Diez
Gestionează milioane și sunt născuți în Moldova. Top 7 businessmani cu origini basarabene V-ați imaginat vreodată că oamenii din Moldova pot ajunge în cele mai înalte topuri ale revistelor internaționale precum Forbes, pot face parte din cei mai bogați oameni din lume? Dacă nu, să știți că nu este necesar să vă imaginați pentru că acești oameni reprezintă de fapt o realitate. Mai jos găsiți un top al oamenilor care gestionează milioane și sunt originari din Moldova. Articolul Gestionează milioane și sunt născuți în Moldova. Top 7 businessmani cu origini basarabene apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
V-ați imaginat vreodată că oamenii din Moldova pot ajunge în cele mai înalte topuri ale revistelor internaționale precum Forbes, pot face parte din cei mai bogați oameni din lume? Dacă nu, să știți că nu este necesar să vă imaginați pentru că acești oameni reprezintă de fapt o realitate. Mai jos găsiți un top al oamenilor care gestionează milioane și sunt originari din Moldova. Articolul Gestionează milioane și sunt născuți în Moldova. Top 7 businessmani cu origini basarabene apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Un lanț uman a fost format de turiști în Marea Neagră pentru salvarea a două surori care au fost luate de valuri Două surori care s-a aventurat în valurile agitate pe o plajă din Eforie Nord au fost salvate, miercuri, după ce oamenii aflaţi pe plajă au format un lanţ uman şi le-au adus la mal. Articolul (video) Un lanț uman a fost format de turiști în Marea Neagră pentru salvarea a două surori care au fost luate de valuri apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Două surori care s-a aventurat în valurile agitate pe o plajă din Eforie Nord au fost salvate, miercuri, după ce oamenii aflaţi pe plajă au format un lanţ uman şi le-au adus la mal. Articolul (video) Un lanț uman a fost format de turiști în Marea Neagră pentru salvarea a două surori care au fost luate de valuri apare prima dată în #diez.
Diez
Donează pentru Asociația „Little People” și ajută-i să organizeze o tabără de vară pentru copiii care au luptat cu cancerul Asociația „Little People” aduce consecvent rezultate semnificative în rândul tinerilor care se luptă cu cancerul. Articolul Donează pentru Asociația „Little People” și ajută-i să organizeze o tabără de vară pentru copiii care au luptat cu cancerul apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Asociația „Little People” aduce consecvent rezultate semnificative în rândul tinerilor care se luptă cu cancerul. Articolul Donează pentru Asociația „Little People” și ajută-i să organizeze o tabără de vară pentru copiii care au luptat cu cancerul apare prima dată în #diez.
Diez
Gustar 2017: Programul complet pentru cele 2 zile de festival. Află ce vei face acolo din oră-n oră Cel mai așteptat festival al anului, Gustar2017, revine la locația sa de origine la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. Aici, în mai puțin de 3 zile, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal, unde vom celebra Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare ale melodiilor etno. Află ce te așteaptă la festival! Articolul Gustar 2017: Programul complet pentru cele 2 zile de festival. Află ce vei face acolo din oră-n oră apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Cel mai așteptat festival al anului, Gustar2017, revine la locația sa de origine la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. Aici, în mai puțin de 3 zile, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal, unde vom celebra Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare ale melodiilor etno. Află ce te așteaptă la festival! Articolul Gustar 2017: Programul complet pentru cele 2 zile de festival. Află ce vei face acolo din oră-n oră apare prima dată în #diez.
Diez
Doi bloggeri din Franța au vizitat Moldova și România: „Nicio mirare că milioane de moldoveni pleacă să lucreze în străinătate” După mii de kilometri, zboruri și o dorință puternică de a descoperi plaiuri noi, Lena și Vivien, doi bloggeri din Franța, au vizitat pentru prima dată România și Moldova. Cum le-a părut acestora zonele pitorești și capitalele agitate, aflați mai jos. Articolul Doi bloggeri din Franța au vizitat Moldova și România: „Nicio mirare că milioane de moldoveni pleacă să lucreze în străinătate” apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
După mii de kilometri, zboruri și o dorință puternică de a descoperi plaiuri noi, Lena și Vivien, doi bloggeri din Franța, au vizitat pentru prima dată România și Moldova. Cum le-a părut acestora zonele pitorești și capitalele agitate, aflați mai jos. Articolul Doi bloggeri din Franța au vizitat Moldova și România: „Nicio mirare că milioane de moldoveni pleacă să lucreze în străinătate” apare prima dată în #diez.
Diez
(doc) Lista finală a proiectelor acceptate pentru participare la bugetarea civilă. Ce amenajări ar putea fi făcute în Capitală Primăria Chișinău informează că de astăzi, 16 august, este dat startul promovării proiectelor acceptate în cadrul bugetării participative 2017, în Capitală. Articolul (doc) Lista finală a proiectelor acceptate pentru participare la bugetarea civilă. Ce amenajări ar putea fi făcute în Capitală apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Primăria Chișinău informează că de astăzi, 16 august, este dat startul promovării proiectelor acceptate în cadrul bugetării participative 2017, în Capitală. Articolul (doc) Lista finală a proiectelor acceptate pentru participare la bugetarea civilă. Ce amenajări ar putea fi făcute în Capitală apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi de joi cu mult soare Zilele de joi, în special de vară, sunt încărcate cu o doză de lumină și bună dispoziție. Chiar dacă săptămâna de muncă încă nu s-a încheiat, nu e un motiv să te limitezi și să renunți la distracții. Echipa #diez vine cu un set de recomandări, care te vor ajuta să iei o pauză într-o zi însorită. Articolul Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi de joi cu mult soare apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Zilele de joi, în special de vară, sunt încărcate cu o doză de lumină și bună dispoziție. Chiar dacă săptămâna de muncă încă nu s-a încheiat, nu e un motiv să te limitezi și să renunți la distracții. Echipa #diez vine cu un set de recomandări, care te vor ajuta să iei o pauză într-o zi însorită. Articolul Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi de joi cu mult soare apare prima dată în #diez.
Diez
Pe parcursul nopții, troleibuzele de pe linia nr. 22 vor circula pe traseu modificat Primăria municipiului Chişinău informează că din seara zilei de astăzi, 16 august, ora 23.00 și până mâine dimineață, 17 august, ora 05.00, va fi modificat traseul rutei de troleibuz nr. 22. Articolul Pe parcursul nopții, troleibuzele de pe linia nr. 22 vor circula pe traseu modificat apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Primăria municipiului Chişinău informează că din seara zilei de astăzi, 16 august, ora 23.00 și până mâine dimineață, 17 august, ora 05.00, va fi modificat traseul rutei de troleibuz nr. 22. Articolul Pe parcursul nopții, troleibuzele de pe linia nr. 22 vor circula pe traseu modificat apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Sperietori pentru copii sau băieți la balul burlăcițelor! În ce ipostaze sunt solicitați polițiștii din Moldova Proiectul Hy No Rock vine cu o doză de umor și pentru săptămâna curentă. Cei care au acceptat de această dată provocarea sunt eroi adevărați, e vorba despre persoanele care zi de zi ne apără, polițiștii. Articolul (video) Sperietori pentru copii sau băieți la balul burlăcițelor! În ce ipostaze sunt solicitați polițiștii din Moldova apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Proiectul Hy No Rock vine cu o doză de umor și pentru săptămâna curentă. Cei care au acceptat de această dată provocarea sunt eroi adevărați, e vorba despre persoanele care zi de zi ne apără, polițiștii. Articolul (video) Sperietori pentru copii sau băieți la balul burlăcițelor! În ce ipostaze sunt solicitați polițiștii din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Un copil de 2 ani a fost adus la Chișinău cu un echipaj aero – medical SMURD. A suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului O fetiță în vârstă de 2 ani și 10 luni a fost transportată în această după amiază de la Briceni la Chișinău cu un echipaj aero – medical. Articolul (video) Un copil de 2 ani a fost adus la Chișinău cu un echipaj aero – medical SMURD. A suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
O fetiță în vârstă de 2 ani și 10 luni a fost transportată în această după amiază de la Briceni la Chișinău cu un echipaj aero – medical. Articolul (video) Un copil de 2 ani a fost adus la Chișinău cu un echipaj aero – medical SMURD. A suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului apare prima dată în #diez.
Diez
Devino membru al Interact Club Chișinău și fii parte din cea mai mare organizație pentru tineri din lume Interact Club Chișinău a lansat procesul de aplicare, iar toți doritorii, cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, sunt îndemnați să se alăture acestui club internațional. Interact este o organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică și areligioasă, existentă aproape 80% din toate țările lumii, cu peste 150 000 de tineri implicați. Articolul Devino membru al Interact Club Chișinău și fii parte din cea mai mare organizație pentru tineri din lume apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Interact Club Chișinău a lansat procesul de aplicare, iar toți doritorii, cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, sunt îndemnați să se alăture acestui club internațional. Interact este o organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică și areligioasă, existentă aproape 80% din toate țările lumii, cu peste 150 000 de tineri implicați. Articolul Devino membru al Interact Club Chișinău și fii parte din cea mai mare organizație pentru tineri din lume apare prima dată în #diez.
Diez
Diamond Challenge dă startul unei noi ediții! Află cum poți participa la prima sesiune de informare Diamond Challenge Moldova revine cu o nouă provocare. Se dă startul celei de-a treia ediții. Prima sesiune de informare pentru cei care vor să se regăsească în lista participanților la concurs va avea loc pe 26 august. Articolul Diamond Challenge dă startul unei noi ediții! Află cum poți participa la prima sesiune de informare apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Diamond Challenge Moldova revine cu o nouă provocare. Se dă startul celei de-a treia ediții. Prima sesiune de informare pentru cei care vor să se regăsească în lista participanților la concurs va avea loc pe 26 august. Articolul Diamond Challenge dă startul unei noi ediții! Află cum poți participa la prima sesiune de informare apare prima dată în #diez.
Diez
Studii și cercetare în SUA. Ambasada Statelor Unite din Moldova a lansat concursul pentru programele Fulbright Ambasada Statelor Unite ale Americii in Moldova anunță competiția anuală pentru Programul Fulbright Scholar, Programul Fulbright Faculty Development, și Programul Fulbright Foreign Student. Toate pentru anul academic 2018-2019. Articolul Studii și cercetare în SUA. Ambasada Statelor Unite din Moldova a lansat concursul pentru programele Fulbright apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Ambasada Statelor Unite ale Americii in Moldova anunță competiția anuală pentru Programul Fulbright Scholar, Programul Fulbright Faculty Development, și Programul Fulbright Foreign Student. Toate pentru anul academic 2018-2019. Articolul Studii și cercetare în SUA. Ambasada Statelor Unite din Moldova a lansat concursul pentru programele Fulbright apare prima dată în #diez.
Diez
Vinul Moldovei în cifre. Află tot ce trebuie să știi despre sectorul vinicol Având forma unui strugure pe harta mondială, Republica Moldova este recunoscută pentru tradițiile sale milenare în vinificație. Pe parcursul timpului, sectorul vitivinicol și Vinul Moldovei – produs al mândriei naționale, s-au remarcat la nivel mondial, ajungând chiar și în cartea recordurilor Guinness. Articolul Vinul Moldovei în cifre. Află tot ce trebuie să știi despre sectorul vinicol apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Având forma unui strugure pe harta mondială, Republica Moldova este recunoscută pentru tradițiile sale milenare în vinificație. Pe parcursul timpului, sectorul vitivinicol și Vinul Moldovei – produs al mândriei naționale, s-au remarcat la nivel mondial, ajungând chiar și în cartea recordurilor Guinness. Articolul Vinul Moldovei în cifre. Află tot ce trebuie să știi despre sectorul vinicol apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) A luat sfârșit cea mai mare tabără IT din Moldova. Află care sunt proiectele câștigătoare Timp de două luni, peste 130 de tineri au participat la tabăra de vară cu profil IT organizată de Tekwill Academy Kids. În acest timp, ei au participat la cursuri de robotică, game design, web design și, pentru prima dată în Moldova, 3D printing. Articolul (foto) A luat sfârșit cea mai mare tabără IT din Moldova. Află care sunt proiectele câștigătoare apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Timp de două luni, peste 130 de tineri au participat la tabăra de vară cu profil IT organizată de Tekwill Academy Kids. În acest timp, ei au participat la cursuri de robotică, game design, web design și, pentru prima dată în Moldova, 3D printing. Articolul (foto) A luat sfârșit cea mai mare tabără IT din Moldova. Află care sunt proiectele câștigătoare apare prima dată în #diez.
Diez
(foto, video) Cum elementul „muzica” le-a schimbat viața. Via Dacă – trupa care se inspiră din natură, folclor și cosmos Fiecare se naște cu un talent, iar în funcție de cât de bine îl dezvoltă, obține rezultate. În timp ce unii au dezvoltat pasiuni pentru teatru, matematică sau informatică, cei din Via Dacă, nu pot trăi fără muzică. Sunetele fine și armonioase i-au adunat într-o singură echipă, chiar dacă au în spate istorii diferite și prețioase. Muzica le-a dat o a doua familie în care se pot simți împliniți. Articolul (foto, video) Cum elementul „muzica” le-a schimbat viața. Via Dacă – trupa care se inspiră din natură, folclor și cosmos apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Fiecare se naște cu un talent, iar în funcție de cât de bine îl dezvoltă, obține rezultate. În timp ce unii au dezvoltat pasiuni pentru teatru, matematică sau informatică, cei din Via Dacă, nu pot trăi fără muzică. Sunetele fine și armonioase i-au adunat într-o singură echipă, chiar dacă au în spate istorii diferite și prețioase. Muzica le-a dat o a doua familie în care se pot simți împliniți. Articolul (foto, video) Cum elementul „muzica” le-a schimbat viața. Via Dacă – trupa care se inspiră din natură, folclor și cosmos apare prima dată în #diez.
Diez
Dorin Chirtoacă comentează inițiativa tinerilor care vor să redenumească o stradă în cinstea sa: „Copiii spun lucruri trăsnite” Dorin Chirtoacă a comentat inițiativa unor tineri, care au propus redenumirea  străzii Lunca Bâcului, acolo unde se află stația de epurare, în strada Dorin Chirtoacă. Primarul spune că se simte onorat de inițiativa redenumirii unei străzi în numele lui, indiferent de ce stradă este vorba. Declarațiile au fost făcute pe holurile Judecătoriei Buiucani, unde urma să aibă loc o nouă ședință de judecată, privind contestarea depusă de avocații primarului. Ședința însă a fost amânată, informează UNIMEDIA. Articolul Dorin Chirtoacă comentează inițiativa tinerilor care vor să redenumească o stradă în cinstea sa: „Copiii spun lucruri trăsnite” apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Dorin Chirtoacă a comentat inițiativa unor tineri, care au propus redenumirea  străzii Lunca Bâcului, acolo unde se află stația de epurare, în strada Dorin Chirtoacă. Primarul spune că se simte onorat de inițiativa redenumirii unei străzi în numele lui, indiferent de ce stradă este vorba. Declarațiile au fost făcute pe holurile Judecătoriei Buiucani, unde urma să aibă loc o nouă ședință de judecată, privind contestarea depusă de avocații primarului. Ședința însă a fost amânată, informează UNIMEDIA. Articolul Dorin Chirtoacă comentează inițiativa tinerilor care vor să redenumească o stradă în cinstea sa: „Copiii spun lucruri trăsnite” apare prima dată în #diez.
Diez
(vox) Guvernul Slovac oferă șase burse de studii tinerilor din Moldova. Ce așteptări au viitorii studenți Șase tineri din Republica Moldova urmează să-și continuie studiile universitare în Slovacia, acestea fiind achitate de guvernul țării. Viitorii studenți vor beneficia de o bursă în sumă de 280 euro lunar, dar și de o experiență de neuitat. Studenții selectați au fost premiați în cadrul unei conferințe de presă, organizată la 15 august, la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Articolul (vox) Guvernul Slovac oferă șase burse de studii tinerilor din Moldova. Ce așteptări au viitorii studenți apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Șase tineri din Republica Moldova urmează să-și continuie studiile universitare în Slovacia, acestea fiind achitate de guvernul țării. Viitorii studenți vor beneficia de o bursă în sumă de 280 euro lunar, dar și de o experiență de neuitat. Studenții selectați au fost premiați în cadrul unei conferințe de presă, organizată la 15 august, la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Articolul (vox) Guvernul Slovac oferă șase burse de studii tinerilor din Moldova. Ce așteptări au viitorii studenți apare prima dată în #diez.
Diez
Cinci sfaturi cum să cauți cazare dacă ai fost admis la o instituție universitară peste hotare Ai decis să îți faci studiile universitare peste hotare și ai fost admis însă nu ai încă un loc de trai? Echipa #diez îți aduce cinci recomandări utile cum să îți găsești un apartament sau o odaie în calitate de student. Articolul Cinci sfaturi cum să cauți cazare dacă ai fost admis la o instituție universitară peste hotare apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Ai decis să îți faci studiile universitare peste hotare și ai fost admis însă nu ai încă un loc de trai? Echipa #diez îți aduce cinci recomandări utile cum să îți găsești un apartament sau o odaie în calitate de student. Articolul Cinci sfaturi cum să cauți cazare dacă ai fost admis la o instituție universitară peste hotare apare prima dată în #diez.
Diez
Igor Dodon l-a decorat pe șeful delegației UE, Pirkka Tapiola, cu „Ordinul de Onoare” Președintele Igor Dodon a avut întrevedere cu șeful delegației UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, cu ocazia încheierii mandatului oficialului european. Pe această cale, președintele i-a conferit și „Ordinul de Onoare”.  Articolul Igor Dodon l-a decorat pe șeful delegației UE, Pirkka Tapiola, cu „Ordinul de Onoare” apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Președintele Igor Dodon a avut întrevedere cu șeful delegației UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, cu ocazia încheierii mandatului oficialului european. Pe această cale, președintele i-a conferit și „Ordinul de Onoare”.  Articolul Igor Dodon l-a decorat pe șeful delegației UE, Pirkka Tapiola, cu „Ordinul de Onoare” apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cum să devii popular pe Instagram. Sfaturi utile de la Stela Roman, tânăra din top 100 cei mai populari instagrammeri din Moldova Stela Roman este una dintre cei mai populari instagrammeri din Moldova, reușind să adune timp de 3 ani peste 16 mii de foloweri. Fiecare fotografie este apreciată cu sute de likeuri, iar secretul este unul cât se poate de simplu: oamenilor le plac lucrurile frumoase. Totuși nu este chiar atât de ușor să-ți aduni un număr de următori fideli pe Instagram, iar noi, împreună cu Stela, am încercat să cunoaștem acele subtilități care-ți pot face contul tău de Instagram unul mai popular. Articolul (foto) Cum să devii popular pe Instagram. Sfaturi utile de la Stela Roman, tânăra din top 100 cei mai populari instagrammeri din Moldova apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Stela Roman este una dintre cei mai populari instagrammeri din Moldova, reușind să adune timp de 3 ani peste 16 mii de foloweri. Fiecare fotografie este apreciată cu sute de likeuri, iar secretul este unul cât se poate de simplu: oamenilor le plac lucrurile frumoase. Totuși nu este chiar atât de ușor să-ți aduni un număr de următori fideli pe Instagram, iar noi, împreună cu Stela, am încercat să cunoaștem acele subtilități care-ți pot face contul tău de Instagram unul mai popular. Articolul (foto) Cum să devii popular pe Instagram. Sfaturi utile de la Stela Roman, tânăra din top 100 cei mai populari instagrammeri din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cum să devii popular pe Instagram. Sfaturi utile de la Stela Roman, tânăra din top 100 cei mai urmăriți instagrammeri din Moldova Stela Roman este unul dintre cei mai populari instagrammeri din Moldova, reușind să adune timp de trei ani peste 16 mii de foloweri. Fiecare fotografie este apreciată cu sute de likeuri, iar secretul este unul cât se poate de simplu: oamenilor le plac lucrurile frumoase. Totuși nu este chiar atât de ușor să-ți aduni un număr de următori fideli pe Instagram, iar noi, împreună cu Stela, am încercat să cunoaștem acele subtilități care-ți pot face contul de Instagram unul mai popular. Articolul (foto) Cum să devii popular pe Instagram. Sfaturi utile de la Stela Roman, tânăra din top 100 cei mai urmăriți instagrammeri din Moldova apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Stela Roman este unul dintre cei mai populari instagrammeri din Moldova, reușind să adune timp de trei ani peste 16 mii de foloweri. Fiecare fotografie este apreciată cu sute de likeuri, iar secretul este unul cât se poate de simplu: oamenilor le plac lucrurile frumoase. Totuși nu este chiar atât de ușor să-ți aduni un număr de următori fideli pe Instagram, iar noi, împreună cu Stela, am încercat să cunoaștem acele subtilități care-ți pot face contul de Instagram unul mai popular. Articolul (foto) Cum să devii popular pe Instagram. Sfaturi utile de la Stela Roman, tânăra din top 100 cei mai urmăriți instagrammeri din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) 10 activități pe care orice fan Game of Thrones trebuie să le facă sau cum să reziști tentației de a privi episodul piratat Game of Thrones devine din ce în ce mai piratat, iar episoadele își fac apariția pe internet din ce în ce mai des. Deși tentația este enormă, HBO îndeamnă fanii să lupte cu aceasta și să aștepte apariția oficială a episodului în seara de luni. Iată cu ce îți poți umple timpul, atât timp cât aștepți episodul. Articolul (foto) 10 activități pe care orice fan Game of Thrones trebuie să le facă sau cum să reziști tentației de a privi episodul piratat apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Game of Thrones devine din ce în ce mai piratat, iar episoadele își fac apariția pe internet din ce în ce mai des. Deși tentația este enormă, HBO îndeamnă fanii să lupte cu aceasta și să aștepte apariția oficială a episodului în seara de luni. Iată cu ce îți poți umple timpul, atât timp cât aștepți episodul. Articolul (foto) 10 activități pe care orice fan Game of Thrones trebuie să le facă sau cum să reziști tentației de a privi episodul piratat apare prima dată în #diez.
Diez
Universitatea Tehnică anunță turul III al admiterii. Iată specialitățile vacante Universitatea Tehnică a Moldovei anunță turul III al Admiterii 2017 pentru perioada 15 – 24 august 2017. Anunțarea rezultatelor înmatriculării se va face pe 25 august 2017. Articolul Universitatea Tehnică anunță turul III al admiterii. Iată specialitățile vacante apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Universitatea Tehnică a Moldovei anunță turul III al Admiterii 2017 pentru perioada 15 – 24 august 2017. Anunțarea rezultatelor înmatriculării se va face pe 25 august 2017. Articolul Universitatea Tehnică anunță turul III al admiterii. Iată specialitățile vacante apare prima dată în #diez.
Diez
Oportunitate pentru fermierii specializați în cultivarea pomușoarelor! Pot câștiga granturi de până la 90 000 de lei Pentru a contribui la dezvoltarea sectorului de pomușoare în Republica Moldova, Fundația HEKS Moldova a inițiat implementarea proiectului „Îmbunătățirea productivității și accesul la piață a producătorilor de pomușoare”, care planifică să aibă ca beneficiari peste 1200 de producători de pomușoare din Centrul și Nordul Republicii Moldova. Articolul Oportunitate pentru fermierii specializați în cultivarea pomușoarelor! Pot câștiga granturi de până la 90 000 de lei apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Pentru a contribui la dezvoltarea sectorului de pomușoare în Republica Moldova, Fundația HEKS Moldova a inițiat implementarea proiectului „Îmbunătățirea productivității și accesul la piață a producătorilor de pomușoare”, care planifică să aibă ca beneficiari peste 1200 de producători de pomușoare din Centrul și Nordul Republicii Moldova. Articolul Oportunitate pentru fermierii specializați în cultivarea pomușoarelor! Pot câștiga granturi de până la 90 000 de lei apare prima dată în #diez.
Diez
Platforma pentru Egalitate de Gen cere păstrarea unităților gender în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Platforma pentru Egalitate de Gen și Coaliția Națională înaintează o declarație Prim-Ministrului Republicii Moldova, Ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cât și Directorului Centrului de Implementare a Reformelor, prin care solicită păstrarea direcției politice de asigurare a egalității între femei și bărbați și consolidare a capacităților instituționale ale acesteia. Articolul Platforma pentru Egalitate de Gen cere păstrarea unităților gender în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Platforma pentru Egalitate de Gen și Coaliția Națională înaintează o declarație Prim-Ministrului Republicii Moldova, Ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cât și Directorului Centrului de Implementare a Reformelor, prin care solicită păstrarea direcției politice de asigurare a egalității între femei și bărbați și consolidare a capacităților instituționale ale acesteia. Articolul Platforma pentru Egalitate de Gen cere păstrarea unităților gender în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale apare prima dată în #diez.
Diez
INP a verificat taximetriștii: 206 contravenții comise. Care sunt cele mai grave încălcări ale șoferilor Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au verificat, timp de câteva zile, modul de desfășurare a transportului în regim taxi. Conducătorii transportului de călători în regim taxi a comis 206 contravenții.  Articolul INP a verificat taximetriștii: 206 contravenții comise. Care sunt cele mai grave încălcări ale șoferilor apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au verificat, timp de câteva zile, modul de desfășurare a transportului în regim taxi. Conducătorii transportului de călători în regim taxi a comis 206 contravenții.  Articolul INP a verificat taximetriștii: 206 contravenții comise. Care sunt cele mai grave încălcări ale șoferilor apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Episodul 6 din sezonul 7 Game of Thrones este deja pe internet din cauza unei greșeli comise de HBO Spania În prezent, Game of Thrones este cel mai popular, dar și cel mai piratat serial din lume, iar scurgerile de scene și episoade din ultimul sezon al producției continuă. De data aceasta însă, nu este succesul hackerilor, ci o greșeală a companiei. Articolul (video) Episodul 6 din sezonul 7 Game of Thrones este deja pe internet din cauza unei greșeli comise de HBO Spania apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
În prezent, Game of Thrones este cel mai popular, dar și cel mai piratat serial din lume, iar scurgerile de scene și episoade din ultimul sezon al producției continuă. De data aceasta însă, nu este succesul hackerilor, ci o greșeală a companiei. Articolul (video) Episodul 6 din sezonul 7 Game of Thrones este deja pe internet din cauza unei greșeli comise de HBO Spania apare prima dată în #diez.
Diez
La Cahul urmează să fie lansat al unsprezecelea Incubator de Afaceri, care va genera peste 60 locuri de muncă La Cahul va avea loc inaugurarea celui de-al XI-lea Incubator de Afaceri. Data de 17 august va deveni una semnificativă pentru antreprenori, fiindcă instituția are capacitatea de a găzdui 25 de companii, care vor genera peste 60 locuri de muncă. Articolul La Cahul urmează să fie lansat al unsprezecelea Incubator de Afaceri, care va genera peste 60 locuri de muncă apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
La Cahul va avea loc inaugurarea celui de-al XI-lea Incubator de Afaceri. Data de 17 august va deveni una semnificativă pentru antreprenori, fiindcă instituția are capacitatea de a găzdui 25 de companii, care vor genera peste 60 locuri de muncă. Articolul La Cahul urmează să fie lansat al unsprezecelea Incubator de Afaceri, care va genera peste 60 locuri de muncă apare prima dată în #diez.
Diez
Absolvenții Academiei de Poliție au fost inițiați în serviciu. Cum a fost prima zi a tinerilor polițiști Atăzi, în toate inspectoratele de poliție a avut loc ceremonia de inițiere în serviciu a tinerilor polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare a MAI. Articolul Absolvenții Academiei de Poliție au fost inițiați în serviciu. Cum a fost prima zi a tinerilor polițiști apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Atăzi, în toate inspectoratele de poliție a avut loc ceremonia de inițiere în serviciu a tinerilor polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare a MAI. Articolul Absolvenții Academiei de Poliție au fost inițiați în serviciu. Cum a fost prima zi a tinerilor polițiști apare prima dată în #diez.
Diez
Mesajul cu cele mai multe likeuri pe Twitter. Cine a bătut precedentul record de 2.70 de milioane Un tweet al fostului președinte american Barack Obama despre violențele rasiste care au avut loc la Charlottesvill, Virginia, a devenit marți mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria rețelei de socializare Twitter. Articolul Mesajul cu cele mai multe likeuri pe Twitter. Cine a bătut precedentul record de 2.70 de milioane apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Un tweet al fostului președinte american Barack Obama despre violențele rasiste care au avut loc la Charlottesvill, Virginia, a devenit marți mesajul cu cele mai multe like-uri din istoria rețelei de socializare Twitter. Articolul Mesajul cu cele mai multe likeuri pe Twitter. Cine a bătut precedentul record de 2.70 de milioane apare prima dată în #diez.
Diez
Grow Me Up lansează un curs dedicat doar băieților. Înscrie-te la proiect și află totul despre dezvoltare personală și etică Grow Me Up anunță că, pe lângă cele trei cursuri accesibile doar pentru fete, există și un alt curs, la care pot aplica toți băieții cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 ani. Articolul Grow Me Up lansează un curs dedicat doar băieților. Înscrie-te la proiect și află totul despre dezvoltare personală și etică apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Grow Me Up anunță că, pe lângă cele trei cursuri accesibile doar pentru fete, există și un alt curs, la care pot aplica toți băieții cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 ani. Articolul Grow Me Up lansează un curs dedicat doar băieților. Înscrie-te la proiect și află totul despre dezvoltare personală și etică apare prima dată în #diez.
Diez
Faci muzică și crezi că meriți să fii auzit? Platforma BEC îți oferă șansa să-ți demonstrezi talentul în cadrul unui concert Echipa BEC și-a propus să organizeze un concert pe data de 1 septembrie, unde poate participa orice tânăr care vrea să se promoveze și să-și facă numele și creația auzită în societate. În cadrul evenimentului, muzicienii începători, dar și cei a căror nume nu este cunoscut, dar au un talent deosebit, vor putea beneficia de o rampă de lansare în lumea muzicală. Articolul Faci muzică și crezi că meriți să fii auzit? Platforma BEC îți oferă șansa să-ți demonstrezi talentul în cadrul unui concert apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Echipa BEC și-a propus să organizeze un concert pe data de 1 septembrie, unde poate participa orice tânăr care vrea să se promoveze și să-și facă numele și creația auzită în societate. În cadrul evenimentului, muzicienii începători, dar și cei a căror nume nu este cunoscut, dar au un talent deosebit, vor putea beneficia de o rampă de lansare în lumea muzicală. Articolul Faci muzică și crezi că meriți să fii auzit? Platforma BEC îți oferă șansa să-ți demonstrezi talentul în cadrul unui concert apare prima dată în #diez.
Diez
Justificarea publică a sinuciderii, pedepsită penal. Ce riscă cei care vor recurge la instigare pe rețelele de socializare Justificarea publică a sinuciderii, inclusiv prin intermediul rețelelor de comunicații electronice, adică distribuirea sau punerea în alt mod la dispoziția publicului a unui mesaj despre recunoașterea sinuciderii ca fiind justă sau demnă de urmat se va pedepsi cu închisoare de până la patru ani. Prevederea se conține într-un proiect de lege de modificare și completare a Codului Penal, propus pentru consultări publice de către Ministerul Justiției. Articolul Justificarea publică a sinuciderii, pedepsită penal. Ce riscă cei care vor recurge la instigare pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Justificarea publică a sinuciderii, inclusiv prin intermediul rețelelor de comunicații electronice, adică distribuirea sau punerea în alt mod la dispoziția publicului a unui mesaj despre recunoașterea sinuciderii ca fiind justă sau demnă de urmat se va pedepsi cu închisoare de până la patru ani. Prevederea se conține într-un proiect de lege de modificare și completare a Codului Penal, propus pentru consultări publice de către Ministerul Justiției. Articolul Justificarea publică a sinuciderii, pedepsită penal. Ce riscă cei care vor recurge la instigare pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
Diez
Actor din „Game of Thrones” îi îndeamnă pe fani să nu mai cumpere câini husky Peter Dinklage, actorul care îl interpretează pe Tyrion Lannister din serialul Game of Thrones, le-a cerut fanilor să nu mai cumpere câini husky pentru asemănarea loc cu câinii din serial, din cauza creșterii numărului de abandonări ale acestor patrupede cu ochi albaștri. Articolul Actor din „Game of Thrones” îi îndeamnă pe fani să nu mai cumpere câini husky apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Peter Dinklage, actorul care îl interpretează pe Tyrion Lannister din serialul Game of Thrones, le-a cerut fanilor să nu mai cumpere câini husky pentru asemănarea loc cu câinii din serial, din cauza creșterii numărului de abandonări ale acestor patrupede cu ochi albaștri. Articolul Actor din „Game of Thrones” îi îndeamnă pe fani să nu mai cumpere câini husky apare prima dată în #diez.
Diez
(studiu) Cum statul îngrădeşte presei accesul la informaţia de interes public Extinderea termenul de satisfacere a solicitărilor de informație, invocarea legislației cu privire la protecția datelor cu caracter personal, suprapunerea legii cu privire la petiționare cu legea privind accesul la informație, birocratizarea excesivă a procedurii de solicitare a informațiilor. Acestea sunt doar câteva din metodele prin care autoritățile din Republica Moldova îngrădesc presei accesul la informația de interes public. Afirmațiile aparțin Centrului de Politici și Reforme (CPR Moldova) care a realizat un studiu la acest subiect. Articolul (studiu) Cum statul îngrădeşte presei accesul la informaţia de interes public apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Extinderea termenul de satisfacere a solicitărilor de informație, invocarea legislației cu privire la protecția datelor cu caracter personal, suprapunerea legii cu privire la petiționare cu legea privind accesul la informație, birocratizarea excesivă a procedurii de solicitare a informațiilor. Acestea sunt doar câteva din metodele prin care autoritățile din Republica Moldova îngrădesc presei accesul la informația de interes public. Afirmațiile aparțin Centrului de Politici și Reforme (CPR Moldova) care a realizat un studiu la acest subiect. Articolul (studiu) Cum statul îngrădeşte presei accesul la informaţia de interes public apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Cum s-au distrat și ce au făcut de ziua lor? Festivalul Tineretului 2017 în imagini video Dacă nu ai reușit să ajungi la cea de-a treia ediție a Festivalului Tineretului, atunci Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova a avut grijă de tine și a adunat într-un material video cele mai frumoase momente care au fost surprinse în cadrul evenimentului. Articolul (video) Cum s-au distrat și ce au făcut de ziua lor? Festivalul Tineretului 2017 în imagini video apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
Dacă nu ai reușit să ajungi la cea de-a treia ediție a Festivalului Tineretului, atunci Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova a avut grijă de tine și a adunat într-un material video cele mai frumoase momente care au fost surprinse în cadrul evenimentului. Articolul (video) Cum s-au distrat și ce au făcut de ziua lor? Festivalul Tineretului 2017 în imagini video apare prima dată în #diez.
Diez
(infografic) Topul ţărilor cu cei mai mulți doctori. Pe ce loc se află Republica Moldova Grecia, Austria și Georgia sunt în top trei țări cu cei mai mulți medici pe cap de locuitor. Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății Grecia are cea mai mare proporţie de medici, cu 6,2 medici practicieni la o mie de locuitori, urmată de Austria cu 5 la mie, Georgia cu 4,7 medici la o mie de locuitori. Articolul (infografic) Topul ţărilor cu cei mai mulți doctori. Pe ce loc se află Republica Moldova apare prima dată în #diez.
21 ore
Diez / Publicat acum 21 ore
Grecia, Austria și Georgia sunt în top trei țări cu cei mai mulți medici pe cap de locuitor. Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății Grecia are cea mai mare proporţie de medici, cu 6,2 medici practicieni la o mie de locuitori, urmată de Austria cu 5 la mie, Georgia cu 4,7 medici la o mie de locuitori. Articolul (infografic) Topul ţărilor cu cei mai mulți doctori. Pe ce loc se află Republica Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
Sportivii moldoveni au reușit să-i bată pe thailandezi la sportul lor specific – muaythai Medaliile de aur și argint dar și trofeul „Rising Star”, câștigate de sportivii moldoveni la Campionatul Mondial de Muaythai, rezervat juniorilor, este un rezultat foarte important în cariera tinerilor sportivi mai întâi ca amatori, apoi ca profesioniști. Chiar dacă Moldova are mult de învățat de la thailandezi, nu trebuie exclus faptul că și europenii își pot pune amprenta în acest gen de sport. La ediția din acest an a Campionatului, sportivii moldoveni au fost primii care i-au „bătut” pe thailandezi în sportul lor specific. Articolul Sportivii moldoveni au reușit să-i bată pe thailandezi la sportul lor specific – muaythai apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Medaliile de aur și argint dar și trofeul „Rising Star”, câștigate de sportivii moldoveni la Campionatul Mondial de Muaythai, rezervat juniorilor, este un rezultat foarte important în cariera tinerilor sportivi mai întâi ca amatori, apoi ca profesioniști. Chiar dacă Moldova are mult de învățat de la thailandezi, nu trebuie exclus faptul că și europenii își pot pune amprenta în acest gen de sport. La ediția din acest an a Campionatului, sportivii moldoveni au fost primii care i-au „bătut” pe thailandezi în sportul lor specific. Articolul Sportivii moldoveni au reușit să-i bată pe thailandezi la sportul lor specific – muaythai apare prima dată în #diez.
Diez
Schimb de replici între democrați și socialiști referitor la relația lui Dodon cu Putin Relația lui Igor Dodon cu Vladimir Putin a ajuns subiect de replici între democrați și socialiști în spațiul public. Articolul Schimb de replici între democrați și socialiști referitor la relația lui Dodon cu Putin apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Relația lui Igor Dodon cu Vladimir Putin a ajuns subiect de replici între democrați și socialiști în spațiul public. Articolul Schimb de replici între democrați și socialiști referitor la relația lui Dodon cu Putin apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări de evenimente pentru o zi caldă de miercuri, 16 august Miercuri, aparent o zi obișnuită, însă noi știm că lucrurile frumoase încep să se întâmple atunci când cunoști oameni noi. Ai putea să-i întâlnești mergând la evenimente drăguțe, iar pentru aceasta noi îți sărim în ajutor cu câteva recomandări pentru această zi din mijlocul săptămânii. Articolul Recomandări de evenimente pentru o zi caldă de miercuri, 16 august apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Miercuri, aparent o zi obișnuită, însă noi știm că lucrurile frumoase încep să se întâmple atunci când cunoști oameni noi. Ai putea să-i întâlnești mergând la evenimente drăguțe, iar pentru aceasta noi îți sărim în ajutor cu câteva recomandări pentru această zi din mijlocul săptămânii. Articolul Recomandări de evenimente pentru o zi caldă de miercuri, 16 august apare prima dată în #diez.
Diez
Scăldatul în Marea Neagră în regiunea Odessa este interzis. Toate plajele au fost închise În urma ploilor din 14 august, autoritățile sanitare din regiunea ucraineană, Odessa au anunțat că în mare s-a scurs o mare parte de apă de ploaie murdară, iar scăldatul acolo este un pericol pentru sănătate.  Articolul Scăldatul în Marea Neagră în regiunea Odessa este interzis. Toate plajele au fost închise apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
În urma ploilor din 14 august, autoritățile sanitare din regiunea ucraineană, Odessa au anunțat că în mare s-a scurs o mare parte de apă de ploaie murdară, iar scăldatul acolo este un pericol pentru sănătate.  Articolul Scăldatul în Marea Neagră în regiunea Odessa este interzis. Toate plajele au fost închise apare prima dată în #diez.
Diez
Răspunsul Mitropoliei la cerința de a interzice participarea preoților la careurile școlare În urma cerinței unui grup de activiști de a înceta chemarea preoților la careurile de început și de sfârșit de an școlar, Mitropolia Republicii Moldova a dat un răspuns. Articolul Răspunsul Mitropoliei la cerința de a interzice participarea preoților la careurile școlare apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
În urma cerinței unui grup de activiști de a înceta chemarea preoților la careurile de început și de sfârșit de an școlar, Mitropolia Republicii Moldova a dat un răspuns. Articolul Răspunsul Mitropoliei la cerința de a interzice participarea preoților la careurile școlare apare prima dată în #diez.
Diez
Se repară trotuarele și se instalează iluminat pietonal. La Ciocana are loc reabilitatea aleii bd Mircea cel Bătrân Primăria municipiului Chișinău informează că în prezent sunt executate lucrări de reabilitare a aleii din bd. Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana al Capitalei. Articolul Se repară trotuarele și se instalează iluminat pietonal. La Ciocana are loc reabilitatea aleii bd Mircea cel Bătrân apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Primăria municipiului Chișinău informează că în prezent sunt executate lucrări de reabilitare a aleii din bd. Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana al Capitalei. Articolul Se repară trotuarele și se instalează iluminat pietonal. La Ciocana are loc reabilitatea aleii bd Mircea cel Bătrân apare prima dată în #diez.
Diez
Timpuri grele pentru Yandex.Taxi la Chișinău. ANTA recomandă serviciile de taxi tradițional Acţionând prompt la indicațiile Domnului Prim-Ministru Pavel FILIP, urmare a demersului Uniunii Transportatorilor și Drumarilor și Asociației Patronale “Patronatul Transporturilor Auto de Pasageri și Bagaje în Regim de Taxi” cât și în contextul informațiilor apărute în mass media cu privire la apariția unui nou serviciu de taxi și anume ”Yandex Taxi”, Agenția Națională Transport Auto consideră necesar să aducă la cunoștința opiniei publice anumite detalii atât despre cadrul legal ce reglementează acest domeniu cât și despre autovehiculele și compania care prestează acest serviciu. Articolul Timpuri grele pentru Yandex.Taxi la Chișinău. ANTA recomandă serviciile de taxi tradițional apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Acţionând prompt la indicațiile Domnului Prim-Ministru Pavel FILIP, urmare a demersului Uniunii Transportatorilor și Drumarilor și Asociației Patronale “Patronatul Transporturilor Auto de Pasageri și Bagaje în Regim de Taxi” cât și în contextul informațiilor apărute în mass media cu privire la apariția unui nou serviciu de taxi și anume ”Yandex Taxi”, Agenția Națională Transport Auto consideră necesar să aducă la cunoștința opiniei publice anumite detalii atât despre cadrul legal ce reglementează acest domeniu cât și despre autovehiculele și compania care prestează acest serviciu. Articolul Timpuri grele pentru Yandex.Taxi la Chișinău. ANTA recomandă serviciile de taxi tradițional apare prima dată în #diez.
Diez
Mare pentru toți. Prima plajă din România pentru persoane cu dizabilități La stațiunea Mamaia din Constanța a fost amenajată prima plajă din România pentru persoane cu nevoi speciale. Articolul Mare pentru toți. Prima plajă din România pentru persoane cu dizabilități apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
La stațiunea Mamaia din Constanța a fost amenajată prima plajă din România pentru persoane cu nevoi speciale. Articolul Mare pentru toți. Prima plajă din România pentru persoane cu dizabilități apare prima dată în #diez.
Diez
„Je pense donc je suis”. 60 de tineri din 6 țări diferite s-au adunat în Moldova pentru un schimb intercultural În perioada 4-15 august, la Chișinău, a avut loc un proiect marca Erasmus+, cu genericul „Je pense donc je suis” (n.r. cuget, deci exist). 60 de tineri din 6 țări diferite au fost implicați în activități, dezbateri și ateliere creative bazate pe tema migrării. Articolul „Je pense donc je suis”. 60 de tineri din 6 țări diferite s-au adunat în Moldova pentru un schimb intercultural apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
În perioada 4-15 august, la Chișinău, a avut loc un proiect marca Erasmus+, cu genericul „Je pense donc je suis” (n.r. cuget, deci exist). 60 de tineri din 6 țări diferite au fost implicați în activități, dezbateri și ateliere creative bazate pe tema migrării. Articolul „Je pense donc je suis”. 60 de tineri din 6 țări diferite s-au adunat în Moldova pentru un schimb intercultural apare prima dată în #diez.
Diez
Vino la Marșul Internațional pentru Drepturile Animalelor și luptă alături de micii prieteni Alături de București, Cluj-Napoca, Londra, San Francisco, New York și Los Angeles, și Chișinău luptă pentru drepturile prietenilor noștri necuvântători. Articolul Vino la Marșul Internațional pentru Drepturile Animalelor și luptă alături de micii prieteni apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Alături de București, Cluj-Napoca, Londra, San Francisco, New York și Los Angeles, și Chișinău luptă pentru drepturile prietenilor noștri necuvântători. Articolul Vino la Marșul Internațional pentru Drepturile Animalelor și luptă alături de micii prieteni apare prima dată în #diez.
Diez
(chestionar) Ce este cripto economia și ce ar avea Moldova de câștigat din asta Secolul XXI vine cu inovații ce au ca scop simplificarea vieții pe pământ. Nu mai este necesar de a sta în rânduri pentru a alimenta contul telefonului, achitarea serviciilor comunale, procurarea biletelor, etc. Articolul (chestionar) Ce este cripto economia și ce ar avea Moldova de câștigat din asta apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Secolul XXI vine cu inovații ce au ca scop simplificarea vieții pe pământ. Nu mai este necesar de a sta în rânduri pentru a alimenta contul telefonului, achitarea serviciilor comunale, procurarea biletelor, etc. Articolul (chestionar) Ce este cripto economia și ce ar avea Moldova de câștigat din asta apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cât de dulci sunt planetele sistemului solar? De la cuvinte, Diana Zamurca a ajuns să jongleze cu aromele în Germania Îi este dor de oameni și de locuri, mai puțin de jurnalismul din Moldova. În tot acest timp de când se află departe de casă, și-a găsit însă o nouă pasiune - își îndulcește familia și apropiații prin prăjituri, torturi și alte bunătăți din această serie. Cel mai ieftin tort nu există, pentru că emoțiile și dragostea se cântăresc cam greu în grame, ne-a povestit Diana Zamurca, tânăra care plănuiește să-și ducă pasiunea la un nou nivel. Articolul (foto) Cât de dulci sunt planetele sistemului solar? De la cuvinte, Diana Zamurca a ajuns să jongleze cu aromele în Germania apare prima dată în #diez.
2 zile
Diez / Publicat acum 2 zile
Îi este dor de oameni și de locuri, mai puțin de jurnalismul din Moldova. În tot acest timp de când se află departe de casă, și-a găsit însă o nouă pasiune - își îndulcește familia și apropiații prin prăjituri, torturi și alte bunătăți din această serie. Cel mai ieftin tort nu există, pentru că emoțiile și dragostea se cântăresc cam greu în grame, ne-a povestit Diana Zamurca, tânăra care plănuiește să-și ducă pasiunea la un nou nivel. Articolul (foto) Cât de dulci sunt planetele sistemului solar? De la cuvinte, Diana Zamurca a ajuns să jongleze cu aromele în Germania apare prima dată în #diez.