
Kankan.md
Imagini HOT și periculoase în noul videoclip al lui Carla's Dreams - ”Frica”! Piesa te va cuceri de la primele note - VIDEO Carla's Dreams tocmai a lansat un nou hit, cu un videoclip care, fără îndoială, va ajunge la inimile a milioane de oameni. Noul single al artistului, ”Frica”, descrie femeia ca pe o frică a unui bărbat îndrăgostit, metaforic vorbind.
6 zile
Kankan.md / Publicat acum 6 zile
Carla's Dreams tocmai a lansat un nou hit, cu un videoclip care, fără îndoială, va ajunge la inimile a milioane de oameni. Noul single al artistului, ”Frica”, descrie femeia ca pe o frică a unui bărbat îndrăgostit, metaforic vorbind.
Kankan.md
DEZVĂLUIRI din culisele show-ului ”Vorbește Moldova” de la Prime! Ce s-a întâmplat la filmările primei ediții - VIDEO În această seară, de la 19:00, la Prime începe un nou show TV, ”Vorbește Moldova”. Emisiunea de tip social prezentată de Natalia Cheptene îi va avea protagoniști pe oamenii simpli, ale căror istorii vor uimi o țară întreagă.
8 zile
Kankan.md / Publicat acum 8 zile
În această seară, de la 19:00, la Prime începe un nou show TV, ”Vorbește Moldova”. Emisiunea de tip social prezentată de Natalia Cheptene îi va avea protagoniști pe oamenii simpli, ale căror istorii vor uimi o țară întreagă.
Kankan.md
Max Fall, apariție cuceritoare la X Fator! Ștefan Bănică n-a mai rezistat și i-a spus: ”Mic și...” - VIDEO Max Fall a revenit pe scena de la X Factor. În acest an, însă, tânărul artist din Chișinău a decis să-și încerce norocul de unul singur, nu așa ca și acum doi ani, când a venit alături de alți doi băieți, în trupa Uptwon.
11 zile
Kankan.md / Publicat acum 11 zile
Max Fall a revenit pe scena de la X Factor. În acest an, însă, tânărul artist din Chișinău a decis să-și încerce norocul de unul singur, nu așa ca și acum doi ani, când a venit alături de alți doi băieți, în trupa Uptwon.
Kankan.md
Olga Roman, moment EMOȚIONANT în duelul de la Vocea României! A câștigat, după ce a cântat o piesă a Andrei în duet cu o altă concurentă din Moldova - VIDEO Olga Roman este ultima concurentă din Moldova care se califică în live-urile de la Vocea României. Ea s-a duelat cu o altă moldoveancă, Laura Voinu, în etapa confruntărilor.
11 zile
Kankan.md / Publicat acum 11 zile
Olga Roman este ultima concurentă din Moldova care se califică în live-urile de la Vocea României. Ea s-a duelat cu o altă moldoveancă, Laura Voinu, în etapa confruntărilor.
Kankan.md
Lidia Isac merge mai departe la Vocea României! A câștigat la DUEL împotriva unei alte participante din Republica Moldova - VIDEO Lidia Isac a trecut prin emoții mari în această seară, la ultima ediție de confruntări de la Vocea României. Moldoveanca s-a duelat cu Axenia Șova, care e la fel, o voce fenomenală din Republica Moldova.
11 zile
Kankan.md / Publicat acum 11 zile
Lidia Isac a trecut prin emoții mari în această seară, la ultima ediție de confruntări de la Vocea României. Moldoveanca s-a duelat cu Axenia Șova, care e la fel, o voce fenomenală din Republica Moldova.
Kankan.md
Dima Trofim A PIERDUT duelul de la Vocea României în fața ”vocii lui Beyonce” - VIDEO Dima Trofim a evoluat în această seară în etapa duelurilor de la Vocea României. Moldoveanul s-a duelat cu Ioana Barbă, alături de care a cântat piesa ”Somebody That I Used to Know” a lui Gotye.
11 zile
Kankan.md / Publicat acum 11 zile
Dima Trofim a evoluat în această seară în etapa duelurilor de la Vocea României. Moldoveanul s-a duelat cu Ioana Barbă, alături de care a cântat piesa ”Somebody That I Used to Know” a lui Gotye.
Kankan.md
Felicia Dunaf a fost cerută în CĂSĂTORIE în direct la radio! VIDEO cu momentul emoționant Felicia Dunaf se poate declara cea mai fericită femeie din lume. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vladimir Asaftei.
13 zile
Kankan.md / Publicat acum 13 zile
Felicia Dunaf se poate declara cea mai fericită femeie din lume. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vladimir Asaftei.
Kankan.md
FENOMENAL! Diana Brescan A CÂȘTIGAT duelul de la Vocea României! Cât de bine a cântat un hit celebru - VIDEO Diana Brescan își vede visul realizat. Frumoasa cântăreață participă în acest sezon la Vocea României, iar norocul se pare că a fost de partea ei în etapa duelului.
18 zile
Kankan.md / Publicat acum 18 zile
Diana Brescan își vede visul realizat. Frumoasa cântăreață participă în acest sezon la Vocea României, iar norocul se pare că a fost de partea ei în etapa duelului.
Kankan.md
Incident înaintea spectacolului Comedy Woman la Chișinău! Ce a pățit una dintre actrițe: ”Am rămas fără...” - FOTO Trupa de comedie Comedy Woman a susținut un spectacol în această seară la Chișinău. Actrițele care apar și în celebrul show rusesc au urcat pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” pentru prima dată, iar sala a fost arhi-plină.
19 zile
Kankan.md / Publicat acum 19 zile
Trupa de comedie Comedy Woman a susținut un spectacol în această seară la Chișinău. Actrițele care apar și în celebrul show rusesc au urcat pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” pentru prima dată, iar sala a fost arhi-plină.
Kankan.md
Această SEXY actriță este noua prezentatoare a emisiunii ”Cine vine la noi”! A jucat într-un film alături de Daniel Craig - VIDEO, FOTO Și-a încercat norocul peste hotare și a dat peste nume mari ale cinematografiei, alături de care a avut ocazia să muncească. Djulieta Gînu Ardovan, soția lui Vlad Ardovan din trupa ”Comedy Chișinău” a revenit pe micul ecran, de curând.
22 zile
Kankan.md / Publicat acum 22 zile
Și-a încercat norocul peste hotare și a dat peste nume mari ale cinematografiei, alături de care a avut ocazia să muncească. Djulieta Gînu Ardovan, soția lui Vlad Ardovan din trupa ”Comedy Chișinău” a revenit pe micul ecran, de curând.
Kankan.md
Dima Cubreacov, din nou la iUmor: ”Prima dată când am făcut sex mi-a fost foarte frică... eram cu văru'” - VIDEO După apariția spectaculoasă de anul trecut de la iUmor, în urma căreia a fost acuzat că a furat glume din show-uri de stand-up rusești, Dima Cubreacov și-a încercat norocul din nou în show-ul românesc. A venit la fel ca și în sezonul anterior, desculț, cu foaia în față și cu un număr de umor negru.
23 zile
Kankan.md / Publicat acum 23 zile
După apariția spectaculoasă de anul trecut de la iUmor, în urma căreia a fost acuzat că a furat glume din show-uri de stand-up rusești, Dima Cubreacov și-a încercat norocul din nou în show-ul românesc. A venit la fel ca și în sezonul anterior, desculț, cu foaia în față și cu un număr de umor negru.
Kankan.md
Fosta iubită a lui Dorin Chirtoacă, care a fost văzută alături de primar după divorțul lui de Anișoara Loghin, s-a căsătorit! VIDEO de la nuntă După ce a divorțat de Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă s-a reîntors la fosta lui iubită, Ala Boțan. Relația primarului de Chișinău cu aceasta însă nu a durat foarte mult nici de această dată.
24 zile
Kankan.md / Publicat acum 24 zile
După ce a divorțat de Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă s-a reîntors la fosta lui iubită, Ala Boțan. Relația primarului de Chișinău cu aceasta însă nu a durat foarte mult nici de această dată.
Kankan.md
EMOȚIONANT! Cătălin Lungu s-a întâlnit cu Florin Piersic într-o emisiune TV și l-a parodiat! Reacția actorului român - VIDEO Într-una din emisiunile în care a apărut în timpul vizitei sale în Republica Moldova, marele actor român Florin Piersic a avut parte de o surpriză pe cât de amuzantă, pe atât de emoționant. Cei de la emisiunea ”Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2 l-au adus în platou pe vloggerul Cătălin Lungu.
24 zile
Kankan.md / Publicat acum 24 zile
Într-una din emisiunile în care a apărut în timpul vizitei sale în Republica Moldova, marele actor român Florin Piersic a avut parte de o surpriză pe cât de amuzantă, pe atât de emoționant. Cei de la emisiunea ”Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2 l-au adus în platou pe vloggerul Cătălin Lungu.
Kankan.md
Valeria Pasha A CUCERIT jurații de la X Factor cu o voce excepțională! În ce ținută SEXY a apărut frumoasa moldoveancă - VIDEO Valeria Pasha nu este doar o prezență senzuală, dar și o artistă care cucerește cu vocea ei. Frumoasa moldoveancă a apărut în această seară la audițiile X Factor, unde a cântat piesa ”Love On The Brain” a Rihannei.
25 zile
Kankan.md / Publicat acum 25 zile
Valeria Pasha nu este doar o prezență senzuală, dar și o artistă care cucerește cu vocea ei. Frumoasa moldoveancă a apărut în această seară la audițiile X Factor, unde a cântat piesa ”Love On The Brain” a Rihannei.
Kankan.md
Doinița Gherman a reinventat piesa ”Despacito”! Artista a cântat-o pe muzică populară, într-un show TV din Moldova - VIDEO Doinița Gherman este foarte descurcăreață de fire. Artista iese din situație în orice context nu s-ar afla, și așa s-a întâmplat și atunci când a fost provocată de cei de la emisiunea ”Made in Moldova” de la Canal 3 să cânte piese pop pe rimturi de muzică populară.
28 zile
Kankan.md / Publicat acum 28 zile
Doinița Gherman este foarte descurcăreață de fire. Artista iese din situație în orice context nu s-ar afla, și așa s-a întâmplat și atunci când a fost provocată de cei de la emisiunea ”Made in Moldova” de la Canal 3 să cânte piese pop pe rimturi de muzică populară.
Kankan.md
Piesa aceasta descrie cel mai bine DRAGOSTEA! Ascultă ”Direction” și vezi ce videoclip FIERBINTE are - VIDEO Cel mai mult se cântă despre dragoste, însă nu toți artiștii reușesc să și cucerească publicul ceu piesele lor. OZ Drive este un artist aflat la început de cale, însă care știe ce mesaj trebuie să transmită într-o melodie, așa ca ea să ajungă la sufletele publicului.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Cel mai mult se cântă despre dragoste, însă nu toți artiștii reușesc să și cucerească publicul ceu piesele lor. OZ Drive este un artist aflat la început de cale, însă care știe ce mesaj trebuie să transmită într-o melodie, așa ca ea să ajungă la sufletele publicului.
Kankan.md
Cu o zi înainte s-a intoxicat de la mâncare, însă chiar și așa a luat patru de DA la X Factor! Vera Țurcanu i-a cucerit pe jurați cu o piesă rock - VIDEO Vera Țurcanu a revenit pe scena X Factor, pentru al doilea an consecutiv. Artista a avut însă parte de ghinion pe drumul spre București.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Vera Țurcanu a revenit pe scena X Factor, pentru al doilea an consecutiv. Artista a avut însă parte de ghinion pe drumul spre București.
Kankan.md
Olga Verbițchi a lansat un nou HIT! Videoclipul piesei ”Pagini albe” a fost filmat într-o piscină goală - VIDEO Olga Verbițchi cucerește pas cu pas showbizul românesc. Prima piesă a ei, ”Prietena ta”, are până în momentul actual peste 1 milion și 300 de mii de vizualizări.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Olga Verbițchi cucerește pas cu pas showbizul românesc. Prima piesă a ei, ”Prietena ta”, are până în momentul actual peste 1 milion și 300 de mii de vizualizări.
Kankan.md
Lilian Dobândă s-a mutat în Londra și lucrează chelner! S-a dus la X Factor cu o piesă proprie și a primit patru de DA - VIDEO Acum câțiva ani avea sute de mii de fani în Moldova, acum muncește chelner la o cafenea din Londra. Lilian Dobândă s-a reîntors pe scenă cu o nouă piesă proprie.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Acum câțiva ani avea sute de mii de fani în Moldova, acum muncește chelner la o cafenea din Londra. Lilian Dobândă s-a reîntors pe scenă cu o nouă piesă proprie.
Kankan.md
Moldoveanca SEXY de la Vocea României a câștigat primul duel! Cum a cântat Catarina Sandu și cu cine s-a duelat - VIDEO Catarina Sandu este în al nouălea cer de fericire. Frumoasa moldoveancă a câștigat primul duel de la Vocea României.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Catarina Sandu este în al nouălea cer de fericire. Frumoasa moldoveancă a câștigat primul duel de la Vocea României.
Kankan.md
Dorin Chirtoacă, reacție HALUCINANTĂ la parodia ”Despacito” despre Chișinău: ”De ce nu filmato nici macar odnim glazito olecutito de Valea Morito?” - VIDEO Dorin Chirtoacă a comentat parodia virală realizată de cei de la emisiunea de tip pamflet Made in Moldova (Canal 3). Primarul suspendat temporar a scris într-un limbaj pe alocuri greu de descifrat, ironic, că apreciază clipul ”Despacito” în varianta de Moldova - ”Перерыто”.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Dorin Chirtoacă a comentat parodia virală realizată de cei de la emisiunea de tip pamflet Made in Moldova (Canal 3). Primarul suspendat temporar a scris într-un limbaj pe alocuri greu de descifrat, ironic, că apreciază clipul ”Despacito” în varianta de Moldova - ”Перерыто”.
Kankan.md
Ai auzit ”Despacito” de Moldova? Videoclipul e fenomenal și are deja peste 150.000 de vizualizări - VIDEO ”Despacito” poate și a fost hit-ul verii 2017, însă piesa care îi va cuceri pe toți moldovenii în această toamnă va fi, fără îndoială, ”Перерыто”. Cei de la emisiunea Made in Moldova (Canal 3) au realizat împreună cu interpreții Maxim Zavidia și Samir Loghin un cover senzațional la celebrul hit.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
”Despacito” poate și a fost hit-ul verii 2017, însă piesa care îi va cuceri pe toți moldovenii în această toamnă va fi, fără îndoială, ”Перерыто”. Cei de la emisiunea Made in Moldova (Canal 3) au realizat împreună cu interpreții Maxim Zavidia și Samir Loghin un cover senzațional la celebrul hit.
Kankan.md
Cât de SEXY este Daniela Marin în noul videoclip al trupei SunStroke project - ”Sun gets down”! Slava Sîrbu, regizorul producției - VIDEO Sunstroke Project tocmai a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Sunt gets down”. Eroina principală a clipului este fotomodelul Daniela Marin.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Sunstroke Project tocmai a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Sunt gets down”. Eroina principală a clipului este fotomodelul Daniela Marin.
Kankan.md
Valeria Lungu joacă rolul unui travestit într-o parodie românească! Vezi filmulețul extrem de amuzant - VIDEO Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, devine un nume tot mai cunoscut pe piața românească. Dacă în 2016 a apărut în videoclipul lui Carla's Dreams pentru remake-ul piesei ”Document” al trupei COMA, anul acesta frumoasa tânără apare într-o parodie realizată de o echipă de vloggeri celebri peste prut.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, devine un nume tot mai cunoscut pe piața românească. Dacă în 2016 a apărut în videoclipul lui Carla's Dreams pentru remake-ul piesei ”Document” al trupei COMA, anul acesta frumoasa tânără apare într-o parodie realizată de o echipă de vloggeri celebri peste prut.
Kankan.md
Fiica Victoriei Lungu joacă rolul unui travestit într-o parodie românească! Vezi filmulețul extrem de amuzant - VIDEO Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, devine un nume tot mai cunoscut pe piața românească. Dacă în 2016 a apărut în videoclipul lui Carla\'s Dreams pentru remake-ul piesei ”Document” al trupei COMA, anul acesta frumoasa tânără apare într-o parodie realizată de o echipă de vloggeri celebri peste prut.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, devine un nume tot mai cunoscut pe piața românească. Dacă în 2016 a apărut în videoclipul lui Carla\'s Dreams pentru remake-ul piesei ”Document” al trupei COMA, anul acesta frumoasa tânără apare într-o parodie realizată de o echipă de vloggeri celebri peste prut.
Kankan.md
Cerere în căsătorie EMOȚIONANTĂ în show-ul ”Da sau Nu”! Ce răspuns a primit tânărul de la iubita sa - VIDEO ”Da sau Nu” unește destine. Un tânăr din Chișinău i-a făcut o adevărată bucurie bunicii sale, alături de care a venit să participe la game-show.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
”Da sau Nu” unește destine. Un tânăr din Chișinău i-a făcut o adevărată bucurie bunicii sale, alături de care a venit să participe la game-show.
Kankan.md
O pitică din Chișnău, la iUmor: ”Am un metru 35! Aș vrea încă vreo 30 de cm, domn doctor, m-am săturat să tot vorbesc cu șlițul lui” - VIDEO Are doar un meru și 35 cm, însă e plină de autoironie și glume. Irina Bardița, originară din Chișinău, a cucerit publicul de la iUmor cu numărul său de stand-up.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Are doar un meru și 35 cm, însă e plină de autoironie și glume. Irina Bardița, originară din Chișinău, a cucerit publicul de la iUmor cu numărul său de stand-up.
Kankan.md
Gestul EMOȚIONANT făcut de Carla's Dreams la X Factor, pentru un concurent din Cimișlia! Ce a făcut juratul ca basarabeanul să meargă mai departe - VIDEO Cu toții știm că un om talentat se poate transforma în mare artist doar dacă are parte de susținere, iar cei care îi ascultă arta o și apreciază. Așa a fost cu mulți dintre cei care acum cuceresc scenele mari, așa s-a întâmplat și cu un tânăr talentat originar dintr-un sat din Cimișlia, Adrian Negru.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Cu toții știm că un om talentat se poate transforma în mare artist doar dacă are parte de susținere, iar cei care îi ascultă arta o și apreciază. Așa a fost cu mulți dintre cei care acum cuceresc scenele mari, așa s-a întâmplat și cu un tânăr talentat originar dintr-un sat din Cimișlia, Adrian Negru.
Kankan.md
Natan a lansat piesa care nu va lăsa indiferentă nicio fată! Ascultă aici ”Solo” - VIDEO Natan a dat-o pe spaniolă în noul său single, ”Solo”. Artistul tocmai a lansat piesa, cu un videoclip în care apare într-un loc pitoresc, parcă scos din basme.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Natan a dat-o pe spaniolă în noul său single, ”Solo”. Artistul tocmai a lansat piesa, cu un videoclip în care apare într-un loc pitoresc, parcă scos din basme.
Kankan.md
Alexandru Lozanciuc: ”Ionel Istrati e balamut! Звездный вариант”! Cu ce l-a supărat atât de tare cântărețul de 26 de ani pe marele artist - VIDEO Toată lumea știe că, de câțiva ani, Alexandru Lozanciuc și Ionel Istrati nu mai vorbesc, asta chiar dacă marele artist a fost cel care l-a ajutat pe cântărețul de 26 de ani să cucerească milioane de fani, scriind pentru el piesa ”Eu numai, numai”.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Toată lumea știe că, de câțiva ani, Alexandru Lozanciuc și Ionel Istrati nu mai vorbesc, asta chiar dacă marele artist a fost cel care l-a ajutat pe cântărețul de 26 de ani să cucerească milioane de fani, scriind pentru el piesa ”Eu numai, numai”.
Kankan.md
Andrei Bolocan a cântat la iUmor piesa ”Penis Vagin”, iar Cheloo i-a spus că e ”lipsit de conținut”! Momentul VIDEO Andrei Bolocan și-a încercat norocul la iUmor, în ediția difuzată înaceastă duminică. Vloggerul și-a început numărul cu un moment de stand-up, însă mai apoi a trecut la cântat.
1 lună
Kankan.md / Publicat acum 1 lună
Andrei Bolocan și-a încercat norocul la iUmor, în ediția difuzată înaceastă duminică. Vloggerul și-a început numărul cu un moment de stand-up, însă mai apoi a trecut la cântat.
Kankan.md
O cântăreață de muzică populară din Moldova a lansat o piesă în stil electronic, alături de un DJ! Ascultă aici ”Bun îi vinul cel bălan” - VIDEO Stela Botez vrea să aducă muzica populară mai aproape de publicul tânăr și, din câte se pare, îi reușește cu succes acest lucru. Artista a lansat astăzi o piesă populară, remixată de un DJ din țara noastră.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Stela Botez vrea să aducă muzica populară mai aproape de publicul tânăr și, din câte se pare, îi reușește cu succes acest lucru. Artista a lansat astăzi o piesă populară, remixată de un DJ din țara noastră.
Kankan.md
Diana Brescan, interpretare excepțională la Vocea României! Toți au comparat-o cu Lana Del Rey - VIDEO Diana Brescan cucerește nu doar publicul de acasă. Cântăreața visa demult să ajungă pe scena de la Vocea României, iar într-un final visul ei a devenit realitate.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Diana Brescan cucerește nu doar publicul de acasă. Cântăreața visa demult să ajungă pe scena de la Vocea României, iar într-un final visul ei a devenit realitate.
Kankan.md
Cea mai mare fană a lui Carla's Dreams s-a dus la X Factor și a cântat... muzică populară! Reacția juratului moldovean - VIDEO Cea mai mare fană a lui Carla's Dreams, pe care KanKan.md a descoperit-o acum câteva luni, la un concert al artistului, din Chișinău, nu ratează nicio ocazie să-l vadă pe cântărețul cu mască și să-i spună cât de mult îl iubește.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Cea mai mare fană a lui Carla's Dreams, pe care KanKan.md a descoperit-o acum câteva luni, la un concert al artistului, din Chișinău, nu ratează nicio ocazie să-l vadă pe cântărețul cu mască și să-i spună cât de mult îl iubește.
Kankan.md
Această moldoveancă SEXY nu a întors niciun scaun la Vocea României, însă toți jurații i-au spus că are o voce minunată - VIDEO Are 19 ani, te cucerește de la prima privire și și-a dorit mult să ajungă în echipa Loredanei la Vocea României. Doina Șerbul, din Republica Moldova, și-a încercat norocul la Vocea României, însă chiar dacă i s-a spus că are o voce fenomenală, nu a reușit să întoarcă scaunul niciunui jurat.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Are 19 ani, te cucerește de la prima privire și și-a dorit mult să ajungă în echipa Loredanei la Vocea României. Doina Șerbul, din Republica Moldova, și-a încercat norocul la Vocea României, însă chiar dacă i s-a spus că are o voce fenomenală, nu a reușit să întoarcă scaunul niciunui jurat.
Kankan.md
Lili Lozan a izbucnit în LACRIMI în direct la TV, azi-dimineață: ”Dați reclamă”! MOTIVUL - VIDEO Lili Lozan a izbucnit în lacrimi, în emisie directă la TV, în această dimineață. Prezentatoare s-a emoționat după ce colegii i-au făcut o surpriză cu ocazia zilei sale de naștere.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Lili Lozan a izbucnit în lacrimi, în emisie directă la TV, în această dimineață. Prezentatoare s-a emoționat după ce colegii i-au făcut o surpriză cu ocazia zilei sale de naștere.
Kankan.md
Un nou show de comedie va fi lansat la Canal 3! Ce comedianți cunoscuți din Moldova vor apărea acolo - VIDEO Fiți gata pentru o doză mare de umor. În curând, Canal 3 va lansa o nouă emisiune, dedicată amatorilor de glume și bancuri.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Fiți gata pentru o doză mare de umor. În curând, Canal 3 va lansa o nouă emisiune, dedicată amatorilor de glume și bancuri.
Kankan.md
Lilu prezintă, începând de azi, un SHOW TV la Canal 2! Primele imagini din emisiunea ”Vorbe bune” - VIDEO Lilu a schimbat postul. Prezentatoarea TV, care până zilele trecute făcea parte din echipa emisiunii ”Matinalii” de la TVR Moldova, de azi, are propriul show la Canal 2. Ea debutează în această seară, la 17:15, cu talk-show-ul zilnic ”Vorbe bune”.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Lilu a schimbat postul. Prezentatoarea TV, care până zilele trecute făcea parte din echipa emisiunii ”Matinalii” de la TVR Moldova, de azi, are propriul show la Canal 2. Ea debutează în această seară, la 17:15, cu talk-show-ul zilnic ”Vorbe bune”.
Kankan.md
Moldoveanca Laura Voinu i-a emoționat pe toți la Vocea României cu momentul său! Ce i s-a întâmplat pe scenă te va impresiona până la lacrimi - VIDEO Are 18 ani, vine din Cantemir și este extrem de frumoasă. Pe lângă asta, însă, Laura Voinu are și o voce cuceritoare, cu care i-a emoționat pe toți la Vocea României.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Are 18 ani, vine din Cantemir și este extrem de frumoasă. Pe lângă asta, însă, Laura Voinu are și o voce cuceritoare, cu care i-a emoționat pe toți la Vocea României.
Kankan.md
Petrecere UNICĂ în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău! Ce se va întâmpla acolo în această seară Aleea centrală a parcului Valea Trandafirilor se va transforma în totalitate, în această seară. Ea va deveni ”Aleea colorată”, în cadrul unui eveniment ce are drept scop renovarea și restaurarea mai multor zone din parc.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Aleea centrală a parcului Valea Trandafirilor se va transforma în totalitate, în această seară. Ea va deveni ”Aleea colorată”, în cadrul unui eveniment ce are drept scop renovarea și restaurarea mai multor zone din parc.
Kankan.md
Moldoveanul Dima Trofim a întors DOUĂ SCAUNE la Vocea României, cu piesa ”Fairytale”! La ce antrenor a mers în echipă - VIDEO Moldoveanul Dima Trofim, devenit cunoscut în țară după participarea la Fabrica de Staruri, iar mai apoi ca și membru al trupei românești La la Band, și-a încercat norocul la Vocea României. Tânărul a cântat piesa cu care Alexander Rybak a câștigat în 2009 Eurovision Song Contest - ”Fairytale”.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Moldoveanul Dima Trofim, devenit cunoscut în țară după participarea la Fabrica de Staruri, iar mai apoi ca și membru al trupei românești La la Band, și-a încercat norocul la Vocea României. Tânărul a cântat piesa cu care Alexander Rybak a câștigat în 2009 Eurovision Song Contest - ”Fairytale”.
Kankan.md
Schimbări MAJORE în viața prezentatoarei Lilu! Ce i se va întâmpla în scurt timp - FOTO Lilu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Moldova, iar publicul observă toate schimbările prin care trece vedeta. Cu o familie frumoasă alături și mereu prezentă pe micul ecran, Lilu se pare că va avea parte în curând de provocări noi în viață.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Lilu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Moldova, iar publicul observă toate schimbările prin care trece vedeta. Cu o familie frumoasă alături și mereu prezentă pe micul ecran, Lilu se pare că va avea parte în curând de provocări noi în viață.
Kankan.md
ANDRA, piesă în duet cu un câștigător X Factor! Clipul melodiei ”Între noi nu mai e nimic” e suprarealist - VIDEO Viața de familie nu o încurcă pe Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, să lanseze hit după hit. Cântăreața și-a ținut publicul în suspans maxim, în ultimele luni, bucurându-i cu piese cum ar fi ”La refren” sau ”Mi-ai luat mințile”.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Viața de familie nu o încurcă pe Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, să lanseze hit după hit. Cântăreața și-a ținut publicul în suspans maxim, în ultimele luni, bucurându-i cu piese cum ar fi ”La refren” sau ”Mi-ai luat mințile”.
Kankan.md
Pasha Parfeny a lansat o piesă EMOȚIONANTĂ, dedicată soției sale, Yuliana! A cântat-o la nunta lor: ”Îmi pare rău...” - VIDEO Pasha Parfeny a declarat în repetate rânduri că este îndrăgostit până peste urechi de soția sa, Yuliana. Până acum, artistul i-a dedicat ei nu o singură piesă, iar melodia pe care a lansat-o în această seară este tot pentru cea care i-a cucerit inima.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Pasha Parfeny a declarat în repetate rânduri că este îndrăgostit până peste urechi de soția sa, Yuliana. Până acum, artistul i-a dedicat ei nu o singură piesă, iar melodia pe care a lansat-o în această seară este tot pentru cea care i-a cucerit inima.
Kankan.md
Cornelia Ștefăneț, filmată într-un restaurant in stil japonez cum gătește SUSHI! Cum s-a descurcat - VIDEO Cornelia Ștefăneț nu e pricepută doar în muzică, ci e și o bună gospodină. Artista însă este mereu gata să învețe lucruri noi, cum ar fi, de exemplu, să gătească bucate japoneze.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Cornelia Ștefăneț nu e pricepută doar în muzică, ci e și o bună gospodină. Artista însă este mereu gata să învețe lucruri noi, cum ar fi, de exemplu, să gătească bucate japoneze.
Kankan.md
Natalia Cheptene va prezenta la PRIME show-ul ”Direct din viață”! Când începe emisiunea - VIDEO Natalia Cheptene a anunțat recent că revine pe sticlă într-un nou show. Vedeta va fi gazda unui grandios show la Prime TV.
2 luni
Kankan.md / Publicat acum 2 luni
Natalia Cheptene a anunțat recent că revine pe sticlă într-un nou show. Vedeta va fi gazda unui grandios show la Prime TV.