Kankan.md
”Reason to believe” - melodia care dă TONUL ACESTEI VERII! Cât de tare sună noul produs muzical lansat de TENSSO. VIDEO Tensso feat Steliana au lansat un videoclip super hot, care dă tonul acestei verii.
1 oră
Kankan.md / Publicat acum 1 oră
Tensso feat Steliana au lansat un videoclip super hot, care dă tonul acestei verii.
Kankan.md
Luxul e la el acasă! Cât de EXTRAVAGANT arată iahturile vedetelor - GALERIE FOTO Impresionante la exterior, aceste hoteluri plutitoare ale vedetelor sunt au interioare cu adevărat extravagante
4 ore
Kankan.md / Publicat acum 4 ore
Impresionante la exterior, aceste hoteluri plutitoare ale vedetelor sunt au interioare cu adevărat extravagante
Kankan.md
O cântăreață cunoscută a MURIT pe scenă, în timpul concertului! Care este cauza morții - FOTO Cântăreața franceză Barbara Weldens, în vârstă de 35 de ani, a murit pe scenă în timp ce susținea un concert. Cauza morții este încă neclară, însă se pare că aceasta ar fi fost electrocutată, relatează The Independent.
4 ore
Kankan.md / Publicat acum 4 ore
Cântăreața franceză Barbara Weldens, în vârstă de 35 de ani, a murit pe scenă în timp ce susținea un concert. Cauza morții este încă neclară, însă se pare că aceasta ar fi fost electrocutată, relatează The Independent.
Kankan.md
La doar 10 ani, fiica lui Igor Cuciuc și-a sărbătorit ziua de naștere într-o LIMUZINĂ! Cât de fastuasă a fost petrecerea - VIDEO Ieri fiica lui Igor Cuciuc a fost omagiată! Și cum Andreea a împlinit 10 ani și e deja fată mare, părinții nu s-au putut abține și i-au îndeplinit toate poftele. Una dintre ele a fost ca aceasta să-și sărbătorească ziua de naștere într-o ... limuzină.
5 ore
Kankan.md / Publicat acum 5 ore
Ieri fiica lui Igor Cuciuc a fost omagiată! Și cum Andreea a împlinit 10 ani și e deja fată mare, părinții nu s-au putut abține și i-au îndeplinit toate poftele. Una dintre ele a fost ca aceasta să-și sărbătorească ziua de naștere într-o ... limuzină.
Kankan.md
Este cea mai operată actriță din Mexic! Cum arată această vedetă după 19 intervenții estetice - FOTO, VIDEO Belinda este una dintre cele mai de succes cântărețe și actrițe din Mexic, aceasta devenind cunoscută de la vârsta de 10 ani.
5 ore
Kankan.md / Publicat acum 5 ore
Belinda este una dintre cele mai de succes cântărețe și actrițe din Mexic, aceasta devenind cunoscută de la vârsta de 10 ani.
Kankan.md
Mariah Carey, apariţie horror pe scenă! Şi-a îngrozit fanii cu ”noua” siluetă - FOTO Marţi seara, Mariah Carey a concertat la Caesar`s Palace, în încheierea rezidenţei sale în Las Vegas. Fanii aşteptau o interpretare de zile mari, însă a fost un spectacol de toată jena
6 ore
Kankan.md / Publicat acum 6 ore
Marţi seara, Mariah Carey a concertat la Caesar`s Palace, în încheierea rezidenţei sale în Las Vegas. Fanii aşteptau o interpretare de zile mari, însă a fost un spectacol de toată jena
Kankan.md
Jennifer Aniston, sexy la 48 de ani. Detaliul OBRAZNIC care a atras atenția - FOTO Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și arată incredibil, deși se apropie cu repeziciune de 50 de ani. Jennifer Aniston a ieșit pe stradă într-o ținută casual, dar a atras privirile celor din jur cu un detaliu obraznic. A fost fotografiată alături de soțul său, Justin Theroux, ieri dimineața, prin New York, amândoi purtând haine foarte cool.
6 ore
Kankan.md / Publicat acum 6 ore
Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și arată incredibil, deși se apropie cu repeziciune de 50 de ani. Jennifer Aniston a ieșit pe stradă într-o ținută casual, dar a atras privirile celor din jur cu un detaliu obraznic. A fost fotografiată alături de soțul său, Justin Theroux, ieri dimineața, prin New York, amândoi purtând haine foarte cool.
Kankan.md
Cum arată acum băiețelul Adelei Popescu! ”Leit eu, nu?” - FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan au preferat să-și ţină băiatul departe de ochii curioşilor. Radu de 40 de ani şi Adela de 30 de ani nu l-au arătat foarte des pe Alexandru, chiar dacă băieţelul este prezent în multe dintre pozele lor.
6 ore
Kankan.md / Publicat acum 6 ore
Adela Popescu şi Radu Vâlcan au preferat să-și ţină băiatul departe de ochii curioşilor. Radu de 40 de ani şi Adela de 30 de ani nu l-au arătat foarte des pe Alexandru, chiar dacă băieţelul este prezent în multe dintre pozele lor.
Kankan.md
Un cântăreț celebru și-a infectat iubita cu o boală cu TRANSMITERE SEXUALĂ! Acum plătește SCUMP pentru asta Se știe despre Usher că a fost diagnosticat în 2009-2010 cu o boală incurabilă. Acum, el este acuzat de o fostă iubită că a infectat-o și, prin urmare, este bun de plată!
6 ore
Kankan.md / Publicat acum 6 ore
Se știe despre Usher că a fost diagnosticat în 2009-2010 cu o boală incurabilă. Acum, el este acuzat de o fostă iubită că a infectat-o și, prin urmare, este bun de plată!
Kankan.md
A renunțat la sutien și a făcut SENZAȚIE pe străzile din New York! Bella Hadid bifează o nouă apariție spectaculoasă - FOTO Bella Hadid este una dintre cele mai fashion modele și știe cu adevărat cum să atragă atenția chiar și atunci când iese pe stradă. Este renumită pentru aparițiile extrem de sexy de pe covorul roșu, cu haine transparente și fără lenjerie intimă, iar cea mai recentă defilare pe străzile din New York City a fost de-a dreptul spectaculoasă.
8 ore
Kankan.md / Publicat acum 8 ore
Bella Hadid este una dintre cele mai fashion modele și știe cu adevărat cum să atragă atenția chiar și atunci când iese pe stradă. Este renumită pentru aparițiile extrem de sexy de pe covorul roșu, cu haine transparente și fără lenjerie intimă, iar cea mai recentă defilare pe străzile din New York City a fost de-a dreptul spectaculoasă.
Kankan.md
Elena Gheorghe a ales numele pentru fetița ei! E un prenume neobișnuit - FOTO Elena Gheorghe a rămas cu zâmbetul pe chip de săptămâna trecută de când a devenit mămică pentru a doua oară şi ne putem imagina fericirea din ochii ei. Artista s-a externat miercuri pe 19 iulie de la maternitatea privată la care a născut şi a uimit pe toată lumea cu silueta pe care o afişează după naştere. Cântăreaţa a făcut furori într-o rochie scurtă, cu imprimeu şi cine nu a ştiut că a fost însărcinată, ar fi putut să jure că nu a purtat un copil în burtică.
9 ore
Kankan.md / Publicat acum 9 ore
Elena Gheorghe a rămas cu zâmbetul pe chip de săptămâna trecută de când a devenit mămică pentru a doua oară şi ne putem imagina fericirea din ochii ei. Artista s-a externat miercuri pe 19 iulie de la maternitatea privată la care a născut şi a uimit pe toată lumea cu silueta pe care o afişează după naştere. Cântăreaţa a făcut furori într-o rochie scurtă, cu imprimeu şi cine nu a ştiut că a fost însărcinată, ar fi putut să jure că nu a purtat un copil în burtică.
Kankan.md
Cuplul imperfect din zodiac care NU RENUNȚĂ să fie împreună! Un lucru este sigur: cuplurile imperfecte sunt perfecte. De foarte multe ori, atunci când suntem în căutarea unui partener de viaţă, ne raportăm la zodia acestuia şi la caracteristicile care îi definesc personalitatea.
9 ore
Kankan.md / Publicat acum 9 ore
Un lucru este sigur: cuplurile imperfecte sunt perfecte. De foarte multe ori, atunci când suntem în căutarea unui partener de viaţă, ne raportăm la zodia acestuia şi la caracteristicile care îi definesc personalitatea.
Kankan.md
O cântăreață cunoscută din România, acuzată că ar fi FURAT o melodie de la o interpretă de la noi: ”Am de gând să o dau în judecată” - VIDEO În urmă cu câteva zile, Maria Constantin, o interpretă din România, care a devenit cunoscută mai mult după Vocea României a lansat o nouă melodie, dar și un videoclip controversat și asta pentru că la finalul video-ului aceasta apare plutind pe apă, ca și cum ar fi moartă.
10 ore
Kankan.md / Publicat acum 10 ore
În urmă cu câteva zile, Maria Constantin, o interpretă din România, care a devenit cunoscută mai mult după Vocea României a lansat o nouă melodie, dar și un videoclip controversat și asta pentru că la finalul video-ului aceasta apare plutind pe apă, ca și cum ar fi moartă.
Kankan.md
Corpul pe care orice femeie l-ar invidia! Emily Ratajkowski, o zeiță pe plaja din Los Angeles. Imagini HOT Departe de a fi o vedetă timidă și retrasă, Emily Ratajkowski este cunoscută pentru îndrăzneala ei. Chiar și atunci când nu are poze făcute la plajă, se pozează singură, acasă, îmbrăcată cât mai sexy și mai sumar. Ultima apariție a ei le-a făcut până și pe femei să se uite minute în șir la ea.
10 ore
Kankan.md / Publicat acum 10 ore
Departe de a fi o vedetă timidă și retrasă, Emily Ratajkowski este cunoscută pentru îndrăzneala ei. Chiar și atunci când nu are poze făcute la plajă, se pozează singură, acasă, îmbrăcată cât mai sexy și mai sumar. Ultima apariție a ei le-a făcut până și pe femei să se uite minute în șir la ea.
Kankan.md
Diana Grigor, VACANȚĂ SPECTACULOASĂ alături de iubit! Cum petrec cei doi îndrăgostiți timpul - VIDEO, FOTO De aproape o săptămână Diana Grigor și iubitul ei își petrec vacanța undeva departe de ochii lumii! Din fotografiile postate se pare că cei doi se odihnesc de minune și petrec timpul destul de activ.
10 ore
Kankan.md / Publicat acum 10 ore
De aproape o săptămână Diana Grigor și iubitul ei își petrec vacanța undeva departe de ochii lumii! Din fotografiile postate se pare că cei doi se odihnesc de minune și petrec timpul destul de activ.
Kankan.md
Taxatorii au dezvăluit ce cântăreți din Moldova merg cu troleibuzul: ”Am văzut-o pe Aura...” - FOTO Proiectul HY NO ROCK a scos la iveală de această dată secretele meseriei de taxator. Aceștia au interviat mai multe persoane, care au povestit cu haz despre profesia pe care o fac zi de zi.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Proiectul HY NO ROCK a scos la iveală de această dată secretele meseriei de taxator. Aceștia au interviat mai multe persoane, care au povestit cu haz despre profesia pe care o fac zi de zi.
Kankan.md
Taxatorii au dezvăluit ce cântăreți din Moldova merg cu troleibuzul: ”Am văzut-o pe Aura...” - VIDEO Proiectul HY NO ROCK a scos la iveală de această dată secretele meseriei de taxator. Aceștia au interviat mai multe persoane, care au povestit cu haz despre profesia pe care o fac zi de zi.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Proiectul HY NO ROCK a scos la iveală de această dată secretele meseriei de taxator. Aceștia au interviat mai multe persoane, care au povestit cu haz despre profesia pe care o fac zi de zi.
Kankan.md
Gloria și Smally au devenit oficial soț și soție! Prima fotografie cu mireasa - FOTO Gloria și Smally au devenit astăzi oficial soț și soție. Cei doi au preferat să-și oficializeze relația înainte de nuntă și asta pentru a nu fu prea încărcați.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Gloria și Smally au devenit astăzi oficial soț și soție. Cei doi au preferat să-și oficializeze relația înainte de nuntă și asta pentru a nu fu prea încărcați.
Kankan.md
Tatiana Spînu a fost surprinsă cu PĂRUL în geantă la un eveniment monden! Explicația vedetei te va da pe spate - VIDEO E lucru știut că vedetele ne pot surprinde în orice moment și niciodată nu știm la ce să ne așteptăm atunci când le punem microfonul în față. De data aceasta cea care ne-a lăsat cu gura căscată a fost Tatiana Spînu. Aflată la un eveniment monden, artista a fost dată de gol de cei de la Dora Show, care i-au găsit în geantă o bucată mare de păr, mai bine zis extensii de păr, care urmau să-i îmbogățească podoaba capilară
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
E lucru știut că vedetele ne pot surprinde în orice moment și niciodată nu știm la ce să ne așteptăm atunci când le punem microfonul în față. De data aceasta cea care ne-a lăsat cu gura căscată a fost Tatiana Spînu. Aflată la un eveniment monden, artista a fost dată de gol de cei de la Dora Show, care i-au găsit în geantă o bucată mare de păr, mai bine zis extensii de păr, care urmau să-i îmbogățească podoaba capilară
Kankan.md
Focuri de armă într-un local de FIȚE din sectorul Botanica! Fiul unei afaceriste de la noi s-a dat în SPECTACOL – VIDEO Focuri de armă într-un local de fițe din sectorul Botanica. Igor Vengher, fiul femeie de afacere, Alla Vengher, s-a dat în spectacol în localul mamei sale. Acesta a scos un pistol și a tras mai multe gloanțe în aer.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Focuri de armă într-un local de fițe din sectorul Botanica. Igor Vengher, fiul femeie de afacere, Alla Vengher, s-a dat în spectacol în localul mamei sale. Acesta a scos un pistol și a tras mai multe gloanțe în aer.
Kankan.md
Enrique Iglesias și-a supărat fanii din Spania! Motivul pentru care artistul a fost HUIDUIT - FOTO, VIDEO Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a fost huiduit de public în unicul concert pe care l-a susţinut anul acesta în ţara sa natală, sâmbătă, în Santander.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a fost huiduit de public în unicul concert pe care l-a susţinut anul acesta în ţara sa natală, sâmbătă, în Santander.
Kankan.md
E superbă! Cum arată mama la 53 de ani Yolanda Hadid, mama modelelor Gigi şi Bella Hadid - FOTO Pe surorile Gigi şi Bella Hadid le cunoaște o lume întreagă, dar cât de des se vorbește de Yolanda, mama celor două? Timp de 15 ani, Yolanda a lucrat în industria modei, fiind prezentă pe podiumurile din Paris, Milano, Tokyo și New York, iar acum, fiicele ei, îi calcă pe urme.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Pe surorile Gigi şi Bella Hadid le cunoaște o lume întreagă, dar cât de des se vorbește de Yolanda, mama celor două? Timp de 15 ani, Yolanda a lucrat în industria modei, fiind prezentă pe podiumurile din Paris, Milano, Tokyo și New York, iar acum, fiicele ei, îi calcă pe urme.
Kankan.md
E oficial! Cristiano Ronaldo va deveni tată din nou. Iubita fotbalistului, Georgina Rodriguez, așteaptă un copil - FOTO După îndelungi speculații cu privire la graviditatea iubitei sale, Georgina Rodriguez, și numeroase fotografii de paparazzi în care modelul apare cu burtă, Cristiano Ronaldo a confirmat că va deveni tată pentru a patra oară. Este oficial, iubita fotbalistului este însărcinată, așa că va fi pentru prima dată când Ronaldo va avea un copil în mod natural, fără ajutorul unei mame surogat, fiind de asemenea și primul copil al cuplului.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
După îndelungi speculații cu privire la graviditatea iubitei sale, Georgina Rodriguez, și numeroase fotografii de paparazzi în care modelul apare cu burtă, Cristiano Ronaldo a confirmat că va deveni tată pentru a patra oară. Este oficial, iubita fotbalistului este însărcinată, așa că va fi pentru prima dată când Ronaldo va avea un copil în mod natural, fără ajutorul unei mame surogat, fiind de asemenea și primul copil al cuplului.
Kankan.md
Scene EROTICE în cel de-al doilea videoclip a lui Mark Stam! Eroina apare cu SÂNII GOI - VIDEO Mark Stam se pare că vrea să cucerească showbizul din prima! După ce cu puțin timp în urmă abia s-a lansat în muzică, acesta iată că scoate la lumină deja cel de-al doilea videoclip, dar ce videoclip!
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Mark Stam se pare că vrea să cucerească showbizul din prima! După ce cu puțin timp în urmă abia s-a lansat în muzică, acesta iată că scoate la lumină deja cel de-al doilea videoclip, dar ce videoclip!
Kankan.md
Pentru un LOOK IMPECABIL, Xenia Deli cheltuiește în jur de 4 mii de dolari pe lună. DETALII SURPRINZĂTOARE La 27 de ani, Xenia Deli se poate considera fără doar și poate un model de succes. Moldoveanca a apărut în unul dintre videoclipurile lui Justin Bieber, a pozat pentru Sports Illustrated sau Elle și este o adevărată senzație a rețelelor de socializare.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
La 27 de ani, Xenia Deli se poate considera fără doar și poate un model de succes. Moldoveanca a apărut în unul dintre videoclipurile lui Justin Bieber, a pozat pentru Sports Illustrated sau Elle și este o adevărată senzație a rețelelor de socializare.
Kankan.md
Antonia va putea DIVORȚA de soțul italian abia în 2019. Motivul e INCREDIBIL - FOTO Antonia va putea divorța abia în 2019. Procedurile de divorț din Italia sunt foarte anevoioase. Totuși, artista a primit vestea bună că iubitul ei, Alex Velea, își poate trece anul acesta, în sfârșit, cei doi copii pe numele său.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Antonia va putea divorța abia în 2019. Procedurile de divorț din Italia sunt foarte anevoioase. Totuși, artista a primit vestea bună că iubitul ei, Alex Velea, își poate trece anul acesta, în sfârșit, cei doi copii pe numele său.
Kankan.md
Ce sumă FABULOASĂ a câștigat Delia în 2016. Artista a fost pe val în ultimii ani, iar încasările notabile Delia a fost pe val în ultimii doi ani, iar încasările din concerte au fost notabile în această perioadă.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Delia a fost pe val în ultimii doi ani, iar încasările din concerte au fost notabile în această perioadă.
Kankan.md
Primele fotografii cu fetița lui Anatol Durbală și a Olesei Sveclă au ajuns pe Internet! Cu cine seamănă Cassandra - FOTO În această dimineață câteva fotografii cu fetița lui Anatol Durbală și a Olesei Sveclă au ajuns pe Internet! Cineva din apropiații familiei a publicat pe Fcebook două imagini în care apar cei trei
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
În această dimineață câteva fotografii cu fetița lui Anatol Durbală și a Olesei Sveclă au ajuns pe Internet! Cineva din apropiații familiei a publicat pe Fcebook două imagini în care apar cei trei
Kankan.md
Chiar dacă soțul nu și-a rezolvat problemele cu LEGEA, Aura a mers în VACANȚĂ: ”După ploaie...” - FOTO Luna trecută lumea mondenă a fost zguduită, după ce s-a aflat că soțul interpretei Aura a a fost reținut de CNA.
1 zi
Kankan.md / Publicat acum 1 zi
Luna trecută lumea mondenă a fost zguduită, după ce s-a aflat că soțul interpretei Aura a a fost reținut de CNA.
Kankan.md
Alecu Mătrăgună a publicat prima fotografie cu băiețelul său! Cât de mare a crescut fiul prezentatorului - FOTO Acum aproape un an de zile în urmă fostul prezentator de la Jurnal TV a devenit tătic. Acesta, alături de soția sa este stabilit în Canada, acolo unde s-a și născut cel de-al treilea membru al familiei lor.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Acum aproape un an de zile în urmă fostul prezentator de la Jurnal TV a devenit tătic. Acesta, alături de soția sa este stabilit în Canada, acolo unde s-a și născut cel de-al treilea membru al familiei lor.
Kankan.md
S-au căsătorit în MARE SECRET! Iată prima fotografie de la nunta acestor două vedete - FOTO Sunt împreună de doi ani și aveau demult planuri de căsătorie. Ei bine, iată că visul lor s-a împlinit, iar acum sunt soț și soție!
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Sunt împreună de doi ani și aveau demult planuri de căsătorie. Ei bine, iată că visul lor s-a împlinit, iar acum sunt soț și soție!
Kankan.md
Andreea Raicu face astăzi 40 de ani! Surpriza de care a avut parte la 12 noaptea - VIDEO, FOTO Andreea Raicu schimbă astăzi prefixul, vedeta împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Andreea Raicu schimbă astăzi prefixul, vedeta împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani.
Kankan.md
Irina Shayk și-a arătat în PREMIERĂ fetița! Cât este de frumoasă micuța Lea - FOTO Pe lângă faptul că Irina Shayk arată formidabil la patru luni de la nașterea primului său copil, frumoasa de 31 de ani este și o mamă model. Cu un iubit cu un progam foarte încărcat, modelul își petrece o mare parte din timp având grijă de fetița sa, Lea de Seine!
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Pe lângă faptul că Irina Shayk arată formidabil la patru luni de la nașterea primului său copil, frumoasa de 31 de ani este și o mamă model. Cu un iubit cu un progam foarte încărcat, modelul își petrece o mare parte din timp având grijă de fetița sa, Lea de Seine!
Kankan.md
Iubita lui Justin Bieber, apariție SEXY pe plajă! I-au ieșit sânii din rochița vaporoasă - VIDEO, FOTO Presa internațională scrie că Justin Bieber se iubește cu un fotomodel australian celebru. Tânăra de 24 de ani se numește Sahara Ray și este posesoarea unui corp de milione.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Presa internațională scrie că Justin Bieber se iubește cu un fotomodel australian celebru. Tânăra de 24 de ani se numește Sahara Ray și este posesoarea unui corp de milione.
Kankan.md
A lucrat într-un salon de înfrumusețare din Chișinău, iar acum este VEDETĂ în România! Cine este tânăra SEXY care l-a cucerit pe DJ Sava - VIDEO A lucrat în calitate de make-up artist, într-un salon de înfrumusețare din Chișinău, însă visul ei cel mare era să cucerească scena. Carine, cea mai nouă vedetă interpretă lansată în România, originară din Moldova, a povestit în exclusivitate pentru KanKan cum a ajuns să facă muzică.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
A lucrat în calitate de make-up artist, într-un salon de înfrumusețare din Chișinău, însă visul ei cel mare era să cucerească scena. Carine, cea mai nouă vedetă interpretă lansată în România, originară din Moldova, a povestit în exclusivitate pentru KanKan cum a ajuns să facă muzică.
Kankan.md
Ce își doresc femeile de la bărbați în funcție de zodie! Cu toții ne dorim un partener de viață perfect Toate femeile doresc să aibă un partener de viață perfect. Acesta este un lucru obișnuit, dar ai realizat că aceste dorințe sunt uneori legate de semnele noastre zodiacale? Fiecare zodie definește această trăsătură a femeii și cunoașterea a ceea ce dorește ea poate fi mai ușoară.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Toate femeile doresc să aibă un partener de viață perfect. Acesta este un lucru obișnuit, dar ai realizat că aceste dorințe sunt uneori legate de semnele noastre zodiacale? Fiecare zodie definește această trăsătură a femeii și cunoașterea a ceea ce dorește ea poate fi mai ușoară.
Kankan.md
Jessica Alba este însărcinată cu al treilea copilaș! În ce mod INEDIT și-a anunțat fanii - VIDEO Jessica Alba este în culmea fericirii, familia vedetei se mărește din nou. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Cash Warren, urmează să devină părinți pentru a treia oară.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Jessica Alba este în culmea fericirii, familia vedetei se mărește din nou. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Cash Warren, urmează să devină părinți pentru a treia oară.
Kankan.md
SCANDAL în showbiz! Un artist celebru, acuzat că a SECHESTRAT și ABUZAT SEXUAL șase femei - FOTO Celebrul cântăreț R. Kelly este acuzat că ar fi sechestra și abuzat sexual șase tinere femei care ar fi făcut parte din echipa sa de producție muzicală.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Celebrul cântăreț R. Kelly este acuzat că ar fi sechestra și abuzat sexual șase tinere femei care ar fi făcut parte din echipa sa de producție muzicală.
Kankan.md
Valeria Lungu se lansează în MUZICĂ! Ascult-o cum cântă piesa ”Visele” de Irina Rimes - VIDEO Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, e vedetă peste Prut! Are o carieră promițătoare în modeling, iar de ceva timp își încearcă puterile și în actorie. Vine rar acasă, noi însă nu pierdem ocazia să o descoasem de secrete. Am invitat-o în studioul Kankan și am vorbit câte-n lună și în stele
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, e vedetă peste Prut! Are o carieră promițătoare în modeling, iar de ceva timp își încearcă puterile și în actorie. Vine rar acasă, noi însă nu pierdem ocazia să o descoasem de secrete. Am invitat-o în studioul Kankan și am vorbit câte-n lună și în stele
Kankan.md
Cum a cerut-o în căsătorie Nicolai Baskov pe Victoria Lopîreva! În loc să o sărute pe viitoarea soție, s-a îmbrățișat cu un bărbat - VIDEO Imaginea e mai presus decât orice în showbizul rusesc, astfel că până și o cerere în căsătorie poate avea loc nu așa cum se obișnuiește, când alături este un oficial de rang înalt. Este și cazul lui Nicolai Baskov și Victoria Lopyreva, care au anunțat luni că se căsătoresc.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Imaginea e mai presus decât orice în showbizul rusesc, astfel că până și o cerere în căsătorie poate avea loc nu așa cum se obișnuiește, când alături este un oficial de rang înalt. Este și cazul lui Nicolai Baskov și Victoria Lopyreva, care au anunțat luni că se căsătoresc.
Kankan.md
Natalia Moraru DIVORȚEAZĂ din cauza INFIDELITĂȚII?! ”El vorbește cu alte fete...” - VIDEO Cu două săptămâni în urmă pe site-ul KanKan.md anunțam în exclusivitate că Natalia Moraru divorțează la doar un an de la nuntă. Inițial cântăreața n-a vrut să ne ofere mai multe detalii, păstrând totuși motivul separării în secret. Invitată de noi la un interviu, Natalia totuși nu s-a putut abține și ne-a povestit detalii mult mai picante.
2 zile
Kankan.md / Publicat acum 2 zile
Cu două săptămâni în urmă pe site-ul KanKan.md anunțam în exclusivitate că Natalia Moraru divorțează la doar un an de la nuntă. Inițial cântăreața n-a vrut să ne ofere mai multe detalii, păstrând totuși motivul separării în secret. Invitată de noi la un interviu, Natalia totuși nu s-a putut abține și ne-a povestit detalii mult mai picante.
Kankan.md
Primele fotografii de la nunta Mirandei Kerr cu fondatorul Snapchat. Rochia de mireasă e FABULOASĂ - FOTO Fostul îngeraș Victoria’s Secret, Miranda Kerr, în vârstă de 34 de ani şi miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicației Snapchat, în vârstă de 27 de ani s-au căsătorit recent, într-un cadru restrâns și intim.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Fostul îngeraș Victoria’s Secret, Miranda Kerr, în vârstă de 34 de ani şi miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicației Snapchat, în vârstă de 27 de ani s-au căsătorit recent, într-un cadru restrâns și intim.
Kankan.md
Replica BESTIALĂ a acestei cântărețe SEXY din Moldova, când a fost acuzată că a apărut ca o CIUPERCĂ după ploaie: ”Mai bine să fiu o ciupercă...” - VIDEO Carine recunoaște că a devenit celebră peste noapte, însă popularitatea i-a adus și un val de comentarii răutăcioase în adresa ei, din partea haterilor. Noi am adunat primele comentarii în care interpreta este criticată de internauți, după lansarea primului său single, ”Sea Lo Que Sea”, împreună cu DJ Sava.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Carine recunoaște că a devenit celebră peste noapte, însă popularitatea i-a adus și un val de comentarii răutăcioase în adresa ei, din partea haterilor. Noi am adunat primele comentarii în care interpreta este criticată de internauți, după lansarea primului său single, ”Sea Lo Que Sea”, împreună cu DJ Sava.
Kankan.md
Felicia Sîrbu, mișcări extrem de SEXY la sala de sport! Sigur n-ai mai văzut-o așa - VIDEO De când a devenit mamă de fetiță viața Feliciei Sîrbu a căpătat un nou contur. Prezentatoarea TV s-a apucat din nou de sport pentru a-și tonifia corpul.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
De când a devenit mamă de fetiță viața Feliciei Sîrbu a căpătat un nou contur. Prezentatoarea TV s-a apucat din nou de sport pentru a-și tonifia corpul.
Kankan.md
Miss KanKan, SEXY la piscină! Imagini de neratat cu tânăra care a câștigat concursul nostru - VIDEO Dacă până acum ați cunoscut-o doar prin poze, a venit timpul să o descoperiți și în alte ipostaze pe cea care a câștigat titlul Miss KanKan 2017. Marina Vlad, în vârstă de 22 de ani, este cea care a cucerit titlul.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Dacă până acum ați cunoscut-o doar prin poze, a venit timpul să o descoperiți și în alte ipostaze pe cea care a câștigat titlul Miss KanKan 2017. Marina Vlad, în vârstă de 22 de ani, este cea care a cucerit titlul.
Kankan.md
WOW! Nici nu ai zice că este însărcinată în șapte luni! Victoria Cocieru arată senzațional în costum de baie – FOTO Se pregătește să devină pentru prima dată mămică. Dar nu o face oricum, ci cu stil, așa cum știe ea mai bine.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Se pregătește să devină pentru prima dată mămică. Dar nu o face oricum, ci cu stil, așa cum știe ea mai bine.
Kankan.md
Câte SUTE DE MII DE EURO cheltuie Igor Dodon pentru organizarea concertului de marți, din PMAN! Ce artiști vor evolua pe scenă - VIDEO Igor Dodon organizează marți, în centrul capitalei, un concert grandios dedicat tuturor absolvenților din acest an. Pe scenă vor evolua câteva trupe și artiști celebri, majoritatea din Rusia și doar unul singur din România.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Igor Dodon organizează marți, în centrul capitalei, un concert grandios dedicat tuturor absolvenților din acest an. Pe scenă vor evolua câteva trupe și artiști celebri, majoritatea din Rusia și doar unul singur din România.
Kankan.md
Vrea să le încerce pe toate! Modelul Valeriu Guțu s-a apucat de surfing în America - FOTO Modelul Valeriu Guțu vrea să le încerce pe toate. Mai nou tânărul s-a apucat și de surfing și se pare că se descurcă extrem de bine și cu acestă provocare.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Modelul Valeriu Guțu vrea să le încerce pe toate. Mai nou tânărul s-a apucat și de surfing și se pare că se descurcă extrem de bine și cu acestă provocare.
Kankan.md
Anastasia Fotachi, îndrăgostită de Italia. Vezi imagini din vacanța modelului – FOTO Anastasia Fotachi a plecat în vacanță în Italia. Frumoasa brunetă își petrece timpul extrem de frumos, în cele mai fițoase locuri din Milano.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Anastasia Fotachi a plecat în vacanță în Italia. Frumoasa brunetă își petrece timpul extrem de frumos, în cele mai fițoase locuri din Milano.
Kankan.md
SEXY ȘI SENZUALĂ! Xenia Deli s-a lăsat dezgolită din nou. Cum au reacționat fanii – FOTO Xenia Deli a comis-o din nou! Modelul apare în fața publicului într-un mod care stârnește admirație.
3 zile
Kankan.md / Publicat acum 3 zile
Xenia Deli a comis-o din nou! Modelul apare în fața publicului într-un mod care stârnește admirație.