Ghidul utilizatorului

25w

Site-ul 25.md a fost creat pentru a vă economisi timpul și a vă ușura accesul la cele mai proaspete informații din politică, economie, sport, IT, etc. Acesta aduce cîteva funcții noi, care, după părerea nostră, sunt strict necesare.

Posibilitatea de personalizare a listei surselor pe care doriți să le urmăriți

21

Fiecare utilizator are posibilitatea de a se loga cu contul său de Facebook, Google, Twitter, Odnoklassniki, sau de a se înregistra prin metoda clasică pentru a obține un cont, ca ulterior să aibă acces la modificarea listei surselor propuse.

Modificarea este destul de intuitivă. Dupa logare, în partea de jos a listei surselor apare butonul "Modifică lista".

md23

Accesînd butonul, se deschide fereastra cu toate sursele, care au cîte o casetă de bifare în față. Din start toate sursele sunt bifate, ceea ce înseamnă ca la moment dumneavostră urmăriți toate sursele din listă.

25im

Utilizatorul poate debifa sursele pe care nu dorește să le urmărească.

Previzualizarea știrilor

La fel de utilă este și funcția de previzualizare a știrilor.

27

Pentru a previzualiza o știre, înainte de a trece la știrea originală, este suficient să faceți un click pe titlul ei. În acest caz, vertical se deschide o fereastră mică unde vedem titlul știrii (cu link-ul activ către original), imaginea (în cazul în care aceasta este oferită de către sursă) și un mic rezumat urmat de un nou link către știrea originală.

De asemenea, există și posibilitatea de a împărtăși știrile prietenilor de pe rețelele de socializare.

27

În cazul în care la previzualizare știrea dată nu ți-a trezit interesul, sau dacă dorești să treci la alta, în același mod poate fi inchisă fereastra de previziualizare făcînd un click pe cîmpul gol din partea de sus a titlului.

Vizualizarea știrilor doar de la o singură sursă

87-6

Utilizatorul poate vizualiza lista celor mai recente știri doar de la o singură sursă făcînd un click pe portalul de știri dorit. Astfel, se va deschide pagina cu știrile doar de la sursa respectivă.

Topul celor mai accesate știri

45656

25.md oferă și un top al celor mai accesate știri din ultima zi, săptămînă și lună.

Curs Valutar

34474

Acest modul vă va ține la curent cu cursul valutar oficial al BNM, din data curentă, avînd la dispoziție și un convertor comod.

Urmărirea știrilor pe rețelele sociale

345325

Dacă sunteți un utilizator activ al rețelelor sociale, atunci dînd like la pagina de Facebook sau Twitter a site-ului 25.md, aveți posibilitatea de a urmări știrile și acolo.

Acestea sunt principalele funcții ale agregatorului de știri 25.md, care cu siguranță vă vor ușura procesul de urmărire zilnică a știrilor și vă vor permite să economisiți timpul dumneavoastră.

În cazul în care aveți unele comentarii, întrebări sau sugestii de îmbunătățire, ne puteţi scrie un mesaj utilizînd formularul de contact.