Diez
Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-ar fi sinucis Chester Bennington, solistul formației rock americane Linkin Park, a murit joi într-o aparentă sinucidere, informează EFE și Reuters, scrie Agerpres. Articolul Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-ar fi sinucis apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Chester Bennington, solistul formației rock americane Linkin Park, a murit joi într-o aparentă sinucidere, informează EFE și Reuters, scrie Agerpres. Articolul Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-ar fi sinucis apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări #diez. Evenimente care-ți vor transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și interesantă Am trecut deja de mijlocul lui iulie! Vara trece repede, iar ca să savurăm din cât a mai rămas, trebuie să profităm la maxim de tot ce ne oferă sezonul estival. Dacă nu ești în vacanță, iată câteva evenimente interesante care-ți pot transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și distractivă!   Articolul Recomandări #diez. Evenimente care-ți vor transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și interesantă apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
Am trecut deja de mijlocul lui iulie! Vara trece repede, iar ca să savurăm din cât a mai rămas, trebuie să profităm la maxim de tot ce ne oferă sezonul estival. Dacă nu ești în vacanță, iată câteva evenimente interesante care-ți pot transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și distractivă!   Articolul Recomandări #diez. Evenimente care-ți vor transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și interesantă apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Înainte și după: Cum arată tablele gigante de șah din Capitală după aproape 4 ani de la instalare De Ziua Internațională a șahului, ți-am pregătit o călătorie în timp cu renumitele „table gigante” din Chișinău. Iată cum au supraviețuit tablele uriașe de șah din Capitală la trecerea celor 4 ani de la instalare. Articolul (foto) Înainte și după: Cum arată tablele gigante de șah din Capitală după aproape 4 ani de la instalare apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
De Ziua Internațională a șahului, ți-am pregătit o călătorie în timp cu renumitele „table gigante” din Chișinău. Iată cum au supraviețuit tablele uriașe de șah din Capitală la trecerea celor 4 ani de la instalare. Articolul (foto) Înainte și după: Cum arată tablele gigante de șah din Capitală după aproape 4 ani de la instalare apare prima dată în #diez.
Diez
BAC(ovia) 2017. Viceministra Educației spune că testele de BAC sunt depresive: „Se cere descrierea sentimentului morții, sau a unor obsesii maniacale” Viceministra Educației a fost audiată astăzi în Parlament în privința mai multor probleme iscate în jurul examenelor de bacalaureat din această sesiune. Pe lângă examenul la fizică, în privința căruia Ministerul Educației a constatat că mai mulți itemi au fost formulați greșit, fapt de a condus la depunctarea nejustificată a elevilor, viceministra Lilia Pogolșa s-a referit și la tematica unor teste, care ar fi „depresivă și pesimistă”. Articolul BAC(ovia) 2017. Viceministra Educației spune că testele de BAC sunt depresive: „Se cere descrierea sentimentului morții, sau a unor obsesii maniacale” apare prima dată în #diez.
9 ore
Diez / Publicat acum 9 ore
Viceministra Educației a fost audiată astăzi în Parlament în privința mai multor probleme iscate în jurul examenelor de bacalaureat din această sesiune. Pe lângă examenul la fizică, în privința căruia Ministerul Educației a constatat că mai mulți itemi au fost formulați greșit, fapt de a condus la depunctarea nejustificată a elevilor, viceministra Lilia Pogolșa s-a referit și la tematica unor teste, care ar fi „depresivă și pesimistă”. Articolul BAC(ovia) 2017. Viceministra Educației spune că testele de BAC sunt depresive: „Se cere descrierea sentimentului morții, sau a unor obsesii maniacale” apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Men Feteasca Dăi 2017 sau cum să convingi peste 30 de bărbați să poarte cămașă albă și pălărie Vinoteca Carpe Diem a organizat, cu foarte mult succes, a doua ediție a Feteasca Dă-i. Evenimentul rezervat exclusiv bărbaților a avut loc ieri, după ce cu o săptămână mai devreme fusese și Feteasca Dă-i în versiune feminină. Un eveniment de tipul „Jos pălăria”! Articolul (foto) Men Feteasca Dăi 2017 sau cum să convingi peste 30 de bărbați să poarte cămașă albă și pălărie apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Vinoteca Carpe Diem a organizat, cu foarte mult succes, a doua ediție a Feteasca Dă-i. Evenimentul rezervat exclusiv bărbaților a avut loc ieri, după ce cu o săptămână mai devreme fusese și Feteasca Dă-i în versiune feminină. Un eveniment de tipul „Jos pălăria”! Articolul (foto) Men Feteasca Dăi 2017 sau cum să convingi peste 30 de bărbați să poarte cămașă albă și pălărie apare prima dată în #diez.
Diez
(foto, video) Pentru toți Jedi din lume va fi deschis un nou hotel Star Wars. Unde se va afla și cum va arăta noua stațiune de lux Dacă ai visat mereu să lupți cu forțele Imperiului Galactic, acum ai posibilitatea să pui fanteziile în viață în noul hotel Star Wars. Din păcate (sau din fericire) acesta nu va fi „in a galaxy far, far away”, ci în Orlando și Anaheim, SUA. Articolul (foto, video) Pentru toți Jedi din lume va fi deschis un nou hotel Star Wars. Unde se va afla și cum va arăta noua stațiune de lux apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Dacă ai visat mereu să lupți cu forțele Imperiului Galactic, acum ai posibilitatea să pui fanteziile în viață în noul hotel Star Wars. Din păcate (sau din fericire) acesta nu va fi „in a galaxy far, far away”, ci în Orlando și Anaheim, SUA. Articolul (foto, video) Pentru toți Jedi din lume va fi deschis un nou hotel Star Wars. Unde se va afla și cum va arăta noua stațiune de lux apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Sentimente mixte: Reacțiile internauților după ce Dodon a promulgat legea schimbării sistemului electoral Deciziile rapide se iau rapid în Moldova. În 4 minute s-a votat în a doua lectură schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova, iar în scurt timp, Igor Dodon a publicat fotografii cum promulgă această schimbare. Articolul (foto) Sentimente mixte: Reacțiile internauților după ce Dodon a promulgat legea schimbării sistemului electoral apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Deciziile rapide se iau rapid în Moldova. În 4 minute s-a votat în a doua lectură schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova, iar în scurt timp, Igor Dodon a publicat fotografii cum promulgă această schimbare. Articolul (foto) Sentimente mixte: Reacțiile internauților după ce Dodon a promulgat legea schimbării sistemului electoral apare prima dată în #diez.
Diez
Dacă ai idei inovative despre politica europeană de antreprenoriat, scrie un eseu și poți câștiga o călătorie în Estonia Ai o opinie cu privire la modul în care politica europeană poate contribui la modelarea viitorului? Știi ce guvern, instituții academice și întreprinderi pot face pentru a se asigura că tinerii pot dobândi abilitățile necesare în câmpul muncii? Acum ai șansa să îți faci ideile despre acest subiect auzite și să câștigi o excursie în Tallinn, Estonia, la Adunarea pentru IMM-uri a comisiei Europene. Articolul Dacă ai idei inovative despre politica europeană de antreprenoriat, scrie un eseu și poți câștiga o călătorie în Estonia apare prima dată în #diez.
10 ore
Diez / Publicat acum 10 ore
Ai o opinie cu privire la modul în care politica europeană poate contribui la modelarea viitorului? Știi ce guvern, instituții academice și întreprinderi pot face pentru a se asigura că tinerii pot dobândi abilitățile necesare în câmpul muncii? Acum ai șansa să îți faci ideile despre acest subiect auzite și să câștigi o excursie în Tallinn, Estonia, la Adunarea pentru IMM-uri a comisiei Europene. Articolul Dacă ai idei inovative despre politica europeană de antreprenoriat, scrie un eseu și poți câștiga o călătorie în Estonia apare prima dată în #diez.
Diez
Oamenii La La Play. Contrabasistul Vladimir Vdovicenco: „Îmi place să dăruiesc oamenilor fericire prin muzică frumoasă” Muzica frumoasă ajunge la oameni frumoși. Proiectul La La Play a trecut prin cele mai depărtate puncte din Moldova, unde muzica clasică nu a mai răsunat. Aceste momente inedite de muzică sunt posibile datorită echipei de tineri, care fac tot posibilul să dăruiască culoare prin muzică. Noi ne-am propus să vă facem cunoscuți cu tinerii talentați care stau în spatele proiectului, unul dintre aceștia este și contrabasistul Vladimir Vdovicenco. Articolul Oamenii La La Play. Contrabasistul Vladimir Vdovicenco: „Îmi place să dăruiesc oamenilor fericire prin muzică frumoasă” apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Muzica frumoasă ajunge la oameni frumoși. Proiectul La La Play a trecut prin cele mai depărtate puncte din Moldova, unde muzica clasică nu a mai răsunat. Aceste momente inedite de muzică sunt posibile datorită echipei de tineri, care fac tot posibilul să dăruiască culoare prin muzică. Noi ne-am propus să vă facem cunoscuți cu tinerii talentați care stau în spatele proiectului, unul dintre aceștia este și contrabasistul Vladimir Vdovicenco. Articolul Oamenii La La Play. Contrabasistul Vladimir Vdovicenco: „Îmi place să dăruiesc oamenilor fericire prin muzică frumoasă” apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Peste 100 de artiști au transformat o universitate din Paris într-o expoziție majoră de street-art Graffitti-ul este încă considerat ca o pseudo-artă, care nu aduce decât daune „frumuseții”. Peste 100 de artiști din domeniu, au fost rugați să readucă la viață o universitate pariziană, pentru a demonstra opusul. Articolul (foto) Peste 100 de artiști au transformat o universitate din Paris într-o expoziție majoră de street-art apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Graffitti-ul este încă considerat ca o pseudo-artă, care nu aduce decât daune „frumuseții”. Peste 100 de artiști din domeniu, au fost rugați să readucă la viață o universitate pariziană, pentru a demonstra opusul. Articolul (foto) Peste 100 de artiști au transformat o universitate din Paris într-o expoziție majoră de street-art apare prima dată în #diez.
Diez
Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii la Olimpiada internațională la chimie Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii – una de argint și una de bronz, la Olimpiada Internațională la Chimie. Concursul s-a desfășurat în perioada 06 – 15 iulie 2017, în Thailanda (Nakhon Pathom). Articolul Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii la Olimpiada internațională la chimie apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii – una de argint și una de bronz, la Olimpiada Internațională la Chimie. Concursul s-a desfășurat în perioada 06 – 15 iulie 2017, în Thailanda (Nakhon Pathom). Articolul Elevii din Republica Moldova au obținut două medalii la Olimpiada internațională la chimie apare prima dată în #diez.
Diez
Ce cărți ar trebui să citești înainte de interviul pentru angajare. # Inițiativă / Persistență Potrivit Forumului Economic Mondial, lucrătorii economiei care se bazează pe inovare au nevoie de o combinație diferită de competențe. În plus, față de abilitățile fundamentale precum alfabetizarea și matematica, companiile solicită persoane care ar deține competențe cum ar fi colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor, precum și calitățile de caracter ca persistența, curiozitatea și inițiativa. Articolul Ce cărți ar trebui să citești înainte de interviul pentru angajare. # Inițiativă / Persistență apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Potrivit Forumului Economic Mondial, lucrătorii economiei care se bazează pe inovare au nevoie de o combinație diferită de competențe. În plus, față de abilitățile fundamentale precum alfabetizarea și matematica, companiile solicită persoane care ar deține competențe cum ar fi colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor, precum și calitățile de caracter ca persistența, curiozitatea și inițiativa. Articolul Ce cărți ar trebui să citești înainte de interviul pentru angajare. # Inițiativă / Persistență apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Plătește online în Moldova – sigur și rapid cu portmoneul Paynet În era tehnologiilor digitale și a lumii virtuale, cel mai probabil că vei avea nevoie la un moment dat de un portmoneu electronic. Articolul (video) Plătește online în Moldova – sigur și rapid cu portmoneul Paynet apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
În era tehnologiilor digitale și a lumii virtuale, cel mai probabil că vei avea nevoie la un moment dat de un portmoneu electronic. Articolul (video) Plătește online în Moldova – sigur și rapid cu portmoneul Paynet apare prima dată în #diez.
Diez
Lotul Moldovei la FOTE din Gyor a fost prezentat. Vezi cine sunt sportivii care vor participa Lotul Moldovei a fost prezentat la Casa Olimpică. Mâine, sportivii urmează să facă o deplasare la Gyor, unde vor participa la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Au fost selectați 29 de de sportivi, care vor concura la 6 discipline. Articolul Lotul Moldovei la FOTE din Gyor a fost prezentat. Vezi cine sunt sportivii care vor participa apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
Lotul Moldovei a fost prezentat la Casa Olimpică. Mâine, sportivii urmează să facă o deplasare la Gyor, unde vor participa la cea de-a 14-a ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Au fost selectați 29 de de sportivi, care vor concura la 6 discipline. Articolul Lotul Moldovei la FOTE din Gyor a fost prezentat. Vezi cine sunt sportivii care vor participa apare prima dată în #diez.
Diez
Igor Dodon a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral Igor Dodon a anunțat câteva minute în urmă că a promulgat legea cu privire la trecerea la sistemul electoral mixt. Legea respectivă a fost votată astăzi în lectura a doua în Parlament. Articolul Igor Dodon a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Igor Dodon a anunțat câteva minute în urmă că a promulgat legea cu privire la trecerea la sistemul electoral mixt. Legea respectivă a fost votată astăzi în lectura a doua în Parlament. Articolul Igor Dodon a promulgat legea cu privire la schimbarea sistemului electoral apare prima dată în #diez.
Diez
(foto, video) Cultura renaște în satele Moldovei. Renovarea Casei de Cultură din Molovata a fost marcată de un concert de muzică clasică De azi înainte, în satul Molovata, situat pe malul râului Nistru vor răsuna undele muzicale ale evenimentelor inedite, care urmează să devină o obișnuință pentru localnici. Aceasta se datorează faptului, că a fost renovată Casa de Cultură din localitate, iar începutul unei noi perioade pentru viața culturală a satului a fost marcată marți, 18 iulie, de un flash-mob și un concert de muzică clasică. Articolul (foto, video) Cultura renaște în satele Moldovei. Renovarea Casei de Cultură din Molovata a fost marcată de un concert de muzică clasică apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
De azi înainte, în satul Molovata, situat pe malul râului Nistru vor răsuna undele muzicale ale evenimentelor inedite, care urmează să devină o obișnuință pentru localnici. Aceasta se datorează faptului, că a fost renovată Casa de Cultură din localitate, iar începutul unei noi perioade pentru viața culturală a satului a fost marcată marți, 18 iulie, de un flash-mob și un concert de muzică clasică. Articolul (foto, video) Cultura renaște în satele Moldovei. Renovarea Casei de Cultură din Molovata a fost marcată de un concert de muzică clasică apare prima dată în #diez.
Diez
BAC 2017. Viceministra Educației, audiată în Parlament: Unii itemi de la fizică au fost formulați greșit din cauza traducerii mot a mot din limba rusă Viceministra Educației, Lilia Pogolșa, este audiată în Parlament, privind problemele iscate în jurul examenului la fizică din această sesiune de bacalaureat. Prin urmare, Ministerul Educației a constatat că itemii 7 și 9 de la profilul real, precum și itemul 8 de la profilul umanist au fost formulați greșit, fapt ce a dus la depunctarea eronată a elevilor care au susținut examenul la fizică. Articolul BAC 2017. Viceministra Educației, audiată în Parlament: Unii itemi de la fizică au fost formulați greșit din cauza traducerii mot a mot din limba rusă apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Viceministra Educației, Lilia Pogolșa, este audiată în Parlament, privind problemele iscate în jurul examenului la fizică din această sesiune de bacalaureat. Prin urmare, Ministerul Educației a constatat că itemii 7 și 9 de la profilul real, precum și itemul 8 de la profilul umanist au fost formulați greșit, fapt ce a dus la depunctarea eronată a elevilor care au susținut examenul la fizică. Articolul BAC 2017. Viceministra Educației, audiată în Parlament: Unii itemi de la fizică au fost formulați greșit din cauza traducerii mot a mot din limba rusă apare prima dată în #diez.
Diez
Rogozin sfidează autoritățile de la Chișinău și oricum va veni în vizită la Dodon Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentantul special al lui Vladimir Putin pentru regiunea transnistreană, îl atacă pe președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, după ce Ministerul de Externe a refuzat aterizarea unui avion militar la Chișinău. Articolul Rogozin sfidează autoritățile de la Chișinău și oricum va veni în vizită la Dodon apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezentantul special al lui Vladimir Putin pentru regiunea transnistreană, îl atacă pe președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, după ce Ministerul de Externe a refuzat aterizarea unui avion militar la Chișinău. Articolul Rogozin sfidează autoritățile de la Chișinău și oricum va veni în vizită la Dodon apare prima dată în #diez.
Diez
Lista deputaților care au votat pentru schimbarea sistemului electoral Pentru schimbarea sistemului electoral au votat 74 de deputați. Astfel, a fost aprobat sistemul mixt de vot. Totodată, de azi dimineață, în perimetrul Parlamentului își manifestă poziția două tabere: opoziția extraparlamentară cheamă cetățenii să protesteze împotriva schimbării sistemului electoral, pe când adepții sistemului mixt, despre care nu se cunoaște de cine ar fi organizați, își prezintă dorința de a alege parlamentarii în baza votului mixt în timp ce răsună muzică populară, scrie Ziarul de Gardă. Articolul Lista deputaților care au votat pentru schimbarea sistemului electoral apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Pentru schimbarea sistemului electoral au votat 74 de deputați. Astfel, a fost aprobat sistemul mixt de vot. Totodată, de azi dimineață, în perimetrul Parlamentului își manifestă poziția două tabere: opoziția extraparlamentară cheamă cetățenii să protesteze împotriva schimbării sistemului electoral, pe când adepții sistemului mixt, despre care nu se cunoaște de cine ar fi organizați, își prezintă dorința de a alege parlamentarii în baza votului mixt în timp ce răsună muzică populară, scrie Ziarul de Gardă. Articolul Lista deputaților care au votat pentru schimbarea sistemului electoral apare prima dată în #diez.
Diez
TIFF Chișinău 2017 începe astăzi! Unde și când puteți vizualiza primele proiecții Cinema Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani, urmează să găzduiască, în perioada 20-23 iulie cea de-a doua ediție a festivalului TIFF. Surprizele plăcute nu se opresc la vizualizarea proiecțiilor, spectatorii vor avea parte și de niște lecții de cinema, iar drept invitați sunt actorii Dorian Boguță și Andi Vasluianu. Mai mult, producătoarea și directorul executiv TIFF, precum și actori din filmele „Breaking News”, „Vara s-a sfârșit” și „Povestea iubirii” vor discuta cu publicul. Articolul TIFF Chișinău 2017 începe astăzi! Unde și când puteți vizualiza primele proiecții apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Cinema Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani, urmează să găzduiască, în perioada 20-23 iulie cea de-a doua ediție a festivalului TIFF. Surprizele plăcute nu se opresc la vizualizarea proiecțiilor, spectatorii vor avea parte și de niște lecții de cinema, iar drept invitați sunt actorii Dorian Boguță și Andi Vasluianu. Mai mult, producătoarea și directorul executiv TIFF, precum și actori din filmele „Breaking News”, „Vara s-a sfârșit” și „Povestea iubirii” vor discuta cu publicul. Articolul TIFF Chișinău 2017 începe astăzi! Unde și când puteți vizualiza primele proiecții apare prima dată în #diez.
Diez
Legea privind tichetele de masă de 45 de lei pe zi, adițional la salariu, a fost votată în lectură finală Parlamentul a votat în lectură finală proiectul de lege privind introducerea tichetelor de masă. Inițiativa legislativă aparține președintelui Parlamentului, Andrian Candu, și stipulează aducerea unui supliment semnificativ la salariu, care nu se impozitează și este un cost deductibil pentru angajator. Documentul prevede ca patronii să le elibereze angajaților tichete de masă pentru fiecare zi de muncă, iar valoarea unui bon va constitui 45 de lei pe zi. Articolul Legea privind tichetele de masă de 45 de lei pe zi, adițional la salariu, a fost votată în lectură finală apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Parlamentul a votat în lectură finală proiectul de lege privind introducerea tichetelor de masă. Inițiativa legislativă aparține președintelui Parlamentului, Andrian Candu, și stipulează aducerea unui supliment semnificativ la salariu, care nu se impozitează și este un cost deductibil pentru angajator. Documentul prevede ca patronii să le elibereze angajaților tichete de masă pentru fiecare zi de muncă, iar valoarea unui bon va constitui 45 de lei pe zi. Articolul Legea privind tichetele de masă de 45 de lei pe zi, adițional la salariu, a fost votată în lectură finală apare prima dată în #diez.
Diez
(galerie foto) Proiect votat în patru minute! Protestul pro/contra sistemului electoral mixt în imagini De dimineață, sute de oameni s-au adunat în fața Parlamentului, concomitent cu desfășurarea ședinței în plen. Dacă unii au venit pentru a susține votul mixt, alții au protestat împotriva schimbării sistemului electoral. Manifestațiile au fost culminate de discursuri patriotice, pe de o parte, și de îndemnul liderilor opoziției de a continua protestele, pe de altă parte. Altercații, pancarte cu mesajul „nu mixt”, sau lozinci abandonate de susținătorii votului mixt după încheierea manifestației - toate culminațiile evenimentelor de astăzi le puteți urmări într-o galerie foto, realizată de fotograful #diez, Dinu Bubulici. Articolul (galerie foto) Proiect votat în patru minute! Protestul pro/contra sistemului electoral mixt în imagini apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
De dimineață, sute de oameni s-au adunat în fața Parlamentului, concomitent cu desfășurarea ședinței în plen. Dacă unii au venit pentru a susține votul mixt, alții au protestat împotriva schimbării sistemului electoral. Manifestațiile au fost culminate de discursuri patriotice, pe de o parte, și de îndemnul liderilor opoziției de a continua protestele, pe de altă parte. Altercații, pancarte cu mesajul „nu mixt”, sau lozinci abandonate de susținătorii votului mixt după încheierea manifestației - toate culminațiile evenimentelor de astăzi le puteți urmări într-o galerie foto, realizată de fotograful #diez, Dinu Bubulici. Articolul (galerie foto) Proiect votat în patru minute! Protestul pro/contra sistemului electoral mixt în imagini apare prima dată în #diez.
Diez
Mai puțini studenți la licență, master, dar și în școlile profesionale. Guvernul a aprobat Planul de admitere pentru anul academic 2017-2018 Guvernul a aprobat miercuri, 19 iulie, în cadrul şedinţei ordinare, Planul de admitere pentru pregătirea cadrelor de specialitate pe meserii, specialităţi şi domenii generale de studii, în instituţiile de învăţământ profesional tehnic şi superior pentru anul de studii 2017–2018. Articolul Mai puțini studenți la licență, master, dar și în școlile profesionale. Guvernul a aprobat Planul de admitere pentru anul academic 2017-2018 apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
Guvernul a aprobat miercuri, 19 iulie, în cadrul şedinţei ordinare, Planul de admitere pentru pregătirea cadrelor de specialitate pe meserii, specialităţi şi domenii generale de studii, în instituţiile de învăţământ profesional tehnic şi superior pentru anul de studii 2017–2018. Articolul Mai puțini studenți la licență, master, dar și în școlile profesionale. Guvernul a aprobat Planul de admitere pentru anul academic 2017-2018 apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) După ce ne-a arătat cât înseamnă un miliard, Ștefan Eșanu ne invită la o nouă expoziție – Work in Progress O nouă expoziţie de artă contemporană semnată de Ştefan Eşanu va fi găzdită de IHUB Chișinău și Vintage și își va deschide ușile pe 27 iulie, la ora 19:00. Ştefan Eşanu, artistul care în februarie a explodat arena artei naţionale cu expoziţia La Datorie, reprezentând miliardul sustras din sistemul bancar, de data aceasta revine cu un nou show artistic, intitulat „Work in Progress”. Articolul (foto) După ce ne-a arătat cât înseamnă un miliard, Ștefan Eșanu ne invită la o nouă expoziție – Work in Progress apare prima dată în #diez.
15 ore
Diez / Publicat acum 15 ore
O nouă expoziţie de artă contemporană semnată de Ştefan Eşanu va fi găzdită de IHUB Chișinău și Vintage și își va deschide ușile pe 27 iulie, la ora 19:00. Ştefan Eşanu, artistul care în februarie a explodat arena artei naţionale cu expoziţia La Datorie, reprezentând miliardul sustras din sistemul bancar, de data aceasta revine cu un nou show artistic, intitulat „Work in Progress”. Articolul (foto) După ce ne-a arătat cât înseamnă un miliard, Ștefan Eșanu ne invită la o nouă expoziție – Work in Progress apare prima dată în #diez.
Diez
Pe clădirea Parlamentului a apărut în timpul protestului o pancartă cu textul „Nu Mixt”. Află cine l-a instalat acolo În timpul protestului împotriva schimbării sistemului electoral, care are loc astăzi în fața Parlamentului, pe clădirea instituției a fost instalată o pancartă cu mesajul „Nu Mixt”. Inna Șupac, membră a Partidului Comunist din Republica Moldova a declarat că aceasta a fost pusă acolo de reprezentații partidului PCRM. Articolul Pe clădirea Parlamentului a apărut în timpul protestului o pancartă cu textul „Nu Mixt”. Află cine l-a instalat acolo apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
În timpul protestului împotriva schimbării sistemului electoral, care are loc astăzi în fața Parlamentului, pe clădirea instituției a fost instalată o pancartă cu mesajul „Nu Mixt”. Inna Șupac, membră a Partidului Comunist din Republica Moldova a declarat că aceasta a fost pusă acolo de reprezentații partidului PCRM. Articolul Pe clădirea Parlamentului a apărut în timpul protestului o pancartă cu textul „Nu Mixt”. Află cine l-a instalat acolo apare prima dată în #diez.
Diez
Pe clădirea Parlamentului a apărut în timpul protestului o pancartă cu textul „Nu Mixt”. Află cine a instalat-o acolo În timpul protestului împotriva schimbării sistemului electoral, care are loc astăzi în fața Parlamentului, pe clădirea instituției a fost instalată o pancartă cu mesajul „Nu Mixt”. Inna Șupac, membră a Partidului Comunist din Republica Moldova a declarat că aceasta a fost pusă acolo de reprezentații partidului PCRM. Articolul Pe clădirea Parlamentului a apărut în timpul protestului o pancartă cu textul „Nu Mixt”. Află cine a instalat-o acolo apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
În timpul protestului împotriva schimbării sistemului electoral, care are loc astăzi în fața Parlamentului, pe clădirea instituției a fost instalată o pancartă cu mesajul „Nu Mixt”. Inna Șupac, membră a Partidului Comunist din Republica Moldova a declarat că aceasta a fost pusă acolo de reprezentații partidului PCRM. Articolul Pe clădirea Parlamentului a apărut în timpul protestului o pancartă cu textul „Nu Mixt”. Află cine a instalat-o acolo apare prima dată în #diez.
Diez
(live video, live text, foto) Situație tensionată în fața Parlamentului, după votarea sistemului mixt. „Moldova a pornit pe calea dictaturii” Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text, foto) Situație tensionată în fața Parlamentului, după votarea sistemului mixt. „Moldova a pornit pe calea dictaturii” apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text, foto) Situație tensionată în fața Parlamentului, după votarea sistemului mixt. „Moldova a pornit pe calea dictaturii” apare prima dată în #diez.
Diez
(live video, live text, foto) Protestul continuă! Manifestanții scandează în fața Reședenței de Stat Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text, foto) Protestul continuă! Manifestanții scandează în fața Reședenței de Stat apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text, foto) Protestul continuă! Manifestanții scandează în fața Reședenței de Stat apare prima dată în #diez.
Diez
(video, live text, foto) Protestul din fața Reședinței de Stat s-a încheiat! Oamenii au plecat, iar mâine la 12 vor reveni în același loc Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (video, live text, foto) Protestul din fața Reședinței de Stat s-a încheiat! Oamenii au plecat, iar mâine la 12 vor reveni în același loc apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (video, live text, foto) Protestul din fața Reședinței de Stat s-a încheiat! Oamenii au plecat, iar mâine la 12 vor reveni în același loc apare prima dată în #diez.
Diez
(live video, live text, foto) Protestul continuă! Manifestanții scandează în fața Reședinței de Stat Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text, foto) Protestul continuă! Manifestanții scandează în fața Reședinței de Stat apare prima dată în #diez.
16 ore
Diez / Publicat acum 16 ore
Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text, foto) Protestul continuă! Manifestanții scandează în fața Reședinței de Stat apare prima dată în #diez.
Diez
Ultima oră! Sistemul mixt, votat în Parlament în lectură finală cu 74 de voturi Sitemul de vot mixt a fost votat astăzi în a doua lectură finală cu 74 de voturi a deputaților prezenți în Parlament. Articolul Ultima oră! Sistemul mixt, votat în Parlament în lectură finală cu 74 de voturi apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Sitemul de vot mixt a fost votat astăzi în a doua lectură finală cu 74 de voturi a deputaților prezenți în Parlament. Articolul Ultima oră! Sistemul mixt, votat în Parlament în lectură finală cu 74 de voturi apare prima dată în #diez.
Diez
Fracțiunea PD s-a ales încă cu doi deputați: Iurie Chiorescu și Angel Agache Fracțiunea Partidul Democrat din Moldova s-a ales încă cu doi deputați. Este vorba de fosții liberali democrații Angel Agache și Iurie Chiorescu. În prezent, fracțiunea PDM are 41 de deputați. Articolul Fracțiunea PD s-a ales încă cu doi deputați: Iurie Chiorescu și Angel Agache apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Fracțiunea Partidul Democrat din Moldova s-a ales încă cu doi deputați. Este vorba de fosții liberali democrații Angel Agache și Iurie Chiorescu. În prezent, fracțiunea PDM are 41 de deputați. Articolul Fracțiunea PD s-a ales încă cu doi deputați: Iurie Chiorescu și Angel Agache apare prima dată în #diez.
Diez
Fracțiunea PD s-a ales cu încă doi deputați: Iurie Chiorescu și Angel Agache Fracțiunea Partidul Democrat din Moldova s-a ales cu încă doi deputați. Este vorba de fosții liberal democrați Angel Agache și Iurie Chiorescu. În prezent, fracțiunea PDM are 41 de deputați. Articolul Fracțiunea PD s-a ales cu încă doi deputați: Iurie Chiorescu și Angel Agache apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Fracțiunea Partidul Democrat din Moldova s-a ales cu încă doi deputați. Este vorba de fosții liberal democrați Angel Agache și Iurie Chiorescu. În prezent, fracțiunea PDM are 41 de deputați. Articolul Fracțiunea PD s-a ales cu încă doi deputați: Iurie Chiorescu și Angel Agache apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Organizatorii anunță mii de manifestați care susțin votul mixt. Imagini cu drona Organizatorii manifestației în susținerea votului mixt, dar și deputații democrați anunță că numărul participanților este de câteva mii de manifestanți. Articolul (video) Organizatorii anunță mii de manifestați care susțin votul mixt. Imagini cu drona apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Organizatorii manifestației în susținerea votului mixt, dar și deputații democrați anunță că numărul participanților este de câteva mii de manifestanți. Articolul (video) Organizatorii anunță mii de manifestați care susțin votul mixt. Imagini cu drona apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Organizatorii anunță mii de manifestanți care susțin votul mixt. Imagini cu drona Organizatorii manifestației în susținerea votului mixt, dar și deputații democrați anunță că numărul participanților este de câteva mii. Articolul (video) Organizatorii anunță mii de manifestanți care susțin votul mixt. Imagini cu drona apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Organizatorii manifestației în susținerea votului mixt, dar și deputații democrați anunță că numărul participanților este de câteva mii. Articolul (video) Organizatorii anunță mii de manifestanți care susțin votul mixt. Imagini cu drona apare prima dată în #diez.
Diez
Cum arată noua structură a Cabinetului de Miniștri, care va fi examinată astăzi în Parlament. Filip solicită să fie analizată în mod prioritar Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un demers în adresa Parlamentului în care solicită să fie examinată în mod prioritar noua structură a Guvernului, în contextul necesității realizării reformei administrației publice centrale. Articolul Cum arată noua structură a Cabinetului de Miniștri, care va fi examinată astăzi în Parlament. Filip solicită să fie analizată în mod prioritar apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un demers în adresa Parlamentului în care solicită să fie examinată în mod prioritar noua structură a Guvernului, în contextul necesității realizării reformei administrației publice centrale. Articolul Cum arată noua structură a Cabinetului de Miniștri, care va fi examinată astăzi în Parlament. Filip solicită să fie analizată în mod prioritar apare prima dată în #diez.
Diez
(video) PL: În câteva ore va fi schimbat sistemul de vot pentru asigurarea la guvernare a tandemului PD-PSRM „Utimul act al siluirii democrației în Republica Moldova prin schimbarea sistemului electoral se va consuma în câteva ore”. Declarații în acest sens au fost făcute de fracțiunea PL din Parlament cu puțin timp de a începe ședința Legislativului. Articolul (video) PL: În câteva ore va fi schimbat sistemul de vot pentru asigurarea la guvernare a tandemului PD-PSRM apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
„Utimul act al siluirii democrației în Republica Moldova prin schimbarea sistemului electoral se va consuma în câteva ore”. Declarații în acest sens au fost făcute de fracțiunea PL din Parlament cu puțin timp de a începe ședința Legislativului. Articolul (video) PL: În câteva ore va fi schimbat sistemul de vot pentru asigurarea la guvernare a tandemului PD-PSRM apare prima dată în #diez.
Diez
Oamenii La La Play. Percuționistul Vasilii Moscvitin: „Muzica este stilul meu de viață, orice activitate pe care o fac este legată de muzică” Proiectul La La Play continuă, tinerii talentați din Orchestra Națională de Tineret aduc muzica clasică acolo unde ea nu a mai răsunat. Frumusețea acestui proiect este posibilă anume datorită acestor tineri, pentru care muzica este ceva vital. Noi ne-am propus să vă facem cunoștință cu ei și următorul muzician pe care îl veți cunoaște este percuționistul Vasilii Moscvitin, un tânăr care face muzică din entuziasm. Articolul Oamenii La La Play. Percuționistul Vasilii Moscvitin: „Muzica este stilul meu de viață, orice activitate pe care o fac este legată de muzică” apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Proiectul La La Play continuă, tinerii talentați din Orchestra Națională de Tineret aduc muzica clasică acolo unde ea nu a mai răsunat. Frumusețea acestui proiect este posibilă anume datorită acestor tineri, pentru care muzica este ceva vital. Noi ne-am propus să vă facem cunoștință cu ei și următorul muzician pe care îl veți cunoaște este percuționistul Vasilii Moscvitin, un tânăr care face muzică din entuziasm. Articolul Oamenii La La Play. Percuționistul Vasilii Moscvitin: „Muzica este stilul meu de viață, orice activitate pe care o fac este legată de muzică” apare prima dată în #diez.
Diez
Participă la un concurs de caricaturi politice și nu rata șansa să câștigi 10 000 de dolari Ești pasionat de pictură și te interesează politica? Orice profesionist este eligibil pentru a intra în competiția de caricaturi politice publicate în orice sursă și în orice limbă. Competiția Națiunilor Unite / Ranan Lurie este acum deschisă pentru înscrieri. Articolul Participă la un concurs de caricaturi politice și nu rata șansa să câștigi 10 000 de dolari apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Ești pasionat de pictură și te interesează politica? Orice profesionist este eligibil pentru a intra în competiția de caricaturi politice publicate în orice sursă și în orice limbă. Competiția Națiunilor Unite / Ranan Lurie este acum deschisă pentru înscrieri. Articolul Participă la un concurs de caricaturi politice și nu rata șansa să câștigi 10 000 de dolari apare prima dată în #diez.
Diez
Ministerul de Externe interzice delegației ruse să vină în Republica Moldova Ministerul de Externe sugerează delegației ruse conduse de vicepremierul Dmitri Rogozin să-și anuleze venirea în Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfăşurarea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru. Articolul Ministerul de Externe interzice delegației ruse să vină în Republica Moldova apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Ministerul de Externe sugerează delegației ruse conduse de vicepremierul Dmitri Rogozin să-și anuleze venirea în Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfăşurarea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru. Articolul Ministerul de Externe interzice delegației ruse să vină în Republica Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
Polițiștii au reținut doi protestatari în seara din ajunul protestului de astăzi. Aceștia ar fi încercat să instaleze corturi Poliția a anunțat că pe parcursul desfășurării acțiunilor de protest din fața sediului Parlamentului Republicii Moldova, au avut loc altercații între forțele de ordine antrenate la menținerea odinei și liniștii publice și protestatari. În contextul respectării legii cu privire la întruniri, polițiștii au intervenit la curmarea acțiunilor ilegale a unor participanți la protest, care intenționau să instaleze ilegal corturi pe trotuar, spun autoritățile. Articolul Polițiștii au reținut doi protestatari în seara din ajunul protestului de astăzi. Aceștia ar fi încercat să instaleze corturi apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Poliția a anunțat că pe parcursul desfășurării acțiunilor de protest din fața sediului Parlamentului Republicii Moldova, au avut loc altercații între forțele de ordine antrenate la menținerea odinei și liniștii publice și protestatari. În contextul respectării legii cu privire la întruniri, polițiștii au intervenit la curmarea acțiunilor ilegale a unor participanți la protest, care intenționau să instaleze ilegal corturi pe trotuar, spun autoritățile. Articolul Polițiștii au reținut doi protestatari în seara din ajunul protestului de astăzi. Aceștia ar fi încercat să instaleze corturi apare prima dată în #diez.
Diez
(live video) Protest în fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral. „Guvernarea a decis să îngroape democrația cu muzică” Sute de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un mititng pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video) Protest în fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral. „Guvernarea a decis să îngroape democrația cu muzică” apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Sute de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un mititng pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video) Protest în fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral. „Guvernarea a decis să îngroape democrația cu muzică” apare prima dată în #diez.
Diez
(live video, live text) Protest în fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral. „Guvernarea a decis să îngroape democrația cu muzică” Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text) Protest în fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral. „Guvernarea a decis să îngroape democrația cu muzică” apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text) Protest în fața Parlamentului împotriva schimbării sistemului electoral. „Guvernarea a decis să îngroape democrația cu muzică” apare prima dată în #diez.
Diez
(live video, live text) Situație tensionată în fața Parlamentului, după votarea sistemului mixt. „Moldova a pornit pe calea dictaturii” Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text) Situație tensionată în fața Parlamentului, după votarea sistemului mixt. „Moldova a pornit pe calea dictaturii” apare prima dată în #diez.
18 ore
Diez / Publicat acum 18 ore
Mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Parlamentului pentru a protesta împotriva schimbării sistemului electoral. Aceștia scandează „Jos Mafia”, „Rușine”, „Noi suntem poporul” și „Trădătorii”. În fața grupului, au venit mai mulți lideri ai partidelor politice, printre care Maia Sandu și Andrei Năstase. În același timp, un miting pentru susținerea sistemului mixt are loc concomitent cu protestul. Organizatorii manifestației au inclus muzică la volum maxim pentru a acoperi lozincile protestatarilor.  Articolul (live video, live text) Situație tensionată în fața Parlamentului, după votarea sistemului mixt. „Moldova a pornit pe calea dictaturii” apare prima dată în #diez.
Diez
(live video) În timp ce unii protestează, alții susțin votul mixt pe note de Carla’s Dreams și Ion Suruceanu Încă de la primele ore ale dimineții, au loc pregătiri pentru manifestațiile ce au loc în apropierea Parlamentului. În timp ce în față, sute de oameni deja protestează împotriva adoptării votului mixt la ședința ce urmează să aibă loc astăzi. Articolul (live video) În timp ce unii protestează, alții susțin votul mixt pe note de Carla’s Dreams și Ion Suruceanu apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Încă de la primele ore ale dimineții, au loc pregătiri pentru manifestațiile ce au loc în apropierea Parlamentului. În timp ce în față, sute de oameni deja protestează împotriva adoptării votului mixt la ședința ce urmează să aibă loc astăzi. Articolul (live video) În timp ce unii protestează, alții susțin votul mixt pe note de Carla’s Dreams și Ion Suruceanu apare prima dată în #diez.
Diez
Corturile anticaniculă au fost reinstalate în Capitală! Iată unde le puteți găsi Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în intervalul zilelor  20 – 24 iulie, pe o mare parte a teritoriului republicii temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33ºC și mai mult. În context, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI a reinstalat corturile anticaniculă în municipiul Chișinău și în alte raioane din țară. Articolul Corturile anticaniculă au fost reinstalate în Capitală! Iată unde le puteți găsi apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în intervalul zilelor  20 – 24 iulie, pe o mare parte a teritoriului republicii temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33ºC și mai mult. În context, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI a reinstalat corturile anticaniculă în municipiul Chișinău și în alte raioane din țară. Articolul Corturile anticaniculă au fost reinstalate în Capitală! Iată unde le puteți găsi apare prima dată în #diez.
Diez
Admitere 2017. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui actele la Universitatea de Medicină și Farmacie „N. Testimițeanu” Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova este o instituţie de învăţământ superior, acreditată la nivel naţional (2001, 2007) şi evaluată de organisme internaţionale (2001, 2005). Aici îți poți face studii în cadrul a trei facultăți. Mai jos găsiți toate detaliile necesare pentru a depune actele la USMF. Articolul Admitere 2017. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui actele la Universitatea de Medicină și Farmacie „N. Testimițeanu” apare prima dată în #diez.
19 ore
Diez / Publicat acum 19 ore
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova este o instituţie de învăţământ superior, acreditată la nivel naţional (2001, 2007) şi evaluată de organisme internaţionale (2001, 2005). Aici îți poți face studii în cadrul a trei facultăți. Mai jos găsiți toate detaliile necesare pentru a depune actele la USMF. Articolul Admitere 2017. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui actele la Universitatea de Medicină și Farmacie „N. Testimițeanu” apare prima dată în #diez.
Diez
La La Play Taraclia – ascultă muzică clasică și promovează diversitatea etnică La La Play promovează diversitatea pe 22 iulie în orașul Taraclia, unde locuiesc etnici bulgari dar și o mare comunitate de găgăuzi. În Moldova locuiesc 65.000 bulgari și 150.000 găgăuzi. Articolul La La Play Taraclia – ascultă muzică clasică și promovează diversitatea etnică apare prima dată în #diez.
20 ore
Diez / Publicat acum 20 ore
La La Play promovează diversitatea pe 22 iulie în orașul Taraclia, unde locuiesc etnici bulgari dar și o mare comunitate de găgăuzi. În Moldova locuiesc 65.000 bulgari și 150.000 găgăuzi. Articolul La La Play Taraclia – ascultă muzică clasică și promovează diversitatea etnică apare prima dată în #diez.
Diez
Guvernul în lumini albastre. Flashmob cu tentă politică, în spirit artistic În plină noapte, câțiva tineri activiști au realizat un flashmob în cadrul căruia au iluminat clădirea Guvernului cu mesaje: #Arde, #Vot Criminal, #NuPlaha, #La Protest. Articolul Guvernul în lumini albastre. Flashmob cu tentă politică, în spirit artistic apare prima dată în #diez.
23 ore
Diez / Publicat acum 23 ore
În plină noapte, câțiva tineri activiști au realizat un flashmob în cadrul căruia au iluminat clădirea Guvernului cu mesaje: #Arde, #Vot Criminal, #NuPlaha, #La Protest. Articolul Guvernul în lumini albastre. Flashmob cu tentă politică, în spirit artistic apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Zeci de polițiști sunt mobilizați deja în fața Parlamentului, în ajunul posibilului protest de joi Zeci de polițiști sunt mobilizați în fața Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde mâine sunt preconizate proteste populare împotriva votului mixt, care urmează să fie citit și votat în următoarele ședințe Parlamentare. Potrivit președintelui Parlamentului, Adrian Candu, ședințe urmează să aibă loc joi, vineri, dar și sâmbătă dacă va fi necesar. Articolul (video) Zeci de polițiști sunt mobilizați deja în fața Parlamentului, în ajunul posibilului protest de joi apare prima dată în #diez.
1 zi
Diez / Publicat acum 1 zi
Zeci de polițiști sunt mobilizați în fața Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde mâine sunt preconizate proteste populare împotriva votului mixt, care urmează să fie citit și votat în următoarele ședințe Parlamentare. Potrivit președintelui Parlamentului, Adrian Candu, ședințe urmează să aibă loc joi, vineri, dar și sâmbătă dacă va fi necesar. Articolul (video) Zeci de polițiști sunt mobilizați deja în fața Parlamentului, în ajunul posibilului protest de joi apare prima dată în #diez.