Diez
(foto) Un fotograf a prins răsăritul și apusul din Transilvania în câteva imagini excepționale. Timpul parcă s-a oprit în loc Fotograful, Alex Robciuc, a realizat o serie de imagini în care este surprinsă frumusețea tărâmului abundat în mituri și legende, Transilvania. Articolul (foto) Un fotograf a prins răsăritul și apusul din Transilvania în câteva imagini excepționale. Timpul parcă s-a oprit în loc apare prima dată în #diez.
3 ore
Diez / Publicat acum 3 ore
Fotograful, Alex Robciuc, a realizat o serie de imagini în care este surprinsă frumusețea tărâmului abundat în mituri și legende, Transilvania. Articolul (foto) Un fotograf a prins răsăritul și apusul din Transilvania în câteva imagini excepționale. Timpul parcă s-a oprit în loc apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Academia Rockit: Sfaturi utile cum să faci o prezentare (pitch) ca la final toți să te aplaude Ion Mocan de la Academia Rockit explică cum arată o prezentare eficientă, conform regulii „10 20 30”. Articolul (video) Academia Rockit: Sfaturi utile cum să faci o prezentare (pitch) ca la final toți să te aplaude apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Ion Mocan de la Academia Rockit explică cum arată o prezentare eficientă, conform regulii „10 20 30”. Articolul (video) Academia Rockit: Sfaturi utile cum să faci o prezentare (pitch) ca la final toți să te aplaude apare prima dată în #diez.
Diez
Recomandări gustoase și utile de la #diez. Unde poți merge, miercuri, 22 noiembrie Săptămâna abia a început, iar noi nu încetăm să vă sugerăm cum și unde să petreceți o zi sau o seară la Chișinău. De data aceasta, vă recomandăm următoarele evenimente. Articolul Recomandări gustoase și utile de la #diez. Unde poți merge, miercuri, 22 noiembrie apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Săptămâna abia a început, iar noi nu încetăm să vă sugerăm cum și unde să petreceți o zi sau o seară la Chișinău. De data aceasta, vă recomandăm următoarele evenimente. Articolul Recomandări gustoase și utile de la #diez. Unde poți merge, miercuri, 22 noiembrie apare prima dată în #diez.
Diez
Parlamentul Republicii Moldova are o nouă deputată. Curtea Constituțională a validat mandatul Allei Mironic La 21 noiembrie 2017 Curtea Constituţională a pronunţat hotărârea privind validarea unui mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, noua deputată în Parlament este Alla Mironic. Articolul Parlamentul Republicii Moldova are o nouă deputată. Curtea Constituțională a validat mandatul Allei Mironic apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
La 21 noiembrie 2017 Curtea Constituţională a pronunţat hotărârea privind validarea unui mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, noua deputată în Parlament este Alla Mironic. Articolul Parlamentul Republicii Moldova are o nouă deputată. Curtea Constituțională a validat mandatul Allei Mironic apare prima dată în #diez.
Diez
Familiile celor trei bărbați decedați în tragedia de la Pașcani vor primi câte 50 de mii de lei de la Guvern Familiile celor trei bărbați decedați în tragedia de la Pașcani, în seara de 20 noiembrie, vor primi 50 de mii de lei. Despre aceasta a anunțat Pavel Filip în cadrul Ședinței de Guvern din 21 noiembrie. Banii vor fi oferiți din fondul de rezervă. Articolul Familiile celor trei bărbați decedați în tragedia de la Pașcani vor primi câte 50 de mii de lei de la Guvern apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Familiile celor trei bărbați decedați în tragedia de la Pașcani, în seara de 20 noiembrie, vor primi 50 de mii de lei. Despre aceasta a anunțat Pavel Filip în cadrul Ședinței de Guvern din 21 noiembrie. Banii vor fi oferiți din fondul de rezervă. Articolul Familiile celor trei bărbați decedați în tragedia de la Pașcani vor primi câte 50 de mii de lei de la Guvern apare prima dată în #diez.
Diez
Primăria unui sat din Elveția oferă 60.000 de euro familiilor care vor să se mute acolo Locuitorii din cătunul Albinen, în cantonul elveţian Valais, sunt dispuşi să scoată bani din buzunar pentru ca satul lor să nu se depopuleze. În Albinen au rămas doar 240 de oameni, iar numărul copiilor e prea mic pentru ca şcoala din sat să mai funcţioneze. Ca urmare, localnicii au cerut ajutorul primăriei, care a găsit o singură soluţie: să ofere bani familiilor cu copii care vor să se mute în Albinen. Articolul Primăria unui sat din Elveția oferă 60.000 de euro familiilor care vor să se mute acolo apare prima dată în #diez.
5 ore
Diez / Publicat acum 5 ore
Locuitorii din cătunul Albinen, în cantonul elveţian Valais, sunt dispuşi să scoată bani din buzunar pentru ca satul lor să nu se depopuleze. În Albinen au rămas doar 240 de oameni, iar numărul copiilor e prea mic pentru ca şcoala din sat să mai funcţioneze. Ca urmare, localnicii au cerut ajutorul primăriei, care a găsit o singură soluţie: să ofere bani familiilor cu copii care vor să se mute în Albinen. Articolul Primăria unui sat din Elveția oferă 60.000 de euro familiilor care vor să se mute acolo apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Cele mai bune filme și seriale din 2017. De la „Get Out” până la „Downward Dog” 2017 e aproape de final și ne-am uitat la o grămadă de chestii. Unele bune, unele mai proaste, unele spectaculoase, altele spectaculos de proaste. Acum, ne vom concentra pe lucrurile bune. Articolul (video) Cele mai bune filme și seriale din 2017. De la „Get Out” până la „Downward Dog” apare prima dată în #diez.
6 ore
Diez / Publicat acum 6 ore
2017 e aproape de final și ne-am uitat la o grămadă de chestii. Unele bune, unele mai proaste, unele spectaculoase, altele spectaculos de proaste. Acum, ne vom concentra pe lucrurile bune. Articolul (video) Cele mai bune filme și seriale din 2017. De la „Get Out” până la „Downward Dog” apare prima dată în #diez.
Diez
Guvernul a aprobat suspendarea din funcție a viceministrei finanțelor, Maria Cărăuș Viceministra finațelor, Maria Cărăuș, a fost eliberată din funcție. Despre aceasta a anunțat Pavel Filip în cadrul Ședinței de Guvern din 21 noiembrie. Articolul Guvernul a aprobat suspendarea din funcție a viceministrei finanțelor, Maria Cărăuș apare prima dată în #diez.
6 ore
Diez / Publicat acum 6 ore
Viceministra finațelor, Maria Cărăuș, a fost eliberată din funcție. Despre aceasta a anunțat Pavel Filip în cadrul Ședinței de Guvern din 21 noiembrie. Articolul Guvernul a aprobat suspendarea din funcție a viceministrei finanțelor, Maria Cărăuș apare prima dată în #diez.
Diez
Pădure de sute de milioane de ani, descoperită în Antarctica. A existat cu mult înainte ca dinozaurii să stăpânească Pământul Antarctica este un continent plin de secrete care încet, încet, încep să iasă la suprafață. Ultima descoperire ne demonstrează încă o dată faptul că această zonă a globului nu fost întotdeauna acoperită cu gheață, iar în urmă cu mai bine de 260 milioane de ani aici existau adevărate păduri și vegetație luxuriantă. Articolul Pădure de sute de milioane de ani, descoperită în Antarctica. A existat cu mult înainte ca dinozaurii să stăpânească Pământul apare prima dată în #diez.
6 ore
Diez / Publicat acum 6 ore
Antarctica este un continent plin de secrete care încet, încet, încep să iasă la suprafață. Ultima descoperire ne demonstrează încă o dată faptul că această zonă a globului nu fost întotdeauna acoperită cu gheață, iar în urmă cu mai bine de 260 milioane de ani aici existau adevărate păduri și vegetație luxuriantă. Articolul Pădure de sute de milioane de ani, descoperită în Antarctica. A existat cu mult înainte ca dinozaurii să stăpânească Pământul apare prima dată în #diez.
Diez
Seriale bune și actori de excepție. La New York s-a desfășurat gala International Emmy Awards La cea de-a 45-a ediție a International Emmy Award, desfășurată luni seară într-un hotel de New York, aspirau 44 de programe și actori nominalizați din 18 țări, care au candidat la 11 categorii. Producțiile europene de televiziune au acaparat majoritatea trofeelor la gala International Emmy Awards iar Brazilia, care conducea lista țărilor cu cele mai multe nominalizări, a încheiat seara fără niciun premiu, relatează EFE. Articolul Seriale bune și actori de excepție. La New York s-a desfășurat gala International Emmy Awards apare prima dată în #diez.
6 ore
Diez / Publicat acum 6 ore
La cea de-a 45-a ediție a International Emmy Award, desfășurată luni seară într-un hotel de New York, aspirau 44 de programe și actori nominalizați din 18 țări, care au candidat la 11 categorii. Producțiile europene de televiziune au acaparat majoritatea trofeelor la gala International Emmy Awards iar Brazilia, care conducea lista țărilor cu cele mai multe nominalizări, a încheiat seara fără niciun premiu, relatează EFE. Articolul Seriale bune și actori de excepție. La New York s-a desfășurat gala International Emmy Awards apare prima dată în #diez.
Diez
Doctoranzii pot obține o bursă de studii la una dintre cele 30 de instituții de învățământ superior din România Agenția Universitară Francofonă (AUF) anunță concurs pentru programul de burse „Eugen Ionescu” 2017-2018, care permite doctoranzilor și postdoctoranzilor să beneficieze de o mobilitate de cercetare de la 3 până la 5 luni în una dintre cele 30 de instituții de învățământ superior din România. Articolul Doctoranzii pot obține o bursă de studii la una dintre cele 30 de instituții de învățământ superior din România apare prima dată în #diez.
6 ore
Diez / Publicat acum 6 ore
Agenția Universitară Francofonă (AUF) anunță concurs pentru programul de burse „Eugen Ionescu” 2017-2018, care permite doctoranzilor și postdoctoranzilor să beneficieze de o mobilitate de cercetare de la 3 până la 5 luni în una dintre cele 30 de instituții de învățământ superior din România. Articolul Doctoranzii pot obține o bursă de studii la una dintre cele 30 de instituții de învățământ superior din România apare prima dată în #diez.
Diez
Festivalul Internațional de film de scurtmetraj „Short to the Point”. Vino cu băutura preferată și ia-ți doza de film Festivalul Internațional de film de scurtmetraj „Short to the Point”,  este un eveniment nou cultural și va fi lansat pe 24 noiembrie, la Chișinău. Articolul Festivalul Internațional de film de scurtmetraj „Short to the Point”. Vino cu băutura preferată și ia-ți doza de film apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Festivalul Internațional de film de scurtmetraj „Short to the Point”,  este un eveniment nou cultural și va fi lansat pe 24 noiembrie, la Chișinău. Articolul Festivalul Internațional de film de scurtmetraj „Short to the Point”. Vino cu băutura preferată și ia-ți doza de film apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Societatea civilă propune un Referendum legislativ de anulare a sistemului electoral mixt. Ce spun inițiatorii Câțiva reprezentanți ai societății civile au anunțat că vor să inițieze un referendum legislativ de anulare a sistemului electoral mixt, votat de Parlament. Ei spun că inițiativa nu are tentă politică și că în așa mod putem face o schimbare istorică, prin care cetățenii să anuleze o decizie luată în Parlament.  Articolul (video) Societatea civilă propune un Referendum legislativ de anulare a sistemului electoral mixt. Ce spun inițiatorii apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Câțiva reprezentanți ai societății civile au anunțat că vor să inițieze un referendum legislativ de anulare a sistemului electoral mixt, votat de Parlament. Ei spun că inițiativa nu are tentă politică și că în așa mod putem face o schimbare istorică, prin care cetățenii să anuleze o decizie luată în Parlament.  Articolul (video) Societatea civilă propune un Referendum legislativ de anulare a sistemului electoral mixt. Ce spun inițiatorii apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) De la fotografii obișnuite la personaje Manga. Un artist transformă oamenii în eroii desenelor animate Atunci când privim la o persoană necunoscută, vedem în primul rând un om. Ei bine lumea artiștilor ce crează desene animate se pare că e diferită. Aceștia văd eroi și eroine ale creațiilor lor până și în cei mai simpli oameni. Astfel, face și artistul din spatele Toonimat, care transformă protagoniștii fotografiilor obișnuite în personaje Manga. Articolul (foto) De la fotografii obișnuite la personaje Manga. Un artist transformă oamenii în eroii desenelor animate apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Atunci când privim la o persoană necunoscută, vedem în primul rând un om. Ei bine lumea artiștilor ce crează desene animate se pare că e diferită. Aceștia văd eroi și eroine ale creațiilor lor până și în cei mai simpli oameni. Astfel, face și artistul din spatele Toonimat, care transformă protagoniștii fotografiilor obișnuite în personaje Manga. Articolul (foto) De la fotografii obișnuite la personaje Manga. Un artist transformă oamenii în eroii desenelor animate apare prima dată în #diez.
Diez
Nu mai poți șterge postările de pe Facebook în mod tradițional? Administratorii rețelei „se joacă” din nou cu setările Oricine a folosit măcar o dată Facebook, ştie că este destul de uşor să te faci de râs pe reţeaua socializare. Lipsa de inspiraţie, momentul prost ales sau chiar prezenţa băuturilor alcoolice „la bord” îţi pot afecta viaţa socială de pe internet. Articolul Nu mai poți șterge postările de pe Facebook în mod tradițional? Administratorii rețelei „se joacă” din nou cu setările apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Oricine a folosit măcar o dată Facebook, ştie că este destul de uşor să te faci de râs pe reţeaua socializare. Lipsa de inspiraţie, momentul prost ales sau chiar prezenţa băuturilor alcoolice „la bord” îţi pot afecta viaţa socială de pe internet. Articolul Nu mai poți șterge postările de pe Facebook în mod tradițional? Administratorii rețelei „se joacă” din nou cu setările apare prima dată în #diez.
Diez
Protecția copiilor împotriva exploatării și abuzului sexual. Moldova înregistrează restanțe la acest capitol Autoritățile statului eșuează în reabilitarea copiilor care au suferit de exploatare și abuz sexual, măsurile de intervenție pentru agresorii sexuali lipsesc cu desăvârșire, prevenirea este fragmentară, iar protecţia copiilor faţă de riscurile abuzului și exploatării sexuale online este încă o mare provocare. Aceste, dar și alte constatări, inclusiv recomandările de rigoare, se regăsesc într-un raport tematic, realizat de experții Centrului Internațional „La Strada”, făcut public, astăzi, 21 noiembrie. Articolul Protecția copiilor împotriva exploatării și abuzului sexual. Moldova înregistrează restanțe la acest capitol apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Autoritățile statului eșuează în reabilitarea copiilor care au suferit de exploatare și abuz sexual, măsurile de intervenție pentru agresorii sexuali lipsesc cu desăvârșire, prevenirea este fragmentară, iar protecţia copiilor faţă de riscurile abuzului și exploatării sexuale online este încă o mare provocare. Aceste, dar și alte constatări, inclusiv recomandările de rigoare, se regăsesc într-un raport tematic, realizat de experții Centrului Internațional „La Strada”, făcut public, astăzi, 21 noiembrie. Articolul Protecția copiilor împotriva exploatării și abuzului sexual. Moldova înregistrează restanțe la acest capitol apare prima dată în #diez.
Diez
Ponturi pentru Whatsapp. Cum să citești mesaje fără seen, să-ți creezi propriul font, design sau să încalci limita de transfer de date WhatsApp e incredibil de populară în lume. Peste 1,3 miliarde de oameni de pe glob o folosesc zilnic, deci probabil și prietenii, părinții, chiar și bunicii tăi. Dacă ești genul care comunică digital, e greu să eviți WhatsApp în epoca noastră. Dar aplicația include niște caracteristici ușor de ratat care îți pot face experiența mai ușoară. Articolul Ponturi pentru Whatsapp. Cum să citești mesaje fără seen, să-ți creezi propriul font, design sau să încalci limita de transfer de date apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
WhatsApp e incredibil de populară în lume. Peste 1,3 miliarde de oameni de pe glob o folosesc zilnic, deci probabil și prietenii, părinții, chiar și bunicii tăi. Dacă ești genul care comunică digital, e greu să eviți WhatsApp în epoca noastră. Dar aplicația include niște caracteristici ușor de ratat care îți pot face experiența mai ușoară. Articolul Ponturi pentru Whatsapp. Cum să citești mesaje fără seen, să-ți creezi propriul font, design sau să încalci limita de transfer de date apare prima dată în #diez.
Diez
Ești tânăr, cunoști engleza și iubești să călătorești? Participă la un program global de schimb cultural și de voluntariat în proiecte sociale Fiecăruia dintre noi îi place să călătorească, să descopere noi țări, orașe sau locuri. Fiecare dintre noi are o pasiune și își dorește să trăiască momente unice, în special cele internaționale. Așadar, dacă încă te gândești ce să faci iarna aceasta, AIESEC vine cu noi oportunități în cadrul programului Global Volunteer. Articolul Ești tânăr, cunoști engleza și iubești să călătorești? Participă la un program global de schimb cultural și de voluntariat în proiecte sociale apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Fiecăruia dintre noi îi place să călătorească, să descopere noi țări, orașe sau locuri. Fiecare dintre noi are o pasiune și își dorește să trăiască momente unice, în special cele internaționale. Așadar, dacă încă te gândești ce să faci iarna aceasta, AIESEC vine cu noi oportunități în cadrul programului Global Volunteer. Articolul Ești tânăr, cunoști engleza și iubești să călătorești? Participă la un program global de schimb cultural și de voluntariat în proiecte sociale apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Fotografii cu blocuri gri din jurul lumii, care-s la fel de urâte ca la noi. Fotograful francez Julien Boudet a explorat arhitectura mai multor țări Fotograful francez Julien Boudet e cunoscut îndeosebi pentru pictorialele de modă sub pseudonimul Bleu Mode. Însă atenţia lui meticuloasă la volume, texturi şi forme sculpturale se dezvăluie în adevărata sa pasiune: arhitectura. Articolul (foto) Fotografii cu blocuri gri din jurul lumii, care-s la fel de urâte ca la noi. Fotograful francez Julien Boudet a explorat arhitectura mai multor țări apare prima dată în #diez.
7 ore
Diez / Publicat acum 7 ore
Fotograful francez Julien Boudet e cunoscut îndeosebi pentru pictorialele de modă sub pseudonimul Bleu Mode. Însă atenţia lui meticuloasă la volume, texturi şi forme sculpturale se dezvăluie în adevărata sa pasiune: arhitectura. Articolul (foto) Fotografii cu blocuri gri din jurul lumii, care-s la fel de urâte ca la noi. Fotograful francez Julien Boudet a explorat arhitectura mai multor țări apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Ce colecții vestimentare ale studențiilor UPS „Ion Creangă” au cucerit Festivalul de modă „ArtPodium 2017” În perioada 2-5 noiembrie, Facultatea Arte Plastice și Design, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” a participat la Festivalul Internațional de modă „ArtPodium”, Ediția XVII, desfășurat în Chișinău la CIE MoldExpo. În cadrul acestui festival mai mulți studenți au impresionat prin colecțiile vestimentare prezentate și s-au ales cu locuri de frunte. Articolul (foto) Ce colecții vestimentare ale studențiilor UPS „Ion Creangă” au cucerit Festivalul de modă „ArtPodium 2017” apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
În perioada 2-5 noiembrie, Facultatea Arte Plastice și Design, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” a participat la Festivalul Internațional de modă „ArtPodium”, Ediția XVII, desfășurat în Chișinău la CIE MoldExpo. În cadrul acestui festival mai mulți studenți au impresionat prin colecțiile vestimentare prezentate și s-au ales cu locuri de frunte. Articolul (foto) Ce colecții vestimentare ale studențiilor UPS „Ion Creangă” au cucerit Festivalul de modă „ArtPodium 2017” apare prima dată în #diez.
Diez
iPhone X va fi disponibil oficial în Moldova din 8 decembrie iPhone X este cel mai inovativ smartphone Apple din acest an, fiind și un model aniversar, la 10 ani după lansarea primului iPhone. Din acest motiv, compania a dotat modelul cu mai multe tehnologii inovative, cum ar fi Face ID, procesorul A11 Bionic și impresionantul ecran Super Retina, care ocupă aproape în întregime suprafața frontală. Articolul iPhone X va fi disponibil oficial în Moldova din 8 decembrie apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
iPhone X este cel mai inovativ smartphone Apple din acest an, fiind și un model aniversar, la 10 ani după lansarea primului iPhone. Din acest motiv, compania a dotat modelul cu mai multe tehnologii inovative, cum ar fi Face ID, procesorul A11 Bionic și impresionantul ecran Super Retina, care ocupă aproape în întregime suprafața frontală. Articolul iPhone X va fi disponibil oficial în Moldova din 8 decembrie apare prima dată în #diez.
Diez
Un tânăr de 25 de ani, cu studii la Cluj, a devenit șeful de cabinet al vicepreședinteului Parlamentului De câteva zile, cabinetul vicepreședintelui Iurie Leancă este condus de Ion Ranga, un tânăr de 25 de ani, absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Anterior, acesta s-a remarcat în cadrul mai multor proiecte internaționale pe filiera societății civile, dar și în domeniul politic, fiind președintele TPPEM. Articolul Un tânăr de 25 de ani, cu studii la Cluj, a devenit șeful de cabinet al vicepreședinteului Parlamentului apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
De câteva zile, cabinetul vicepreședintelui Iurie Leancă este condus de Ion Ranga, un tânăr de 25 de ani, absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Anterior, acesta s-a remarcat în cadrul mai multor proiecte internaționale pe filiera societății civile, dar și în domeniul politic, fiind președintele TPPEM. Articolul Un tânăr de 25 de ani, cu studii la Cluj, a devenit șeful de cabinet al vicepreședinteului Parlamentului apare prima dată în #diez.
Diez
Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Chișinău pe note de Enescu și Șostacovici. Intrarea la eveniment este liberă Ambasada României în Republica Moldova și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” organizează un concert vocal-simfonic dedicat ZILEI NAȚIONALE a ROMÂNIEI. Articolul Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Chișinău pe note de Enescu și Șostacovici. Intrarea la eveniment este liberă apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
Ambasada României în Republica Moldova și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” organizează un concert vocal-simfonic dedicat ZILEI NAȚIONALE a ROMÂNIEI. Articolul Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Chișinău pe note de Enescu și Șostacovici. Intrarea la eveniment este liberă apare prima dată în #diez.
Diez
Alexandrina Robu, prima tânără din Moldova care a fost aleasă într-o funcție de conducere în cea mai mare organizație de tineri antreprenori din Europa Alexandrina Robu este prima tânără din Moldova care a fost aleasă președinta Comisiei pentru Femeile Antreprenoare din cadrul Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători (JEUNE). Articolul Alexandrina Robu, prima tânără din Moldova care a fost aleasă într-o funcție de conducere în cea mai mare organizație de tineri antreprenori din Europa apare prima dată în #diez.
8 ore
Diez / Publicat acum 8 ore
Alexandrina Robu este prima tânără din Moldova care a fost aleasă președinta Comisiei pentru Femeile Antreprenoare din cadrul Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători (JEUNE). Articolul Alexandrina Robu, prima tânără din Moldova care a fost aleasă într-o funcție de conducere în cea mai mare organizație de tineri antreprenori din Europa apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, în echipa secolului XXI, conform UEFA. Care este formula completă Portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi, dar și alți co-echipieri de ai lor au fost incluşi de site-ul Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) în echipa secolului al XXI-lea. Articolul (foto) Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, în echipa secolului XXI, conform UEFA. Care este formula completă apare prima dată în #diez.
9 ore
Diez / Publicat acum 9 ore
Portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi, dar și alți co-echipieri de ai lor au fost incluşi de site-ul Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) în echipa secolului al XXI-lea. Articolul (foto) Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, în echipa secolului XXI, conform UEFA. Care este formula completă apare prima dată în #diez.
Diez
 Republica Moldova a cerut amânarea de pe agenda ONU a subiectului privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană După ce la sfârșitul lunii august, Republica Moldova s-a adresat Organizației Națiunilor Unite (ONU) cu solicitarea de a include subiectul privind retragerea forțelor de menținere a păcii ruse din regiunea transnistreană pe ordinea de zi a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale, la 20 octombrie curent, autoritățile R. Moldova au cerut ca subiectul privind retragerea trupelor militare rusești din regiunea transnistreană să amânat pe agenda ședinței ONU din 23.10.2017. Articolul  Republica Moldova a cerut amânarea de pe agenda ONU a subiectului privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană apare prima dată în #diez.
9 ore
Diez / Publicat acum 9 ore
După ce la sfârșitul lunii august, Republica Moldova s-a adresat Organizației Națiunilor Unite (ONU) cu solicitarea de a include subiectul privind retragerea forțelor de menținere a păcii ruse din regiunea transnistreană pe ordinea de zi a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale, la 20 octombrie curent, autoritățile R. Moldova au cerut ca subiectul privind retragerea trupelor militare rusești din regiunea transnistreană să amânat pe agenda ședinței ONU din 23.10.2017. Articolul  Republica Moldova a cerut amânarea de pe agenda ONU a subiectului privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană apare prima dată în #diez.
Diez
Printre cele mai bune! 5 medalii la concursul Effervescents du Monde pentru spumantele din Moldova Cinci spumante din Republica Moldova au fost apreciate cu cinci medalii (două de aur și trei – argint) la cea de a 15-a ediție a concursului pentru cele mai bune vinuri spumante — Effervescents du Monde. Competiția s-a desfășurat, în perioada 15-17 noiembrie, în Dijon (Bourgogne, Franța). Articolul Printre cele mai bune! 5 medalii la concursul Effervescents du Monde pentru spumantele din Moldova apare prima dată în #diez.
9 ore
Diez / Publicat acum 9 ore
Cinci spumante din Republica Moldova au fost apreciate cu cinci medalii (două de aur și trei – argint) la cea de a 15-a ediție a concursului pentru cele mai bune vinuri spumante — Effervescents du Monde. Competiția s-a desfășurat, în perioada 15-17 noiembrie, în Dijon (Bourgogne, Franța). Articolul Printre cele mai bune! 5 medalii la concursul Effervescents du Monde pentru spumantele din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
Programul celor două meciuri amicale dintre Moldova și România U-15 Naționala de juniori U-15 a Moldovei va disputa două meciuri amicale internaționale cu reprezentativa U-15 a României.  Articolul Programul celor două meciuri amicale dintre Moldova și România U-15 apare prima dată în #diez.
9 ore
Diez / Publicat acum 9 ore
Naționala de juniori U-15 a Moldovei va disputa două meciuri amicale internaționale cu reprezentativa U-15 a României.  Articolul Programul celor două meciuri amicale dintre Moldova și România U-15 apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Companiile AIR Moldova și Fly One obligă pasagerii să aibă bilet de retur. De ce acest lucru se întâmplă Companiile AIR Moldova și Fly One obligă pasagerii să aibă bilet la retur, altfel aceștia se pot pomeni într-o situație neplăcută atunci când ajung la ghișeu să-și facă check-inul. Fie persoanele sunt redirecționate la casele de la Aeroport pentru a procura biletul de retur, în caz contract riscă să pimească refuz la îmbarcare. Cu o interpelare în acest sens s-a adresat deputata PLDM, Mihaela Spătaru, către Ministerul Economiei și Infrastructurii după ce au fost sesizate mai multe plângeri ale pasagerilor care utilizează serviciile companiilor AIR Moldova și Fly One. Articolul (video) Companiile AIR Moldova și Fly One obligă pasagerii să aibă bilet de retur. De ce acest lucru se întâmplă apare prima dată în #diez.
9 ore
Diez / Publicat acum 9 ore
Companiile AIR Moldova și Fly One obligă pasagerii să aibă bilet la retur, altfel aceștia se pot pomeni într-o situație neplăcută atunci când ajung la ghișeu să-și facă check-inul. Fie persoanele sunt redirecționate la casele de la Aeroport pentru a procura biletul de retur, în caz contract riscă să pimească refuz la îmbarcare. Cu o interpelare în acest sens s-a adresat deputata PLDM, Mihaela Spătaru, către Ministerul Economiei și Infrastructurii după ce au fost sesizate mai multe plângeri ale pasagerilor care utilizează serviciile companiilor AIR Moldova și Fly One. Articolul (video) Companiile AIR Moldova și Fly One obligă pasagerii să aibă bilet de retur. De ce acest lucru se întâmplă apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Încă o reclamă emoționantă de Crăciun. Povestea aeroportului londonez Heathrow concurează cu cele mai bune din lume Aeroportul Heathrow a lansat tradiţionala sa reclamă de Crăciun, ce-i are ca protagonişti pe urşii Doris şi Edward. Anul acesta, povestea ne poartă pentru început către prima lor întâlnire, de Crăciun. Finalul poveştii este unul extrem de emoţionant. Articolul (video) Încă o reclamă emoționantă de Crăciun. Povestea aeroportului londonez Heathrow concurează cu cele mai bune din lume apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Aeroportul Heathrow a lansat tradiţionala sa reclamă de Crăciun, ce-i are ca protagonişti pe urşii Doris şi Edward. Anul acesta, povestea ne poartă pentru început către prima lor întâlnire, de Crăciun. Finalul poveştii este unul extrem de emoţionant. Articolul (video) Încă o reclamă emoționantă de Crăciun. Povestea aeroportului londonez Heathrow concurează cu cele mai bune din lume apare prima dată în #diez.
Diez
Prioritățile la crearea bugetului național pentru 2018: Reparația drumurilor, securitatea energetică și domeniul social Dezvoltarea infrastructurii rutiere, securitatea energetică și domeniul social – acestea sunt cele trei dintre prioritățile bugetului pentru anul 2018. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, după ședința săptămânală a formațiunii politice. Articolul Prioritățile la crearea bugetului național pentru 2018: Reparația drumurilor, securitatea energetică și domeniul social apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, securitatea energetică și domeniul social – acestea sunt cele trei dintre prioritățile bugetului pentru anul 2018. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, după ședința săptămânală a formațiunii politice. Articolul Prioritățile la crearea bugetului național pentru 2018: Reparația drumurilor, securitatea energetică și domeniul social apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) O pagină a microbuzelor din Chișinău a devenit activă pe Facebook. Se cere mărirea prețului pentru o călătorie O pagină a microbuzelor din Chișinău a apărut pe Facebook care se adresează atât locuitorilor din oraș, cât și consilierilor municipali. Aceștia spun că din cauza că prețul la călătoriile cu microbuzul nu a fost mărit în ultimii 10 ani, aceștia nu pot investi bani în dezvoltare. Articolul (foto) O pagină a microbuzelor din Chișinău a devenit activă pe Facebook. Se cere mărirea prețului pentru o călătorie apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
O pagină a microbuzelor din Chișinău a apărut pe Facebook care se adresează atât locuitorilor din oraș, cât și consilierilor municipali. Aceștia spun că din cauza că prețul la călătoriile cu microbuzul nu a fost mărit în ultimii 10 ani, aceștia nu pot investi bani în dezvoltare. Articolul (foto) O pagină a microbuzelor din Chișinău a devenit activă pe Facebook. Se cere mărirea prețului pentru o călătorie apare prima dată în #diez.
Diez
Locuri de muncă vacante la Chișinău. #diez îți recomandă următoarele joburi Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa #diez vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante. Grăbește-te să depui dosarul. Articolul Locuri de muncă vacante la Chișinău. #diez îți recomandă următoarele joburi apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa #diez vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante. Grăbește-te să depui dosarul. Articolul Locuri de muncă vacante la Chișinău. #diez îți recomandă următoarele joburi apare prima dată în #diez.
Diez
(galerie foto) Printr-o simplă coincidență. Cele mai curioase fotografii realizate accidental De cele mai multe ori, pentru a face o fotografie impresionantă ai nevoie doar un de un aparat foto și de abilitatea de a-l mânui corespuzător. Dar asta nu e întotdeauna suficient. Uneori, e nevoie să fii în momentul potrivit, la locul potrivit. Articolul (galerie foto) Printr-o simplă coincidență. Cele mai curioase fotografii realizate accidental apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
De cele mai multe ori, pentru a face o fotografie impresionantă ai nevoie doar un de un aparat foto și de abilitatea de a-l mânui corespuzător. Dar asta nu e întotdeauna suficient. Uneori, e nevoie să fii în momentul potrivit, la locul potrivit. Articolul (galerie foto) Printr-o simplă coincidență. Cele mai curioase fotografii realizate accidental apare prima dată în #diez.
Diez
Un angajat al minei de piatră din Pașcani a fost reținut. A fost audiat și proprietarul minei Un angajat al minei de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni, responsabil de exploatarea minieră, a fost reținut în baza a două cauze penale pornite pentru încălcarea regulilor de protecție a muncii și încălcarea regulilor de exploatare a minei. De asemenea, a fost audiat și proprietarul minei. Articolul Un angajat al minei de piatră din Pașcani a fost reținut. A fost audiat și proprietarul minei apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
Un angajat al minei de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni, responsabil de exploatarea minieră, a fost reținut în baza a două cauze penale pornite pentru încălcarea regulilor de protecție a muncii și încălcarea regulilor de exploatare a minei. De asemenea, a fost audiat și proprietarul minei. Articolul Un angajat al minei de piatră din Pașcani a fost reținut. A fost audiat și proprietarul minei apare prima dată în #diez.
Diez
Rezultate alegeri locale din 19 noiembrie: PDM are 8 noi primari care au câștigat din primul tur La 19 noiembrie 2017 au avut loc alegeri locale în unele localități din țară. Astfel, locuitorii din orașul Sângera din municipiul Chișinău, comuna Berlinți din raionul Briceni, comuna Zîrnești din raionul Cahul, comuna Plopi din raionul Cantemir, comuna Ștefănești din raionul Florești, satul Fundurii Noi din raionul Glodeni, comuna Lăpușna din raionul Hîncești, comuna Sărăteni din raionul Leova, satul Căpriana din raionul Strășeni și comuna Ghiliceni din raionul Telenești au ieșit la vot pentru a-și alege noii primari. Articolul Rezultate alegeri locale din 19 noiembrie: PDM are 8 noi primari care au câștigat din primul tur apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
La 19 noiembrie 2017 au avut loc alegeri locale în unele localități din țară. Astfel, locuitorii din orașul Sângera din municipiul Chișinău, comuna Berlinți din raionul Briceni, comuna Zîrnești din raionul Cahul, comuna Plopi din raionul Cantemir, comuna Ștefănești din raionul Florești, satul Fundurii Noi din raionul Glodeni, comuna Lăpușna din raionul Hîncești, comuna Sărăteni din raionul Leova, satul Căpriana din raionul Strășeni și comuna Ghiliceni din raionul Telenești au ieșit la vot pentru a-și alege noii primari. Articolul Rezultate alegeri locale din 19 noiembrie: PDM are 8 noi primari care au câștigat din primul tur apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Ilustrațiile prezicătoare. Cum credeau oamenii din secolul XIX că va arăta lumea în anii 2000 În 1900, artistul francez Jean-Marc Cote și-i imaginat cum va arăta viața în 100 de ani. Astfel, acesta a realizat o serie de ilustrații prezicătoare pe pachete de țigări. Unele presupuneri ne vor face să zâmbim, iar altele s-au îndeplinit de fapt.  Articolul (foto) Ilustrațiile prezicătoare. Cum credeau oamenii din secolul XIX că va arăta lumea în anii 2000 apare prima dată în #diez.
11 ore
Diez / Publicat acum 11 ore
În 1900, artistul francez Jean-Marc Cote și-i imaginat cum va arăta viața în 100 de ani. Astfel, acesta a realizat o serie de ilustrații prezicătoare pe pachete de țigări. Unele presupuneri ne vor face să zâmbim, iar altele s-au îndeplinit de fapt.  Articolul (foto) Ilustrațiile prezicătoare. Cum credeau oamenii din secolul XIX că va arăta lumea în anii 2000 apare prima dată în #diez.
Diez
(galerie foto) Din negru în gri. Cum au fost „colorate” trotuarele de pe strada 31 august din Capitală, după ce au fost asfaltate O metodă ingenioasă au elaborat muncitorii care pregătesc str. 31 august pentru sărbătorile de iarnă. După ce au asfaltat porțiunea străzii, trotuarele mai mult semănau cu o tablă de șah, deoarece se evidenția foarte mult culoarea neagră pe porțiunea gri neasfaltată. Astfel, lucrătorii au hotărât să coloreze „pătratele întunecate” în gri. Iată cum arată acum strada 31 august din Capitală. Articolul (galerie foto) Din negru în gri. Cum au fost „colorate” trotuarele de pe strada 31 august din Capitală, după ce au fost asfaltate apare prima dată în #diez.
12 ore
Diez / Publicat acum 12 ore
O metodă ingenioasă au elaborat muncitorii care pregătesc str. 31 august pentru sărbătorile de iarnă. După ce au asfaltat porțiunea străzii, trotuarele mai mult semănau cu o tablă de șah, deoarece se evidenția foarte mult culoarea neagră pe porțiunea gri neasfaltată. Astfel, lucrătorii au hotărât să coloreze „pătratele întunecate” în gri. Iată cum arată acum strada 31 august din Capitală. Articolul (galerie foto) Din negru în gri. Cum au fost „colorate” trotuarele de pe strada 31 august din Capitală, după ce au fost asfaltate apare prima dată în #diez.
Diez
(foto, video) Reduceri, distracție și multe premii! Cum a avut loc Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova La Shopping MallDova a avut loc cel mai hot eveniment al toamnei - Noaptea Reducerilor. Sute de amatori de shopping au făcut cumpărături la prețuri reduse și s-au distrat în același timp. Articolul (foto, video) Reduceri, distracție și multe premii! Cum a avut loc Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
La Shopping MallDova a avut loc cel mai hot eveniment al toamnei - Noaptea Reducerilor. Sute de amatori de shopping au făcut cumpărături la prețuri reduse și s-au distrat în același timp. Articolul (foto, video) Reduceri, distracție și multe premii! Cum a avut loc Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova apare prima dată în #diez.
Diez
Calendarul și sărbătorile din Moldova văzute într-un mod neobișnuit. La Chișinău va avea loc Expoziția de Artă Contemporană „PostReal” În ultimii ani, rolul artei migrează tot mai mult spre facilitarea comunicării și ilustrării problemelor cu care se confruntă o societate. Arta a devenit un instrument important care ne ajută să vedem dincolo de aparențe. Aceasta ne prezintă realitatea într-o formă incomodă și dintr-un unghi cu care nu suntem obisnuiți s-o privim, iar viziunea artiștilor contribuie la o mai bună diagnosticare a problemei, prin urmare are potențialul de a identifica și posibile soluții. Articolul Calendarul și sărbătorile din Moldova văzute într-un mod neobișnuit. La Chișinău va avea loc Expoziția de Artă Contemporană „PostReal” apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
În ultimii ani, rolul artei migrează tot mai mult spre facilitarea comunicării și ilustrării problemelor cu care se confruntă o societate. Arta a devenit un instrument important care ne ajută să vedem dincolo de aparențe. Aceasta ne prezintă realitatea într-o formă incomodă și dintr-un unghi cu care nu suntem obisnuiți s-o privim, iar viziunea artiștilor contribuie la o mai bună diagnosticare a problemei, prin urmare are potențialul de a identifica și posibile soluții. Articolul Calendarul și sărbătorile din Moldova văzute într-un mod neobișnuit. La Chișinău va avea loc Expoziția de Artă Contemporană „PostReal” apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) În nordul republicii au căzut primii fulgi de zăpadă. Care este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile Primii fulgi de nea deja au căzut în nordul republicii la Ocnița, Otaci și Briceni. Articolul (foto) În nordul republicii au căzut primii fulgi de zăpadă. Care este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Primii fulgi de nea deja au căzut în nordul republicii la Ocnița, Otaci și Briceni. Articolul (foto) În nordul republicii au căzut primii fulgi de zăpadă. Care este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile apare prima dată în #diez.
Diez
(video) Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni. Articolul (video) Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni. Articolul (video) Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni apare prima dată în #diez.
Diez
Gardianul purității. A fost premiat cel mai bun tânăr în etate inventator din Moldova Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova „Inventator remarcabil” a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei. Articolul Gardianul purității. A fost premiat cel mai bun tânăr în etate inventator din Moldova apare prima dată în #diez.
13 ore
Diez / Publicat acum 13 ore
Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova „Inventator remarcabil” a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei. Articolul Gardianul purității. A fost premiat cel mai bun tânăr în etate inventator din Moldova apare prima dată în #diez.
Diez
DearMe: Lilian Severin aka Lúrex: Nu lăsa maimuța din interiorul tău să stea liniștită „DearMe” este o campanie internațională devenită virală, care constă în adresarea unui mesaj sieși la vârsta de 16 ani. Personalități din întreaga lume, vloggeri sau pur și simplu oameni care au cont pe Youtube își adresează mesaje, un soi de scrisori către trecut cu diverse sfaturi pentru „eu la 16 ani”. Echipa #diez își propune să realizeze o versiune locală a proiectului dat. Articolul DearMe: Lilian Severin aka Lúrex: Nu lăsa maimuța din interiorul tău să stea liniștită apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
„DearMe” este o campanie internațională devenită virală, care constă în adresarea unui mesaj sieși la vârsta de 16 ani. Personalități din întreaga lume, vloggeri sau pur și simplu oameni care au cont pe Youtube își adresează mesaje, un soi de scrisori către trecut cu diverse sfaturi pentru „eu la 16 ani”. Echipa #diez își propune să realizeze o versiune locală a proiectului dat. Articolul DearMe: Lilian Severin aka Lúrex: Nu lăsa maimuța din interiorul tău să stea liniștită apare prima dată în #diez.
Diez
Deconectări temporare de apă în Durlești. Pentru când sunt preconizate deconectările Locuitorii de pe mai multe străzi din orașul Durlești vor rămâne temporar fără apă la robinete. Articolul Deconectări temporare de apă în Durlești. Pentru când sunt preconizate deconectările apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Locuitorii de pe mai multe străzi din orașul Durlești vor rămâne temporar fără apă la robinete. Articolul Deconectări temporare de apă în Durlești. Pentru când sunt preconizate deconectările apare prima dată în #diez.
Diez
Hai să ne jucăm: Ghicește căror țări le aparțin următoarele drapele Cum stai cu geografia? Ești gata să-ți verifici cunoștințele prin intermediul unui test interactiv, în care va trebui să ghicești drapelele diferitor țări? Cu această ocazie, echipa #diez a creat un joc pentru tine. Succes!! Articolul Hai să ne jucăm: Ghicește căror țări le aparțin următoarele drapele apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Cum stai cu geografia? Ești gata să-ți verifici cunoștințele prin intermediul unui test interactiv, în care va trebui să ghicești drapelele diferitor țări? Cu această ocazie, echipa #diez a creat un joc pentru tine. Succes!! Articolul Hai să ne jucăm: Ghicește căror țări le aparțin următoarele drapele apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Premierul Pavel Filip a convocat o şedință de urgenţă în legătură cu accidentul produs la o mină din Pașcani Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în seara zilei de 20 noiembrie o ședință de urgenţă la Guvern pe tema accidentului petrecut la o mină din satul Pașcani, raionul Criuleni. Articolul (foto) Premierul Pavel Filip a convocat o şedință de urgenţă în legătură cu accidentul produs la o mină din Pașcani apare prima dată în #diez.
14 ore
Diez / Publicat acum 14 ore
Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în seara zilei de 20 noiembrie o ședință de urgenţă la Guvern pe tema accidentului petrecut la o mină din satul Pașcani, raionul Criuleni. Articolul (foto) Premierul Pavel Filip a convocat o şedință de urgenţă în legătură cu accidentul produs la o mină din Pașcani apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Haos creativ și gustări la miez de noapte. Cum arată viața solitară a persoanelor împăcate cu propriul eu Cunoscută pentru picturile, artista din Los Angeles, Yaoyao Ma Van As, se mândrește cu un portofoliu profesional impresionant. În plus, pe lângă operele comandate, pictorița creează lucrări personale care relevă beneficiile vieții în singurătate. Articolul (foto) Haos creativ și gustări la miez de noapte. Cum arată viața solitară a persoanelor împăcate cu propriul eu apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Cunoscută pentru picturile, artista din Los Angeles, Yaoyao Ma Van As, se mândrește cu un portofoliu profesional impresionant. În plus, pe lângă operele comandate, pictorița creează lucrări personale care relevă beneficiile vieții în singurătate. Articolul (foto) Haos creativ și gustări la miez de noapte. Cum arată viața solitară a persoanelor împăcate cu propriul eu apare prima dată în #diez.
Diez
(foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Telenești – regiunea doinelor melodioase „Pe vale, pe culme,/ Stau satele mele,/ Aproape de codru,/ Aproape de stele”, spunea Vieru. Moldova este țara visurilor, doinelor și dorului. Oamenii de aici se deosebesc printr-o inimă caldă și un suflet mare, iar din moment ce începi să explorezi ținuturile țării începi să percepi și frumusețea plaiului natal. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Telenești – regiunea doinelor melodioase apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
„Pe vale, pe culme,/ Stau satele mele,/ Aproape de codru,/ Aproape de stele”, spunea Vieru. Moldova este țara visurilor, doinelor și dorului. Oamenii de aici se deosebesc printr-o inimă caldă și un suflet mare, iar din moment ce începi să explorezi ținuturile țării începi să percepi și frumusețea plaiului natal. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Telenești – regiunea doinelor melodioase apare prima dată în #diez.
Diez
BAC 2018: Pregătește-te de examenul la Limba de Instruire și rezolvă testele ce au fost în ultimii 5 ani Niciodată nu este prea devreme să începi să te pregătești pentru examenul de bacalaureat. În acest an, absolvenții treptei liceale vor susține proba la limba de instruire pe data de 8 iunie. Cu toate că pe parcrsul anilor, inevitabil s-au produs numeroase modificări, privind desfășurarea examenelor și a itemilor acestuia, rezolvarea cât mai multor teste va contribui la pregătirea ta pentru susținerea cu brio a examenului maturității. #diez îți prezintă toate testele pe care le-au avut absolvenții la limba de instruire, în ultimii 5 ani. Articolul BAC 2018: Pregătește-te de examenul la Limba de Instruire și rezolvă testele ce au fost în ultimii 5 ani apare prima dată în #diez.
17 ore
Diez / Publicat acum 17 ore
Niciodată nu este prea devreme să începi să te pregătești pentru examenul de bacalaureat. În acest an, absolvenții treptei liceale vor susține proba la limba de instruire pe data de 8 iunie. Cu toate că pe parcrsul anilor, inevitabil s-au produs numeroase modificări, privind desfășurarea examenelor și a itemilor acestuia, rezolvarea cât mai multor teste va contribui la pregătirea ta pentru susținerea cu brio a examenului maturității. #diez îți prezintă toate testele pe care le-au avut absolvenții la limba de instruire, în ultimii 5 ani. Articolul BAC 2018: Pregătește-te de examenul la Limba de Instruire și rezolvă testele ce au fost în ultimii 5 ani apare prima dată în #diez.