Diez
(video) Zombie, zombie, zombie-ie-ie. Care sunt cele mai populare piese ale trupei The Cranberries Solista celebrei trupe irlandeze The Cranberries, Dolores O'Riordan s-a stins din viață. Interpreta se afla la Londra pentru o sesiune de inregistrari și a murit subit, potrivit impresarului său. Vocea extraordinara a solistei a cucerit milioane de fani în întreaga lume. Pentru a aduce un omagiu interpretei, ne-am propus să selectăm cele mai populare piese ale formației și să le mai ascultăm odată.  Articolul (video) Zombie, zombie, zombie-ie-ie. Care sunt cele mai populare piese ale trupei The Cranberries apare prima dată în #diez.
1 oră
Diez / Publicat acum 1 oră
Solista celebrei trupe irlandeze The Cranberries, Dolores O'Riordan s-a stins din viață. Interpreta se afla la Londra pentru o sesiune de inregistrari și a murit subit, potrivit impresarului său. Vocea extraordinara a solistei a cucerit milioane de fani în întreaga lume. Pentru a aduce un omagiu interpretei, ne-am propus să selectăm cele mai populare piese ale formației și să le mai ascultăm odată.  Articolul (video) Zombie, zombie, zombie-ie-ie. Care sunt cele mai populare piese ale trupei The Cranberries apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) 210 tone de material antiderapant pe străzi. Care este situația în Chișinău, în urma condițiilor meteo Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a efectuat un control pentru a vedea, în teren, cum au acționat serviciile responsabile de curăţarea oraşului – ÎM Regia „Exdrupo” şi Regia locativ – comunală, în cazul operațiunii de deszăpezire. Articolul (foto) 210 tone de material antiderapant pe străzi. Care este situația în Chișinău, în urma condițiilor meteo apare prima dată în #diez.
1 oră
Diez / Publicat acum 1 oră
Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a efectuat un control pentru a vedea, în teren, cum au acționat serviciile responsabile de curăţarea oraşului – ÎM Regia „Exdrupo” şi Regia locativ – comunală, în cazul operațiunii de deszăpezire. Articolul (foto) 210 tone de material antiderapant pe străzi. Care este situația în Chișinău, în urma condițiilor meteo apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Cu elemente de folk și funk. Cum sună piesa trupei DoReDos alcătuită în colaborare cu Filip Kirkorov Înscrierea în concurs la selecţia naţională Eurovision 2018 s-a încheiat, în total au fost depuse 28 de dosare. Reprezentantul Republicii Moldova la Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala națională, care se va desfășura la 24 februarie 2018. Articolul (video) Cu elemente de folk și funk. Cum sună piesa trupei DoReDos alcătuită în colaborare cu Filip Kirkorov apare prima dată în #diez.
2 ore
Diez / Publicat acum 2 ore
Înscrierea în concurs la selecţia naţională Eurovision 2018 s-a încheiat, în total au fost depuse 28 de dosare. Reprezentantul Republicii Moldova la Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala națională, care se va desfășura la 24 februarie 2018. Articolul (video) Cu elemente de folk și funk. Cum sună piesa trupei DoReDos alcătuită în colaborare cu Filip Kirkorov apare prima dată în #diez.
Diez
Participă la ZOOM, cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țară și află toate secretele acestui domeniu ZOOM urmează să fie cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țară, care va aduna mai mult de 1000 de oameni într-un singur loc. Articolul Participă la ZOOM, cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țară și află toate secretele acestui domeniu apare prima dată în #diez.
2 ore
Diez / Publicat acum 2 ore
ZOOM urmează să fie cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țară, care va aduna mai mult de 1000 de oameni într-un singur loc. Articolul Participă la ZOOM, cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țară și află toate secretele acestui domeniu apare prima dată în #diez.
Diez
Ești pasionat de inovație și domeniul educației? Vino la Garage48 și învață cum să utilizezi datele în procesele de învățare și predare EdTech este spațiul care îmbină educația și technologia, și una dintre industriile unde iau naștere tot mai multe startupuri globale. Acum, tehnologiile transformă rapid modul în care acest proces are loc și reprezintă viitorul elaborării materialelor educaționale, consumului de informație și evaluării cunoștințelor. Articolul Ești pasionat de inovație și domeniul educației? Vino la Garage48 și învață cum să utilizezi datele în procesele de învățare și predare apare prima dată în #diez.
3 ore
Diez / Publicat acum 3 ore
EdTech este spațiul care îmbină educația și technologia, și una dintre industriile unde iau naștere tot mai multe startupuri globale. Acum, tehnologiile transformă rapid modul în care acest proces are loc și reprezintă viitorul elaborării materialelor educaționale, consumului de informație și evaluării cunoștințelor. Articolul Ești pasionat de inovație și domeniul educației? Vino la Garage48 și învață cum să utilizezi datele în procesele de învățare și predare apare prima dată în #diez.
Diez
Asistent social, instructor de dans și programator. #diez îți recomandă următoarele posturi vacante Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa #diez vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să depui CV-ul. Articolul Asistent social, instructor de dans și programator. #diez îți recomandă următoarele posturi vacante apare prima dată în #diez.
3 ore
Diez / Publicat acum 3 ore
Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa #diez vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante cu perspective și salarii motivante. Grăbește-te să depui CV-ul. Articolul Asistent social, instructor de dans și programator. #diez îți recomandă următoarele posturi vacante apare prima dată în #diez.
Diez
Primăria își propune creșterea accesibilităţii persoanelor cu dizabilități în spaţiile publice din oraşul Chişinău Primăria municipiului Chișinău își propune să crească gradul de accesibilitate a persoanelor cu dizabilități în spațiile publice din capitală. Articolul Primăria își propune creșterea accesibilităţii persoanelor cu dizabilități în spaţiile publice din oraşul Chişinău apare prima dată în #diez.
3 ore
Diez / Publicat acum 3 ore
Primăria municipiului Chișinău își propune să crească gradul de accesibilitate a persoanelor cu dizabilități în spațiile publice din capitală. Articolul Primăria își propune creșterea accesibilităţii persoanelor cu dizabilități în spaţiile publice din oraşul Chişinău apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cele mai frumoase curți din Orhei au fost premiate, în urma unui concurs Primarul Ilan ȘOR a oferit premii câștigătorilor concursului „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă” și grădinițelor care au participat la concursul „Hora Brazilor”, desfășurat în cadrul Târgului de Crăciun din Orhei. Articolul (foto) Cele mai frumoase curți din Orhei au fost premiate, în urma unui concurs apare prima dată în #diez.
3 ore
Diez / Publicat acum 3 ore
Primarul Ilan ȘOR a oferit premii câștigătorilor concursului „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă” și grădinițelor care au participat la concursul „Hora Brazilor”, desfășurat în cadrul Târgului de Crăciun din Orhei. Articolul (foto) Cele mai frumoase curți din Orhei au fost premiate, în urma unui concurs apare prima dată în #diez.
Diez
Judecătorul, care l-a trimis în arest pe Andrei Braguța, a fost demis  Judecătorul Iurie Obadă, cel care l-a trimis, în luna august 2017 în arest pe Andrei Braguța, tânărul decedat ulterior în penitenciar, a fost demis de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin vot unanim. Decizia CSM poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție în termen de 15 zile. Articolul Judecătorul, care l-a trimis în arest pe Andrei Braguța, a fost demis  apare prima dată în #diez.
4 ore
Diez / Publicat acum 4 ore
Judecătorul Iurie Obadă, cel care l-a trimis, în luna august 2017 în arest pe Andrei Braguța, tânărul decedat ulterior în penitenciar, a fost demis de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin vot unanim. Decizia CSM poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție în termen de 15 zile. Articolul Judecătorul, care l-a trimis în arest pe Andrei Braguța, a fost demis  apare prima dată în #diez.
Diez
Air Moldova, sancționată pentru neprezentarea informațiilor de interes public Compania Aeriană de Stat „Air Moldova” a fost sancționată recent pentru îngrădirea accesului la informații de interes public. Asociația Obștească „Juriștii pentru Drepturile Omului” a depus la data de 22 decembrie 2017, la Inspectoratul de Poliție Botanica, o plângere prin care a solicitat sancționarea contravențională a persoanelor responsabile din cadrul companiei Air Moldova, care nu au prezentat informațiile de interes public solicitate de asociație, astfel încălcând dispozițiile Legii privind accesul la informație. Articolul Air Moldova, sancționată pentru neprezentarea informațiilor de interes public apare prima dată în #diez.
4 ore
Diez / Publicat acum 4 ore
Compania Aeriană de Stat „Air Moldova” a fost sancționată recent pentru îngrădirea accesului la informații de interes public. Asociația Obștească „Juriștii pentru Drepturile Omului” a depus la data de 22 decembrie 2017, la Inspectoratul de Poliție Botanica, o plângere prin care a solicitat sancționarea contravențională a persoanelor responsabile din cadrul companiei Air Moldova, care nu au prezentat informațiile de interes public solicitate de asociație, astfel încălcând dispozițiile Legii privind accesul la informație. Articolul Air Moldova, sancționată pentru neprezentarea informațiilor de interes public apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Pe străzile din Capitală se circulă în regim de iarnă. Zece autospeciale împrăştie material antiderapant La această oră pe străzile din capitală se circulă în regim de iarnă. Transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, iar în această dimineață au ieșit la linie 300 de troleibuze și 97 de autobuze. Articolul (foto) Pe străzile din Capitală se circulă în regim de iarnă. Zece autospeciale împrăştie material antiderapant apare prima dată în #diez.
4 ore
Diez / Publicat acum 4 ore
La această oră pe străzile din capitală se circulă în regim de iarnă. Transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, iar în această dimineață au ieșit la linie 300 de troleibuze și 97 de autobuze. Articolul (foto) Pe străzile din Capitală se circulă în regim de iarnă. Zece autospeciale împrăştie material antiderapant apare prima dată în #diez.
Diez
Iohannis i-a acceptat demisia premierului Tudose. Încep consultările pentru formarea unui nou Guvern Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că i-a acceptat demisia premierului Mihai Tudose şi va convoca pentru miercuri consultări cu partidele politice pentru formarea noului Guvern. Articolul Iohannis i-a acceptat demisia premierului Tudose. Încep consultările pentru formarea unui nou Guvern apare prima dată în #diez.
4 ore
Diez / Publicat acum 4 ore
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că i-a acceptat demisia premierului Mihai Tudose şi va convoca pentru miercuri consultări cu partidele politice pentru formarea noului Guvern. Articolul Iohannis i-a acceptat demisia premierului Tudose. Încep consultările pentru formarea unui nou Guvern apare prima dată în #diez.
Diez
(galerie foto) Muncitorii demontează gardul de protecție de lângă Sala cu Orgă. Cum arată acum clădirea Sala cu Orgă arată altfel, după mai bine de doi ani de restaurare. Iar azi, muncitorii au început să dezinstaleze gardul de protecție de pe marginea străzii Vlaicul Pârcălab. Articolul (galerie foto) Muncitorii demontează gardul de protecție de lângă Sala cu Orgă. Cum arată acum clădirea apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Sala cu Orgă arată altfel, după mai bine de doi ani de restaurare. Iar azi, muncitorii au început să dezinstaleze gardul de protecție de pe marginea străzii Vlaicul Pârcălab. Articolul (galerie foto) Muncitorii demontează gardul de protecție de lângă Sala cu Orgă. Cum arată acum clădirea apare prima dată în #diez.
Diez
Vom avea mai multe minivacanțe în acest an. Când am putea avea zile libere În acest an s-ar putea să avem parte de mai multe minivacanțe. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune ca mai multe zile de lucru să fie declarate libere și recuperate în alte zile. Articolul Vom avea mai multe minivacanțe în acest an. Când am putea avea zile libere apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
În acest an s-ar putea să avem parte de mai multe minivacanțe. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune ca mai multe zile de lucru să fie declarate libere și recuperate în alte zile. Articolul Vom avea mai multe minivacanțe în acest an. Când am putea avea zile libere apare prima dată în #diez.
Diez
În premieră, Moldova ar putea găzdui Super Cupa UEFA. În ce an s-ar putea întâmpla acest lucru Federaţia Moldovenească de Fotbal şi-a înaintat candidatura pentru găzduirea Supercupei Europei din anul 2020. Astfel, FMF este una dintre cele 9 asociaţii europene care şi-au manifestat dorinţa de a petrece această partidă. Articolul În premieră, Moldova ar putea găzdui Super Cupa UEFA. În ce an s-ar putea întâmpla acest lucru apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Federaţia Moldovenească de Fotbal şi-a înaintat candidatura pentru găzduirea Supercupei Europei din anul 2020. Astfel, FMF este una dintre cele 9 asociaţii europene care şi-au manifestat dorinţa de a petrece această partidă. Articolul În premieră, Moldova ar putea găzdui Super Cupa UEFA. În ce an s-ar putea întâmpla acest lucru apare prima dată în #diez.
Diez
(lista artiștilor) Sasha Bognibov, Doinița Gherman sau DoReDoS. 28 de dosare au fost depuse la selecţia naţională Eurovision 2018 28 de dosare au fost înscrise în concursla selecţia naţională Eurovision 2018. Printre artiștii înscriși se regăsesc atât cântățeri cu experienţă, cât şi tineri care se lansează pentru prima dată pe scena mare. Articolul (lista artiștilor) Sasha Bognibov, Doinița Gherman sau DoReDoS. 28 de dosare au fost depuse la selecţia naţională Eurovision 2018 apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
28 de dosare au fost înscrise în concursla selecţia naţională Eurovision 2018. Printre artiștii înscriși se regăsesc atât cântățeri cu experienţă, cât şi tineri care se lansează pentru prima dată pe scena mare. Articolul (lista artiștilor) Sasha Bognibov, Doinița Gherman sau DoReDoS. 28 de dosare au fost depuse la selecţia naţională Eurovision 2018 apare prima dată în #diez.
Diez
Școala Google AdWords: Ce să faci când promovarea îți merge prost În ziua de azi, instrumentele de reclamă sânt foarte diverse: bannere cumpărate la kilogram, pop-up-uri iritante și alte mecanisme de publicitate care sânt depășite pentru ritmul și gusturile clientelei, nu generează rezultatele așteptate sau sunt prea scumpe pentru a putea fi eficiente. Articolul Școala Google AdWords: Ce să faci când promovarea îți merge prost apare prima dată în #diez.
6 ore
Diez / Publicat acum 6 ore
În ziua de azi, instrumentele de reclamă sânt foarte diverse: bannere cumpărate la kilogram, pop-up-uri iritante și alte mecanisme de publicitate care sânt depășite pentru ritmul și gusturile clientelei, nu generează rezultatele așteptate sau sunt prea scumpe pentru a putea fi eficiente. Articolul Școala Google AdWords: Ce să faci când promovarea îți merge prost apare prima dată în #diez.
Diez
(galerie foto) Târgul de Crăciun s-a închis. Muncitorii dezinstalează căsuțele și caruselele de pe strada 31 august Duminică, 14 ianuarie, a fost ultima zi în care atât chișinăuienii, cât și oaspeții Capitalei au avut posibilitatea să viziteze, pentru ultima dată, Târgul de Crăciun. Începând cu ziua de ieri, agenții economici își dezinstalează căsuțele, iar muncitorii scot ghirlandele de pe copaci. Articolul (galerie foto) Târgul de Crăciun s-a închis. Muncitorii dezinstalează căsuțele și caruselele de pe strada 31 august apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Duminică, 14 ianuarie, a fost ultima zi în care atât chișinăuienii, cât și oaspeții Capitalei au avut posibilitatea să viziteze, pentru ultima dată, Târgul de Crăciun. Începând cu ziua de ieri, agenții economici își dezinstalează căsuțele, iar muncitorii scot ghirlandele de pe copaci. Articolul (galerie foto) Târgul de Crăciun s-a închis. Muncitorii dezinstalează căsuțele și caruselele de pe strada 31 august apare prima dată în #diez.
Diez
CEC a stabilit suma alocațiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate finanțării partidelor politice CEC a stabilit suma alocațiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate finanțării partidelor politice. Astfel, Comisia Electorală Centrală a stabilit cuantumul lunar al subvenţiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate partidelor politice conform performanţelor obţinute la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 şi alegerile locale generale din 14 iunie 2015. Articolul CEC a stabilit suma alocațiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate finanțării partidelor politice apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
CEC a stabilit suma alocațiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate finanțării partidelor politice. Astfel, Comisia Electorală Centrală a stabilit cuantumul lunar al subvenţiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate partidelor politice conform performanţelor obţinute la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014 şi alegerile locale generale din 14 iunie 2015. Articolul CEC a stabilit suma alocațiilor de la bugetul de stat pentru anul 2018 destinate finanțării partidelor politice apare prima dată în #diez.
Diez
Sportivul austriac, Christopher Horl, care concurează pentru Moldova, s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarnă Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarnă, care încep pe 9 februarie. Este vorba despre șchiorul austriac Christopher Horl, care reprezintă țara noastră la turnee internaționale, scrie protv.  Articolul Sportivul austriac, Christopher Horl, care concurează pentru Moldova, s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarnă apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarnă, care încep pe 9 februarie. Este vorba despre șchiorul austriac Christopher Horl, care reprezintă țara noastră la turnee internaționale, scrie protv.  Articolul Sportivul austriac, Christopher Horl, care concurează pentru Moldova, s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarnă apare prima dată în #diez.
Diez
Sportivul austriac, Christopher Horl, care concurează pentru Moldova, s-a calificat la Jocurile Olumpice de iarnă Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarnă, care încep pe 9 februarie. Este vorba despre șchiorul austriac Christopher Horl, care reprezintă țara noastră la turnee internaționale, scrie protv.  Articolul Sportivul austriac, Christopher Horl, care concurează pentru Moldova, s-a calificat la Jocurile Olumpice de iarnă apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Moldova are un prim sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarnă, care încep pe 9 februarie. Este vorba despre șchiorul austriac Christopher Horl, care reprezintă țara noastră la turnee internaționale, scrie protv.  Articolul Sportivul austriac, Christopher Horl, care concurează pentru Moldova, s-a calificat la Jocurile Olumpice de iarnă apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Dubăsari – localitatea unde apusul se răsfrânge în Nistru „Nistrul lin, ce-n valuri pierde / Ai luceferilor sfeşnici.” Pictată în nuanțe de melancolie, romantism sau copilărie, Moldova e frumoasă indiferent de anotimp. Datorită rețelelor de socializare putem de la distanță să descoperim peisajele pitorești din țara noastră. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Dubăsari – localitatea unde apusul se răsfrânge în Nistru apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
„Nistrul lin, ce-n valuri pierde / Ai luceferilor sfeşnici.” Pictată în nuanțe de melancolie, romantism sau copilărie, Moldova e frumoasă indiferent de anotimp. Datorită rețelelor de socializare putem de la distanță să descoperim peisajele pitorești din țara noastră. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Dubăsari – localitatea unde apusul se răsfrânge în Nistru apare prima dată în #diez.
Diez
Ești interesat de domeniul programelor pentru tineret? Obține un post vacant la Y-PEER Moldova Ești un tânăr entuziast și responsabil? Y-PEER Moldova angajează un coordonator de program, nu rata oportunitatea să fii tu acela. Coordonatorul urmează să colaboreze cu personalul programului și personalul administrativ al Y-PEER Moldova, pentru a sprijini programele Y-PEER în toate departamentele.  Articolul Ești interesat de domeniul programelor pentru tineret? Obține un post vacant la Y-PEER Moldova apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Ești un tânăr entuziast și responsabil? Y-PEER Moldova angajează un coordonator de program, nu rata oportunitatea să fii tu acela. Coordonatorul urmează să colaboreze cu personalul programului și personalul administrativ al Y-PEER Moldova, pentru a sprijini programele Y-PEER în toate departamentele.  Articolul Ești interesat de domeniul programelor pentru tineret? Obține un post vacant la Y-PEER Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
Autorii celor mai reprezentative creații au fost premiați în cadrul ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, la 15 decembrie Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a organizat festivitatea de premiere a laureaților ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii. Articolul Autorii celor mai reprezentative creații au fost premiați în cadrul ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, la 15 decembrie Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a organizat festivitatea de premiere a laureaților ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii. Articolul Autorii celor mai reprezentative creații au fost premiați în cadrul ediției 2018 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii apare prima dată în #diez.
Diez
(video) De-aș avea… Eminescu omagiat la Londra. Cătălin Josan a interpretat o piesă scrisă pe versurile poetului Melodie dulce de pian și versuri românești au răsunat într-o stație de metrou de la Londra. Poezia „De-aș avea”, scrisă de Mihai Eminescu a fost interpetată în capitala Regatului Unit. Omagiul Luceafărului poeziei românești i-a fost adus de Cătălin Josan. Articolul (video) De-aș avea… Eminescu omagiat la Londra. Cătălin Josan a interpretat o piesă scrisă pe versurile poetului apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Melodie dulce de pian și versuri românești au răsunat într-o stație de metrou de la Londra. Poezia „De-aș avea”, scrisă de Mihai Eminescu a fost interpetată în capitala Regatului Unit. Omagiul Luceafărului poeziei românești i-a fost adus de Cătălin Josan. Articolul (video) De-aș avea… Eminescu omagiat la Londra. Cătălin Josan a interpretat o piesă scrisă pe versurile poetului apare prima dată în #diez.
Diez
#Goodreads te îndeamnă să citești. Acceptă provocarea și vezi lista celor 52 de subiecte propuse de utilizatorii platformei Cărțile contribuie la formarea și dezvoltarea noastră în plan profesional și personal. Lectura reprezintă un mod util și plăcut pentru a petrece timpul. Platforma Goodreads în fiecare an își provoacă utilizatorii să citescă cât mai mult prin elaborarea unor liste de subiecte. În 2018 topul este alcătuit din 52 de subiecte. Articolul #Goodreads te îndeamnă să citești. Acceptă provocarea și vezi lista celor 52 de subiecte propuse de utilizatorii platformei apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Cărțile contribuie la formarea și dezvoltarea noastră în plan profesional și personal. Lectura reprezintă un mod util și plăcut pentru a petrece timpul. Platforma Goodreads în fiecare an își provoacă utilizatorii să citescă cât mai mult prin elaborarea unor liste de subiecte. În 2018 topul este alcătuit din 52 de subiecte. Articolul #Goodreads te îndeamnă să citești. Acceptă provocarea și vezi lista celor 52 de subiecte propuse de utilizatorii platformei apare prima dată în #diez.
Diez
Solista formației The Cranberries, Dolores O’Riordan a decedat la vârsta de 46 de ani Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit la Londra, la vârsta de 46 de ani, anunţă surse citate de presa britanică. Articolul Solista formației The Cranberries, Dolores O’Riordan a decedat la vârsta de 46 de ani apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit la Londra, la vârsta de 46 de ani, anunţă surse citate de presa britanică. Articolul Solista formației The Cranberries, Dolores O’Riordan a decedat la vârsta de 46 de ani apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) O familie a plătit 250 dolari pentru o ședință foto „profesională”, iar peste 8 luni au râs mult de rezultat O familie din Missouri, SUA, care a apelat la un fotograf, pentru niște poze profesionale a fost șocată când a văzut produsul finit. Imaginile au fost modificate de fotograf astfel încât cei prezenți în poză par personaje din desene animate. Articolul (foto) O familie a plătit 250 dolari pentru o ședință foto „profesională”, iar peste 8 luni au râs mult de rezultat apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
O familie din Missouri, SUA, care a apelat la un fotograf, pentru niște poze profesionale a fost șocată când a văzut produsul finit. Imaginile au fost modificate de fotograf astfel încât cei prezenți în poză par personaje din desene animate. Articolul (foto) O familie a plătit 250 dolari pentru o ședință foto „profesională”, iar peste 8 luni au râs mult de rezultat apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) O familie a plătit 250 dolari pentru o ședință foto „profesionistă”, iar peste 8 luni au râs mult de rezultat O familie din Missouri, SUA, care a apelat la un fotograf, pentru niște poze profesioniste a fost șocată când a văzut produsul finit. Imaginile au fost modificate de fotograf astfel încât cei prezenți în poză par personaje din desene animate. Articolul (foto) O familie a plătit 250 dolari pentru o ședință foto „profesionistă”, iar peste 8 luni au râs mult de rezultat apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
O familie din Missouri, SUA, care a apelat la un fotograf, pentru niște poze profesioniste a fost șocată când a văzut produsul finit. Imaginile au fost modificate de fotograf astfel încât cei prezenți în poză par personaje din desene animate. Articolul (foto) O familie a plătit 250 dolari pentru o ședință foto „profesionistă”, iar peste 8 luni au râs mult de rezultat apare prima dată în #diez.
Diez
Te-ai întrebat vreodată cine este „geamănul” tău din lumea artelor? O aplicație Google te ajută să-ți găsești sosia Pe internet apar periodic imagini comparative între oameni obișnuiți și sosiile lor, găsite în diverse opere de artă din marile sau micile muzee ale lumi. Probabil că, atunci când ai văzut astfel de comparații, te-ai gândit și tu dacă ai o asemenea sosie, dar sigur ți-ai dat seama că șansele de a o găsi sunt destul de mici. Articolul Te-ai întrebat vreodată cine este „geamănul” tău din lumea artelor? O aplicație Google te ajută să-ți găsești sosia apare prima dată în #diez.
22 ore
Diez / Publicat acum 22 ore
Pe internet apar periodic imagini comparative între oameni obișnuiți și sosiile lor, găsite în diverse opere de artă din marile sau micile muzee ale lumi. Probabil că, atunci când ai văzut astfel de comparații, te-ai gândit și tu dacă ai o asemenea sosie, dar sigur ți-ai dat seama că șansele de a o găsi sunt destul de mici. Articolul Te-ai întrebat vreodată cine este „geamănul” tău din lumea artelor? O aplicație Google te ajută să-ți găsești sosia apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 16 ianuarie, o zi geroasă de iarnă Iarna pare-se că deja își intră în drepturi, temperatura mediului a scăzut, iar afară fulgii lent valsează. Pentru a te detașa de rutină într-o zi ordinară de marți, #diez îți recomand o serie de evenimente la care poți să-ți reîncarci bateriile cu energie.  Articolul Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 16 ianuarie, o zi geroasă de iarnă apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Iarna pare-se că deja își intră în drepturi, temperatura mediului a scăzut, iar afară fulgii lent valsează. Pentru a te detașa de rutină într-o zi ordinară de marți, #diez îți recomand o serie de evenimente la care poți să-ți reîncarci bateriile cu energie.  Articolul Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 16 ianuarie, o zi geroasă de iarnă apare prima dată în #diez.
Diez
A încercat să scape de testarea alcoolscopică, iar acum riscă 6 ani de închisoare. Un tânăr este bănuit de mituire Un bărbat de 29 de ani, locuitor al mun. Comrat, a fost reținut de ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, în comun cu organul de urmărire penală al Direcției generale teritoriale „Sud” a CNA și Procuratura anticorupție, oficiul „Sud”, fiind bănuit de mituirea unui agent de patrulare. Articolul A încercat să scape de testarea alcoolscopică, iar acum riscă 6 ani de închisoare. Un tânăr este bănuit de mituire apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Un bărbat de 29 de ani, locuitor al mun. Comrat, a fost reținut de ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI, în comun cu organul de urmărire penală al Direcției generale teritoriale „Sud” a CNA și Procuratura anticorupție, oficiul „Sud”, fiind bănuit de mituirea unui agent de patrulare. Articolul A încercat să scape de testarea alcoolscopică, iar acum riscă 6 ani de închisoare. Un tânăr este bănuit de mituire apare prima dată în #diez.
Diez
După aproape 20 de ani de pauză George Clooney revine în televiziune. În ce proiect își face apariția actorul Actorul şi regizorul american George Clooney va produce, va regiza şi va juca într-un nou serial TV, „Catch-22”, adaptat după romanul omonim scris de Joseph Heller, revenind astfel în televiziune la aproape 20 de ani după ce a părăsit distribuţia serialului „Spitalul de Urgenţă”, informează AFP. Articolul După aproape 20 de ani de pauză George Clooney revine în televiziune. În ce proiect își face apariția actorul apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
Actorul şi regizorul american George Clooney va produce, va regiza şi va juca într-un nou serial TV, „Catch-22”, adaptat după romanul omonim scris de Joseph Heller, revenind astfel în televiziune la aproape 20 de ani după ce a părăsit distribuţia serialului „Spitalul de Urgenţă”, informează AFP. Articolul După aproape 20 de ani de pauză George Clooney revine în televiziune. În ce proiect își face apariția actorul apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Meat House ar putea să acționeze în judecată ANSA pentru daunele aduse imaginei companiei Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate ar putea da în judecată în Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor cu judecata. Cel puțin așa susține șeful adjunct al Direcției municipale Chișinău pentru siguranța alimentelor. Mai mult, funcționarul confirmă faptul că producătorul a fost amendat în repetate rânduri pe parcursul lunii decembrie, chiar dacă într-o scrisoare adresată presei acesta nega sancțiunile. Articolul (video) Meat House ar putea să acționeze în judecată ANSA pentru daunele aduse imaginei companiei apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate ar putea da în judecată în Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor cu judecata. Cel puțin așa susține șeful adjunct al Direcției municipale Chișinău pentru siguranța alimentelor. Mai mult, funcționarul confirmă faptul că producătorul a fost amendat în repetate rânduri pe parcursul lunii decembrie, chiar dacă într-o scrisoare adresată presei acesta nega sancțiunile. Articolul (video) Meat House ar putea să acționeze în judecată ANSA pentru daunele aduse imaginei companiei apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Meat House ar putea să acționeze în judecată ANSA în cazul mezelurilor alterate Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate ar putea da în judecată în Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor. Cel puțin așa susține șeful adjunct al Direcției municipale Chișinău pentru siguranța alimentelor. Mai mult, funcționarul confirmă faptul că producătorul a fost amendat în repetate rânduri pe parcursul lunii decembrie, chiar dacă într-o scrisoare adresată presei acesta nega sancțiunile. Articolul (video) Meat House ar putea să acționeze în judecată ANSA în cazul mezelurilor alterate apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Agentul economic implicat în scandalul mezelurilor alterate ar putea da în judecată în Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor. Cel puțin așa susține șeful adjunct al Direcției municipale Chișinău pentru siguranța alimentelor. Mai mult, funcționarul confirmă faptul că producătorul a fost amendat în repetate rânduri pe parcursul lunii decembrie, chiar dacă într-o scrisoare adresată presei acesta nega sancțiunile. Articolul (video) Meat House ar putea să acționeze în judecată ANSA în cazul mezelurilor alterate apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cum au încercat brandurile din Moldova să sărbătorească ziua de naștere a lui Mihai Eminescu Pentru majoritatea românilor Mihai Eminescu e unul dintre cei mai importanți poeți naționali. Mai mult, încă din clasele primare suntem învățați că Eminescu este „Luceafărul poeziei românești”, „Geniul neînțeles”, „Geniul pustiu” etc. Activitatea sa jurnalistică este trecută cu vederea, fiind menționată doar ca parte a biografiei. Cu ocazia aniversării a 168 de ani de la nașterea lui Eminescu, echipa #diez a selectat cele mai interesante publicații ale brandurilor pe social media. Articolul (foto) Cum au încercat brandurile din Moldova să sărbătorească ziua de naștere a lui Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Pentru majoritatea românilor Mihai Eminescu e unul dintre cei mai importanți poeți naționali. Mai mult, încă din clasele primare suntem învățați că Eminescu este „Luceafărul poeziei românești”, „Geniul neînțeles”, „Geniul pustiu” etc. Activitatea sa jurnalistică este trecută cu vederea, fiind menționată doar ca parte a biografiei. Cu ocazia aniversării a 168 de ani de la nașterea lui Eminescu, echipa #diez a selectat cele mai interesante publicații ale brandurilor pe social media. Articolul (foto) Cum au încercat brandurile din Moldova să sărbătorească ziua de naștere a lui Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cine este tipul acesta? Instagramul unui filipinez abundă de fotografii cu celebrități Photoshopul ne ajută să creăm o fotografie de vis, să experimentăm în mai multe feluri. Syahril Ramdhan este un fotograf indonezian, care este un adevărat maestru al programelor de editare. Când te uiți la accountul lui de Instagram involuntar îți pui întrebarea: „Cine e tipul acesta?” Tânărul are fotografii cu mai multe vedete de talie internațională, evident photoshopate. La momentul actual, contul său are 181 de mii de urmăritori, care se amuză de ipostazele în care fotograful apare lângă vedete. Articolul (foto) Cine este tipul acesta? Instagramul unui filipinez abundă de fotografii cu celebrități apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Photoshopul ne ajută să creăm o fotografie de vis, să experimentăm în mai multe feluri. Syahril Ramdhan este un fotograf indonezian, care este un adevărat maestru al programelor de editare. Când te uiți la accountul lui de Instagram involuntar îți pui întrebarea: „Cine e tipul acesta?” Tânărul are fotografii cu mai multe vedete de talie internațională, evident photoshopate. La momentul actual, contul său are 181 de mii de urmăritori, care se amuză de ipostazele în care fotograful apare lângă vedete. Articolul (foto) Cine este tipul acesta? Instagramul unui filipinez abundă de fotografii cu celebrități apare prima dată în #diez.
Diez
Cum îți promovezi afacerea prin conținut? Descoperă forța Social Media și află experiența companiilor de top din Moldova Social Media fără conținut este egal cu zero. Poți citi sute de surse despre strategii și tactici actuale, scheme și definiții. Poți fi un Socrate în teoria Social Media, dar ești aruncat imediat în umbră și uitat pe veacuri dacă nu știi a crea conținut valoros. Articolul Cum îți promovezi afacerea prin conținut? Descoperă forța Social Media și află experiența companiilor de top din Moldova apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Social Media fără conținut este egal cu zero. Poți citi sute de surse despre strategii și tactici actuale, scheme și definiții. Poți fi un Socrate în teoria Social Media, dar ești aruncat imediat în umbră și uitat pe veacuri dacă nu știi a crea conținut valoros. Articolul Cum îți promovezi afacerea prin conținut? Descoperă forța Social Media și află experiența companiilor de top din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Luceafărul cu accent georgian. Cum un tânăr din Georgia citește celebra poezie de Mihai Eminescu Beqa Beriashvili este un tânăr din Georgia care studiază Relații Internaționale la International Black Sea University (IBSU), Tbilisi, Georgia. Tânărul a fost provocat să recite poezia „Luceafărul”, de Mihai Eminescu și priviți cât de bine i-a reușit. Articolul (video) Luceafărul cu accent georgian. Cum un tânăr din Georgia citește celebra poezie de Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Beqa Beriashvili este un tânăr din Georgia care studiază Relații Internaționale la International Black Sea University (IBSU), Tbilisi, Georgia. Tânărul a fost provocat să recite poezia „Luceafărul”, de Mihai Eminescu și priviți cât de bine i-a reușit. Articolul (video) Luceafărul cu accent georgian. Cum un tânăr din Georgia citește celebra poezie de Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
Diez
Luceafărul cu accent georgian. Cum un tânăr din Georgia citește celebra poezie de Mihai Eminescu Beqa Beriashvili este un tânăr din Georgia care studiază Relații Internaționale la International Black Sea University (IBSU), Tbilisi, Georgia. Tânărul a fost provocat să recite poezia „Luceafărul”, de Mihai Eminescu și priviți cât de bine i-a reușit. Articolul Luceafărul cu accent georgian. Cum un tânăr din Georgia citește celebra poezie de Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Beqa Beriashvili este un tânăr din Georgia care studiază Relații Internaționale la International Black Sea University (IBSU), Tbilisi, Georgia. Tânărul a fost provocat să recite poezia „Luceafărul”, de Mihai Eminescu și priviți cât de bine i-a reușit. Articolul Luceafărul cu accent georgian. Cum un tânăr din Georgia citește celebra poezie de Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
Diez
A nins cu premii generoase în ultima zi a Târgului de Crăciun. Cine sunt câștigătorii Târgul de Crăciun din Chișinău a adus multă bucurie și cadouri generoase pentru șase persoane, care au trăit o adevărată experiență „Acasă de Crăciun”. Câștigătorii Marii Extrageri a Tombolei de Crăciun au făcut cumpărături, au completat biletul special și au plecat acasă cu surprize de la Moș Crăciun. Articolul A nins cu premii generoase în ultima zi a Târgului de Crăciun. Cine sunt câștigătorii apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Târgul de Crăciun din Chișinău a adus multă bucurie și cadouri generoase pentru șase persoane, care au trăit o adevărată experiență „Acasă de Crăciun”. Câștigătorii Marii Extrageri a Tombolei de Crăciun au făcut cumpărături, au completat biletul special și au plecat acasă cu surprize de la Moș Crăciun. Articolul A nins cu premii generoase în ultima zi a Târgului de Crăciun. Cine sunt câștigătorii apare prima dată în #diez.
Diez
App Store a adus mai mulţi bani lui Apple, decât a vândut McDonald’s sau Starbucks într-un an Veniturile companiei din magazinul de aplicaţii au ajuns la 26,5 miliarde de dolari în 2017, în creştere cu 30% faţă de 2016, adică mai mult decât veniturile MCDonald's, Starbucks, Qualcomm sau DuPont, potrivit Fortune. Articolul App Store a adus mai mulţi bani lui Apple, decât a vândut McDonald’s sau Starbucks într-un an apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Veniturile companiei din magazinul de aplicaţii au ajuns la 26,5 miliarde de dolari în 2017, în creştere cu 30% faţă de 2016, adică mai mult decât veniturile MCDonald's, Starbucks, Qualcomm sau DuPont, potrivit Fortune. Articolul App Store a adus mai mulţi bani lui Apple, decât a vândut McDonald’s sau Starbucks într-un an apare prima dată în #diez.
Diez
Eurovision 2018: Când vor avea loc semifinala și finala națională unde se va decide reprezentantul Moldovei din acest an Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala națională, ce se va desfășura la 24 februarie 2018. Articolul Eurovision 2018: Când vor avea loc semifinala și finala națională unde se va decide reprezentantul Moldovei din acest an apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala națională, ce se va desfășura la 24 februarie 2018. Articolul Eurovision 2018: Când vor avea loc semifinala și finala națională unde se va decide reprezentantul Moldovei din acest an apare prima dată în #diez.
Diez
Anul 2017 a adus temperaturi extreme în multe locuri din lume. De la +54 de grade in Iran, la -55 in Siberia Anul care s-a încheiat recent a fost unul dintre cei mai calzi din istorie și mai multe țări au înregistrat cele mai ridicate temperaturi de când se fac măsurători meteorolgice. Sunt tot mai multe zilele în care temperaturile trec de 52 de grade în Orientul Mijlociu, dar recorduri de căldură s-au stabilit și în China, Chile, Spania și Ghana. Articolul Anul 2017 a adus temperaturi extreme în multe locuri din lume. De la +54 de grade in Iran, la -55 in Siberia apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Anul care s-a încheiat recent a fost unul dintre cei mai calzi din istorie și mai multe țări au înregistrat cele mai ridicate temperaturi de când se fac măsurători meteorolgice. Sunt tot mai multe zilele în care temperaturile trec de 52 de grade în Orientul Mijlociu, dar recorduri de căldură s-au stabilit și în China, Chile, Spania și Ghana. Articolul Anul 2017 a adus temperaturi extreme în multe locuri din lume. De la +54 de grade in Iran, la -55 in Siberia apare prima dată în #diez.
Diez
Hai să ne jucăm: „A fost o dată ca-n povești”. Ghicește poeziile lui Mihai Eminescu, citind doar versurile Azi, 15 ianuarie, celebrăm ziua de naștere a marelui poet român, Mihai Eminescu. Cu această ocazie, echipa #diez a realizat un quiz eminescian în care va trebui să ghiciți poeziile celebre ale poetului, având la dispoziție doar câteva versuri.  Articolul Hai să ne jucăm: „A fost o dată ca-n povești”. Ghicește poeziile lui Mihai Eminescu, citind doar versurile apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Azi, 15 ianuarie, celebrăm ziua de naștere a marelui poet român, Mihai Eminescu. Cu această ocazie, echipa #diez a realizat un quiz eminescian în care va trebui să ghiciți poeziile celebre ale poetului, având la dispoziție doar câteva versuri.  Articolul Hai să ne jucăm: „A fost o dată ca-n povești”. Ghicește poeziile lui Mihai Eminescu, citind doar versurile apare prima dată în #diez.
Diez
„Colegii mă vedeau ca pe un cadavru! Știți ce mi-a zis Messi?”. Dezvăluiri dureroase făcute de Abidal Eric Abidal a povestit într-un reportaj făcut de Canal+ mai multe momente grele prin care a trecut în 2011, atunci când suferea de cancer la ficat. Fostul fundaș lateral a dezvăluit o reacție neașteptată pe care a avut-o Lionel Messi. Articolul „Colegii mă vedeau ca pe un cadavru! Știți ce mi-a zis Messi?”. Dezvăluiri dureroase făcute de Abidal apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Eric Abidal a povestit într-un reportaj făcut de Canal+ mai multe momente grele prin care a trecut în 2011, atunci când suferea de cancer la ficat. Fostul fundaș lateral a dezvăluit o reacție neașteptată pe care a avut-o Lionel Messi. Articolul „Colegii mă vedeau ca pe un cadavru! Știți ce mi-a zis Messi?”. Dezvăluiri dureroase făcute de Abidal apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Un complex de 300 de metri pătrați a luat foc la Glodeni. Patru autospeciale au intervenit pentru a localiza incendiul Un incendiu a izbucnit ieri, 14 ianuarie, la ora 10:30, pe teritoriul unui complex de agrement din orașul Glodeni. La fața locului au intervenit 4 autospeciale.  Articolul (video) Un complex de 300 de metri pătrați a luat foc la Glodeni. Patru autospeciale au intervenit pentru a localiza incendiul apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Un incendiu a izbucnit ieri, 14 ianuarie, la ora 10:30, pe teritoriul unui complex de agrement din orașul Glodeni. La fața locului au intervenit 4 autospeciale.  Articolul (video) Un complex de 300 de metri pătrați a luat foc la Glodeni. Patru autospeciale au intervenit pentru a localiza incendiul apare prima dată în #diez.
Diez
Acționarii Purcari sunt gata să vândă 49% din acțiunile grupului, urmând să se listeze pe Bursa de Valori București Purcari Wineries Plc, producător de vin de top din Europa Centrală și de Est (ECE), a anunțat intenția de a demara o Ofertă Publică Inițială pentru cel mult 49% din acțiunile existente, urmând ulterior să se listeze pe Bursa de Valori București (BVB), au comunicat pentru FineWine surse din cadrul companiei. Articolul Acționarii Purcari sunt gata să vândă 49% din acțiunile grupului, urmând să se listeze pe Bursa de Valori București apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Purcari Wineries Plc, producător de vin de top din Europa Centrală și de Est (ECE), a anunțat intenția de a demara o Ofertă Publică Inițială pentru cel mult 49% din acțiunile existente, urmând ulterior să se listeze pe Bursa de Valori București (BVB), au comunicat pentru FineWine surse din cadrul companiei. Articolul Acționarii Purcari sunt gata să vândă 49% din acțiunile grupului, urmând să se listeze pe Bursa de Valori București apare prima dată în #diez.
Diez
Accident grav la Anenii-Noi. Cinci persoane au decedat, printre care și un minor Cinci persoane, printre care și un minor, au decedat în urma unui accident la Anenii Noi. Alte două persoane sunt transportate la Spitalul de Urgență Chișinău. Articolul Accident grav la Anenii-Noi. Cinci persoane au decedat, printre care și un minor apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Cinci persoane, printre care și un minor, au decedat în urma unui accident la Anenii Noi. Alte două persoane sunt transportate la Spitalul de Urgență Chișinău. Articolul Accident grav la Anenii-Noi. Cinci persoane au decedat, printre care și un minor apare prima dată în #diez.
Diez
Primăria organizează concursuri pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Direcțiilor municipale Primăria municipiului Chişinău anunţă concurs pentru funcţiile publice vacante, pentru poziţiile de șefi ai Direcțiilor municipale. Municipalitatea îndeamnă toate persoanele care au pregătirea profesională necesară şi vor să muncească în cadrul administraţiei publice locale a municipiului Chişinău, să se înscrie la concurs, care va fi unul transparent şi organizat în condiţiile legii. Articolul Primăria organizează concursuri pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Direcțiilor municipale apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Primăria municipiului Chişinău anunţă concurs pentru funcţiile publice vacante, pentru poziţiile de șefi ai Direcțiilor municipale. Municipalitatea îndeamnă toate persoanele care au pregătirea profesională necesară şi vor să muncească în cadrul administraţiei publice locale a municipiului Chişinău, să se înscrie la concurs, care va fi unul transparent şi organizat în condiţiile legii. Articolul Primăria organizează concursuri pentru ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Direcțiilor municipale apare prima dată în #diez.
Diez
Agenții economici vor primi amenzi „usturătoare” pentru lăsarea gunoiului în spațiul public. Silvia Radu „E curat nu acolo unde se face curîțenie, ci unde nu se face mizerie” Luni, 15 ianuarie, în cadrul șendinței operative a serviciilor Primăriei, Silvia Radu a atins subiectul salubrizării din Capitală. Primara a spus că a ajuns la concluzia că nu doar municipalitatea se face vinovată de murdăria din spațiul public, dar și cătețenii. Mai exact, s-a referit la acei agenți economici care își aruncă gunoiul în spațiul public, și nu în spațiile special amenazaje de Autosalubritate.  Articolul Agenții economici vor primi amenzi „usturătoare” pentru lăsarea gunoiului în spațiul public. Silvia Radu „E curat nu acolo unde se face curîțenie, ci unde nu se face mizerie” apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Luni, 15 ianuarie, în cadrul șendinței operative a serviciilor Primăriei, Silvia Radu a atins subiectul salubrizării din Capitală. Primara a spus că a ajuns la concluzia că nu doar municipalitatea se face vinovată de murdăria din spațiul public, dar și cătețenii. Mai exact, s-a referit la acei agenți economici care își aruncă gunoiul în spațiul public, și nu în spațiile special amenazaje de Autosalubritate.  Articolul Agenții economici vor primi amenzi „usturătoare” pentru lăsarea gunoiului în spațiul public. Silvia Radu „E curat nu acolo unde se face curîțenie, ci unde nu se face mizerie” apare prima dată în #diez.
Diez
Agenții economici vor primi amenzi „usturătoare” pentru lăsarea gunoiului în spațiul public. Silvia Radu „E curat acolo unde nu se face mizerie” Luni, 15 ianuarie, în cadrul șendinței operative a serviciilor Primăriei, Silvia Radu a atins subiectul salubrizării din Capitală. Primara a spus că a ajuns la concluzia că nu doar municipalitatea se face vinovată de murdăria din spațiul public, dar și cătețenii. Mai exact, s-a referit la acei agenți economici care își aruncă gunoiul în spațiul public, și nu în spațiile special amenazaje de Autosalubritate.  Articolul Agenții economici vor primi amenzi „usturătoare” pentru lăsarea gunoiului în spațiul public. Silvia Radu „E curat acolo unde nu se face mizerie” apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Luni, 15 ianuarie, în cadrul șendinței operative a serviciilor Primăriei, Silvia Radu a atins subiectul salubrizării din Capitală. Primara a spus că a ajuns la concluzia că nu doar municipalitatea se face vinovată de murdăria din spațiul public, dar și cătețenii. Mai exact, s-a referit la acei agenți economici care își aruncă gunoiul în spațiul public, și nu în spațiile special amenazaje de Autosalubritate.  Articolul Agenții economici vor primi amenzi „usturătoare” pentru lăsarea gunoiului în spațiul public. Silvia Radu „E curat acolo unde nu se face mizerie” apare prima dată în #diez.
Diez
„Cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. Silvia Radu a dat startul unui nou an de muncă cu o serie de solicitări de la angajați Primara municipiului Chișinău a început ședința serviciilor Primăriei amintind că în anul 2018, și-a asumat responsabilitatea să soluționeze toate problemele care s-au adunat timp de 20 de ani în Chișinău, spunând că acest lucru este „în mâinile lor”. Silvia Radu și-a îndemnat colegii să-și facă priorități și i-a atenționat că „cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. De cealaltă parte, cine-și va executa munca bine, își are locul de muncă asigurat. Articolul „Cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. Silvia Radu a dat startul unui nou an de muncă cu o serie de solicitări de la angajați apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Primara municipiului Chișinău a început ședința serviciilor Primăriei amintind că în anul 2018, și-a asumat responsabilitatea să soluționeze toate problemele care s-au adunat timp de 20 de ani în Chișinău, spunând că acest lucru este „în mâinile lor”. Silvia Radu și-a îndemnat colegii să-și facă priorități și i-a atenționat că „cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. De cealaltă parte, cine-și va executa munca bine, își are locul de muncă asigurat. Articolul „Cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. Silvia Radu a dat startul unui nou an de muncă cu o serie de solicitări de la angajați apare prima dată în #diez.
Diez
Infotrafic: Accident în Chișinău. De dimineață, se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din Capitală Serviciul „InfoTrafic” al INP, informează că la interscția străzilor Grenoble cu Traian s-aprodus accident rutier. Totodată, flux majorat de transport la această oră se stabilește: Articolul Infotrafic: Accident în Chișinău. De dimineață, se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din Capitală apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Serviciul „InfoTrafic” al INP, informează că la interscția străzilor Grenoble cu Traian s-aprodus accident rutier. Totodată, flux majorat de transport la această oră se stabilește: Articolul Infotrafic: Accident în Chișinău. De dimineață, se circulă cu dificultate pe mai multe străzi din Capitală apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă şi s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre, după ce a aterizat pe aeroportul internaţional din oraşul Trabzon, în Turcia. Articolul (video) Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Un avion de pasageri a ieşit de pe pistă şi s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre, după ce a aterizat pe aeroportul internaţional din oraşul Trabzon, în Turcia. Articolul (video) Un avion cu 162 de pasageri la bord s-a oprit la câțiva metri de apele Mării Negre apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Eurovision 2018. „Doredos” colaborează cu Filip Kirkorov pentru piesa „My lucky day”, cu care vor merge la Eurovision În anul 2016, au ocupat locul 6 în cadrul concursului „O melodie pentru Europa”. În acest an însă, trupa Doredos este motivată să meargă cât mai sus! Tinerii au făcut echipă cu legendarul Filip Kirkorov, care le compune o piesă pentru concurs, intitulată „My lucky day”.  Articolul (video) Eurovision 2018. „Doredos” colaborează cu Filip Kirkorov pentru piesa „My lucky day”, cu care vor merge la Eurovision apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
În anul 2016, au ocupat locul 6 în cadrul concursului „O melodie pentru Europa”. În acest an însă, trupa Doredos este motivată să meargă cât mai sus! Tinerii au făcut echipă cu legendarul Filip Kirkorov, care le compune o piesă pentru concurs, intitulată „My lucky day”.  Articolul (video) Eurovision 2018. „Doredos” colaborează cu Filip Kirkorov pentru piesa „My lucky day”, cu care vor merge la Eurovision apare prima dată în #diez.
Diez
Eminescu „nepoet”. Care a fost activitatea jurnalistică a lui Mihai Eminescu Pentru majoritatea românilor Mihai Eminescu e unul din cei mai importanți poeți naționali. Mai mult, încă din clasele primare suntem învățați că Eminescu este „Luceafărul poeziei românești”, „Geniul neînțeles”, „Geniul pustiu” etc. Activitatea sa jurnalistică este trecută cu vederea, fiind menționată doar ca parte a biografiei. Cu ocazia aniversării a 168 de ani de la nașterea lui Eminescu, echipa #diez a realizat o selecție de citate din articolele sale în care poți descoperi alte laturi ale personalității acestuia. Articolul Eminescu „nepoet”. Care a fost activitatea jurnalistică a lui Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Pentru majoritatea românilor Mihai Eminescu e unul din cei mai importanți poeți naționali. Mai mult, încă din clasele primare suntem învățați că Eminescu este „Luceafărul poeziei românești”, „Geniul neînțeles”, „Geniul pustiu” etc. Activitatea sa jurnalistică este trecută cu vederea, fiind menționată doar ca parte a biografiei. Cu ocazia aniversării a 168 de ani de la nașterea lui Eminescu, echipa #diez a realizat o selecție de citate din articolele sale în care poți descoperi alte laturi ale personalității acestuia. Articolul Eminescu „nepoet”. Care a fost activitatea jurnalistică a lui Mihai Eminescu apare prima dată în #diez.
Diez
Fără lumină! Iată toate adresele care vor fi deconectate pe 15 ianuarie de la curent electric entru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, „RED UNION FENOSA” anunţă că luni, 15 ianuarie 2018, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos: Articolul Fără lumină! Iată toate adresele care vor fi deconectate pe 15 ianuarie de la curent electric apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
entru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, „RED UNION FENOSA” anunţă că luni, 15 ianuarie 2018, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos: Articolul Fără lumină! Iată toate adresele care vor fi deconectate pe 15 ianuarie de la curent electric apare prima dată în #diez.
Diez
Anișoara Loghin va prezenta de mâine emisiunea „O Seară Perfectă” de la Pro TV  De mâine, Anișoara Loghin va prezenta emisiunea „O Seară Perfectă” de la Pro TV.  Articolul Anișoara Loghin va prezenta de mâine emisiunea „O Seară Perfectă” de la Pro TV  apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
De mâine, Anișoara Loghin va prezenta emisiunea „O Seară Perfectă” de la Pro TV.  Articolul Anișoara Loghin va prezenta de mâine emisiunea „O Seară Perfectă” de la Pro TV  apare prima dată în #diez.
Diez
(video) „Nu vreți, nu donați”. Ilie Bivol a comentat mesajele negative ale internauților, dar și de ce va accepta în continuare donațiile Într-un nou video, Ilie Bivol a comentat unele dintre mesajele negative care au apărut în urma incendiului de pe 7 ianuarie, atunci când a ars casa vloggerului. Articolul (video) „Nu vreți, nu donați”. Ilie Bivol a comentat mesajele negative ale internauților, dar și de ce va accepta în continuare donațiile apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Într-un nou video, Ilie Bivol a comentat unele dintre mesajele negative care au apărut în urma incendiului de pe 7 ianuarie, atunci când a ars casa vloggerului. Articolul (video) „Nu vreți, nu donați”. Ilie Bivol a comentat mesajele negative ale internauților, dar și de ce va accepta în continuare donațiile apare prima dată în #diez.
Diez
Frig și cald. Plouă și ninge. Meteorologii anunță vreme instabilă pentru săptămâna viitoare Săptămâna viitoare vom avea parte de vreme instabilă. Dacă la început de săptâmână termometrele vor indica până la -8 grade Celsius fără precipitații, atunci spre sfârșitul săptămânii să ne așteptăm la ninsori și lapoviță. Articolul Frig și cald. Plouă și ninge. Meteorologii anunță vreme instabilă pentru săptămâna viitoare apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Săptămâna viitoare vom avea parte de vreme instabilă. Dacă la început de săptâmână termometrele vor indica până la -8 grade Celsius fără precipitații, atunci spre sfârșitul săptămânii să ne așteptăm la ninsori și lapoviță. Articolul Frig și cald. Plouă și ninge. Meteorologii anunță vreme instabilă pentru săptămâna viitoare apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) A fost creat un set de cărți de jucat cu imagini ale Chișinăului de altă dată. Unde le puteți găsi În iulie 2017, una din cele mai mari companii de distribuție de jocuri din Moldova, Media Magnat Grup, a lansat un set de cărți de jucat cu imagini ale Chișinului vechi. Articolul (foto) A fost creat un set de cărți de jucat cu imagini ale Chișinăului de altă dată. Unde le puteți găsi apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
În iulie 2017, una din cele mai mari companii de distribuție de jocuri din Moldova, Media Magnat Grup, a lansat un set de cărți de jucat cu imagini ale Chișinului vechi. Articolul (foto) A fost creat un set de cărți de jucat cu imagini ale Chișinăului de altă dată. Unde le puteți găsi apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Naţionala Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Coreea de Sud şi Azerbaidjan. Cum a fost la primul antrenament Text Naţionala de fotbal a Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Coreea de Sud şi Azerbaidjan. La primul antrenament din acest an la CPSM de la Vadul lui Vodă, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, şi Dragoş Hîncu, Vicepreşedintele FMF, l-au prezentat jucătorilor pe antrenorul Alexandru Spiridon. Articolul (foto) Naţionala Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Coreea de Sud şi Azerbaidjan. Cum a fost la primul antrenament apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Text Naţionala de fotbal a Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Coreea de Sud şi Azerbaidjan. La primul antrenament din acest an la CPSM de la Vadul lui Vodă, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, şi Dragoş Hîncu, Vicepreşedintele FMF, l-au prezentat jucătorilor pe antrenorul Alexandru Spiridon. Articolul (foto) Naţionala Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu Coreea de Sud şi Azerbaidjan. Cum a fost la primul antrenament apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Atenție, în document sunt înlocuiri. Un act din Moldova la care s-a muncit 3 luni și în care doar s-a schimbat „români” cu „Republica Moldova” Echipa PAS Youth a urmărit crearea și semnarea Cartei interprofesională a judecătorilor, procurorilor și avocaților din Republica Moldova și a observat că la ceea ce s-a lucrat 3 luni, în majoritate a fost o copiere a unui document din România. Articolul (foto) Atenție, în document sunt înlocuiri. Un act din Moldova la care s-a muncit 3 luni și în care doar s-a schimbat „români” cu „Republica Moldova” apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Echipa PAS Youth a urmărit crearea și semnarea Cartei interprofesională a judecătorilor, procurorilor și avocaților din Republica Moldova și a observat că la ceea ce s-a lucrat 3 luni, în majoritate a fost o copiere a unui document din România. Articolul (foto) Atenție, în document sunt înlocuiri. Un act din Moldova la care s-a muncit 3 luni și în care doar s-a schimbat „români” cu „Republica Moldova” apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cum arată modelele Victoria`s Secret cu și fără machiaj Cine nu a auzit măcar o dată în viață de Îngerașii Victoria`s Secret?  Bărbații le proclamă drept idealul feminin, iar femeile visează la un asemenea corp suplu și proporțional. Însă nu doar corpul modelelor este de invidiat. Majoritatea arată extraordinar cu machiaj și coafură în timpul prezentărilor de modă, dar cum arată divele în viața de zi cu zi? Articolul (foto) Cum arată modelele Victoria`s Secret cu și fără machiaj apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Cine nu a auzit măcar o dată în viață de Îngerașii Victoria`s Secret?  Bărbații le proclamă drept idealul feminin, iar femeile visează la un asemenea corp suplu și proporțional. Însă nu doar corpul modelelor este de invidiat. Majoritatea arată extraordinar cu machiaj și coafură în timpul prezentărilor de modă, dar cum arată divele în viața de zi cu zi? Articolul (foto) Cum arată modelele Victoria`s Secret cu și fără machiaj apare prima dată în #diez.
Diez
Google Text-to-speech poate fi disponibilă și pentru limba română. Cum poate fi instalată aplicația De acum, utilizatorii de telefoane cu sistem Android vor putea folosi aplicaţia Google Text-to-speech şi pentru sinteză vocală în limba română. Articolul Google Text-to-speech poate fi disponibilă și pentru limba română. Cum poate fi instalată aplicația apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
De acum, utilizatorii de telefoane cu sistem Android vor putea folosi aplicaţia Google Text-to-speech şi pentru sinteză vocală în limba română. Articolul Google Text-to-speech poate fi disponibilă și pentru limba română. Cum poate fi instalată aplicația apare prima dată în #diez.
Diez
Peste 12 milioane de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi, infectate cu Salmonella, au fost retrase din 83 de ţări Peste 12 milioane de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi au fost retrase din 83 de ţări, din cauza infectării cu bacteria Salmonella. Articolul Peste 12 milioane de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi, infectate cu Salmonella, au fost retrase din 83 de ţări apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Peste 12 milioane de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi au fost retrase din 83 de ţări, din cauza infectării cu bacteria Salmonella. Articolul Peste 12 milioane de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi, infectate cu Salmonella, au fost retrase din 83 de ţări apare prima dată în #diez.
Diez
5 curiozități despre Elisabeta I a Angliei. Nu trebuia să ajungă pe tron și o admira mult pe mama ei, Anne Boleyn Elisabeta I a Angliei este una dintre cele mai cunoscute figuri ale istoriei. Este cunoscută drept Gloriana sau Regina Fecioară. S-a dedicat în întregime țării sale și i-a adus aproape jumătate de veac de stabilitate. Articolul 5 curiozități despre Elisabeta I a Angliei. Nu trebuia să ajungă pe tron și o admira mult pe mama ei, Anne Boleyn apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Elisabeta I a Angliei este una dintre cele mai cunoscute figuri ale istoriei. Este cunoscută drept Gloriana sau Regina Fecioară. S-a dedicat în întregime țării sale și i-a adus aproape jumătate de veac de stabilitate. Articolul 5 curiozități despre Elisabeta I a Angliei. Nu trebuia să ajungă pe tron și o admira mult pe mama ei, Anne Boleyn apare prima dată în #diez.
Diez
Linia Verde. În cadrul Institutului Mamei şi Copilului a fost instituit în regim de urgenţă un număr de încredere În cadrul Institutului Mamei şi Copilului a fost instituită în regim de urgenţă Linia Verde - la numărul 022 781296. Articolul Linia Verde. În cadrul Institutului Mamei şi Copilului a fost instituit în regim de urgenţă un număr de încredere apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
În cadrul Institutului Mamei şi Copilului a fost instituită în regim de urgenţă Linia Verde - la numărul 022 781296. Articolul Linia Verde. În cadrul Institutului Mamei şi Copilului a fost instituit în regim de urgenţă un număr de încredere apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Pompierii hot. Salvatorii de Australia au pozat pentru tradiționalul calendar caritabil 2018 14 pompieri din Australia au pozat pentru tradiționalul calendar caritabil pentru anul 2018. Și de această dată salvatorii au ales să se fotografieze în ipostaze sexy, iar în ajutor le-au venit câțiva patrupezi adorabili. Articolul (foto) Pompierii hot. Salvatorii de Australia au pozat pentru tradiționalul calendar caritabil 2018 apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
14 pompieri din Australia au pozat pentru tradiționalul calendar caritabil pentru anul 2018. Și de această dată salvatorii au ales să se fotografieze în ipostaze sexy, iar în ajutor le-au venit câțiva patrupezi adorabili. Articolul (foto) Pompierii hot. Salvatorii de Australia au pozat pentru tradiționalul calendar caritabil 2018 apare prima dată în #diez.