Diez
(studiu) Radiația cosmică ce ajunge pe Terra nu provine din Calea Lactee. Din ce galaxii vine Oamenii de știință au crezut multă vreme că radiațiile cosmice – fluxuri de particule cu niveluri energetice ridicate – care ajung pe Terra își au originea în centrul galaxiei noastre, Calea Lactee. Un nou studiu indică însă că particulele cosmice ajung pe Terra provenind din alte galaxii. Articolul (studiu) Radiația cosmică ce ajunge pe Terra nu provine din Calea Lactee. Din ce galaxii vine apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Oamenii de știință au crezut multă vreme că radiațiile cosmice – fluxuri de particule cu niveluri energetice ridicate – care ajung pe Terra își au originea în centrul galaxiei noastre, Calea Lactee. Un nou studiu indică însă că particulele cosmice ajung pe Terra provenind din alte galaxii. Articolul (studiu) Radiația cosmică ce ajunge pe Terra nu provine din Calea Lactee. Din ce galaxii vine apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Între reclame și realități. Cum arată adevăratele vacanțe în cele mai cunosctute destinații turistice Privind imaginile cu destinații de vacanță din broșurile agențiilor de turism sau din reclame, totul pare minunat. Însă realitatea este puțin diferită. De la frumusețea satelor din Grecia, până la plajele idilice din Thailanda, unde câte o pereche se sărută în apusul soarelui, imaginile de promovare a destinațiilor turistice sunt extrem de seducătoare. Însă vacanța de vis plănuită pe baza acestor perspective splendide ar putea fi cu totul altfel când ajungi la fața locului. Iată o comparație între reclame și realitate. Articolul (foto) Între reclame și realități. Cum arată adevăratele vacanțe în cele mai cunosctute destinații turistice apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Privind imaginile cu destinații de vacanță din broșurile agențiilor de turism sau din reclame, totul pare minunat. Însă realitatea este puțin diferită. De la frumusețea satelor din Grecia, până la plajele idilice din Thailanda, unde câte o pereche se sărută în apusul soarelui, imaginile de promovare a destinațiilor turistice sunt extrem de seducătoare. Însă vacanța de vis plănuită pe baza acestor perspective splendide ar putea fi cu totul altfel când ajungi la fața locului. Iată o comparație între reclame și realitate. Articolul (foto) Între reclame și realități. Cum arată adevăratele vacanțe în cele mai cunosctute destinații turistice apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi de weekend Chiar dacă vremea afară e răcoroasă, nu e un motiv suficient de bun încât să te închizi în casă! După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul a venit, deci trebuie să-l savurezi la maxim și să-ți încarci bateriile să-ți ajungă cât pentru încă o săptămână. Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru prima zi din acest sfârșit de săptămână. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi de weekend apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Chiar dacă vremea afară e răcoroasă, nu e un motiv suficient de bun încât să te închizi în casă! După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul a venit, deci trebuie să-l savurezi la maxim și să-ți încarci bateriile să-ți ajungă cât pentru încă o săptămână. Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru prima zi din acest sfârșit de săptămână. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi de weekend apare prima dată în #diez.
Diez
Cel mai popular nume pentru nou-născuții din 2017 în Marea Britanie este inspirat din „Game of Thrones” Părinții aleg pentru copiii lor nume din ce în ce mai neobișnuite, inspirate de multe ori din serialele celebre ale momentului. Astfel, peste 300 de fete născute în Marea Britanie anul trecut au primit numele celebrului personaj Arya din serialul „Game of Thrones” , în timp ce nume tradiționale precum Mary sau Catherine au primit doar 204 fete, respectiv 163, scrie BBC. Articolul Cel mai popular nume pentru nou-născuții din 2017 în Marea Britanie este inspirat din „Game of Thrones” apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Părinții aleg pentru copiii lor nume din ce în ce mai neobișnuite, inspirate de multe ori din serialele celebre ale momentului. Astfel, peste 300 de fete născute în Marea Britanie anul trecut au primit numele celebrului personaj Arya din serialul „Game of Thrones” , în timp ce nume tradiționale precum Mary sau Catherine au primit doar 204 fete, respectiv 163, scrie BBC. Articolul Cel mai popular nume pentru nou-născuții din 2017 în Marea Britanie este inspirat din „Game of Thrones” apare prima dată în #diez.
Diez
Ai o idee de start-up în media online? Vino cu ideea și API te va ajuta s-o realizezi În baza unui concurs, Asociația Presei Independente (API) va alege 5 start-up-uri media (platforme online cu conținut informativ generalist) din 4 regiuni ale țării (Nord, Centru, Sud și Găgăuzia). Timp de un an, fiecarui start-up îi vor fi oferite 72 ore de instruire la tema creării, administrării şi promovării unei platforme media online, a instrumentelor de creare a unui conținut atractiv, 6 luni de mentorat cu manageri și experți în domeniu, acces la tot echipamentul necesar pe perioada proiectului, designul gratuit al site-ului și achitarea hosting-ului timp de 2 ani. Articolul Ai o idee de start-up în media online? Vino cu ideea și API te va ajuta s-o realizezi apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
În baza unui concurs, Asociația Presei Independente (API) va alege 5 start-up-uri media (platforme online cu conținut informativ generalist) din 4 regiuni ale țării (Nord, Centru, Sud și Găgăuzia). Timp de un an, fiecarui start-up îi vor fi oferite 72 ore de instruire la tema creării, administrării şi promovării unei platforme media online, a instrumentelor de creare a unui conținut atractiv, 6 luni de mentorat cu manageri și experți în domeniu, acces la tot echipamentul necesar pe perioada proiectului, designul gratuit al site-ului și achitarea hosting-ului timp de 2 ani. Articolul Ai o idee de start-up în media online? Vino cu ideea și API te va ajuta s-o realizezi apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Arta naturii imprimată pe piele. O artistă din Ungaria impresionează internauții cu tatuajele pe care le face Boglárka Tóth este o artistă tattoo din Ungaria. De mică se visa pianistă, însă odată ce a făcut primul său tatuaj a înțeles că asta e adevărata sa pasiune. Deja de șase ani expune „opere de arătă” pe pielea oamenilor și acest proces îi aduce o plăcere enormă. Ceea ce o deosebește de alți artiști de acest gen sunt tatuajele, ea optează pentru fragmente din natură. Articolul (foto) Arta naturii imprimată pe piele. O artistă din Ungaria impresionează internauții cu tatuajele pe care le face apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Boglárka Tóth este o artistă tattoo din Ungaria. De mică se visa pianistă, însă odată ce a făcut primul său tatuaj a înțeles că asta e adevărata sa pasiune. Deja de șase ani expune „opere de arătă” pe pielea oamenilor și acest proces îi aduce o plăcere enormă. Ceea ce o deosebește de alți artiști de acest gen sunt tatuajele, ea optează pentru fragmente din natură. Articolul (foto) Arta naturii imprimată pe piele. O artistă din Ungaria impresionează internauții cu tatuajele pe care le face apare prima dată în #diez.
Diez
Reprezentanții a peste 30 de etnii din Moldova au pregătit de ziua lor un program cultural. Iată ce te așteaptă În Republica Moldova se desfășaoră cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului republican al etniilor, cu genericul „Unitate prin diversitate”. Evenimentul din 24 septembrie va debuta la ora 9.30 cu depunerea de flori la monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt și o paradă a portului popular, după care la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului republican al etniilor. Articolul Reprezentanții a peste 30 de etnii din Moldova au pregătit de ziua lor un program cultural. Iată ce te așteaptă apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
În Republica Moldova se desfășaoră cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului republican al etniilor, cu genericul „Unitate prin diversitate”. Evenimentul din 24 septembrie va debuta la ora 9.30 cu depunerea de flori la monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt și o paradă a portului popular, după care la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului republican al etniilor. Articolul Reprezentanții a peste 30 de etnii din Moldova au pregătit de ziua lor un program cultural. Iată ce te așteaptă apare prima dată în #diez.
Diez
Peste 30 de etnii vor urca, de ziua lor, în scena din Grădina publică „Ștefan cel Mare”. Iată ce surprize au pregătit În Republica Moldova se desfasoara cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului republican al etniilor, cu genericul „Unitate prin diversitate”. Evenimentul din 24 septembrie va debuta la ora 9.30 cu depunerea de flori la monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt și o paradă a portului popular, după care la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului republican al etniilor. Articolul Peste 30 de etnii vor urca, de ziua lor, în scena din Grădina publică „Ștefan cel Mare”. Iată ce surprize au pregătit apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
În Republica Moldova se desfasoara cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului republican al etniilor, cu genericul „Unitate prin diversitate”. Evenimentul din 24 septembrie va debuta la ora 9.30 cu depunerea de flori la monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt și o paradă a portului popular, după care la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului republican al etniilor. Articolul Peste 30 de etnii vor urca, de ziua lor, în scena din Grădina publică „Ștefan cel Mare”. Iată ce surprize au pregătit apare prima dată în #diez.
Diez
(infografic) Împrumuți 400.000, întorci un milion. Tot ce trebuie să știi despre creditele imobiliare acordate de băncile din Moldova Orice tânăr își dorește să devină independent și să aibă o locuință proprie. Unii o primesc în dar de la părinți, prin moștenire, alții o achiziționează din propriile venituri sau, așa cum se întâmplă cu o bună parte, iau credit ipotecar/imobiliar de la bănci. Mai jos, vă punem la dispoziție toate ofertele de creditare imobiliară, oferite de băncile moldovenești. Toate datele sunt preluate de pe site-urile oficiale ale instituțiilor financiare. Articolul (infografic) Împrumuți 400.000, întorci un milion. Tot ce trebuie să știi despre creditele imobiliare acordate de băncile din Moldova apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Orice tânăr își dorește să devină independent și să aibă o locuință proprie. Unii o primesc în dar de la părinți, prin moștenire, alții o achiziționează din propriile venituri sau, așa cum se întâmplă cu o bună parte, iau credit ipotecar/imobiliar de la bănci. Mai jos, vă punem la dispoziție toate ofertele de creditare imobiliară, oferite de băncile moldovenești. Toate datele sunt preluate de pe site-urile oficiale ale instituțiilor financiare. Articolul (infografic) Împrumuți 400.000, întorci un milion. Tot ce trebuie să știi despre creditele imobiliare acordate de băncile din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
(foto, video) Cozi la magazinele Apple. Mii de oameni stau în rând pentru iPhone 8 în diferite țări Noile smartphone-uri iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, lansate în urmă cu 10 zile, au ajuns de astăzi în magazine. Primii care s-au bucurat de noile produse Apple au fost locuitorii din Australia, Japonia şi China. iPhone X, telefonul aniversar al gigantului american, va fi comercializat începând cu 3 noiembrie. Vedeți mai jos fotografii și videouri ale internauților care au decis să stea la coadă pentru noul model de telefon. Articolul (foto, video) Cozi la magazinele Apple. Mii de oameni stau în rând pentru iPhone 8 în diferite țări apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Noile smartphone-uri iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, lansate în urmă cu 10 zile, au ajuns de astăzi în magazine. Primii care s-au bucurat de noile produse Apple au fost locuitorii din Australia, Japonia şi China. iPhone X, telefonul aniversar al gigantului american, va fi comercializat începând cu 3 noiembrie. Vedeți mai jos fotografii și videouri ale internauților care au decis să stea la coadă pentru noul model de telefon. Articolul (foto, video) Cozi la magazinele Apple. Mii de oameni stau în rând pentru iPhone 8 în diferite țări apare prima dată în #diez.
Diez
Guvernul Germaniei va contribui la crearea Coegiului de Inginerie în Moldova. La ce înțelegere au ajuns autoritățile Guvernul Germaniei va susține eforturile autorităților de la Chișinău privind crearea Colegiului de Inginerie, care va pregăti cadre calificate pentru companiile care activează în Republica Moldova, în special cele cu capital german. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de noul ambasador al Germaniei în Republica Moldova, Julia Monar, în cadrul întrevederii cu viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei și Infrastructurii. Articolul Guvernul Germaniei va contribui la crearea Coegiului de Inginerie în Moldova. La ce înțelegere au ajuns autoritățile apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Guvernul Germaniei va susține eforturile autorităților de la Chișinău privind crearea Colegiului de Inginerie, care va pregăti cadre calificate pentru companiile care activează în Republica Moldova, în special cele cu capital german. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de noul ambasador al Germaniei în Republica Moldova, Julia Monar, în cadrul întrevederii cu viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei și Infrastructurii. Articolul Guvernul Germaniei va contribui la crearea Coegiului de Inginerie în Moldova. La ce înțelegere au ajuns autoritățile apare prima dată în #diez.
Diez
Guvernul Germaniei va contribui la crearea Colegiului de Inginerie în Moldova. La ce înțelegere au ajuns autoritățile Guvernul Germaniei va susține eforturile autorităților de la Chișinău privind crearea Colegiului de Inginerie, care va pregăti cadre calificate pentru companiile care activează în Republica Moldova, în special cele cu capital german. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de noul ambasador al Germaniei în Republica Moldova, Julia Monar, în cadrul întrevederii cu viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei și Infrastructurii. Articolul Guvernul Germaniei va contribui la crearea Colegiului de Inginerie în Moldova. La ce înțelegere au ajuns autoritățile apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Guvernul Germaniei va susține eforturile autorităților de la Chișinău privind crearea Colegiului de Inginerie, care va pregăti cadre calificate pentru companiile care activează în Republica Moldova, în special cele cu capital german. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de noul ambasador al Germaniei în Republica Moldova, Julia Monar, în cadrul întrevederii cu viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei și Infrastructurii. Articolul Guvernul Germaniei va contribui la crearea Colegiului de Inginerie în Moldova. La ce înțelegere au ajuns autoritățile apare prima dată în #diez.
Diez
Știri pentru tineri în etate: la Bălți va vea loc cel mai tare festival pentru bunici Petrece mai mult timp cu cei apropiați, orașul Bălți va găzdui prima ediție a celui mai tare festival pentru bunici - „Bunica Fest”. Sloganul evenimentului este: „Cântăm, dansăm, meșterim și cu vârsta ne mândrim”. Articolul Știri pentru tineri în etate: la Bălți va vea loc cel mai tare festival pentru bunici apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Petrece mai mult timp cu cei apropiați, orașul Bălți va găzdui prima ediție a celui mai tare festival pentru bunici - „Bunica Fest”. Sloganul evenimentului este: „Cântăm, dansăm, meșterim și cu vârsta ne mândrim”. Articolul Știri pentru tineri în etate: la Bălți va vea loc cel mai tare festival pentru bunici apare prima dată în #diez.
Diez
Ce presupune growth hacking-ul? Vino la Crash Course cu Anastasia Miron și află lucruri utile despre marketing Digital și mobile marketing a preluat industria cu asalt, făcând-o mult mai complexă și condusă de date. Este o industrie foarte competitivă, cu reguli de joc care se schimbă rapid. Pentru a deveni un specialist în marketing, nu este de ajuns să fii doar o persoană creativă, dar și una care poate lucra cu cifrele. Articolul Ce presupune growth hacking-ul? Vino la Crash Course cu Anastasia Miron și află lucruri utile despre marketing apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Digital și mobile marketing a preluat industria cu asalt, făcând-o mult mai complexă și condusă de date. Este o industrie foarte competitivă, cu reguli de joc care se schimbă rapid. Pentru a deveni un specialist în marketing, nu este de ajuns să fii doar o persoană creativă, dar și una care poate lucra cu cifrele. Articolul Ce presupune growth hacking-ul? Vino la Crash Course cu Anastasia Miron și află lucruri utile despre marketing apare prima dată în #diez.
Diez
Vino la Festivalul „Seara pe Covor” și petrece ultima duminică din septembrie cu bucate tradiționale, muzică și voie bună Ce faci în această duminică? Dacă nu ai un plan stabilit, atunci nu rata ocazia să ajungi la Butuceni pentru a petrece un weekend de neuitat împreună cu prietenii și familia. Toată ziua puteți savura din frumusețile naturale: să mergeți pe tot perimetrul vârfului Orheiului Vechi sau să vă odihniți malul râului Răut. Iar la ora 15.00 la Eco Resort Butuceni vă va aștepta evenimentul - Seara pe covor. Articolul Vino la Festivalul „Seara pe Covor” și petrece ultima duminică din septembrie cu bucate tradiționale, muzică și voie bună apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Ce faci în această duminică? Dacă nu ai un plan stabilit, atunci nu rata ocazia să ajungi la Butuceni pentru a petrece un weekend de neuitat împreună cu prietenii și familia. Toată ziua puteți savura din frumusețile naturale: să mergeți pe tot perimetrul vârfului Orheiului Vechi sau să vă odihniți malul râului Răut. Iar la ora 15.00 la Eco Resort Butuceni vă va aștepta evenimentul - Seara pe covor. Articolul Vino la Festivalul „Seara pe Covor” și petrece ultima duminică din septembrie cu bucate tradiționale, muzică și voie bună apare prima dată în #diez.
Diez
Fotografia zilei: Cum profesorii de la Ion Creangă încearcă să-i convingă pe studenți să folosească mai des scările În cadrul blocului central de la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă” din Moldova există un ascensor care mai mereu este arhiplin. Pentru a dilua un pic traficul, profesorii au decis să vină cu un anunț pentru studenți. Articolul Fotografia zilei: Cum profesorii de la Ion Creangă încearcă să-i convingă pe studenți să folosească mai des scările apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
În cadrul blocului central de la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă” din Moldova există un ascensor care mai mereu este arhiplin. Pentru a dilua un pic traficul, profesorii au decis să vină cu un anunț pentru studenți. Articolul Fotografia zilei: Cum profesorii de la Ion Creangă încearcă să-i convingă pe studenți să folosească mai des scările apare prima dată în #diez.
Diez
Fotografia zilei: Cum profesorii de la ASEM încearcă să-i convingă pe studenți să folosească mai des scările În cadrul blocului central de la Academia de Studii Economice din Moldova exită un ascensor care mai mereu este arhiplin. Pentru a dilua un pic traficul, profesorii de la ASEM au decis să vină cu un anunț pentru studenți. Articolul Fotografia zilei: Cum profesorii de la ASEM încearcă să-i convingă pe studenți să folosească mai des scările apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
În cadrul blocului central de la Academia de Studii Economice din Moldova exită un ascensor care mai mereu este arhiplin. Pentru a dilua un pic traficul, profesorii de la ASEM au decis să vină cu un anunț pentru studenți. Articolul Fotografia zilei: Cum profesorii de la ASEM încearcă să-i convingă pe studenți să folosească mai des scările apare prima dată în #diez.
Diez
Averse puternice pe teritoriul țării, meteorologii emit un nou Cod Galben Toamna își intră în drepturi, mercurul din termometre coboară și nori grei împânzesc cerul, prin urmare trebuie să ne pregătim umbrelele și hainele mai groase. Articolul Averse puternice pe teritoriul țării, meteorologii emit un nou Cod Galben apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Toamna își intră în drepturi, mercurul din termometre coboară și nori grei împânzesc cerul, prin urmare trebuie să ne pregătim umbrelele și hainele mai groase. Articolul Averse puternice pe teritoriul țării, meteorologii emit un nou Cod Galben apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Când se va deschide noul centru comercial Zity Mall. A fost anunțată data oficială Data de lansare a centrului comercial Zity Mall a tot fost amânată, construcția lăsându-se așteptată de către locuitorii Capitalei. Deși au anunțat că centrul va fi deschis pentru public în decembrie 2016, se pare că lucrurile nu au mers ca pe roate, așa că dezvoltatorii ne-au asigurat că vom putea face shopping în noul mall în septembrie 2017. Articolul (foto) Când se va deschide noul centru comercial Zity Mall. A fost anunțată data oficială apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Data de lansare a centrului comercial Zity Mall a tot fost amânată, construcția lăsându-se așteptată de către locuitorii Capitalei. Deși au anunțat că centrul va fi deschis pentru public în decembrie 2016, se pare că lucrurile nu au mers ca pe roate, așa că dezvoltatorii ne-au asigurat că vom putea face shopping în noul mall în septembrie 2017. Articolul (foto) Când se va deschide noul centru comercial Zity Mall. A fost anunțată data oficială apare prima dată în #diez.
Diez
Prune, prune și iar prune. Care sunt cele mai interesante lucruri pe care le poți face la Festivalului Național al Prunei Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu suportul Uniunii Europene în cadrul Proiectului ENPARD, în comun cu Consiliul Raionului Nisporeni, Primăria orașului Nisporeni și toți producătorii de prune din țară, vă invită Duminică, 24 septembrie 2017, începând cu ora 10:00 în orașul Nisporeni, Piața Ștefan cel Mare și Sfânt la a II-a ediție a Festivalului Național al Prunei. Articolul Prune, prune și iar prune. Care sunt cele mai interesante lucruri pe care le poți face la Festivalului Național al Prunei apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, cu suportul Uniunii Europene în cadrul Proiectului ENPARD, în comun cu Consiliul Raionului Nisporeni, Primăria orașului Nisporeni și toți producătorii de prune din țară, vă invită Duminică, 24 septembrie 2017, începând cu ora 10:00 în orașul Nisporeni, Piața Ștefan cel Mare și Sfânt la a II-a ediție a Festivalului Național al Prunei. Articolul Prune, prune și iar prune. Care sunt cele mai interesante lucruri pe care le poți face la Festivalului Național al Prunei apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cum ar arăta brandurile din Moldova și produsele acestora dacă și-ar schimba domeniul de activitate Desingerii de la agenția de creativitate AGCY inspirați de către designerul rus Ilya Kalimulin au decis să facă un experiment în care să vadă cum ar arăta brandurile din Moldova și ce produse ar avea dacă și-ar schimba domeniul de activitate. Articolul (foto) Cum ar arăta brandurile din Moldova și produsele acestora dacă și-ar schimba domeniul de activitate apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Desingerii de la agenția de creativitate AGCY inspirați de către designerul rus Ilya Kalimulin au decis să facă un experiment în care să vadă cum ar arăta brandurile din Moldova și ce produse ar avea dacă și-ar schimba domeniul de activitate. Articolul (foto) Cum ar arăta brandurile din Moldova și produsele acestora dacă și-ar schimba domeniul de activitate apare prima dată în #diez.
Diez
Soluționarea accidentelor rutiere ușoare fără implicarea poliției. Cum va funcționa constatarea amiabilă Ministerul Afacerilor Interne vrea să introducă procedura de constatare amiabilă a accidentului de autovehicul. Astfel, în cazul accidentelor ușoare, șoferii vor completa doar chestionare oferite de asigurător și nu vor mai aștepta să vină polițiștii la locul accidentului. Proiectul de lege, prezentat pentru consultări publice, este versiunea modificată a unui proiect asemănător, propus de MAI la începutul acestui an. Articolul Soluționarea accidentelor rutiere ușoare fără implicarea poliției. Cum va funcționa constatarea amiabilă apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Ministerul Afacerilor Interne vrea să introducă procedura de constatare amiabilă a accidentului de autovehicul. Astfel, în cazul accidentelor ușoare, șoferii vor completa doar chestionare oferite de asigurător și nu vor mai aștepta să vină polițiștii la locul accidentului. Proiectul de lege, prezentat pentru consultări publice, este versiunea modificată a unui proiect asemănător, propus de MAI la începutul acestui an. Articolul Soluționarea accidentelor rutiere ușoare fără implicarea poliției. Cum va funcționa constatarea amiabilă apare prima dată în #diez.
Diez
Uber a pierdut licența în Londra. Compania mai poate transporta pasageri doar 21 de zile Autoritatea pentru transporturi din Londra (AfL) a anunţat, vineri, că nu va reînnoi licenţa de operare a companiei Uber, care va expira la sfârşitul lunii septembrie, informează BBC News. Articolul Uber a pierdut licența în Londra. Compania mai poate transporta pasageri doar 21 de zile apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Autoritatea pentru transporturi din Londra (AfL) a anunţat, vineri, că nu va reînnoi licenţa de operare a companiei Uber, care va expira la sfârşitul lunii septembrie, informează BBC News. Articolul Uber a pierdut licența în Londra. Compania mai poate transporta pasageri doar 21 de zile apare prima dată în #diez.
Diez
(hartă) Soroca a devenit astăzi Capitala Cultural Turistică a Moldovei! Iată ce evenimente te așteaptă Orașul Soroca va deveni astăzi Capitală Cultural Turistică pentru o zi, iar în centrul atenției pentru turiști este propus pentru descoperire monumentul turistic și legendara bijuterie a raionului – Cetatea Soroca. Articolul (hartă) Soroca a devenit astăzi Capitala Cultural Turistică a Moldovei! Iată ce evenimente te așteaptă apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Orașul Soroca va deveni astăzi Capitală Cultural Turistică pentru o zi, iar în centrul atenției pentru turiști este propus pentru descoperire monumentul turistic și legendara bijuterie a raionului – Cetatea Soroca. Articolul (hartă) Soroca a devenit astăzi Capitala Cultural Turistică a Moldovei! Iată ce evenimente te așteaptă apare prima dată în #diez.
Diez
CNAM: Elevii și studenții trebuie să înregistreze la medicul de familie. Care sunt pașii În contextul începerii noului an de învățământ, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), informează elevii și studenții despre procedura de înregistrare la medicul de familie. Articolul CNAM: Elevii și studenții trebuie să înregistreze la medicul de familie. Care sunt pașii apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
În contextul începerii noului an de învățământ, Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), informează elevii și studenții despre procedura de înregistrare la medicul de familie. Articolul CNAM: Elevii și studenții trebuie să înregistreze la medicul de familie. Care sunt pașii apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Tot ce trebuie să știi despre festivalul societății civile Civic Fest 2017 Pe 29 şi 30 septembrie, CIVIC FEST te invită la cel mai important festival dedicat societăţii civile. Anul acesta, peste 65 de ONG-uri vor participa la activităţile CIVIC FEST, îşi vor expune proiectele şi vor interacţiona cu cetăţenii pentru a-şi face cunoscută activitatea şi contribuţia la schimbările pozitive din societatea noastră. Articolul (video) Tot ce trebuie să știi despre festivalul societății civile Civic Fest 2017 apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Pe 29 şi 30 septembrie, CIVIC FEST te invită la cel mai important festival dedicat societăţii civile. Anul acesta, peste 65 de ONG-uri vor participa la activităţile CIVIC FEST, îşi vor expune proiectele şi vor interacţiona cu cetăţenii pentru a-şi face cunoscută activitatea şi contribuţia la schimbările pozitive din societatea noastră. Articolul (video) Tot ce trebuie să știi despre festivalul societății civile Civic Fest 2017 apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Jon Skeet, inginer Google: Pierdem o generație de fete în IT. Cum a decurs conferința Developing a Digital Future la Chișinău Cel mai experimentat inginer software de la Google, alți patru leaderi ai companiilor de succes din sectorul IT, aproape șase ore de inspirație, învățare și interacțiune cu colegi care sunt pe-aceeași lungime de undă, 400 de oameni din lumea codului digital – cam astea sunt reperele în cifre de la conferința Developing a Digital Future, care a avut loc Tekwill. Dar nu cifrele au făcut evenimentul electrizant, ci ideile. Articolul (foto) Jon Skeet, inginer Google: Pierdem o generație de fete în IT. Cum a decurs conferința Developing a Digital Future la Chișinău apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Cel mai experimentat inginer software de la Google, alți patru leaderi ai companiilor de succes din sectorul IT, aproape șase ore de inspirație, învățare și interacțiune cu colegi care sunt pe-aceeași lungime de undă, 400 de oameni din lumea codului digital – cam astea sunt reperele în cifre de la conferința Developing a Digital Future, care a avut loc Tekwill. Dar nu cifrele au făcut evenimentul electrizant, ci ideile. Articolul (foto) Jon Skeet, inginer Google: Pierdem o generație de fete în IT. Cum a decurs conferința Developing a Digital Future la Chișinău apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Ion Andronache și Dr. Tzoi combat miturile despre ineficiența vaccinurilor. Iată ce explică vloggerii Doi vloggeri de la noi, Petru Dodu (autorul vlogului Dr. Tzoi)  și  Ion Andronache (autorul vlogului „Ortodoxia - pentru că așa trebuie), au lansat un video comun în care vorbesc despre miturile vaccinării. Vedeți mai jos ce spun aceștia. Articolul (video) Ion Andronache și Dr. Tzoi combat miturile despre ineficiența vaccinurilor. Iată ce explică vloggerii apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Doi vloggeri de la noi, Petru Dodu (autorul vlogului Dr. Tzoi)  și  Ion Andronache (autorul vlogului „Ortodoxia - pentru că așa trebuie), au lansat un video comun în care vorbesc despre miturile vaccinării. Vedeți mai jos ce spun aceștia. Articolul (video) Ion Andronache și Dr. Tzoi combat miturile despre ineficiența vaccinurilor. Iată ce explică vloggerii apare prima dată în #diez.
Diez
Maia Sandu va candida la funcția de Primar al Capitalei? Ce răspunde lidera PAS Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu exclude că ar putea candida la funcția de primar al municipiului Chișinău. Declarația a fost făcută de Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune PROTV Chișinău. Articolul Maia Sandu va candida la funcția de Primar al Capitalei? Ce răspunde lidera PAS apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu exclude că ar putea candida la funcția de primar al municipiului Chișinău. Declarația a fost făcută de Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune PROTV Chișinău. Articolul Maia Sandu va candida la funcția de Primar al Capitalei? Ce răspunde lidera PAS apare prima dată în #diez.
Diez
Au urmat un tratament anevoios din cauza rezultatelor greșite eliberate de un laborator medical. Cum a acționat o familie din Capitală Se poate întâmpla ca pacientul să plătească pentru greșelile din sistemul medical. Însă, puțini sunt cei care sesizează faptul că au ajuns să fie sceptici atunci când vine vorba de efectuarea unor analize medicale și să aibă curajul de a înștiința organele competente despre erorile rezultatelor primite la analize. Pentru a se asigura de rezultatul analizelor medicale efectuate, tot mai mulţi aleg să ducă probe către mai multe laboratoare, pentru a compara astfel indicii rezultaţi. Articolul Au urmat un tratament anevoios din cauza rezultatelor greșite eliberate de un laborator medical. Cum a acționat o familie din Capitală apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Se poate întâmpla ca pacientul să plătească pentru greșelile din sistemul medical. Însă, puțini sunt cei care sesizează faptul că au ajuns să fie sceptici atunci când vine vorba de efectuarea unor analize medicale și să aibă curajul de a înștiința organele competente despre erorile rezultatelor primite la analize. Pentru a se asigura de rezultatul analizelor medicale efectuate, tot mai mulţi aleg să ducă probe către mai multe laboratoare, pentru a compara astfel indicii rezultaţi. Articolul Au urmat un tratament anevoios din cauza rezultatelor greșite eliberate de un laborator medical. Cum a acționat o familie din Capitală apare prima dată în #diez.
Diez
(video) „O nouă specie de pinguini zburători?” Spotul social care ne învață cum să evităm știrile false În fiecare zi riscăm să ne prindem în plasa știrilor false, dacă nu verificăm atent sursa originală a știrii sau nu analizăm informațiile în mod comparativ cu alte surse. Un grup de tineri au realizat un spot social prin care-și doresc să atragă atenția cetățenilor de orice vârstă cu privire la miile de știri false care circulă pe toate canalele informative. Articolul (video) „O nouă specie de pinguini zburători?” Spotul social care ne învață cum să evităm știrile false apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
În fiecare zi riscăm să ne prindem în plasa știrilor false, dacă nu verificăm atent sursa originală a știrii sau nu analizăm informațiile în mod comparativ cu alte surse. Un grup de tineri au realizat un spot social prin care-și doresc să atragă atenția cetățenilor de orice vârstă cu privire la miile de știri false care circulă pe toate canalele informative. Articolul (video) „O nouă specie de pinguini zburători?” Spotul social care ne învață cum să evităm știrile false apare prima dată în #diez.
Diez
Lecție publică pentru studenți. Experți din România vin să vorbească despre cum trebuie să fie un magistrat Centrul de Resurse Juridice din Moldova și Expert-Forum din România te invită să participi la Lecția Publică „Calități necesare pentru a deveni judecător, procuror sau avocat”, care va avea loc pe 29 septembrie 2017. Articolul Lecție publică pentru studenți. Experți din România vin să vorbească despre cum trebuie să fie un magistrat apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Centrul de Resurse Juridice din Moldova și Expert-Forum din România te invită să participi la Lecția Publică „Calități necesare pentru a deveni judecător, procuror sau avocat”, care va avea loc pe 29 septembrie 2017. Articolul Lecție publică pentru studenți. Experți din România vin să vorbească despre cum trebuie să fie un magistrat apare prima dată în #diez.
Diez
Traficul rutier va fi suspendat în acest weekend pe două străzi din Chișinău. Iată cum va fi circula transportul Primăria municipiului Chişinău informează că în zilele de sâmbătă şi duminică, în perioada 23 septembrie 2017 (ora 14.00) – 24 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră pe str. Gh. Asachi, intersecţie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice. Articolul Traficul rutier va fi suspendat în acest weekend pe două străzi din Chișinău. Iată cum va fi circula transportul apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Primăria municipiului Chişinău informează că în zilele de sâmbătă şi duminică, în perioada 23 septembrie 2017 (ora 14.00) – 24 septembrie 2017 (ora 14.00) va fi sistată circulaţia rutieră pe str. Gh. Asachi, intersecţie cu str. Mitropolit Gurie Grosu, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice. Articolul Traficul rutier va fi suspendat în acest weekend pe două străzi din Chișinău. Iată cum va fi circula transportul apare prima dată în #diez.
Diez
Elevii din Găgăuzia vor strânge roada pentru colhozul Pobeda. Adunarea Populară a aprobat inițiativa Reprezentanții legislativului găgăuz au permis colhozului Pobeda să implice elevii în strângerea roadei. Decizia a fost luată ieri, 19 spetmebrie, în cadrul ședinței Adunării Populare a Găgăuziei, scrie un site de știri local.  Articolul Elevii din Găgăuzia vor strânge roada pentru colhozul Pobeda. Adunarea Populară a aprobat inițiativa apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Reprezentanții legislativului găgăuz au permis colhozului Pobeda să implice elevii în strângerea roadei. Decizia a fost luată ieri, 19 spetmebrie, în cadrul ședinței Adunării Populare a Găgăuziei, scrie un site de știri local.  Articolul Elevii din Găgăuzia vor strânge roada pentru colhozul Pobeda. Adunarea Populară a aprobat inițiativa apare prima dată în #diez.
Diez
Instruiri, dezbateri și campanii sociale. Cum te poți implica și tu în cadrul Săptămânii naționale a voluntariatului Săptămâna Națională a Voluntariatului 2017 „Hai în gaşca voluntarilor!” începe în curând, iar organizatorii invită cetățenii activi și organizațiile din țară să ia parte la eveniment. Acesta se va desfășura în perioada 2-8 octombrie. Articolul Instruiri, dezbateri și campanii sociale. Cum te poți implica și tu în cadrul Săptămânii naționale a voluntariatului apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Săptămâna Națională a Voluntariatului 2017 „Hai în gaşca voluntarilor!” începe în curând, iar organizatorii invită cetățenii activi și organizațiile din țară să ia parte la eveniment. Acesta se va desfășura în perioada 2-8 octombrie. Articolul Instruiri, dezbateri și campanii sociale. Cum te poți implica și tu în cadrul Săptămânii naționale a voluntariatului apare prima dată în #diez.
Diez
Echinocțiul de toamnă are loc astăzi. Când se schimbă ora Vineri, 22 septembrie, are loc echinocţiul de toamnă al anului 2017, ce reprezintă debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic. Din acest moment, ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce în ce mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, marcat pe 22 decembrie. Astăzi, longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°. Articolul Echinocțiul de toamnă are loc astăzi. Când se schimbă ora apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Vineri, 22 septembrie, are loc echinocţiul de toamnă al anului 2017, ce reprezintă debutul acestui anotimp din punct de vedere astronomic. Din acest moment, ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce în ce mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, marcat pe 22 decembrie. Astăzi, longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°. Articolul Echinocțiul de toamnă are loc astăzi. Când se schimbă ora apare prima dată în #diez.
Diez
Un jurnalist francez a fost întrerupt de plânsetele copilului său, în timp ce se afla în direct După ce videoclipul în care expertul britanic Robert Kelly este întrerupt în direct, la televiziune, de cei doi copii ai săi a devenit viral pe internet în luna martie, situația se repetă în cazul unui jurnalist aflat în plină transmisiune live, informează huffingtonpost.fr. Articolul Un jurnalist francez a fost întrerupt de plânsetele copilului său, în timp ce se afla în direct apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
După ce videoclipul în care expertul britanic Robert Kelly este întrerupt în direct, la televiziune, de cei doi copii ai săi a devenit viral pe internet în luna martie, situația se repetă în cazul unui jurnalist aflat în plină transmisiune live, informează huffingtonpost.fr. Articolul Un jurnalist francez a fost întrerupt de plânsetele copilului său, în timp ce se afla în direct apare prima dată în #diez.
Diez
Ești student la  jurnalism, comunicare, limbi străine sau drept? Ministerul Justiției recrutează voluntari Ministerul Justiției lansează concursul de selectare a voluntarilor pentru activitate în domeniul comunicare și relații publice. Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze CV-urile până pe 25 septembrie 2017, pe adresa de e-mail: voluntari@justice.gov.md. Articolul Ești student la  jurnalism, comunicare, limbi străine sau drept? Ministerul Justiției recrutează voluntari apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
Ministerul Justiției lansează concursul de selectare a voluntarilor pentru activitate în domeniul comunicare și relații publice. Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze CV-urile până pe 25 septembrie 2017, pe adresa de e-mail: voluntari@justice.gov.md. Articolul Ești student la  jurnalism, comunicare, limbi străine sau drept? Ministerul Justiției recrutează voluntari apare prima dată în #diez.
Diez
Ești pasionat de sport și îți place să duci o viață activă? Participă la Competiția Națională de turism pedestru „Cupa Salicov” În perioada 6-8 octombrie 2017, în Parcul Râșcani (mun.Chișinău) se va desfășura Competiția Națională la turism pedestru „Cupa Salicov”. Sunt așteptate cluburile sportive, centrele de creație, asociațiile obștești. Articolul Ești pasionat de sport și îți place să duci o viață activă? Participă la Competiția Națională de turism pedestru „Cupa Salicov” apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
În perioada 6-8 octombrie 2017, în Parcul Râșcani (mun.Chișinău) se va desfășura Competiția Națională la turism pedestru „Cupa Salicov”. Sunt așteptate cluburile sportive, centrele de creație, asociațiile obștești. Articolul Ești pasionat de sport și îți place să duci o viață activă? Participă la Competiția Națională de turism pedestru „Cupa Salicov” apare prima dată în #diez.
Diez
Vrei să faci parte din doua cea mai mare conferință IT din Moldova? Moldcamp’17 recrutează voluntari Asociația Drupal Moldova, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suediei, organizează a treia ediție Moldcamp, Moldcamp 2017, care se va desfășura pe 14-15 octombrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill. Articolul Vrei să faci parte din doua cea mai mare conferință IT din Moldova? Moldcamp’17 recrutează voluntari apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Asociația Drupal Moldova, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suediei, organizează a treia ediție Moldcamp, Moldcamp 2017, care se va desfășura pe 14-15 octombrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill. Articolul Vrei să faci parte din doua cea mai mare conferință IT din Moldova? Moldcamp’17 recrutează voluntari apare prima dată în #diez.
Diez
Vrei să faci parte din a doua cea mai mare conferință IT din Moldova? Moldcamp’17 recrutează voluntari Asociația Drupal Moldova, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suediei, organizează a treia ediție Moldcamp, Moldcamp 2017, care se va desfășura pe 14-15 octombrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill. Articolul Vrei să faci parte din a doua cea mai mare conferință IT din Moldova? Moldcamp’17 recrutează voluntari apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Asociația Drupal Moldova, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suediei, organizează a treia ediție Moldcamp, Moldcamp 2017, care se va desfășura pe 14-15 octombrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill. Articolul Vrei să faci parte din a doua cea mai mare conferință IT din Moldova? Moldcamp’17 recrutează voluntari apare prima dată în #diez.
Diez
Boxerul Vitalie Prisăcaru și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box Vitalie Prisăcaru și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box printre juniori, care se desfășoară în Bulgaria. Sportivul de 16 ani a obținut până acum două victorii în categoria de greutate 48 kg, transmite IPN. Articolul Boxerul Vitalie Prisăcaru și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Vitalie Prisăcaru și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box printre juniori, care se desfășoară în Bulgaria. Sportivul de 16 ani a obținut până acum două victorii în categoria de greutate 48 kg, transmite IPN. Articolul Boxerul Vitalie Prisăcaru și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de box apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Mai multe raioane din țară au avut de suferit în urma ploilor cu grindină Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în urma ploilor cu vânt puternic și grindină înregistrate în după amiaza de 21 septembrie, mai multe localități din țară au fost afectate. Articolul (foto) Mai multe raioane din țară au avut de suferit în urma ploilor cu grindină apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Conform informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în urma ploilor cu vânt puternic și grindină înregistrate în după amiaza de 21 septembrie, mai multe localități din țară au fost afectate. Articolul (foto) Mai multe raioane din țară au avut de suferit în urma ploilor cu grindină apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări de evenimente pentru ziua de vineri, 22 septembrie Luna septembrie se apropie cu pași grăbiți de sfârșitul ei. Însă, echipa #diez, crede că nu trebuie să pierdeți nicio vă vinere din această lună cu de toate, astfel v-am pregătit o listă specială cu evenimente. Articolul Recomandări de evenimente pentru ziua de vineri, 22 septembrie apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Luna septembrie se apropie cu pași grăbiți de sfârșitul ei. Însă, echipa #diez, crede că nu trebuie să pierdeți nicio vă vinere din această lună cu de toate, astfel v-am pregătit o listă specială cu evenimente. Articolul Recomandări de evenimente pentru ziua de vineri, 22 septembrie apare prima dată în #diez.
Diez
„Moldova Fashion Days” – ce surprize te așteaptă la cel mai grandios eveniment de modă din țară Cea de-a 12-a ediție a „Moldova Fashion Days” te inspiră cu cele mai noi colecții de haine, încălțăminte și accesorii pentru sezonul toamnă-iarnă. Evenimentul reunește 44 de branduri din „DININIMĂ” și va avea loc între 23-24 septembrie 2017 în showroom-ul „Renault – Dacia” din Capitală. Articolul „Moldova Fashion Days” – ce surprize te așteaptă la cel mai grandios eveniment de modă din țară apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Cea de-a 12-a ediție a „Moldova Fashion Days” te inspiră cu cele mai noi colecții de haine, încălțăminte și accesorii pentru sezonul toamnă-iarnă. Evenimentul reunește 44 de branduri din „DININIMĂ” și va avea loc între 23-24 septembrie 2017 în showroom-ul „Renault – Dacia” din Capitală. Articolul „Moldova Fashion Days” – ce surprize te așteaptă la cel mai grandios eveniment de modă din țară apare prima dată în #diez.
Diez
Veste bună! Problema basarabenilor cu acte românești rămași fără cetațenie a fost soluționată Guvernul României a modificat și completat astăzi, la insistența deputatului Constantin Codreanu, cadrul legal privind acordarea cetățeniei române. Articolul Veste bună! Problema basarabenilor cu acte românești rămași fără cetațenie a fost soluționată apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Guvernul României a modificat și completat astăzi, la insistența deputatului Constantin Codreanu, cadrul legal privind acordarea cetățeniei române. Articolul Veste bună! Problema basarabenilor cu acte românești rămași fără cetațenie a fost soluționată apare prima dată în #diez.
Diez
Salarii de 30 de mii de lei pe lună. Lista celor mai bine plătite joburi din Moldova Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 21 septembrie 2017, conform declarațiilor agenților economici. Articolul Salarii de 30 de mii de lei pe lună. Lista celor mai bine plătite joburi din Moldova apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 21 septembrie 2017, conform declarațiilor agenților economici. Articolul Salarii de 30 de mii de lei pe lună. Lista celor mai bine plătite joburi din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
Un ananas lăsat intenționat în mijlocul unei galerii de artă a primit propria vitrină Doi studenți din Scoția au lăsat un ananas în mijlocul unei expoziții și oamenii l-au confundat cu artă. Incidentul amintește de o farsă de anul trecut, când o pereche de ochelari lăsați pe podeaua Muzeului de Artă Modernă din San Francisco a devenit punctul de atracție pentru zeci de turiști, incident care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Articolul Un ananas lăsat intenționat în mijlocul unei galerii de artă a primit propria vitrină apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Doi studenți din Scoția au lăsat un ananas în mijlocul unei expoziții și oamenii l-au confundat cu artă. Incidentul amintește de o farsă de anul trecut, când o pereche de ochelari lăsați pe podeaua Muzeului de Artă Modernă din San Francisco a devenit punctul de atracție pentru zeci de turiști, incident care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Articolul Un ananas lăsat intenționat în mijlocul unei galerii de artă a primit propria vitrină apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Ploaie cu grindină la Șoldănești. Pământul a fost acoperit cu gheață O ploaie cu grindină a făcut ravagii în raionul Şoldăneşti. Dintr-o fotografie postată pe o rețea de socializare se vede cum pământul a fost acoperit de bucăți de gheață. Articolul (foto) Ploaie cu grindină la Șoldănești. Pământul a fost acoperit cu gheață apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
O ploaie cu grindină a făcut ravagii în raionul Şoldăneşti. Dintr-o fotografie postată pe o rețea de socializare se vede cum pământul a fost acoperit de bucăți de gheață. Articolul (foto) Ploaie cu grindină la Șoldănești. Pământul a fost acoperit cu gheață apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Tot ce trebuie să știi despre ediția Moldox Festival 2017 Oficial, este lansată cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială, MOLDOX ce se va desfășura cu tema „PUTEREA”, la Cahul, între 23-28 septembrie 2017. Tutori nominalizați la Oscar și documentare selectate de la cele mai renumite festivaluri, sunt câteva elemente cheie ale acestei ediții prezentate de către organizatorii MOLDOX în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc astăzi. Articolul (video) Tot ce trebuie să știi despre ediția Moldox Festival 2017 apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Oficial, este lansată cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială, MOLDOX ce se va desfășura cu tema „PUTEREA”, la Cahul, între 23-28 septembrie 2017. Tutori nominalizați la Oscar și documentare selectate de la cele mai renumite festivaluri, sunt câteva elemente cheie ale acestei ediții prezentate de către organizatorii MOLDOX în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc astăzi. Articolul (video) Tot ce trebuie să știi despre ediția Moldox Festival 2017 apare prima dată în #diez.