Bani.md
O mămică a dat în judecată grădinița, după ce fetița ei și-a fracturat mâna pe terenul de joacă. Ce a decis instanța O mămică a dat în judecată grădinița din orașul Vatra, pe care o frecventează fetița ei, cerând de la Primăria Vatra 25.000 de lei drept prejudicii morale. Asta după ce fetița acesteia și-a fracturat mâna în urma unui incident petrecut pe terenul de joacă al grădiniței.
2 ore
Bani.md / Publicat acum 2 ore
O mămică a dat în judecată grădinița din orașul Vatra, pe care o frecventează fetița ei, cerând de la Primăria Vatra 25.000 de lei drept prejudicii morale. Asta după ce fetița acesteia și-a fracturat mâna în urma unui incident petrecut pe terenul de joacă al grădiniței.
Bani.md
Dosarul escrocheriei cu apartamente, trimis în instanță! Cei care au înșelat peste 400 de oameni vor fi trași la răspundere penală Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a administratorilor și fondatorilor SRL „Galsam Service”.
3 ore
Bani.md / Publicat acum 3 ore
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a administratorilor și fondatorilor SRL „Galsam Service”.
Bani.md
BERD oferă 4 milioane de dolari unei companii, care va acorda împrumuturi întreprinderilor mici moldovenești Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) oferă finanţare pentru companiile din Moldova printr-un împrumut în valoare de 4 milioane USD către «Express Leasing» SRL, o companie de microfinanţare şi leasing, care va acorda, la rândul ei, împrumuturi întreprinderilor mici din ţară.
3 ore
Bani.md / Publicat acum 3 ore
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) oferă finanţare pentru companiile din Moldova printr-un împrumut în valoare de 4 milioane USD către «Express Leasing» SRL, o companie de microfinanţare şi leasing, care va acorda, la rândul ei, împrumuturi întreprinderilor mici din ţară.
Bani.md
Deputații au modificat Codul Muncii: Care sunt principalele prevederi și completări Deputații au votat astăzi în lectură finală două proiecte de legi ce vin să modifice și să completeze Codul Muncii din Republica Moldova.
4 ore
Bani.md / Publicat acum 4 ore
Deputații au votat astăzi în lectură finală două proiecte de legi ce vin să modifice și să completeze Codul Muncii din Republica Moldova.
Bani.md
Igor Dodon a promulgat Legea privind trecerea la sistemul electoral mixt: „Începe o nouă filă în istoria modernă a RM” Președintele Republicii Moldova a promulgat Legea cu privire la modificarea sistemului electoral. Anunțul a fost făcut acum câteva minute pe pagina sa se Facebook:
5 ore
Bani.md / Publicat acum 5 ore
Președintele Republicii Moldova a promulgat Legea cu privire la modificarea sistemului electoral. Anunțul a fost făcut acum câteva minute pe pagina sa se Facebook:
Bani.md
Milioane de lei acordate celor care au suferit în urma calamităților naturale din ultimele 3 luni. Filip: Nimeni nu va fi lăsat fără ajutor Câteva raioane din Republica Moldova, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării vor primi peste 14 milioane de lei pentru lichidarea consecințelor calamităților natural care au avut loc în perioada aprilie-iunie curent. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comisei pentru Situaţii Excepţionale, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip.
6 ore
Bani.md / Publicat acum 6 ore
Câteva raioane din Republica Moldova, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării vor primi peste 14 milioane de lei pentru lichidarea consecințelor calamităților natural care au avut loc în perioada aprilie-iunie curent. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comisei pentru Situaţii Excepţionale, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip.
Bani.md
DREPTURILE consumatorului: Ce despăgubiri poți primi și ce OBLIGAȚII are o companie avia dacă zborul întârzie, este amânat sau anulat Pasagerii din Aeroportul Internațional Chișinău vor fi informaţi despre drepturile pe care le au atunci când zborul lor este anulat sau întârziat sau atunci când întâmpină probleme legate de petrecerea vacanţei. Agenția pentru Protecția Consumatorilor a lansat o campanie de informare pentru pasagerii curselor avia.
6 ore
Bani.md / Publicat acum 6 ore
Pasagerii din Aeroportul Internațional Chișinău vor fi informaţi despre drepturile pe care le au atunci când zborul lor este anulat sau întârziat sau atunci când întâmpină probleme legate de petrecerea vacanţei. Agenția pentru Protecția Consumatorilor a lansat o campanie de informare pentru pasagerii curselor avia.
Bani.md
Vizita prim-ministrului român la Chișinău: Ce program va avea Mihai Tudose și ce străzi din capitală vor fi închise cu această ocazie Prim-ministrul României, Mihai Tudose, va efectua, mâine, 21 iulie curent, prima sa vizită de lucru în Republica Moldova. Cu această ocazie, va fi sistat temporar traficul rutier pe anumite străzi din capitală și va fi limitat accesul publicului în anumite zone.
7 ore
Bani.md / Publicat acum 7 ore
Prim-ministrul României, Mihai Tudose, va efectua, mâine, 21 iulie curent, prima sa vizită de lucru în Republica Moldova. Cu această ocazie, va fi sistat temporar traficul rutier pe anumite străzi din capitală și va fi limitat accesul publicului în anumite zone.
Bani.md
Mitinguri PRO și CONTRA sistemului electoral mixt! Mii de oameni s-au adunat în fața Parlamentului (VIDEO) Sistemul electoral mixt de pe agenda deputaților a adunat mii de oameni în fața clădirii Parlamentului. Manifestanții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii oameni spun că-și doresc schimbarea sistemului de vot, alții le-au cerut deputaților să retragă documentul de pe ordinea de zi.
7 ore
Bani.md / Publicat acum 7 ore
Sistemul electoral mixt de pe agenda deputaților a adunat mii de oameni în fața clădirii Parlamentului. Manifestanții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii oameni spun că-și doresc schimbarea sistemului de vot, alții le-au cerut deputaților să retragă documentul de pe ordinea de zi.
Bani.md
O companie chineză își va deschide la toamnă o fabrică în R. Moldova Companiei chineză Dynavolt, producătoare de dispozitive de stocare a energiei (acumulatoare de energie), va deschide o fabrică în Republica Moldova, în toamna acestui an, potrivit Ministerului Economiei.
8 ore
Bani.md / Publicat acum 8 ore
Companiei chineză Dynavolt, producătoare de dispozitive de stocare a energiei (acumulatoare de energie), va deschide o fabrică în Republica Moldova, în toamna acestui an, potrivit Ministerului Economiei.
Bani.md
DECIS! Sistemul electoral mixt a fost votat în Parlament cu 74 de voturi (DOC) Republica Moldova va avea sistem electoral mixt. Proiectul de Lege a fost votat astăzi, 20 iulie, în lectură finală cu suportul a 74 de deputați.
9 ore
Bani.md / Publicat acum 9 ore
Republica Moldova va avea sistem electoral mixt. Proiectul de Lege a fost votat astăzi, 20 iulie, în lectură finală cu suportul a 74 de deputați.
Bani.md
Directorul unei stații PECO, care oferea mită pentru a nu fi verificat de Agenția pentru Protecția Consumatorului, va ajunge în instanță Directorul, împreună cu managerul regional al unor staţii PECO, au fost trimişi pe banca acuzaţilor pentru corupere activă în proporţii deosebit de mari. Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a trimis dosarul de învinuire a celor doi în judecată.
9 ore
Bani.md / Publicat acum 9 ore
Directorul, împreună cu managerul regional al unor staţii PECO, au fost trimişi pe banca acuzaţilor pentru corupere activă în proporţii deosebit de mari. Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a trimis dosarul de învinuire a celor doi în judecată.
Bani.md
Filip cere Parlamentului să examineze în mod prioritar Legea privind reforma Guvernului Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un demers în adresa Parlamentului în care solicită să fie examinată în mod prioritar noua structură a Guvernului, în contextul necesității realizării reformei administrației publice centrale.
10 ore
Bani.md / Publicat acum 10 ore
Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un demers în adresa Parlamentului în care solicită să fie examinată în mod prioritar noua structură a Guvernului, în contextul necesității realizării reformei administrației publice centrale.
Bani.md
Ministerul Afacerilor Externe interzice delegației ruse să vină în Moldova la bordul unor avioane militare (DOC) Ministerul de Externe îi sugerează delegației ruse în frunte cu vicepremierul Dmitrii Rogozin să-și anuleze venirea în Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfăşurarea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.
10 ore
Bani.md / Publicat acum 10 ore
Ministerul de Externe îi sugerează delegației ruse în frunte cu vicepremierul Dmitrii Rogozin să-și anuleze venirea în Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfăşurarea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.
Bani.md
Numere noi de înmatriculare a autoturismelor?! Se vor numi neutre și vor fi acordate doar locuitorilor din stânga Nistrului (VIDEO) În Moldova ar putea apărea noi numere de înmatriculare a autoturismelor. Acestea se vor numi neutre și vor fi acordate în exclusivitate locuitorilor din stânga Nistrului. Pentru obținerea plăcuțelor, conducătorii auto din regiunea transnistreană vor fi obligați să-și înregistreze autovehiculele la subdiviziunile Registru, procedura fiind gratuită.
10 ore
Bani.md / Publicat acum 10 ore
În Moldova ar putea apărea noi numere de înmatriculare a autoturismelor. Acestea se vor numi neutre și vor fi acordate în exclusivitate locuitorilor din stânga Nistrului. Pentru obținerea plăcuțelor, conducătorii auto din regiunea transnistreană vor fi obligați să-și înregistreze autovehiculele la subdiviziunile Registru, procedura fiind gratuită.
Bani.md
Ce se întâmplă cu leul moldovenesc astăzi, 20 iulie Cât costă un euro și un dolar astăzi, 20 iulie.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Cât costă un euro și un dolar astăzi, 20 iulie.
Bani.md
Elevii din colegiile și centrele de excelență vor susține un alt fel de bacalaureat! Modificarea, aprobată de Guvern Elevii care-și fac studiile în colegii și centre de excelență vor susține bacalaureatul profesional, nu cel academic pe care-l susțin elevii liceelor. Modificarea a fost aprobată astăzi de către membrii Guvernului.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Elevii care-și fac studiile în colegii și centre de excelență vor susține bacalaureatul profesional, nu cel academic pe care-l susțin elevii liceelor. Modificarea a fost aprobată astăzi de către membrii Guvernului.
Bani.md
Pavel Filip: „Nu va fi închis nici un spital. Reformele nu sunt pe plac celor care au de pierdut fotolii, dar...” Prim-ministrul Pavel Filip a început ședința de astăzi cu precizări privind reforma spitalelor, care a trezit discuții controversate în societate.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Prim-ministrul Pavel Filip a început ședința de astăzi cu precizări privind reforma spitalelor, care a trezit discuții controversate în societate.
Bani.md
Tu știi cum e să lucrezi taxator în troleibuz? Dezvăluiri de râs și de plâns din partea acestora (VIDEO) Haios, dar acesta este adevărul! Câțiva taxatori din Chișinău au povestit în cadrul unui proiect inedit „HY NO ROCK” despre experiențele zilnice. Aceștia au dezvăluit care sunt situații mai puțin plăcute în care s-au aciuat, venind cu recomandări către călători.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Haios, dar acesta este adevărul! Câțiva taxatori din Chișinău au povestit în cadrul unui proiect inedit „HY NO ROCK” despre experiențele zilnice. Aceștia au dezvăluit care sunt situații mai puțin plăcute în care s-au aciuat, venind cu recomandări către călători.
Bani.md
Școlile din stânga Nistrului vor beneficia de bani pentru modernizare și dezvoltare. Cât le oferă Guvernul În cadrul şedinţei de astăzi, Executivul a aprobat Programul activităţilor de reintegrare a ţării pe anul 2017, pentru realizarea căruia în bugetul de stat au fost prevăzute 15 milioane de lei.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
În cadrul şedinţei de astăzi, Executivul a aprobat Programul activităţilor de reintegrare a ţării pe anul 2017, pentru realizarea căruia în bugetul de stat au fost prevăzute 15 milioane de lei.
Bani.md
Spitalul Clinic Republican va fi redenumit! Cum motivează Ministerul Sănătății Spitalul Clinic Republican ar putea fi redenumit. Un proiect de Hotărâre de Guvern, inclus pe ordinea de zi de miercuri a cabinetului de miniștri, prevede atribuirea titlului de Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Spitalul Clinic Republican ar putea fi redenumit. Un proiect de Hotărâre de Guvern, inclus pe ordinea de zi de miercuri a cabinetului de miniștri, prevede atribuirea titlului de Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.
Bani.md
Salariul mediu pe economie pentru 2017 a fost majorat cu 300 de lei Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi o nouă mărime a salariului mediu lunar pe economie pentru anul 2017. Cuantumul a fost stabilit de 5600 de lei, în creștere cu 300 de lei față de cel aprobat la finele anului 2016.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi o nouă mărime a salariului mediu lunar pe economie pentru anul 2017. Cuantumul a fost stabilit de 5600 de lei, în creștere cu 300 de lei față de cel aprobat la finele anului 2016.
Bani.md
Investiții de 15 milioane de lei în Spitalul Clinic Republican, din contul rezervelor de stat! Ce lucrări se cer a fi făcute Spitalul Clinic Republican va beneficia de investiții de 15 milioane de lei. Cu acești bani va fi consolidată baza tehnico-materială a instituției. Un proiect de hotărâre de Guvern în acest sens a fost aprobat astăzi de către miniștri.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Spitalul Clinic Republican va beneficia de investiții de 15 milioane de lei. Cu acești bani va fi consolidată baza tehnico-materială a instituției. Un proiect de hotărâre de Guvern în acest sens a fost aprobat astăzi de către miniștri.
Bani.md
Codul muncii ar putea fi modificat! Sunt vizați angajații care au copii cu dizabilități (DOC) Părinții care au copii de dizabilități sau copii bolnavi vor avea posibilități mai largi de a le asigura îngrijirea adecvată dar și de a se reintegra în activitatea de muncă mai ușor.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Părinții care au copii de dizabilități sau copii bolnavi vor avea posibilități mai largi de a le asigura îngrijirea adecvată dar și de a se reintegra în activitatea de muncă mai ușor.
Bani.md
Prețurile de producător ale unor medicamente au scăzut cu 10% față de anul trecut Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) a înregistrat, în iunie 2017, prețurile de producător pentru 380 de medicamente, cu 20 de produse mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) a înregistrat, în iunie 2017, prețurile de producător pentru 380 de medicamente, cu 20 de produse mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Bani.md
„Afacere” profitabilă: Și-a instalat ilegal căsuțe de vară și grătare într-un parc din sectorul Ciocana (VIDEO) Un bărbat și-a instalat căsuțe de vară și grătare într-un parc din sectorul Ciocana, fără a obține autorizații în acest sens. Proprietarul așa-numitei firme, în vârstă de 38 de ani și-a amenajat zona de agrement cu grave încălcări ale legislației în vigoare.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Un bărbat și-a instalat căsuțe de vară și grătare într-un parc din sectorul Ciocana, fără a obține autorizații în acest sens. Proprietarul așa-numitei firme, în vârstă de 38 de ani și-a amenajat zona de agrement cu grave încălcări ale legislației în vigoare.
Bani.md
Salarii mai mari pentru profesori, începând cu 1 septembrie 2017 Salariul profesorilor din învăţământul general şi profesional-tehnic va fi majorat cu 11,3%, începând cu 1 septembrie 2017. Decizia a fost luată în cadrul negocierilor dintre Guvern şi Federaţia Sindicală a Educaţiei şi Ştiinţei, reprezentanții cărora s-a întrunit astăzi într-o nouă şedinţă, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Salariul profesorilor din învăţământul general şi profesional-tehnic va fi majorat cu 11,3%, începând cu 1 septembrie 2017. Decizia a fost luată în cadrul negocierilor dintre Guvern şi Federaţia Sindicală a Educaţiei şi Ştiinţei, reprezentanții cărora s-a întrunit astăzi într-o nouă şedinţă, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip.
Bani.md
Wizz Air schimbă regulile: Pasagerii vor putea lua GRATUIT bagaje de mână mai mari Anunț important pentru călători! Compania Wizzair a anunțat că nu va mai percepe taxă suplimentară pentru bagajele de mână mari, iar acest lucru se va întâmpla din data de 29 octombrie 2017.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Anunț important pentru călători! Compania Wizzair a anunțat că nu va mai percepe taxă suplimentară pentru bagajele de mână mari, iar acest lucru se va întâmpla din data de 29 octombrie 2017.
Bani.md
Au fost numiți 16 procurori-șefi și adjuncți ai subdiviziunilor Procuraturii Generale. Cine sunt învingătorii La aproape un an de la intrarea în vigoare a noii Legi cu privire la Procuratură, astăzi, Consiliul Superior al Procurorilor a desemnat 16 învingători ai concursurilor pentru ocuparea funcţiilor vacante de procurori-şefi ai subdiviziunilor Procuraturii Generale şi adjuncţi ai procurorului-şef al Procuraturii municipiului Chişinău.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
La aproape un an de la intrarea în vigoare a noii Legi cu privire la Procuratură, astăzi, Consiliul Superior al Procurorilor a desemnat 16 învingători ai concursurilor pentru ocuparea funcţiilor vacante de procurori-şefi ai subdiviziunilor Procuraturii Generale şi adjuncţi ai procurorului-şef al Procuraturii municipiului Chişinău.
Bani.md
De la 1 septembrie, părinții își vor putea înscrie copii la grădiniță ONLINE. Ce vor trebui să facă (VIDEO) De la 1 septembrie 2017, părinții își vor putea înscrie copiii în grădinițele din municipiul Chișinău, online, pe site-ul www.inscriere-gradinite.md. Aceștia vor trebui să completeze un formular cu date personale și să-și aleagă grădinița care-i este mai aproape de casă.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
De la 1 septembrie 2017, părinții își vor putea înscrie copiii în grădinițele din municipiul Chișinău, online, pe site-ul www.inscriere-gradinite.md. Aceștia vor trebui să completeze un formular cu date personale și să-și aleagă grădinița care-i este mai aproape de casă.
Bani.md
Cât costă să îți înscrii copilul la cea mai modernă școală din Chișinău? Taxele anuale ajung până la mii de euro Din toamnă își deschide ușile un nou tip de instituție de învățământ, „un proiect revoluționar”, așa cum o numesc investitorii săi, adaptat la cerințele globale. Este vorba despre Școala Internațională „Heritage”, care va fi o instituție de învățământ bazat pe abordarea individual a fiecărui copil.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Din toamnă își deschide ușile un nou tip de instituție de învățământ, „un proiect revoluționar”, așa cum o numesc investitorii săi, adaptat la cerințele globale. Este vorba despre Școala Internațională „Heritage”, care va fi o instituție de învățământ bazat pe abordarea individual a fiecărui copil.
Bani.md
Cât costă să îți înscrii copilul la cea mai modernă școală din Chișinău? Taxele anuale ajung la mii de euro Din toamnă își deschide ușile un nou tip de instituție de învățământ, „un proiect revoluționar”, așa cum o numesc investitorii săi, adaptat la cerințele globale. Este vorba despre Școala Internațională „Heritage”, care va fi o instituție de învățământ bazat pe abordarea individual a fiecărui copil.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Din toamnă își deschide ușile un nou tip de instituție de învățământ, „un proiect revoluționar”, așa cum o numesc investitorii săi, adaptat la cerințele globale. Este vorba despre Școala Internațională „Heritage”, care va fi o instituție de învățământ bazat pe abordarea individual a fiecărui copil.
Bani.md
Un polițist își va petrece următorii 3 ani în închisoare, după ce a luat mită pentru a camufla un caz de viol Un ofițer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Drochia a fost condamnat recent la 3 ani și 8 luni închisoare, cu executare, şi privat de dreptul de a ocupa funcţii în organele de drept timp de 2 ani și 3 luni. De asemenea, instanţa a dispus confiscarea din contul poliţistului a sumei integrale estorcate şi primite prin acţiuni de trafic de influenţă.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Un ofițer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Drochia a fost condamnat recent la 3 ani și 8 luni închisoare, cu executare, şi privat de dreptul de a ocupa funcţii în organele de drept timp de 2 ani și 3 luni. De asemenea, instanţa a dispus confiscarea din contul poliţistului a sumei integrale estorcate şi primite prin acţiuni de trafic de influenţă.
Bani.md
Aceleași fructe și legume, prețuri diferite! Cât costă castraveții, piersicii, porumbul dulce sau coacăza neagră în diferite piețe din Chișinău Sezonul fructelor și legumelor de vară este în toi, iar prețurile încep deja să scadă. Totuși, cifrele afișate de comercianții din Chișinău diferă în funcție de regiunea și piața în care aceștia își expun marfa.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Sezonul fructelor și legumelor de vară este în toi, iar prețurile încep deja să scadă. Totuși, cifrele afișate de comercianții din Chișinău diferă în funcție de regiunea și piața în care aceștia își expun marfa.
Bani.md
Euro, mai scump cu 19 bani! Cât costă un dolar astăzi, 19 iulie Moneda unică europeană înregistrează din nou valori în creștere, fiind aproape de 21 de lei. Dolarul se scumpește și el, însă nesemnificativ.
1 zi
Bani.md / Publicat acum 1 zi
Moneda unică europeană înregistrează din nou valori în creștere, fiind aproape de 21 de lei. Dolarul se scumpește și el, însă nesemnificativ.
Bani.md
Primele 20 de femei beneficiat GRATUIT de proceduri de fertilizare in vitro, finanțate de stat. Câți au solicitat serviciul Primele 20 de femei au început tratamentul gratuit de fertilizare in vitro. Una dintre paciente a rămas deja însărcinată în urma intervenției medicale. În total, 67 de de cupluri asigurate medical au solicitat proceduri de fertilizare in vitro finanțate din fondurile de asigurare obligatorie medicală.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Primele 20 de femei au început tratamentul gratuit de fertilizare in vitro. Una dintre paciente a rămas deja însărcinată în urma intervenției medicale. În total, 67 de de cupluri asigurate medical au solicitat proceduri de fertilizare in vitro finanțate din fondurile de asigurare obligatorie medicală.
Bani.md
Primele 20 de femei beneficiat GRATUIT de proceduri de fertilizare in vitro, finanțat de stat. Câți au solicitat serviciul Primele 20 de femei au început tratamentul gratuit de fertilizare in vitro. Una dintre paciente a rămas deja însărcinată în urma intervenției medicale. În total, 67 de de cupluri asigurate medical au solicitat proceduri de fertilizare in vitro finanțate din fondurile de asigurare obligatorie medicală.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Primele 20 de femei au început tratamentul gratuit de fertilizare in vitro. Una dintre paciente a rămas deja însărcinată în urma intervenției medicale. În total, 67 de de cupluri asigurate medical au solicitat proceduri de fertilizare in vitro finanțate din fondurile de asigurare obligatorie medicală.
Bani.md
Primele 20 de femei au început tratamentul GRATUIT de fertilizare in vitro, finanțat de stat. Câți au solicitat procedurile Primele 20 de femei au început tratamentul gratuit de fertilizare in vitro. Una dintre paciente a rămas deja însărcinată în urma intervenției medicale. În total, 67 de de cupluri asigurate medical au solicitat proceduri de fertilizare in vitro finanțate din fondurile de asigurare obligatorie medicală.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Primele 20 de femei au început tratamentul gratuit de fertilizare in vitro. Una dintre paciente a rămas deja însărcinată în urma intervenției medicale. În total, 67 de de cupluri asigurate medical au solicitat proceduri de fertilizare in vitro finanțate din fondurile de asigurare obligatorie medicală.
Bani.md
Opozantul Alexei Navalnîi, impus de un tribunal rus să achite despăgubiri de 30.000 de euro Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, este condamnat de tribunalul rus la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro către societatea publică de exploatări forestiere Kirovles.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, este condamnat de tribunalul rus la plata unor despăgubiri în valoare de 30.000 de euro către societatea publică de exploatări forestiere Kirovles.
Bani.md
Vânzătorii de flori, în atenția Fiscului! Comercianții riscă amenzi de până la 5 mii de lei (VIDEO) În această săptămână, angajații Serviciului Fiscal de Stat (SFS) vor verifica comercianți de flori de pe întreg teritoriul țării. Operațiunea a luat start astăzi, 18 iulie, în capitală.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
În această săptămână, angajații Serviciului Fiscal de Stat (SFS) vor verifica comercianți de flori de pe întreg teritoriul țării. Operațiunea a luat start astăzi, 18 iulie, în capitală.
Bani.md
De la 1 august, troleibuzele din Chișinău vor circula noaptea după un program nou Troleibuzele de pe ruta 24 și 22 din Chișinău vor avea un program de lucru nou pe timp de noapte. Mai exact, de la 1 august 2017, acestea vor circula vara și iarna până la ora 01:00 și nu până la 02:00 cum a fost până acum. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 18 iulie, de către consilierii municipali în cadrul ședinței CMC.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Troleibuzele de pe ruta 24 și 22 din Chișinău vor avea un program de lucru nou pe timp de noapte. Mai exact, de la 1 august 2017, acestea vor circula vara și iarna până la ora 01:00 și nu până la 02:00 cum a fost până acum. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 18 iulie, de către consilierii municipali în cadrul ședinței CMC.
Bani.md
(VIDEO) Ultima zi în funcție! Alex Kremer își ia adio de la Republica Moldova: Aș vrea să salut eroii moldoveni, pe care îi admir atât de mult Directorul de țară al Băncii Mondiale în Republica Moldova, Alex Kremer își petrece astăzi ultima sa zi în această funcție. Mandatul său expiră, iar cu această ocazie, Alex Kremer a postat pe pagina oficială a Băncii Mondiale în Moldova un mesaj video.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Directorul de țară al Băncii Mondiale în Republica Moldova, Alex Kremer își petrece astăzi ultima sa zi în această funcție. Mandatul său expiră, iar cu această ocazie, Alex Kremer a postat pe pagina oficială a Băncii Mondiale în Moldova un mesaj video.
Bani.md
(VIDEO) Ultima zi în funcție! Alex Kremer își ia adio de la R. Moldova: Aș vrea să salut eroii moldoveni, pe care îi admir atât de mult Directorul de țară al Băncii Mondiale în Republica Moldova, Alex Kremer își petrece astăzi ultima sa zi în această funcție. Mandatul său expiră, iar cu această ocazie, Alex Kremer a postat pe pagina oficială a Băncii Mondiale în Moldova un mesaj video.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Directorul de țară al Băncii Mondiale în Republica Moldova, Alex Kremer își petrece astăzi ultima sa zi în această funcție. Mandatul său expiră, iar cu această ocazie, Alex Kremer a postat pe pagina oficială a Băncii Mondiale în Moldova un mesaj video.
Bani.md
Un start-up moldovenesc a obținut o finanțare de 120.000 $ și a fost acceptat la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare Un start-up, fondat în Republica Moldova și crescut la Cluj-Napoca, a fost acceptat la acceleratorul Techstars din Londra, fiind prima companie românească ce reușește să ajungă la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare din lume.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Un start-up, fondat în Republica Moldova și crescut la Cluj-Napoca, a fost acceptat la acceleratorul Techstars din Londra, fiind prima companie românească ce reușește să ajungă la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare din lume.
Bani.md
Compania „INAMSTRO” vine cu precizări referitor la scandalul dintre locatarii str. Belinski și reprezentanții firmei Compania SC „INAMSTRO” S.R.L vine cu precizări despre scandalul care a avut loc ieri, 17 iulie, pe strada V. Belinski, 4, acolo unde compania are intenția să construiască un bloc locativ. Agentul economic menționează că lucrările de construcţie se execută în strictă conformitate cu Legea.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Compania SC „INAMSTRO” S.R.L vine cu precizări despre scandalul care a avut loc ieri, 17 iulie, pe strada V. Belinski, 4, acolo unde compania are intenția să construiască un bloc locativ. Agentul economic menționează că lucrările de construcţie se execută în strictă conformitate cu Legea.
Bani.md
Șoferi condamnați la ani de închisoare, pentru comiterea accidentelor rutiere Doi conducători auto au fost condamnaţi recent la închisoare pentru comiterea a doua accidente rutiere, soldate cu vătămarea gravă a integrităţii corporale a trei persoane.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Doi conducători auto au fost condamnaţi recent la închisoare pentru comiterea a doua accidente rutiere, soldate cu vătămarea gravă a integrităţii corporale a trei persoane.
Bani.md
Comercializarea alcoolului, interzisă în weekend?! Măsurile extreme la care recurge Rusia pentru a reduce consumul de alcool Rușii ar putea să nu mai aibă dreptul să cumpere alcool în zilele de weekend. Ministerul Sănătății al Rusiei au venit cu un proiect de lege privind un mod sănător se viață, care prevede interzicerea comercializării de băuturi alcoolice în zilele de weekend. Măsura prevede restricții până în 2025, pentru a reduce amploarea pe care a luat-o fenomenul abuzului de alcool.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Rușii ar putea să nu mai aibă dreptul să cumpere alcool în zilele de weekend. Ministerul Sănătății al Rusiei au venit cu un proiect de lege privind un mod sănător se viață, care prevede interzicerea comercializării de băuturi alcoolice în zilele de weekend. Măsura prevede restricții până în 2025, pentru a reduce amploarea pe care a luat-o fenomenul abuzului de alcool.
Bani.md
Atacau și jefuiau femeile de lănțișoarele de aur! Trei tineri au fost arestați, după comiterea unei serii de infracțiuni Atacau femeile de pe stradă și le furau lănțișoarele de aur. Oamenii legii au destructurat o grupare criminală formată din trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Atacau femeile de pe stradă și le furau lănțișoarele de aur. Oamenii legii au destructurat o grupare criminală formată din trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani.
Bani.md
De la începutul anului curent, polițiștii au aplicat fumătorilor aproape 5.000 de amenzi De la începutul anului curent, pentru încălcarea Legii cu privire la fumat, oamenii legii au aplicat aproape 5000 de amenzi. Pentru o astfel de încălcare, legislația prevede amendă de la 1 500 la 2 100 de lei.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
De la începutul anului curent, pentru încălcarea Legii cu privire la fumat, oamenii legii au aplicat aproape 5000 de amenzi. Pentru o astfel de încălcare, legislația prevede amendă de la 1 500 la 2 100 de lei.
Bani.md
Atenție, șoferi! O porțiune de pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi închisă astăzi Astăzi, 18 iulie curent, între orele 15:00 – 23:00 vor fi restricții de circulație pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, în contextul desfășurării unui concert în Piața Marii Adunări Naționale.
2 zile
Bani.md / Publicat acum 2 zile
Astăzi, 18 iulie curent, între orele 15:00 – 23:00 vor fi restricții de circulație pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, în contextul desfășurării unui concert în Piața Marii Adunări Naționale.